*چرا مقامات فرانسه میگویند تروریسم اسلامی؟ آیا ما تروریسم آمریکایی را میگوییم تروریسم مسیحی؟*
سخنرانی سید حسن نصرالله:
🔹مسلمانان هیچ اهانتی به پیامبرشان را نمیتوانند تحمل کنند یا سکوت کنند.
🔹 میخواهم درباره مشکل مسئولان فرانسه با اسلام صحبت کنم.
🔹از حادثه نیس شروع میکنیم. آن را محکوم میکنیم.
🔹هر حادثه مشابهی از نظر مسلمانان مردود و محکوم است. این اولین نکته.
🔹دومین نکته. مقامات فرانسه یا دیگران حق ندارند جنایتی را که یک فرد مشخص مرتکب شده، بر عهده یک دین یا اتباع آن دین بیندازند.
🔹 اگر فردی مسیحی چنین اتفاق مشابهی مرتکب شود همچنان که در اروپا رخ داده، آیا درست است که گفته شود که مسئولیت این حادثه بر عهده دین مسیحیت، یا حضرت مسیح یا مسیحیان است؟ اما مقامات فرانسه این کار را با اسلام و مسلمانان میکنند.
🔹آیا این درست است که بگویند تروریسم اسلامی؟
🔹از سال ۲۰۰۰ و بعد از حادثه یازده سپتامبر... هزاران نفر کشته شدهاند و آمریکا به قتل شمار زیادی از مردم اعتراف کرده... آیا درست است که بگوییم تروریسم آمریکایی، تروریسم مسیحی است؟
🔹اگر به اسلام احترام میگذارید چرا از اصطلاح تروریسم اسلامی یا فاشیسم اسلامی استفاده میکنید؟
این روزها بازار مهاجرت سلبریتیها داغ است. این یک انتخاب شخصیست، درست؛ اما آنها وقتی در فضای مجازی، با مخاطب عام سخن میگویند و علت مهاجرت را محدودیت در ایران و ناتوانی در نفس کشیدن بیان میکنند؛ این درواقع "انتخاب خود را تحمیل کردن" است، لذا ناامیدی و دلزدگی را القا میکنند.
🔶 همه آنهایی که با عینک مارک در ماشین مدل بالایشان هنگام بازگشت از جیم، نمیتوانند نفس بکشند و برای فرار از سانسور مهاجرت را انتخاب میکنند، انسانهایی معمولی هستند که آرمانشان محدود در خودشان است و بر جبر منافعِ خود حرکت میکنند.
⁉️باید از آنان پرسیده شود شما که خوب خوردید و خوب پوشیدید و خوب جولان دادید، چرا در حال خفه شدن بودید؟!
🔹باشد، قبول؛ شما هم ایران را دوست دارید، اما آن کسی عاشقِ واقعیست که ناملایماتی چون تحریمها و وضعیت اقتصادی و اختلاف سلایق و عقاید، نه تنها نتوانست او را از این سرزمین جدا کند بلکه بر همتش برای آباد کردن و آسایش مردمانش افزود. چرا که او به مثابه درختیست که خون شهدا آن را آبیاری کرده و ریشهاش را تناور ساخته است.
‼️شما بروید در آن بلاد راحت نفس بکشید. مردم ماندن را برمیگزینند.
لطف نموده و به جای ژستهای روشنفکری ناامید کننده، با بیان علت اصلی که "جبر منفعت" است، مردانه اعلام خروج کنید.
🔺دهباشی از توییت جنجالیاش کوتاه آمد و عذرخواهی کرد🔺
🔰جلسه گفتوگو و مناظره حامد کاشانی با حسین دهباشی درباره موضوع توئیت اخیر این مستندساز در خصوص خانههای صدر اسلام در حجاز برگزار شد و دهباشی در پایان با پذیرش اشتباهاتش، محدودیتهای توئیت را موجب بد برداشت شدن حرف خود دانست.
ما و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
🔴 به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چند روز باقی مانده است. شواهد و قرائن نشان میدهد به شکل بیسابقهای بعد از گذشت ۴۲ سال از انقلاب اسلامی، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای افکار عمومی ایران مهم شده است و علیرغم اینکه صداوسیما مطابق معمول این انتخابات را در حاشیه گذاشته است، اما برای مردم ما در وضعیت متن است.
🔴 نظرسنجیهای انتخابات آمریکا و تغییرات آن پیاپی در شبکههای مجازی دست به دست میشود، در ارتباطات فامیلی، همکاران و کارشناسان سیاسی و اقتصادی و روابط خارجی، دربارهاش صحبت میشود، پیامدهای پیروزی و شکست هر یک از کاندیداها تحلیل میشود و ازجمله بحثهایی که میشود این است پیروزی و شکست کدامیک، به نفع ما و کدامیک به ضرر ماست.
🔴 این احساس نسبتا عمومیِ چسبندگی نتایج انتخابات آمریکا به سرنوشت ما، مسئله فوقالعاده مهم و حساسی است. این دردناک و تراژیک است که بعد از چهل دو سال از انقلاب اسلامی که استقلال، فراگیرترین آرمانش و رهایی از سلطه دولت آمریکا، مهمترین مصداق این استقلال و طی چهار دهه گذشته برای این آرمان هزینههای فراوانی پرداخته است، بخش قابلتوجهی از مردم ما کلید حل مسائلشان را در دستان شرورترین دشمنانش ولو به غلط بدانند.
🔴 دولت روحانی و نوع حکمرانی این دولت در دو نوبت یازدهم و دوازدهم، نقش درجه اول در شکلگیری این وضعیت دارد. در سطح نخست، واقعیت روشن و آشکار این است که دولت روحانی، دولت ناکارآمد، فشل و از نظر دستاورد، دولت فقیری است. دولت روحانی وضعیت کشور را به جایی رسانده است که دی ماه اعتراضی در سال ۹۶ در حکم اتوپیا و آرمانشهر این روزهاست (دلار ۳ تا ۴ هزار تومان، بنزین هزار تومان، قیمت مسکن بین یک پنجم تا یک دهم امروز، سکه و طلا کمتر از یک سوم تا یک چهارم، تورم حدود یک چهارم فعلی، قیمت خودرو یک پنجم کنونی، قدرت خرید مردم چند برابر فعلی و...) حتی آبان پراعتراض ۹۸ نیز در مقایسه با امروز، یک وضعیت مطلوب به حساب میآید. درواقع برخلاف شعار روحانی و طرفدارانش در سال ۹۶ هر چه به عقب برگردیم، وضعیت کشور در مقایسه با امروز بهتر میشود به طوری که بازگشت به سال ۹۲ در مقایسه با امروز، یک وضعیت رؤیایی در کشور به شمار میآید و مردم کاملا آمادگی دارند به عقب برگردند. این وضعیت حکمرانی دولت روحانی، امیدواری به بهبود اوضاع و احوال کشور با منشاء داخلی را با چالش و مسئله روبرو کرده است.
🔴 در سطح دوم، دولت روحانی به شکلی مرجعیت حل مسائل کشور را به خارج منتقل کرده و به شکلی تغییر در روابط خارجی را کلید حل همه مسائل طرح کرده است که تا آب خوردن مردم را هم به آن منوط نموده است. طی این سالها، افکار عمومی برای گرهگشایی از مسائلش، یا در انتظار به فرجام رساندن برجام بوده یا در انتظار اجرای برجام یا در هراس خروج آمریکا از برجام بوده است. و اینک نیز دولت روحانی مردم را در خیال پیروزی بایدن و بازگشت او به برجام قرار داده است. سخنان او درباره صلح امام حسن(ع)، دغدغه تاربخی نداشت، بلکه پیشدرآمدی برای مذاکرات مجدد در صورت پیروزی بایدن است.
🔴 در واقع این وضعیت بیمارگونه در عطف نظر به انتخابات آمریکا، نتیجه ناکارآمدی داخلی از یک سو و مرجعیتبخشی به بیرون بر اساس سیاست برونگرایی در تجربه دولت روحانی است. این درس مهمی برای سازمان حکمرانی است که چگونه سیاستگذاریهایش و شیوه حکمرانیاش میتواند باورها و انگارههای افکار عمومی یک ملت را در جهت عکس آرمانهایش پیش ببرد و در این وضعیت تلخ و آزاردهنده قرار دارد.
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀#موشن_گرافیک
❇️موضوع: دشمن شناسی
🔻تلاش وسیع دشمن برای عوض کردن نظر مردم نسبت به نظام اسلامی
🔸نقشه اصلی دشمن ایجاد خلل در عزم و اراده مردم و جوانان است
🔹هدف دشمن تردید افکنی در ایمان و عزم راسخ مردم است
🔺جمهوری اسلامی بدون کمک و خواست مردم معنایی ندارد
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#غیرت_دینی
#دشمن_شناسی
هدایت شده از نصف جهان
🍃🌹 صفحات باز یادداشت🌹🍃
🍃🌿روی هر صفحه زده و باز کرده و مطالعه نمایید🍃🌿
🔰 یادداشت ثامن (3)
❌ موضوع:مجموعه یادداشت های "جنایات آمریکای رو به افول" در 6 قسمت
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#استکبار_ستیزی
#جنایات_آمریکا
هدایت شده از نصف جهان
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀#موشن_گرافیک
❇️موضوع: افول موریانه ای
🔻آیا می توان در زمینی که با خون آبیاری شده است؛ گُل دموکراسی کاشت؟!
🔸ترامپ: آمریکا دیگر با عظمت نیست.
🔺بیش از 80 درصد مردم آمریکا نظام اقتصادی خود را ناعادلانه و نظام سیاسی خود را فریبکار می دانند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#دموکراسی
#افول_موریانه_ای
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb