فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش صریح رئیس قوه قضاییه به امثال زنگنه و روحانی که این روزها قوه قضائیه را تخریب میکنند
حجت الاسلام رئیسی اگر کسی فساد کرد دستگاه قضایی نمیتونه به آن بی تفاوت باشه...به ادعای جناحی بودن برخی پروندهها توجه نخواهیم کرد
🔻رئیس قوه قضاییه در گردهمایی بزرگ مبلغان محرم در شهر مقدس قم:
🔹️امروز مردم از ما اجرای عدالت و قانون و #مبارزه با فساد میخواهند.
🔹️اگر کسی فساد کرد که دستگاه قضایی نمیتواند نسبت به آن بی #تفاوت باشد؛ باید رسیدگی عادلانه و منصفانه شود.
🔹️قضات ما در سراسر کشور میدانند که هر چقدر پروندههای مختلف را #پیگیری کنند صدایی درنمیآید، اما وقتی پرونده کسانی که #متصل به #قدرت و #ثروت هستند، روی میز قاضی میآید فریادها بلند میشود که این جناحی است یا این سیاسی است یا نگاههای دیگر در آن وجود دارد.
🔹️قضات ما با این حرفها آشنا هستند؛ پروندهای که روی میز قاضی بیاید مورد #رسیدگی عادلانه و منصفانه قرار میگیرد.
🔹️باید به دنبال تحقق شرایطی باشیم که در آن شرایط در نظام اداری ما مطلقا #فساد لانه نکند.
🔹️آیا میخواهید پروندهها به دستگاه قضایی و روی میز قاضی نیاید؛ برای تحقق این امر باید نظام #بانکی، نظام #مالیاتی و نظام #واردات و #صادرات در کشور اصلاح شود.
🔹️چطور از یک #کارمند با حقوق کم #مالیات اخذ میشود، اما کسی که درآمدهای میلیونی و میلیاردی دارد فرار مالیاتی میکند؟!
🔹️چرا نظام پولی و بانکی در کشور اصلاح نمیشود که ما هر روز شاهد تولید یک پرونده بر روی میز قاضی باشیم. همه میگویند که نظام پولی و بانکی کشور #مشکل دارد باید این مشکل رفع شود.
🔹️چند سال قبل قرار بود پرداخت یارانهها وضعیت عادلانهای پیدا کند؛ #یارانه متعلق به نیازمندان است. آیا میشود به کسانی که ثروتمند هستند یارانه پرداخت کرد؟!
🔹️آقایان باید سخنان کارگران اراکی و تبریزی و سخنان دردمندانه و دغدغهمندان کارگران #هفت_تپه و کرمانشاهی را بشنوند؛ اینها نسبت به خصوصیسازیهایی که صورت گرفته، حرف دارند.
🔹️من در سفر به اراک در اولین جلسه خود دو ساعت به حرفهای #کارگران اراکی گوش کردم؛ آقایان شما هم حرفهای این کارگران را بشنوید.
🔹️آیا منظور قانون از #خصوصی_سازی این بود؟! این #تاراج دادن اموال عمومی است؛ ما باید به این مسئله #رسیدگی کنیم و رسیدگی نیز خواهیم کرد.
هدایت شده از محمود معلمی
💠 این دیگر چه عشقی است؟!!
✅ توفیق شد شبی میزبان حضرت آیتالله مصباح یزدی و پروفسور لگنهاوزن باشم. او که یک شخص آمریکایی است و پس از مسلمان شدن به ایران آمده است، آن شب داستان عجیب هدایت یافتن خود را برای حضرت علامه اینگونه نقل کرد:
♦️ سالها پیش که در دانشگاه آمریکا به تدریس مشغول بودم، شاگردی ایرانی داشتم بهنام علی. اواسط سال تحصیلی بود که علی درخواست مرخصی کرد. علت را که از او جویا شدم، گفت میخواهد برای حضور در جبهه و جنگ با بعثیهای عراق عازم ایران شود؛ بعد هم از من درخواست عجیبی کرد و گفت: " دعا کنید به شهادت برسم..."
♦️ من آنزمان کاملاً بیدین و لائیک بودم؛ از این درخواست خیلی تعجب کردم و واقعاً برایم سؤال بود که این دیگر چه عشقی است؟؟ او میخواهد بهترین کلاسها در بهترین دانشگاههای آمریکا را رها کند و به عشق چیزی به نام شهادت، در جنگ حضور پیدا کند؟؟ این معنا اصلاً برایم قابل فهم نبود.
♦️علی رفت و دیگر بازنگشت. از دوستان ایرانی او جویای احوالش شدم که به من گفتند علی به شهادت رسیده است!! باورم نمیشد؛ درونم غوغایی شده بود و سؤالات سابق بيشتر از قبل آرامش را از من گرفته بود. یعنی علی به دنبال مرگی با نام شهادت رفته بود؟؟
♦️پس از مدتی تصمیم گرفتم به ایران سفر کنم. قبر علی را در بهشت زهرای تهران پیدا کردم... میتوانم بگویم نقطه عطف زندگی من در کنار مزار علی رقم خورد. درس ایمان و مردانگی را آنجا آموختم. شناخت نسبی که به دین اسلام پیدا کرده بودم، مرا سیراب نمیکرد؛ از همین جهت به شهر قم سفر کردم.
♦️سحرگاه بود که به قم رسیدم. با آنکه فارسی بلد نبودم، صدای مناجات دلنشینی که از حرم مطهر حضرت معصومه (علیهاالسلام) به گوشم میرسید، بر عمق جانم نشست. صبح هنگام حیران و سرگردان بودم و نمیدانستم نزد چه کسی بروم؟؟ دنبال علم دین بودم ولی کسی را نمیشناختم. در همان روز شخصی آیتالله مصباح را به من معرفی کرد و گفت گره کار تو به دست ایشان باز میشود...
و شد آنچه باید میشد.
✅ پروفسور لگنهاوزن از دانشگاههای آمریکا به ایران آمد و پس از مسلمان شدن نام محمد را برای خود برگزید. او در مؤسسه آیتالله مصباح به نام مؤسسه امام خمینی مشغول به تحصیل شد و همینک از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه است. تاکنون قریب به ٣٠ سال در این مؤسسه مشغول خوشه چینی از خرمن معارف اهلبیت (علیهم السلام) است؛ همچنین مقالات و کتب متعددی را تألیف نموده است. خودش میگفت هرچه دارم از شهادت علی دارم...
معلمی:
🔴 خوشی مردم یا سرخوشی رانت خواران؟!
🔹🔸 آقای روحانی ساعتی قبل گفت "دستگاه نظارتی دچار یک خطا شده و این باید اصلاح بشود. بزرگترین ضربه به نظام کشور، اشتباه دخالت و نظارت است. وقتی دخالت زیاد شد، مدیر کار نمیکند. دولت باید اختیارات لازم را داشته باشد. دولت اگر قدرتمند نباشد، مردم زندگی خوشی را تجربه نخواهند کرد".
♦️دولت در این شش سال مطلق العنان ترین وضعیت را چه در حوزه دیپلماسی و چه در زمینه مدیریت اقتصادی تجربه کرد. از تدارک توافقی بی چفت و بست و پرخسارت به نام برجام، تا حیف و میل 18 میلیارد دلار ارز، واگذاری توام با فساد و زد و بند برخی شرکت های دولتی، و اجحاف قیمتی با مردم توسط برخی شرکت های خود روساز.
♦️این سوء مدیریت فاحش، در کنار نابودی بخش مهمی از برنامه هسته ای، فشار تورمی حداقل 42 درصدی را به مردم تحمیل و سفره آنها را کوچک تر کرد. و معلوم نیست روحانی از کدام "خوشی مردم" حرف می زند.
♦️اکنون که متهمان فساد و زد و بند، نظیر رئیس سازمان خصوصی سازی، مدیران متخلف دو خودروساز دولتی، معاون ارزی بانک مرکزی و نظایر آنها (مانند برادر رئیس جمهور، حسین فریدون) احضار یا بازداشت شده اند و در انتظار محاکمه یا صدور حکم قضایی هستند، انتظار از دولت این است که به قانون و حقوق تضییع شده عمومی احترام بگذارد.
♦️مردم حق دارند بدانند شرکت ها و کارخانه های بزرگی مانند آلومینیوم المهدی، ماشین سازی تبریز، نیشکرهفت تپه، مجتمع گوشت اردبیل، پتروشیمی بیستون ، کشت و صنعت مغان و... چگونه به رانت خواران بخشیده شدند و بار معیشت کارگران اغلب آنها به دوش نظام افتاد؟
♦️در واقع، این دولت و رئیس جمهور هستند که باید پاسخ بدهند چرا دست مدیران خیانتکار را کوتاه نکردند و دستگاه قضایی و دیوان محاسبات و سایر دستگاه های نظارتی مجبور شدند بار بر زمین مانده دولت را به دوش بکشند و بیت المال را اعاده نمایند؟
✍ محمد ایمانی
هدایت شده از محمود معلمی
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ویژه مذاکره پنهان با آمریکا
🔹🔸رهبرانقلاب در حضور روحانی و ظریف:
♦️اینی که باز بعضی زمزمه میکنند که در حاشیه فلان اجلاس ممکن است با آمریکا مذاکره انجام بگیرد، این بطور قطع منتفی است!
♦️حالا آقای رئیس جمهور که هیچ، وزیر خارجه هم همینجور!
آیتالله خاتمی:حمایت از قوه قضاییه در مبارزه با فساد بهسود هر سه قوه است
تکمیلی | خطیب نماز جمعه تهران:
🔹مسئولان به قوه قضاییه که در مبارزه با فساد، قوی وارد میدان شده «خسته نباشید» بگویند و آن را تایید کنند، چون در نهایت به سود هر سه قوه است.
🔹برخی از مسئولان برای خودشان حاشیه درست نکنند و گرفتار نشوند چرا که با همین قانون اساسی میتوان مملکت را به خوبی اداره کرد.
🔹مسئولان به گونهای سخن بگویند که دشمنان از آن سوژه نگیرند.
🔹شما که نمی خواهید مذاکره کنید، چرا به گونه ای حرف میزنید که دشمن از آن حرف شما بهانه بگیرند.
🔹آمریکاییها به ویژه ترامپ نیاز به مذاکره دارد، به هر حال سال انتخابات است و او در این انتخابات میخواهد قهرمانانه بگوید ایران را پای میز مذاکره نشانده است.
🔹ما نیازی به مذاکره نداریم بلکه آنها هستند که نیاز به مذاکره دارند؛ در شرایط کنونی و روشی که آمریکا و ترامپ دارد این آرزو را باید به گور ببرند.
fna.ir/dbx3hf
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
«عارف» رییس شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان:
🔹رئیسجمهور باید با مردم صادق باشد.
🔹منکر اشتباهات دولت در سیاستگذاری در حوزه اقتصادی کشور نیستم.
fna.ir/dbx3he
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازنشر| پاسخ استاد رحیمپور ازغدی به جنجالهای اخیر حسن روحانی:
تو این چندسال حتی اگه گفت قرآن نازل نشده، بگید «باشه تو درست میگی بگو وعده هات چیشد!؟»
از این به بعد هرچی روحانی گفت؛ قبول میکنیم!
اصلا باشه، موشکم هاشمی ساخت اقای روحانی تو بگو برای کشور چیکار کردی؟؟؟
تو فقط حاشیه نرو...
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مذاکره با #آمریکا بهطور قطع منتفی است.
@siasi97
آسمان آبی:
♻️سه مسئله وجود دارد برای کسانی که می خواهند به کتابخوانی روی بیاورند.
.
🔻یکی عادت است به مطالعه
🔻یکی نظم است در مطالعه
🔻و یکی دسترسی و اعتماد به کتاب است.
.
✳خیلی از ما عادت به مطالعه نداریم، یعنی حوصله نداریم که بیش از چند دقیقه کتاب را دست بگیریم. باید عادت به مطالعه را ایجاد کرد، راحت ترین کار این است که از ادبیات داستانی شروع کنید، کسانی که عادت به مطالعه ندارند از رمان شروع کنند. تعداد زیادی رمان بخوانند، رمانهای جذاب که باعث شود کتاب را زمین نگذارید. با این کار عادت مطالعه در شما شکل می گیرد.
.
✳مسئله دوم دسترسی و اعتماد به محصول است. واقعیت این است که ممکن است خیلی از ما اهل مطالعه باشیم و برایش وقت هم داشته باشیم ولی به کتاب اعتماد نمی کنیم. بگردید دنبال آدمهایی که می توانید به آنها اعتماد کنید و وقتی به شما کتاب معرفی کردند به آنها اعتماد کنید و وسواس نداشته باشید و بعد هم خودتان هم همان نقش را ایفا کنید. یعنی اگر کتابی خواندید و لذت بردید، متعهد باشید که آن کتاب را به ده نفر برسانید و معرفی کنید.
.
✳و سوم نظم در مطالعه است. در مورد مباحث فکری ما نیاز به نظم در مطالعه داریم. مثلا در مورد مطالعات سیاسی و دانش سیاسی و مطالعات تاریخ، توصیه هایی وجود دارد.
در مورد تاریخ از مطالعه کتابهای خاطرات شروع کنید، خاطرات شخصیت ها مثل کتاب خاطرات احمد احمد، خاطرات عزت شاهی، خاطرات رفیق دوست، خاطرات مرضیه دباغ و... .
اینها به شما بسیار دید سیاسی می دهد و مقدمه خوبی برای فهم مسائل سیاسی است. در نهایت وقتی که عادت به فضای مطالعاتی پیدا کردید، خودتان آرام آرام راه را پیدا می کنید.
🔻 ۸ شهریور ۹۸ | جانشین فرمانده کل ارتش:
🔹 تجهیزاتی داریم که در دوردست میتواند دشمن را از کرده خود پشیمان کند.
🔸 بسیاری از تجهیزات کارآمد #دفاعی ما به جهت رعایت ملاحظات امنیتی، آشکار نیست و هر زمان که لازم شود، با این #تجهیزات ضربه نهایی را بر پیکره دشمن وارد میکنیم.
1⃣✍ کاش در بخش اقتصاد، فرهنگ و رسانه نیز #مسئولانی جوان و انقلابی داشتیم تا بجای اینکه هر روز چالش های جدی، تورم و گرانی را تجربه کنیم ثبات و #امنیت_اقتصادی را نیز میتوانستیم درک کنیم
2⃣✍ بیایید در #انتخابات های اینده بجای کاندیدا های لیبرال و رانتی و خسته به #جوانان_انقلابی و #شجاع رای بدهیم و برای همیشه ریشه فساد و ناکار آمدی را بکنیم و دور بیندازیم تا ثبات اقتصادی و... برای #وطن و هم وطنانمان به ارمغان بیاوریم
✔️چه کسی در تهران، روحانی را از دیدار با ترامپ منع کرد؟
✍️ رئیس جمهور یک روز پس از اظهارات شتابزده و عجیبش که در رسانهها، محافل سیاسی و حتی میان مردم، به روشنی علاقه وی برای دیدار و گفتگو باترامپ تفسیر شد ، تأکید کرد که اصول سیاست خارجی تغییر نکرده و هر گونه دیداری منوط به برداشته شدن تمام تحریمهاست و ترامپ باید اول توبه کند.
👈بنابراین یک سوال مهم؛ چه کسی پشت پرده، این تغییر 180 درجهای است؟ یا به تعبیر درستتر چه کسی روحانی را از دیدار با ترامپ منع کرده است؟!
♦️ از مجموع اظهارات و مواضع متعدد روحانی و ظریف اینگونه میتوان تفسیر کرد که آنها مذاکره با ترامپ را بخشی لاینفک از راه حل اساسی مشکلات اقتصادی کشور میدانند و البته برای دوران پسااوباما و ریاست فردی مانند ترامپ استدلالها و ملاحضات تغییر یافته خود را نیز بیان کردهاند. بنابراین علاقه به مذاکره از طرف دولت اعتدال همواره مطرح شده و قطعی است. پس چه کسی روحانی را از دیدار با ترامپ منع کرده است؟!
♦️ یک تحلیل این است که شخص ترامپ، سبب تغیر مواضع روحانی و ظریف شده است. یعنی اظهارات توهین آمیز ترامپ آنهم در فاصله کوتاهی بعد از مواضع روحانی، که ایران ترویست است و موشک نباید داشته باشد سبب شده، که مقامات دولتی ایران ناچارا مجبور به تغییر مواضع بشوند.
♦️یک تحلیل دیگر که به صورت طبیعی به ذهن می رسد، منع رهبری از دیدار با ترامپ است. در اینباره توضیحات ذیل ضروری است:
1️⃣ موضع اصولی رهبری در حین حالی که در مقطعی با صدور مجوز برای مذاکره با آمریکا نیز همراه شده، از یک منطق ثابت و ریشهدار برخوردار است. این منطق نیز در تمام بزنگاههای سخت سیاسی، انتخاباتی و پروژههای پیچیده عملیات روانی، هیچگاه دچار اضطرار و یا خدشه نشده است. منطق رهبری در مواجه با موضوع مذاکره با آمریکا از دو خاستگاه مهم نشات گرفت. اول مجوزی بود که برای رشد، تجربه، عبرت آموزی و زودن یک شبهه عمیق شده در جامعه پس از سالها انباشت تبلیغاتی و تغییر محاسبات در افکار عمومی و حتی برخی مسئولین، صادر شد. مساله اساسی دوم، اعتقاد رهبری برای کم کردن بار تحریم از دوش مردم بود. یعنی امتحان کردن راهحلهای همچون مذاکره برای رفع این تحریمها، با مخالفت رهبری روبهرو نشده است. البته این در تضاد و تناقض با بدبینی و عدم اعتماد ایشان به مذاکرات با طرف غربی و آمریکایی نیست. زیرا امکان بدست آوردن امتیاز از طریق مذاکره – با شرایطی که جوهره و پشتوانه آن مقاومت و عدم اعتماد و فریب از دشمن باشد- همواره قابل تصور است و امری مطلقا محال در عالم سیاست محسوب نمیشود و در جریان دیپلماسی مبادله جیسیون رضاییان و یا اخیرا توقیف نفتکشها اتفاق افتاده است.
2️⃣ اما در حال حاضر به تجربه ملت چندین سال افزوده شده و همچنین غیرقابل اعتماد بودن آمریکا و حتی کشورهای اروپایی نیز مشخصتر از قبل است. در واقع به منطق رهبری نه تنها خدشه ای وارد نشده بلکه، اینک معتقدین فراوانتری از قبل نیز به خصوص در میان مردم دارد. بنابراین اساسا دیدار روحانی و ترامپ قبل از منع رهبری، اینک به نسبت سالهای گذشته در در بخش های بیشتری از افکار عمومی بی فایده و حتی با ضرر بیشتر و باطل محسوب میشود. نهایتا بر اساس موارد گفته شده میتوان اینگونه بیان کرد: صدور مجوز برای مذاکره و دیدار با ترامپ نه درخواست عمومی گذشته و نه دیگر استدلال منطقی و درخوری دارد و ضمن اینکه تجربه و عبرتهای غیرقابل انکاری نیز الان درباره آن وجود دارد. در واقع می توان گفت، آنچه روحانی و ظریف را از تکرار یک اشتباه بزرگ دیگر منع کرده، ماحصل نه یک فرمان دستوری صرف حکومتی بلکه ریشه در یک فرآیند اقناعی ولایی دارد که روز به روز برخی خواص با محاسبات متفاوت و همچنین جامعه را بیشتر با منطق خود همراه کرده است. در این فرآیند ولایی جامعه نیازی به دستوردادن ندارد، بلکه، پس از رسیدن به یک اقناع پایدار، خود با رضایت مانع تکرار یک خطا دیگر میشود.