eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
462 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
408 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
هفت توصیه مهم رهبر انقلاب ◾️۱. نگذارید از انقلاب ، هویت زدایی کنند و حقیقت انقلاب را واژگون کنند ◾️۲‌. نگذارید یاد امام در جامعه را کمرنگ و تحریف کنند ◾️۳. نگذارید رگه های ارتجاع، نفوذ کنند و جاگیر شوند. (مرتجع تابع سبک سیاست و زندگی غربی است) ◾️۴. دروغ، فریب و جنگ روانی دشمن را افشا کنید. نگذارید جنگ روانی در کشور تاثیر بگذارد. ◾️۵. از سرمایه ایمان مردم برای تولید عمل صالح بهره بگیرید. ◾️۶. نگذارید وانمود کنند کشور به بن بست رسیده است. ◾️۷. امروز وظیفه قدرشناسی از مسوولان سنگین است.
💠 چرا اسرائیل نگران است ؟ 🔸وزیر امور خارجه اسرائیل در اظهار نظری کم سابقه مدعی شده است که رژیم متبوعش جنگ را به داخل ایران خواهد کشانید . 🔸این اظهارنظر از این جهت اهمیت دارد که یک مقام دیپلماتیک آن را بیان کرده است. 🔸در واکنش نیز رسانه منتسب به شورای عالی امنیت ملی ایران علاوه بر تاکید نسبت به تغییر معادله قدرت در منطقه، از رخدادهای احتمالی غیر قابل پیش بینی سخن گفته است . 🔸 شرایط و قرائن نشان می دهد به بن بست رسیدن مذاکرات احیای برجام، دوطرف را به سمت زورآزمایی سوق داده است. 🔸اما به نظر می رسد اسراییل که نیروهای متحد ایران را در مرزهای ۳ سمت خود می بیند بیش از پیش نگران است زیرا با استفاده از جنگ و نبردهای متعدد و متعارف نتوانست این تهدیدات را مرتفع کند . 🔸در نتیجه تنها امید تل آویو به تجهیزات نامتعارفی است که در زادخانه ها دارد تا بتواند از طریق آن برای خود علیه دشمنانش ایجاد وحشت کرده و تولید بازدارندگی نماید. 🔸اما ترامپ ۴ سال پیش با امید به تسلیم کامل ایران از برجام خارج شد و جمهوری اسلامی نیز متعاقبا به بازنگری در فعالیت های اتمی روی آورد و امروز به اذعان کارشناسان و صاحب نظران، حداقلِ مواد برای ساخت یک بمب اتم را در به دست آورده و به زودی با نصب سانتریفیوژ های جدید و توسعه کمی و کیفی غنی سازی هسته ای ، اورانیوم بیشتری را تجزیه خواهد کرد . 🔸این شرایط برای اسراییل قابل تحمل نیست زیرا این رژیم مولفه ها و عناصر لازم برای تشکیل یک کشور را ندارد و دارای ضعف های ساختاری متعدد و شکاف های اجتماعی فراوان است و بقایش منوط به انحصار اتمی ارزیابی می گردد. 🔸در نتیجه از نظر سران اسرائیل اگر جمهوری اسلامی ایران که یک دشمن موجودیتی برای این رژیم به شمار میرود دارای قابلیت ساخت سلاح اتمی شود دیگر کار آنان تمام می شود زیرا بازدارندگی هسته ای شان از دست خواهد رفت . 🔸البته ایران واقعا قصد ساخت بالفعل بمب اتمی را ندارد اما صرف داشتن مواد غنی شده در غنای بالا و میزان زیاد ، خود نوعی توازن قدرت با دشمنان اتمی را برای تهران به ارمغان خواهد آورد . 🔸 به دلایل فوق به نظر می رسد اسرائیل از موضع ضعف و استیصال ممکن است دست به اقداماتی خطرناک بزند لکن نکته ای که باید به التفات داشت اینست که فاصله اسرائیل تا تاسیسات اتمی ایران ۲۰۰۰ کیلومتر است و فاصله موشک های ایرانی با تاسیسات اتمی ، شیمیایی و پالایشگاهی آنها تنها ۱۵۰ کیلومتر . 🔸 به عبارت بهتر هواگردهای اسراییل برای ضربه نطنز باید ۲۰۰۰ کیلومتر را بپیمایند ( به غیر از مسیر بازگشت ) که حدود نیمی از آن در آسمان ایران خواهد بود اما موشک های نقطه زن و با کلاهک های سنگین ایرانی مستقر در سوریه و لبنان تنها ۳۰ ثانیه تا اصابت به اهداف حیاتی و راهبردی رژیم صهیونیستی زمان نیاز دارند. 🔸در نتیجه باید گفت جنگ با ایران یک خودکشی برای رژیم صهیونیستی محسوب میشود اما این رژیم می داند که دیگر نمی تواند روی حمله آمریکا به ایران حساب باز کند و بقایش در خطر است . 📌در نهایت به نظر می رسد حکایت این روزهای اسرائیل حکایت فردی است که در باتلاق گیر کرده و ناخودآگاه دست و پا می زند و هرچه تلاش میکند بیشتر در آن فرو می رود .
سه گانه نقشه شوم دشمن برای ایران 🔻وزیر اطلاعات در جمع فرماندهان نیروی زمینی سپاه پاسداران: 🔹امروز هزینه‌هایی که سازمان های ۱۸ گانه اطلاعاتی و امنیتی آمریکا دارند از بودجه سالیانه کل کشور ما بیشتر است، آنها تمام امکانات و تجهیزات خود را علیه کشور ما بسیج کرده‌اند و این ایستادگی‌ها و رشادت‌هاست که انقلاب را حفظ کرده و این قابل تقدیر و سپاس‌گذاری است. 🔹 دشمن در مقطع فعلی بر روی 3 موضوع متمرکز شده است: 1️⃣ اول روی اعتراضات و شرایط اجتماعی ما حساب باز کرده. –دشمن- در بحث مطالبات، اعتراضات، تجمعات و اصناف با شبکه سازی و سازماندهی برای گسترش آنها تلاش میکند. 2️⃣ دوم اقدامات تروریستی –است- که پرچمدار آن رژیم صهیونسیتی است . 3️⃣سومین مورد از طریق فضای مجازی –که دشمن- تلاش دارد ذهن‌ها را به ایران اسلامی مخدوش کند. 🔹متاسفانه رسانه دشمن طبلی که دارد نه تنها صدایش گوش خراش و آزاردهنده هست بلکه در جان و دل جوانان ما دارد ماندگار می‌شود. اگر چه با تمام تلاشی که دشمن دارد در نهایت به یاری خداوند پیروزی از آن جبهه اسلام و انقلاب هست. ⁉️ *نکته و نظر: 💢به نظر می‌رسد از مفاد مورد اشاره وزیر محترم اطلاعات؛ مورد اول که از آن با عنوان "فتنه اقتصادی" یاد شده؛ از اهمیت بیشتری برخوردار باشد. 🔹اگرچه عده‌ای معتقد بودند با روی کار آمدن دولت جدید این فاز کمرنگ شده و دیگر خطر اعتراض وجود ندارد اما آژیرهای هشدار نشان داد که اتفاقا مسئله جدیست. 🔹خاصّه پس از اینکه رهبر معظم انقلاب نیز در سخنرانی خود در سالگرد ارتحال امام به طرح دشمن برای ایجاد اعتراض اشاره کردند. 🔹به نظر می‌رسد آنچه که امروز می‌تواند بعنوان اکسیر آگاه‌سازی عمومی ایفای نقش کند و جامعه ما را از خطر فتنه اقتصادی و اعتراض برهاند 4 عنصر زیر باشد که برای لزوم انجام آنها ادلّه فراوانی وجود دارد: 1️⃣ دستگیری، رسواسازی و اعتراف فرماندهان فتنه یا همان‌ها که دائما "سیاه‌نمایی" کرده و مردم را به خیابان فرا می‌خوانند. 2️⃣ تبیین وجود راه حل گرانی‌ها و ناکارآمدی‌ها برای مردم و معرفی ابزارهای صبر، انتخابات و مطالبه عاقلانه 3️⃣ خوانش مشکلات دیگر کشورها در فساد و ناکارآمدی و تورم در چارچوب اثبات عادی و روزمره بودن مشکلات کشور 4️⃣ بیان نکات مثبت کشور و دستاوردهای نظام در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و امنیتی در توجه به این راهکارها بیان این نکته ضروریست که همراه‌سازی خواص و تفهیم مسئله برای کنشگران اجتماعی و خواص یک ضرورت است و آنها هستند که در وهله اول می‌توانند با "جهاد تبیین" خطر اعتراض را از جامعه دور کنند. 🔹چه اینکه برعکس قضیه نیز صادق است و فتنه در هنگامه‌ای رخ می‌دهد که ذهن خواص دچار محاسبه غلط و یا لسان آنها مبتلای سکوت باشد.
هدف آژانس از قطعنامه احتمالی، عقب‌نشینی ایران در مذاکرات وین است 🔺 مصطفی خوش چشم، کارشناس مسائل بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: 🔹قطعاً اقدام احتمالی آژانس علیه کشورمان در راستای فشارهای مختلفی است که طرف آمریکایی برای عقب‌نشینی ایران در جنگ اراده‌ها و مذاکرات وین وارد می‌کند. 🔹 مجموعه‌ی این اقدامات علیه کشورمان در حوزه‌های مختلف ازجمله دزدیدن نفتکش ایرانی در سواحل یونان تا اقدامات تخریبی و عملیات ترور توسط صهیونیست‌ها، جنگ روانی و برجسته سازی اپوزیسیون ضعیف و بدون پشتوانه که با استفاده از رسانه‌های ضد انقلاب سعی در برجسته نمایی آن‌ها دارند، همه در راستای فشار سیاسی برای عقب بردن ایران است. 🔹 قطعاً قطعنامه آژانس مسیری را که نمایش می‌دهد را در پی ندارد؛ زیرا ارجاع به شورای امنیت در نهایت با وتوی چین و روسیه مواجه خواهد شد. 🔹 با وجود مکانیسم ماشه نیازی به طی کردن چنین مسیری نیست، اگر طرف غربی از مکانیسم ماشه صحبت نمی‌کند و بر قطعنامه آژانس تاکید دارد، دلیلش این است که به دنبال اقدامات عملی نیست و نیاز دارد که مذاکرات وین را همچنان زنده نگه دارد تا شانس توافق به وجود آید.
🔴دو اقدام احتمالی ایران در واکنش به گروسی؛ تعلیق عضویت ایران در NPT و محدودیت سفر برای گروسی محمدجواد لاریجانی، معاون اسبق وزارت خارجه: 🔹مجلس در واکنش به اقدام سیاسی و غیرحرفه‌ای مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به سرزمین‌های اشغالی و رایزنی با مقامات رژیم صهیونیستی، تعلیق عضویت ایران در NPT را بررسی کند. 🔹آژانس بین‌المللی انرژی اتمی طبق NPT موظف است برای کشورهایی مانند ایران که فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را دنبال می‌کنند هم در توسعه فنی و هم در مباحث مربوط به ایمنی کمک کند، امّا آقای گروسی با فراموشی تعهدات و وظایف آژانس، آن را ظاهراً به یک نهاد سیاسی در خدمت صهیونیست‌ها تبدیل کرده است. 🔹معتقدم مجلس ایران دست‌کم دو کار را می‌تواند در برهه فعلی در دستور کار قرار دهد. نخست اینکه طرحی را تصویب کند که از وزارت خارجه بخواهد تا سفر گروسی به تهران را محدود کند. و دوم اینکه در صورت ادامه روند فعلی آژانس، مجلس تعلیق عضویت ایران در NPT را مورد بررسی قرار دهد.
آژانس بی خاصیت!! 🔹مهمترین هدف ایجاد "آژانس بین‌المللی انرژی اتمی"(IAEA) جلوگیری از استفاده نظامی از انرژی هسته ای و گسترش استفاده صلح آمیز از آن بیان شده است و برای تشویق کشورهای فاقد فناوری انرژی هسته ای به عضویت در این نهاد ، کمک به کشورها جهت دستیابی به انرژی هسته ای صلح آمیز هم در ماموریت های این آژانس بین المللی گنجانده شده است. 🔹اما نسبت به ایران همه‌ چیز فرق می کند!! آژانس در طول همه سال های اخیر فقط در مورد منع گسترش نظامی ، با ایران ارتباط داشته و هر بارهم یا برای دشمنان جاسوسی کرده و حیاتی ترین اطلاعات مربوط به تاسیسات و دانشمندان هسته ای را در اختیار دشمنان قرار داده و یا در راستای اهدافشان بهانه تراشی و عهدشکنی و زیاده خواهی داشته است و ایران بدون کوچکترین کمکی از آژانس به این سطح از پیشرفت در علم هسته ای رسیده است. 🔹اما جالب ترین نکته ماجرا اینجاست : رژیم جنایتکار صهیونیستی که حدود ۱۰۰ کلاهک هسته ای دارد و تاکنون هم عضو آژانس نشده است به تاسیسات هسته ای صلح آمیز ایرانی که سال هاست بیشترین همکاری را با آژانس داشته و بی سابقه ترین کنترل ها در دنیا را تجربه نموده حمله می کند و مسئولین آژانس بین المللی اتمی نه تنها حاضر نمی شوند این اقدام را حتی بطور لفظی و صوری محکوم نمایند بلکه هربار برای ارائه گزارش پرونده ایران به سرزمین های اشغالی سفر می کنند !!... 🔹به هیچ عنوان قصد مخالفت با تعاملات سازنده بین المللی را ندارم اما اکنون این سئوال اساسی مطرح می شود که : واقعا عضویت ۶۳ ساله ایران در آژانس چه خاصیتی برای کشورمان داشته است؟؟؟ 🔺و حالا که علی رغم همکاری های بی سابقه ایران با آژانس و اِعمال بیشترین و سخت گیرانه ترین بازرسی ها از سوی آژانس ، باز هم غربی ها حاضر نیستند کمترین حقوق ما را به رسمیت بشناسند و اقدام به صدور بیانیه و احتمالا قطعنامه علیه ایران می کنند آیا دلیلی برای ادامه همکاری با این آژانس بی خاصیت باقی می ماند؟!! ✍️"قاسم اکبری"
♦️اوجی: بازی با ایران و روسیه تهدیدی برای امنیت جهان و تامین انرژی است 🔹وزیر نفت با بیان اینکه ایران و روسیه به عنوان دو بازیگر مهم در تامین نفت و گاز می‌توانند تامین کننده انرژی در جهان باشند، اظهار داشت: بازی با این دو کشور مهم، تهدیدی برای امنیت جهان و تامین انرژی خواهد بود. 🔹اجرای پروژه همکاری بانکی روسیه، چین و ایران، در آینده‌ای نزدیک به سلطه دلار خاتمه خواهد داد.
چند ناگفته و پشت پرده از حمله سایبری صهیونیستی به شهرداری تهران ✍️ با اظهارات اخیر رئیس شورای شهر تهران، حمله سایبری صهیونیست‌ها به برخی سامانه‌های شهرداری تهران به صورت رسمی تایید شد. 👈 اما در ادامه چند ناگفته از دلایل حمله سایبری صهیونیست ها به سامانه های شهرداری تهران را می خوانید: 1️⃣ در نگاه اول از مجموع جنگ سایبری که تاکنون کشور با آن مواجه بوده، حمله به شهرداری تهران یک موضوع چندان دور از ذهن به منظور سوژه شدن برای حمله سایبری نیست. اساسا اخلال در مراکزی که به عموم مردم خدمات ارائه می‌دهند، به منظور ایجاد نارضایتی یک اصل محسوب می‌شود. همچنانکه پیش از این نیز دشمن در قضایای هک مراکز سوخت‌گیری تلاش کرده بود که کشور را وارد یک فتنه بنزینی کند که در همان ساعات اول با هوشیاری مسئولین دولتی، امنیتی و به خصوص با همکاری و صبر مردم، این فتنه در نطفه خاموش شد. 2️⃣ اما با بررسی برخی شواهد در ماجرای حمله سایبری به شهرداری تهران، گزاره‌های قابل تاملی دیده می‌شود که این حمله اخیر را خاص‌تر می‌کند. در چند سال اخیر، روند ایجاد آشوب و اغتشاش در کشور نشان می‌دهد که دشمن راه‌اندازی آشوب و اغتشاش در کشور را در شهرهای کوچک ب‌ا تمرکز بیشتری دنبال کرده است. معادله کلان ضد امنیتی که بر اساس آن باید محیط داخلی ایران ابتدا از پیرامون به صورت زنجیره وار در تله بی نظمی و اغتشاش ساماندهی شده قرار گرفته و سپس با داغ شدن محیط اطراف ایران، کلان شهرهای کشور و به خصوص پایتخت نیز به عنوان مرحله نهایی و اساسی وارد ماجرا بشود. بررسی چند موج ضدامنیتی اخیر مثل حواشی اصلاح یارانه ها نشان داد که این معادله امنیتی در یکی از جدی ترین مراحل تست و اجرا دچار شکست شده است. به این معنا که تعداد شهرهای کوچکی که در آن برخی تجمعات اعتراضی دیده می‌شد به نسبت اغتشاشات سالهای گذشته به شدت پایین‌تر و محدود‌تر بود. به نظر می رسد که صهیونیست‌ها خشمگین از این شکست راهبردی، تلاش کردند که با ایجاد شوک سایبری به شهرداری تهران – بخوانید پایتخت-، اینبار معادله ضد امنیتی را از مرکز آغاز کنند. 3️⃣ با توجه به بند دوم این یادداشت می‌توان این نتیجه را به خوبی دریافت که حمله سایبری اخیر با توجه به شکست معادله طراحی شده ضد‌امنیتی دو سال اخیر، با یک حجم و سرمایه‌گذاری همه جانبه تری عملیاتی شده است. به معنای دیگر به نظر می‌رسد که صهیونیست‌ها، یکی از سنگین‌ترین عملیات‌های سایبری سالهای اخیر خود را علیه شهرداری تهران بکار گرفته‌اند. حال این سوال اساسی پیش می‌آید که صهیونیست‌ها در این حمله سایبری محوری خود به ایران چه دستاوردی بدست آوردند؟! این پرسش از آن جهت مهم است که این حمله سایبری بزرگ، می‌تواند تصویری واقعی از میزان قدرت تهاجمی اسرائیل و میزان مقاومت سایبری کشور باشد. 4️⃣ از محدود اظهارنظرهای مقامات مسئول اینگونه بر می‌آید که کارشناسان فناوری شهرداری تهران توانسته‌اند، موفقیت‌های خوبی را کسب کنند. جدی‌ترین دلیل برای این موفقیت‌ها این است که این حملات سایبری قرار بود به نوعی مراسم محوری و ملی سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) را تحت تاثیر قرار داده و علاوه بر آن اخلال‌های بسیار بزرگ و فلج کننده‌ای در سیستم های خدماتی شهر ایجاد کند که مطابق شواهد ظاهری به نتیجه دلخواه نرسیده است. 5️⃣ یک نکته مهم که نباید از آن غافل شد، برنامه ریزی دوره جدید مدیریت شهری تهران برای ارتقا کم سابقه و بزرگ فناوری در پایتخت است که بارها از طرف دکتر زاکانی، شهردار تهران، به صورت علنی مورد تاکید قرار گرفته بود. این برنامه راهبردی که گفته می‌شود انجام آن سبب شناخته شدن تهران به یک شهر با هویت فناوری در منطقه و حتی فرامنطقه‌ای خواهد شد، از اهمیت بالایی برخوردار هست. به نظر می‌رسد که صهیونیست‌ها با علم به این برنامه، زمان برای ایجاد اخلال سایبری در خدمات شهری تهران را برای خود رو به پایان دیده و به این منظور در اجرای عملیات اخیر شتاب ویژه ای به خود داده‌اند. البته برای مدیریت انقلابی شهرداری تهران، این حمله اخیر حجت و انگیزه مضاعفی خواهد بود که سریعتر از قبل، جبران عقب ماندگی گذشته و جهش در حوزه فناوری و سایبری پایتخت را عملیاتی کرده و حتی زودتر از زمان‌بندی مقرر شده، ارتقا فناوری پایتخت ایران را رقم بزند./مهدی جهان
چرا امید بستن به رفع تحریم‌ها خطاست؟ 🔹مذاکره برای رفع تحریم، یک پیش شرط اساسی دارد و آن، شناخت صحیح ماهیت و اهداف تحریم است؛ یعنی ما پیش از اینکه هر طرحی را برای مذاکره دراندازیم، باید بدانیم که جایگاه تحریم در دستگاه سیاست خارجی آمریکا چیست و واشنگتن چه هدفی را از اعمال تحریم علیه جمهوری اسلامی دنبال می‌کند... 🔸بدون داشتن فهم مشترک از این دو مقوله، مذاکره‌کنندگان بر اساس ذهنیت‌ها و اهداف متفاوتی دور میز خواهند نشست و طبعا نتیجه‌ای هم نخواهند گرفت؛ اگر تلقی ما از ماهیت تحریم‌ها و اهداف آنها، با تصویر واقعی تحریم‌ها در ذهن سیاستمداران آمریکایی یکسان نباشد، بلاتردید در میز مذاکره تصویر واقعی بر تلقی‌های نادرست غلبه خواهد کرد... 🔹درباره ماهیت تحریم‌‌ها، توجه به این نکته مهم ضروری است که اگر وودرو ویلسون در سال ۱۹۱۹ تحریم را "یک گزینه جایگزین جنگ" معرفی می‌کرد، در قرن ۲۱ تحریم تبدیل به "تنها گزینه" سیاست خارجی آمریکا شده است... 🔸در واقع رژیم واشنگتن امروز ابزاری جز تحریم در دستگاه سیاست خارجی خود در اختیار ندارد؛ برای آمریکا نه قدرت نرمی باقی مانده، نه قادر به ارائه مشوق‌های اقتصادی برای ترغیب دوستان است، نه امکان حمله نظامی به دشمنان دارد، نه غلبه گفتمانی در محیط بین‌الملل دارد که هنجارهایش اهدافش را پیش ببرند، و نه قادر به ایجاد اتحادهای فراگیر است که از موضع جامعه جهانی امری را تحمیل کند... 🔹این است که صرفا به تحریم می‌اندیشد؛ دولت آمریکا در دوره اوباما سالانه ۵۰۰ تحریم و در دوره ترامپ سالانه قریب به هزار تحریم وضع کرده است... 🔸هرچند یک مطالعه در دانشگاه کارولینای شمالی می‌گوید این تحریم‌ها در حدود یک سوم تا یک دوم مواقع موفق بوده‌اند، و با وجود اینکه اصلی‌ترین مزیت "امکان تحریم" یعنی سلطه جهانی دلار به واسطه همین تحریم‌ها در حال رنگ باختن است(قربانیان در حال استقلال از دلار هستند)، اما چون برای آمریکا گزینه دیگری جز تحریم نمانده، ناچارا این هزینه هنفگت را تا زمان پایان سلطه دلار و طبیعتا دچار شدن ابزار تحریم به سرنوشت سایر ابزارها و امکانات سیاست خارجی آمریکا، پرداخت خواهد کرد... پرسش بعدی این است که آمریکا مشخصا تحریم علیه ج.ا را به چه هدفی وضع کرده است؟ دو هدف برای تحریم ذکر می‌شود: ۱- مهار(containment) ۲- تغییر رفتار(compellence) 🔸تا تحصیل تجربه برجام، این تصور میان نخبگان لیبرال ایرانی وجود داشت که آمریکا صرفا نگران برنامه هسته‌ای ایران است و اگر برای واشنگتن این اطمینان حاصل شود که ایران به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت -یا به زعم کاخ سفید هدف تولید سلاح را کنار خواهد گذاشت- تحریم‌ها برداشته خواهند شد... 🔹اما تجربه برجام نشان داد که با وجود تحدید گسترده برنامه هسته‌ای و توسعه بی‌سابقه بازرسی‌ها از اماکن هسته‌ای-نظامی ایران نیز، تحریم‌ها حفظ شد؛ لذا اگر ما با این تصور که می‌توانیم با جلب اطمینان آمریکا از صلح‌آمیز بودن ماهیت برنامه هسته‌ای، تحریم‌ها را رفع کنیم، ساده‌لوحی کرده‌ایم... 🔸آمریکا تحریم را برای مهارو تضعیف قدرت ایران می‌خواهد و این هدف را اگر کنار آن واقعیت محدود شدن همه ابزارهای سیاست خارجی آمریکا به تحریم قرار دهیم، این نتیجه‌گیری چندان سخت نیست که تحریم‌ها برداشته نخواهند شد... 🔹نتیجه‌ای که از این بحث باید گرفت، این است که جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تحریم‌ها باید همان مسیری را انتخاب کند که ابزار و امکان تحریم را از آمریکا می‌گیرد: از بین بردن سلطه دلار. هرچه نقش دلار در مبادلات و معادلات جهانی تضعیف شود، به همان اندازه آمریکا امکان تحربم را از دست خواهد داد... 🔸از آنجائیکه ایران تنها هدف تحریم‌های آمریکا نبوده و در سال‌های اخیر، قدرت‌هایی مثل روسیه و چین نیز قربانی شده‌اند، این انگیزه در مجموعه رقبای آمریکا برای شکستن سلطه دلار کاملا وجود دارد و گام‌های مهمی نیز در این راستا برداشته شده است... 🔹لذا اگر بخواهیم برای دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی در دوره جدید، ماموریتی تعریف کنیم، باید بگوئیم وزارت خارجه ما چنانکه رهبر انقلاب فرمودند، باید بر محوریت دیپلماسی اقتصادی بازسازی شود؛ مذاکره حول برجام به حاشیه‌ای رود و مذاکره حول تقویت مناسبات تجاری-مالی در مرکز طراحی‌ها و اقدامات وزارت خارجه قرار گیرد و جان کلام اینکه محوریت از معاونت سیاسی وزارت خارجه باید به معاونت دیپلماسی اقتصادی منتقل شود...
جنگ اراده‌ها در مسیر احیای برجام 🎤«سید مصطفی خوش چشم» کارشناس مسائل بین‌الملل، قطعنامه احتمالی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه کشورمان را در چارچوب جنگ اراده‌ها بین ایران و ایالات‌متحده توصیف کرد و گفت: «قطعاً اقدام احتمالی آژانس علیه کشورمان در راستای فشارهای مختلفی است که طرف آمریکایی برای عقب‌نشینی ایران در جنگ اراده‌ها و مذاکرات وین وارد می‌کند. مجموعه این اقدامات علیه کشورمان در حوزه‌های مختلف ازجمله دزدیدن نفت‌کش ایرانی در سواحل یونان تا اقدامات تخریبی و عملیات ترور توسط صهیونیست‌ها، جنگ روانی و برجسته‌سازی اپوزیسیون ضعیف و بدون پشتوانه که با استفاده از رسانه‌های ضدانقلاب سعی در برجسته‌نمایی آن‌ها دارند، همه در راستای فشار سیاسی برای عقب بردن ایران است. قطعاً قطعنامه آژانس مسیری را که نمایش می‌دهد را در پی ندارد؛ زیرا ارجاع به شورای امنیت درنهایت با وتوی چین و روسیه مواجه خواهد شد. باوجود مکانیسم ماشه، نیازی به طی کردن چنین مسیری نیست؛ اگر طرف غربی از مکانیسم ماشه صحبت نمی‌کند و بر قطعنامه آژانس تأکید دارد، دلیلش این است که به دنبال اقدامات عملی نیست و نیاز دارد که مذاکرات وین را همچنان زنده نگه دارد تا شانس توافق به وجود آید». در همین زمینه، اولیانوف نماینده روسیه در وین اعلام کرد: «مسکو با قطعنامه ضد ایرانی آمریکا و کشورهای اروپایی که قرار است در شورای حکام آژانس ارائه شود، همراه نخواهد شد».
هدایت شده از موسسه مصاف
15.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 خلاصه جنجالی استاد 📑 «پاسخ به حواشی اخیر پیرامون سلبریتی‌ها» 🔸از انتقاد به فيلم موهن عنکبوت مقدس تا بحث افشاگری‌ بازیگران زن بابت تجاوز برخی از مردان این صنف 🗓 ۱۲ خرداد ماه ۱۴۰۱ - مشهد مقدس 🌐 لینک دانلود با کیفیت‌های مختلف 👇 🔗 youtu.be/TmUkMPPY6aI 🔗 aparat.com/v/pf63i ✅ کانال رسمی استاد رائفی‌پور و مؤسسه مصاف 👇 🆔 @Masaf
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار دست‌اندرکاران حج: 🔹حج مظهر اتحاد امت اسلامی است. سعی کنیم این اتحاد به هم نخورد سعی کنید. ائمه (علیهم‌السلام) میرفتند در نماز جماعت پیش‌نمازی که در مسجدالحرام نماز میخواند شرکت میکردند، امام صادق میرفت شرکت میکرد. تعمّد داشت که شرکت کند. ببینند این برای چیست؟ ما این حرفها را چرا یادمان میرود؟ 🔹مدام صدبار تکرار میکنیم باز یکی از آن طرف صدایش بلند میشود راجع به مسئله‌ی شیعه و سنی و اختلافات و شکافها. چرا این کار را میکنند؟ چرا به سود دشمن کار میکنند؟ نمیدانند که انگلیسها هنرشان ایجاد اختلاف است و یکی از گسلها و شکافهایی که همیشه انگلیسها استفاده کرده‌اند شکاف بین شیعه و سنی بوده؟ حالا بتدریج دیگران هم یاد گرفتند و در این اندیشکده‌های آمریکا، اندیشکده‌های سیاسی و... ملاحظه میکنید که میگویند بله فلان افراد شیعه‌اند، فلان جاها شیعه‌اند فلان جاها سنّی‌اند. به آنها هم رسیده شیعه و سنی! نکنید، برادرانه باهم زندگی کنید. 🔹بله اختلاف‌نظر هست، در اعتقادات هم اختلاف‌نظر هست در عقاید هم هست. اما اشتراک نظر هم هست. ما این همه مشترکات داریم این همه موارد اشتراک داریم. اینها را به کلی ندیده بگیریم برویم سراغ اختلافات؟ نگذارید، نگذارید. امام (رضوان‌اللّه‌علیه) ممنوع کردند نماز جماعت را در داخل کاروانها ‌و آن وقت گفتند نکنید، بروید در مسجد نماز بخوانید. این برای همان اتحاد است. این اتحاد را هرچه میتوانید بیشتر کنید.