هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ توییت استاد رائفی پور :
حد شرعی(شلاق)سارق منازل منطقه پادادشهر اهواز در ملأ عام اجرا شد
ان شاالله تهران ورزشگاه صدهزار نفره آزادی ،شاهد اجرای حد شرعی مسئولان فاسد ، ابر مفسدان اقتصادی (نه دله دزد ها) ، آقا زاده های هار و رها، ابر بدهکاران بانکی،صاحبان وعده های دروغ و متهمانی در این سطح باشیم
حجامت نظام
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🏅نشر آثار استاد رائفی پور
@OstadRaefipoor1
📢 جلسات متعدد بین اصلاح طلبان و اصولگرایان برای کاهش اختلافات
◀️ وحدت و گفتگوی ملی را دو جناح اصولگرا و اصلاحطلب حالا بهصورت جدیتر و عملی پیگیری میکنند. تا به امروز مشخص شده بزرگان این دو جبهه بهصورت مستمر دو جلسه جداگانه یکی در بیت رهبری و در محلی دیگر برگزار میکنند تا اختلافات بین این دو جریان سیاسی کاهش یابد و امید به مردم تزریق شود
محسن رهامی:
◀️ جلساتی که در بیت رهبری برگزار میشود، به مدیریت حجتالاسلام محمدحسن ابوترابی، امام جمعه موقت تهران است. هشت فعال سیاسی اصولگرا و هشت فعال سیاسی اصلاحطلب یکهفته در میان در این محل به گفتوگو با هم میپردازند. جلسه دیگر با محوریت محمدرضا عارف، محمدرضا باهنر و احمد مازنی و هر بار در دفتر کار یکی از شخصیتهای سیاسی اصولگرا یا اصلاحطلب برگزار میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 انتقاد بازیگر نقش جیسون رضائیان در سریال گاندو از فشارها به این سریال
گاندو چرا اینقدر تحت فشاره؟
برای چی میترسید؟
نکنه خدای نکرده ریگی به کفش تون هست؟
مشاهده آخرین قسمت سریال گاندو:
@siasi97
بازیاد:
اخبار ویژه
◄ اطلاعات دریافتی نشان میدهد آمریکا به بهانه حمله به تانکرها در خلیجفارس و دریای عمان برای ارجاع پرونده جمهوری اسلامی ایران به شورای عالی امنیت بسیار تقلا کرد؛ اما به دلیل همراهی نکردن دیگر اعضای کشورها ناکام ماند. آمریکا در واکنش به سرنگونی پهپاد جاسوسی خود هم دوباره در این زمینه تلاش کرد؛ اما باز هم هیچ کشوری با ترامپ همراهی نکرده و تنها دولت انگلیس ادعاهایی را با تأخیر مطرح کرده است.
بازیاد:
▼ اخبار ویژه
🌹👇فتنهگرانی که نجومی بگیر شدهاند!
بسیاری از فتنهگران محکوم سال 1388 به صورت چراغ خاموش وارد مناصب اجرایی شدهاند و حقوقهای نجومی هم دریافت میکنند. «علیاکبر عربمازار» از گردانندگان اصلی ستاد انتخاباتی میرحسینموسوی و از نزدیکترین مشاوران و دوستان وی که در جریان فتنه ۸۸ به واسطه اقدامات ضد امنیتی دستگیر و بعد از محاکمه به پنج سال زندان محکوم شد، عضو هیئت مدیره صندوق بازنشستگی کشور است و ماهی 17 میلیون تومان حقوق دریافت میکند. «علیرضا سیاسیراد» عضو دیگر هیئتمدیره صندوق بازنشستگی است که با دریافتی ماهانه بیش از ۱۷ میلیون تومان، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران و عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان به شمار میآید. «کمالالدین پیرمؤذن» برادر نورالدین پیرمؤذن نماینده اصلاحطلب مجلس ششم، که در حال حاضر جزو براندازان است در آمریکا سکونت دارد و رابطه صمیمیای میان آنهاست که ماهانه بیش از ۱۸ میلیون تومان دریافتی دارد. گفتنی است وی رئیس ستاد انتخاباتی میرحسینموسوی در اردبیل بوده است.
پيغام آمريكايیها پس از ساقط شدن پهپاد متجاوز و پاسخ قاطع ايران
رئيس سازمان پدافند غيرعامل:
🔹آمریکا پس از سرنگونی پهپاد پهپاد متجاوزش از طریق واسطههای دیپلماتیک اعلام میکند که ما برای حفظ آبروی خود می خواهیم عملیاتی محدود و در منطقهای کم ارزش انجام دهیم و شما پاسخ به آن ندهید.
🔹پاسخ نظام جمهوری اسلامی این است که ما هر عملیاتی را شروع جنگ تلقی می کنیم و به آن پاسخ خواهیم داد و زمین جنگ را ما طراحی می کنیم و اگر شما آن را شروع کردید، پایانش را ما اعلام می کنیم.
گام دوم باید مثل اسقاط پهپاد متجاوز باشد!
🔺امروز پس از پایان مهلت ۶۰ روزه، گام دوم کاهش تعهدات برجامی آغاز می شود. مطالبه ما ضربه ای مثل اسقاط گلوبال هاوک است. گام دوم کاهش تعهدات برجامی باید بلند و محکم و تعيين کننده باشد. تنها چنین گامی می تواند مقابله به مثل اقدامات ظالمانه آمریکا و اروپا باشد.
🔹نباید تصور کرد این امر کار را خراب تر می کند. تحریم ها دیگر نهایت فشار خود را آورده و این اواخر تحریم های جدید فقط استفاده تبلیغاتی داشت. برخی نگرانند؛ نگران نباشید!
🔹پهپاد متجاوز را اسقاط کردیم؛ هیچ کس نتوانست کوچکترین اقدامی کند و ترامپ هم بجز یک مشت هزیان و بلوف چیزی برای گفتن نداشت. آنچه جامعه جهانی نامیده می شود هم هیچ اجماعی علیه ایران نداشت و تلویحا حق به جمهوری اسلامی داده شد. اقتدار جمهوری اسلامی حساب کار را دست همه با نقشه های پلیدشان آورد.
🔹امروز هم همین است؛ احتمالا مشتی بلوف و هزیان بشنویم. ولی قانون مناسبات بشری ثابت کرده اقتدار نشان دهی همه سر جایشان می نشینند.
🔻در مقابل سگ وحشی ضعف نشان دادن، بیشتر او را برای حمله تحریک می کند؛ اما وقتی محکم بایستی و سرش داد بزنی، حساب کار دستش آمده و دور می شود.
پ. ن: امیدواریم برخی تماس های تلفنی #یک_ساعته ما را در مقابله با سگ وحشی دلسرد نکند.
اخذ عوارض از کشتیهای عبوری تنگه هرمز
🔻قاضیزادههاشمی عضو هیأترییسه مجلس:
▪️اگر ایران تأمینکننده حقیقی منطقه و آبهای بینالمللی است، براساس رفتار عرف بینالملل و آمریکا، مجلس هم معتقد است هزینه آن را باید مراکز تجاری و تمام شناورهای منطقه در قالب عوارض بپردازند.
▪️ در طول تنگه هرمز که 55 کیلومتر است، کشتیها خارج از آبهای بینالمللی، وارد آبهای تحتنظارت سرزمینی ما میشوند و عبور میکنند؛ یعنی از آبهای بینالمللی عبور نمیکنند که بخواهیم آنها را آزادانه به حال خودشان بگذاریم.
▪️این طرح را تعدادی از همکاران ما در مجلس امضا کردهاند و اعلام وصول شده و احتمالا برای کمیسیون مربوطه ارسال شود.
تصمیمات جدید ایران درباره کاهش تعهدات برجامی
عراقچی:
🔹 امروز نامه ای از سوی ظریف به موگرینی نوشته شده و ارسال میشود و به صراحت بندهایی که از برجام درباره عدم تعهد ما به غلظت برجام و یک مهلت ۶۰ روزه اعلام خواهد شد.
🔹از آنجا که خواستههای ما و فروش نفت قبل از برجام تحقق نیافته گام دوم را برمیداریم.
🔹روند کاهش تعهدات ایران در راستای حفظ برجام است و ممکن است این روند به خاتمه حضور ما در برجام منتهی شود.
🔹 برآورد ما این است که شورای حکام در جلسه خود منطق ایران را خواهد شنید و حتما خواهند پذیرفت ایران به اندازه کافی فرصت برای دیپلماسی داده است.
🔹ماکرون و روحانی دیشب صحبت های خوبی داشتند. این توافق صورت گرفته که زمینه های ایجاد گفتگوهایی بین طرفین ایجاد شود و وارد گفتگوهایی شویم که به راه حل معقولی برسیم.
🔹 قرار است نشست وزرای خارجه تشکیل شود و مسیر گفتگو و دیپلماسی باز است و مهم است راه حل هایی اندیشیده شود.
مطالبه کارآمدی
کمتر از هشت ماه به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی مانده است. تحرک انتخاباتی در ردههای پایینی و میانی حزبی از مدتها پیش آغاز شده و به تدریج وارد فضای جدیتر جلسات جریانی در میان بزرگان مؤسس و مؤثر احزاب و گروههای سیاسی میشود که معمولاً برای اصل حضور در انتخابات و نحوه آن، برآورد وضعیت اردوگاههای انتخاباتی خودی و رقیب و به تبع آن بازبینی سناریوهای مختلف رفقا و رقبای سیاسی و بازاندیشی در کم و کیف ائتلافها و… در این جلسات تصمیمسازی و تصمیمگیری میشود. مخالفت «بهزاد نبوی» با ایده «مشارکت مشروط در انتخابات» «حجاریان» در جبهه اصلاحات و مخالفت تلویحی «حداد عادل» با ایده نواصولگرایی و نقشآفرینی جوانانه به سیاق دعوت «قالیباف» در اردوگاه اصولگرایی، دو کد و عنوان خبری بود که هفته گذشته در رسانهها بازتاب پیدا کرد و نمایی از اقدامات انتخاباتی در لایههای زیرین و رویین جریانها و گروههای سیاسی را نشان داد.
اما پرسش این است که با توجه به مدت زمان باقیمانده تا انتخابات و اینکه جای چنین مباحثی در اتاق فکرهای حزبی و جریانی برای پخته کردن این مباحث است، با چه هدفی این موضوعات طرح و به عرصه عمومی کشانده میشوند؟ چرا عدهای همواره در آستانه هر انتخاباتی بازی تحریم مشارکت، مشارکت مشروط یا رأی سفید و… را طرح میکنند؟
این موضوع در وهله اول به اهمیت انتخابات در جمهوری اسلامی مربوط میشود. همه گروهها و افراد با هر سلیقه و ذائقه سیاسی در طول این چهار دهه از انقلاب اسلامی و با تجربه برگزاری بیش از ۴۰ انتخابات، به این ادراک و فهم از رفتار سیاسی و سلوک انتخاباتی در جمهوری اسلامی ایران رسیدهاند که انتخابات در ایران تنها راه درست و مسالمتآمیز و البته مردمیترین شیوه انتقال قدرت و امنترین راه برای تلاش به قصد اصلاح و تصحیح روش حکمرانی است و انصافاً نظام اسلامی امین چیزی است که از صندوقهای انتخابات مردمی بیرون میآید. در واقع، در لایههایی از گروههای سیاسی به ظاهر منتقد نظام و متمایل به غرب نیز مختصات منحصربهفرد مردمسالاری دینی باور شده است؛ البته برخی در بطن این نکته درست، مطالبه غلطی نیز برای تغییر اساسی نظام سیاسی در اثر القائات نظام سلطه در برخی برهههای انقلاب مانند انتخابات دوره دهم ریاستجمهوری در سال ۱۳۸۸ داشتهاند که با هوشمندی مردم و رهبری سر مطالبات آنها به صخره محکم انقلاب و نظام اسلامی خورده و گاهی برای بزرگ کردن سهم خود از کیک قدرت جریانی، به ترفندهایی مانند مشارکت مشروط متوسل شدند.
تأثیرگذار بودن مردم در انتخابات نکته مهم دیگری است که مدنظر گروههای سیاسی قرار دارد. جریانها و گروههای سیاسی با طرح این مسائل به دنبال یارگیری از میان مردم، نخبگان و حتی مسئولان برای انتخابات پیش رو به نفع خود هستند؛ در حالی که نکته مهمی که در این قبیل مباحث از دید آنها پنهان میماند، نظر واقعی مردم و مطالبه آنها از کسانی است که میخواهند خود را در معرض انتخاب مردم بگذارند. آنچه برای مردم مهم است، کارآمدی و داشتن برنامه راهگشا برای برونرفت کشور از این وضعیت اقتصادی و شرایط خطیری است که تحریمهای ناجوانمردانه از بیرون و پارهای ضعف و سوءمدیریتها در داخل رقم زده است؛ ضمن اینکه مردم همچنان به اصل حضور در پای صندوقهای انتخابات اعتقاد دارند و آن را برای حفظ، تقویت و افزایش امنیت ملی خود ضروری میدانند.
1ـ دو شرط ایران برای عملیاتی شدن اینستکس
علیاصغر نوری، مدیر عامل شرکت سازوکار ویژه تجارت و تأمین مالی ایران و اروپا گفت: اروپا یا باید مانند قبل از ما نفت بخرد یا باید خط اعتباری اختصاص داده شود. نمیشود که اروپاییها شرکتی تأسیس کنند؛ اما راه حلی برای عملیاتی شدن آن نداشته باشند. گفتنی است سه ماه پس از تأسیس اینستکس با سهامداری آلمان، انگلیس و فرانسه، شرکت «سازوکار ویژه تجارت و تأمین مالی ایران و اروپا» یا همان «ساتما» که نهاد متناظر با سازوکار مالی اروپا به شمار میرود، با سرمایه اولیه 1 میلیارد ریال و به مدیرعاملی «علیاصغر نوری»، نهم اردیبهشت در تهران به ثبت رسید. «فدریکا موگرینی» مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا هفته گذشته اعلام کرد که قرار است هفت کشور سوئیس، اسپانیا، هلند، فنلاند، بلژیک، اسلونی و اتریش نیز به مکانیسم مالی اروپا بپیوندند. در این میان، هلند اعلام کرده که قصد دارد به عنوان سهامدار، وارد سازوکار اینستکس شود. غیر از اینها، چین و روسیه نیز برای پیوستن به اینستکس اعلام آمادگی کردهاند.
2ـ هدف دور زدن قانون است
«محمدجواد حقشناس» فعال اصلاحطلب، در مصاحبهای اعلام کرده است: «ناکامی احتمالی اصلاحطلبان در انتخابات آتی شکست این طیف قلمداد نخواهد شد. در واقع اگر مردم برای رأی دادن نیایند، یک زنگ خطری جدی است که اصل مردمسالاری و جایگاه صندوق انتخابات و رأی و همچنین بحث جمهوریت نظام را به طور جدی مورد پرسش قرار میدهد. باید متذکر شد، این نگرانی کاملاً جدی است که جریان رقیب نباید از چنین حالتی خوشحال باشد؛ چون چنین حالتی اصل و اساس قاعده را در معرض خطر قرار خواهد داد، چنین اتفاقی اصلاً علامت خوبی برای جمهوری اسلامی نیست.» به نظر میرسد اصلاحطلبان تلاش میکنند با تعمیم شکست خود به کل نظام و طرح تحریم انتخابات، هدف اصلی خود را که دور زدن نظارت استصوابی و ورود چهرههای افراطی به کارزار انتخاباتی است محقق کنند.
3ـ آمریکا دولتی سرکش است نه ایران
مجله آمریکایی «ژاکوبین» در گزارشی با بیان اینکه دولت آمریکا سرکشی میکند نه ایران نوشت: «ترامپ میگوید که به دنبال جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هستهای است؛ اما او پیمان بینالمللیای که برای حصول این هدف طراحی شده بود را نابود کرد. جالب است که دولت ترامپ به ایران در مورد نقض برجام هشدار داده است؛ اما خروج آمریکا از برجام و اعمال مجدد تحریمها عملاً این پیمان بینالمللی را نابود کرده است؛ به همین خاطر نباید انتظار داشته باشیم که تهران همچنان نسبت به این توافق پایبند باقی بماند. همه اینها نشان میدهد که آمریکا یک کشور سرکش و قانون شکن است نه ایران با این روند ما در حال نزدیکتر شدن به جنگی هستیم که ایالات متحده میگوید ما خواهان آن نیستیم؛ اما در حال انجام دادن هر کاری هستیم که منجر به آن میشود.»
4ـ مردم از اصلاحات عبور کردهاند
روزنامه همدلی در گزارشی با عنوان «مردم، رقیب این روزهای اصلاحطلبان» نوشت: «این روزها که صحبتها درباره یازدهمین دوره انتخابات مجلس داغ شده است، عملکرد اصلاحطلبان در مجلس دهم و دولت دوازدهم بیشتر زیر ذرهبین مردم قرار دارد. چه بپذیریم و چه منکر شویم، سطح آگاهی و سواد سیاسی جامعه به دلیل دسترسی به فضای اطلاعرسانیهای آزاد بیشتر شده است. مردم این روزها به اصلاحطلب بودن دولت و مجلس تردید دارند و حتی در صورت اطمینان از اینکه کار دست اصلاحطلبان است، از جریان اصلاحطلبی عبور کرده یا در حال عبورند». چندی پیش نیز «قدرتالله علیخانی» از فعالان اصلاحطلب گفته بود: «من بر این باورم که دولت با این نحو عملکرد خود، فاتحه اصلاحات را میخواند.»
اولین واکنش شریعتمداری درباره دامادش «هادی رضوی»
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
🔹دچار بحران اجتماعی هستیم و عدهای حیات خود را در تخریب دیگران جستوجو میکنند البته نمیخواهم همه را به توهم توطئه متهم کنم.
🔹بنده ۴ فرزند دارم که هیچکدام قراردادی با هیچ کجای دولت ندارند، داماد من هم همینطور، در این مدت که من مسؤول بودهام دامادم هیچ وقت نه برای ارتباطی از من درخواست کرده و نه من برای او انجام دادهام.
🔸اما اگر دامادم خطایی کرده باید با او برخورد کنند و اگر من مداخلهای کردهام باید مورد اعتراض قرار بگیرم؛ اما نکردهام.
🔹نباید حیثیت من مورد تعرض قرار بگیرد. اگر کسانی فکر میکنند که حتی بچه من را در جلوی چشمم ذبح کنند، من باج میدهم، بدانند که من به کسی باج نخواهم داد.
@siasi97