هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش روحانی به تحریم مقام معظم رهبری توسط آمریکا:
🔹اموال رهبری را میخواهند تصرف کنند؟ اموال رهبری یک حسینیه است و یک خانه ساده.
🔹این یعنی دشمن در یک رفتار غیرعادی قرار گرفته است.
@Farsna
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 توییت جدید سردار سلیمانی:
🔺چه آمریکا، چه سعودی، چه هر الاغ دیگری بخواهد کاری انجام دهد، نمیتواند دربرابر اراده الهی کاری کند
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
#بسیار_مهم
بسیاری از مردم عزیز در فضای مجازی و جلسات حضوری از ما سوال میکنند که باتوجه به اعلام مواضع جدید برخی از مسئولان که در 6 سال گذشته چیزی از عزت ملی رو حفظ نکردند و باعث شدند جیبوتی و مالی و امارات و... هم برامون زبون دربیارن، آیا انقلابی شدند؟!
✅ پاسخ:
دوستان عزیز انقلابی بودن به حرف و اعلام موضع و... نداره
وقتی این افرادی که دربارشون سؤال میپرسید، مبانی فکریشون انقلابی نیست، پس این حرکاتشون نمیتونه انقلابی گری باشه
اینها سیاست بازان زرنگی هستند که میخوان با اعلام مواضعی که امروز مردم قبول دارند و میپذیرند، آبروی رفته رو بازگردونن و سری تو سرا پیدا کنند. تا شاید بتونند شبیه مردم بشن
مبادا اشتباه کنیم در تحلیل رفتار اینها و فک کنیم با 2 تا جمله انقلابی شخص مورد نظر هم انقلابی شده و حافظ منافع #مردم
خیر
باید #مبانی_فکری طرف مقابل رو ببینید نه زبان پر چربش رو
@siasi97
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ رو حتما مشاهده بفرمائید
@siasi97
🔴 ادبیات واقعیت گریز!!
امروز روحانی گفته است:
🔹بعضیها یک حالت #مادرشوهری به خود گرفتند و نگذاشتند مردم در همان یکی دو سال گشایش برجام هم لذت ببرند.
🔹قرارداد میبستیم، ایراد میگرفتند و وقتی قرارداد به هم میخورد باز غُر میزدند!
✅ اما سه نکته کوتاه:
🔻۱. البته در اوج مواجهه همه جانبه و ترکیبی دشمن با ما ، چندان تمایل نداریم به عقب برگردیم و اشتباهات برخیها را تَکرار کنیم اما؛ اگر #برجام به نحوی محکم و با اخذ تضمینهای کافی با طرفهای دیگر صورت گرفته بود؛ طرف آمریکایی هرگز نمیتوانست به راحتی و بدون #هزینه از آن خارج شود.
🔻۲. شایسته است رئیس جمهور قدری راهبردیتر فکر کند و بهتر تصمیم بگیرد. #مشکلات_برجام نه تقصیر منتقدان بلکه به دلیل عجله، سادهانگاری و خوشبینی شما و تیمتان بود.
خودکرده را تدبیر نیست...
🔻۳. گرچه هنوز هم علت این میزان واقعیت گریزی و مقاومت در مقابل پذیرش حقایق تلخ و هیچ برجام از سوی روحانی روشن نیست.
@siasi97
🔺واکنش عضو کمیسیون امنیت ملی به تحریم محمدجواد ظریف توسط آمریکا
🔹آقای ظریف؛ امروز جانکری و تضمینِ امضای او کجاست که پاسخگوی بدعهدی آمریکا باشد؟
از بد گویی تا بوسیدن سپاه
✍️ آقای روحانی امروز گفت "کارهایی که آمریکا انجام میدهد، به معنای شکست قطعی آمریکاست؛ آنها سرخورده و سر در گم شده اند. دست سپاه و وزارت دفاع را در سرنگونی پهپاد جاسوسی میبوسیم".
♦️به یک معنا، ایشان هم به منطق انقلاب و امام (ره) می گوید آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. این در حالی است که آقای روحانی در اوج توجیه ضرورت اعتماد و مذاکره و توافق، آمریکا را کدخدا می خواند و می گفت "نباید مقابل ابرقدرت ها ایستاد، آن هم با شعارهایی که بعضا توخالی هم هست".
🔹روحانی از آن طرف بارها علیه سپاه و ابوذر و سلمان های آن حرف زد و اتهام پراکنی کرد. یک تجربه تلخ شش ساله لازم بود تا یقین کنیم؛
🔻آمریکا قابل اعتماد نیست.
🔻آمریکا ناتوان از جنگ است.
🔻آمریکا ضعیف و قابل شکست دادن است.
🔻آمریکا با امتیاز دادن، وحشی تر می شود و نه نرم تر.
🔻نباید با افتادن در تله فریب دشمن، وسوسه مذاکره درباره "برجام دو" و واگذاری توانمندی دفاعی و نظامی را پذیرفت.
🔻سپاه، همچنان که تکیه گاه اقتصاد کشور در روزگار تحریم هاست، دیوار مستحکم اقتدار و امنیت ملی هم است.
🔻باید دست فرزندان شجاع و بی توقع سپاه را بوسید، نه این که ناسزا گفت و درشتی کرد.
🔻نباید به دیکته های FATF که به تروریست نامیدن سپاه در قالب دیکته های آمریکا و تحریم آن ختم می شود، کمترین بهایی داد.
🔹خسارت های برجام بی شمار است اما به خاطر عبرت ها و درس های بزرگی که به ما آموخت، باید از روحانی تشکر کنیم؛ هر چند که می توانستیم آزموده ها و عبرت ها را از نو تجربه نکنیم.
محمد ایمانی
💢 ماجرای سفر محمدعلی #نجفی به آمریکا و دیدار وی با #جاسوسان هستهای
🔻کریمیقدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:👇
🔹نجفی قبل از انتصاب در #شهرداری تهران سفری به آمریکا داشت و در راستای پروژه نفوذ با گروههایی که پروژه نفوذ را در ایران پیگیری میکنند، دیدار و ملاقات کرد؛ آنها به وی می گویند ما تو را شهردار می کنیم به شرط آنکه چند کار مهم برای ما انجام دهید.
🔸یکی از این کارها استخدام 170 نفر در شهرداری و زیر مجموعه های آن بود. این افراد از میدان میوه و تره بار #تهران گرفته تا در ارکان مختلف شهرداری از جمله برج میلاد باید مشغول می شدند.
🔹نجفی به این گروهها قول می دهد تا افراد مد نظر آنها #منصوب و یا مشغول بکار شوند
🔸خاتمی اصرار داشت تا نجفی شهردار شود. اما هم آقای روحانی، هم واعظی و هم جهانگیری در جریان بودند که نجفی #صلاحیت اداره شهرداری تهران را ندارد ولی چون خاتمی اصرار می کرد این انتصاب، برخلاف قوانین انتصابات کشور و استعلامات، انجام شد.
🔹با آنکه نجفی در #شورای_شهر رای آورد اما از سوی وزیر کشور حکم وی صادر نشد. خاتمی پیگیر این موضوع شد و در نهایت حکم نجفی صادر شد
@siasi97
به زودی فشار های زیادی از طرف قوه قضائیه بر پیکره نجومی بگیران و نجومی خوران وارد خواهد شد
🔸ان شاءلله که در همین راستا قوه قضائیه مسئولان و مدیران ارشد را موظف به افشای دارایی هایشان خواهد کرد که در صورت لزوم باید ثابت کنند اموالشان از راه درست و شرعی بدست آمده است
طه:
۰⭕️سه دهه مسابقه «تاجرمدیران» برای تسخیر اقتصاد
▪️ دهه دوم عمر انقلاباسلامی، اولین مقطع بروز تغییرات در رویکردهای عمومی مسئولان و مدیران جامعه بود. از جمله مهمترین نشانههای این تغییر، بروز خوی #اشرافیگری و مسابقه #ثروتاندوزی در میان دولتمردان بود. با آنکه ۱۰ سال پیش از آن با پیروزی انقلاب، اشرافیت طاغوتی کنار زدهشده بود و طبقه جدید مدیران انقلابی، روش ساده زیستی و مردمی بودن را در سبک زندگی شخصی و اداری در پیش گرفتند.
▪️در دورهای که به #سازندگی معروف شد، رسوخ تجملگرایی از عالیترین مقام دولت آغاز شد و مردم و مسئولان از رئیسجمهور وقت، توصیه به #مانور_تجمل شنیدند. سوت مسابقه ثروتاندوزی و راحتطلبی میان مدیران دولتی و خانوادههای آنها به صدا درآمد و شاهد جلوههای جدیدی از «تاجرمدیر» و «آقازاده»ها در فضای مدیریتی سیاسی کشور شدیم.
▪️فرصتهایی که در اختیار مدیران و آقازادههایشان از لحاظ دسترسی به اطلاعات سودآور و نیز اختیارات تصمیمگیری و تصمیمسازی سودساز وجود داشت عملاً میدانی #نابرابر برای آنها ایجاد کرد که بتوانند در رقابت با بخش خصوصی واقعی و اصحاب کسبوکار با شتابی خیرهکننده حرکت کنند.
▪️هرچند مسابقه کسب ثروت نجومی مسئولان پایان نیافت، اما با روی کار آمدن #دولت_یازدهم، موج دوم اشرافیگری دولتی ظهور یافت. تحت عنوان بهکارگیری مدیران توانمند و کاربلد و به عبارت دقیقتر «ژنرالها» طبقه «تاجرمدیران» بار دیگر بر کرسی قدرت رسیدند و هیچ ابایی از اذعان به داشتن ثروت ۱۰۰۰ میلیاردی و فراتر از آن نداشتند.
▪️اکنون شش سال از آغاز موج دوم اشرافیگری دولتی میگذرد. اگر در موج اول مدیران بهتدریج به ثروتاندوزی روی آوردند و رحل اقامت در منازل اعیاننشین و مجلل گزیدند، این بار طبقه تاجرمدیران اشرافی از ابتدا دارای ثروتهای صدها میلیاردی هستند، در منازل دهها میلیاردی در ولنجک، الهیه، زعفرانیه، فرمانیه، نیاوران و ... سکونت دارند، همزمان با تصدی وزارت و ریاست سازمان و ... مالک چندین شرکت خانوادگی به همراه فرزندان و همسران خود هستند و آنها را اداره میکنند و در بخشهای گوناگون واردات، ساختوساز، انحصارات و ... از جایگاه خوبی برخوردارند.
▪️ناگفته پیداست که نمیتوان از مدیری که خوشنشینی در خانه ۱۰۰ میلیاردی در ولنجک را برگزیده یا سرگرم دلمشغولیهای اقتصادی شخص خود و خانوادهاش است، انتظار داشت که درد حاشیهنشینان بیبضاعتی را بفهمد که کل امیدشان به یارانه ناچیز ماهانه است، یا حال زن سرپرست خانواری را درک کند که برای خرجی خود و فرزندانش، خود را به مشقت فراوان میاندازد، یا حس پدری را بفهمد که چند فرزند بیکار و فارغالتحصیل دانشگاه دارد یا مصائب مردم رنجدیده جنوب غرب کشور بر اثر ریزگردها را اندکی متوجه شود.
▪️اصل ۱۴۲ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تأکید میکند «دارایی رهبر، رئیسجمهور، معاونان رئیسجمهور، وزیران و همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت، توسط رئیس قوه قضائیه رسیدگی میشود که برخلاف حق، افزایش نیافته باشد.»
▪️ اینک صرف رسیدگی رئیس قوه قضائیه نمیتواند اقناعگر افکار عمومی باشد. بهنظر میرسد فضایی برای اطلاعرسانی شفاف در خصوص دارایی و سبک زندگی مسئولان و خانوادهشان شکل گیرد و به این منظور ضروری است سامانهای مشخص برای این منظور ایجاد و در دسترس #عموم_مردم قرار گیرد. از جمله اولین حقوق شهروندان آن است که حاکمان خود را دقیق و واقعی بشناسند.
اخوان
@siasi97
علی #کفاشیان رییس سابق فدراسیون فوتبال و عباس ترابیان با رای کمیته اخلاق در پرونده فساد معروف به شرکت ام پی سیلوا، به ۵ سال محرومیت از هرگونه فعالیت فوتبالی محکوم شدند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رهبر انقلاب: کاری کنید که تحول در قوه قضائیه در مدت زمانی، ملموس شود/ تحول بدون برنامه امکان ندارد
رهبرانقلاب در دیدار رئیس، مسئولان و کارکنان دستگاه قضائیه:
🔹قوه قضائیه در جمهوری اسلامی یک بنای جدید بود و با قبل از انقلاب تفاوتهای اساسی داشت. این نهال باید روزبهروز رشد کند و هر دوره نسبت به دوره قبل پیشرفت داشته باشد. حالا هم دوره جدیدی شروع شده و این دوره جدید باید یک فضل و امتیاز و آوردهای علاوه بر آنچه گذشتگان انجام دادند به قوه قضائیه اهدا کند. این آورده، تحول در قوه قضائیه است.
🔹تحول معنایش این است که شما برای پرداختن به یک اصول مشخصی که براساس اسلام، قرآن و جمهوری اسلامی دارید و برای رسیدن به آرمانها، شیوههای ابتکاری و موثر و نو را ابداع و از آن استفاده کنید و نقصها و خلاءهای گذشته را هم جبران کنید.
🔸تحول بدون برنامه امکان ندارد. قبل از مسئولیت رئیس محترم جدید قوه قضائیه از ایشان خواسته شد و ایشان هم یک برنامه جامعی تهیه کردند. لکن اگر بخواهیم این برنامه، تحقق خارجی پیدا کند، احتیاج به کار دارد.
🔹بنده توصیه اولم این است که همین برنامهی خوبی که تهیه و تدوین شد طبق زمانبندی و بدون اغماض پیش ببرید و عملیاتی کنید.
🔸کاری کنید که بعد از گذشت یک مدت قابل قبولی کاملا احساس شود که قوه قضائیه دچار تحول شده است. ۹۸/۴/۵
@Farsna