هدایت شده از خبرگزاری فارس
گروکشی دولت از صداوسیما پس از پخش «گاندو»/بودجه ۳ ماهه دوم صفر!
🔹پس از پخش مجموعه تلویزیونی «گاندو» دولت عزم خود را جزم کرده که از طریق بودجه بتواند بر محتوای تولیدات صداوسیما تاثیر بگذارد.
🔹دولت در گامی جدید برای کنترل محتوای برنامههای تلویزیون شرط و شروط جدیدی را برای صداوسیما تعیین کرده است.
🔹از جمله آنها میتوان به انتخاب ۲ ناظر در شورای نظارت بر صداوسیما اشاره کرد.
🔹اگر این طرح اجرایی شود، نمایندگان دولت ابتدا باید طرحهای مورد نظر صداوسیما برای ساخت را ارزیابی کرده و پس از آن به اجازه بدهند که آیا این اثر ساخته شود یا خیر.
🔹در همین راستا نیز طبق شنیدهها تخصیص بودجه سه ماهه دوم صداوسیما صفر شده و بناست با ندادن بودجه صداوسیما از سوی دولت، اعمال فشار بیشتری برای پذیرفتن شرایط به صداوسیما وارد شود.
🔸به نظر میرسد مورد اخیر «گاندو» فرصتی فراهم کرده تا موضوع مستقل شدن بودجه سازمان صداوسیما در دستور کار مجلس قرار بگیرد.
fna.ir/dau3bk
@Farsna
نام کشورهای اروپایی میزبان کلاهکهای اتمی آمریکا لو رفت
🔹یکی از سازمانهای وابسته به «ناتو»، در یک گزارش عمومی به صورت اتفاقی محلهای استقرار کلاهکهای اتمی آمریکا در اروپا را لو داده است.
🔹در این گزارش که ساعاتی بعد از انتشار عمومی، از دسترس خارج شد، عنوان شده است که آمریکا در بلژیک، آلمان، ایتالیا، هلند و ترکیه مجموعا ۱۵۰ کلاهک اتمی مستقر کرده است.
📹پاسخ جالب کدخدایی به ادعای برخی نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه “نظارت استصوابی شورای نگهبان، باعث ورود برخی نمایندگان غیرشایسته به مجلس شده است”
🔹 “به خودشان رجوع کنند و دنبال مشکل جای دیگری بگردند”.
🔹متاسفانه هزینههای انتخاباتی بسیار بالا رفته است، در شهرهای کوچک هزینه های انتخاباتی بسیار زیادی میشود
🔹مگر این پستی که قرار است شما بگیرید چقدر ارزش دارد؟ اصلا شما این پولها را از کجا آوردید
🔹ما در شورای نگهبان ابزارهای کمی در بحث هزینه های انتخاباتی داریم، رصد کردن این موارد بسیار سخت اما قطعا تا جایی که بشود بررسی میکنیم، برخی افراد به خاطر هزینههای غیر متعارف در انتخابات رد صلاحیت شدهاند
@siasi97
م صابران:
💥ولایت فقیه واتیکانی!!!
♦️ سال ۶۵ در بازگشت از جبهه، همسفر استاندار وقت کرمان حسین مرعشی بودم که امروز سخنگوی حزب کارگزاران است. یادم میآید که به من میگفت: در کشور ما حاکمیت دوگانه وجود دارد و این غلط است؛ یا رئیسجمهور یا ولی فقیه. دنیا تحمل چنین حکومتی را ندارد، آنها دولت را به رسمیت میشناسند و دولت به آنها پاسخگوست نه رهبری...
♦️ و اما حالا پس از ۳۳ سال حسین مرعشی در مصاحبه با روزنامه شرق (٢٢تیر) همان حرفها را تکرار میکند و میگوید:
👇👇👇
« ساختار سیاسی بايد عوض شود... یا باید همه قدرتها به رئیسجمهور داده شود (و رهبری اختیاراتی نداشته باشند) یا رهبری فردی را بهعنوان نخستوزیر به مجلس پیشنهاد دهند (و در واقع دولتی با رأی مردم نداشته باشیم) وقتی میگوییم دولت یعنی در کنار کابینه، سیاستهای قضایی، مباحث فرهنگی و امنیتی از دولت جدا نباشند. بالاترین مقام قضایی باید وزیر دادگستری باشد... رهبر هم به عنوان مظهر وحدت ملی، بهعنوان مدافع جمهوريت و اسلامیت و مدافع مردم لازم است در یک هاله از تقدس باقی بماند و همه اختیارات اجرایی به دولت برسد...»
♦️ جالب است آقای مرعشی در این سالها نه تنها نتوانسته ریشه این شبهه را در ذهن خود بخشکاند، بلکه آن را رشد داده و شبهه را عمیقتر مطرح کرده است.
✅ در واقع ایشان ولایت و قدرت مطلقه را برای رئیس جمهور تعریف کرده و ولایت تشریفاتی و واتیکانی را هم برای فقیه بیشتر مناسب میداند!!!
او از این نکته غافل است که نوع حکومت ما با حکومتهای دینستیز، متفاوت است. حکومت ایران، حکومتی اسلامی است و از شرق و غرب گرفته نشده است. حکومت ایران، حکومت دینی مبتنی بر ولایت فقیه میباشد و دولت هم در طول و ذیل ولایت فقیه تعریف میگردد نه در عرض ولایت فقیه که چنین اشکالی متوجه آن باشد.
ای کاش سخنگوی حزب کارگزاران بیشتر از این بر اندیشه بنیانگذار انقلاب پا نگذارد...
@siasi97
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 #موشن_گرافیک |معضل خرید یا اجاره مسکن در فصل تابستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز مطالبهی حجاب باید از دولت صورت گیرد نه مردم...
آقای وزیر علوم که میخواهید دانشگاه را اصلاح کنید اول باید از دفتر خودتان شروع کنید
کفگیر! (گفت و شنود)
گفت: دولت انگلیس اعلام کرده است به شرط اینکه نفتکش ایران به سمت سوریه نرود آن را آزاد خواهد کرد!
گفتم: ما هم اعلام کردهایم به شرط اینکه نفتکشها و کشتیهای تجاری انگلیس به خلیجفارس وارد نشوند، آنها را توقیف نخواهیم کرد!
گفت: خبرهای موثق حکایت از آن دارند که بعد از توقیف نفتکش ایرانی، کشتیهای تجاری و نفتکش انگلیسی از ترس توقیف وارد تنگه هرمز نشده و در سواحل کشورهای عربی لنگر انداخته و منتظر ماندهاند.
گفتم: یعنی از ترس مرگ خودکشی کردهاند و خودشان دست به توقیف نفتکشهایشان زدهاند.
گفت: پس بگو چرا صدایش را در نمیآورند ولی پشت سر هم پیغام و پسغام میفرستند که بیایید یکجوری قضیه را حل و فصل کنیم؟!
گفتم: یارو چندتا میهمان داشت و پشت سر هم به آشپزخانه میرفت و به اهل خانه سفارش میکرد که زود باشید! میهمانها حسابی گشنهاند. همسرش که از کوره در رفته بود با کفگیر توی سر او زد و یارو هنگام صرف غذا درحال تعارف به میهمانها بود که یکی از آنها گفت؛ خود شما هم بفرمایید و یارو گفت؛ شما بفرمایید من چند دقیقه قبل یک کفگیر خورده ام
🔖 طرح #مالیات از #خانههای_خالی در #سایر_کشورها
🔹مالیات خانه های خالی در #اسپانیا
دولت ایالتی باسک اسپانیا مالکان واحدهای خالی را به میزان #روزانه٩ یورو جریمه می کند و در صورتی که ملک مورد نظر برای سال دوم نیز خالی بماند مقدار جریمه به میزان #١٢یورو در روز افزایش می یابد. مقامات ایالتی باسک اعلام کرده اند در شرایطی که بسیاری از مردم نیازمند خانه هستند، وجود خانه های خالی از سکنه غیرقابل قبول می باشد.
🔸مالیات خانه های خالی در #آمریکا
بر اساس قانون مالیاتی در آمریکا، صاحبان خانه هایی که به امید افزایش قیمت و کسب سود در آینده ملک خود را خالی نگه داشته شده باشند باید مالیاتی معادل #١٠درصد_ارزش_ملک را بپردازند. این مالیات بر خانه هایی اعمال می شود که برای مدت زمان یک سال خالی ثبت شوند.
🔹مالیات خانه های خالی در #فرانسه
مقامات دولتی فرانسه اقدام به وضع مالیات بر خانه های خالی در شهر پاریس و شهرهای بالای ٢٠٠ هزار نفر جمعیت کردهاند. براساس طرح توسعه منطقه پاریس و حومه سالانه باید ٥٣ هزار واحد مسکونی در این منطقه عرضه شود. این درحالی است که آمار عرضه سالانه مسکن در این منطقه نزدیک به ٤١ هزار واحد می باشد. دولت فرانسه برای رفع این کسری در بخشهایی از این کشور اقدام به وضع مالیات بر خانههای خالی کرده است.
🔸مالیات خانه های خالی در #انگلستان
دولتهای محلی در بندر اسمیر و نستون انگلستان مالیات بر خانههای خالی به منظور بازگرداندن این خانهها به بازار مسکن تشدید کرده است. به شکلی که پس از ٦ ماه خالی ماندن ملک در این منطقه مالیاتی معادل #٥٠_درصد از کل بهای ملک می باشد و بعد از یک سال خالی ماندن صاحب خانه باید به اندازه کل ارزش مسکن مالیات پرداخت کند.
✍ میلاد باریپور
هدایت شده از معیار
درباره یک سخن مهم رهبری
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور تاکید کردند عناصر مؤمن در جمهوری اسلامی راهزنی دریایی انگلیس را بی جواب نمی گذارند و در فرصت و جای مناسب پاسخ خواهند داد.
اما عناصر مومن در جمهوری اسلامی کیستند که قرار است پاسخ دزدی دریایی انگلیس را بدهند و چه فرقی با دیگر افراد و جریانات درون انقلاب دارند؟!
الف: اساسا پاسخهای بزرگ به زورگویی ابرقدرتهای همانند انگلیس و آمریکا، تنها از عهده عناصر مومن انقلاب قرار برمیآید. زیرا لازمه پاسخهای بزرگ به امثال انگلیس خبیث، مومن بودن به انقلاب و سنت ها و قواعد انقلابی است. اگر کسانی مومن حقیقی به قواعد انقلاب اسلامی – توکل و اعتماد به خدا و سنتهای الهی، بزرگ نشمردن دشمن از حدواقعیاش، اعتماد به نفس و اعتقاد قلبی به قدرت درونی و تکیه به مردم، شجاعت و اعتقاد به دکترین مقاومت امام خمینی(ره)، باور به عقلانیت و تدبیر انقلابی، صراحت و ترسیم خطوط قرمز پررنگ در برابر دشمن و... – نباشد، نمیتوانند تصمیمات سخت و عکس العمل واقعی در برابر کشورهای خبیثی همچون انگلیس داشته باشند.
ب: تاکنون نیز بسیاری از پاسخهای بزرگ و دردناک به کشورهای زورگوی همچون آمریکا و انگلیس توسط عناصر مومن انقلابی داده شده است. از ابتدای ابتدای انقلاب تا الان می توان موارد متعددی را در اینباره برشمرد که البته منهدم کردن پهپاد فوق پیشرفته آمریکایی گلوبال هاوک آخرین نمونه آن است. از این منظر افرادی از جنس و مشابه منهدمکنندگان پهپاد آمریکایی کاندیدا اول برای پاسخ به دزدی دریایی انگلیس هستند.
ج: البته پاسخ عناصر مومن انقلابی به دزدیها یا زورگوییهای کشورهای متکبر غربی تنها پاسخ نظامی نیست؛ بلکه شامل هر نوع پاسخی غیر سخت – فرهنگی، سیاسی، علمی، اقتصادی و ...- است که در آن چارچوب قواعد انقلابی رعایت شده باشد. همچناکه یک دیپلمات نیز میتواند با قواعد انقلابی، پاسخهای دردناک و اتفاقا موثری به اقدامات اخیر آمریکا و انگلیس بدهد.
د: اما تمام بحث چند سال اخیر درباره عناصر تصمیمگیر یا تصمیمساز درون نظام در مواجه با کشورهای زورگو غربی به نوعی تقابل مومنین به انقلاب و اسلام آوردندگان به انقلاب است! البته می توان افراد و جریاناتی را نام برد که واقعا اینک در زمره کافران به قواعد انقلابی هستند ولی تقابل عمده درون نظام به تقابل عناصر مومن و غیرمومن به انقلاب است. برخی از افراد درون نظام تنها مسلمان به انقلاب هستند ولی در بزنگاههای سخت چون مومن – ایمان و باور قلبی- به انقلاب و قواعد آن نیستند، نمی توانند تصمیمات بزرگ بگیرند و در مواجه با زورگویان دنیا کم میآورند.
ه: اما فرق مومنبودن به انقلاب با مسلمانبودن به انقلاب چیست؟ این دو تفاوتهای بزرگی با هم دارند. ولی به صورت خلاصه اولا در باور و یقین قلبی با یکدیگر فرق دارند و دوما مومن به انقلاب در مرحله آرمان و گفتمان، همه آن آرمانها و ابعاد گفتمانی انقلاب اسلامی را باورد دارد و نه بخشی را و مهمتر اینکه در شعار، حرف و ظاهر باقی نمیماند و دست به عمل و پاسخ انقلابی هم میزند.
شهرهای عربستان در آستانه انفجار بمب ساعتی
شرکت سعودی آرامکو با اشاره به افزایش بهای بنزین ، بهای بنزین با اکتان 91 را ، از 1.44 به 1.53 ریال و بنزین با اکتان 95 را از 2.18 به 2.10 ریال سعودی افزایش داد.
پایگاه های اجتماعی عربستان، شاهد واکنش های گسترده ای به تصمیم افزایش بهای بنزین بودند. به ویژه که عربستان بزرگترین تولید کننده نفت به شمار می رود.
کاربران شبکه های اجتماعی نیز افزایش بهای کالاها و خدمات را که مشکلات معیشتی بیشتری برای شهروندان داشته را به باد انتقاد و تمسخر گرفتند.
شایان ذکر است سیاست های ریاضت اقتصادی محمد بن سلمان ولیعهد سعودی که معمولا شامل طبقات فقیر و متوسط می شود، در اوج اسراف و تلف کردن منابع عربستان با ارقام نجومی است. زیرا دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در درآمدهای نفتی شریک خاندان آل سعود است، آمار نیز بیانگر این است که میزان شیردهی آل سعود به ترامپ به یک تریلیون دلار یعنی هزار میلیارد دلار تا پایان اولین دوره ریاست جمهوری وی می رسد که این مبلغ زیاد برای اشتغال زایی در آمریکا هزینه می شود که شاید فرصت دیگری به ترامپ برای انتخاب مجدد وی برای ریاست جمهوری بدهد که البته بن سلمان نیز متمایل بدان است تا به لطف ترامپ بر صندلی قدرت عربستان تکیه بزند.
در همین راستا اخبار واصله نیز از هزینه کردن میلیاردها دلار توسط بن سلمان در حمله به یمن و ماجراجویی های وی در سودان، لیبی، عراق، سوریه و دیگر کشورهای عربی اسلامی بدون حساب یا هرگونه نظارتی فقط برای اشباع گرایشهای سلطه جویانه وی می شود بدون اینکه نتایج این سیاست های موروثی را بر آینده عربستان در کوتاه مدت یا بلند مدت در نظر داشته باشد.
نتایج پژوهش های مراکز تحقیقات جهانی درباره وضعیت اقتصادی عربستان نیز بیانگر، ارقام و آمار ترسناکی از شمار بیکاران و وجود مناطق گسترده محرومی در حاشیه شهرهای عربستان بدون ساده ترین امکانات زندگی است که این خود هشداری برای انفجار بمبی ساعتی نه در دنیای خیالی بلکه در واقعیت و در قلب شهرهای سعودی است.
ل من ط ق شهر قم:
💎یک افشاگری تکان دهنده در شبکه افق صدا و سیما
میلاد گودرزی فعال رسانه ای: من روی پرونده فساد آقای #ریخته_گران داشتم کار میکردم که به ویلاهای او در باستی هیلز لواسان برخوردم
برایمان سوال شد که پول ویلای او با قیمت تقریبی ۷۰۰ میلیارد تومان از کجا آمده است
▪️با پیگیری ها به پرونده ساخت ۲۵۰ هزار ویلا رسیدیم در اوایل دهه هشتاد بود این پرونده مربوط به یک خانواده است
▪️افرادی در این پروژه سرویس دهنده اصلی بودند مانند آقای #طبری معاون اجرایی ریاست قوه قضاییه در دوره قبلی که بازداشت شده است او سرویس دهنده ساخت و ساخت این ویلاها بود
▪️در پرونده #دختر_نعمت_زاده وقتی پیگیری کردیم که پول این ویلا از کجاست ، دیدیم او به جرم قاچاق دارو چند ماه در زندان بوده و با وثیقه چند هزار میلیاردی آزاد است ، او در حال حاضر ۳۵۰ میلیارد تومان به شرکتهای دارویی بدهکار است
▪️پدیده مش قربون علی یک پیرمرد با تحصیلات پنجم دبستان است که در چهار سال ۴۵۶ میلیون دلار ارز دلار به او داده شده تا ورق استیل وارد کند اما هیچ کاری نکرده است ، به او در خصوصی سازی در سال ۹۷ مبلغ ۶۱۱ میلیارد تومان تسهیلات داده میشود
حمید حمیدی:
🔴مجازات انگلیس آغاز شده
✍️ زجر کش کردن و در ابهام و انتظار گذاشتن، به مراتب گزنده تر از گفتن و زدن بلافاصله ضربت است. جمهوری اسلامی ایران، با سران تروریست ها در کردستان عراق و سران داعش در سوریه همین کار را کرد. اعلام کرد قطعا تروریست های جنایتکار را مجازات می کند اما آنها را چند هفته در خماری نگه داشت.
🔹تروریست ها چند هفته نگران بودند که ایران، کی، از کدام طرف و چگونه ضریه خواهد زد و ... ناگهان ضربت ذوالفقار فرود آمد و مقر فرماندهی آنها را شخم زد. حالا نوبت دزدان دریایی انگلیسی است که خام آمریکا و عربستان شدند و نفتکش حامل نفت ایران را در تنگه بین المللی جبل الطارق توقیف کردند.
♦️انگلیسی ها قریب 10 روز است سرآسیمه اند. می دانند که ایران وقتی می گوید خباثت شما بی جواب نمی ماند و تودهنی خواهید خورد، حرفش حرف است. اما نمی دانند کی و کجا و چگونه و با چه دوزی از درد آوری و گزندگی. کشتی هایشان مجبور شده اند در سواحل امارت و عمان متوقف شوند؛ بدل از توقیف!
🔹یک روز می گویند مجبور شده اند برای اسکورت، هزینه گزاف تحمل کنند. شاید مجبور شوند برای رد گم کنی، پرچم دیگر کشورها را روی کشتی های شان بزنند اما باز هم ایران امکانات شناسایی مالکیت و مقصد کشتی ها را دارد؛ همچنان که این سوال بی پاسخ مانده: تا کی و کجا می شود کشتی اسکورت کرد؟!
♦️ایران البته ترجیحش این است که کشتی انگلیسی را توقیف کند و گرنه مثل آب خوردن می توان در چند ساعت، چند کشتی و ناو آنها را گرفتار اژدر و مین یا ضربات غیبی دیگر -بدون کمترین امکان رد گیری- کرد. منحصر به خلیج فارس و دریای عمان هم نیست؛ می تواند حتی در آب های ساحلی انگلیس اتفاق بیفتد
🔹انگلیسیها در حال مجازات هستند؛ اما به شیوه ای منحصر به فرد . آنها گنده تر از آمریکا، عربستان و اسرائیل نیستند که مجازات های سختی را چشیدند. یقین دارند ضرب شست بدی خواهند دید . بی تردید، اکنون که هیجان رهزنی خوابیده، بارها با خود گفته اند خودم کردم که لعنت بر خودم باد.
@siasi97