تحلیل شرایط جریان انقلابی در آستانه انتخابات سعید محمد: رئیسی به من گفت وارد انتخابات نمیشوم
محمد تصریح کرد: ابتدا خدمت آقای رییسی رفتم تا برنامه را با ایشان تنظیم کنم. ایشان گفتند که به انتخابات ورود نمیکنند. حتی قبل از آنکه از قرارگاه خارج شوم دوباره از ایشان پرسیدم و گفتند که قصد ورود به انتخابات را ندارند. اگر ورود کنند به آقای رییسی کمک می کنم چون ایشان می توانند اجماع خوبی ایجاد کنند و اولویت عدم انشقاق است.
اگر آقای رئیسی در انتخابات وارد نشود و با فرض تعیین صلاحیت آقای سعید محمد باید گفت رای سعید محمد و سعید جلیلی از یک پایگاه اجتماعی است و در این شرایط رای دکتر قالیباف دست نخورده باقی خواهد ماند . و احتمال پیروزی دکتر قالیباف بیشتر از آن دو برادر عزیز است زیرا دکتر قالیباف علاوه بر آنکه از جبهه انقلاب رای بالایی خواهد گرفت همچنین خواهد توانست رای قابل توجهی از بخش خاکستری جامعه نیز کسب کند اما اگر آیت الله رئیسی وارد انتخابات شود حضور سه برادر فوق در انتخابات هیج توجیه بازاریابی سیاسی ندارد و احتمال پیروزی آیت الله رئیسی بسیار بالا است البته درست است اصلاح طلب ها در شرایط خوبی نیستند ولی شکاف بین اصول گرایان میتواند به پیروزی احتمالی آنها بینجامد پس نتیجه میگیریم به نظر من کاندیدای اول جبهه انقلاب باید آیت الله رئیسی باشد اما اگر ایشان به هر دلیلی در انتخابات وارد نشوند جبهه انقلاب باید روی دکتر قالیباف اجماع کند که بسیار بعید میدانم جبهه پایداری ،سعید جلیلی و سعید محمد زیر بار اجماع قالیباف بروند در نتیجه حبهه انقلاب با چند کاندیدا وارد انتخابات خواهد شد که این بهترین سناریو مطلوب برای اصلاحات است.
دو خصوصیت مهم آمریکاییها در مذاکره
🔹 آمریکاییها در مذاکره با کشورهای خارجی حتی ایران، دو ویژگی مهم دارند:
اولاً در هر گفتگویی تمام جوانب و ابعاد موضوع مورد مذاکره را با دقت و تأمل میسنجند. اینکه در مذاکرات سیاسیشان تیمی متشکل از همه نوع متخصص از دیپلمات گرفته تا مورخ و روانشناس و جامعهشناس و غیره را با خود همراه کرده و پشت میز مذاکره میآورند به خوبی گویای ویژگی مورد اشاره است.
ثانیاً، در هر گفتگویی فقط به تعمیق طولی و عرضی و تأمین حداکثری منافع ملیشان فکر میکنند و تا نیل به آن هم هیچ عجلهای نمیکنند. چنان با صبر و حوصله مذاکره میکنند طوری که طرف مقابل بعضاً خسته و کلافه شده و تن به درخواستهایشان بدهد.
در هر گفتگویی با دولت آمریکا باید این دو خصوصیت مهم را مد نظر داشت. آمریکاییها اجازه نمیدهند کشورهای دیگر از چهارچوب مذاکره با این کشور به عنوان فست شارژ استفاده کنند.
قمار، بورس، رمز ارز... مقصد بعدی پول های شناور کجاست؟
🔺چند ماهی ست تب و تاب سایت های #شرط_بندی و خیل عظیم مال باختگان این سایت ها به خبر روزانه کشور تبدیل شده. عده ای به هوای یک شبه پول دار شدن فریب تبلیغات بت ها را خوردند و بی خبر از خباثت نیات صاحبانشان که با استفاده از الگوریتم هوشمند و فیشینگ، هم پیش فرض را بر باخت کاربران قرار داده اند، هم بعد از باخت حساب او را خالی می کنند، سرمایه های خود را به راحتی تقدیم آنان می کنند. برخی تمام دارایی خود و خانواده شان را در قمار باختند و حالا دستشان به هیچ کجا بند نیست.
⛔️آیا می دانید گردش مالي سالانه سايتهاي شرطبندي آنلاين در ايران، به اندازه درآمد فروش نفت است؟!
🔹امروز در دنیا #قمار یک صنعت کثیف و پرطرفدار است که یک عده را پولدار و عده زیادی را هم به خاک سیاه نشانده و با تمام صدمات اقتصادی و اجتماعی و حتی جنایاتی که به دنبالش اتفاق می افتد، برای خودش می تازد. اما گسترده شدن این پدیده در کشور ما با توجه به حرمت شرعی و قانونی جای ریشه یابی و بررسی بیشتر دارد.
🔹البته که واحدهاي فناوري اطلاعات بانك مركزي و دادستاني كل كشور و پليس فتا موظفند راه تبلیغات و انتقال پول این سایت ها را بسته و صاحبانشان را به هر طریقی از دست اندازی به جیب مردم متوقف کنند؛ اما کارشناسان تربیتی و اجتماعی هم باید نگاه موشکافانه و دقیق خود را به این ماجرا بدوزند.
🔹نقش تبلیغات بت ها با ترفندهای گوناگون و کثیف به ویژه در اینستاگرام، در اقبال عده ای از مردم به این راه پولدارشدن غیرقابل انکار است. اما وقتی این اتفاق را بگذاریم کنار دوره های هجوم مردم به سمت #بورس، #دلار، سکه، طلا، موسسات مالی و اعتباری و اخیرا #رمز_ارز و سرمایه گذاری های غیر اصولی و دوره ای در آن ها که نتیجه ای جز مالباختگی و ایجاد بحران های اجتماعی-امنیتی و فراهم آوردن فرصت برای سودجویان نداشته، دیگر پای یک #پدیده_اجتماعی در میان است. اینکه در کشور ما فرهنگ صحیح کسب ثروت به شدت ضعیف است.
🔹ما با افق دیدی مواجهیم که دنبال راحت ترین شکل کسب پول است و تلاش و برنامه ریزی واقع بینانه در نگاهش جایی ندارد؛ که به خود می گوید اگر راهی هست که می توان یک شبه میلیاردر شد، چرا نباید من این راه را امتحان کنم؟
🔺سه دلیل عمده می توان برای این پدیده ذکر کرد:
1️⃣دولت نه تنها برای هدایت سرمایه های سرگردان به سمت تولید برنامه ای ندارد، بلکه اقتصاد دلال سالار و آفت زده از #واردات و #قاچاق و نیز #بوروکراسی، خلاء در قوانین اجرایی و نظارتی و…تا می تواند بر سر راه اقبال به تولید سنگ اندازی می کند. این است که میل به سرمایه گذاری در تولید کاهش می یابد و مردم ترجیح می دهند در جاهای دیگر به دنبال افزایش پول های خود باشند.
2️⃣ضعف فرهنگ کار و تلاش و مسئولیت پذیری. این فرهنگ در کشور ما طی سال ها استعمار نو و سپس تهاجم فرهنگی دستکاری شد. در گذشته بخشی از فراغت کودکان و نوجوانان با کار و تلاش و کسب مهارت و حتی درآمد می گذشت. این امر نه از روی اجبار و ظلم که یک برنامه تربیتی و آینده نگرانه بود تا کودک مسئولیت پذیر و تلاشگر بار بیاید و مفهوم پول برایش با زحمت و برنامه ریزی عجین شود. اما می بینیم امروزی شدن و بدنامی برچسب #کودک_کار، فرصت مهارت آموزی را از کودکان و نوجوانان گرفته و بار سنگین پر کردن اوقات فراغت کودکان و نوجوان ها هم روی دوش خانواده ها و دولت افتاده.
🔹ما با نگاه شخصی و منفعت طلبانه به کارمواجه هستیم که دور شدن از فرهنگ ملی و معارف دینی (فقدان ارزش مداری کار)، #ضعف_مشارکت_اجتماعی و حتی ضعف تعلق ملی به ویژه در نسل نوجوان و جوان، کاهش اعتماد به حاکمیت را موجب شده و گرایش به راه های نامتعارف یک شبه پولدار شدن را ترویج کرده.
3️⃣وفور تبلیغات مهیج شرکت در قرعه کشی ها که از بانک گرفته تا رب گوجه فرنگی را شامل می شود، مزید بر علت فرهنگ کالازدگی و سود یک شبه به دست آوردن است.
4️⃣در جامعه ای با فاصله ی طبقاتی که #رژه_اشرافیت و زندگی لاکچری عده ای جلوی چشم نوجوانان و جوانان طبقات متوسط و ضعیف صورت می گیرد، حرص بالا کشیدن خود به هر قیمتی آنان را به سمت سیانورهایی نظیر قمار می کشاند.
🔻چاره ای نیست جزاینکه به فرهنگ قدیمی کار و تلاش و پشتکار برگردیم؛ ترویج #کارآفرینی و ایجاد بستر خلاقیت و تخصص گرایی، ساماندهی قوانین و راهکارهای اجرایی و نظارتی، ایجاد فضای رقابتی و مشارکتی (با استناد به اصل ۴۴)، ترمیم گسست های ملی و مناسبات دولت و ملت، تکیه بر #خودکفایی و صادرات به جای وابستگی و واردات. در برنامه های #کاندیداهای_ریاست_جمهوری در پی چنین مولفه های مهمی هم باشیم.
پزشکیان: امروز در جلسهای با رییسجمهور بودم؛ حتی نمیگذاشت برخی از وزیران، حرف بزنند
مسعود پزشکیان، کاندیدای احتمالی انتخابات:
♦️در روند تعرفه گذاری طرح سلامت، درآمد برخی پزشکان به غلط بسیار بالا رفت؛ در سه سالی که نماینده مجلس بودم، از طریق جراحی به اندازه 30 سال پول به حساب من پزشک واریز شد؛ این پول مفتی است که حکومت از طریق کارانه از مردم میگیرد و به من پرداخت میکند
♦️تخمین زده شده تا اواخر پاییز واکسن داخلی کرونا، دوزهای مورد نیاز را فراهم میکند؛ اما دولت روحانی، دلش میخواهد واکسن وارد کند و از واکسن تولید داخلی حمایت نمیکند
♦️روحانی میتوانست خیلی کارها بکند، ولی نکرد؛ امروز در جلسهای با رییسجمهور بودم و حتی نمیگذاشت برخی از وزیران، حرف بزنند
♦️2 میلیون میلیارد تومان یارانه پنهان پرداخت میشود که عموما هم به افراد ثروتمند پرداخت میشود؛ افزایش یارانه هدفمند از محل درست، منجر به تورم نمیشود
♦️در دوره مرحوم رفسنجانی، میخواستند به قیمت له شدن مردم، رشد اقتصادی داشته باشند.
#ایران_هراسی | تداوم ایرانهراسی اعراب؛ عامل تثبیت یا تسریعکننده افول‼️
🔻 #زمانه | دبیران کل اتحادیه عرب و شورای همکاری خلیج فارس در کنار سران برخی کشورهای عربی طی روزهای گذشته ضمن ابراز نگرانی از فعالیتهای هستهای ایران خواستار مقابله با افزایش نقش منطقهای و قدرت دفاعی کشورمان شدهاند!
🔹ایران در مقابل این سوال را مطرح کرده که چرا نگرانی آنها به جای بمبهای هستهای صهیونیستها متوجه فعالیتهای صلحآمیز کشوری اسلامی است که همواره حامی آرمان فلسطین بوده است.
🔹این کشورها برخلاف جهتگیری شهروندان خود، تلاش کردهاند اختلافاتشان با رژیم صهیونیستی را کمتر کرده و خود را با ساز تلآویو کوک کنند، چنانچه از ۱۹۷۳ به این سو اقدام موثری در برابر اشغالگری آنها صورت ندادهاند.
🔹حکام سازشکار عرب خواهان جایگزینی ایران با اسرائیل بعنوان تهدید شماره یک جهان عرب هستند تا به زعم خود چالشهای ناشی از فقدان مشروعیت خود را به تعویق اندازند.
🔹آنها امیدوارند با تشدید ایرانهراسی هزینههای داخلی روند سازش با صهیونیستها را کاهش دهند، اما جایگاه این دو نزد ملتهای عرب، شانس پیروزی چنین راهبردی را کاهش میدهد.
آمریکا قصد #لغو یک جای تحریم ها را ندارد
🔻منبع خبری پرستیوی در وین:
🔹 در مذاکرات دستورالعمل آمریکا صرفا تعلیق تحریمها و نه لغو کامل آنهاست و در صورت رفع برخی تحریمها، آمریکا قصد دارد آنها را در بازههای ۱۲۰ روزه و ۱۸۰ روزه تمدید کند.
🔹 آمریکا صرفا با یک بازه زمانی کوتاه مدت یک هفتهای برای راستیآزمایی موافقت کرده که در آن بصورت نمادین چند تراکنش انجام شود و راستیآزمایی معقول و لازم که برای معاملات نفتی حداقل ۳ تا ۶ ماه است تاکنون پذیرفته نشده است.
🔹 قصد آمریکا ازعدم لغو کامل تحریمها و اکتفاء به رفع موقت برخی از تحریمها صرفا بازگشت به برجام است تا بتواند از امکان مکانیسم ماشه علیه ایران استفاده کند.
🔹 در صورت پذیرش مکانیسم رفع مرحلهای تحریمها و یا تمدید بیاثر شدن آنها در بازههای زمانی ۱۲۰ روزه و ۱۸۰ روزه علاوه بر شرطی شدن اقتصاد ایران، آمریکا خواهد توانست با گروگان گرفتن این موضوع، برجام ۲ و ۳ را به ایران تحمیل کند.
اگر خدمات طب سنتی در نظام سلامت ادغام می شد قطعا در درمان کرونا با مشکل مواجه نمیشدیم
دکتر #زهرا_شیخی نماینده مردم اصفهان و سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
🔻 در اینکه نظام سلامت یکپارچه است و اقدامات مرتبط با سلامت مردم خارج از آن امکان ندارد شکی نیست و به طور قطع اگر ماده 74 برنامه ششم توسعه که در مورد ادغام خدمات طب سنتی در نظام سلامت است تاکنون اجرایی و عملیاتی می شد در درمان کرونا با مشکل مواجه نمی شدیم و شاهد شرایط بحرانی فعلی نبودیم.
🔻باید در وضعیت کنونی به حال شرایط کشور گریست، مقام معظم رهبری دقیق تر از همه ما و با ظرافت بسیار زیاد به هر آنچه که ستاد مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت گفتند عمل کردند اما هیچ کس از مواردی که ایشان در سخنرانی هایشان به طور واضح بیان فرمودند در میدان عمل تبعیت نکرد.
🔻 96 طرح کارآزمایی بالینی داریم که متعلق به دانشگاه های علوم پزشکی است، 30 مهرماه در نامه ای به رئیس جمهور تقاضا کردیم که از تمامی ظرفیت های علمی کشور برای درمان کرونا به صورت منطقی استفاده کنند و کمیته ای در ستاد تحت عنوان طب سنتی تشکیل شود اما متاسفانه این موضوع مورد توجه قرار نگرفت❗️