eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
464 دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
409 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
درآمد نفتی کشور در دولت روحانی چقدر بود؟ 🔹بررسی آمارهای فروش نفت و میعانات گازی و فرآورده‌های نفتی نشان می‌دهد دولت روحانی تا پایان تیرماه امسال حدود ۳۶۵ میلیارد دلار درآمد ارزی کسب کرده و کمتر از ۷۱ میلیارد دلار از این رقم به صندوق توسعه ملی واریز شده است. 🔹میزان متوسط واریزی به صندوق توسعه ملی در دولت تدبیر و امید ۱۸.۹ درصد است، یعنی کمتر از حداقل سهم صندوق در قانون برنامه‌ پنجم توسعه یعنی ۲۰ درصد و همچنین کمتر از حداقل این سهم در قانون برنامه ششم توسعه یعنی ۳۰ درصد بوده است.
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🌸🌸 میلاد سراسر نور و برکت ابن الرضا حضرت جوادالائمه سلام الله علیه بر همه شیعیان تبریک و تهنیت باد 🌸🌸
بیانیه عجیب سازمان انرژی اتمی کشورمان پس از پایان سفر مدیرکل آژانس به تهران 🔺 سازمان انرژی اتمی ایران پس از پایان سفر رافائل گروسی، مدیر کل آژانس به تهران، بیانیه ای را در خصوص تفاهم های بدست آمده با آژانس منتشر کرد: 🔹 سفر مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران بر اساس درخواست وی بود که مورد پذیرش جمهوری اسلامی ایران نیز واقع شد. 🔹در گفتگوها، آژانس بر ضرورت احترام به قانون مجلس و اجرای آن تاکید کرد بطوری که در بیانیه نیز انعکاس داشته است. 🔹 ایران و آژانس تفاهم کردند اجرای پروتکل الحاقی و دسترسی های برجامی به طور کامل متوقف شود و صرفا تعهدات پادمانی ایران اجرا می شود. 🔹 طبق قانون مجلس هیچ دسترسی فراپادمانی به آژانس اعطا نخواهد شد و هیچگونه بازرسی فراپادمانی نیز انجام نمی گردد. 🔹 مقصود از تداوم راستی آزمایی و نظارت ضروری که در بند ۲ بیانیه آمده، ایران به مدت ۳ ماه اطلاعات برخی فعالیت ها و تجهیزات نظارتی را که در پیوست مشخص شده ضبط کرده و نزد خود نگه خواهد داشت. در این مدت، آژانس به این اطلاعات هیچ دسترسی نخواهد داشت. ✍️ حداقل ۳ ماه دیگر مملکت معطل آمریکا خواهد بود! به نظر میرسد مجلس باید سریعا به قضیه ورود کند و مانع از اجرای ناقص مصوبه توسط دولت باشد. ضبط فیلم و نگه داشتن آن به مدت ۳ ماه و نشان دادن فیلم ها پس از ۳ ماه به آژانس ( درصورت لغو تحریم ها) رسما ابتکار عمل را از ایران گرفت و این بدین معناست که ایران رسما اعلام کرد که حداقل تا ۳ ماه آینده اقدام خاصی در زمینه ی اتمی نخواهد کرد و به آمریکا خوشبین است. این یعنی مصوبه ی مجلس توسط دولت به سخره گرفته شد!
چرا اصلاح‌طلبان، عارف را دور انداختند؟! 🔹 اصلاح‌طلبان و عارف حالا به آخر خط رسیده‌اند. جایی که در گعده تندروها در حسینیه جماران به‌جای او، بهزاد نبوی به‌عنوان رئیس در جلسه حاضر شده و خط و مش اصلاحات در انتخابات را ترسیم می‌کند. 🔸اصلاح‌طلبان از لیست امید یک مجلس ششم می‌خواستند! آن‌ها تمایل داشتند؛ نمایندگانی را به مجلس بفرستند که با جنجال‌سازی‌ها و نطق‌های هرروزه برای نظام هزینه ایجاد کنند. تندروها لیست امیدی می‌خواستند که از دلش علی‌اکبر موسوی خوئینی و فاطمه حقیقت‌جو درآید که در مجلس هل‌من‌مبارز بطلبند! جالب آن که فضاسازی‌ها نیز برای سمت دادن به مجلس جدید خیل زود شروع شد. 🔸غلامحسین کرباسچی در همان روزها در مصاحبه‌ای می‌گوید: نباید تعارف داشته باشیم! کار سیاسی که رودربایستی ندارد. اگر کسی نمی‌تواند مفید باشد، باید او را کنار بگذاریم! 🔸انگار که محمدرضا عارف باید چون یک ربات برنامه‌ریزی‌شده دستورالعمل‌های پدرخوانده‌های محفل خاتمی را جزءبه‌جزء اجرا می‌کرده و حالا که در انجام مأموریت با شکست روبرو شده باید او را در گوشه‌ای رها می‌کردند! و شکلاتی که با عنوان رئیس فراکسیون و تصمیم‌گیر، به او داده بودند را پس گرفته و جام زهر حذف از تشکیلات را به او تعارف کنند. 🔸البته محمدرضا عارف به‌خوبی ویژگی‌های رفتاری اصلاح‌طلبان را می‌شناسد! او می‌داند که باوجود داشتن رأی لازم در انتخابات سال ۹۲ به‌دروغ و با مهندسی نظرسنجی، او را مجبور کردند که از انتخابات کنار بکشد. 🔸شاید زمان آن فرارسیده که عارف صریح‌تر از قبل باشد. او با چند انتقاد ساده از اصلاح‌طلبان نمی‌تواند، صندلی خودش را از تندروها و حامیان خاتمی پس بگیرد! 🔸اما سؤال مهم آن است که آیا او توانایی آن را دارد که مانند هاشمی رفسنجانی مرد نقش‌های زیرکانه باشد؟ باید کمی صبر کرد، شاید بهتر باشد او یک‌بار برای همیشه دندان لق دیکتاتوری محفلی خاتمی را کشیده و با تأسیس یک حزب جدید راهش را جدا کند. زمان مشخص می‌کند که عیار سیاست‌مداری که اصلاح‌طلبان او را چون دستمال یک‌بارمصرف به دور انداختند، چقدر است!/ مشرق
جواب تند احمدی نژاد به حداد عادل 👆👆👆
شیفتگی و ذوق‌زدگی غیرحرفه‌ای! یکی از پدیده‌های مضر این روزهای سیاست خارجی کشورمان، ذوق‌زدگی برخی مسئولین به اعلام احتمال ورود به برجام از سوی دولت بایدن است. رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با نقد چنین شیفتگی غیرعزتمندانه می‌گوید: «این رفتار و ذوق‌زدگی در تأمین حقوق برجامی مانع ایجاد کرد چون طرف مقابل وقتی اشتیاق بازگشت در ما ببیند هزینه را بالا می‌برد و در رفع تحریم‌ها و انجام وظایف برجامی خود امتناع می‌کند. هر سیاستمدار و هر کسی که الفبای مسائل سیاسی را بداند قطعاً این را می‌فهمد و متوجه می‌شود». در آخرین مورد از این ذوق‌زدگی‌های غیرحرفه‌ای، ربیعی، سخنگوی دولت در روزنامه ایران نوشت: «با اطمینان می‌توانیم پیش‌بینی کنیم که به‌رغم کش‌وقوس‌های دیپلماتیک که مقدمه طبیعی در بازگشت همه طرف‌ها به تعهدات و ازجمله لغو تمامی تحریم‌ها در آینده نزدیک است. ابتکارهای دیپلماتیک به‌خوبی و تا رسیدن به نتیجه مطلوب عمل خواهند کرد». به دنبال این موضع دولتی‌ها، سخنگوی کاخ سفید دیروز (شنبه 2 بهمن) اعلام کرد، دولت متبوعش قصد ندارد قبل از گفت‌وگوهای دیپلماتیک با متحدان اروپایی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران، تحریم‌های خود علیه ایران را بردارد.
📍جهانگیری در انتظار کارت دعوت 🔺اسحاق جهانگیری یکی از اصلی‌ترین گزینه‌ها و مهره‌های جریان اصلاحات است که احتمالا تا دقیقه نود شاهد حرف و حدیث‌ها درباره کاندیداتوری یا عدم کاندیداتوری او خواهیم بود. گمانه ورود او به این انتخابات از خیلی وقت پیش مورد توجه بوده است به خصوص بعد از مناظرات قابل توجه در جریان رقابت‌های 96 . 🔺ماندگاری جهانگیری در دولت روحانی و گوش نکردن به توصیه اصلاح‌طلبانی که استعفا را راهکار حفظ سرمایه اجتماعی او می‌دانستند اما کار را خراب کرد. اگرچه خودش هنوز هم از این تصمیم دفاع کرده و معتقد است که نباید از مسئولیت شانه خالی می‌کرده و به فکر محبوبیت خود می‌بوده است. 🔺پای جهانگیری در عملکرد دولت و ناکارآمدی‌های آن حسابی گیر است و همین هم بسیاری از اصلاح‌طلبان را در حمایت از وی به تردید انداخته است. تا وقتی هم که این تردید باقی باشد، تکلیف کاندیداتوری یا عدم کاندیداتوری جهانگیری مشخص نخواهد شد. شاهد آنکه حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران که برخی تصور می‌کنند به همین زودی‌ها در قامت سخنگوی جبهه اصلاح‌طلبان ایران نیز قرار بگیرد، در مصاحبه اخیر خود با «خبرآنلاین» گفته است: «آقای جهانگیری اگر در یک ماموریت جبهه‌ای نباشد و جبهه اصلاحات از ایشان تقاضا نکنند، وارد نمی‌شود.» 🔺با این ترتیب جهانگیری منتظر کارت دعوت است و این کارت نیز احتمالا به دست وی نخواهد رسید. لازم به یادآوری است که در هفته‌های گذشته شایعات بسیاری درباره عدم حمایت کارگزاران از جهانگیری مطرح بوده است
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🖋 قالیباف: اجرای پروتکل الحاقی از روز ۵ اسفند به‌طور کامل متوقف خواهد شد. @Farsna
تاکید بر واردات ایران با وجود تحریم‌ها 🔹دولت هند با تاکید بر قصد خود برای واردات نفت ایران اعلام کرد:محدودیت واردات از ایران تحت فشار دولت ترامپ صورت گرفته است و حالا اگر آمریکا ما را در تعدیل این بحران انرژی کمک نکند، ما هم به نفع کشور خودمان عمل می‌کنیم. 🔹قیمت داخلی سوخت در هند به خاطر افزایش تقاضا پس از بهبودی اقتصادهای بزرگ دنیا از بحران کرونا افزایش یافته است ولی ائتلاف اوپک پلاس همچنان عرضه را محدود نگه داشته که باعث نگرانی دهلی‌نو شده است. 🔸هند پس از چین دومین وارد کننده بزرگ نفت در جهان است.
در نظرسنجی‌ها علی لاریجانی مقبولیت پایینی دارد/ رئیسی، لاریجانی و قالیباف مدنظر شورای وحدت! 🔺ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه: از نظر اجرایی قالیباف قوی تر است، اما از نظر دیپلماسی و گرایش به سمت اعتدال لاریجانی به مواضع سیاسی روحانی نزدیک تر است و اگر او بیاید بخشی از اصلاح طلبان هم از او حمایت می‌کنند. 🔺تا الان در نظر سنجی‌ها علی لاریجانی مقبولیت پایینی دارد و مشخص است که یا مردم احتمال ورود او را نمی‌دهند و یا شناخت دقیق و رغبتی نسبت به او ندارند؛ لذا در بین نامزدهایی که مطرح شدند لاریجانی از کم‌ترین استقبال برخوردار است.
📽 فریدون عباسی، رئيس کمیسیون انرژی مجلس: سفر مدیرکل آژانس به ایران یعنی مجلس باید مصوبه‌اش را تاخیر بیاندازد ولی سه ماه فرصت دادن اشتباه محض است... ما به این لجوج‌ها اجازه دادیم برجام اجرا شود تا جامعه دو قطبی نشود؛ دیگر تمام شد.