🔴 ورود حامیان حسن روحانی به کارزار انتخابات
🔹پس از اینکه علی لاریجانی با انتشار ویدئویی از نوبخت چهره نزدیک به روحانی حمایت کرد، حالا حسامالدین آشنا در توئیتی از مردم خواسته؛ اجازه ندهید مجلس، خبرگان، ریاست جمهوری و بالاتر از اینها را در غیاب شما به آسانی تقدیم اقلیت فعال کنند. خانهنشینی خانهخرابمان خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعترافات عجیب نشریه تایمز
درباره رهبر معظم انقلاب
توصیه می شود حتما ببینید و منتشر کنید. تا ابلهانی که شعار مرگ بر دیکتاتور می دهند بفهمند چقدر نادان و نمک نشناسند. و چگونه آلت دست دشمن شده اند.
خوش تر آن باشد که سر دلبران
گفته آید در حدیث دیگران
#طوفان_الأقصی
#لبیک_یا_خامنهای
49.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔍
😐 جون مادرتون درست رای بدید ...
#رائفی_ پور # نیمه_شعبان
🔥 غنیمتی از جنگ ۲۰۰۶ که حزبالله به ایران فرستاد
🔻 گفتگوی یکی از فرماندهان سلاح ضد زره حزبالله با المیادین:
◽️سلاح ضد زره(موشک هدایتشونده) ستاره این نبرد است، سلاحی است که دارای انعطاف، کارایی و سادگی است، این سلاح در برابر انواع اهداف دشمن موثر است.
◽️ موشکهایی وجود دارند که میتوانند خانهها را تخریب کنند و موشکهای دیگری که به خانهها نفوذ میکنند و کسانی را که داخل آن هستند میکشند؛ موشک ترموباریک میتواند خانهها را تخریب کند و زندگی درون آنها را از بین ببرد.
◽️ در سال ۲۰۰۶ سربازان دشمن یک قبضه گیل اسپایک را رها کرده و متواری شدند و مجاهدین این قبضه را گرفته و به جمهوری اسلامی ایران منتقل کردند.
◽️ این سلاح با یک ویژگی فنی متمایز میشود، از جمله اینکه در سر موشک دوربین وجود دارد و زمانی که جنگجو موشک را شلیک میکند، میتواند آنچه را که موشک میبیند او نیز ببیند و هدف را انتخاب کند.
چند نکته انتخاباتی مهم
1⃣ اکثریت مردم همیشه دوست دارن به برنده رای بدن و در تیم برنده قرار بگیرن پس اگر مردم رو نسبت به برنده بودن خودتون یا حزب و جناحتون به باور رسوندید میتونید تا حد زیادی به برد امیدوار باشید
2⃣ نکته فوق حتی در رای دادن و رای ندادن هم میتونه مؤثر باشه و اگر برای مردم این باور ایجاد شد که بیشتر مردم رای نمیدن، اونها هم به رای ندادن ترغیب میشن و بالعکس اگر تونستید به اونها این باور رو بدید که اکثر مردم ایران مشارکت دارن، اونها هم مشارکت میکنن
3⃣ این امر مهمی هست که توی مواجه با مردم، از اونها رای گدایی نکنیم و سعی کنیم اهمیت رای دادن رو بهشون بگیم نه اینکه کاری کنیم که اونها فکر کنن نظام اقبال عمومی رو از دست داده و به پیسی خورده و برای بقا به رای نیاز داره
4⃣ قبل از هر انتخابات، انتخاباتی برای تشخیص مقبولیت کسی برگزار نمیشه و با استقرائهای ناقص نمیشه مقبولیت و عدم مقبولیت کسی رو تخمین زد، پس لطفاً بحث صالح مقبول و اصلح غیر مقبول را تموم کنید و طبق فرمایش حضرت آقا به اصلح رای بدید که وظیفه ههمون همینه
5⃣ لیستها اگر توسط افراد مطمئن و شناخته شده بسته بشه، میتونه کمک کار مردم باشه برای رای دادن اما برای کسانی که خودشون امکان بررسی صلاحیت این ۲۵۶ نامزد رو دارن نمیتونه حجت باشه
6⃣ لیستهایی که معلوم نیست سرشون به کجا میرسه، نه برای خواص بی حال و نه برای عوام ناتوان از تحقیق، حجیت نیست و نمیتونه رافع تکلیف انتخاب اصلح باشه
7⃣ اصلح بودن در مقایسه با سایر نامزدها به معنای عصمت و بی خطا و اشتباه بودن نیست. ما در این انتخابات به دنبال کم اشتباهترین هستیم
8⃣ در قضاوت عملکرد نمایندگان فعلی، با اطلاع حرف بزنیم و در قضاوت کردن هم این رو لحاظ کنیم که این نماینده بدبخت، فقط یک رای داره و شاید مخالف فلان قانون مورد اعتراض ما بوده اما نتونسته اکثریت مجلس رو با خودش همراه کنه و اون قانون تصویب شده
یوسف ناصری
تازه ترین نظرسنجی صداوسیما درباره میزان مشارکت در انتخابات مجلس
◽️ تازه ترین نظرسنجی صداوسیما که روز گذشته 7 اسفند در سراسر کشور انجام شده حکایت از روند روبه رشد مشارکت در انتخابات را دارد.
🔹 به گزارش فارس در این نظرسنجی 41.5 درصد از شرکت کنندگان گفته اند که قطعا در انتخابات شرکت خواهند کرد. 29.5 درصد مردد هستند و هنوز تصمیم نگرفته اند و 29 درصد هم اعلام کرده اند که قطعا در انتخابات شرکت نمی کنند.
🔺 در میان مرددین، 16.3 اعلام کرده اند که احتمالا رای می دهند، 9.1 هنوز تصمیم نگرفته اند و 4.1 هم گفته اند که احتمالا شرکت نمی کنند.
بدین ترتیب با احتساب مرددین، 71 درصد احتمال مشارکت بالقوه در انتخابات وجود دارد که البته طبیعی است که این برآورد حداکثری به صورت کامل محقق نشود.
🔻 افزایش شور انتخاباتی در شهرستانها از عوامل موثر رشد نظرسنجی ها در روزهای اخیر تحلیل شده است.
📣 برآورد مشارکت بیش از ۵۰ درصد در انتخابات مجلس
🔺برآورد منتج از نظرسنجیهای انتخاباتی چند نهاد معتبر در کشور حاکیست که مشارکت در انتخابات مجلس تا این لحظه حدود ۵۰ درصد است.
🔺 چند نهاد معتبر افکارسنجی نظرسنجیهایی را در سراسر کشور و با نمونه آماری حدود ۱۵۰۰۰ نفر برگزار کردهاند.
🔺برآورد منتج از این نظرسنجیها آن است که در حال حاضر میزان مشارکت قطعی در انتخابات حوالی ۴۷ درصد (علیرغم چند روز مانده تا انتخابات) و عدد مربوط به افرادی که با احتمال بسیار زیاد یا زیاد در انتخابات شرکت میکنند بالای ۹ درصد است.
🔺همچنین بر اساس برخی نظرسنجیها، اطمینان از امنیت برگزاری انتخابات ۸۳ درصد، اعتماد کامل به سلامت انتخابات ۶۳ درصد است.
🔺همچنین طبق نظرسنجی یک نهاد معتبر، ۶۸.۴ درصد مردم گفتهاند که معتقدند امکان رقابت بین کاندیداها فراهم است.
🔺بر اساس این نظرسنجیها، مشارکت در استان تهران نسبت به سایر استانها کمتر و خراسان جنوبی در حال حاضر دارای بیشترین مشارکت است.
🔺با این حال مشارکت در استان تهران نیز نسبت به انتخابات پیشین مجلس بیشتر برآورد میشود.
🔺این خانم ایرانی که در پنج سالگی به آلمان مهاجرت کرده بعنوان زیباترین زن آلمان در سال ٢٠٢۴ انتخاب گردید؛ البته پروسه طولانی داشت و در نهایت این خانم بعنوان «زیباترین» انتخاب شد...
▪️ شما کافی است فقط ده دقیقه در خیابانهای آلمان قدم بزنید قطعا ۵٠ درصد از خانمها از این خانم ایرانی زبباتر هستند؛ ولی چون این خانم یکی از حامیان #زن_زندگى_آزادى در آلمان هستند و اتفاقا در این زمینه پرکار هم هستند دلیل این انتخاب را برای ما ایرانیان قابل هضم میکند...
▪️این اتفاقات که شامل انتخاب بهترین زن سال، بهترین فیلم سال و اساسا بهترین های سال است، دارد به سمتی میرود که ایرانیان نیاز ندارند واقعا در شغلشان بهترین باشند فقط کافیست لگدی محکم به نظام ایران زده باشند؛ روزی اگر یک میمون را بعنوان زیباترین حیوان دنیا انتخاب کردند بدانید آن حیوان قطعا لگدی به ایران یا روسیه زده است!
✍ علی جهانآرا
🔴 صرفا جهت تامل....
اونی که رأی نمیده یا گلایه داره یا نقد داره یا به نظرش فایدهای نداره یا هر چی…
اما اونی که رأی ندادن رو تبلیغ میکنه حتما فرقی با دشمن قسم خورده این مردم نداره، همون دشمنی که حمله نظامی به ایران و مردم رو هم تجویز میکنه!
#انتخابات_مجلس
💬 دانیال معمار
🔴 رابطهی گره گشایی از مشکلات کشور و رأی دادن چیست؟!
🔹در همه دنیا انتخابات در هرکشوری، فرقی هم نمیکنه آمریکا و آفریقا باشه یا ایران و اروپا، ۲ کارکرد داخلی و بینالمللی داره که هرچه انتخاباتها قویتر و پرشورتر باشه در کارکرد داخلی منجر به رویش مضاعف استعدادهای خدمترسانی و فعالیت بیشتر کارگزاران اون کشور میشه و یه خون تازه به بدنهی کشور از درون تزریق میشه که منجر به تشدید سرعت خدمترسانی خواهد شد.
🔹در کارکرد خارجی مهمترین پیامی که یک انتخابات پرشور، مخابره میکنه به دوستان و دشمنان، جدای از پيام اقتدار و همبستگی عمومی، دست دولت اون کشور رو علاوه برای تأثیر گذاری بر مناسبات بینالمللی(اقتصادی/سیاسیو ...)، برای جذب سرمایهگذاری خارجی و اثبات آرامش در بازارهای کشورش بازتر خواهد کرد.
در مناسبات اقتصادی کشورها، همیشه نتایج انتخاباتها جز مؤلفههای اصلی تصمیمگیری دیگران برای سرمایهگذاری خارجی محسوب میشه و علت اینکه در برخی کشورها مثل استرالیا، بلژيک، آرژانتین و 24 کشور دیگر اگر شهروندان اون کشور رأی ندهند، جريمههای بعضیا سنگین(نقدی تا عدم استخدام تا ۱۵ سال بعد) میشوند، ناظر به حفظ همین اثرگذاری بر مناسبات اقتصادی است.
✅لذا اینجاست که میگیم
رأی بیشتر=آرامش عمومی بیشتر=رونق اقتصادی بیشتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اوجی: دولت قبل اعتقادی به پالایشگاهسازی نداشت و حتی آن را کثافتکاری میدانست
وزیر نفت در حاشیه جلسه هیات دولت:
🔹 در شهریور ۱۴۰۰ در زمان تحویل دولت، تولید بنزین ۹۶ میلیون لیتر در روز بود ولی امروز حدود ۱۱۴ میلیون لیتر تولید بنزین در روز را داریم. برنامه این است که پالایشگاههای جدید را شروع کردیم.
🔹دولت قبل اعتقادی به پالایشگاهسازی نداشت و حتی آن را کثافتکاری میدانست؛ همین باعث شد که امروز در تامین بنزین یا یربه یر شود یا ناترازی در بعضی روزها داشته باشیم
🔹در این دولت به محض شروع، پالایشگاه شهید قاسم سلیمانی را شروع کردیم و پالایشگاههای دیگر را که صحبتش بود به مرحله اجرا گذاشتیم و امیدواریم در پایان سال ۱۴۰۳ اولین پالایشگاهمان ایجاد شود.
🔹 همزمان با سردی هوا و تعطیلات هفته قبل مصرف بنزین به نزدیک ۱۳۳ میلیون لیتر رسید
🟥 رئیس جمهور ایران پس از ۱۴ سال به الجزایر سفر میکند
رئیس جمهور به منظور انجام دیدار رسمی دوجانبه و نیز شرکت در هفتمین نشست مجمع سران کشورهای صادرکننده گاز (GECF) بامداد شنبه در رأس هیئت عالیرتبه اقتصادی و سیاسی عازم الجزیره پایتخت الجزایر خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب:هیچ کس نگوید رای من یک نفر چه اثری دارد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمساز و خبرنگار لبنانی از توطئه پشتپرده تحریم انتخابات ایران میگوید؛ میخواهند ایرانیان را به جان هم بیندازند!
🔶«غدی فرانسیس» خبرنگار لبنانی:
🔺"اینکه برخی رسانهها در مورد انتخابات ایران میگویند: رأی ندهید برای این است که ایرانیها با هم بجنگند و ساختار اجتماعی و امنیت خود را از دست دهند!"
#انتخابات
#امامت_امت
✋
سه دلیل برای رای دادن
🔺شرکت در انتخابات به معنی تایید #وضع_موجود نیست. اتفاقا کسی که میخواهد شرایط امروز تغییر کند به این سه دلیل لازمست در انتخابات شرکت کند:
🔹۱. #اسرائیل و مخصوصا نتانیاهو امروز لازم دارد تا دامنه آتش را به سمت ایران بکشاند. آنها تا قبل از طوفان الاقصی ایده سر اختاپوس را میخواستند پیاده کنند و آن کشاندن آتش به ایران بهجای کشورهای متحد ایران بود. حالا با رخداد طوفان و عدم دستاورد نظامی برای اسرائیلیها چه در جبهه غزه، چه در جبهه شمال فلسطین مترصد توسعه آتش به سمت ایران هستند تا برای خود دستاوردسازی کنند. نتانیاهو میداند اگر آتش سرد بشود عاقبت سختی در انتظارش است.
از سوی دیگر مشارکت در انتخابات نماد پشتوانه مردمی برای هر کشوری است. #کشور_بیپشتوانه طمع خوبی برای جنگطلبان اسرائیلی است. آنها میتوانند با شاخص مشارکت در ایران مخالفان داخلیشان را برای پذیرفتن ایده حمله به ایران ترغیب کنند.
🔹۲. چه همه #مشکلات_اقتصادی کشور از #تحریم باشد چه بخشی و لو بیست درصد آن، عدم مشارکت #پالس_مهمی به تحریمکنندگان امریکایی برای تقویت و تحکیم نظام تحریمیشان است. نفیو معمار تحریمهای امریکا برای ایران است. او در کتاب هنر تحریمهایش مینویسد که با شرایط ایران در بهار 88(مشارکت سیاسی بالا در آستانه انتخابات و...) اوباما به ما در وزارت خزانهداری ابلاغ کرد تا تحریمهای امریکا علیه ایران را برداریم و به رهبر ایران نامهای به این مضمون نوشت. بعد از اتفاقات تابستان ۸۸ اوباما نامه جدیدی به وزارت خزانهداری نوشت تا تحریمهای جدید علیه ایران وضع شود. همین آقا در کتابش مینویسد که نظام تحریمی به رفتار مردم بر میگردد. مثلا ما در وزارت خزانهداری امریکا بعد از انتخابات ۹۲ برداشتمان چنین شد و چنان شد.
به گفته همین آقای نفیو، انتخابات و رفتارهای مردم بر کم کردن و از بین رفتن یا تشدید نظام تحریمی علیه کشور تاثیر مستقیم دارد. آنها از تحریم فاصله مردم با نظام را میخواهند. شاخص مشارکت برای آنها یک نشانه برای موفقیت نظام تحریمی است.
🔹۳. اگر در میان این کاندیداها کسی بخواهد علیه وضع موجود اقدامی بکند به پشتوانه مردمی نیاز دارد و گرنه #بانی_و_ذینفع_وضع_موجود از کم بودن مشارکت استقبال میکند. چون بدون پشتوانه مردمی تحول خیلی سخت صورت میگیرد.
پس هر کسی که میخواهد ایران از آتش جنگ و طمع دشمن درامان باشد، نظام تحریمی تضعیف شود؛ میبیند که آنها میگویند صندوق این نقش را برای کشور ایفا میکند. پس کسی که خواهان وضع موجود نیست حضورش به تغییر آن کمک میکند ولو بیست درصد.
✍ کمیل