eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
463 دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
409 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
هم افزایی دو باند و حلقه ، در خلع سلاح ایران باند نیویورکی‌ها از مقطع پذیرش قطعنامه 598 در دفتر نمایندگی ایران در نیویورک فعالیتش آغاز و سپس در دولت هاشمی رفسنجانی نفوذشان گسترش و با پیروزی محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۷۶ قدرت مطلقه در وزارت خارجه شدند! باند نیویورکی‌ها برخی از اعضایش به آمریکا پناهنده و برخی دیگر به جرم جاسوسی دستگیر و متواری و برخی سکاندار اصلی وزارت خارجه هستند! باند نیویورکی‌ها در دولت خاتمی با شتاب عجیبی منع تولید و انبار بمب‌های خوشه‌ای ، مین‌گذاری ، سلاح شیمیایی و میکروبی را با وعده دریافت امتیاز از طرف غربی تصویب رسانده و نظارت جهانی بر ایران را تحمیل نمودند! بدانیم؛ باند نیویورکی‌ها آنقدر خطرناک و قدرتمندند ، که با تحلیل‌های غربگرایانه ، حسن روحانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی را جذب و از آن پس دبیر شورا حامی اصلی تصمیمات آنان بوده است! بطوری که از اول انقلاب تاکنون ، با دخالت این باند مخوف ، هیچ فرد انقلابی ، بعنوان سفیر ایران در کشورهای آمریکای شمالی انتخاب نشده است! باند مخوف نیویورکی‌ها با حمایت حلقه نیاوران ، نیروهای انقلابی وزارت خارجه را همانند نیروهای انقلابی سازمان انرژی هسته‌ای ، منزوی ، معزول و اخراج کردند! ۱- پذیرش NPT، ۲- تعلیق تمام فعالیتهای هسته‌ای ایران در سال 82، ۳- برجام آمریکایی در سال 94، ۴- گنجاندن مکانیسم ماشه به نفع آمریکا و اروپا در برجام، ۵- تحمیل 5 سال تحریم تسلیحاتی، ۶- پذیرش محدودیت آزمایشات موشکی طی قطعنامه 2231، ۷- طرح کاهش بودجه نیروهای مسلح، ۸- طرح عدم اختصاص بودجه به سپاه پاسداران، ۹- اجراء مخفیانه FATF ۱۰- اصرار بر تصویب پالرمو و CFT همگی حاصل هم‌افزایی باند نیویورکی‌ها و حلقه نیاورانی‌ها بر علیه امنیت ملی و خلع سلاح کشورمان بوده است! آیا جواد ظریف ، از اعضاء برجسته باند نیویورکی‌ها ، با وجود پرونده آلوده و پر رمز و راز ، که از حمایت حلقه نیاورانی‌ها برخوردار است ، جرأت کاندیداتوری ریاست جمهوری سال 1400 را دارد؟
غافل یا تحریف تاریخ منطقه‼️ 🔻‌ | سفر مصطفی‌الکاظمی هرچند اولین سفر یک مقام عالی‌رتبه عراقی در جایگاه نخست‌وزیر به آمریکا نیست، اما در روند مذاکرات الکاظمی و ترامپ یک تحریف آشکار از سوی نخست‌وزیر عراق صورت گرفت. نکته عاری از واقعیت هم این بود که الکاظمی مدعی شد، آمریکا به شکست داعش در عراق کمک کرد! در این ‌باره چند نکته قابل تأمل وجود دارد؛ 1️⃣ برای اینکه بیان شود چه نسبتی بین داعش و آمریکا وجود دارد و جناب نخست‌وزیر بدانند که حقیقت ماجرا چیست، به سراغ منابع ایرانی و عراقی نمی‌رویم؛ کشف این رابطه در مواضع سیاستمداران آمریکا برای پاسخ به این مسئله گره‌گشاتر است. ترامپ در مبارزات انتخاباتی 2016 آمریکا به‌صراحت خطاب به اوباما اعلام کرد که «داعش از افتخارات اوباماست؛ او مؤسس داعش است». حالا همین ترامپ روبه‌روی نخست‌وزیر عراق نشسته و از او می‌شنود که می‌گوید آمریکا در مبارزه با داعش به عراق کمک کرده است. احتمالاً ترامپ در این لحظه هم در دل به الکاظمی می‌خندد و هم از بی‌خبری و یا تغافل یک مقام عالی‌رتبه کشور مهمی مانند عراق به وجد می‌آید. 2️⃣ حالا فرض کنید چنین اعترافاتی از مقامات آمریکایی از اهمیت و اعتبار برخوردار نیست. در این صورت با واقعیت‌ها و تحولات آشکار و میدانی در عراق و سوریه چه باید کرد که از نقش حمایتی آمریکا از سران داعش حکایت دارد. نقل‌وانتقال سران داعش در روز روشن توسط آمریکایی‌ها صورت می‌گرفت و اسرای داعشی تقریباً همه‌شان به پشتیبانی ارتش آمریکا از داعش اعتراف می‌کنند. 3️⃣ پاسخ به این سؤالات بسیاری از واقعیت‌ها را آشکارتر می‌سازد؛ نقش دولت و ارتش آمریکا در هنگام اشغال عراق توسط داعش چه بود؟ آیا وارد نبرد با داعش شدند؟ آیا درخواست دولت مرکزی و بخش اقلیم کردی را برای کمک پذیرفتند؟ 4️⃣ تأکید بر این نکته حائز اهمیت است که رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخست‌وزیر عراق بیان داشتند؛ ایران در خصوص روابط عراق با آمریکا دخالتی نمی‌کند؛ اما انتظار دارد که دوستان عراقی، آمریکا را بشناسند و بدانند که حضور آمریکا در هر کشوری منشأ فساد، خرابی و ویرانی است.
واهمه رسانه هندی از محبوبیت امام خامنه‌ای در بین شیعیان هند 🔻 پس از راه اندازی حساب توییتری امام خامنه‌ای حفظه الله به زبان هندی، شبکه ویون نیوز این کشور با انتشار این خبر و بررسی مواردی از قبیل بازتاب شهادت سردار اسلام شهید سلیمانی در بین شیعیان هند و برگزاری اجتماعات در ۱۳۰ شهر هندوستان به این مناسبت، نسبت به نفوذ جمهوری اسلامی ایران و امام خامنه‌ای حفظه الله در بین جامعه ۳۰ میلیون نفری هند هشدار داد. 🔻مجری این شبکه از توان ایران برای مدیریت جامعه شیعیان هند می‌گوید و تاثیر راهبردی ایران بر این بخش از جامعه هندوستان را تا حدی می‌داند که از دستورات دینی ایران تبعیت می‌کنند و توجهی به عربستان سعودی در تعالیم مذهبی ندارند.
دستمزد ۲۵ میلیاردی مهران مدیری از فروشگاه رفاه؟! 🔹خبرگزاری آنا در گزارشی نوشت: برابر گزارش‌های مالی موجود در سایت کدال (صفحه ۵ صورت‌های مالی و در ترازنامه و گزارش حسابرس قانونی مربوط به پایان سال مالی منتهی به ۳۰مهرماه ۱۳۹۸) میزان بدهی این شرکت در آن تاریخ بیش از ۲ هزار میلیارد تومان است که براساس تخمین کارشناسان این عدد در مردادماه ۹۹، یعنی پس از گذشت قریب به یک سال حدوداً بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان ارزیابی می‌شود. 🔻در حقیقت این میزان بدهی مربوط به طلب تأمین‌کنندگان و شرکت‌های تولیدی طرف قرارداد فروشگاه رفاه است که در این وضعیت اقتصادی نابسامان به دلیل دریافت نکردن مطالبات خود از فروشگاه، بعضاً دچار مشکلات عدیده‌ای شده‌اند. 🔹با بررسی مشکلات ایجاد شده برای تأمین‌کنندگان محصولات فروشگاه رفاه می‌توان دریافت که قلب این بنگاه اقتصادی، یعنی واحد بازرگانی، عملاً بلاصاحب است و افراد و مدیرانی جدیدالورود در واحد بازرگانی، با طلب کردن اعداد و ارقامی عجیب و غریب و غیرقانونی، تولیدکنندگان را دچار درد مضاعف کرده‌اند. 🔻این در حالی است که متأسفانه فروشگاه رفاه که عنوان بزرگترین بنگاه اقتصادی خرده‌فروشی ایران را یدک می‌کشد، به‌تازگی کرسی خود در انتخابات اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور را از دست داد و رسول محمدی، مدیرعامل این شرکت نتوانست رأی اعتماد اعضای این اتحادیه و صنعت خرده‌فروشی را کسب کند و در بین پنج نفر اصلی اتحادیه جای نگرفت و شکستی بسیار بزرگ را برای رفاه رقم زد. 🔹پول طلبکاران رفاه در جیب هنرمند میلیاردی! فروشگاه رفاه برای اولین بار در این اتحادیه فاقد کرسی شد و تیم ناکارآمد مدیریتی فروشگاه بلافاصله برای جبران این شکست دست به دامان سلبریتی معروف آقای م.م شده و بازی جدیدی را به نام کمک به نیازمندان و به کام خود به راه انداخته‌اند. 🔻بنا بر اخبار رسیده تیم مدیریتی فروشگاه رفاه در قدم اول رقمی معادل ۲۵ میلیارد تومان جهت همراه شدن هنرمند مذکور در یک شوی خیریه هزینه کرده ‌اند! با بررسی کوتاهی، می‌توان دریافت که متأسفانه این حرکت یک شو تبلیغاتی بیش نیست و به نوعی فریب افکار عمومی است. 🔹سؤال اصلی اینجاست شرکتی که عملاً بیش از ۳ هزار میلیارد تومان بدهی دارد و قانوناً و منطقاً باید اولویت اول آن پرداخت پول تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان محصولات باشد و در سال «جهش تولید» که باید به تولیدکنندگان کمک کرد تا پول خودشان را راحت‌تر دریافت کنند، چرا به سمت حرکات پوپولیستی رفته و پول بیت‌المال را صرف هزینه‌های هنگفت تبلیغاتی کرده و حیف و میل کرده و هر شب روی آنتن زنده صداوسیما حضور دارد؟
بوی کبابی که به مشام محسن هاشمی رسیده است! 🔹 طبق خبرهای رسیده، چندی پیش جلسه ای در دفتر "اسحاق جهانگیری" با "محسن هاشمی" بر سر مسئله شهردار تهران "پیروز حناچی" برگزار شده، در این جلسه مسئله پیگیری روحانی برای برکناری حناچی به خاطر حواشی ملک جماران و اخراج حناچی از جلسات هیئت دولت مطرح شده و در نهایت توافقی بین آنها برای برکناری حناچی شکل گرفته است. 🔹 بعد ازاین جلسه محسن هاشمی مسئله را با حناچی مطرح کرده و ازاو خواسته محترمانه استعفا دهد تاآبروی خود ومجموعه شهرداری حفظ شوداما حناچی فعلا قبول به استعفا نکرده و اعلام کرده که تنهادرصورتی که مجموعه شورای شهر او را برکنار کند،کنار خواهد رفت. 🔹 بعد از این توافق و طراحی برای کنار گذاشتن حناچی افراد نزدیک به هاشمی همچون "احسان مازندرانی" نیز در فضای مجازی فعال شده و برای شهردار شدن هاشمی فضا سازی کرده اند، بوی کبابی که از گستردگی منابع مالی شهرداری تهران به مشام محسن هاشمی و اطرافیان او خورده همه آنها را مست کرده است. 🔹 البته پروپاگاندای رسانه ای هاشمی پا را فراتر گذاشته اند و می خواهند او را به عنوان کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ معرفی کنند!
نخستین و ریشه‌ای‌ترین جهاد؟ 🔷انقلاب ملت ایران در چهار دهه گذشته فراز و نشیب‌های زیادی داشته است و تهدیدات گوناگونی را دفع کرده و در پس هر تهدیدی قوی‌تر از گذشته به راه خود در مسیر تعالی و پیشرفت ادامه داده است. اما در دوره کنونی تهدیدات بیرونی با آسیب‌های درونی هم‌افزایی تأمل‌برانگیزی پیدا کرده اند، برخی کم‌کاری‌ها و سوء تدبیرها در کنار تبلیغات خارجی و هم‌نوایی برخی عناصر داخلی در ناامید کردن جامعه تاثیر انکارناپذیری دارند. 🔶اگر در گذشته این رسانه‌های بزرگ بودند که حرف اول را جنگ‌های تبلیغاتی و روانی می‌زدند، امروزه رسانه‌های خُرد، سازنده و جهت‌دهنده بخش اعظمی از افکار عمومی شده و سهم رسانه‌های بزرگ را در ارتباط مستقیم با عامه مخاطبان کم کرده‌اند. لذا رسانه‌های بزرگ با تغییر تاکتیک علاوه بر هدف‌گیری افکار عمومی جامعه، صاحبان رسانه‌های خُرد و نخبگان را نیز هدف قرار گرفته تحت شمول ایده‌های خود قرار داده‌اند. 🔻از این‌رو دو ضرورت عمده پیش روی جریان انقلابی و جوانان حزب‌اللهی وجود دارد که رهبر معظم انقلاب اسلامی در فرازی از بیانیه گام دوم انقلاب از آن به «نخستین و ریشه‌ای‌ترین جهاد» یاد کرده اند؛ اول آنکه در روند و نبرد روایت‌ها، ترس و ناامیدی را از خود و دیگران برانند و دوم آنکه در راه‌اندازی و بهره‌گیری از رسانه‌های خُرد (کانال‌های طرح ثامن) در دام صحنه‌سازی‌های رسانه‌های بزرگ قرار نگیرند چراکه تاکتیک نوین رسانه‌های بزرگ تعیین زمین بازی برای رسانه‌های خُرد است. ما برای شکستن محاصره تبلیغاتی ایران اسلامی نیازمند حرکت رسانه‌ای جبهه ای هستیم، لذا کانال‌های طرح ثامن باید از پراکنده‌کاری پرهیز نمایند و محور جلسات دو هفته‌ یک‌بار خود را، از کانال مرجع این طرح یعنی از کانال معیار (پیام‌رسان ‌های سروش ایتا و روبیکا) برداشت نمایند و همچنین برای جذب مخاطبان موردنظر به کانال‌های خود، طرح‌های ابتکاری و بومی و محلی، تدوین و اجرا کنند.
خلاصه صحبت های رهبر معظم انقلاب : به سال آخر به چشم وقت اضافی نگاه نکنید حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار تصویری با رئیس جمهور و اعضای هیات دولت گفت : از اهمیت سال آخر دولت این است که بعضی کارهای اساسی را که در دولت شما ممکن است جاب ندهد را برای دولت بعد به یادگار بگذارید . بگذارید با نام نیک ، با تشکر از شما یاد بشود ... اصلاح ساختار بودجه / اصلاح نظام بانکی / اصلاح نظام مالیاتی / یا اصلاح قانون اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ کارهای ماندگار است . این ها کارهای اساسی است که برای بعد باقی میماند . در این سال کارهایی که شروع شده یا قول آن داده شده را سعی کنید تمام بشود . از جمله : قول ششصد هزار واحد مسکونی / طرح‌های در دست افتتاح وزارت نیرو / سیاست پالایشگاه‌سازی / اقداماتی که در مورد شرکت‌های دانش‌بنیان شروع شده / اقدامات مربوط به نظام سلامت مخصوصاً در مواجهه‌ی با کرونا/ و مسئله‌ِی افزایش تولیدات کشاورزی که قول داده شده را ادامه بدهید و با جدیّت دنبال کنید . به‌هیچ وجه نباید به صورت وقت اضافی به سال آخر نگاه کرد. موانع تولید را برطرف کنید . بسیاری از این موانع در درون کشور است . مانند : مسئله‌ی واردات بی‌رویه / مشکلات قطعات / ناهماهنگی‌ها در بخش‌های پایین دستی و مسئله مجوزها / واردات بی‌رویه چیز خطرناک و مهمی است . گاهی این واردات ، واردات لوکس است یعنی هیچ نیاز بهش نیست ؛ شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار مصرف شده . البته بخش خصوصی این کار را میکند ، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد . خوشبختانه چندسالی است که در کشور از طرف بخش های نیروهای مسلح ، وزارت دفاع نهضت قطعه‌سازی راه افتاده ؛ مراجعه کنید به آنها، برایتان قطعه را بسازند و میتوانند ... در بخشهای پایین‌دستی گاهی ناهماهنگی‌های عجیب و غریبی هست . مثلاً یک کارخانه مصرف‌کننده‌ی فولاد شکایت می‌کند که ورق فولاد را به من نمی‌دهند ؛ ورق فولادی که در داخل تولید می‌شود .
13990602_39468_1281k.mp3
13.13M
🎙بشنوید | صوت کامل سخنرانی رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با دولت
آمریکا کدام ماشه را چکاند؟ تروئیکای اروپایی چرا مخالفت کردند؟ 🔸سه دولت اروپایی، با اقدام نمایشی آمریکا درباره استفاده از مکانیسم ماشه مخالفت کردند: " ما نمی‌ توانیم از این اقدام که با تلاش‌ های ما برای سازگاری ندارد، حمایت کنیم". 🔸چه قضاوتی باید کرد؟ آیا باید خوشحال باشیم یا معترض؟ تا محل اختلاف یا به قول منطقی ها "محل نزاع" مشخص نشود، بحث بی فایده خواهد بود. 🔸برجام، توافقی دو طرفه است. یک طرف آن، محدودیت های گسترده برنامه هسته ای ایران است. و طرف دیگر آن، تعهد لغو تحریم های مالی، بانکی و نفتی. وقتی اروپایی ها می گویند سیاست ما "حمایت از توافق" است، منظور شان چیست؟ از یک کلّ به هم پیوسته دفاع می کنند یا فقط یک بخش آن؟ 🔸ما توافق و هزینه هایش را پذیرفتیم تا طبق تعهد غرب، تحریم های مالی و بانکی و نفتی لغو شود. دولت اوباما ظاهرا پذیرفت اما از مسیر های مختلف کوشید تحریم ها برقرار بماند و ایران مجبور شود برای برداشته شدن همان تحریم ها، دوباره مذاکره کند! 🔸ترامپ هم پس از اطمینان از این که ایران همچنان در برجام می ماند، از توافق خارج شد تا با فشار حداکثری، آمدن ایران پای میز مذاکره مجدد را تسریع کند. و البته عجله او، نقشه پیچیده دولت اوباما را دچار چالش کرد. 🔸دولت ترامپ، همه تحریم های مندرج در قطعنامه ها، بلکه فراتر از آن را برگرداند. اروپا نیز با آمریکا همراهی کرد و به تعهد لغو تحریم ها -حتی در حداقلی شکل آن- وفادار نماند. 🔸بنابراین وقتی آمریکا می گوید مکانیسم ماشه را برای بازگرداندن تحریم ها فعال می کند -غیر از این که قانونا مجاز به این کار نیست- در واقع ماشه اسلحه خالی از فشنگ را می چکاند؛ چرا که هر تیری در خشاب داشته قبلا با خروج از برجام و بازگرداندن همه تحریم ها شلیک کرده است. 🔸اروپا نیز همراهی کرده، قرارداد ها با ایران را به هم زده، خرید نفت را متوقف و مبادلات را به تقریبا هیچ تنزل داده است. اکنون اروپا دو کار می تواند بکند. نخست این که رفتار احمقانه و بیهوده ترامپ در چکاندن ماشه خالی را تایید کند که واداشتن ایران به بستن پرونده توافق و مذاکره برای همیشه است. 🔸یا این که با نمایش آمریکا مخالفت و همین را برای ایران (بزک کنندگان غرب) فاکتور کند و به ادامه عملیات فریب از طرق شبکه "تحریف " امیدوار باشد. 🔸بی صداقتی و خباثت در ادامه بیانیه اروپا هویداست: "از ایران می‌خواهیم به منظور حفظ توافق، تمام اقدامات ناسازگار با تعهدات خود را به عقب برگردانده و بدون تأخیر به برگردد... ما با توجه به اقدامات ثبات‌ زدای ایران، از تبعات انقضای تحریم‌ تسلیحاتی ایران نگرانی‌ های جدی داریم". 🔸این گزافه گویی است. اولا اروپا بدون کمترین پایبندی به توافق، خواستار "پایبندی کامل" ماست. ثانیا لغو تحریم تسلیحاتی در مهر ماه، تعهد قطعی اروپاست.
🛑دیدار دو جانبه آمریکا و عراق انتظارات آمریکا از نخست وزیر عراق به زبان بعضی شخصیت های سیاسی عراقی ⬅️ آیا برای خروج ایران از عراق برنامه ریزی نموده اید ؟! ⬅️آیا برای انحلال حشدالشعبی عراق تلاشی داشته اید ،چه میزان پیشرفت حاصل شده است ؟! ⬅️آیا برای حضور وابقا نیروهای آمریکا در عراق تدبیری اندیشیده اید ؟! ⬅️برای جلب موافقت گروه های سیاسی چه کارکرده ای؟! ⚛️ آنچه مسلم است آمریکا حضور ایران توانمندِ دارای قدرت بازدارندگی را در منطقه نمی خواهد البته نتوان حذف ایران را دارد و نمی تواند تحملش کند ولی چه بخواهد چه نخواهد ایران عضو منطقه ،حضور جدی و نقش موثر و اساسی در امنیت منطقه دارد و کشورهای منطقه خصوصاً کشورهایی مانند عراق، لبنان، سوریه، فلسطین و ...برای امنیت و مبارزه با گروه‌های تروریستی و نیروهای خارجی نیازمند ایران هستند ایران هم حضور بیگانه‌ای که بی ثباتی و تهدید امنیت منطقه را به دنبال داشته باشد تحمل نخواهد کرد.
به نام اشتغال به کام اغتشاش‼️ ⚠️ دوره‌های مشکوک سفارت هلند با عنوان آموزش زنان کارآفرین ایرانی: 🔹سفارت هلند در تهران اطلاعیه‌ای داده که برنامه چهار هفته‌ای آموزش برای زنان کارآفرین و فعال در حوزه‌های مرتبط با توسعه پایدار در ایران تدارک دیده است! 🔹در اطلاعیه سفارت هلند اعلام شده است که این آموزش به صورت رایگان خواهد بود! 🔹هلند از جمله کشورهایی است که دستگاه‌های امنیتی آن تلاش‌های فراوانی برای مداخله در ایران دارند و بسیاری از افرادی که از ایران گریختند ذیل حمایت سازمان‌های امنیتی و بنیادهایی مانند هیفوس، با پوشش‌هایی مانند آموزش، پروژه‌های امنیتی را علیه ایران پیگیری می‌کنند. 🔹هلند همچنین از کشورهای اروپایی است که در اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ایران نقش فعال و پروپاقرصی دارد؛ حال جای سوال است که چرا کشوری که تمام تلاشش را برای تحریم ایران و فشار حداکثری به اقتصاد مردم به کار گرفته، سفارتش در ایران دوره‌های رایگان توسعه پایدار برای زنان ایرانی برگزار می‌کند⁉️ ❌ مناسب است نهادهای امنیتی و نظارتی با حساسیت بیشتری به بررسی ریشه‌ها و واقعیت‌های این پروژه‌ها بپردازند تا جوانان و زنان ایرانی طعمه پروژه‌های امنیتی هلندی‌ها در قالب برنامه‌های فانتزی آموزشی نشوند.
تلخ‌ترین حادثه‌ای برای رهبرانقلاب تا آن روز‼️ 🔻‌ | روایت خواندنی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از روز انفجار دفتر نخست وزیری و شهادت آقایان رجایی و باهنر: 🔹در شب قبل از حادثه، من در جلسه‌ای با حضور شهید رجائی شرکت کردم و در آن جلسه راجع به مسائل مهم مملکتی صحبت‌هایی شد. 🔹بنابراین، از محل حادثه دور بودم، بعدازظهر بود و من هم بیمار بودم و خوابیده بودم. از خواب که بیدار شدم، از بچه های پاسدار و برادرانی که پهلوی من بودند، یک زمزمه‌هائی را شنیدم. گفتم چه شده است. 🔹گفتند یک بمب در نخست‌وزیری منفجر شده. من فوق‌العاده نگران شدم. پرسیدم چه کسی در آنجا بوده، گفتند آقایان رجائی و باهنر هم بودند. 🔹خودم را با آن حال به پای تلفن رساندم. به چند جا تلفن کردم. اما خبرها همه متناقض و نگران‌کننده بود. 🔹یکی میگفت حالشان خوب است و دیگری میگفت هنگام انفجار از جلسه بیرون آمده بودند. یکی میگفت جسدشان پیدا نشده یا در بیمارستان هستند و من تا اوایل شب که خبر درستی به من نرسیده بود، در حالت فوق‌العاده بد و نگرانی به سر بردم؛ تا بالاخره، مطلب برای من روشن شد. 🔹فکر میکنم با آقای هاشمی یا با حاج احمد آقای خمینی صحبت کردم. آن‌ها جریان را تعریف کردند. احساسات من در آن موقع طبیعی است که چگونه بود. 🔹دو دوست عزیز و قدیمی، دو انقلابی، دو عنصر تراز اول جمهوری اسلامی را از دست داده بودیم و من شدیداً احساس ضایعه میکردم، احساس غم میکردم، و از طرفی، احساس خشم داشتم نسبت به آن کسانی که عاملین این حادثه بودند؛ و لذا روز بعد، صبح زود با اینکه خیلی بی‌حال بودم، سوار اتومبیل شدم، آمدم برای تشییع جنازه. با اینکه اطباء همه من را منع میکردند که من شرکت و دخالت نکنم، دیدم طاقت نمی‌آورم که شرکت در مراسم نکنم. 🔹آمدم روی ایوان جلوی مجلس و یک سخنرانی هم با کمال هیجان کردم که دور و بر من را دوستان گرفته بودند که مبادا از شدت هیجان بیفتم. به هر حال، بسیار حادثه تلخی بود. شاید بتوانم بگویم سخت‌ترین حادثه‌ای که تا آن روز من دیده بودم، زیرا حادثه هفتم تیر که می‌توانست از این تلخ‌تر باشد، هنگامی اتفاق افتاده بود که من بیهوش بودم و نمیفهمیدم. 🔹بعد از آن حادثه به تدریج آشنا شدم و اطلاع پیدا کردم، اما این حادثه ناگهانی، بعد از حادثه هفت تیر، شاید تلخ‌ترین حادثه‌ای بود که تا آن روز برای من پیش آمد. 🔹گفتگو با روزنامه کیهان در سال ۱۳۶۱