م حاجیان:
📍سناریوی روحانی و دولتی ها برای حذف ظریف از گردونه انتخابات
🔺محمد جواد ظریف به عنوان گزینه انتخاباتی محمد خاتمی و سید حسن خمینی تعریف شده بود.
🔺خاتمی و سید حسن خمینی در دیدار و گفت و گوهای جداگانه ای وی را برای ورود به عرصه انتخابات ترغیب کرده اند که وی نپذیرفته است.
🔺خاتمی با توسل به روحانی درصدد ترغیب وی برای ورود به انتخابات برآمده بود.
🔺تحرکات سیاسی دولتی ها نشان می دهد که گزینه اصلی روحانی و دولتی ها علی لاریجانی است.
🔺بنابراین دولتی ها و روحانی برای حذف ظریف، سناریوی فایل صوتی وی را طراحی و عملیاتی کرده اند.
🔘 رئیسی: قطعی مکرر برق تعدی به حقوق عامه است
رئیس قوه قضائیه:
🔹بررسی علت قطعیهای مکرر برق یکی از مصادیق اصلی رسیدگی به حقوق عامه است و نباید نسبت به تضییع این حق بیتوجهی صورت گیرد.
🔹سازمان بازرسی و دادستانی کل کشور علت قطعی برق را بررسی کنند.
🔹درباره برخی گرانیهای اخیر خصوصاً افزایش غیرقانونی قیمت نان در برخی نانواییها، سازمان بازرسی کل کشور بر اساس وظایف قانونی خود به این موضوع رسیدگی کند.
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبنشینی_بامقام_معظم_رهبری
🎥 رهبر انقلاب: به نامزدهای گوناگون عرض میکنم جوری حرف بزنید که اگر در خرداد سال آینده نوار امروز شما را پخش کردند، شرمنده نشوید؛ جوری وعده بدهید که اگر آن وعده را بعداً به رخ شما کشیدند، مجبور نباشید تقصیر را گردن این و آن بگذارید که نگذاشتند، نشد.
#سلامتی_فرمانده_صلوات
هدایت شده از خبرگزاری فارس
یادداشت| مهلت یک ماهه به آژانس با کدام انگیزه؟
🔹حسین شریعتمداری در سرمقاله کیهان نوشت: مهلت ۳ ماهه ایران به آژانس انرژی اتمی -که از ابتدا نیز ضرورتی نداشت- به پایان رسید و آمریکا تحریمها را لغو نکرد.
🔹 مگر قرار است در یک ماه پیشروی چه اتفاقی بیفتد که دولت به بهای نادیده گرفتن مصوبه قانونی مجلس و هزینه سنگین از منافع ملی درپی آن است؟!
🔹اگر مقصود دولت از تمدید یک ماهه مهلت آژانس زمینهسازی برای رسیدن به هدف لغو تحریمهاست که حریف رسماً اعلام کرده قصد لغو آنها را ندارد!
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
جلیلی خطاب به لاریجانی: دوازده سال رییس مجلس بودید؛ برای مبارزه با فساد چه کردید؟
🔹میگویند از ما سوالات سخت بپرسید؛ همین سوالات آسان را پاسخ بدهید؛ سوالات سخت هم میپرسیم. با الفاظ و طعنه به دیگران جلوی فساد گرفته نمیشود، کارنامهتان چیست؟
🔹کسی که ۱۲ سال رییس مجلس بوده کارنامه خود را در زمینه مبارزه با فساد تشریح کند.
🔹اوایل مسئولیت آنها مثلا فسادها صد میلیاردی باشد، اواخر مسئولیتشان دوازدههزار میلیاردی باشد، معلوم میشود جایی ایراد داشته است. ۱۸ میلیارد دلار از بیتالمال هدر رفت چون تجارب گذشته برای مبارزه با فساد را کنار گذاشتند.
@Farsna - Link
📍آخرین خبرها از بررسی صلاحیتها تا بعدازظهر امروز/ ده نفری که شانس دارند
🔺براساس خبرهای رسیده، آنچه تا ساعت 21 امروز در خصوص احتمال نهایی شدن صلاحیتها وجود دارد به شرح زیر است؛
🔺ابراهیم رئیسی
🔺علیرضا زاکانی
🔺سعید جلیلی
🔺امیرحسین قاضی زاده
🔺محسن مهرعلیزاده
🔺ناصر همتی
🔺رستم قاسمی
🔺لاریجانی
🔺جهانگیری
🔺البته همچنان باید منتظر نظر رسمی و نهایی شورای نگهبان باشیم.گفته می شود از این لیست فقط ۶نفر تایید صلاحیت شده اند.
ل محمد زاده:
دوستان
سلام
چند نکته بسیار قابل تامل در خصوص اینترنت هدیه وزارت ارتباطات به مردم.
کمی بودار است.
لطفا
در همه گروههای عضو اطلاع رسانی کنید.
کسی ثبت نام نکند.
این کار بسیار مشکوک است.
اول
انتخابات؟؟؟
دوم
افراد بالای ۱۸ سال؟؟؟؟؟
سوم
چرا باید ثبت نام کرد آنهم با کد ملی؟؟؟
مگر اپراتورها شماره های فعال را ندارند؟؟ مگر اپراتورها دسترسی به اطلاعات مالکین سیمکارتها ندارد؟؟؟
چطور با یک کد، همه چیز را ارائه میدهند، اما الان نمیتوانند؟؟
لطفا
تا میتوانید به اقوام و خویشان و دوستان و آشنایان بفهمانید که به هیچ وجه ثبت نام نکنند.
یک نکته یادتان باشد؛
این ۷ گیگ برای افراد ۱۸ سال به بالاست، و جالب اینکه افراد ۱۸سال به بالا هم فقط میتوانند رای دهند.
جالبتر
این اینترنت بر اساس کد ملی تعلق میگیرد نه به سیمکارتهای فعال😨😨
و یادمان باشد، برای رای گیری، کد ملی باید ثبت شود.
لطفا
اطلاع رسانی بفرمایید.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🔴 #فوری| اسامی نهایی کاندیداهای ریاست جمهوری
🔹با پایان یافتن روند بررسی صلاحیتهای کاندیداهای ریاست جمهوری، خبرنگار فارس به فهرست غیررسمی کاندیداهای نهایی دسترسی پیدا کرد.
🔹مطابق شنیدههای خبرنگار فارس صلاحیت آقایان
۱. سید ابراهیم رئیسی
۲. محسن رضایی
۳. محسن مهرعلیزاده
۴. سعید جلیلی
۵. علیرضا زاکانی
۶. همتی
۷. قاضی زاده هاشمی تایید شده است.
🔹ساعاتی قبل چند نفر از کاندیداهای ریاست جمهوری رسما انصراف خود را اعلام کرده بودند. قرار است وزارت کشور، فهرست نهایی را تا ساعاتی دیگر رسما اعلام کند.
@Farsna
دعوت حامیان دولت به چالش شفافیت
🔻علت رد صلاحیت خود را اعلام کنید
🔹 به گفته سخنگوی شورای نگهبان، طبق قانون شورای نگهبان اجازه نشر دلایل رد صلاحیت کاندیداها را در هیچ انتخاباتی ندارد.
🔹با توجه به اینکه شورای نگهبان در این دوره نیز دلایل رد صلاحیت افراد مختلف را با آنان در میان گذاشته، برای احترام به افکار عمومی و رعایت شفافیت، مناسب است کاندیداهای مذکور دلایل اعلامی شورای نگهبان برای رد صلاحیت خود را با مردم در میان بگذارند.
از برجام تا توافق پاریس؛ پیش به سوی تاریکی و خاموشی!
🔸دقت کرده اید؟ غربی ها از یک طرف با توافق آب و هوایی پاریس، به ما ها می گویند پالایشگاه و نیروگاه نسازید؛ و از طرف دیگر، با توافق برجام، دنبال آن هستند که به مدت 10 تا 15 سال نتوانیم از فناوری هسته ای در مقیاس صنعتی بهره مند باشیم و نتوانیم انرژی هسته ای تولید کنیم.
🔸معنایش چیست؟ منابع طبیعی و انسانی متنوع داشته باشد، اما به عصر حجر برگردید و در تاریکی غار ها زندگی کنید! اگر هم محتاج شدید که حتما می شوید، از ما التماس کنید، شاید به قیمت خون تان، با شما حساب کردیم و منابع خودتان را با فرآوری و بی فرآوری، چند برابر قیمت، به خودتان فروختیم! اگر هم میل مان نکشید، نمی دهیم؛ چنان که درباره بنزین و سوخت 20 درصد و دارو و غذا کردیم!
🔸استثنای این قاعده چیست؟ صادرات همین نفت و گاز سایر منابع طبیعی انرژی به غرب، نه تنها آزاد، بلکه واجب است! جریان پایدار منابع انرژی به غرب، آن هم به قیمت تقریبا مفت، باید به طور دائمی تضمین شود!
🔸در چنین جنگلی، به اسم نظم مدرن جهانی زندگی می کنیم؛ اگر به مذاکره و با خواسته های شان، بی چون و چرا تن دادید، عضو جامعه جهانی و "شهروند نُرمال" آن -در همین وضعیت زیست عهد حجری- محسوب می شوید و آب و برق شما را هم با چاپیدن منابع و پول خودتان، تا حدودی که پر رو نشوید، تامین می کنند! در این حالت، شما می توانید رژیم جنایتکار سعودی باشید و عضو شورای حقوق بشر هم بشوید.
🔸اما اگر در همین نظم ظالمانه و احمق ساز، چون و چرا کردید، عقب افتاده و نا آشنا به هنجارهای رایج محسوب می شوید؛ بنابراین به خاطر این که شعور و عزت دارید و می خواهید نان خود را بی منت سر سفره خود بخورید و منت زورگویان را نکشید، بایکوت خواهید شد!
🔸در این صورت برچسب تحجر و فناتیک و ضد حقوق بشر ارزانی تان باد؛ چرا که می خواهید در خاموشی و تاریکی استبداد و استکبار زندگی کنید، و نفت تان را یک رژیم مستکبر، و گاز و آب و خاک تان را یک رژیم زورگوی دیگر غربی غارت نکند!/ محمد ایمانی
اگر این #لیست_نهایی نامزدهای تایید شده باشد یا لیست دیگری فردا منتشر شود، راه انتقاد بسته نیست. افراد و رسانهها میتوانند آزادانه و منطقی و محترمانه نقدهای خود را مطرح کنند.
🔸اما وظیفه #شورای_نگهبان، عمل به مُر قانون است نه مصلحتسنجی. مصلحتاندیشی کار رهبر معظم انقلاب است. کسانیکه الان از ردصلاحیت جهانگیری و لاریجانی ناراحتند، سالهای گذشته منتقد تایید صلاحیت روحانی بودند! تا روحانی را نقد میکردیم میگفتند چرا شورای نگهبان تاییدش کرد! حالا ژست میگیرند که چرا حامیان فلانی را در تایید صلاحیتها در نظر نمیگیرند!
🔹بالاخره شورای نگهبان به قانون عمل کند یا مصلحتسنجی کند؟ اینکه مشارکت در انتخابات باید بالا باشد به معنای تایید افراد بیصلاحیت نیست! اگر در تایید روحانی اشتباه کرده باشد دلیلی ندارد همان اشتباهات را تکرار کند! مگر شرط مدیر و مدبر بودن نباید احراز شود؟ آیا جهانگیری و لاریجانی و پزشکیان و آخوندی مدیر و مدبر بودند که کشور را به #لبه_پرتگاه بردند؟!
🔸شاید این لیست در نهایت تغییر کند ولی نباید به جریانات سیاسی اصالت داد و سهم تعیین کرد! باید هر شخصی ویژگیهای احراز صلاحیت را دارد تایید شود از هر جریانی باشد. اگر شخصی هم ویژگیها را ندارد نباید تایید شود از هر جریانی باشد!
❇️ با این حال منتظر میمانیم تا ارائه رسمی لیست نهایی.
ناراضیسازی مردم در آستانه انتخابات با چه هدفی؟⚠️
🔸دولت و جریان سیاسی- رسانهای حامیآن در حالی تلاش میکنند اینگونه القا کنند که منتقدین بهدنبال کاهش مشارکت در انتخاباتند که اتفاقا منطق و نتایج نظرسنجیها نشان میدهد علت اصلی دلسردی بخشی از مردم نسبت به صندوق رای، ناشی از مشکلات اقتصادی و بیتدبیری دولت در رهاسازی بازار است.
🔹بر اساس نظرسنجیهای انجام گرفته مشکلات اقتصادی با بیش از 30 درصد آرا بهعنوان مهمترین دلیل عدم مشارکت شناخته شده، مشکلاتی که ناشی از عملکرد 8 ساله دولت اصلاحطلب روحانی بوده است.
🔸در دو ماه ابتدایی سال، کالاهای اساسی مشمول ارز نیمایی با افت ۵۰ درصدی ترخیص و اقلام اساسی مشمول ارز ۴۲۰۰،کاهش ۵۳ درصدی رانسبت به مدت مشابه سال قبل تجربه کردهاند که این موضوع میتواند زنگ خطر افت جدی مایحتاج ضروری مردم در روزهای پیش رو را کلید بزند.
این موضوع به معنای به صدا درآمدن یک خطر بزرگ برای کشور در خصوص کمبود احتمالی کالا به ویژه در استانه انتخابات و حتی ماه های ابتدایی دولت آینده است.
🔹در این بین یک سوال اساسی ایجاد شده که آیا دست عمدی در کار است تا کشور در تامین کالاهای ضروری مردم دچار مشکل شود؟ از سوی دیگر با پذیرش این سناریو به باور طراحان آن با افزایش قیمت این دست کالاها ناشی از کمبود در بازار، حاکمیت مجبور به پذیرش هر گونه توافق برجامی در آینده نزدیک خواهد شد؟
🔸بیتدبیری و سوءمدیریت دولت در رهاسازی بازار آن هم در روزهای منتهی به برگزاری انتخاباتی که داعیه مشارکت حداکثری مردم در آن را دارند، صدای برخی از حامیان دولت را هم درآورده. تا جاییکه یکی از روزنامههای اصلاحطلب دو روز پیش در سرمقاله خود با عنوان «آقایان مسئول! با گرانی مردم پای صندوق نمیآیند» نوشت:
«اکنون در شرایطی که باید اخبار داغ انتخاباتی را پوشش دهیم و تحلیل کنیم هر روز با موج جدید اخبار گرانی و تورم روبهرو هستیم. تولیدکنندههای مواد غذایی و خدمات دهندهها با بهانه و بیبهانه گران و گران میکنند و از دولت نیز صدایی برنمیخیزد. الحق و الانصاف خود را جای آن بازنشسته و کارگری بگذارید که حقوق ثابت دارد. آیا در او شوق و ذوقی برای مشارکت سیاسی باقی میماند؟! بر فرض که هر شب ۱۰۰ هزار نفر هم گرد یک کاندیدا در کلابهاوس جمع کردید به منی که ماهیانه دریافتیام کفاف یک وعده گوشت قرمز نمیدهد چه؟!»
📌نکته و نظر: برخی معتقدند عدهای که فهمیدهاند شانسی در انتخابات 1400 ندارند، عامدانه در پی آن هستند که مردم را از صندوق رای دلسرد کنند تا دولت بعدی با مشارکت بالا انتخاب نشود. مسئلهای که شاید در رقابتهای سیاسی به درد طعنه و سرزنش بخورد اما بدون شک در ابعاد ملی، در راستای منافع مردم و کشور نخواهد بود.
چرا با آمدن رییسی برای ریاست جمهوری موافق هستیم 💡
خواهشا تا آخر بخونید و اگر قبول داشتید نشر بدید
۱. میگن آقای رییسی اگر داخل قوه بمونه بهتر میتونه با فساد مبارزه کنه!
خب! قوه قضا اینهمه سلطان اعدام کرد
اینهمه فاسد و اختلاس گر دستگیر شدن (و بعضی فراری)
اقتصاد درست شد؟جلوی فساد گرفته شد؟ دوباره اختلاس های جدید نمیشه؟
این عزیزان فراموش کردن که مرجع اصلی مبارزه با فساد دولت هست نه قوه قضا
قوه قضاییه درواقع درمان هست
و قوه مجریه پیشگیری،
پیشگیری بهتر هست یا درمان؟
مثل این میمونه یک نفر هی سم بخوره و طبیب بهش پادزهر بده
خب چرا بجای اینکه پادزهر بدیم، جلوی زهر رو نگیریم؟
اینهمه برادر و فرزندان مقامات زندانی شدن
اینهمه سلطان و اختلاس گر محاکمه شدن
اینها درمان هست
وگرنه از اول نباید اجازه فساد به اینها داده میشد
پس اگر دولت درست کارشو انجام بده، دیگه نیازی به برخورد قوه قضا نیست و پرونده های قوه قضا هم کمتر میشه (خصوصا اگر اوضاع اقتصادی هم بهتر بشه)
۲. اگر یه سری افراد تایید صلاحیت بشن (عمدا اسمشون رو نمیبریم)
چه کسی بهتر از اقای رییسی میتونه براشون رقیب باشه؟
اگر یه سری افراد تایید صلاحیت بشن، تنها کسی که بیشترین اقبال عمومی رو داره و میتونه رای بیاره آقای رییسی هست
۳. با اومدن اقای رییسی مشارکت هم بالا خواهد رفت
قشر ضعیف جامعه و مردم روستا، تا حدی نا امید هستن، تنها چیزی که میتونه این افراد رو پای صندوق بکشونه اینه که به کاندید اعتماد داشته باشن و خیالشون راحت باشه که مثل دفعه های قبل سرشون کلاه نمیره (دفعه های قبل هم گول شعارهارو خوردن و اعتماد کردن)
و این قشر بیشترین اعتماد رو به آقای رییسی دارن و سوابق آقای رییسی رو دیدن
۴. نظام دیگه فرصت ریسک کردن نداره
به برکت خیانت های برخی مسئولین، مردم آنچنان تحت فشار هستن که اگر دولت بعدی هم بخواد خراب کنه
احتمالا اکثر مردم دیگه قید نظام رو بزنن و به طور کلی نا امید بشن
پس شاید بشه گفت اینبار آخرین فرصت انقلاب هست که نشون بده میتونه در ریاست جمهوری، نیروهای پاکدست و درستی هم داشته باشه
پس حالا که فرصت ریسک نداریم، بهتره بالاترین و بهترین مهره رو برای ریاست جمهوری بفرستیم
نه اینکه روی مهره های ناشناخته یا مهره هایی که ازشون صد در صد مطمین نیستیم سرمایه گذاری کنیم تا بعد از ۸ سال شاهد باشیم که مثل برخی روسای جمهور قبلی بشن
۵. اگر کسی از این نگران هست که اقای رییسی نتونن از پس کار اجرایی و اقتصادی دولت بربیان
اولا سوابق ایشون نشون میده که در تمامی کارهای اجرایی موفق بودن
دوما برفرض که در این قسمت ضعف داشته باشن، میتونن با انتخاب معاون اول و وزرای قوی جبران کنن.
پیش بینی واکنش ها به نتایج تایید صلاحیت ها:
✍️ با توجه به کار کارشناسی و عمل انقلابی و بی بدیل شورای نگهبان در تایید و رد صلاحیت ها بدون توجه به پشتوانه و نفوذ سیاسی ثبت نام کنندگان، حتی با اینکه نامزدهای مختلف از جریان های سیاسی مختلف در تایید صلاحیت شدگان وجود دارند؛ قطعا جناح غرب گرا در ایران بیکار نمی نشیند و تخریب شورای نگهبان را به عنوان دستورالعمل اول خود لحاظ خواهد کرد. اما این بدین معنا نیست که آنها از نامزد خودشان در این انتخابات حمایت نخواهند کرد؛ قطعا تمام امکانات اصلاحطلبان به صورت چراغ خاموش در پشتیبانی از محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی بسیج خواهد شد و حمایتشان با نزدیک شدن به روز انتخابات در صورت احتمال رای آوری گزینه ی اصلی یعنی محسن مهرعلیزاده علنی خواهد شد.
✍️ انقلابیون نباید دو گزینه ی مورد اعتماد دولت را دست کم بگیرند و باید با برنامه وارد شوند.
✍️ باز هم باید در انتهای متن به صراحت و شجاعت شورای نگهبان در این بت شکنی تاریخی و درس آموز برای تمام گروه ها و رجال سیاسی اشاره کرد و مراتب قدر دانی را به عمل آورد.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
آخرین نظرسنجی انتخاباتی در کشور/ از مشارکت ۵۳ درصدی تا پیشتازی قاطع رئیسی
🔹در نظرسنجی یک مرکز دانشگاهی معتبر کشور که در سراسر کشور انجام شده، تا تاریخ سوم خردادماه میزان مشارکت مردم در انتخابات ۵۳ درصد برآورد شده است.
🔹بر اساس این نظرسنجی از میان افرادی که گفتهاند قطعا در انتخابات شرکت میکنند، ۷۲.۵ درصد گفتند که به آیتالله رئیسی رای خواهند داد.
🔹لاریجانی ۶.۶ درصد، محسن رضایی ۵.۵ درصد، جهانگیری ۴.۲ درصد، جلیلی ۲.۵ درصد و پزشکیان هم ۱.۹ درصد آراء شرکتکنندگان را کسب کردهاند.
🔹سایر نامزدهای احتمالی نیز ۶.۸ مجموعا درصد آراء را به خود اختصاص دادهاند.
@Farsna - Link
وزیر نیرو بهخاطر خاموشیها عذرخواهی کرد
🔹اردکانیان: بنده نیز وظیفه دارم بهعنوان وزیر نیرو از بابت تمام این مضیقهها و فشارها صمیمانه عذرخواهی کنم و نیاز به این است که اطلاعات دقیق و کارشناسانه را در اختیار تمام مردم قرار دهیم.
🔹 ما در فروردین به طور متوسط افزایش دمای پنج درجه داشتیم و در اردیبهشت افزایش دمای سه درجه را تجربه کردیم که این مساله روی خروجی توان نیروگاهها و شروع به کار دستگاههای سرمایشی اثر میگذارد.
🔹چیزی که باعث شگفتی ما شد مصرف بالای تولیدکنندگان غیرمجاز رمزارزها بوده و برآورد شده حدود ۲۰۰۰ مگاوات کل مصرف تولیدکنندگان رمز ارز است که از این رقم ۳۲۱ مگاوات با مجوز و بقیه غیرمجاز است.
تفاوت عدم احراز صلاحیت با عدم تائید صلاحیت چیست؟
🔹عدم احراز وجود صلاحیت، به این معنا که ناظران علی رغم انجام تحقیقات گسترده سلباً و اثباتاً نتوانستهاند در خصوص شرایط موضوع ماده ۲۸ علم قطعی کسب کنند و در این حالت از آنجایی که با توجه به توضیحات پیش گفته احراز صلاحیت و شایستگی افراد برای شرکت در انتخابات منوط به احراز و تعیین اوصاف مذکور در فرد است داوطلب مذکور تأیید صلاحیت نخواهد شد
🔹عدم تأیید صلاحیت افراد اگر چه ماهیتاً به منزله رد صلاحیت آنها نخواهد بود، اما از حیث آثار و اینکه فرد امکان شرکت در رقابتهای انتخاباتی را نخواهد داشت، یکسان است
حبسهای طولانی برای ۱۸ نفر از اخلالگران در نظام اقتصادی
🔹سخنگوی قوه قضاییه: رسیدگی به پروندههای فساد مالی کماکان جزء اولویت قوه قضاییه است و محاکم مشغول رسیدگی هستند.
🔹در یکی از پروندهها با بیش از هزار شاکی و ۱۴۵ جلد پرونده شرکت انبوه پایدارسازان، آبتین شکوه قم رسیدگی و در نتیجه شرکت منحل شد، تمامی اموال مصادره شد و ۱۸ نفر نیز به حبس محکوم شدند.
🔹در این پرونده مهدی درخانی مدیر عامل شرکت به تحمل ۲۰ سال حبس، علی کریمنیا به تحمل ۱۶ سال حبس، محسن اسدی به تحمل ۱۲ سال حبس، محمد سخا به تحمل ۱۲ سال حبس و علیرضا خانی به تحمل ۱۶ ماه حبس محکوم شدند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
کشور اسامی نهایی کاندیداهای ریاست جمهوری را اعلام کرد
🔹ستاد انتخابات وزارت کشور اسامی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را که صلاحیت آنان از سوی شورای نگهبان تایید شده، به این ترتیب اعلام کرد:
۱. سعید جلیلی
۲. سید ابراهیم رئیسی
۳. محسن رضایی
۴. علیرضا زاکانی
۵. امیرحسین قاضیزاده هاشمی
۶. محسن مهر علیزاده
۷. عبدالناصر همتی
🔹فعالیت انتخاباتی نامزدها از امروز آغاز شده و تا ۲۴ ساعت قبل از شروع اخذ رای خواهد داشت.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
لاریجانی: راضیام به رضای خدا
🔹بیانیه رسمی علی لاریجانی: حال که روند انتخابات اینگونه رقم زده شد، بنده وظیفه خویش را در پیشگاه الهی و ملت عزیز انجام دادهام و راضی به رضای الهی هستم
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
دفتر اطلاعرسانی پزشکیان: ضمن تشکر از مردم که حمایت خود را از آقای پزشکیان اعلام کردهاند، اعلام میکنیم که ایشان قصد اعتراض به تصمیم شورای نگهبان را نداشته و هیچگونه رایزنی جهت احراز صلاحیت خود نکرده و نخواهد کرد
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
جهانگیری: تکلیف از من ساقط شد
🔹بیانیه جهانگیری: به خدا پناه میبرم و عدم احراز صلاحیت بسیاری از شایستگان را تهدیدی جدی برای مشارکت همگانی و رقابت عادلانه گرایشها و جریانهای سیاسی بهویژه اصلاحگرایان میدانم و امیدوارم که جمهوریت نظام، مشارکت موثر مردم در تعيين سرنوشت خود، منافع ملی و آینده ایران فدای مصالح آنی سیاسی نشود.
🔹اکنون تکلیف از من ساقط است و پایان فعالیتهای انتخاباتی خود را اعلام میكنم و از اقشار مختلف مردم کمال تشکر و قدردانی را دارم و عموم شهروندان را به مشارکت در انتخابات دعوت میکنم.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
حمایت فراکسیون انقلاب از ادامه ریاست قالیباف
🔹در جلسه اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی، از بین ۲۵۰ نفر حاضر در جلسه، ۲۲۶ نفر قالیباف را به عنوان گزینه فراکسیون برای ریاست مجلس انتخاب کردند. مصری و نیکزاد نیز به عنوان گزینههای نواب رئیس اول و دوم انتخاب شدند.
🔸انتخابات هیأت رییسه مجلس فردا برگزار میشود.
@Farsna
🔴از رئیسی تا مهرعلیزاده؛ سوابق 7 کاندید انتخابات 1400 چیست؟
🔸درنهایت بعد از گذشت بیش از یک هفته شورای نگهبان لیست نامزدهای تایید صلاحیت شده را به وزارت کشور ابلاغ کرد. رئیسی، قاضیزاده هاشمی، مهرعلیزاده، جلیلی، همتی و رضائی کسانی هستند که به طور رسمی وارد کارزار انتخاباتی شدهاند.
🔸رئیس قوه قضا در پی تغییر مسئولیت
آیتالله رئیسی با حکم آیت الله یزدی رئیس وقت قوه قضائیه، به سمت دادستان تهران منصوب شد و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳ بهمدت پنج سال این مسئولیت را بهعهده داشت. پس از آن و از سال ۱۳۷۳ به ریاست سازمان بازرسی کل کشور منصوب شد و این سمت را تا سال ۸۳ عهدهدار بود. رئیسی از سال ۸۳ تا سال ۹۳، بهمدت ۱۰ سال معاون اول قوه قضائیه و از سال ۹۳ تا سال ۹۵ نیز دادستان کل کشور بودند. همچنین وی از سال ۹۱ با حکم مقام معظم رهبری بهعنوان دادستان کل ویژه روحانیت و در نهایت با رحلت آیتالله واعظ طبسی بهعنوان تولیت آستان قدس رضوی منصوب شد.
🔸سعید جلیلی، بار دیگر در انتخابات ریاست جمهوری
سعید جلیلی در سال ۱۳۶۸ و با تصدی ” ریاست اداره بازرسی وزارت امور خارجه” به طور رسمی وارد فضای سیاسی کشور شد. او به مدت ۷ سال در این پست باقی ماند و پس از آن، به عنوان “معاون اول آمریکا در وزارت امور خارجه” مشغول به فعالیت شد.
🔸نائب رئیس اول مجلس یازدهم در میان نامزدهای انتخابات ۱۴۰۰
امیرحسین قاضیزاده هاشمی زاده دیگر نامزد تایید صلاحیتشده ریاستجمهوری هم اکنون نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی و نماینده مشهد در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی میباشد. او پسر عموی سید حسن قاضیزاده هاشمی؛ وزیر بهداشت دولت یازدهم و دوازدهم است.
🔸مهرعلیزاده نماینده اصلاح طلبان در قامت کاندید انتخاباتی
محسن مهرعلیزاده در انتخابات دور نهم ریاست جمهوری با حمایت نمایندگان مجلس استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان و خراسان و پیشنهاد سید محمد خاتمی رئیسجمهور وقت، وارد عرصه انتخابات شد.
محسن مهرعلیزاده در سال ۱۳۸۴ به عنوان نامزدهای جناح اصلاحطلب وارد کارزار نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران شده بودند، ابتدا توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شد، اما سپس با نامه رهبری، مجدداً تأیید صلاحیت شدند.
🔸زاکانی؛ قبل از انقلاب تا نامزدی انتخابات دولت سیزدهم
او نماینده پیشین مردم تهران در دورههای هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی از تهران و همچنین نماینده مردم شهر قم در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی است و ریاست کمیسیون ویژه بررسی برجام، نتایج و پیامدهای آن را برعهده داشتهاست.
🔸محسن رضایی، تلاشی بیش از یک دهه در مسیر پاستور
محسن رضائی پس از ۱۳۵۷ از پایهگذاران سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بهشمار میآمد. او عضو هیئت ۱۲ نفره تدوین اساسنامه سپاه پاسداران در زمستان ۱۳۵۷ بود و در اردیبهشت ۱۳۵۸ با پشتیبانی امام واحد اطلاعات سپاه را تأسیس کرد و اولین فرمانده این واحد شد.
در سال ۱۳۶۰ با حکم امام به فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب گردید و تا ۱۳۷۶ برای مدت ۱۶ سال در این جایگاه فعالیت نمود.
🔸سفیری که در مسیر چین برگردانده شد تا سروسامانی به بانک مرکزی داده باشد
عبدالناصر همتی، کاندید ریاستجهموری ۱۴۰۰ به پدر بیمه خصوصی ایران مشهور است، دکترای اقتصاد دارد و استاد دانشگاه تهران است. همتی همچنین کارشناس رسمی دادگستری در امور سرمایهگذاری، پولی و اعتباری است. او به مدت ۵ سال در زمان حسن روحانی عضو کمیته اقتصادی شورای عالی امنیت ملی بود.