ادراکسازی برای مهندسی افکارعمومی
🔺در حالی که گفتگوها در وین به هسته سخت خود رسیده، هنوز نشانهای دال بر رفع اختلافات باقی مانده در مذاکرات دیده نمیشود. آمریکائیها برروی مواضع خود مصر هستند و حاضر نیستند در مواجه با امتیازاتی که ایران از حیث فنی به آنها میدهد، تن به توافقی بدهند که خروجی آن انتفاع اقتصادی پایدار و تضمین شده برای جمهوری اسلامی باشد.
🔹 اکنون برنامه آمریکائیها این است که زمان بخرند و ایران را در این محیط نگه دارند. این اقدام آمریکائیها که با همکاری طرفهای غربی درگیر صورت میگیرد، یک پیوست عملیات رسانهای دارد. آمریکائیها به موازات گفتگوها در وین یک پروژه عملیات رسانهای علیه جمهوری اسلامی تعریف کردهاند تا حین مذاکره، برای افکار عمومی در داخل ادراک سازی نمایند.ادراک سازی برای افکار عمومی در داخل بایستی اثر خود را بر محیط تصمیم گیری سیاسی در نظام گذاشته و با تغییر محاسبات آنها وادار به تعدیل مواضع خود شوند. بیشک پیوند خوردن اقتصاد و بازار ارز و تابعسازی آن با روند گفتگوها در وین تا خبرسازی اخیر علیه شمخانی و سیاه نمایی علیه سپاه بخشی از این پروژه است.
🔹 رسانههای غربی با تمام قدرت پای کار آمدهاند تا افکار عمومی در ایران را مهندسی نمایند. طرفهای مقابل فعلا یک دستور کار رسانهای برای خود تعریف کردهاند. اینکه باید خبرهای تحریف شده و همزمان آمیخته با ترسیم فضای مطلوب و خوشبینانهای از محیط مذاکرات به افکار عمومی در ایران منتقل شود. این کار یک هدف بیشتر ندارد، میخواهند مردم را با روایت سازی جعلی به میدان آورده و هزینه مقاومت در پای میز مذاکره را برای دولت رئیسی و تیم مذاکره کننده به شدت بالا ببرند. در این پروژه باید برای کانونهای تولید گفتمان و روایت کنندگان حقیقی تولید هزینه گردد.
🔹 اکنون سپاه و شورای عالی امنیت ملی آماج بمباران رسانهای قرار گرفتهاند تا در مواجهه با سناریو طرف مقابل منفعل گردند. بیشک داستان بازنشر فایل صوتی را خارج از این سناریو نباید تفسیر کرد. دبیر شورای عالی امنیت ملی علی شمخانی اکنون هزینههای ایستادگی در مقابل زیاده خواهی آمریکا را زیر شدیدترین فشارهای رسانهای به عنوان روایتگر حقیقی از مذاکرات پرداخت میکند. داستان سرایی دروغین در خصوص شرکت ادمیرال و مالکیت برادران شمخانی در همین خصوص است. تردید نباید کرد که برای هیئت مذاکره کننده ایرانی هم تولید هزینه خواهند کرد. همه این اقدامات برای اعتبارزدایی از روایتهایی واقعی از مذاکرات وین است. در این میان جای بسی تأسف است که شبکه همکار داخلی غرب نیز به میدان آمده و در این پروژه با آمریکائیها همراه شده است.
🔻در مقطع کنونی ایجاد خوشبینی کاذب و انعکاس اطلاعات غیر واقعی از محیط مذاکره به افکار عمومی، دقیقا بازی در پروژه تدارک دیده شده آمریکائیهاست. ایجاد سطح انتظار غیر واقعی در این مقطع، مساوی با تحمیل خواسته طرف آمریکائیها به جمهوری اسلامی بوده و نتیجه آن چیزی جز خسران و بازگشت به نقطه آغازین مسیر پیموده شده نیست.
✍️احمد بنافی
درپی بیاحترامی سرپرست فرمانداری رفسنجان به یکی از خبرنگاران، صبح امروز به دستور وزیر کشور، علی اکبر پورمحمدی از سمت خود برکنار شد...
به عنوان یک روزنامه نگار از این اقدام، اقتدار و بی ملاحظه گی وزیر محترم سپاسگزارم...
💬عبدالله گنجی
➕ لاتبازی عباس آخوندی برای آن خانم خبرنگار را در دولت قبل خاطرتان هست....
بعدش چه شد؟ آب از آب تکان نخورد؛ حالا فرماندار رفسنجان به خاطر توهین به یک خبرنگار در کمتر از چند ساعت برکنار شد...
مهم است به چه کسی رای میدهیم!
اوکراین: چه بود و چه شد!!!
در دوران جنگ سرد و وجود اتحاد جماهیر شوروی، اوکراین(یکی از جمهوری های شوروی) محل استقرار یک سوم از موشک های اتمی ابرقدرت شرق شده بود. بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1370، اوکراین این حجم از سلاح های هسته ای و بهترین تجهیزات طراحی و ساخت سلاح های هسته ای را در اختيار داشت و سومین قدرت اتمی جهان به حساب می آمد.
انبار های سلاح های هسته ای اوکراین شامل 130 موشک بالستیک قاره پیما با برد بین 5 تا 10 هزار کیلومتر بود که هر موشک دارای 10 کلاهک هسته ای بود که تا کنون در سطح موشک های بالستیک بی نظیر است. در مجموع 1700 کلاهک هسته ای در خاک اوکراین وجود داشت. علاوه بر این، اوکراین دارای 33 بمب افکن دورپرواز بود.
اما در سال 1373، اوکراین با امضای معاهده "بوداپست" به همراه آمریکا، انگلیس و روسیه، متعهد شد که کلیه سلاح های هسته ای خود را تحویل دهد و در مقابل آمریکا و انگلیس تعهد کردند که از امنیت و تمامیت ارضی اوکراین درمقابل هرگونه تجاوز خارجی حمایت کنند . اوکراین به این تعهد خود به طور کامل عمل کرد اما از آن به بعد به یک کشور حاشیه ای و آسیب پذیر تبدیل شد.
در بحران فعلی اوکراین و روسیه، آنچه تا کنون مشخص گردیده این است که حمایت جهان غرب از اوکراین در حد اعمال تحریم های جدید، گوناگون و گسترده علیه روسیه باقی خواهد ماند و جهان غرب به رهبری آمریکا هرگز به خاطر اوکراین، اقدام به برخورد نظامی با روسیه نخواهد کرد زیرا هرگونه درگیری نظامی بین روسیه و جهان غرب به جنگ جهانی سوم و جنگی با سلاح های اتمی تبدیل خواهد شد. قطعا اوکراین چنین ارزشی برای جهان غرب ندارد.
"یوری کاستنکو" سیاستمدار معروف اوکراینی در کتاب " اوکراین و خلع سلاح هسته ای" چنین نوشته است: " همه ما (اوکراینی ها) فریب خوردیم و برای آن معاهده دست زدیم، بنابراین همه ما مقصریم. خلع سلاح هسته ای با توافق و کف و سوت ملت اوکراین و با حمایت رسانه ای و تبلیغاتی انجام شد. اما اکنون مشخص شده که آن ارزیابی ها کاملا اشتباه بوده است. گویی اوکراین، عراق دوم شده که نظام آن با تهاجمی بین المللی سرنگون شد و در حال حاضر به سمت تکه تکه شدن و غرق شدن در بحران های گوناگون پیش می رود".
آنچه در اوکراین رخ می دهد، انسان را به یاد آنچه در عراق اتفاق افتاد، می اندازد. عراق که زمانی قدرتمندترين کشور عربی بود، تبدیل به کشوری حاشیه ای شده که حتی کارگاهی برای ساخت سلاح سبک هم ندارد و قادر به دفاع از تمامیت ارضی و امنیت ملی خود نیست.
این سرنوشت کشورهایی است که به حمایت و پشتیبانی و وعده های آمریکا و جهان غرب اعتماد می کنند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بایدن: روسیه یک جنگ از پیش برنامهریزیشده را اعلام کرد
🔹اقدام روسیه منجر به تلفات فاجعهبار جانی و رنج انسانی خواهد شد. باید جهان مسکو را برای «مرگ و ویرانی» مسئول بداند.
🔸وزارت دفاع روسیه هم با تأکید بر اینکه عملیات نظامی مسکو تهدیدی برای غیرنظامیان محسوب نمیشود، اعلام کرد: تسلیحات ما با دقت بالا، زیرساختهای نظامی، تأسیسات دفاع هوایی، فرودگاههای نظامی و هوانوردی ارتش اوکراین را ناتوان میکند.
@Farsna
🔶آخرین اخبار #اوکراین
🔸آغاز عملیات ویژه روسیه در «دونباس»
رئیسجمهور روسیه:دستور دادم نیروهای مسلح روسیه عملیاتی ویژه را در منطقه دونباس آغاز کنند.
این دستور پس از آن صادر شده که سران این منطقه جداییطلب شرق اوکراین خواستار کمک نظامی روسیه در پاسخ به افزایش «تجاوزات اوکراین» شدند.
شبکه «راشاتودی» خبر داد پس از آغاز «عملیات ویژه» روسیه در دونباس، صدای انفجار در مناطق مختلف اوکراین به گوش رسیده است.
مقامهای اوکراینی میگویند مقرهای فرماندهی نیروهای مسلح این کشور در پایتخت و «خارکوف» تحت حملات موشکی قرار گرفتهاند.
خبرگزاری فرانسه از وقوع یک انفجار در شهر ساحلی «ماریوپل» بندر مهمی که نیروهای کییف در منطقه دونتسک در اختیار دارند، خبر داد.
الجزیره: وزارت دفاع اوکراین اعلام کرد در پی حمله موشکی به انبار موشکها و توپخانه ارتش این کشور در منطقه میکولای در اطراف شهر خارکیف، آتشسوزی گسترده در این منطقه رخ داد.
🔸اوکراین: جنگ آغاز شده است
وزیر خارجه اوکراین در پی صدور دستور رئیسجمهور روسیه برای «عملیات ویژه» در منطقه جداشده دونباس، اعلام کرد جنگ بین روسیه و اوکراین آغاز شده است.
رئیسجمهور اوکراین گفته در حال اعمال حکومت نظامی در سراسر خاک این کشور است.
جداییطلبان: کنترل دو شهرک در لوهانسک را در دست گرفتیم
جدایی طلبان در شرق اوکراین از تصرف دو شهرک مولیوی و هورودیشا در منطقه لوهانسک خبر دادند
🔸روسیه: عملیات نظامی تهدیدی برای غیرنظامیان نیست
وزارت دفاع روسیه:
عملیات نظامی روسیه تهدیدی برای غیرنظامیان محسوب نمیشود.
تسلیحات با دقت بالا، زیرساختهای نظامی، تأسیسات دفاع هوایی، فرودگاههای نظامی و هوانوردی ارتش اوکراین را ناتوان میکنند.
🔸بایدن: تحریمهای شدیدی علیه روسیه وضع میکنیم
رئیسجمهور آمریکا:
با سران گروه هفت (G7) نشست خواهم داشت و ایالات متحده و متحدان و شرکای این کشور تحریمهای شدیدی علیه روسیه وضع خواهند کرد.
ما به ارائه کمک و پشتیبانی به اوکراین و مردم اوکراین ادامه میدهیم.
روسیه یک جنگ از پیش برنامهریزیشده را اعلام کرده که منجر به تلفات فاجعهبار جانی و رنج انسانی خواهد شد.
🔸اوکراین: ۵ هواپیمای روسی را ساقط کردیم
ارتش اوکراین گفته پنج هواپیما و یک بالگرد روسیه را ساقط کرده اما روسیه ساقطشدن هواپیماهای خود را تکذیب کرده است.
رسانههای اوکراینی گزارش دادند بخش تحت کنترل اوکراین در منطقه لوهانسک در حال تخلیه غیرنظامیان است.
🔸پوتین: برنامهای برای اشغال اوکراین نداریم
رئیسجمهور روسیه: ما هیچ برنامهای برای اشغال اوکراین نداریم و میخواهیم اوکراین خلع سلاح و از شر نئونازیها خلاص شود.
مسئولیت هرگونه خونریزی با رژیم اوکراین است.
🔸بیانیه رسمی وزارت دفاع روسیه
سربازان سرویس مرزی اوکراین هیچ مقاومتی در برابر واحدهای روسی نشان نمی دهند.پدافند هوایی نیروهای مسلح اوکراین سرکوب شده است.
زیرساخت های نظامی پایگاه های هوایی نیروهای مسلح اوکراین از کار افتاده است.
اطلاعات رسانه های خارجی در مورد سقوط هواپیمای روسی که گفته می شود بر فراز خاک اوکراین سرنگون شده است، با واقعیت مطابقت ندارد
🔴 چرا تبیین؟
در کشور هزاران حماسه به وجود میآید؛
در طول این سالها، در طول این چهار دهه در کشور چقدر کارهای بزرگ انجام گرفته،
چقدر کارهای حماسهآمیز انجام گرفته! خب اینها بایستی بیان بشود؛
اینها را دشمن کتمان میکند، دشمن اجازه نمیدهد [پخش بشود].
#جهاد_تبیین
بیانات رهبر انقلاب در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
روسیه عاقبت به اوکراین حمله کرد. پوتین نشان داد که در حوزه امنیت ملی روسیه با هیچ کس شوخی ندارد و در این باره به معنای واقعی یک شخصیت اقتدارگرا و در عین حال عملگراست. جنگ برای اوکراین اسفبار است، اما این عاقبت کشوری است که بدون توجه به واقعیتهای موجود، در زمین منازعه استراتژیک رقبای بینالمللی، حماقت را انتخاب میکند. اوکراین اکنون قربانی آمریکا و ناتو شده و این حاصل انتخاب حاکمان آنان است. حاکمان اوکراین در این ماجرا نشان دادند که به معنای واقعی دلقک و در عالم سیاست احمقند. تکیه بر غرب و آمریکای به زوال رفته، چیزی جز ویرانی برای اوکراین درپی نخواهد داشت. پیمان بوداپست که روزی قرار بود در مقابل خلع سلاح اوکراین، امنیت آنان را تضمین کند، نشان داد که کاغذ پارهای بیش نیست. آمریکا و انگلیس به عنوان بخشی از بانیان این توافق و تضمین کننده امنیت برای اوکراین، امروز تنها به اندازه چند تحریم و چند بیانیه خوانی حاضرند در این میدان هزینه بدهند. قطعا روسیه در این منازعه استراتژیک پیروز خواهد شد، اما تجربهای گرانسنگ و اندوخته شدهای برای غربگریان در عالم برجا خواهد گذاشت که بدانند دوران سلطه غرب به پایان رسیده است. شاید تجربه تحولات کنونی در عالم آنها را در مدار عقلانیت قرار دهد. وضعیت تأسفبار اوکراین درست نتیجه تکیه بر دیگران است.
جنگ هرچند تلخ است و ناگوار، اما بخشی از واقعیتهای دنیای کنونی است. در این دنیای آنارشیک، یقینا بازیگری میتواند بقا و امنیت را بر اساس اصل استقلال برای خود تضمین کند که قدرت داشته باشد. امروز غربگرایان ایران خوب است پاسخ این سوال را دهند که کجاست آن ایدهای که میگفت دنیای فردا، دنیای گفتمانهاست نه موشکها؟
خوب هست بدانید غربگرایان ایران بجای اینکه جواب دهند چرا طرفدار خلع سلام موشکی کشور بودند
با فرافکنی دارند عملیات فریب انجام می دهند
طرح صیانت که نه به دار نه به بار را بابزرگنمایی مطرح کرده اند و خود را حامی مردم و آزادی اینترنت معرفی می کنند
📍روزی که آمریکا بمب افکن های اوکراین را نابود کرد .
🔸️توپولوف ۱۶۰ پیشرفته ترین هواپیمای بمب افکن راهبردی شوروی و سنگین ترین هواپیمای بمب افکن دنیا بود که پس از فروپاشی این امپراطوری ، چند فروند از آن به اوکراین رسید .
🔸️ این هواگرد نظامی، قابلیت آن را داشت تا بدون سوخت گیری هزاران کیلومتر را بپیماید دهها تن بمب را به اهداف از پیش تعیین شده شلیک کند .
🔸️ توپولوف ۱۶۰، هنوز هم لقب سنگین ترین بمب افکن دنیا را یدک می کشد اما جالب اینجاست اوکراین برای اعتماد سازی آمریکا کشورهای قدرتمند در سال ۱۹۹۸ چند فروند از آن را نابود کرد .
🔸️مطمئنا اگر امروز اوکراینی ها چنین بمب افکنی را در اختیار داشتند، می توانستند به طور جدی تر به مقابله با حمله روسیه بپردازند و یا حتی از جنگ جلوگیری می کردند .
📌تصویری که می بینید نابودی بمب افکن راهبردی توپولوف ۱۶۰ توسط اوکراین با نظارت ایالات متحده در سال ۱۹۹۸ است.