🔴 آیا قانون مجلس مانع برداشته شدن تحریمها بود؟
👤 #مهدی_محمدی، تحلیلگر سیاسی در رشته توئیتی نوشت:
🔹️ سخنان رییس جمهور و مقام های دولت درباره علت به نتیجه نرسیدن مذاکرات هسته ای فتح باب مهمی است و باید از آن بابت ایجاد فرصت سخن گفتن درباره موضوعی که تریبون آن تا امروز یک طرفه دست دوستان جو بایدن در ایران بوده، استقبال کرد. حقیقت بسیار متفاوت از روایت روحانی است.
🔸️ ایده قانون مجلس زمانی شکل گرفت که پس از شهادت سردار سلیمانی، ضربات پی در پی اطلاعاتی و خرابکارانه به ایران وارد شده و تقریبا همه بی پاسخ مانده بود. همه می فهمدیدند که توازن به هم خورده و بازدارندگی امنیتی در حال از دست رفتن است. شهادت شهید فخری زاده حجت را تمام کرد.
✅ این یک حقیقت بسیار مهم است که روحانی در هیچ مقطعی اعتقاد نداشت که به هیچ کدام از این حملات باید پاسخ داده شود. استدلال اصلی او و تیمش این بود که این حملات دام هایی برای کشاندن ایران به ‘جنگ’ است. در واقع، می گفتند از ترس مرگ باید خودکشی کرد!
🔹️ قانون مجلس متقابلا بر این ایده راهبردی مبتنی بود که خطر جنگ، یک توهم است، هیچ ضربه ای نباید بی جواب بماند، مذاکره تولید اهرم فشار نیاز دارد و مذاکره با دست خالی به همان ‘تقریبا هیچ’ قبلی هم نخواهد رسید.
🔸️ مجلس البته یک جانبه اقدام نکرد. رایزنی ها و مباحثات بسیار مفصلی در عالی ترین سطوح انجام شد و نهایتا شورای عالی امنیت ملی در مصوبه شماره 733 که روحانی خود آن را ابلاغ کرده، به مجلس مجوز اقدام داد. بعدها دبیرخانه شورا وجود این هماهنگی را صراحتا تایید کرد.
✅ دولت البته به شدت می ترسید. اگر روحانی صادق است من پیشنهاد می کنم اجازه انتشار متن مباحثات آن جلسه ای از هیئت دولت را بدهد که در آن وزیر وی به صراحت هشدار داده بود اگر غنی سازی 20 درصد آغاز شود، امریکا به ایران اولتیماتوم می دهد و سپس حمله خواهد کرد!
🔹️ با روی کار آمدن دولت بایدن دولت مذاکراتی بسیار با عجله و هماهنگ نشده را آغاز کرد. از همان آغاز هیچ کس مخالف توافق نبود. اختلاف میان دو گروه بود که یکی به دنبال توافق به هر قیمت، با علم به نداشتن انتفاع اقتصادی و گروه دیگر در پی توافق با تضمین انتفاع اقتصادی بود.
💢 مذاکرات وین بد آغاز شد و بسیار بدتر پیش رفت. روحانی اگر به دنبال مقصر می گردد بهتر است به یاد بیاورد در حالی که تیمش در وین در حال مذاکره بود او در تهران خبر از اتمام مذاکرات می داد یا در حالی که تیمش عقیده داشت لغو تحریم ها کافی نیست، او می گفت 70 درصد تحریم ها برداشته شده!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
از سوریه تا توکیو/ طلایی ایران مدالش را به چه کسی تقدیم کرد؟
🔹جواد فروغی: توفیقی برای من پیش آمد که از سال ۹۲ تا ۹۴ سوریه باشم. من کارهای اورژانسی انجام دادهام و این موضوع در آرامشم به من کمک کرده است.
🔹وقتی در مقدماتی خودم را تحت فشار دیدم، فکر میکردم به فینال نمیرسم، ولی در یک لحظه خدا دست من را گرفت. مدالی بالاتر از مدال المپیک وجود ندارد. این مدالم را به امامزمان (عج) و رهبرم تقدیم میکنم.
@Farsna
🔴 مین های دست ساز دولت روحانی برای دولت رییسی / زنگ خطر درباره کشتار دامهای سبک
🗣 رئیس اتحادیه دام سبک:
🔸 سوء مدیریت در تامین نهادههای دامی از سال ٩٨ شروع شد و مسئولان به هشدارها بی توجهی کردند.
🔸 بحث کشتار دامهای سبک و برهها خیلی جدی است و به زودی ما با کمبود شدیدی در این حوزه مواجه خواهیم شد.
🔸 بخشی از برههایی که در شش ماه اول سال متولد میشوند، در مدت ١٠٠ تا ١۵٠ روز پروار شده و به عنوان گوشت مصرفی مردم وارد بازار میشوند.
🔸 قیمت تمام شده تولید هر کیلوگرم گوشت گوسفند زنده با توجه به قیمت یونجه، علوفه و نهادههای دامی، بین ٩٠ تا ١٠٠ هزار تومان است اما قیمت خرید هر کیلوگرم گوسفند زنده از دامداران بین ٣۵ تا ۴٣ هزار تومان است.
❓زمان معرفی کابینه رئیسی به مجلس
🔹مقرر شده است که سید ابراهیم رئیسی در چهاردهم مرداد ماه، هنگام برگزاری مراسم تحلیف، کابینه خود را به مجلس تقدیم و معرفی کند و پس از آن نمایندگان فرصت دارند تا رزومه افراد معرفی شده را بررسی کنند.
🔹برخی از نمایندگان مجلس از رئیسی برای حضور در کابینه سهم خواهی کرده بودند، اما با مخالفت رئیسی روبرو شدهاند.
🔹 برای همین چند نماینده رئیسی را تهدید کردهاند که به راحتی به بعضی از وزرای پیشنهادی رای اعتماد نخواهند
تنها کاري که پاسداران سپاه برای این مملکت نکرده بودن، آوردن طلای المپیک بود
#جواد_فروغی
شکست پروژه ناامن سازی #تبریز به بهانه حمایت از خوزستان
🔸 فراخوان تجمع جریان قومگرایی به بهانه ی حمایت از اعتراضات خوزستان امروز با #شکست مواجه شد.
🔸گروهک های تجزیه طلب طی روزهای اخیر با استفاده از ظرفیت رسانه های خارجی، پخش پوستر و شبنامه، برای تمام شهرهای منطقه شمالغرب کشور فراخوان تجمع داده بودند که این فراخوانی با بی اعتنایی مردم استانهای آذری نشین مواجه شد. با وجود اینکه امروز #شنبه از طرف قومگرایانِ افراطی برای شهرهای کوچک و بزرگ شمالغرب کشور فراخوان تجمع داده شده بود، فقط در #تبریز یک تجمع محدود شکل گرفت که آنهم با خویشتنداری پلیس به آرامی جمع شد.
🔸این جریان در حالی اصرار به برگزاری تجمع میدانی داشته که کنشگران اجتماعی و سیاسی استان آذربایجانشرقی با روش های مختلف با مردم خوزستان همدردی و در صدد رفع تنش آبی در خوزستان برآمده اند.
🔸تحلیل رفتار دشمن نشان می دهد آنها به دنبال ناامن سازی ایران هستند و مردم نیز این را بخوبی دریافته اند.
اگر با دیدن این کلیپ، مغزتان سوت کشید ...؛ تعجب نکنید!
💢 شعار فرزند کمتر را به ذهن و مغز ما تزریق کردند تا امروز شاهد این فاجعه باشیم!
📣 امریکا و رژیم صهیونیستی در صدر جدول جمعیت جهان!
عجایب مالی ایرانخودرو/ با وجود افزایش ۷۰ درصدی قیمت محصولات، زیان شرکت ۳ برابر شد
♦️ براساس گزارش مجمع عمومی ایرانخودرو، زیان خالص این شرکت در سال ۱۳۹۹ به ۱۵ هزار و ۵۰۵ میلیارد تومان رسیده که نسبت به رقم ۵ هزار و ۲۶۰ میلیارد تومان سال ۹۸ رشد ۳ برابری داشته است. اما ۳ برابر شدن زیان خالص ایرانخودرو طی سال گذشته درحالی رخ داده که قیمت کارخانهای خودروهای این شرکت به طور متوسط ۷۰ درصد رشد داشته است.
♦️ لازم به ذکر است طبق آمارهای صورت مالی ایرانخودرو، در سال گذشته درآمد عملیاتی شرکت نزدیک به ۶۱ هزار میلیارد تومان و بهای تمام شده درآمد عملیاتی نیز ۷۰/۵ هزار میلیارد تومان بوده است.
⁉️ چقدر از آب خوزستان به کویت و عراق صادر می شود‼️
🔰 آیا این مطلب صحت دارد❓
👇👇👇
#حافظه_تاریخی
#سند_ننگین انتقال ۹۰۰هزارمترمکعب آب شیرین کارون به کشور کویت به مدت ۳۰ سال /در حالیکه مردم چهارمحال بختیاری وخوزستان از نعمت آب شیرین محرومند.
💧سلام علیکم
✍️ این شایعه از حدود بیست سال پیش تا حالا ، هر چند وقت یک بار مخصوصا در مواقع بحران برای انجام عملیات روانی و ایجاد تشویش در اذهان مردم مطرح می شود.
کشور کویت و سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس پیشرفته ترین آب شرین کن های جهان را در اختیار دارند و هیچ نیازی به آب پر از املاح کارون ندارند.
هزینه انتقال آب از سایر کشورها مخصوصاً ایران به کویت و سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس به مراتب بسیار پر هزینه تر از استفاده از آب شیرین کن است ، هر چند خود تصفیه آب کارون هم کم هزینه تر از استفاده از آب شیرین کن نیست.
البته گفته می شود، یک طرح بلند پروازانه ای در سال ۱۳۸۲ در دولت خاتمی مطرح شد که با یک خط لوله به طول ۵۰۰ کیلومتر که ۱۵۰ کیلومتر آن از زیر دریا عبور می کرد ، ، سالانه ۳۳۰ میلیون متر مکعب آب به کویت منتقل شود، که این طرح با مخالف شدید کارشناسان و مسئولین روبرو شد و مجلس هم بشدت با آن محالفت کرد و این طرح فقط در حد حرف باقی ماند ؛ هر چند اگر هم تصویب می شد آنقدر پر هزینه و بلند پروازانه بود که هیچگاه اجرایی نمی شد.
👈 نکته دیگری که بعضی وقتها تبدیل به عملیات روانی می شود این است که در یکی از سالهای گذشته مردم بصر دچار مشکل آب آشامیدنی شدند که با توجه به مسائل انسانی، تعدادی تانکر آب آشامیدنی توسط برخی دستگاه ها و مردم عرب زبان خوزستان به بصره ارسال شد که منجر به تشکر ویژه مردم بصره شد ، این فیلم را چند سال یک بار پخش می کنند و به دروغ وانمود می کنند که آب خوزستان با لوله به بصره منتقل می شود ، همین امر باعث که سال گذشته یا سال قبلش ، برخی افراد قسمتی از خط لوله انتقال آب قدیر را که برای انتقال آب به بخش هایی از خوزستان در حال ساخت بود ، به گمان آنکه آب را به بصره منتقل می کند ، تخریب کنند که این امر کار آبرسانی به مناطق اطراف خرمشهر را با مشکل جدی روبرو کرد.
✍️ ارادتمند شما ، غلامعلی کریمی
هدایت شده از معیار
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🎬 #قطبنما
✅موضوع: آدرس غلط برجامی
🍃🌻🍃
📌 ما در قضیّهی برجام عجله کردیم؛ ما نباید عجله میکردیم؛ همهی کارهای آنها روی کاغذ بود، کارهای ما روی زمین بود؛ ما عجله کردیم کارهای خودمان را انجام دادیم، آنها هم کارشان را انجام ندادند، تعهّداتشان را انجام ندادند.
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
دکتر مهدی طغیانی نماینده مردم شریف اصفهان در شامگاه چهارشنبه در جلسه ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران با اشاره به قطعی مکرر برق و علت آن اظهار داشت:
🔹نباید نگاه تک مجهولی نسبت به حل مشکلات داشت که متاسفانه آفت امروزه جامعه ما شده است در حالی است که عوامل مختلفی در همین مسئله برق تأثیرگذار است.
🔸مشترکان برق کشور حدود ۳۸ میلیون نفر هستند و برق خوشبختانه همگانی شده اما ظرفیت تولید برق ما ۸۵ هزار مگاوات است درحالی که در برنامه ششم توسعه باید به ۱۰۰ هزار مگاوات افزایش مییافت.
🔹رشد تولید برق در ۱۰ ساله گذشته افت کرده است یعنی در این بازه زمانی رشد تولید برق سه درصد افزایش داشته در حالی که مصرف برق بطور میانگین در ۱۰ سال گذشته حدود هفت درصد رشد داشته است.
🔹تلفات شبکه برق در کشور بالا نیست اما از میانگین دنیا بالاتر است و حدود ۹.۸ درصد است که تقریباً ۹ درصد در طول شبکه انتقال به گرما تبدیل میشود و هدر میرود و این مقدار در چین حدود پنج درصد است؛ برای اینکه تلفات شبکه کم شود حداقل پنج هزار میلیارد تومان باید سرمایه گذاری کنیم.
💢 برای اینکه برق خانگی قطع نشود برق #تولید را قطع کردیم و بخشنامه دادند که در سال پشتیبانی از تولید ۲۰ درصد تولید را کم کنیم!!
🔸بخش خصوصی به دلیل نبود صادرات انگیزهای برای سرمایه گذاری ندارد و مطالبات آنها هم به موقع پرداخت نمیشود، در برنامه ششم نیز درج شده که دولت نباید در تولید برق ورود پیدا کند که متاسفانه انگیزه سرمایه گذاری و ورود بخش خصوصی را هم از بین برده است.