هدایت شده از خبرگزاری فارس
پوتین به رئیسی تبریک گفت
🔹جناب آقای سید ابراهیم رئیسی گرامی، رئیسجمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران؛ مراتب تبریکات صمیمی را به مناسبت انتخاب جنابعالی به عنوان رئیسجمهور ایران پذیرا باشید. روابط میان کشورهایمان به طور سنتی از خصلت دوستانه و حسن همجواری برخوردار می باشد.
🔹امیدوارم که فعالیت جنابعالی در این سمت عالی به توسعه روز افزون همکاری دو جانبه سازنده در زمینه های مختلف و همچنین تعامل مشارکتی در امور بینالملل مساعدت خواهد نمود. این موضوع کاملاً پاسخگوی منافع ملتهای روسیه و ایران می باشد و در مسیر تحکیم امنیت و ثبات منطقه ای پیش میرود.
🔹برای جنابعالی موفقیت و نیز سلامت و بهزیستی را آرزو می نمایم. با عرض احترام، ولادیمیر پوتین
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
اصلاحات مُرد!
این انتخابات تیر خلاصی بود بر اصلاحطلبانی که فکر میکردن مردم تابع و عاشق چشم و ابروی اونها هستن و با یک تَکرار و عملیات رسانهای میتونن آراء مردم رو برای خودشون جمع کنن!
خاتمی قبل و حین انتخابات سه بار تَکرار کرد که به همتی رای بدید، اما مردم زدن زیر میز اصلاحات😅
.:
🔴 وزیرکشور نتایج نهایی انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری را اعلام کرد
🔹میزان مشارکت 48.8 دهم درصد بود.
🔹سید ابراهیم رئیسی 17میلیون و 900هزار رای
🔹محسن رضایی 3میلیون و 400 هزار رای
🔹عبدالناصر همتی 2میلیون و ۴۰۰ هزار رای
🔹قاضیزاده هاشمی نهصد و نود دو هزار رای
#پیام_جدید
متن پیام:حسین دارابی:
دوستان بنظرم خیلی درگیر اعداد و ارقام نشید، اگر مشکلی باشد خود نامزدها و شورای نگهبان بررسی خواهد کرد، کار من و شما نیست این مسائل. من به سلامت انتخابات و نظارت شورای نگهبان اعتقاد دارم
ضدانقلاب سالهای سال است که میخواهد به همین برسد که انتخابات در ایران سالم نیست و تقلب صورت میگیرد، و بگوید سال 88 همین اتفاق افتاد. نباید در پازل دشمن بازی کرد. انتخابات و شمارش آراء در نظام جمهوری اسلامی اتفاق میافتد نه جای دیگر.
مراقب باشیم✋
#حسین_دارابی
تقدیر ویژه وحید حقانیان معاون امور ویژه دفتر رهبر معظم انقلاب از قاضی زاده و رضایی
🔹🔸آقایان قاضی زاده و رضایی با ماندنشان در صحنه خود را خرج انقلاب کردند و مشارکت را بالا بردند
♦️نامه وحید حقانیان؛ معاون امور ویژه دفتر رهبر معظم انقلاب در خصوص انتخابات و تقدیر از کاندیداها:
♦️آقایان رضایی و قاضی زاده با وجود فشارهای شدید عده ای و با تحلیل و افکار خاص ، صحنه انتخابات را ترک ننموده/ حضور این سه رقیب برای جناب آقای رئیسی ، امداد الهی به حساب آمده و یقینا باید گفت اینها خود را بگونه ای دانسته ، یا ندانسته خرج انقلاب کردند/ مشارکت را بالاتر بردند
بخشی از نامه بدین شرح است:
♦️نکته ای را میخواستم صادقانه و از روی اطلاع خدمتتان عرض کنم و آن اینکه لازم است، توجه داشته باشیم که در این مقطع حساس، لازم است از تلاشهای صبورانه ، جناب آقای محسن رضایی و جناب آقای دکتر امیر حسین قاضی زاده هاشمی ، کمال تشکر را داشته باشیم . این برادران با وجود فشارهای شدید عده ای و با تحلیل و افکار خاص ، صحنه انتخابات را ترک ننموده و خود را نامزد پوششی فرض نکرده و تا آخر رقابت های انتخاباتی ، با انرژی ، باور و جدیت در صحنه باقی ماندند ، تا انتخابات 1400 ، علیرغم تبلیغات چندین ماهه و سنگین دشمنان ، رنگ و بوی واقعی و رقابتی به خود بگیرد و درصد مشارکت ، از پیش بینی های حضرات بالاتر برود .
♦️ این حضور این سه رقیب برای جناب آقای رئیسی ، امداد الهی به حساب آمده و یقینا باید گفت اینها خود را بگونه ای دانسته ، یا ندانسته خرج انقلاب کردند وگرنه با توجه به شرایط رد صلاحیت ها ، تحریم انتخابات توسط بیگانگان و حتی احمدی نژاد، اگر بعد از کنار کشیدن نامزدهای پوششی، این سه نفر نیز اعلام انصراف کرده بودند، ولو وزارت کشور هم قبول نمی کرد، یقینا چالش بزرگی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بوجود می آمد.
♦️در اینجا لازم است این نکته را اضافه کنم که آقای دکتر همتی هم به این معنا کمک کردند، زیرا ضد انقلاب ، و دشمنان کشور ، انتخابات را تحریم و عده ای هم متاسفانه در داخل، نا آگاهانه ، و یا از سر غفلت ، شعار ، رای ، بی رای را سر میدادند.
کدام موسسه دقیق ترین پیش بینی از نتایج انتخابات را داشته است؟
🔹در حوزه مشارکت
۱- مرکز افکارسنجی کیو ۴۹
۲- دانشگاه تهران: ۵۳
۳- ایسپا: ۴۴
۴- صداو سیما: ۴۳.۷
نرخ مشارکت رسمی اعلام شده توسط وزارت کشور: ۴۸.۸
➖➖➖➖➖➖➖
🔹در حوزه میزان رای آقای رییسی
۱- ایسپا: ۶۳.۷
۲- مرکز افکارسنجی کیو: ۶۸
۳-صدا وسیما: ۶۸.۹
۵-دانشگاه تهران: ۷۵
میزان رای اقای رییسی، اعلام شده توسط وزارت کشور: ۶۱.۹
پیروزی بر تحریم، تورم و تهدید!
این انتخابات برای همه مردم ایران و همه نامزدها یک پیروزی شیرین است؛ زیرا مردم ایران با حضور پرشور در پای صندوقهای رأی، «نه» بزرگی به تحریم انتخابات گفتند، در اینجا به چند نکته اشاره می شود:
1️⃣ جریان نفاق، سلطنتطلبان و افراد فراری که در ۶ ماه گذشته پویشهای مختلفی برای عدم مشارکت مردم برگزار کردند، پس از مشاهده حضور طوفانی مردم در پای صندوقهای رأی، عصبانی و آشفته شدند و با تجمعات محقرانه و حمله به رأیدهندگان در خارج از کشور، هم ظرفیت اندک چند نفره خود را برای مقابله با جمهوری اسلامی نشان دادند و هم کارنامه خود را در حمله به رأیدهندگان بار دیگر به نسل جوان ایران نمایاندند.
2️⃣ یکی از جریانهای تحریمی در این انتخابات نیز جریان انحراف با مسئولیت محمود احمدینژاد بود که با حضور در امامزادههای تهران سعی میکرد از یک طرف مظلومیت خود را نشان دهد و از طرف دیگر در مصاحبه با شبکههای استکباری و سلطنتطلب به زیر سؤال بردن انتخابات به دلیل عدم حضور خودش در میان نامزدها پرداخت.
3️⃣ جریانهای استکباری با افزایش تحریمها و محاصره اقتصادی ایران درصدد بودند که با افزایش مشکلات باعث عصبانیت مردم از انقلاب اسلامی و سرانجام ناامیدی آنها از انتخابات شوند که آنها نیز در این انتخابات شکست سنگینی متحمل شدند.
👈 نکته پایانی
مقام معظم رهبری در بیانات متعددی، محاصره و تحریم علیه کشورمان را به نبرد احزاب تشبیه کردهاند و در یک سخنرانی میفرمایند: «همهی دنیاپرستان و قدرتطلبان و جنایتکاران و ... در سرتاسر عالم، در ردههای مختلف اقتدار، در مقابل جمهوری اسلامی صف کشیدهاند و حمله هم کردهاند و دارند از همهی جوانب حمله هم میکنند؛ عین همین قضیّه در جنگ احزاب اتّفاق افتاد».
اکنون ملت عزیز ایران در نبرد احزاب پیروز شده است. انشاءالله این پیروزی جریان انقلابی بتواند سایه غولهای تحریم، تورم و تهدید را از کشور دور کند و طعم شیرین این پیروزی برای همه مردم کشور جانفزا شود. خداوند در آیه ۲۲ سوره احزاب میفرمایند: مؤمنان وقتی لشکر احزاب را دیدند گفتند: این همان است که خدا و رسولش به ما وعده داده و خدا و رسولش راست گفتهاند! و این موضوع جز بر ایمان و تسلیم آنان نیفزود». این جنگ اگرچه سخت و دشوار بود، اما قدرت ملت را به رخ دشمنان کشید.
صادق زیباکلام: 2.5میلیون رای همتی، تیر خلاص به شقیقه اصلاحطلبان بود
رهبری اصلاحات اگرچه با تأخیر، اما تمامقد به حمایت از آقای همتی برخاست. یکی پس از دیگری چهرههای اصلاحطلب از شخص آقای خاتمی گرفته تا جناب کروبی، غلامحسین کرباسچی، حسین مرعشی تا چهرههای روشنفکری همچون دکتر عبدالکریم سروش و استاد مصطفی ملکیان مردم را به شرکت در انتخابات و رأی به آقای همتی دعوت کردند.
اما هیچیک از آن حمایتها و دعوتها نتوانست یخی را آب کند. دوونیم میلیون رأی برای آقای همتی در حقیقت تیر خلاصی در شقیقه اصلاحطلبان بعد از ۲۴ سال حیات سیاسیشان بود. در بدبینانهترین حالت دستکم 10 میلیون و در خوشبینانهترین حالت حتی رفتن به دور دوم را اصلاحطلبان برای نامزدشان پیشبینی کرده بودند؛ اما شکست آنان بهمراتب سنگینتر از دیگران بود.
ناگفته هایی که نتایج انتخابات فریاد می زند
🔺انتخابات ۱۴۰۰ طبق اعلام وزارت کشور با مشارکت ۴۹ درصدی برگزار شد. اگر این رقم دقیق باشد و توسط شورای نگهبان تأیید شود، پایین ترین مشارکت رقم خورده در طول تاریخ انقلاب است. حالا این عدد کلی حرف برای ما دارد.
حرف اول. این مردم را باید طلا گرفت
🔹تا توانستند برای رای ندادن دلیل ساختند. عده ای با به وجود آوردن شرایط نارضایتی، عده ای با سیاه نمایی، عده ای با فریب یا تهدید. کارشکنی سر راه مشارکت تا روز رای گیری ادامه داشت. از بی نظمی دولت که ناکارآمدی تا دقیقه نود را اثبات کرد، تا زامبی های برانداز که جلوی سفارت خانه های ایران در کشورهای غربی برای رای دهندگان مزاحمت ایجاد می کردند تا کرونا و دیگر عوامل دلسردکننده. بالاخره نزدیک نیمی از مردم آمدند و به تغییر وضع موجود رای دادند. برای ما که مشارکت ۸۵ درصدی در انتخابات را دیده ایم، این رقم خیلی پایین و ناراحت کننده است؛ البته اگر فراموش کنیم این مردم «جنگ زده جنگ تحمیلی ناامیدی» بودند. ناامیدی هم از سوی ائتلاف خصم خارجی، برخی مسئولان بی غیرت داخلی، رسانههای مزدور خارجی و زردنویس های داخلی به آنان تحمیل شده بود و سیاهی را پمپاژ می کرد. نیمی ازمردم غول ناامیدی را شکست دادند و به فتح امید رسیدند. #معترضان_امیدوار شاید بهترین واژه ایست که وصف واقعی جامعه رأی دهنده امروز را روایت میکند. رای دادن در چنین شرایطی ارزشش از همیشه بیشتر است. لَقَدْ تَابَ اللَّهُ عَلَى النَّبِيِّ وَالْمُهَاجِرِينَ وَالْأَنْصَارِ الَّذِينَ اتَّبَعُوهُ فِي سَاعَةِ الْعُسْرَةِ مِنْ بَعْدِ مَا كَادَ يَزِيغُ قُلُوبُ فَریقٍ منهم (سوره توبه/۱۱۷)
رای دادن درشرایط فعلی مصداق «بیعت در ساعت عسرت» است و حتما اجر بیشتری دارد.
حرف دوم. تحریم انتخابات شکست خورد
🔹جبهه تحریم انتخابات هم پوشانی عجیبی با جبهه #فشار_حداکثری داشت. دو سال پیش راهبرد فشار حداکثری ترامپ به خاطر مقاومت ایرانی ها و موفقیت نظام در دفع تهدیدات منطقه ای در حال سقوط آزاد به سمت شکست بود. تمام اندیشکده های آمریکایی به ترامپ فشار می آوردند که تا قبل از شکستن فنرها فشار را تمام کند. اما یک تصمیم در پاستور، کاخ سفید را نجات داد! #شوک_بنزینی و آشوب های بعد از آن، با احیای امید براندازی، حکم تنفس مصنوعی به فشار حداکثری را پیدا کرد. حالا ترامپ تمام شده و بایدن که وسط دعواهای زرگری با او، ادامه مأموریتش را اطمینان میداد، در بازی فرسایشی «وین» چشمش را به خروجی صندوق های رأی ایران دوخته بود تا تکلیفش را با میراث ترامپ بداند. گرچه آن ها با تمام عِده و عُده شان تحریم انتخابات را کلید زدند تا اتفاق دیگری بیافتد، امروز با اعلام نتایج نتوانستند هدف مدنظرشان یعنی عدم حمایت قاطبه ایرانی ها از جمهوری اسلامی را محقق کنند. به ویژه با پیروزی قاطع شخصیتی که به مقاومت شهرت دارد!
حرف سوم. به وقت آواربرداری
🔹جنگ که تمام می شود، سازندگی شروع می شود. رک و روراست که به واقعیت های امروز کشور نگاه کنیم، نیمی از مردم کشور معترض امیدوارند و نیمی دیگر کاملا ناامید! نیم اول با وجود نارضایتی اعتماد کردند و برای تغییر وضعیت به میدان آمدند. اما این اعتماد، چک سفید امضا نیست. دیر بجنبیم همین هم از دست می رود. سرعت عمل در اقدام به بازسازی آن هم با هجوم به ساختارهای فسادزا و ناکارآمد با برنامه ریزی دقیق و بی اشکال و بکارگیری نیروهای متخصص و متعهد و مخلص بدور از ملاحظات سیاسی و حزبی همان چیزی ست که از شخصی چون سیدابراهیم رئیسی توقع می رود.
حرف چهارم. رئیس جمهوری برای همه
🔹 #رئیس_جمهور_هشتم حتما می داند در چه شرایطی به میدان آمده. او باید در محاسباتش تمام مردم را درنظر بگیرد و آن نیمه مشارکت نکرده را ویژه تر. این ها کسانی بودند که اغلب تا چهار سال پیش رأی می دادند و امروز عطای مشارکت را به لقایش بخشیده اند. شروع تغییرات، دل هایشان را برمی گرداند. زخم ها و شکاف های جامعه مستعد عفونتند و باید به طور اورژانسی آنان را دریافت. #تبعیض، بی اعتمادی، احساس بی پناهی ...
حرف پنجم. دوقطبی های بی طرفدار
🔹نتایج انتخابات نشان داد دمیدن در آتش دوقطبی در موضوعاتی چون #سیاست_خارجی و آزادی های اجتماعی دیگر قادر نیست مثل سابق در انتخابات توفیقی ایجاد کند و جریان دوقطبی ساز حتی نتوانست دو و نیم میلیون رای به دست آورد.
برخی معتقدند علت شکست دوقطبیها ناامیدی و بی تفاوتی جامعه است. اما من تصور می کنم همین جامعه ناامید به یک رشدی رسیده که دیگر شخص یا جریانی نتواند ضعف اجتماعی و خلاء کارکردی خود را پشت دوقطبی سازی پنهان کند.
حرف ششم. آرای باطله، رقیبی قدر برای کاندیداها
🔹آرای باطله 4 میلیونی پدیده ای بی نظیر است که باید مانند موضوع کاهش مشارکت ریشه یابی شود.
فوری
#اختصاصی
انگار گند رحمانی فضلی محرز شده و حالا برای جمع کردن این قضیه قرار است مسئولین دوباره مقابل دوربینها حاضر شوند
کاری که رحمانی فضلی انجام داد دو سر هزینه برای نظام خواهد شد
چیزی حدود بیش از یک میلیون رای و مشارکت بالا 50درصد قرائت نشده که اگر اصلاح نکنند همچنان شبهه چهارصدهزار رای محاسبه نشده و آن ده درصدی که اعلام شد شمارش نشده، سوال عامه مردم است و از آن طرف اگر بیایند اصلاح کنند یک هزینه سنگین برای نظام توسط اپوزیسیون مطرح میشود که حکومت به میزان رای و مشارکت مردم دستبرد میزند! حالا خر بیار و باقالی بار كن
با این تفاسیر یا باید کاملا سرپوش گذاشته شود و با تکذیبهای همیشگی تمام کنند و یا به رای مردم حق الناس است عمل کنند
نتایج نهایی انتخابات پس از رسیدگی به شکایات اعلام میشود.
🔺ستاد انتخابات کشور: نتایج شمارش آراء انتخابات ریاستجمهوری، بر اساس صورتجلسات امضاء شده مجریان و ناظران در شعب اخذ رأی و تجمیع آن در سراسر کشور از سوی وزارت کشور اعلام و پس از فرصت قانونی رسیدگی به شکایات، از سوی شورای نگهبان، نتایج نهایی اعلام میشود.
🔸تعدادی از تعرفههای اخذ شده رأیدهندگان، با توجه به تعداد صندوقهای آراء، سهواً به صندوقهای دیگر ریخته شده و تعدادی نیز توسط افراد از شعبه خارج شده است.
رتبه ی پنجم دنیا
🔹۵ سال از تولید دستگاه همودیالیز توسط جوون های کشورمون میگذره و ایران تونست با همت جوون هاش پنجمین کشوری باشه که بعد از آلمان، ژاپن، ایتالیا و سوئد توان تولید این دستگاه پیچیده را داشته باشه و یکی از قطب های تولید این دستگاه در جهان محسوب بشه.
🔹بچه های کشورمون برای ساخت همودیالیز هیچ انتقال تکنولوژی انجام ندادند و خودشون تولید دانش داشتند یعنی طراحی نرم افزار و ساخت سخت افزار تماما به دست خودشون بود و منت خارجی ها را نکشیدند.
🔹نکته ی قابل توجه اینجاست که نرم افزار دستگاه هایی که وارد کشورمون میشد به هیچ عنوان به ما تحویل داده نمیشد و فقط سخت افزار به ما فروخته میشد ولی حالا خودمون دستگاه هایی را داریم که دارای ویژگی منحصر به فرد شبکه شدن و انتقال داده در مسافتهای طولانی یا از راه دوره، که این امکان را فراهم میکنه که پزشک از راه دور روند درمان بیمار را بررسی و دستگاه را کنترل کنه و اقدام لازم را در لحظه انجام بده.
🔹علی رغم صادرات این دستگاه به کشورهای همسایه کماکان تولید کننده های داخلی از واردات بیجای دستگاه همودیالیز رنج میبرند که امیدواریم مسئولین مربوطه به این مهم دقت کنند و از رنجشون کم کنند همون طور که تولیدکننده هامون از رنج بیماران کلیوی کم کردند.
🔹ما برای پیشرفت هرآنچه نیاز داریم، داریم.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رضایی برنامههای خود را در اختیار رییسی گذاشت
🔹محسن رضایی اعلام کرد که برنامه راهبردی انقلاب اقتصادی را که به تفکیک ۳۱ استان تدارک دیده بود را در اختیار رییسی قرار خواهد داد تا در صورت صلاحدید وی و تیم اقتصادی دولت جدید برای حل مشکلات مردم، مورد استفاده قرار گیرد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
افشای سه جلسه علیه انتخابات ایران
🔹هادی محمدی، تحلیلگر امور سیاسی منطقه در المیادین: سفارت انگلیس و فرانسه در تهران از سه ماه پیش ۳ جلسه علیه انتخابات ایران برگزار کردند که ما از جزئیات آن مطلعیم.
🔹در این دو سفارتخانه جلساتی با حضور نمایندگان ۲۰ کشور عربی و غربی برگزار شده تا چگونه مثل سال ۱۳۸۸ عمل کنند. حتی آنها دنبال ایجاد ناآرامی خیابانی و بیثباتی امنیتی در داخل کشور بودند.
@Farsna
⭕️۱۰ وعده نامزد منتخب به مردم
🔹 ازدواج جوانان و مسکن؛ تأکید بر ازدواج از جوانان مسکن از ما؛ ساخت ۴میلیون مسکن در ۴سال، ارائه تسهیلات به انبوهسازان و نیز کمک به دهکهای پایین جامعه در حوزه مسکن
🔹 بازار و بورس؛ جلوگیری از هدایت سرمایهها به سمت بازار ارز، طلا و زمین و عدم مداخله دولت در بازارها، ایجاد صندوق بیمهای و جبران خسارت مردم در بورس
🔹 رفع بیکاری و ایجاد شغل؛ ایجاد یک میلیون شغل بهصورت سالانه و سوق دادن نقدینگی به سمت تولید و تعدیل مالیات دریافتی از تولیدکنندگان
🔹 سلامت و درمان؛ پرداخت هزینه درمان از طریق ارائه کارت سلامت برای برخی از اقشار جامعه و کاهش ۵۰ درصد از هزینههای درمان
🔹 مالیات؛ اجرای سیستم هوشمند مالیاتی برای شفافیت روند اقتصادی، جلوگیری از فرار مالیاتی و اجرای عدالت مالیاتی
🔹 مبارزه با فساد؛ پایان روابط فسادانگیز و جریان رانتخواری و مبارزه با فساد در همه بخشها
🔹 اینترنت و فضای مجازی؛ رایگان شدن اینترنت برای دهکهای پایین جامعه، رونق اقتصاد فضای مجازی و تشکیل دولت هوشمند
🔹 سیاست خارجی؛ تشکیل دولت مقتدر برای اجرای برجام
🔹 مدیریت اقتصادی؛ ایجاد تیم اقتصادی هماهنگ اصلاح نظام بانکی کشور و استفاده از ۷۰درصد ظرفیت خالی اقتصاد کشور و توسعه اقتصاد دریا و کاهش جدی میزان قاچاق
🔹 تورم؛ تکرقمی شدن نرخ تورم/روزنامه همشهری
هدایت شده از اصفهان - خبرگزاری فارس
فرماندار اصفهان منتخبان ششمین دوره شورای شهر اصفهان را اعلام کرد
«سیستانی» فرماندار اصفهان :
🔹طبق شمارش آرا اعضای اصلی و علیالبدل ششمین دوره شورای اسلامی شهر اصفهان مشخص شدند.
🔹منتخبان ششمین دوره شورای شهر اصفهان عبارتند از:
1.مجید نادرالاصلی
2. غلامحسین صادقیان
3. رسول میرباقری
4. محمدرضا فلاح
5. محمد نورصالحی
6. احمدرضا مصور
7.ابوالفضل قربانی
8. فرزانه کلاهدوزان
9.سید امیر سامع
10. مصطفی نباتینژاد
11. منوچهر مهروی پور
12.عباس حاج رسولیها
13.علی صالحی
@Isffarsna
مجمع نیروهای انقلاب اولین مطالبهگر شورای ششم است
«حجتالاسلام سالک» رئیس ستاد انتخابات شورای ائتلاف استان اصفهان:
🔹با یک واسطه با آیتالله رئیسی ارتباط داشتیم و مطالبی را که در فرآیندها جمعبندی کردیم، به ایشان دادیم و ایشان هم حدود 10 موضوع را مطرح کردند که در اقشار مختلف بسیار مؤثر و مفید بود.
🔹جمع نیروهای انقلاب، حمایتکننده 13 نفر اعضای شورای شهر و اولین مطالبهگر از آنها است؛ یعنی ما مطالباتمان را به طور منظم در یک اتاق اندیشهورز سازماندهی میکنیم و از آنها خواهیم داشت و به طور کلی مجمع نیروهای انقلابی هم مطالبهگری میکند و هم حمایت.
🔹این 13 نفر توجه داشته باشند که با حمایت روحانیت و نیروهای انقلابی، در شورای شهر راه پیدا کردند و باید به این مطالبات دقت کافی داشته باشند.
فتح یک گام از سه گام
فرمول کار بزرگ از منظر مقام معظم رهبری حرکت عمومی مردم، همراه با ایمان و غیرت دینی در صحنه های انقلاب در سه مرحله انتخاب، نظارت و مشارکت می باشد.
1️⃣ اولین مرحله پیروزی با مجاهدت روشنگران و پیشتازی اقشار متدین و انقلابی در دعوت همگانی و لبیک گویی به فرمان رهبری و حماسه مشارکت پرشور ملت و انتخاب آگاهانه ی گزینه مناسب حجت الاسلام والمسلمین رئیسی انجام شد.
2️⃣ اینک مرحله مهم دوم نظارت مردم بر مسئولان جایگاهی در کشور ندارد و قانونمند نیست.
3️⃣ و همچنین مرحله سوم مشارکت مردم و حمایت آنان در پیشبرد دولت اسلامی، جامعه و کشور نمونه اسلامی و نیز تمدن نوین اسلامی شفاف نیست.
از امروز فضای جدید با گفتمان دولت تحول آفرین مطرح می شود. به نظر شما برای نظارت و مشارکت قانونمند مردم مانند انتخاب مسئولان که مکانیزم انتخابات را طراحی کردیم، مردم را چگونه در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی پای کار انقلاب داشته باشیم؟
کدام لغو تحریم؟! خسته نشدید اینقدر خالی بستید؟
🔹روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: در حالی که آمریکا حاضر نیست تحریمهای مالی و بانکی و نفتی پسابرجامی (اوبامایی/ ترامپی) را لغو کند و تضمین بدهد، روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی خلاف واقع نوشت: مذاکرات وین، تقریبا دو هفته قبل از انتخابات ۲۸ خرداد به نتیجه رسیده بود و توافقنامه آماده امضا بود. امروز هم که آقای ظریف به وین میرود، به این دلیل است که کارهای مربوط به سطح کارشناسی پایان یافته و حالا نوبت وزراست که نقطه پایانی را زیر توافقنامه بگذارند.
🔹علت اینکه اعلام به نتیجه رسیدن مذاکرات وین را دو هفته به تاخیر انداختهاند، مجهول نیست اما حالا که انتخابات برگزار شده و قرار است این خبر اعلام شود همه میتوانند از این معادله بدون مجهول سر در بیاورند. این هم از معجزات انتخابات است، ای کاش زودتر برگزار میشد.
🔹این نوشته سراسر تحریف در حالی است که مذاکرات وین ظرف چند ماه اخیر در بنبست کامل قرار داشته است، چرا که آمریکا حاضر نیست تحریمهای پسابرجامی دولت اوباما و ترامپ را لغو کند، تضمین بدهد که تحریمها را با بهانههای جدید برنمیگرداند و حاضر نیست راستیآزمایی درباره انجام تعهداتش را از سوی ایران بپذیرد.
آفتاب یزد: شورای نگهبان به داد پزشکیان، جهانگیری و لاریجانی رسید/ با حمایت از روحانی «هست و نیست» مردم را سوزاندیم
روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد:
🔹شورای نگهبان از میان صدها نامزد رسید به هفت نام اما با قطعیت میگوییم حتی اگر همه نام و نشان دارها آمده بودند با همه سلایق، بازهم در دو مسئله هیچ خللی ایجاد نمیشد؛ یکی در جلب و جذب مشارکت، دیگری در پیروزی «سیدابراهیم رئیسی» این وسط فقط شورای نگهبان به داد پزشکیان و جهانگیری و لاریجانی رسید که در کشاکش قرار گرفتن در معرض قضاوت عموم به تیر غیب حسن روحانی و کلاب هاوس و کارگزاران سازندگی دچار نشوند.
🔹خلاصه و مفیدتر بازی با مشارکت پایین دو رو دارد؛ یک رو واقعیتی است که داریم میبینیم روی دیگر فرافکنی ما اصلاح طلبها است یعنی مردمی که هشت سال هست و نیستشان را از دست دادند باید یقه کدام طرفِ ماجرا را میگرفتند؛ اصلاحاتیها را یا اصولگرایان را.
🔹ما اصلاحطلبها یا با همراهی با حسن روحانی اعتماد و معیشت و هست و نیست مردم را سوزاندیم یا با سکوتمان که در هر دو صورت مقصر بودیم و باید تاوان پس میدادیم که دادیم.
🔹ظرفیت رای اصلاحطلبها همانی بود که دیدیم با یا بدون جهانگیری، پزشکیان و حتی علی لاریجانی، اصل ماجرا هیچ تغییری نمیکرد چون ما در «مثلث برمودای سیاست» از نظر مردم «نیست و محو» شده بودیم و چارهای جز پذیرش شکست نداشتیم!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سعید جلیلی: کجروی ۸ سال گذشته را باید با ۴ سال جهاد جبران کنیم
🔹بسیار اهمیت دارد که ببینیم کردار ما متناسب با اهداف بلندی که ترسیم کردهایم هست یا نه. یک زمان دولت رقیب شماست یک زمان دیگر رفیق شما؛ در هر دو حالت باید به دولت کمک کرد.
🔹نه رقابت باید مانع کمک به دولت شود و نه رفاقت مانع از چشمپوشی بر موضوعات شود. اگر در ۸ سال گذشته کوتاهی و کجروی داشتهایم باید در ۴ سال آینده آن را جبران کنیم و این هم جهاد میخواهد.
@Farsna
یکبار برای همیشه....
قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ادعای برخی رسانه های آن ور آبی و به دنبال آن ، برخی جریان ها و رسانه های داخلی این بود که آیت الله رئیسی، به عنوان رئیس جمهور تعیین شده است!
در این یادداشت ، برای روشن شدن این تردید ،چند شباهت و تفاوت را در ۵ انتخابات تاریخ جمهوری اسلامی( سال های ۶۸،۷۶،۸۴،۹۲،۱۴۰۰) بررسی می نماییم.
1- در سه انتخابات ۷۶،۸۴،۹۲ در فضای سیاسی کشور، درست مثل انتخابات اخیر، اینگونه القاء شد که ناطق نوری، هاشمی رفسنجانی و قالیباف پیروز انتخابات هستند. اما نتیجه طور دیگری رقم خورد. شاید سئوال کنید که چرا آنان شکست خوردند؟ یکی از دلایل اصلی شکست این شخصیت ها آن بود که این افراد ، به عنوان نماد ادامه وضع موجود معرفی شدند . ناطق در سال ۷۶ ادامه دهنده راه هاشمی ، هاشمی در سال ۸۴ ادامه دهنده راه خاتمی و قالیباف ادامه دهنده راه احمدی نژاد معرفی شد.
مردم که در هر دوره ی ذکر شده، از روند اداره ی کشور و مشکلات آن خسته شده بودند، طبیعی بود که به نامزد منتقد وضع موجود رای بدهند. پس رقبای ایشان یعنی خاتمی در سال ۷۶، احمدی نژاد در سال ۸۴ و روحانی در سال ۹۲ پیروز انتخابات گردیدند.
حال باز می گردیم به انتخابات ۱۴۰۰ .
یکی از دلایل اصلی رای آوری جناب آقای رییسی ، انتقاد از وضع موجود و شعار ضد فساد و ضد ناکارآمدی ایشان بود. بنابر این براساس آنچه پیشتر بیان شد، طبیعی بود که مورد توجه مردم واقع شود. حتی برخی تحلیلگران اصلاح طلبان ماه ها پیش از انتخابات و اصلا قبل از اعلام نامزدی آقای رییسی ، پیروزی وی را در صورت حضور در انتخابات پیش بینی می کردند. لذا این اطلاق که رییسی رییس جمهور از پیش تعیین شده است، بی معناست.
2- نکته دیگر اینکه پیروزی خاتمی در سال ۷۶ و رییسی در ۱۴۰۰ دارای شباهت ها و تفاوت هایی است. شباهت از این جهت که هر دو منتقد وضع موجود بودند و تفاوت در اینکه ، تیم رسانه ای خاتمی، انتخابات را در یک دو قطبی قرار داد و شایعه تقلب ( بنویسید خاتمی ، می خوانند ناطق)، خطبه های مرحوم هاشمی ، پوستر سلام بر سه سید فاطمی، شعارهایی چون : جامعه مدنی، توسعه سیاسی و آزادی و... توانست با کسب ۲۰ میلیون ، پیروز انتخابات شود ولی ،رییسی در انتخابات ۱۴۰۰ نه از دوقطبی بهره ای برد و نه تیم رسانه ای او کار خاصی انجام داد! اما آنچه باعث پیروزی رییسی شد ، عملکرد مثبت او در قوه قضاییه و امیدواری مردم برای ریشه کنی فساد و نوید کارآمدی و بهبود اوضاع بود.
3- شباهت انتخابات ۱۴۰۰ با انتخابات ۶۸ نیز در این بود که پس از رحلت امام خمینی ره و انتخاب آیت الله خامنه ای به عنوان رهبری انقلاب اسلامی، عملا تمام نگاه ها به سمت رییس مجلسی رفت که یار امام و از السابقون انقلاب بود.
آقای هاشمی مطابق با پیش بینی ها پیروز انتخابات شد و کسی نگفت انتخابات مهندسی شده است!
در انتخابات ۱۴۰۰ هم به دلیل ناکارآمدی دولت روحانی و نارضایتی های مردمی، موجب شد مردم به آیت الله رئیسی که یکبار در سال ۹۶ به دلیل تخریب ها و ... از سوی روحانی ،از رفتن به پاستور جا مانده بود، اینبار عازم این ساختمان شود.
✍️ سعید میرزایی
مردم به «رای بی رای» نه گفتند
🍃🌻🍃
🔻انتخابات ۱۴۰۰ به پایان رسید و تمام آمارها حاکی از حضور پرشور مردم پای صندوقهای رای است.
🔹در حالی که از ماهها پیش برخی جریانهای سیاسی مانند احمدینژاد، منافقین و مریم رجوی، ضدانقلاب و مسیح علینژاد، سلطنتطلبان و رضا پهلوی و براندازان و میرحسین موسوی مدام میگفتند که مردم در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
🔸از مدتها پیش مراکز افکارسنجی ۹ تا ۲۱ درصد کاهش مشارکت را به همهگیری کرونا مرتبط دانسته بودند.
🔹 همچنین تردید برخی از قشر ضعیف جامعه نیز که مورد تاکید رهبر انقلاب قرار گرفت، نگرانیهایی را برای کاهش بخشی از مشارکت ایجاد کرده بود.
🔸 به این دو عامل، اهمال مجریان انتخابات در ساعات آغازین رایگیری و تاخیر چندساعته در آغاز رایگیری، کاهش تعرفهها و نفرستادن صندوق به برخی بیمارستانها را اضافه کنید.
🔺همه این عوامل امید «دارودسته تحریمیها» را برای سوءاستفاده از این موقعیت بیشتر میکرد اما نتیجه حضور مردم داستان دیگری را رقم زد و تمامی آرزوهای تحریمکنندگان انتخابات را برباد داد.
مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
🎬 قطب نما ۱۸۷ / پیروز بزرگ انتخابات
🔻🔺انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در یک فضای سنگین و متفاوت از همه انتخابات پیشین برگزار شد و یک بار دیگر مردم ایران، با لبیک به رهبر حکیم انقلاب اسلامی، محاسبات دشمنان را برهم زده و جهانیان را شگفتزده کردند.