eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
461 دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
409 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
پس از هند، روسیه، اوکراین، نیوزلند و ایرلند قزاقستان هم به عنوان هشتمین تولید کننده گندم صادرات خود را ممنوع کرد پ.ن:یادآوری👇👇 عباس عراقچی (۲۵آبان۱۳۹۵) آیا بهتر نیست به جای خودکفایی در تولید گندم،آن را از قزاقستان وارد کنیم⁉️الان قزاقستان مرکز تولید گندم دنیاست.می توانیم با راه آهن در حال تاسیس بین ایران-قزاقستان و با کمترین هزینه،هر مقدار گندم را که نیاز است وارد کنیم. ✅ فقط خواستم بدونید چه کسانی با چه افکار قشنگی ۸سال در این مملکت حکومت کردند😉😉
⭕باکو به رژیم صهیونیستی اجازه داده است که در ۷ کیلومتری مرز ایران و در پوشش یک دهکده، مرکزی را به منظور جاسوسی و اقدام علیه امنیت ایران احداث کند.* 💢اقدام‌های باکو علیه امنیت ملی ایران به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است و دست ایران را برای پاسخ به باکو که به زمین خلوت صهیونیست‌ها تبدیل شده است، باز خواهد گذاشت.
🔺️عبدالملکی، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی: 🔹در دولت مردمی در حوزه اقتصادی تمرکز بر تحول الگوی مدیریت با نگاه جهادی و استقرار مدیران انقلابی و متخصص است 🔹۵۲۰ مورد انتصاب در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفته است که ۳۰۰ نفر در حوزه اداری و ۲۲۰ نفر درحوزه‌های اقتصادی بوده است. 🔹این تغییر رویکرد دستاوردهای خوبی داشته است که منجر به ثبت رکورد در تولید و سودآوری برای شرکت‌های زیرمجموعه‌های صندوق‌های پنج‌گانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شده است. 🔹یکی از اتفاق‌های خوب در شرکت‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گرایش به رویکرد دانش‌بنیان و تولید داخلی است. 🔹یکی از شرکت‌های زیرمجموعه این وزارتخانه در حوزه پالایشگاهی موفق به داخلی‌سازی یک هزار و ۵۰۰ قطعه شده است و سایر شرکت‌ها برای برطرف کردن نیازهای فناورانه با شرکت‌های دانش بنیان وارد مذاکره شده‌اند. 🔹آخر امسال گزارشی از فعالیت و عملکرد شرکت‌های دانش‌بنیان زیرمجموعه این وزارتخانه به رهبر معظم انقلاب ارائه خواهیم کرد که امیدواریم رضایت ایشان را جلب نماییم.
🔴مقتدی صدر و تداوم بن بست سیاسی در عراق ✍ حمید خوش آیند 🔰 مقتدی صدر اعلام کرد بعنوان اپوزیسیون ملی و عدم مداخله کننده در مذاکرات تشکیل دولت اقدام خواهد کرد. اگرچه این کار بیشتر شبیه کاغذبازی سیاسی و یا اهرمی برای امتیازگیری است، ولی در عمل باعث پیچیدگی اوضاع در عراق می‌شود؛ شرایطی که عملاً از طریق طولانی‌تر کردن روند تشکیل دولت در عراق، باعث ماندگاری فضای بی‌ثباتی سیاسی و توسعه تهدیدات امنیت ملی و درنتیجه گسترش طول و عرض و عمق زمین‌بازی آمریکا و گروه‌های تروریستی در عراق می‌شود. 🔰 صدر از یک‌سو به دنبال مرجعیت سیاسی در عراق است و از سوی دیگر می‌خواهد مسئولیت شرایط وخیم اقتصادی و اجتماعی و سیاسی در عراق را یکجا بر دوش چهارچوب هماهنگی شیعیان که رقیب خود در قدرت می‌پندارد، بیندازد. طرح تبدیل به اپوزیسیون ملی نیز موضوعی است که دقیقاً بر اساس روحیات شخصی و دیدگاه‌های سیاسی صدر شکل گرفته است. صدر احزاب و جریانات سیاسی عراق را در یک دوراهی قرار داده است؛ یا تشکیل دولت اکثریت و یا تبدیل‌شدن به اپوزیسیون که در هر دو حال برجستگی صدر در عراق حفظ می‌شود. 🔰 اظهارات صدر هرچه باشد، با واقعیات سیاسی و میدانی عراق منطبق نیست. جریان صدر با میزان کرسی‌هایی که دارد، چاره‌ای جز جلب رضایت چارچوب هماهنگی، برای تشکیل دولت اکثریت ملی ندارد. تشکیل یک دولت توافقی مبتنی بر قاعده برد- برد که مورد حمایت جمهوری اسلامی نیز است، تنها راه‌حل معقول، منطقی و منطبق بر واقعیات سیاسی و میدانی عراق است.
🔴وزیر اطلاعات: دو فرانسوی بازداشت شده توریست نبودند/جاسوسی «جلالی» برای اسرائیل اثبات شد وزیر اطلاعات: 🔹دو فرد فرانسوی بازداشت شده، که اخیرا توسط وزارت اطلاعات دستگیر شده‌اند، توریست نبودند. 🔹ما از قبل به اطلاعاتی پیرامون آنها دست یافته بودیم و از لحظه ورود به کشور آنها دقیقا تحت نظر بودند. 🔹این افراد به محض ورود، قرارهای تشکیلاتی با چند کانون و محفل غیرقانونی و سابقه دار برگزار کردند. 🔹طبق مستندات موجود، این دو فرانسوی به دنبال ایجاد ارتباط تشکیلاتی بین کانون های غیرقانونی و آشوبگر بودند که با اتخاذ پوشش های صنفی، اهداف گروهک‌ها و سرویس‌های جاسوسی را دنبال می‌کردند. 🔹براساس اطلاعات موثق برخی از عناصر کانون‌های غیرقانونی مورد نظر با گروهک‌های تروریستی شناخته شده و برخی جواسیس شناسایی شده خارج نشین متصل بودند که به زودی اطلاعات بیشتری درخصوص این پرونده منتشر خواهد شد. 🔹جاسوسی «احمدرضا جلالی» برای رژیم صهیونیستی اثبات شده و حکم اعدام او کلیه مراحل قضایی را طی کرده است. 🔹دولت سوئد به نیابت از صهیونیست‌ها پس از بازداشت جلالی به‌صورت غیرقانونی «حمید نوری» را در سوئد گروگان گرفته است. 🔹وزارت اطلاعات به‌زودی اطلاعات بیشتری از احمدرضا جلالی جاسوس بازداشت شده، منتشر می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴هم خوانی توسط هوادارن استقلال این سرود تمام تحلیل‌هایی که غربگرایان سالها گفته بودند در ایران شکاف بین نسلی اتفاق افتاده را به چالش کشیده و همه مرزهای عشق به دین و امام زمان(عج) و اسلام را درنوردیده است، تا جایی که هواداران یک تیم فوتبال در جشن قهرمانی خود نیز آن را یکصدا می‌خوانند
🔴هشدار اکونومیست: فاجعه غذایی در راه است نشریه اقتصادی اکونومیست: 🔹جنگ اوکراین به سیستم غذایی جهان آسیب زده است؛ سیستمی که پیش‌تر در اثر شیوع کرونا، تغییرات آب و هوایی و شوک قیمت‌های انرژی ضعیف شده است. 🔹حدود ۲۵۰ میلیون نفر در آستانه قحطی هستند. اگر جنگ اوکراین ادامه پیدا کند و عرضه مواد غذایی از روسیه و اوکراین محدود شود صدها میلیون نفر دیگر دچار فقر خواهند شد. پ. ن: حالا متوجه شدید چرا باید نرخ ارز اصلاح می شد و جلوی قاچاق گندم و آرد و حیف و میل آن گرفته می شد.
مورخ روس: غرب در صدد ایجاد بحران ساختگی برای تسلط بر جهان است/ کرونا به اهداف خود نرسید، حالا شانس خود را با قحطی میخواهند امتحان‌کنند 🔻فورسوف، مورخ و کارشناس علوم سیاسی روسی،در مورد برخی ادعا ها مبنی بر قحطی قریب الوقوع گفت: 🔹به طرز متناقضی، این را به عملیات نظامی در اوکراین ربط می‌دهند، این بحران ساختگی تعدادی از کارکردهایی را انجام می دهد که همه گیری کرونا انجام داد. 🔹اما این همه گیری در پایان سال گذشته فاش شد و پایان یافت و همه گیری به اهداف خود نرسید. 🔹دستور کار توسعه انرژی سبز مد نظر غرب نیز رو به افول است و در نتیجه چه منابعی برای ایجاد نظم نوین جهانی باقی مانده است؟ جنگ در اروپا و قحطی. 🔹حال غرب می‌گوید، اکنون تنها با این بهانه است که میتوانیم جهان را دوباره قالب بندی کنیم.
نیاز شدید مردم آمریکا به دایه شیرده‼️ 1️⃣ در آمریکا شیرخشک نیست. راه‌حل: دایه شیرده خوب پیدا کنید که بچه شما به پروتئین شیرش حساسیت نداشته باشد. اگر نبود مثل ۴۵ سال قبل شیرخشک خانگی بسازید. در ضمن شماره هم داده که بگید کجا پیدا میشه تا به همه خبر دهیم😓 اینجا است و نه جای دیگر... و قاعدتا به زودی منتظر کهنه مشما به جای پوشک و ... هم باید باشیم. البته حتما PS4 و آیفون هم کنارش دارید😔 . 2️⃣ هر وقت که چنین مشکلاتی در ایران رخ می‌دهد برخی اقتصاددان داخلی تحصیل‌کرده در خارج کشور بر اساس فرمول‌هایی که در دانشگاه خواندند، یا دولت را مقصر می‌دانند که نگذاشت بازار آزاد آزاد باشد و فریاد انحصار در ایران سر می‌دهند (لیبرال افراطی) یا بیش از اختیارش دخالت کرد (نئولیبرال) یا بعکس مقصر دولت است چون دخالت صدرصدی نکرد (سوسیالیسم). ولی همه این عزیزان با نحله‌های مختلف فکری در مقصر بودن دولت مشترک هستند. . اما اگر این مشکل در آمریکا پیش آید...... یا بهترین انتخاب بوده و حتما دلیلی منطقی دارد هرچند که نمی‌فهمیم، یا خطای یک آدم بدی بوده که حتما زود درستش می‌کنند یا ....
🔴امام خمینی (ره) ♦️شما بدانید و باید بدانید اشخاصی که روشنفکرند به‌اصطلاح، اشخاصی که کنار نشسته‌اند و فحش می‌دهند،اشخاصی که بیرون نشسته‌اند و توجه به مسائل داخل ندارند، ♦️بدانند که اگر یک سیلی بخورد امروز اسلام در این کشور، تا آخر دیگر، باید ملت‌ها تحت این فشارها باشند. امروز اسلام در اینجا سر بلند کرده است و بیرقش بلند شده است و من امیدوارم که این جلوه‌اش به همه جا برسد، و مستضعفین از زیر بار این ظلم‌ها بیرون بروند. ♦️ آنهایی که نق می‌زنند برای این کشور و به خیال خودشان دلشان برای اسلام می‌سوزد، آنها بدانند که اگر "این اسلامی که الآن در اینجا هستش" سیلی بخورد اسلام تا آخر سیلی خورده است؛ باید هی بنشینید و ببرید. 📚صحیفه امام،جلد ۱۷، صفحه ۴۰۶.