eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
462 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
408 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
پرسش و پاسخ سیاسی-چرا عقده‌گشایی علیه مجلس یازدهم که هنوز تشکیل نشده است،شروع شده؟ پرسش: چرا عقده‌گشایی علیه مجلس یازدهم که هنوز تشکیل نشده است،شروع شده؟ پاسخ: 1- مدعیان اصلاحات با همه توان و چند لیست انتخاباتی به میدان آمده بودند ولی نامزدی که نفر اول چند لیست مدعیان اصلاحات و کارگزارانی‌ها و گروه تدبیر و امید بود به‌اندازه یک دهم آخرین نفر لیست انقلابیون رای آورده بود. 2- نگاهی به فهرست پیروز در انتخابات مجلس یازدهم و مقایسه آن با فهرست مدعیان اصلاحات به وضوح نشان می‌دهد که تقریباً همه افراد حاضر در فهرست انقلابیون از تحصیلات کلاسیک بالا و برجسته‌ای برخوردارند و بسیاری از آنان کارنامه درخشانی در خدمت صادقانه و موثر به مردم و نظام دارند و در مقابل فهرست مدعیان اصلاحات -باز هم تقریباً- از این امتیاز برخوردار نبوده و مخصوصاً فاقد کارنامه قابل قبول بودند. 3- مدعیان اصلاحات که اکثریت مجلس دهم را در اختیار داشتند به سختی می‌توانند روی نمونه‌ای از تعهد خویش نسبت به وظایف تعریف شده نمایندگی انگشت بگذارند ولی از سوی دیگر قبل از آنکه نماینده مردم و ناظر بر امور دولت باشند، نقش وکیل‌الدوله را بر عهده داشتند. 4- رد صلاحیت نزدیک به 80 تن از نمایندگان مجلس دهم برای حضور در مجلس یازدهم به علت فساد اقتصادی بوده است! (تقریباً یک سوم مجموع نمایندگان). این تعداد تا چه ‌اندازه در تصویب برخی طرح‌ها و لوایح موثر بوده‌اند؟! بماند! 5- اکنون باید از کسانی که به عقده‌گشایی علیه مجلس یازدهم که هنوز تشکیل نشده است، مشغولند پرسید با تکیه بر کدام شایستگی برتر خود، علیه مجلس یازدهم شمشیر کشیده‌اید؟! البته بی‌انصافی است اگر به این نکته نیز اشاره نشود که تعداد قابل توجهی از اصلاح‌طلبان بیرون از دایره مورد اشاره هستند. یاعلی مددی!
هدایت شده از تحلیل سیاسی
دیدار مجتهد قلابی عراقی با آقای حیدری در قم 🔴به استناد برخی منابع مجازی شخصی که ادعا می‌کرد مجتهد دینی است و در چند مصاحبه خود با شبکه‌‌‌های ماهواره‌ای معاند عراق از جمله الحدث و العربیه به مرجعیت شیعی عراق و حشد الشعبی نیز تاخته بود، با آقای سید کمال حیدری در قم دیدار کرد. به گفته منابع مجازی نزار جبار مطشر المحلاوی، سرهنگ اطلاعات کل رژیم بعث صدام از شاخه فعالیت‌های خارجی بوده که از سال ۲۰۰۳ به بعد ساکن امان در اردن شده سپس از سوی اطلاعات اسرائیل در اردن به استخدام نیروهای جاسوسی درآمده و طی گذراندن دوره‌‌های فشرده آموزشی در سال ۲۰۱۰ در کسوت یک روحانی شیعه با نام جدید آیت‌الله سیدحسن الموسوی به عراق باز می‌گردد.
کل اروپا جمع میشن تا از طریق اینستکس ۵۰۰ هزار یورو تراکنش مالی با ایران انجام بدن، رسانه‌های زنجیره‌ای اصلاحات طوری با ذوق و شوق خبر رو می‌زنن انگار ۵۰۰ میلیون دلاره! 🔻بعد آیت‌الله سیستانی ۱.۵ میلیون دلار برای ساخت بیمارستان در ایران کمک می‌کنه، همه رسانه‌ها بایکوت می‌کنن؛ هدف اینه: دین و مذهب فقط باید تخریب بشه!
چرا شده اند؟‼️ 🔻 پرتاب ماهواره نظامی نور واکنش منفی دولت‌های غربی را سبب شد. دولت‌های آمریکا، بریتانیا و فرانسه آن را مغایر قطعنامه 2231 شورای امنیت خواندند و وزارت خارجه آلمان نیز از این موضوع ابراز نگرانی کرد. به نظر می‌رسد آن ‌چه بیش از پرتاب ماهواره نگرانی قدرت‌های غربی را برانگیخته، موشک ماهواره‌بر قاصد است که احتمال دست‌یابی ایران به توان پرتاب موشک‌های دوربُرد و قاره‌پیما را مطرح کرده است. 🔹 تأثیر دیگر این اقدام در سطح عملیاتی، آن است که به موجب ارتقای اشراف اطلاعاتی بر منطقه احتمال انجام عملیات‌های نظامی آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان برای افزایش فشار بر سیاست خارجی ایران کاهش یافته و شرایط میدانی ایران تقویت خواهد شد. 🔹 اغلب سیاست‌مداران آمریکایی نزدیک به دولت همچون جان بولتون و تد کروز، رونمایی از این توانمندی را نشانه برآورد خطای دولت آمریکا در اثرگذاری سیاست فشار حداکثری عنوان کرده‌اند.
این جمله می تواند یک بلوف باشد؛ اما نه وقتی که در کنار مصاحبه قرار می گیرد که گفت «قراربود پس از برجام، به ایرانیها پیشنهاد مذاکرات موشکی و منطقه‌ای بدهیم و اگر رد کردند، از برجام خارج شویم. سپس با اجماع جهانی به ایران برای متوقف کردن برنامه هایش فشار بیاوریم. اشتباه ترامپ این بود اول خارج شد و بعد تقاضای مذاکره کرد و فرصت متحد نگه داشتن چین و روسیه را از بین برد.» 🔹واقعیت برجام همین است. بقول نوآم چامسکی فشار به ایران یکی از عناصر برنامه‌ بین‌المللی آمریکا برای پایان دادن به «مقاومت موفقیت‌آمیز» در مقابل ارباب جهان می‌باشد. از جمله موارد رقابت «جمهوری خواهان» و «دموکرات ها» باهم، اثبات قابلیت خود در اجرای موفق تر این برنامه است! 🔻آن وقت یک عده ساده لوح در کشور ما در انتظار انتخابات ۲۰۲۰ و پیروزی جو بایدن برای احیای برجام هستند.
دایره انقلاب و اپوزیسیون نیمکت نشین/جوگیر نشویم! 🔸 وزیر امور خارجه و داماد پهلوی اخیرا در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی، ایران را در پیشرفت‌های تکنولوژیک و مردم‌سالاری ستایش و به شهید سلیمانی و دیپلمات های ایران افتخار کرده است. او تحریم‌ها علیه ایران، سودای تغییر حکومت ایران و استفاده از نام جعلی برای خلیج فارس را به باد انتقاد گرفته و ضمن نکوهش ایرانیان خارج نشینی که با پول بیگانگان علیه ایران تبلیغ می‌کنند، با الفاظی درشت، ترامپ و پمپئو را به فیض رسانده است. 🔸همه اینها کافی است تا موجی از حمایت و درود بر شرافت او در جبهه انقلاب شکل بگیرد تا جایی که برخی معتقدند جمهوری اسلامی باید از او دعوت کند تا باقی عمرش را مهمان سرزمین مادری اش باشد! 🔺این مدل واکنش های احساسی را پیشتر در تحسین تحلیلگر سیاسی لندن نشین و پای ثابت برنامه های بی‌بی‌سی فارسی نیز شاهد بوده ایم آنجا که پس از حمایت او از رهبر ایران و سردار سلیمانی، برخی فعالان فضای مجازی او را در مرکز دایره انقلاب نشانده و منتقدانش را به خارج از دایره مشایعت کردند. 🔻این رفتارهای هیجانی که ظاهرا با شعار زیبای جذب حداکثری انجام می‌شود، پایه محکم عقلانی ندارند. پیشفرض ذهنی دوستان جبهه انقلاب این است: هرکس حرفِ دل ما را زد، او دوست ماست. روشن است که این گزاره ی عام همیشه درست نیست. برای تشخیص دوست از دشمن، ضمن بررسی سوابق افراد باید منظومه فکری آنها را رصد نمود. مواضع یکی به نعل یکی به میخیِ علیز که گاهی جای لگدهایش بر چهره انقلاب بدجوری زار می‌زند، نشان می‌دهد که او در خوشبینانه ترین حالت، اشتراکاتی (مثل امپریالیسم ستیزی) با جمهوری اسلامی دارد اما بسیاری از مبانی انقلاب جایی در اندیشه های او ندارد. 🔸تاریخ پر است از دشمنانی که جبهه حق را ستایش کرده و در بزنگاه ها خنجر خود را از پشت یا جلو بر پیکره حق فرو کرده اند. همزمان با آشکار شدن نشانه های افول تمدن غرب، جمهوری اسلامی در حال اوج گیری است و زاهدی ها و علیزاده های بسیاری برای آن کف و سوت خواهند زد. بهتر است آنها را همانجا در جایگاه تماشاگران بنشانیم نه در نیمکت بازیگردانی.
استقرار سامانه قوی بارشی بر روی استان اصفهان کارشناس هواشناسی استان اصفهان: 🔹از اواسط روز چهارشنبه تا پنجشنبه یک سامانه قوی بر روی استان اصفهان مستقر می‌شود که بارش‌های رگباری شدید، رعد و برق و وزش باد شدید را به همراه خواهد داشت. 🔹میزان بارش در ۲۴ ساعته گذشته مربوط به شهرستان‌های فریدون‌شهر ۱۶، بوئین‌میان‌دشت ۷.۲، دولت‌آباد ۷ و داران ۵ میلی‌متر بوده است. اردستان ۳.۲، خوانسار ۵، دهاقان ۴.۲، خور ۲، زواره ۳.۴، سمیرم ۵، شهرضا ۰.۶، میمه ۲، کبوترآباد ۱.۵، نجف‌آباد ۳، فرودگاه و گلپایگان یک، ورزنه ۰.۵، اصفهان ۰.۵، مبارکه ۰.۴، نطنز ۰.۳ میلی‌متر بارندگی گزارش شده است.
نیویورک تایمز: طرح جدید آمریکا علیه ایران چیست؟ 🧾روزنامه نیویورک تایمز نوشت: 🔹«مایک پمپئو» در حال تدوین یک استدلال حقوقی است که براساس آن واشنگتن همچنان یکی از مشارکت کنندگان توافق هسته‌ای ایران است. 🔹توافقی که «دونالد ترامپ» در سال 2018 از آن خارج شده و آن را بدترین توافق تاریخ آمریکا خوانده است. 🔹پمپئو برای تحقق این مساله طرحی را تدوین کرده است که با مخالفت متحدان اروپایی واشنگتن روبرو خواهد شد و طبق آن آمریکا ذاتا یکی از مشارکت کنندگان در برجام تلقی خواهد شد. 🔹هدف استفاده از این طرح، تهدید مکانیسم ماشه است که می‌تواند همه تحریم‌های قبل از امضای برجام را علیه ایران مجددا اعمال کند و اگر تحریم‌های تسلیحاتی در شورای امنیت تمدید نشود واشنگتن از این حق ادعایی خود به عنوان یکی از طرف‌های توافق استفاده کند.
اسیر نفتی بیانات مهم ۲۲ سال گذشته رهبر انقلاب درباره متکی نبودن اقتصاد کشور به نفت حالا با سقوط تاریخی قیمت نفت معنی این هشدار ها را بهتر خواهیم فهمید و خواهیم فهمید! رهبر معظم انقلاب چند سال جلوتر از تکنوکرات‌هایی هستن که اون زمان میخندیدن به حرف رهبری و ازش رد میشدن! اگرچه قیمت نفت امکان دارد به شرایط قبلی خود برگردد اما این سقوط قیمت نشان داد که نفت وضعیت پایدار و قابل اعتنایی ندارد. پس وابسته کردن اقتصاد کشور به نفت خیانت است و دهن کجی به رهبر انقلاب مشروح سخنان رهبری اقتصاد نفتی -یعنی تکیه‌ی اصلی به فروش نفت خام- یکی از عیوب اساسی اقتصاد ما است؛ رهبر انقلاب از حدود بیست سال قبل این حرف را گفتند و بعضی از مسئولینِ دولتهای آن روز یک لبخندی زدند و از آن عبور کردند. ما بایستی به جایی برسیم که هروقت اراده کردیم بتوانیم درِ چاه‌های نفتمان را ببندیم و این ممکن است، این را بعید نباید دانست؛ این چیزی است ممکن. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «ما اسیر نفت نباشیم؛ امروز ما اسیرِ نفتیم، ما توی مشت نفتیم؛ نفت هم دست ما نیست. تولیدش دست ما است، [امّا] قیمت‌گذاری‌اش دست دیگران است، امکان فروشش دست دیگران است، تحریمش به دست دیگران است؛ ما در واقع اسیر نفتیم، [ولی] نفت باید اسیر ما باشد، نفت باید در اختیار ما باشد؛ این یک سیاست قطعی است. نفت یک سرمایه‌ی ملّی است. البتّه سالهای طولانی‌ای خواهد گذشت تا این سرمایه تمام بشود امّا خب تمام خواهد شد. ما عادت کرده‌ایم که نفت را یعنی این ذخیره‌ی ملّی را از زیر زمین می‌آوریم بیرون و بدون هیچ ارزش افزوده‌ای میفروشیم.» 👆👆
آیا ماهواره نظامی ایران فقط یک دوربین معلق درفضاست؟‼️ 🔻 در حالی که مقامات نظامی آمریکا تلاش می کنند پرتاب موفقیت آمیز اولین ماهواره نظامی ایران به فضا را اقدامی کم ارزش معرفی کنند کارشناسان مستقل در کشورهای دیگر نظرات دیگری دارند 🔹ماهواره نظامی نور در کاتالوگ آسمانی آمریکا به نام «۴۵۵۲۹» به ثبت رسیده اما ژنرال جی ریموند، فرمانده نیروی فضایی آمریکا در واکنش به قرار گرفتن این ماهواره در مدار زمین اعلام کرد: ماهواره نور یک «دوربین وب معلق در فضاست و امکان ندارد بتواند اطلاعات ارسال کند». 🔹مارکو لانگبروک ستاره‌شناس اهل شهر لایدن در هلند که به طور منظم اجسام فضایی را رهگیری می‌کند و یک سنگواره فضایی نیز به نام او به ثبت رسیده با مردود دانستن نظر ژنرال آمریکایی اظهار داشت::یکشنبه گذشته( ۲۶ آوریل) پالس‌های رادیویی جالبی را ثبت کرده ام و اطمینان دارم که این پالس‌ها متعلق به ماهواره ایرانی «نور» است. 🔹این ستاره شناس هلندی اظهارداشت: « پالس‌های ماهواره نور، سیگنال‌های قوی بر روی فرکانس ۴۰۱،۵ مگاهرتس ارسال می‌کند.» 🔹وی خاطر نشان کرد: «این جسم فضایی که مسیر حرکت آن مشخص است، هر ده ثانیه یک بار یک بسته از داده‌ها را به زمین ارسال می‌کند.» 🔹این ستاره شناس هلندی به طور مستمر ماهواره‌های مخفی جاسوسی را نیز رصد می کند و به طور مستمر از سفینه‌های فضایی،عکس‌هایی با پیکسل بالا می گیرد.