خان یا خائن؟!
🔹سوم اسفند سالروز کودتای ۱۲۹۹ رضاخان با کمک انگلیسی ها است که مقدمه ای شد برای تشکیل حکومت دست نشانده پهلوی.
رضاشاه که ادعای وطن پرستی اش گوش فلک را کر کرده بود ، دشت ناامید را به افغانستان ، اروندرود را به عراق و ارتفاعات آرارات و منطقه قره سو را به ترکیه آتاتورک بخشید!!!
این مورد آخری همان منطقه ای است که ترکیه را به نخجوان آذربایجان وصل می کند و در حال حاضر سبب گردن کلفتی و عربده کشی اردوغان علیه تمامیت ارضی ایران شده است.
رضا پهلوی عاقبت هم بدون هیچگونه مقاومتی در برابر متجاوزین به وطن ، توسط همان انگلیسی ها برکنار و با خواری و ذلت تبعید شد.
در خفت و ذلت رضا پهلوی همین بس که در تاریخ ایران ، اولین و آخرین شاهی بود که خارجی ها (انگلیس) او را آوردند و همان خارجی ها هم او را بردند.
به نظر شما چنین شخصی با واردکردن این همه لطمه و خسارت به میهن و این همه خفت و ذلت ، خان است یا خائن؟؟
😀 بایدن بازنده اصلی پرونده اوکراین
🍃🌹🍃
🔻 پوتین استقلال لوهانسک و دونتسک را به رسمیت شناخت. این خبر را از چند منظر باید تحلیل کرد:
1️⃣ این کار روسها در پاسخ به سماجت غرب برای گسترش ناتو به مرزهای روسیه بود. پوتین با این حرکتش با قاطعیت این کار را پاسخ داد.
2️⃣ نکته دوم اینکه روسها از بین سه سناریوی موجود یعنی جنگ، عقب نشینی و پذیرش منافع ناتو، رفتارهای امنیتی مادونِ جنگ، سناریوی سوم را پذیرفته است.
3️⃣ این سناریو کم هزینه ترین سناریو بود از طرفی نه اقتصاد روسیه ضربه می خورد و نه همه ی برگ های پوتین روی میز قرار می گیرد. روس ها هم دست برتر را کسب خواهند کرد.
4️⃣ تجربه پرونده های سابق مانند اوستیا، آبخازیا، کریمه، گرجستان و ... به پوتین فهمانده که غربی ها زود از مواضعشان کوتاه می آیند و تسلیم بازی پوتین می شوند.
5️⃣ پوتین به این فهم رسیده که با قطب بندی های موجود دیگر حنای تحریمهای آمریکا و اروپا رنگی نخواهد داشت.
6️⃣ از سویی دست روسیه بر جریان گاز اروپا قرار گرفته و می تواند هر لحظه با شل و سفت کردن جریان گاز، اروپاییها را با چالش مواجه کند. اروپایی ها هم این شرایط را می دانند و دست از پا خطا نخواهند کرد.
🔹 غربیها چه خواهند کرد؟ باید منتظر بمانیم ولی احتمالاً کمی لفاظی خواهند کرد، مقداری تحریم و در آخر هم شتر دیدی ندیدی.
🔺 اما بازنده این حرکت بیشتر از دولت غربگرای اوکراین، آقای بایدن است که از تحولات اوکراین برایش نمدی ساخته نشد هیچ، از امروز باید پاسخگوی فشار جمهوریخواهان از یک سو و پاسخگوی جامعه ی آمریکا بابت افزایش حاملهای انرژی مانند بنزین باشد.
#رصد
پوتین: نمیتوانیم به تهدید اوکراین واکنش نشان ندهیم
🔹اوکراین و غرب برای جنگافروزی علیه روسیه آماده میشوند. پذیرش اوکراین در ناتو تهدیدی مستقیم علیه امنیت ماست.
🔹اوکراین قصد دارد سلاح هستهای بسازد. ما نمیتونیم به این تهدید واکنش نشان ندهیم. از ۲۰۱۴ به این سو آمریکا میلیاردها دلار سلاح به اوکراین ارسال کرده است.
چرا سازشکاران نمیتوانند نظام را به دور شدن از اهداف انقلاب متهم کنند؟
👈 «رهبر معظم انقلاب در دیدار تصویری با مردم تبریز: افرادی میگویند نظام از هدفهای انقلاب دور شده؛ میخواهند نشان بدهند که به انقلاب دلبستهاند. من قبول ندارم این حرف را؛ من دلبستگی آنها به انقلاب را هم قبول ندارم. این کسانی که دم از تسلیم در مقابل استکبار میزنند، دم از تسلیم در مقابل آمریکا میزنند، نمیتوانند به این انقلاب و به این هدفها پابند باشند؛ این حرف قابل قبولی نیست.»
✍️ در چند سال اخیر که وضعیت ضعیف اقتصادی کشور زمینهساز برخی تردیدها، شبهات و ایجاد موانع در افکار عمومی برای درک واقعیات موجود کشور و انقلاب و همچنین طمع بیشتر دشمن شد و در همین حال، جریان اصلاحات و اعتدال نیز به عنوان عاملان وضع موجود در کشور شناخته شدند، بسیاری از سران این طیف سیاسی در هفتههای گذشته عموما یک خط روانی مشترک را دنبال کردهاند.
🔸 گزاره اصلی این خط روانی این بود که نظام را متهم کنند که از هدفهای انقلاب دور شده است. در این میان سایه فشارهای اقتصادی و عصبانیت ناشی از ناکارآمدی غربگرایان سبب میشد که بخشی از افکار عمومی نیز تحت تاثیر این القائات قرار بگیرد و تعدادی از آنها نیز ناامیدانه تکرار کنند که نظام از برخی اهداف انقلاب 57 دور شده است. این در حالیست که انقلاب ایران بیش از هر زمانی از عمر چهل ساله خود در غرب آسیا صاحب نفوذ شده، بیش از هر زمانی اقتدار نظامی خود را تجربه میکند، روند علمی کشور همچنان در حال بدست آوردن رتبههای بزرگ جهان هست، علی رغم همه نواقص، مراکز معتبر اقتصادی دنیا همچنان به پیشرفتها و استحکام اقتصاد ایران اعتراف میکنند و از همه مهمتر دشمن بیش از هر دوره ای بر دشمنی با انقلاب اصرار میورزد. علت دشمنی را نیز خودشان بارها بیان کردند که ایران و منطقه در یک پیچ تاریخی قرار گرفته و خروجی این پیج تاریخی بیش از هر کشوری در غرب آسیا به نفع ایران در حال طی شدن است و جهان غرب باید در چنین شرایطی با اضطرار و اوج نهایی توان خود با جمهوری اسلامی برخورد کند تا شاید مانع یا حداقل از ابعاد از این تحول بزرگ تاریخی به نفع ایران بکاهد.
🔷 اما جدای از سایه غلط انداز شرایط بد اقتصادی در افکار عمومی، چرا این جماعت خودباخته سیاسی، موضع سیاسی دور شدن نظام از اهداف انقلاب را تکرار میکنند؟!
1️⃣ واقعیت این است که این افراد که برخیشان سابقه حضور در جایگاه های مهم حکومتی را هم در کارنامه خود دارند، چون خود از اهداف انقلاب دور شدهاند، حال و هوای خود را به کل نظام تعمیم میدهند. برای این جماعت سخت ترین مساله این است که بپذیرند خودشان از اهداف انقلاب دور شدند نه مردم و نظام.
2️⃣ این جماعت باید برای پایان عمر سیاسی خود دست به تغییر تابلوهای سیاسی خود بزند، تغییر تابلو سیاسی هم این است که دیگر در قالب پوشش گذشته اصلاحطلبی و حتی ادعای نقد و مخالفت با برخی اصول گفتمان انقلاب، نمیتوانند در جامعه بازیابی شوند و تنها راه شاید این است که زیرکانه اینبار به عنوان یک چهره دلسوز و منتقد سیاسی برای دور شدن نظام از اهداف انقلاب، در افکار عمومی جلوه کند.
3️⃣ چسبندگی بیملاحظه سالیان متمادی جریان اصلاحات و اعتدال با دشمن، رخنه بزرگی برای القا محاسبات آمریکایی درباره تحلیل وضعیت موجود انقلاب در بدنه این جریان ایجاد کرده و این جماعت، اولین حلقه مغلوب شده از جنگ شناختی دشمن در القا دور شدن انقلاب از اهدافش به صورت طبیعی قرار گرفتهاند. پرمفهومترین دلیل برای محاسبات غلط این جماعت سیاسی این است که اساسا وقتی ایستادگی در برابر دشمن (استکبار ستیزی) در وجود هر فرد و جریانی شکسته شود، ذات سازش زمینه القا و قبول محاسبات غلط دشمن و عدم تحلیل صحیح شرایط موجود انقلاب را خود به خود بوجود میآورد.
4️⃣ وقتی به شعارها و صفات ذاتی انقلاب اسلامی، همانند استکبارستیزی پشت شود، عملا باور و دلسوزی برای انقلاب کم و کمتر میشود. به بیان سادهتر انقلاب اسلامی یعنی استکبارستیزی و استکبارستیزی یعنی انقلاب اسلامی؛ استکبار ستیزی از صفات ذاتی انقلاب اسلامی است و انکار این صفت در واقع انکار خود انقلاب است.
به مناسبت سالروز کودتای انگلیسی «رضاخان»
🔘 «ضعیف» بودن شرف دارد به «سرسپرده» بودن؛
🔻 زمانی که بیگانگان قصد کردند که حکومت «احمدشاه» و سلسلهی قاجاریه را از میان بردارند، ناچار بودند به اجرای نقشهها و مقدمات فراوان و فراهم آوردن زمینهی لازم، آنهم در مدتی طولانی(دستکم از سال ۱۲۹۹ تا سال ۱۳۰۴).
🔺 اما بیگانگان برای کنار زدن «رضاشاه» از قدرت، هیچ زحمت ویژهای متحمل نشدند و صرفا با «یک دستور» و ابلاغ آن توسط یکی از آستینها و عناصر داخلیشان به نام «محمدعلی فروغی»، نامبرده را از سلطنت بر ایران دَک نمودند. سپس وی را به جایی تبعید کردند(= پرت کردند) که در تمام عمرش نام آنجا را هم نشنیده بود: «جزیرهی موریس».
قاجار منحط و ضعیف بود، اما هیچگاه به طور کلی وابسته به بیگانه و «سرسپرده» نبود.
🔴 راز این تفاوت آشکار در «وابستگی و سرسپردگی» ذاتی پهلوی است.
آشفتهبازار اصلاحطلبان
ناکامي در انتخابات رياست جمهوري، شکست سنگيني براي اصلاحطلبان بود که پس از هشت سال در اختيار داشتن قدرت با آن مواجه گرديدهاند. هرچند گزينههاي اصلي اين جريان نتوانستند از فيلتر نظارتي شوراي نگهبان عبور کنند، اما مردم نيز به گزينههاي حاضر منسوب به ايشان التفاتي نکردند و اکثريت قابلملاحظه به فردي رأي دادند که در دورترين فاصله با اين اردوگاه قرار داشت. همين وضع، آشفتهبازاري براي اين جريان حاصل کرده است که آثار آن را ميتوان مشاهده نمود.
⚜️نکات تحليلي:
1️⃣امروز بزرگان اصلاحطلبی دچار نوعي انفعال شدهاند! نداشتن حرفي براي گفتن پس از هشت سال ناکارآمدي را ميتوان مهمترین عامل اين انفعال دانست. واقعيت آن است که امروز زمانه پاسخگويي فرا رسيده و آنها بايد به هواداران خود جواب دهند که نتيجه حمايت تمامقد از دولت روحاني چه آوردهاي براي کشور و اصلاحطلبی داشته است.
2️⃣نشانه ديگر آشفتهبازاري را ميتوان در بياعتباري مرجعيت سياسي اردوگاه اصلاحطلبان مشاهده نمود. اين وضعيت موجب شده تا حتي خبر بازنشستگي سياسي رئيس دولت اصلاحات نيز شنيده شود که در صورت صحت، کار را بر اين جريان بیشازپیش سخت خواهد کرد. واقعيت آن است که در اين صورت ديگر فصلالخطابي در اين اردوگاه وجود نخواهد داشت و دل سپردن به ايدههايي چون پارلمان اصلاحطلبی و ... نيز خوابهاي تعبير شدهاي بيش نيست.
3️⃣مهمترین نتيجه اين آشفتهبازاري، رونق و جان گرفتن ويژه راديکاليسم در اين اردوگاه است که نشانههاي آن را ميتوان در نامهنگاريهاي اخير مصطفي تاجزاده و سعيد حجاريان مشاهده نمود. اينان در اقدامي از جنس فرار به جلو، به جای آنکه به آسيبشناسي درون اردوگاهي و بررسي علل شکست و عدم اقبال مردمي بپردازند، تلاش کردهاند تا نظام را متهم کرده و با اتخاذ رويکردي راديکال و ساختارشکنانه از تغيير و دگرگوني در قانون اساسي سخن بگويند؛ اخيراً يکي دو نوشته در قالب نامههاي سرگشاده ميانشان ردوبدل شده که در آن تاجزاده با حمله به اصول و نهادهاي مقوم قانون اساسي، خواستار استحاله و تغييرات اساسي در آن شده است. آخرين نامه او در 21 بهمن منتشر شده و در آنجا بهطور ويژه اصل ولایتفقیه را انحرافي بزرگ خوانده است!
⚜️نکته راهبردی:
اصلاحطلبان براي عبور از وضعيت پسزدگی اجتماعی، نيازمند آسيبشناسي و بازانديشي در اصول فکری هستند؛ خانهتکانی و بازتعريف آنچه اصلاحطلبی خوانده ميشود، ضرورتی است تا این جریان بتواند در تراز دهه پنجم انقلاب اسلامي حرفي معقول و مبتني بر منافع ملي و آينده ايران براي نسل دهه هشتادي داشته باشد!
جهاد تبیین را ما درک کردیم یا ضدانقلاب و جیره گیران نظام سلطه؟!*
🔹از زمان خبرسازی دروغ این عروسک خیمه شب بازی، شبکه هنرمندان ضدانقلاب هر روز با خلق یک اثر هنری، به جنگ ما آمده و دروغ خود را روایت میکنند؛
ولی در مقابل لشکرسازی چند هزار نفری دشمن، فقط یک یوسف سلامی، واقعیت را روایت کرد‼️
🔹 برای روایت رشادت شهدای جان بر کف خلبان، حمایت از اقتدار پلیس مان، تبیین تلاش آن بخش از نظام که غم نان مردم را دارند و برای امید آفرینی و افزایش سرمایه های اجتماعی به باد رفته، چه کردیم؟؟
🔹 مسئولان فرهنگی ما اگر خواب نیستند، لابد به دنبال چیزی غیر از منافع کشور هستند که خبری از تبیین و روشنگری نیست‼️
🔹 در فیلم فجر، به باورها و اعتقادات مردم حمله میشود و در قبال فتح سنگر به سنگرِ دشمن، سکوت میکنیم که از وزیر حمایت کنیم‼️
🔹 گویا فرمان جهاد نایب امام زمان را نادیده گرفته و گوساله پرستی را پیشه کردهایم.
اگر موسی از طور باز گردد، چه جوابی برای حضرتش داریم؟؟
🔹 ژنرال های فرهنگی‼️ هنرمندان را برای حفظ فرهنگ ایران اسلامی سازماندهی کنید، یگان ویژه فرهنگی داشته باشید و اگر نمیتوانید، استعفا دهید و امید مردم را ناامید نکنید‼️
باسواد رسانهای, [۲۲.۰۲.۲۲ ۱۰:۳۵]
✋
کاسه تحریم ترک برداشته است؟
🔺ایران در آستانه ورود به مرحلهای تعیینکننده، در کاهش خسارات تحریمهای اقتصادی امریکا قرار گرفته است.
موفقیتی خیرهکننده که با اتکا به چنین موقعیتی، بر خواسته خود مبنی بر به آزمون گذاشتن فرمان احتمالی امریکا برای رفع تحریمها در یک فرایند راستیآزمایی اصرار میورزد.
🔹تیم مذاکرهکننده ایرانی با پیگیری چنین خواستی میکوشند دولتمردان امریکایی را با این واقعیت روبهرو سازند که رفع کاغذی تحریمها اساساً یک امتیاز محسوب نمیشود تا در ازای آن بهدنبال گرفتن امتیازاتی فراتر از برجام باشند.
🔹این نارضایتی و التهابات حاصل از تحریم نفت ایران و افزایش قیمت نفت بود که باعث شد تا ایالات متحده هشت کشور چین، هند، جمهوری کره،تایوان،ژاپن ، ترکیه، سنگاپور و آفریقای جنوبی را از تحریم خرید نفت ایران معاف کند.
و معافیتهایی که بارها با فشار کشورهای خریدار نفت،تمدید شده بود،به عنوان یک امتیاز ویژه در فهرست تحریمهای تعلیقی برجام،ذکر شد
🔹 در شرایط فعلی اما ،حجم فروش نفت ایران از سه ماهه آخر 2020 شروع به افزایش کرده است و پالایشگاههای مستقل در حوزه آسیا به مشتریان اصلی نفت ایران تبدیل شدهاند. این تحولات در شرایطی رقم خورده است که «جو بایدن»، رئیسجمهور امریکا در آبان ماه گذشته از مقامهای کشورش خواست که نفت به میزان کافی در بازارهای جهانی عرضه شود تا کشورهای خریدار، میزان خرید نفت از ایران را کاهش دهند اما این تصمیم شتابزده مبنی بر ورود 50 میلیون بشکه از ذخایر نفت استراتژیک امریکا به بازار با هدف پایین آوردن قیمت سوخت، به معنای نادیده گرفتن هشدار کارشناسانی بود که اعلام کردند این اقدام اثری کوتاه مدت خواهد داشت.
🔹 2 ماه پس از انتشار این اطلاعیه از سوی رئیسجمهور امریکا قیمت نفت به بالاترین رقم طی چند سال گذشته رسید و گزینههای «بایدن» برای توقف این روند را محدود کرد.
فارغ از اینکه مذاکرات وین با هدف رفع تحریمها چه مسیری را طی میکند، ایران راههای جایگزین برای بیاثر کردن تحریمهای امریکایی و فروش نفت به بازارهای آسیایی رافعال کرده است
🔹 راههای گریز ایران از تحریمها در ترکیب با درآمد نفتی که در ماهها و هفتههای اخیر، فروش آن به شمار زیادی از کشورها امکانپذیر شده است، سبب شده که بر خلاف تصورات، این ایران نباشد که باید برای حل موضوع برجام شتاب به خرج دهد.
به نظر میرسد که آلترناتیوهای قابل اجرا در حوزه بیاثرکردن تحریمهای نفتی سبب شده از ابتدای سالجاری میلادی (۲۰۲۱) نشانههای خیرهکنندهای از افزایش صادرات نفت ایران پدیدار شود که دلیل آن خریدهای مستقیم و غیرمستقیم نفت خام کشورمان از سوی شماری از شرکای آسیاییاش از جمله چین است.
✍️فاطمه علیزادنیا
👇
خطاب به نمایندگان بی بصیرتی که تسلیم جوسازی دشمنان میشوند
⏪آرایش جنگی مناسب در فضای مجازی و رسانه یا ادامه روند گذشته⁉️
🔹 آنچه که امروز از اقدامات دشمن برای ما بسیار برجسته شده، فشار اقتصادی و تحریم است و قسمت دیگر فعالیت دشمن، یعنی رسانه و فضای مجازی، کمتر مورد توجه و اهتمام قرار میگیرد.
🔹متأسفانه در این سالها شاهد بودیم که به رغم هشدارهای رهبر انقلاب مبنی بر سلب سلطه دشمن در فضای مجازی، نه توانسته ایم دشمن را بیرون برانیم و نه توانسته ایم آرایش جنگی مناسب با این جنگ تمام عیار بگیریم.
🔹امروزه پلتفرمها و سرویسهای مجازی در نقش جنگ افزار ظاهر میشوند و ما در جنگ نرمافزارها و سختافزارها قرار داریم.
🔹رهبر انقلاب در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه امامحسین(ع)، به صراحت بیان کردند که فضای مجازی جزو ابزارهاست و در مورد ابزارهای این چنینی باید به معنای حقیقی کلمه، مالک ابزار باشیم.
🔹حال باید دید که آیا با وجود این همه تأکید و تبیین خط مقدم نبرد با دشمنان، همچنان راه غلط گذشته را ادامه میدهیم یا اینکه به فکر اصلاح روند گذشته و آرایش جنگی متناسب با شرایط روز هستیم؟
رویکرد مدنی یا بدوی به صیانت از فضای مجازی
🔹مسئولیت پذیری، شاخصه بلوغ است. انسان مسئول به قانونمندی باور دارد: توازن میان حقوق و حدود. فضای مجازی، فضای زیست عمومی است: فرصت بی نظیر است، اگر قانونمند باشد؛ وگرنه تبدیل به تهدید می شود. این واقعیت را حتی لیبرال ترین کشورها پذیرفته اند؛ اما اینجا در کشور ما با اغراض متفاوت، انکار می کنند.
🔹فضای مجازی، شاهراه بزرگ ارتباطاتی است و هیچ شاهراه پر ترددی را نمی توان سراغ گرفت که بی ضابطه و بدون تامین سلامت و امنیت آن تعبیه شده باشد. هر شاهراهی که برای تسهیل تردد ساخته می شود، ضمنا دارای محدودیت های عقلانی برای تامین سلامت استفاده کنندگان است.
🔹می توان مفاد "طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی" را مستندا نقد و بررسی کرد و خواستار تغییراتی در آن شد. اما این که به بهانه یک طرح، علیه اصل ضرورت "قانونمند سازی فضای مجازی" هوچیگری و شانتاژ کرد، هیچ نسبتی با بلوغ شخصیتی ندارد و دعوت به زندگی جنگلی و بدوی -ماقبل مدنیت- با همه آسیب ها و خسارت های آن است.
چند نکته
1️⃣بیشتر جوسازی ها و انتشار اطلاعات غلط علیه ساماندهی فضای مجازی توسط برخی شرکتها و افرادی انجام میشود که وزارت ارتباطات دولت روحانی با آنها برای ایجاد شبکه ملی اطلاعات قرارداد بسته بود .
2️⃣احتمال خرابکاری واختلال در سرعت اینترنت در روزهای اخیر توسط این شرکت ها هم متصور است. چون قانونی برای حمایت از کاربران وجود ندارد لذا الان کسی نمیتواند پیگیر اختلال سرعت اینترنت باشد . برخی شرکت های ذینفع در پهنای باند اینترنت با جوسازی علیه قانون حمایت و ساماندهی فضای مجازی میخواهند همچنان این فضا بدون قانون باشد تا منفعت بیشتری ببرند
3️⃣در کشورهای مختلف بعد از اعمال قوانین حمایتی از کاربران فضای مجازی ،پلتفرمهای بزرگ مانند اینستاگرام و و توییتر واتساپ مجبور به تمکین از قوانین آن کشورها شدند. چرا عده ای از تمکین این پلتفرمها از دولت ایران و قانونمند شدن فضای مجازی میترسند؟
4️⃣در اروپا و آمریکا محدودیت های سختگیرانه سنی مختلفی برای افراد خصوصا کودکان در فضای مجازی اعمال میشود اما در کشور ما کودکان و نوجوانان بدون هیچ قانون و محدودیتی درگیر فضای مجازی شده اند و آسیب های جدی هم دیده اند. چه کسانی از آسیب دیدن کودکان و نوجوانان در فضای مجازی ایران ذینفع هستند که علیه قانونمند شدن فضای مجازی جنجال بپا میکنند.
5️⃣چرا بیشترین جوسازی علیه قانونمند شدن و ساماندهی فضای مجازی توسط سیاسیون انجام میشود؟ در آمریکا آنقدر قوانین فعالیت در فضای مجازی سختگیرانه است که وقتی ترامپ رئیسجمهور سابق آمریکا توییتی خلاف منافع و امنیت ملی آمریکا زد توییتر اکانت وی را بست . اما در ایران یک فردی گرای زدن هواپیمای مسافربری را به دشمن میدهد و مسئول دیگری گرای آشوب و اغتشاش در خیابانها را میدهد اما کسی با آنها کاری ندارد . آیا سیاسیون هم از هرج و مرج و بی قانونی در فضای مجازی ذینفع هستند؟