سوت بزنی، تشویق میشوی؟!
🔎«گزارشگری فساد» که اصطلاحاً از آن با عنوان «سوت زنی» یاد میشود، یکی از مؤثرترین راهبردهای کشف و پیشگیری از فساد است که با مشارکت همزمان مردم، حاکمیت را برای رسیدن به یک وضعیت مطلوب در اصلاح ساختار سیاسی و اقتصادی و رسیدن به جامعهای عاری از فساد یاری میکند.
♦️در این روش که اجرای آن تجربیات موفقی را در دنیا به دنبال داشته، افراد جامعه از داخل یا خارج از یک مجموعه، فساد را گزارش میدهند و در صورت صحت گزارش، پس از ارزیابی دقیق از عایدی حاصل از کشف فساد بهعنوان پاداش بهرهمند میشوند.
🔷این روش که در مفاهیم اسلامی ذیل مبحث «امربهمعروف و نهی از منکر» نیز بدان سفارش مؤکد شده، آحاد جامعه را به مسئول دانستن خود در برابر کژیها و ناراستیها تشویق نموده و از سویی قانونشکنی و ارتکاب آزادانه و گستاخانه فساد از سوی مفسدین را محدود میکند.
◼️ فقدان شفافیت لازم، سختی دسترسی به اطلاعات و عدم حمایت رسمی و قانونی، از مشکلات گزارشگری فساد است که باوجود پیشقدم شدن قوه قضائیه، ستاد امربهمعروف و نهی از منکر و وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی در تسهیل این مسیر، هنوز استقبال عمومی مردم از آن کم است.
جهانگیری که هیچ، خود خاتمی هم شانسی در انتخابات ندارد
🔻صادق زیباکلام:
🔹 آقای جهانگیری این چندماه را به هر نحوی با دولت سر میکند و دیگر کنار مینشیند و هیچ نقشی هم در انتخابات ۱۴۰۰ نخواهد داشت.
🔹 جهانگیری که هیچ خود خاتمی یا دیگر شخصیتهای مطرح اصلاحطلب هم هیچ شانسی در انتخابات پیش رو ندارند.
کاملا واضح است که برای پسا انتخابات آمریکا (یعنی 15 خرداد) برنامه هایی در ایران از سوی آمریکایی ها و دنباله روهای داخلی اشان در دولت، برنامه هایی دارن
داغ شدن فصای اجتماعی ایران لازمه آن است
همه مراقب باشیم
جریان غربگرا برآب ادامه مدیریت ننگین خود در عرصه حکومتداری و دولت، برنامه دارن و از هیچ اقدامی کوتاهی نخواهند کرد
به زودی اخباری از پشت پرده ارز انعکاس می یابد که مشخص خواهد شد اصلا مشکلی در تحریم و آوردن دلار وجود ندارد
اما متاسفانه فقط منافع سیاسی این جریان، ایجاب کرده که وصعیت اینگونه باشد
مثل کرونا که شاهد آن هستیم
راه حل عبور از تحریم:
شکست ستاد بایدن در ایران یا پیروزی بایدن در آمریکا؟
◀️ همزمان با نزدیک شدن به انتخابات آمریکا، ستاد انتخاباتی #بایدن در ایران فعالتر میشود و آنچنان بایدن را عامل حل مشکلات و رفع تحریمها معرفی میکنند که انگار جو بایدن فرزند انقلاب اسلامی در آمریکاست.
🔸 امّا آیا واقعاً «بایدن» همان فرشتهی نجات بخش ایرانیان است؟
بخشی از اظهارات بایدن در مورد ایران را مرور کنیم:
🔹 یادداشت بایدن در وب سایت CNN:
در صورت پیروزی در انتخابات،
ما به استفاده از تحریمهای هدفمند علیه نقض حقوق بشر،
حمایت از تروریسم و
برنامه موشکی بالستیک ایران ادامه میدهیم.
🔺 آیا رسانههایی که همهی توجه شان به انتخابات آمریکاست از این اظهارات بی اطلاعند؟
منافع ستاد بایدن در تهران چیست که بایدن را فرشتهی نجات معرفی میکنند؟
➖ #امام_خامنه_ای:
💬 به موازات تحریم، یک #جریان_تحریف هم هست.
هدف این تحریف دو چیز است.
🛑 یکی ضربه زدن به روحیه مردم و
🌕 یکی هم آدرس غلط دادن برای رفع مشکل تحریم.
🏵 من به شما بگویم که اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم قطعا شکست خواهد خورد.
کالج الکترال یا ۵۳۸
کالج الکترال یا هیئت انتخاب کننده رئیس جمهور به گروهی از افراد اطلاق میشود که توسط هر ایالت انتخاب میشوند تا رسما رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور ایالات متحده را انتخاب کنند.
در فصل دوم بخش اول بند دوم قانون اساسی آمریکا، تعداد نمایندگان هر ایالت را مشخص کرده است. از سال ۱۹۶۴ تاکنون ۵۳۸ انتخاب کننده در کل آمریکا وجود داشته است. این عدد ۵۳۸ در واقع مجموع ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان به علاوه ۱۰۰ کرسی مجلس سنا به علاوه سه نماینده از منطقه کلمبیا است.
هر نامزد ریاست جمهوری باید دست کم، ۲۷۰ رای یعنی بیش از نصف آرای کالج الکترال را به دست آورد. در پاسخ به این سئوال که سهمیه نمایندههای کالج الکترال از کجا میآید باید گفت؛ هر ایالت براساس جمعیت، تعداد مشخصی کالج الکترال دریافت میکند. سرشماری در آمریکا هر ده سال یکبار تغییر میکند. تعداد رای های کالج الکترال از یک ایالت به ایالت دیگر متغیر است. به عنوان مثال اگر یک نامزد انتخابی در انتخابات کالیفرنیا در صندوقهای رای ۵۱ درصد آراء را به دست آورد، کل ۵۵ رای کالج الکترال را به دست میآورد و عملا فرد بازنده هیچ رای کالج الکترال نخواهد داشت. به همین دلیل است که اغلب نامزدهای ریاست جمهوری تلاش میکنند در سه ایالت تگزاس فلوریدا و نیویورک برنده شوند. چرا که فقط از این ایالت ۹۶ رای کالج الکترال به دست خواهند آورد.
دشمن را به اشتباه محاسباتی نیندازیم
🔻چالشیترین انتخابات آمریکا تا دو روز دیگر برگزار میشود. رقابتها جدی و تنگاتنگ و حتی خونین جلو میرود. سیستم انتخاباتی آمریکا بهگونهای است که نمیتوان گفت چه کسی پیروز نهایی است؛ اما مهمتر از آن نگاهی است که از بیرون به این انتخابات میشود. گاهی پیامها و سیگنالهایی از ایران در پوشش بخش رسانهای بهظاهر خصوصی و حزبی ارسال میشود که میتواند فراتر از رأی آوری هرکدام از نامزدهای دموکرات و جمهوریخواه، پیام ضعف و ترس تلقی شده و تصمیمگیران آمریکایی را به اشتباه راهبردی در خصوص ایران بیندازد.
🌀نکات تحلیلی:
☑️ 1- انتخابات آمریکا تأثیرگذار است، اما جنس آن برای جمهوری اسلامی ایران فرق میکند. آمریکاییها در حوزه سیاست خارجی خود دو الگوی رفتاری دارند؛ یکی برای کل جهان و دیگری مختص ایران انقلابی و اسلامی! نگاه استثناگرایانه به جمهوری اسلامی در منظر دموکرات و جمهوریخواه یکسان است و تنها در حوزه تاکتیکها و شیوههای رفتاری، متفاوت عمل میکنند؛ اما هدف هر دو یکی و آن «تغییر رفتار ایران» (بخوانید: استحاله جمهوری اسلامی ایران) است؛ هدف اصلی، به تسلیم کشاندن ملت ایران و نادم سازی مردم از انقلابی است که چهل سال پیش رقم زدهاند و پرستیژ ابرقدرتی آمریکا را به هیچ گرفتند.
☑️ 2- اساساً تنگکردن حلقه محاصره اقتصادی و دارویی ملت ایران از سوی آمریکا در شرایط تحریم و کرونایی امروز با نیت تنبیه آنها به منصه ظهور میرسد تا ایران را به مدار مدیریت غربی در منطقه برگرداند. البته این کوشش یکطرفه نیست، بلکه با میزانالحراره کششی در داخل تنظیم میشود و آمریکاییها را برای به ثمر نشستن تلاشها و فشارهایشان بر ایران امیدوار میسازد. وسیله این کار نیز ارسال سیگنالها و پیامهای اشتیاق به رأی آوری بایدن و استیصال از گرهگشایی از مشکلات در داخل بهصورت توأمان است که بههیچوجه ترجمان خواسته ملت ایران نیست.
☑️ 3- این کششهای درون وطنی درست است که در اقلیتاند اما میتوانند با تصویر و ترسیمی آمریکایی از صحنه، خطایی راهبردی برای کشور مرتکب شوند و آن؛ بر هم زدن محاسبات دشمنان از واقعیات بازدارندگی و اقتدار ایران اسلامی است.
🔺نکته راهبردی: از نمد انتخابات آمریکا و گره زدن سرنوشت کشور به نتایج انتخابات سوم نوامبر، کلاهی گشادی جز ارسال سیگنال ضعف به دشمن عاید ملت ایران نمیشود. باید به سیره چهار دهه افتخارآمیز گذشته، با ارسال پیام اقتدار، به گرهگشایی از مشکلات داخلی با تکیه بر ظرفیتهای ملی و بومی فکر کرد.
✍️ نویسنده: فتحالله پریشان
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجموعه #کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
#قطب_نما 156 | راز یک غارت بزرگ
می گویند پشت هر آشوب و تحریم یک غارت بزرگ نهفته است به راستی راز بزرگ کاسبان تحریم چیست؟
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
گرانی و کمبود نهاده دامی از کجا آب میخورد؟
🔹رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: ۷۰ درصد قیمت تمام شده یک محصول پروتئینی به قیمت نهادههای دامی وابسته است.
🔹نهاده، کامل وارد میشود اما به طور صحیح تخصیص داده نمیشود. بخشی از این مشکل به معاونت امور دام وزارت کشاورزی بازمیگردد.
🔹در ابتدای فروردین میزان ذخایر استراتژیک نهادهها ۲۸۹ هزار تن بوده اما این رقم امروز به ۷۰ هزار تن رسیده است.
🔹وزارت صمت نیز مراحل واردات نهاده را پیچیده کرده به طوری که واردات این محصول به طور میانگین سه ماه طول میکشد.
🔹پارسال کارخانجات تولید روغن ۳۵۰ هزار تن دانه روغنی وارد کردند و حالا معلوم نیست کنجاله این دانهها که به عنوان نهاده دامی استفاده میشود کجا رفته. بعضی از واردکنندگان نیز حدود ۳۰۰ هزار تن کنجاله سویا را در سامانه بازارگاه عرضه نکردند که اسامی آنها را به دستگاه امنیتی میدهیم.
🔹بانک مرکزی نیز کوتاهی داشته. میزان ارز تخصیصی به نهاده در چهار ماه ابتدای سال نسبت به سال قبل ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است.
ماجرای تبعید امام در ۱۳ آبان۱۳۴۳ چه بود؟
🔻 #زمانـــه| سیزده آبان ۱۳۴۳ مأموران، امام خمینی را بهخاطر اعتراض به کاپیتولاسیون دستگیر و به ترکیه تبعید کردند. آمریکا یک دهه بعد از کودتای۲۸ مرداد۳۲ خود را در ایران فعال مایشاء میانگاشت و به همین دلیل درصدد برآمد برای مصونیت تمام عیار اتباع خود در ایران، #کاپیتولاسیون را تحمیل کند.
🔹رژیم شاه با اطلاع از اینکه آیتالله خمینی بنا دارد علیه واگذاری کاپیتولاسیون سخنرانی کند، پیغام قابل تاملی به امام دادند که #سند_ارتجاع و انحطاط رژیم است: «آمریکا از نظر قدرت در موقعیتى است که هرگونه حمله به آن، به مراتب خطرناکتر از حمله به شخص اول مملکت است. آیتالله خمینى اگر این روزها بنا دارند نطقى ایراد کنند باید خیلى مواظب باشند که به دولت آمریکا برخوردى نداشته باشد که خیلى خطرناک است و با عکسالعمل تند و شدید آنان مواجه خواهد شد. دیگر هرچه بگویند، حتى حمله به شاه، چندان مهم نیست»
🔹اما امام راحل بی اعتنا به پیغام رژیم در سخنرانی خود فرمودند «قانونی را به مجلس بردند که در آن تمام مستشاران نظامی آمریکا با خانوادههایشان، با کارمندهای فنیشان با کارمندان اداریشان، با خدمهشان از هر جنایتی که در ایران بکنند، مصون هستند. ملت ایران را از سگهای آمریکا پستتر کردند. چنانچه کسی سگ آمریکایی را زیر بگیرد، از او مؤاخذه میکنند؛ اگر شاه ایران یک سگ آمریکایی را زیر بگیرد، مؤاخذه میکنند. چنانچه یک آشپز آمریکایی شاه ایران را زیر بگیرد، بزرگترین مقام را زیر بگیرد، هیچکس حق تعرض ندارد. آقا من اعلام خطر میکنم،ای ارتش ایران من اعلام خطر میکنم، ای سیاسیون ایران من اعلام خطر میکنم».
🔹نهایتا این سخنرانی تاریخی به تبعید ایشان در۱۳ آبان ۱۳۴۳ به ترکیه انجامید.
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 خاوری توسط نیروهای وزارت اطلاعات ایران در کانادا کشته شد
🔹 در قسمت دوم سریال «خانه امن» که با موضوع تلاش های نیروهای گمنام امام زمان علیه السلام در دستگاه های امنیتی از شبکه یک سیما درحال پخش است، در سکانس ابتدایی قسمت دوم شخصی که در فیلم نیز اسمش خاوری است و در ویلای شخصی اش در کانادا زندگی می کند توسط یکی از نیروهای وزارت اطلاعات ایران کشته می شود.
🔹 به نظر می رسد این هشداری جدی از طرف نیروهای امنیتی ایران به مفسدینی است که به خارج از کشور فرار کرده اند که در رصد و اشراف کامل نیروهای اطلاعاتی هستند و در صورت لزوم با آنها با اشد مجازات برخورد خواهد شد.
✅
ترامپ: آمریکا هفتهها پس از انتخابات آشوبزده خواهد بود
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در سخنرانی در پنسیلوانیا:
تمام کشورهای جهان و آمریکا منتظرند تا بفهمند چه کسی برنده انتخابات شده، شما هم هفتهها صبر خواهید کرد.
سوم نوامبر (سه شنبه 13 آبان) میآید و میرود و ما متوجه نخواهیم شد (چه کسی پیروز انتخابات است).
در کشورمان شاهد هرج و مرج و آشوب خواهیم بود