هدایت شده از شرح صدر انقلاب اسلامی
🌐🚗مافیای # خودرو سازی ایران
در سال ۶۱ که کشور درگیر جنگ بود محمد علیپور و حمید کشاورز با ۲۵ سال سن و با سرمایه هنگفت که منشا آن معلوم نیست شرکت کروز را تاسیس کردند.علیپور و کشاورز شروع به خرید سهام ایران خودرو میکنند و سال ۸۸ حدود ۳/۵ درصد سهام ایران خودرو را میخرند که ۳۱ میلیارد تومان میشد زمانی که دلار ۱۰۰۰ تومان بود💰.در سال ۹۰ شرکت تدبیر سرمایه آراد را تاسیس میکنند.و از طریق این شرکت هم سهام ایران خودرو را میخرند. بطوریکه تا پایان سال ۹۰ حدود ۱۴ درصدسهام ایران خودرو را تصاحب میکنند.💰یعنی ۲۴۲ میلیاردتومان زمانی که دلار ۱/۲۰۰ تومان بود.تبدیل به یکی ازبزرگترین مالکان ایران خودرو شدند و هدفشان این بود که به هیئت مدیره شرکت ایران خودرو راه پیدا کنند در صورتی که طبق قانون قطعه ساز نمیتواند عضو هیئت مدیره شرکت بالادست خود باشد. زیرا با این کار انحصار قطعات شرکت را به خود اختصاص داده و قطعه سازان دیگر را از دور خارج میکند.که شورای رقابت اجازه این کار را نداد اما کروز از راه دیگری وارد شد.
🌐 در سال ۹۲ که صنعت خودرو توسط امریکا تحریم شد کروزیها هم ایران خودرو را تحریم کرده و با ندادن قطعه این شرکت را گروگان گرفتند.کروزیها در سال ۹۰ موفق شدند با استفاده از پوشش شرکتهای غیر واقعی یک نماینده راهی هیئت مدیره ایران خودرو کنند (حمید رضا منجی ) تا از استراتژی شرکت قبل از بقیه قطعه سازان مطلع شده و یک گام جلوتر باشند. و همچنین بتوانند مصوبات هیئت مدیره را به نفع خود رقم بزنند.
♨️وقتی هیئت رسیدگی به تخلف خودروسازها مدارک را به قوه قضائیه فرستاد ، طبق قانون باید طی ۶ ماه رای اعلام میشد اما این رای حدود ۳ سال طول کشید و طی نامه ای به مجلس بعد(دهم) اعلام شد که تخلفی مشاهده نشده است ‼️😳
🤦♂️چطور ممکن است ؟ آیا کروز در قوه محترم قضائیه هم نفوذ کرده یا قاضی پرونده صلاحیت رسیدگی به پرونده را نداشته ؟ یا ...
⭕️ به هر حال آنها هنوز قانع نبودند و شرکت بهمن موتور که تا سال ۹۵ حتی از ایران خودرو و سایپا بهتر کار میکرد را هم خریدند اما با شراکت حمید صمدی که مالک شرکت قطعه سازی اورند پیشرو بود و همچنین ۲/۸ درصد از سهام ایران خودرو را نیز داشت . و در واقع خصوصی سازی را به شخصی سازی و انحصار طلبی تبدیل کردند . که نتیجه زد و بند مدیران کروز و سازمان خصوصی سازی بود . و اصلا بابت خرید شرکت بهمن موتور هیچ پولی پرداخت نشد . و تعداد زیادی از قطعه سازان کوچکتر یا به اجبار و یا توافقی برای جلوگیری از ورشکستگی در رقابت با کروز شرکت خود را به کروز واگذار کردند.
🏛 سال ۶۱ همزمان با تاسیس کروز بهزاد نبوی وزیر صنایع سنگین شد.سال ۶۴ شرکت تالبوت انگلیس که پیکان تولید میکرد ورشکسته شد و چند سال بعد بهزاد نبوی ، میر حسین موسوی نخست وزیر وقت را مجاب کرد که شرکت تالبوت را به قیمت ۱۳ میلیون دلار بخرند اما نه از انگلیس بلکه از پژوی فرانسه که تالبوت را از انگلیس خریده بود و میخواست به جای پیکان ، پژو تولید کند .
🔵 در سال ۶۱ همزمان با تاسیس کروز احمد قلعه بانی هم شرکتی را تاسیس کرد که کل ایران خودرو را تحت کنترل بگیرد شرکتی به نام ساپکو . به این ترتیب دیگر ایران خودرو با قطعه ساز رابطه ای نداشت و حالا ساپکو تصمیم میگرفت که چه قطعه ای را از چه شرکتی و با چه قیمتی بخرد.
🌐تاسال ۷۹ساپکو دردست "رضا ویسه"بودودرسال ۷۹ که آقای اسحاق جهانگیری وزیر صنایع شد ویسه قائم مقام مدیرعامل ایران خودرو شد. ودرسال۸۰معاون جهانگیری شد . صنعت خودرو از سال ۸۰ در انحصار آقایان ویسه،قلعه بانی و پور مجیب بود . که ویسه و پور مجیب عضو هیئت مدیره ایران خودرو نیز بودند و علاوه بر آن پور مجیب عضو هیئت مدیره سایپا،مدیرعامل مگاموتور و ساپکو نیز بود.سایپا هم از سال ۸۰ تا ۸۶ به دست قلعه بانی افتادکه با حفظ سمت در ۱۳ مجموعه صنعتی دیگر نیز حضور داشت.ویسه در سال ۸۴ از تمام سمتهای دولتی استعفا داد. اما ازطریق مهره های خودکنترل صنعت خودرو را به دست داشت. درسال۹۲ویسه معاون اسحاق جهانگیری نفر دوم دولت شد. کروز تا سال ۹۷ حدود ۲۵ درصد سهام ایران خودرو را خرید تا انحصار بیشتری ایجاد کند و در این سال ضربه دوم را به ایران خودرو وارد کرد و از تحویل قطعه به آن خودداری کرد.
🌐"علیپور و کشاورز" تابعیت خارجی دارند و با خرید املاک در خارج از کشور مقدار زیادی ارز از کشور خارج کردند .طبق اسناد موجود علیپور در انتخابات ۲۰۰۸ آمریکا از دموکراتها حمایت مالی نیز کرد.ضمنا" فرزندان آنها و ویسه در خارج از کشورسکونت و فعالیت دارند.
❌اینها مافیای خودرو ایرانند که ۳۰ سال است با استفاده از حمایت دولتها علاوه بر اینکه اجازه پیشرفت به خودروسازی کشور را نمیدهند ، با افزایش قیمتهای غیر منطقی خون مردم را نیز مکیده اند.آنها به فکر سود نیستند بلکه به سودهای چند صد درصدی فکر میکنند .
🇮🇷آیا جمهوری اسلامی نبایدباآنها برخوردکند؟
پشت پرده تماس مشکوک بن سلمان با مصطفی الکاظمی چه بود؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت و قبولی طاعات و عبادات همه همکاران محترم در شب قدر
پرسش:
پشت پرده تماس مشکوک بن سلمان با مصطفی الکاظمی چه بود؟
پاسخ:
حسن هانی زاده کارشناس مسائل غرب آسیا می گوید:
1-آقای هانی زاده درباره تماس تلفنی بن سلمان با مصطفی الکاظمی نخست وزیر جدید عراق اضهار داشت: (( این تماس تلفنی مقدمه ای است برای اینکه دولت جدید عراق در اختیار عربستان قرار گیرد، تعاملی که عربستان در گذشته با دولت هایی مثل نوری المالکی، حیدر العبای، و عادل عبدالمهدی داشت یک تعامل منفی بود ولی اکنون عربستان به این نتیجه رسیده که باید در همان ابتدای تشکیل دولت مصطفی الکاظمی این دولت را در اختیار گرفته و زمینه برقراری
رابطه گسترده بین ریاض و بغداد را فراهم و در نهایت از نفوذ ایران در عراق کاسته شود.))
2-وی در تشریح اهداف عربستان برای آینده سیاسی عراق، افزود: (( هدف عربستان این است که دولت الکاظمی از مدار شیعه و تشیع گرایی خارج شود و به
مدار قومیت گرایی عربی وارد شود تا بتواند با کشورهای عرب منطقه به دور از نفوذ ایران تعامل داشته باشد.))
هدایت شده از کلیپ سرای عماریون
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️جهان فهمید رضا جان است شاه مردم ایران ، رضا خان نه.....
🔘دفاع از حرم یعنی قرار جنگ اگر باشد ، زمین کارزار ما تلآویو است تهران نه.
بازگشت دزدان دریای کارائیب‼️
🔻 #زمانهl چندی قبل بود که رسانه های مختلف مدعی شدند که ایران درقبال ارسال بنزین به ونزوئلا، ۹ تن طلا توسط هواپیمایی ماهان، وارد ایران کرده است. نیمه اردیبهشت ماه، بلومبرگ به نقل از منابعی که نامی از آن ها نبرد، مدعی شد: «۹ تن شمش طلا با ارزشی معادل ۵۰۰ میلیون دلار در ماه آوریل با هواپیما بابت همکاری ایران در راهاندازی پالایشگاههای تولید بنزین در ونزوئلا از ونزوئلا به تهران ارسال شد.»
🔹 از این که ایران به ونزوئلا بنزین فرستاده است یا نه یا می خواهد بفرستد یا نه، خبری در دست نبود تا این که پنج شنبه هفته گذشته رویترز در گزارشی با استفاده از دادههای رفینیتیو آیکون، وب سایت مسیریاب کشتیها مدعی شد که یک کشتی با پرچم ایران وحامل بنزین از ایران راهی ونزوئلا شده است.
🔹 ساعاتی پس از انتشار این خبر، آمریکایی ها سندی را منتشر کردند که از شرکتهای کشتیرانی در جهان به ویژه شرکت هایی که در بخشهای حمل انرژی و فلزات فعالیت دارند، خواسته بود که مراقب فریبکاریهای ایران، کره شمالی و سوریه درزمینه دور زدن تحریم ها باشند. همزمان یک مقام آمریکایی که نامی از وی برده نشده، در گفت و گو با رویترز خبرداد که واشنگتن در حال بررسی گزینههای خود برای اقدام احتمالی علیه یک کشتی ایرانی حامل سوخت است تا این که روز گذشته در خبرها آمد که آمریکا چهار ناو جنگی خود را به همراه هواپیمای «پی ۸ پوسایدون»، به منظور مقابله با نفتکش ایرانی به کارائیب فرستاده است.
🔹هیچ مقام رسمی در ایران به این ادعاها و نیز این اقدام آمریکا واکنش نشان نداده اما «نور نیوز» سایت نزدیک به شورای عالی امنیت ملی با عبارتی تهدید آمیز نوشت:«در صورتی که آمریکا مشابه دزدان دریایی قصد ایجاد ناامنی در آبراههای بینالمللی را داشته باشد دست به ریسکی خطرناک زده که به طور قطع بدون واکنش نخواهد بود.» سال گذشته انگلیس در یک اقدام غیر قانونی نفتکش ایرانی «گریس» را در جبل الطارق توقیف کرد و ایران در اقدامی تلافی جویانه نفتکش انگلیسی به نام «استنا ایمپرو» را در تنگه هرمز توقیف کرد.
🔹همزمان مهدی محمدی، تحلیلگر مسائل بین الملل توقیف سال گذشته نفتکش انگلیسی توسط ایران را یادآور شد و در توئیتی به طرف آمریکایی هشدار داد: «ناوگان آمریکا و متحدانش در خلیج فارس، گروگان هر نوع تجاوز به کشتیرانی قانونی بین المللی ایران است. ترامپ خوب است قبل از هر تصمیمی جزئیات تجربه نفتکش انگلیسی را از دوستش بوریس جانسون بپرسد.»
هدایت شده از تحلیل سیاسی
24.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آداب عدالتخواهی را ندانیم به ورطه خوارج میافتیم!
🔺عدالت یک تکیه گاه لازم دارد... عدالت خواهی آداب دارد.
🔺اگر عدالت خواهی درست تبیین نشود، چماقی برای تخریب ولایت میشود...
🔺اولویت با ولایت است (که این نیاز به توضیح دارد)
🔺گاهی اوقات همان عدالت خواهی ظلم می شود. مشکل خوارج در عدالت خواهی، خشک مغزی نبود، دوری از ولایت بود..
نقل است که وقتی سید حسن تقیزاده از سفر اروپا بازگشته بود به دیدار جناب مدرس رفت و در میان مذاکراتی که با ایشان داشت گفت؛ «آقا! انگلیسیها خیلی قدرتمند و باهوش و سیاستمدارند. نمیتوان با آنان مخالفت کرد»! شهید مدرس در پاسخ گفت: «نه آقای تقیزاده اشتباه میکنید، شما نادان و بیهوشید که درباره انگیسیها چنین تصوری دارید و آنها را باهوش میدانید».
حالا این نکته را هم درباره هوشمندی شهید مدرس در مواجهه با نماینده اعزامی دولت انگلیس بخوانید!
یکی از شبها به شهید مدرس خبر دادند که یک مرد خارجی همراه مترجمش به دیدن شما آمدهاند مرحوم مدرس آنها را پذیرفت. مترجم گفت: آقا! ایشان نماینده دولت انگلیس هستند و یک چک سفید برای حضرتعالی آوردهاند که مبلغ آن را هرچه میخواهید بنویسید و به هر طریق که میخواهید خرج کنید! مدرس پرسید؛ چک چیست؟ و مترجم به گمان اینکه مدرس معنای چک را نمیداند، توضیح داد؛ چک، کاغذی است که روی آن مبلغی مینویسند و امضاء میکنند و به بانک میبرند و مبلغ نوشته شده را دریافت میکنند. مدرس پرسید؛ حالا چرا نصفه شب آمدهاید؟!
نماینده دولت انگلیس گفت؛ ما شنیدهایم شما پول نمیگیرید، حالا نیمهشب چک آوردهایم! مرحوم مدرس میگوید؛ هر کس به شما گفته من پول نمیگیرم بیخود گفته است. من پول میگیرم ولی نه اینگونه، بلکه اولاً باید طلا باشد و ثانیاً باید بار شتر کنید و ثالثاً روز روشن به مدرسه سپهسالار که من آنجا اقامه نماز میکنم بیاورید و بعد از نماز تحویل بدهید. در این صورت میگیرم، چه کسی گفته نمیگیرم؟! نماینده انگلیس بعد از آنکه سخنان مدرس را برایش ترجمه میکنند، بر میخیزد و میرود و میگوید؛ این مرد بسیار باهوش است و میخواهد آبروی دولت انگلیس را در تمام دنیا بر باد بدهد!
در احادیث آمده است «اتقوا فراسهًْالمؤمن فإنه ینظر بنور الله... از فراست و باهوشی مومن بپرهیزید چرا که او با نور الهی نظاره میکند و میبیند».
روی سخن با غربزدگان و غربباورانی است که برای هوش و فراست غربیها حساب ویژهای باز کردهاند و به همین علت در مقابل آنها مثلاً آمریکا و اروپا مرعوبند و گاه خود را به کلی میبازند و اگر مسئولیتی در نظام داشته باشند که بعضاً دارند، به علت این خودباختگی، خسارتهای فراوانی را هم به ملت تحمیل میکنند که کردهاند!
گویاترین سند و بهترین دلیل برای اثبات هوش و درک برتر ما نسبت به غربیها، وقوع انقلاب اسلامی و تداوم آن علیرغم توطئههای بیوقفه قدرتهای غربی است. اگر هوشمندتر از ما بودند با توجه به ثروت و قدرت و هماهنگی و ائتلافی که داشتند بایستی تاکنون صدها بار بر انقلاب اسلامی و نظام برخاسته از آن پیروز شده و جمهوری اسلامی ایران را از میان برمیداشتید! دشمن طی ۴۱ سال گذشته از کدام اهرم و فرصت و قدرت و امکانی که در اختیار داشته، برای مقابله با ایران اسلامی استفاده نکرده است؟!
به نوشته هفتهنامه ویکلی استاندارد «Weekly Standard» رؤسای جمهور آمریکا از کارتر تا اوباما (گزارش این هفتهنامه قبل از روی کار آمدن ترامپ است) در یک نقطه با امام خمینی به اشتراک نظر رسیدهاند و آن اینکه آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند.
خدا بر درجات شهید مدرس بیفزاید، انگار روی سخنش با تقیزادههای امروز بوده است که به مراتب از تقیزادههای دیروز خودباختهتر و کمشعورترند. تقیزادههای دیروز در اوج وابستگی ایران به قدرتهای غربی و حاکمیت دیکتاتورهای دستنشانده، از وابستگی به غرب دم میزدند ولی تقیزادههای امروز در حالی نسخه تسلیم به غرب میپیچند که ایران اسلامی در اوج اقتدار است و ۴۱ سال است که منطقه را به ویترین شکستهای پیدرپی آمریکا و اروپا و سایر متحدان غربی و عبری و عربی آن تبدیل کرده است. از این روی، اگر وابستگی غربگرایان دیروز را ناشی از جهل و یا ترس آنها بدانیم که درباره برخی از آنان چندان هم دور از واقعیت نیست اما، وابستگی غربگرایان امروز را به سختی میتوان عاری از رنگ و بوی خیانت دانست!
این ۵ مطالبه کلان را از مجلس یازدهم بخواهیم
👈 مجلس شورای اسلامی ویژگی های متفاوتی دارد، از یک طرف می تواند در راس امور باشد و مقتدرانه نظر ملت را در چگونگی اداره کشور حاکم کند، از طرفی دیگر تحت تاثیر فضای غالب در افکار عمومی یا مطالبه عمومی جامعه، رفتار خود را تنظیم می کند.
این سخن بدان معنا است که مردم میتوانند با مطالبه گری اولویتهای خود، رفتار مجلس آتی را شکل دهند. در این میان نقش خواص فرهیختگان و اصحاب سخن و قلم و تریبون داران جامعه فوق العاده تعیین کننده است، خصوصاً که فضای مجازی آسیب در سایه ماندن صاحبان نظر و ایده را برطرف کرده است .
حال باید از این فرصت استفاده کرد و چند موضوع مهم را به مطالبه عمومی تبدیل نمود:
۱. در حوزه پیشرفت اقتصاد مقاومتی و جهش تولید و رونق کسب و کار ، هر شش ماه، مجلس یک گزارش صریح از اقدامات تاثیرگذار خود ارائه کند.
۲. در حوزه فرهنگی و صیانت از هویت ایرانی اسلامی، ظرف سه ماه اولویت های کاری خود را تعیین کرده و گزارش سالانه از میزان تحقق آنها ارائه کند.
۳. در حوزه سیاسی اولویتهایی همچون اصلاح قانون انتخابات، تعمیق انسجام ملی، راههای استحکام ساخت درونی نظام و افزایش سرمایه اجتماعی را مشخص کرده و سالانه گزارش قابل سنجش، از عملکرد خود در این موضوعات ارائه کند .
۴ . در حوزه منطقه ای تقویت دیپلماسی عمومی، تعاملات تجاری فرهنگی و سیاسی با همسایگان و تکمیل دستاوردهای عملیات های مستشاری با حوزه های گفته شده را دنبال کرده و گزارش عملکرد سالانه ارائه کند.
۵. در سیاست خارجی برنامههای خود برای تغییر دیپلماسی التماسی به دیپلماسی انقلابی در حوزه های مختلف بین المللی و حفظ عزت ملی در برابر گستاخی های آمریکا و اروپا و تغییر غرب محوری به نگاه به شرق را تدوین، اجرا و گزارش عملکرد سالانه ارائه دهد.
نمایندگان مجلس در حوزههای انتخابی، باید همواره با مطالباتی از این نوع مواجه شوند تا از فرصت چهار ساله برای خدمت به کشور و مردم ایران نهایت استفاده را ببرند.
📢 رهبرانقلاب: دولت جوان حزباللهی راهحل مشکلات کشور است
🗣 رهبر انقلاب، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی:
◀️ دولت جوان حزباللّهی علاج مشکلات کشور است. البتّه معنیاش این نیست که مثلاً رئیس این دولت یک جوان سیودوساله باشد؛ بلکه یعنی دولتِ سرِپا، بانشاط، آماده و در سنینِ کار و تلاش باشد.
◀️ با کسانی که مبانی انقلاب را قبول نمیکنند، ایجاد تردید میکنند و دشمن را تزیین میکنند، مماشات نکنید. ایجاد تردید، ستون فقرات کار دشمن است. امروز جامعه و نظام آمریکایی نه تنها جذّابیّت ندارد، بلکه به یک معنا در بخش مهمّی از دنیا منفور هم هست.
◀️ عملکرد بلندمدّت آمریکا موجب منفور شدن این دولت در بخش مهمّی از دنیا شده است.
◀️ پرچم آرمانخواهی و مطالبهگری را زمین نگذارید. مطالبه طبعاً با اعتراض همراه است، امّا نگذارید این اعتراض، اعتراض به نظامِ اسلامی تلقّی شود؛ جدّاً مانع شوید که دشمن این اعتراض را اعتراض به نظام تلقّی یا القا کند. مطالبهگری را با ارائهی پیشنهاد و راهِحلّ قابلِ قبول همراه کنید. ۹۸/۲/۲۸
هدایت شده از تحلیل سیاسی
در پی انتشار برخی گزارشها مبنی بر تهدید دولت آمریکا به ایجاد مزاحمت برای نفتکشهای ایران به مقصد ونزوئلا، ظریف با ارسال نامهای به دبیرکل سازمان ملل نسبت به تحرکات آمریکا هشدار داد.
معاون سیاسی وزارت امور خارجه هم با احضار سفیر سوییس به عنوان حافظ منافع دولت آمریکا، از او خواست مراتب هشدار جدی ایران نسبت به هرگونه تهدید احتمالی علیه نفتکشهای ایران را به کاخ سفید منتقل کند.
هدایت شده از تحلیل سیاسی
صحبت های امروز حضرت آقا مسیر روشن برای انتخابات آینده خواهد بود
انشالله با همدلی حداکثر و روی کار آمدن دولت جوان انقلابی (نه صرفا رئیس جمهور جوان) گام بعدی را در مسیر نظام اسلامی برخواهیم داشت
به حول قوه الهی
پای درس مطالبهگری استاد / ۱۴ پند استراتژیک رَهبَر برای دانشجویان مطالبهگر
🔸 مطالبهگری را باید جزء جدانشدنی فعالیتهای دانشجویان دانست. از مطالبه شفافیت و مباحث سیاست خارجی تا اعتراضات کارگری همیشه تشکلهای دانشجویی پای کار بودهاند. اعتراضات کارگری هپکو، زمینخواری هفتسنگان، خصوصی سازی کنتورسازی قزوین و ... در همه اینها دانشجویان در قامت مطالبهگر و صدای مظلومان نقشآفرینی کردهاند. قوه محرک همه این اتفاقات هم درخواست رهبر انقلاب از دانشجویان برای حضور فعال در عرصه مطالبهگری برای حل مشکلات کشور بود. جنبش دانشجویی امروز پا در راهی گذاشته که منتهی میشود به حل مسائل مردم و این یعنی راه اندازی شبکهای که درد مردم را میشنود، پیگیری میکند و درصدد این است که آن را حل کند و در این شبکه نیازی به حضور و نظارت مستقیم رهبری نیست و هیچ بودجهای نمیطلبد و کارهای بزرگی را نیز به پیش میبرد. در این گزارش به مرور درسهای رهبری به دانشجویان برای مطالبهگری صحیح میپردازیم.