⚫
«صَلَّى اللَّهُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ»
با توجه به شرایط پیش رو و محرومیت خیل عاشقان از درک حضور در جاده عشق ، برنامه ای از جانب دوستان فعال فرهنگی مطرح و پس از مشورت با برخی علما از جمله آیت الله مهدوی و همچنین برخی کنشگران فرهنگی به این نتیجه رسیدیم که امسال حال و هوای شهرمان را بیشتر از گذشته اربعینی کنیم.
*پیاده روی اربعین*
۱. در اصفهان مکان مقدسی به نام گلستان شهدا وجود دارد که نورانیت آن زبانزد عارفان و عاشقان است و امسال زیارت اربعین مان را در فضای باز و در کنار تربت پاک آنان قرائت نمائیم.
۲.هر کسی، از هر مکانی(منزل،مسجد،حسینیه و...) با خانواده یا دوستان و یا اعضای هیأت ، مجموعه یا پایگاه شان بصورت پیاده به سمت گلستان شهدا حرکت میکند.
۳. زمان حرکت پیاده روی مُوسّع دیده شده (از صبح تا شام اربعین) تا ازدحام و تراکم جمعیت در یک ساعت خاص اتفاق نیافتد.
۴. در گلستان شهدا از صبح تا شام اربعین ، جهت بهره مندی بیشتر زائران شهدا، هر یک ساعت برنامه زیارت اربعین، سخنرانی و مداحی برقرار می باشد.
۵.رعایت پروتکل های بهداشتی و همراه داشتن(ماسک،ژل ضدعفونی،زیرانداز،ادعیه شخصی،بطری آب)در طول راهپیمایی به ارادتمندان ومحبین اهل البیت(ع)توصیه میگردد.
علاوه بر برپایی موکب در میادین شهر، در طول مسیر از :
پل بزرگمهر، فلکه فیض و دروازه شیراز به سمت گلستان شهدا موکب ها برپا می باشد
#همه_جا_کربلاست
#الی_اصحاب_الحسین
#اربعین_1400
سرلشکر رشید: شهید سلیمانی گفت شش ارتش را بیرون از ایران سازماندهی کردم
فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا:
🔹ایشان (شهید سلیمانی) سه ماه قبل از شهادت در جلسه قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا با فرماندهان نیروهای مسلح گفت که من به پشتوانه ستاد سپاه، ستاد ارتش، ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت دفاع اکنون شش ارتش را بیرون از سرزمین ایران برای شما سازماندهی کردم.
🔹کانالی به طول هزار و ۵۰۰ کیلومتر و عرض هزار کیلومتر تا سواحل مدیترانه ایجاد کردهام که در درون این کانال، شش لشکر اعتقادی و مردمی به سر میبرند و هر دشمنی که بخواهد با انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بجنگد، باید از این شش ارتش عبور کند.
🔹یک ارتش در لبنان به نام «حزبالله»، دو ارتش در فلسطین اشغالی به نامهای «حماس» و «جهاد اسلامی»، یک ارتش در عراق به نام «حشدالشعبی»، یک ارتش در یمن به نام «انصارالله» و یک ارتش در سوریه که همینها موجب بازدارندگی برای کشور عزیز ایران شده است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیتالله حسنزادهآملی
🔹با تأسف خبر درگذشت عالم ربّانی و سالک توحیدی، آیةالله آقای حسنزادهی آملی رحمةاللهعلیه را دریافت کردم. این روحانی دانشمند و ذوفنون از جملهی چهرههای نادر و فاخری بود که نمونههای معدودی از آنان در هر دوره، چشم و دل آشنایان را مینوازد و توأماً دانش و معرفت و عقل و دل آنان را بهرهمند میسازد.
🔹نوشتهها و منشأت این بزرگوار منبع پر فیضی برای دوستداران معارف و لطائف بوده و خواهد بود انشاءالله. اینجانب به همهی دوستان و شاگردان و ارادتمندان ایشان بویژه به مردم مؤمن و انقلابی آمل و جوانان مشتاقی که مجذوب مواضع انقلابی و خلقیات والای انسانی آن مرحوم بودند تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت و علو درجات ایشان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
@Farsna
چرا توقع آمریکا، غلط زیادی است؟
🔹آمریکا وغرب از دولت ایران انتظار دارند مذاکرات را از همان جا که متوقف مانده، ادامه دهد. و حال آن که دولت اوباما ادعا کرد دولت بعدی آمریکا هیچ تعهدی نسبت به برجام ندارد و طبق مصالحی که تشخیص میدهد، تصمیم میگیرد(!)
♦️جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید 27 دی 95: "ما برای آینده توافق در دولت بعدی تضمین ندادهایم. اوباما بارها گفته که این دولت درخصوص آنچه دولت بعد میکند، هیچ تضمینی نداده است. دولت بعدی بر اساس اینکه چه چیزی را در راستای منافع ملی تشخیص میدهد، تصمیم مقتضی را درقبال توافق خواهد گرفت»!
🔹وقتی ترامپ روی کار آمد، از توافق خارج میشود. بایدن هم اگرچه ژست منتقد میگرفت، اما وقتی دولت تشکیل داد، به جای بازگشت به برجام، رویکرد ترامپ را ادامه داد. بنابراین تا دو ماه (اوایل فروردین امسال) از مذاکرات طفره رفت؛ پس از آن نیز در چند نوبت بر تحریمها افزود.
♦️بایدن و ترامپ با رضایت اروپا اذعان کردهاند تعهد اوباما را محترم نمیشمارند. بنابراین آمریکا و تروئیکای اروپایی غلط میکنند در حالی که برای اصل تعهد دولت آمریکا، ارزش قائل نیستند، ادعا کنند مذاکرات باید از همانجا که با دولت قبلی ایران پیش بردهاند، پیگیری شود.
🔹به جز شخص آقای روحانی، هیچکس دیگر در دولت سابق - بهویژه ظریف و عراقچی بهعنوان متولیان مذاکره- ادعا نمیکردند توافق نهایی شده و تنها جزئیات مختصر باقی مانده است. فقط روحانی (بهخاطر خالی بودن دستش از کمترین دستاورد قابل عرضه به مردم) مدعی توافق فرمالیته بود.
♦️حتی آقایان ظریف و عراقچی و دیگران هم اذعان داشتند که آمریکا نه حاضر به لغو 1500 تحریم پسابرجامی است ، نه راستیآزمایی موثر لغو تحریمها پیش از عضویت دوباره در برجام را میپذیرد، و نه تضمین میدهد که دولت آمریکا مجدداً مرتکب عهدشکنی نشود.
🔹آمریکا با درکی که از شخصیت روحانی و تهیدستی وی داشت، در صدد بود بدون ادای مطالبات مشروع ایران، صرفا بتواند دوباره عضو برجام شود و به مکانیسم ماشه آن دسترسی پیدا کند. این رفتار خدعهآمیز، طبیاً مورد مخالفت مجلس ، هیئت نظارت تحت نظر شورای عالی امنیت ملی، و رهبر انقلاب قرار گرفت.
♦️دولت آمریکا اکنون در حالی که رسما توافق را زیر پا گذاشته و خبط و خیانتش محرز است، نمیتواند به همراه سه دولت اروپایی دنبالهرو، برای دولت جدید ایران تعیین تکلیف کند. آمریکا همین ماهها متهم است که حتی به متحدان خود هم خیانت میکند و مطلقا قابل اعتماد نیست.
🔹دولت اشرف غنی در افغانستان، و دولت ماکرون در فرانسه، آخرین موارد خیانت آمریکا را تجربه کرده و به صراحت اذعان کردهاند آمریکا قابل اعتماد نیست. اردوغان رئیس دولت ترکیه نیز طی روزهای اخیر دستکم دو بار اعلام کرده آمریکا قابل اعتماد نیست.
♦️دولت آمریکا به جای بازی با واژه مذاکره، باید قبل از هر چیز برای اعتبار نابود شده خویش چاره کند تا بتواند حداقل اعتماد دولت جدید جمهوری اسلامی و ملت ایران را کسب کند.
🔹دولت قبلی ایران، شش ساله پس از اجرای برجام را سرگرم مذاکرات در وین و نیویورک و پاریس و توکیو و... برای سر عقل آوردن دولتهای اوباما و ترامپ و بایدن برای انجام رفتار مسئولانه بود؛ اما کمترین موفقیتی به دست نیاورد.
♦️مذاکره برای مذاکره، از همان دی ماه 94 که آمریکا سرگرم کارشکنی در انجام تعهدات (لغو تحریمها) شد، بیحاصل بود و با این وجود، شش سال دیگر ادامه یافت و اکنون با رسیدن به نقطه اشباع، مطلقا جای تداوم و ارزش تکرار را ندارد.
شریک جرم
محمود صادقی فعال اصلاحطلب بازهم بدون اینکه ذرهای فکر کند، در توییتر خود نوشت:
«اینکه قهرمانان صاحب مدال از کشور مهاجرت و با پرچم کشور دیگری رقابت کنند، بسیار تلخ است. اما وطنفروش و خودفروش نامیدن آنها، آنهم از سوی رهبری که به متانت در گفتار شهرهاند، دور از انتظار بود. انتظار این است شرایط و عواملی که نخبگان را از کشور فراری میدهد بازشناسی و اصلاح شود.»
👈🏻 اما اصل ماجرا
رهبر انقلاب در دیدار اخیرشان با مدال آوران المپیکی و پارالمپیکی فرمودند:
آنجایی که یک ورزشکار به مدد وطنفروشی یا به مدد خودفروشی به مدال دست پیدا میکند؛ این مدال هیچ ارزشی ندارد، این قهرمانی ارزش ندارد؛ این ضدّ ارزش است؛ این قهرمانی آن قهرمانی ارزشمند نیست.
✍🏻 شخصی مانند سعید مولایی وقتی در سال 2019 با حریف رژیم صهیونیستی مبارزه نمی کند، به پیشنهاد همسرش روادید دوساله آلمانی دریافت میکند و در المپیک 2021 زیر پرچم مغولستان به میدان میرود. و پس از کسب مدال نقره المپیک، مدالش را به صهیونیستها تقدیم میکند.
🔹 آیا این کار مولایی شراکت در ظلم صهیونیست ها نیست؟ بهراستی چه قدر انسان باید فرومایه باشد که مدالش را به یکمشت قاتل تقدیم کند؟
آقای محمود صادقی بهجای اشکال گرفتن بی جا از رهبری، کمی اعتقادات خود را اصلاح کنید. بدانید شراکت در ظلم ظالم، تأیید ظالم و سکوت در برابر ظالم عذاب اخروی در پی دارد. (البته اگر به آخرت اعتقاد دارید)
🔹 ضمنا به خاطر همین شخص، فدارسیون جودوی کشور ما 4 سال از حضور تمامی مسابقات محروم شد.
❌ شبهه ❌
خنده دارترین ایدئولوژی سیاسی جهان !
تیم ملی فوتبال زنان ایران در انتخابی المپیک بافلسطین هم گروه شده و طبق برنامه فدراسیون فوتبال آسیا فلسطین میزبان 3 تیم دیگر این گروه است و حالا تیم زنان فلسطین ورزشگاه فیصل الحسینی واقع در استان اورشلیم را که جزیی از کشور اسراییل است به عنوان ورزشگاه میزبان معرفی کرده .
حالا ایران از آنجایی که در حمایت از مردم فلسطین با اسرائیل قطع رابطه و دشمن است میخواهد در این مسابقات شرکت نکند مگر آنکه فدراسیون فوتبال آسیا محل بازیها را تغییر دهد. به عبارت سادهتر ما در راه آرمانهای ملت فلسطین و برای آزادی قدس به مرحلهای از نادانی رسیدیم که
مقابل فلسطین در حمایت از آنها بازی نمیکنیم
چون همین فلسطینیها یک ورزشگاه اسراییلی را برای بازی انتخاب کرده اند.
حالا اگه بازي نكنيم ميگن با ملت مظلوم فلسطين بازي نكردن و اونو به رسميت نشناختن. اگه بازي كنيم ميگن اسراييل رو به رسميت شناختن
چه خاكي به سر كنيم ؟!
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣ اولا اینمساله در بهمن ماه 1397، این چالش پیش روی تیم فوتبال زنان ایران در برخی رسانه ها مطرح شد و تازگی ندارد
اما پس از مکاتبات مسئولان فدراسیون فوتبال ایران با کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا، محل برگزاری مسابقات مرحله دوم المپیک ۲۰۲۰ فوتبال زنان از فلسطین به قطر تغییر کرد.
2️⃣ مسابقه در فروردین 1398 برگزار شد و تیم ایران با نتیجه 9 بر 0 به پیروزی رسید.
3️⃣ پذیرش درخواست ایران توسط کنفدراسیون، دلیلی بر منطقی بودن این تفکر است.
4️⃣ مخالفت با رژیم صهیونیستی، صرفا برای دفاع از مردم فلسطین نیست، بلکه برای دفاع از همه بشریت در برابر ظلم و زورگویی و تجاوز است.
"علی لندی"، ققنوس حقیقت نوجوان ایرانی
🔹"علی لندی" نوجوان ایذهای روز ۱۸ شهریورماه جاری پس از وقوع آتش سوزی کپسول گاز مایع در خانه همسایه، برای نجات ۲ بانوی میانسال به دل آتش زد و با فداکاری برای دور کردن منشأ آتش از آنها، خود گرفتار آتش شد.
🔹به گزارش ایرنا، علی با ۹۱ درصد سوختگی ابتدا به بیمارستان سوانح سوختگی طالقانی اهواز و پس از آن به بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان اعزام و بستری شد.
🔹این نوجوان فداکار صبح روز جمعه گذشته اما با وجود پیگیری های فراوان مسئولان کشور و پزشکان، در اصفهان جان به جان آفرین تسلیم کرد.
✍️نکته و نظر:
🔸ماجرای شورانگیز علی و عروج شهادت گونه او از میان ما، گویای این حقیقت بود که قضایایی مثل "هلیا" نمایه نوجوانان و نسل های نو ایرانی نیست و ساختار تربیتی کشور توانسته بسیار موفق باشد.
🔸علی از خیل همان نوجوانانی است که در فضای افکار عمومی و رسانه و فضای مجازی؛ کمتر کسی حاضر به صحبت پیرامون باورهای ایمانی آنهاست.
🔸اما هر از گاهی حوادثی اینچنین رخ می دهد تا به همان کمتر کسان! گوشزد کند که علی و علیها اکثریت نسل های نو ایرانی را شکل داده اند و دبستانی های ایرانی هنوز و تا همیشه امید امام جامعه هستند.
🔸داستان تلخ و شیرین علی لندی، یادآور تمام آنهایی باشد که با یک کلیپ برای تمام جامعه ایرانی حکم صادر می کنند و در حرکتی جمعی دست به انکار باورهای ایمانی و اسلامی در عقاید نسل های نو می زنند.
🌷علی سوخت... اما مثل ققنوسی خوش آیین از میان شعله های آتش برخاست تا حقیقت به تاراج نرود.
نظم نوین جهانی در سایه شانگهای و اوکوس
🔸هفته گذشته شاهد تغییرات ویژهای در ساختار محافل بینالمللی و منطقهای بودیم که میتواند تغییراتی را در موازنههای بینالمللی ایجاد کند.
🔹یکی از این تحولات عضویت کامل ایران در پیمان شانگهای بود و دومین پدیده نیز مربوط به ایجاد توافق امنیتی - استراتژیک اوکوس با مشارکت آمریکا، انگلیس و استرالیا بود که زاییده اختلافات راهبردی کشورهای اروپایی با سیاستهای آمریکاست.
🔹این تحولات اگر نگوییم به دنبال ایجاد نظم جدید در عرصه بینالملل است، اما دستکم میتواند زمینهساز رویکردهای جدیدی در موازنههای بینالمللی باشد.
🔸آمریکا بعد از پایان جنگ سرد، هزینههای سیاستهای تک قطبی خود در جهان را سرسام آور دید و برای پیشبرد اهداف و راهبردهایش در جهان سعی کرد ضمن تقویت ائتلافهای بینالمللی نظامی و راهبردی از جمله پیمان ناتو، هزینههای سیاست خارجی خود در کشورهای مختلف را با متحدان اروپاییاش تقسیم کند. این عامل باعث تقویت پیمانهای بینالمللی با مشارکت متحدان اروپایی کاخ سفید شد.
🔹با این وجود، اعمال نفوذ حداکثری آمریکا در این پیمانها و تناقض در راهبرد سیاسی آمریکا با برخی طرفهای بینالمللی، تنشهایی را در این سازمانها ایجاد کرد که نقش آنها را در تحولات جهانی به حاشیه راند.
این موضوع باعث شد کشورهای اروپایی زمزمههایی در خصوص ضرورت ایجاد استراتژی دفاعی اروپا مستقل از پیمان ناتو و آمریکا مطرح کرده و سیاستهای اقتصادی، صنعتی، نظامی و امنیتی خود را نیز مستقل از آمریکا پیش ببرند.
🔸 این چیزی بود که رهبران اروپایی در اجلاس سران گروه هفت از آن تحت عنوان حاکمیت خودمختار استراتژیک استقبال کردند.
🔹از دیگر موارد اختلاف راهبردی آمریکا و اروپا میتوان به موضوع چین اشاره کرد، آمریکا در حالی اولویت سیاست خارجه خود را تقابل با نفوذ روزافزون چین در جهان تعریف کرده که اروپاییها به دنبال تقویت راهبرد اقتصادی خود با این قدرت نوپای جهانی هستند.
🔸تولد پیمان اوکوس بین کشورهای آمریکا، انگلیس و استرالیا و اختلافات عمدهای که بین این کشورها و فرانسه در زمینه بحران زیردریاییها و مسایل راهبردی دیگر پدید آمده، نتیجه علنی شدن اختلافاتی است که در مواضع اروپا با آمریکا شکل گرفته و نشان میدهد که اروپاییها دیگر نمیخواهند بر خلاف منافع ملی خود هزینه سیاستهای واشنگتن را تأمین کنند.
🔹در طرف مقابل، نشست اخیر سران پیمان شانگهای که در دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار شد.
کشورهای آسیایی در پیمان شانگهای ثابت کردند که به مزایای بلوکبندیهای جدید و پایان دوره تک قطبی آمریکا در ساختار نظام بینالملل یقین دارند و در مناسبات بینالمللی دیگر تنها نباید منافع آمریکا را در نظر بگیرند.
🔸تطابق متغیرات به وجود آمده در نتیجه پیمان شانگهای و تشکیل ائتلاف اوکوس نشان دهنده تغییراتی در روند نظم بینالملل دو دهه پس از ۱۱ سپتامبر است و تاکید مجدد بر این نظریه است که آمریکا بعد از دوره تک قطبی، به سمت انزوای بینالمللی در حرکت است و مجبور است نظم چند قطبی حاکم بر جهان که از حدود دو دهه پیش بر آن حاکم شده و سیاستمداران واشنگتن با وجود موضعگیریهای رسمی خود در تأیید آن، عملا از پذیرش این روند سرباز میزنند، را بپذیرد.
🔹به این ترتیب میتوان گفت آمریکا در یک هفته دو ضربه بزرگ دریافت کرده و بعد از تلاشهایی که اروپاییها در جهت مستقل نشان دادن خود از سیاستهای آمریکا و گرایش به سمت پروژههای آسیایی نشان میدهند، موضوع عضویت کامل ایران در پیمان شانگهای ضربه بزرگ دیگری به پیکره تحریمهای جائرانه آمریکا ضد این کشور بود که البته پیش از این با اقداماتی از جمله اعزام کشتیهای صادراتی ایران به سواحل ونزوئلا و لبنان شکست آن ثابت شده بود.
یکی از اساتید ریاضی دانشگاه تهران نقل میکرد:
قرار بود به همراه جمع منتخبی از اساتید و نخبگان ریاضی برای شرکت در کنفرانسی بین المللی به یکی از کشورهای غربی بریم. وقتی سوار هواپیما شدم دیدم یه روحانی تو هواپیماست. به خودم گفتم بفرما؛ اینا سفر خارجی هم ما رو ول نمیکنن!
رفتم پیشش نشستم بهش گفتم حاج آقا اشتباه سوار شدید مکه نمیره!
گفت: میدانم. گفتم حاجی قراره ما بریم کنفرانس علمی شما اشتباهی نیاین! گفت: میدانم. دیدم کم نمیاره.....
جدیدترین و پیچیدهترین مساله ریاضیمو که قرار بود تو کنفرانس مطرح کنم داخل برگه نوشتم دادم بهش، گفتم شما که داری میای کنفرانس بین المللی ریاضی اونم تو یه کشور خارجی حتما باید ریاضی بلد باشید. اگر ریاضی بلدید این سوال رو حل کنید، برگه رو بهش دادم و خوابیدم.
از خواب که بیدار شدم دیدم داره یه چیزایی تو برگه مینویسه.
گفتم حاجی عجله نکن اگه بعدا هم حلش کردی من دکتر فلانی هستم از دانشگاه تهران. جوابشو بیار اونجا بده؛ دوباره خوابیدم.
بیدار که شدم دیگه نمینوشت. گفتم چی شد؟
برگه رو بهم داد و گفت: سوالت چهار راه حل داشت؛ سه راه حل رو نوشتم و اون راهی هم که ننوشتم بلد بودی.
شوکه شده بودم!
ادامه داد: این هم مساله منه اگر تونستی حلش کنی من حسن زاده آملی هستم از قم.........
بعدها فهمیدم که به ایشون لقب ذوالفنون را داند و ایشان در تمامی علوم صاحب نظر بود.
تا جایی که دورانی که پا تو سن نذاشته بود در هفته روزی یکبار عدهای از پروفسورهای فرانسه و سایر کشورهای اروپایی برای کسب علم و ریاضی و نجوم خدمت ایشان میرسیدند!
حالا نظر این عالم بزرگ درباره رهبر معظم انقلاب امام خامنهای مد ظله العالی:
"گوشتان به دهان رهبر باشد. چون ایشان گوششان به دهان حجتبنالحسن(عج) است."
این جملات وقتی بیشتر معنا پیدا میکنه که بدونیم صاحب تفسیر المیزان، علامه عارف آیتالله طباطبایی(ره) درباره شاگردش علامه حسنزاده فرمودهاند: حسنزاده را کسی نشناخت جز امام زمان(عج). راهی که حسنزاده در پیش دارد، خاک آن توتیای چشم طباطبایی!
بخوانيد فاتحه جهت شادى روح علامه حسن زاده آملى.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
امضای قرارداد بزرگ نفتی ایران و ونزوئلا علیرغم تحریمها
🔹رویترز به نقل از ۵ منبع آگاه از انعقاد یک قرارداد بزرگ نفتی میان ایران و ونزوئلا علیرغم تحریمهای آمریکا خبر داد و نوشت، نخستین محموله قرار است این هفته ارسال شود.
🔹این قرارداد، یک قرارداد سوآپ میان نفت سنگین ونزوئلا و میعانات گازی ایران است که کاراکاس میتواند از آن برای بهبود کیفیت نفتخام همانند قیرش استفاده کند.
@Farsna