از عینالاسد تا عینالجسد
این پویانمایی زیبا رو از دست ندین
سوگند به خون سلیمانی ...
هدایت شده از محمود معلمی
٢٤ سال ریاست قوه مجریه
۱۶ سال ریاست قوه مقننه
۲۷ سال ریاست مجمع تشخیص
و ...
حالا اين جماعت بجاي اينكه پاسخگوي وضعيت موجود باشند، با ژست اپوزيسيون، طلبكارانه منتقد وضعيت موجودند !!
و جالبتر اینکه هنوز مدعی اند می توانند وضعیت فعلی را اصلاح کنند!!!
لاریجانی: با سوپرمنبازی کار درست نمیشود
🔹عدهای اداره کشور را از مسیر حکومت و عقل خارج کردهاند و برخی با سوار شدن بر موج احساسات هزینه گزافی برای زندگی مردم ایجاد کردند.
🔹سادهلوحی است که فکر کنیم با اقدامات نمایشی پوپولیستی، کلید جادویی و یا سوپرمن بازی به راهحل رسید. افرادی با سوار شدن به موج احساسات و پناه بردن به مسیرهای انحرافی و یا فراموشی آرمانهای امام، هزینههای گزافی برای زندگی مردم ایجاد کردند.
🔹دولت من هیچ ارتباطی به دولت روحانی ندارد و با هیچیک از جریانها رایزنی نکردهام. قبلا بنا نداشتم در انتخابات نامزد شوم اما پس از بیانات روز سهشنبه رهبر انقلاب تصمیم گرفتم نامنویسی کنم.
متن «بیانیه حضور» آیتالله سید ابراهیم رئیسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری منتشر شد
بخشی از این بیانیه به این شرح است:
مردم عزیز ایران،
🔸در آستانه قرن جدید نیازمند «تحول» همهجانبه و نظاممند برای نیل به «ایران قوی» هستیم. تغییرات جزیی و پنهان کردن مسائل اصلی مردم در تعارفات سیاسی و زدوبندهای جناحی، دردی را دوا نمیکند.
🔹مردم از انتخابات به دنبال این نیستند که فرد یا گروهی از صندلی قدرت بلند شود و قبیله دیگری با نشستن به جای آنها، امکانات کشور را بین خود تقسیم کنند.
🔸نتیجه انتخابات باید «تحول» واقعی یعنی بازگرداندن امید و نشاط به زندگی مردم باشد.
در پایان از همه گروهها، محرومان و دردکشیدگان،دانشگاهیان، حوزویان، نخبگان، جوانان عزیز و آحاد جامعه که مطالبه حضور اینجانب را داشتند و همه آنانی که خواستار تغییر وضع موجود هستند، برای همسنگری و کمک به خلق مشارکت حداکثری تاکید می نمایم و یقین دارم که به فضل خداوند آیندهای بسیار روشن و چشماندازی بسیار زیبا و دلنشین در انتظار ملت صبور و شکور و شایسته ایران اسلامی است.
🔹خدایا تو شاهدی که هیچگاه دنبال مقام و قدرت طلبی نبوده ام و در این مرحله نیز برخلاف میل و مصلحت شخصی و تنها به منظور انجام وظیفه در جهت اجابت توده مردم وجوامع نخبگان و رعایت مصالح اجتماعی و رفع رنج مردم و ایجاد امید پا به عرصه گذارده ام و در این مسیر از تو و اولیاءت استمداد می طلبم تا خدمتگذاری شایسته برای این مردم قدرشناس و رنج کشیده باشم. انشاء الله. بعونه و کرمه.
لاریجانی: "حوزه اقتصاد پادگان و دادگاه نیست که با زور مشکلات کشور را بتوان را حل کرد."
پ ن: کلیدواژههای دوقطبی انتخابات از نگاه علی لاریجانی، "پادگان" و "دادگاه" است؛ هم نامزدهای نظامی را میزند و هم ابراهیم رئیسی را!
غافل از اینکه خود لاریجانی ۱۰سال سابقه نظامی دارد!
زاکانی: مسببین وضع اسفبار فعلی طلبکارانه آمدهاند و در پی دولت سوم روحانی هستند
🔹بیانیه اعلام حضور علیرضا زاکانی در انتخابات: تصمیم اینجانب تا دیروز نیامدنی بود و همه تلاش خود را معطوف به تبیین شرایط سخت کشور و انسجام جبهه انقلاب نمودم، اما آرایش جدیدی در صحنه رقابت شکل گرفته است. تمام نمادهای فساد، اشرافیت سیاسی و ناکارآمدی به صحنه آمدهاند.
🔹مسببین وضع اسفبار فعلی و حامیان آنها طلبکارانه به عرصه آمدهاند و سودای دولت سوم روحانی را در سر میپرورانند. در پاسخ به نیاز جبهه انقلاب و با اهتمام به منطق وحدت، پذیرفتم به میدان بیایم تا انشاءالله با زمین زدن شبکه فساد و نفوذ، ایرانی قوی و پیشرفته محقق شود.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رییسی: رقیب فساد و ناکارآمدی هستم
🔹در کنار مهم بودن قوه قضاییه، با یک امر دارای اولویتی روبرو هستیم، مسئله قوه مجریه، وضعیت معیشت و مشکلات مردم، گرانی و بیکاری، سفره مردم و وضعیت اقتصادی جامعه.
🔹معیشت مردم دغدغه جدی برای انسان ایجاد میکند، در یک دولت قوی ناامیدیها میتواند تبدیل به امید شود.
🔹حضور من در انتخابات به شکل مستقل است، حضورم نافی حضور دیگران نیست.
🔹من خود را رقیب فساد و ناکارآمدی می دانم، من رقیب جناحها نیستم.
@Farsna
لاریجانی؛ بازیگردان یا مُهره بازی؟!
🔹امروز چهره های سرشناس متعددی برای نامزدی انتخابات ثبت نام کردند؛. صرف نظر از سمت و سوی هر یک از این افراد و صلاحیت آنها، تعدد نامزد ها می تواند به انتخابات رونق ببخشد.
♦️یکی از چهره هایی که امروز ثبت نام کرد، آقای علی لاریجانی بود. او سابقه عضویت در سپاه پاسداران، وزارت ارشاد، ریاست صدا و سیما، دبیری شورای عالی امنیت ملی و ریاست مجلس را در کارنامه خود دارد و این سابقه قابل توجهی است.
🔹در عین حال به نظر می رسد او بیش از حد متعارف، خود را برای "ائتلاف اصلاحات و اعتدال" هزینه کرد؛ و اگر چه می توانست در تراز یک سیاستمدار برجسته رفتار کند، مهره پیاده شطرنج روحانی و خاتمی شد.
♦️این در حالی بود که هم او به هنگام ریاست صدا و سیما، از سوی اصلاح طلبان هو می شد. آنها می گفتند سیمای لاریجانی، تعطیل باید گردد"! آیا افراطیون مدعی اصلاحات معتدل شده بودند، یا لاریجانی عقبگرد زده بود؟
🔹اصلاح طلبان، همان هایی هسنمد که از روحانی و دولت او با ادبیات موهن "نامزد اجاره ای" و "رحم اجاره ای" یاد کرده اند، هاشمی را عالیجناب سرخپوش قتل های زنجیره ای نامیده اند، درباره ناطق نوری شعار داده اند "ناطق نوری نمیخایم، مجلس زوری نمیخایم"، ومحمد رضا عارف را اصلاح طلب بدلی و قلابی خوانده اند.
♦️آنها مشخصا به علی لاریجانی با نگاهی اهانت آمیز، به دیده سرباز پیاده می نگرند. از تندروهای چپ الاح طلب که بگذریم، به اصطلاح میانه روهای اصلاح طلب (کارگزاران)، ادبیات قابل تاملی در این باره دارند.
🔹کرباسچی دبیر کل کارگزاران، آذر 94 در مصاحبه با روزنامه شرق، ضمن نام بردن از علی لاریجانی گفت"ما بعد از پیروزی در انتخابات 92 روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل #یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و #برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین #سربازگیری از جبهه مقابل بوده و در مجلس هم می تواند اتفاق بیفتد".
♦️آنها کاری با حیثیت لاریجانی کردند - والبته خودش هم مقصر بود- که او نامزدی در انتخابات مجلس 98 را به مصلحت ندید، شاید که آب ها از آسیاب بیفتد و قضاوت مردم درباره کوتاهی های مجلس دهم (منفعل نسبت به سوء مدیریت دولت) بایگانی شود.
🔹چهار سال پس از سخنان کرباسچی، مرعشی سخنگوی کارگزاران درباره احتمال حمایت از لاریجانی به روزنامه اعتماد گفت "چه لزومی دارد به سمت #اصولگرایان_معتدل برویم؟ در دنیا مرسوم است که روی #اسب_برنده شرط میبندند. کارگزاران هم روی #اسب_بازنده شرطبندی نمیکند. آنها بازارشان را از دست دادهاند".
♦️آقای لاریجانی در مجلس نهم و دهم، از روزهای اوج فاصله گرفت و به عنوان مُهره بازی مدعیان اعتدال و اصلاحات تنزل کرد. آیا او می تواند علیه جریان بی صداقتی که را به عنوان مُهره پیاده، قربانی شطرنج خود کردند، برآشوب؟ یا محکوم است به عنوان سرباز آنها بازی کند؟
📍 #بانیان_وضع_موجود!
معاویه:
قویتر از ذوالفقار علی سراغ داری؟
عمروعاص:
آری، #جهل_مردم!
🔻پ ن:
دوستان آنها روی جهل مردم حساب باز کردند و وظیفه ما #روشنگریست./محمود باقری
🔰 گریه قاتل بر مقتول!
🚨 آقای جهانگیری بر نتایج هشت سال مدیریت خودتان گریه میکنید؟
🔹️ اسحاق جهانگیری نفر دوم دولت و از اصلیترین بانیان وضع موجود با بغض و اشک و آه و گلایه وارد وزارت کشور شد و از دردهای مردم از جمله کاهش امید مردم، افزایش فساد و فقر و بیکاری و گرانی گلایه کرد!
🔹️ وی زمانی که داشت درباره سختی مردم در شرایط کنونی و فقر جامعه و مشکل کسبوکار حرف میزد، در اتفاقی جالب بغض کرد.
🔹️ معاون اول روحانی و از بانیان وضع موجود در تمام شرایطی سخت زندگی مردم از ده برابر شدن قیمت ارز و گرانیهای افسارگسیخته، فساد ارز جهانگیری و تبعات یک شبه گران کردن قیمت بنزین همیشه در کنار دولت و از اصلی ترین تدوینکنندگان سیاستهای دولت کنونی بوده است.
🔹️ بنابراین اگر این نمایش انتخاباتی واقعیت هم داشته باشد میتوان گفت وی بر هشت سال ناکارآمدی خود و حسن روحانی تاسف خورده است.
🔹️ به نظر میرسد نامزدهای جریان اصلاحات و کارگزاران از جمله لاریجانی و جهانگیری تمام تلاش خود را میکنند تا با حسن روحانی فاصله گذاری کنند!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🖼 تمام چهرههایی که در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ثبتنام کردند
افرادی که اسامیشان رنگ شده سابقه حضور در انتخابات ریاستجمهوری را دارند و فهرست اسامی نیز به ترتیب زمان ثبتنام است.
@Farsna
یه نکته خییییلی مهم!
⭕️ به هیچ وجه الان از هیچ کاندیدای انقلابی نخواید که به نفع آیت الله رئیسی کنار بره.
✅ تا اخرین روز همه کاندیداهای انقلابی باید دست در دست هم از گفتمان جبهه انقلاب دفاع کنند.
نمیشه جبهه غربگرا گرگ های خودش رو به طور همزمان وارد صحنه کنه و ما آقای رئیسی رو بین گرگ ها تنها بذاریم.
✅ از همه کاندیداهای جبهه انقلاب به طور همزمان حمایت حداکثری بشه. روز آخر هر یک از عزیزان جبهه انقلاب که اقبال عمومی بیشتری بهش بشه بمونه و بقیه به نفعش کنار برن.
#انتشار_عمومی
📍آشکار شدن صف بندی انتخابات ۱۴۰۰
به نظر من دوقطب اصلی انتخابات ۱۴۰۰ امروز رسما آشکار شد. یکسوی میدان انتخابات لاریجانی است. همانگونه که قبلا پیش بینی کرده بودم او نماینده جریان اعتدال_اصلاحات است و یک تیم از سایر نامزدهای اصلاحات با او هم افزایی خواهند کرد. جریان مفسدین و مافیای اقتصادی کشور پشت سر او قرار خواهند گرفت و تخریب سنگین رقیب و مهندسی اقتصادی و انتخاباتی را به نفع او رقم خواهند زد. لاریجانی دقیقا روحانی بدون عمامه است با همه آن ویژگی ها. باقی نامزدهای این قطب کارشان ایجاد پوشش و فضاسازی و بازی سازی برای اوست یعنی همان کاری که جهانگیری سال ۹۶ انجام داد.
لاریجانی ورودش به رقابت را با حمله غیرمستقیم به رئیسی و سپاه آغاز کرد تا از همان ابتدا جبهه انتخاباتی خود را آشکار سازد. آتش تهیه این جبهه را آذری جهرمی با کانالهای فیک و کلاب هاوس و.. ایجاد خواهد کرد..
این انتخابات خیلی ویژه است.
✍️سوال: چرا این دوره بسیاری از رجال و سیاستمداران کاندیدای ریاست جمهوری شدهاند؟
پاسخ: انگیزهها متفاوت است:
۱- برای یک سیاستمدار فراموش شده! چه فرصتی بهتر از اینکه دوباره نامش بر سر زبانها بیفتد؟
چند نفر از شما پیش از انتخابات، آقایان غرضی و یا هاشمیطبا را در خاطر داشتید؟
۲- پیشبینی اوضاع بسیار بد اقتصادی کشور در ۴ سال پیش رو برخی از افراد دلسوز را که نیازی به افتادن بر سر زبانها را ندارند را نیز دچار احساس تکلیف حقیقی کرده است.
۳- برخی افراد صرفاً کاندیدای پوششی هستند و کنار خواهند رفت مانند نقش جهانگیری برای روحانی در انتخابات ۱۳۹۶
۴- شرکت برخی افراد که رد یا عدم احراز صلاحیتشان بدیهی است برای فشار به شورای نگهبان!
تا بتوانند با مظلوم نمایی، دوباره بر طبل نظارت استصوابی بکوبند، مورد مطالعاتی مناسب در این زمینه برای نمونه شخص تاجزاده است.
۵- کمک به کاندیدای اصلی به عنوان خروس جنگی در مناظرات ریاست جمهوری.
۶- انگیزه برخی از کاندیدها صرفاً ایجاد ادراک برای گرفتن پستهای مهم اجرایی همچون وزارت خانهها و معاونتهای ریاست جمهوری است.
فردی که در حد ریاست جمهوری ظاهر شده لابد در قد و قواره وزیر صلاحیت دارد.
۷- در امان ماندن از محاکمه! مانند علی فلاحیان و رهایی از پرونده قتلهای زنجیرهای
۸- صرفاً پر کردن صندلیهای صدا و سیما!
۹- تعداد زیادی از شرکت کنندگان پس از مقایسه خود با حسن روحانی به یقین میرسند که صلاحیت ریاست جمهوری را دارند چون هر چه باشد خود را نسبت به او اصلح می دانند که البته از این حیث هر یک از آحاد مردم ایران چنین حسی را خواهد داشت.
رائفی پور
#انتخابات_۱۴۰۰
هدایت شده از خبرگزاری فارس
کدخدایی: مصوبه شورای نگهبان، ثبتنام بیرویه را کم کرد
🔹سخنگوی شورای نگهبان: ثبتنامها روند خوبی داشت و با توجه به مصوبه شورای نگهبان، ما به عنوان گام اول، راضی هستیم، چرا که ثبتنامهای بیرویه خیلی کمتر بود.
🔹تعداد مراجعین ۵۹۲ نفر بودهاند که طبیعتاً شورای نگهبان صلاحیت کسانی که شرایط اعلام شده را داشته باشند، در بررسی صلاحیتها رسیدگی خواهد کرد و بقیه کنار گذاشته خواهند شد.
🔹فرصت قانونی برای بررسی صلاحیتها، ۵ روز است؛ اما این بازه قابل تمدید به ۱۰ روز هم هست.
🔹در انتخابات ریاست جمهوری، مراحل احراز هویت و تجمیع، الکترونیکی هستند، اما مرحله اخذ آرا، همچنان به صورت دستی برگزار خواهد شد.
@Farsna
📌ستیز دولت سوم روحانی برای حفظ وضع موجود! 📌
📚 آرایش رقیبان انتخابات ریاستجمهوری کامل شد. به نظر میرسد دو گروه اصلی شکل گرفته است و بقیه با توجه با سابقه حضورشان و نسبتشان با مردم و جایگاه ریاستجمهوری، حضوری تفننی دارند.
🔹 البته به غیر از تفنن، شهرت و کسب عنوان افتخاری «نامزد ریاستجمهوری» برای ادامه حیات سیاسی هم کم آوردهای نیست! و این از همان ضعف قانون و سیستم است. برخی نیز فراتر از تفنن و شهرت از همین حالا گفتهاند به نفع فلانی کنار میروند و لابد یک پست وزارت برای خود تضمین کردهاند!
📎از تفننیها که بگذریم، دو گروه اصلی حول «وضع موجود» و «تغییر وضع موجود» شکل گرفته است.
1️⃣ جهانگیری به عنوان معاون اول وضع موجود هرچند در طول هشت سال مسئولیت سنگین خود وقتی درباره گرانیها به او گله میکردند، با خنده میگفت «دعا کنید»، اما در روز ثبتنام تلاش کرد نشان دهد برای وضعی که بهوجود آورده حاضر است در مقاطع خاص بغض و گریه هم بکند!
2️⃣لاریجانی که در نظر ناظران، پشتیبان و همراه و مؤید وضع موجود بود، از همان اول نشان داد این یکیبودن با روحانی را از زبان عام و خاص شنیده، زیرا با ذکر اینکه «دولت من هیچ ارتباطی به دولت آقای روحانی ندارد» تلاش کرد چسبندگی میان خود و روحانی را در اذهان عمومی و در نظرسنجیها و مناسبات و مراودات انکار و تکذیب کند.
او البته با توپ پر وارد شد و گفت که نه با کلید (روحانی)، نه با چکش (رئیسی) نه با پادگان (نظامیها) و نه با پوپولیسم و مردمفریبی (احمدینژاد) نمیتوان کشور را اداره کرد. البته برخی رقبا نیز بلافاصله به او یادآور شدند که «بانیان و شرکای وضع موجود نمیتوانند موجب تغییر در وضع موجود بشوند» و برخی دیگر از رقبا سابقه پادگانی و حضور یک دههای او را در جایگاه نظامی یادآور شدند و برخی نسبت او را با دادگاه روایت کردند و البته آنچه را کسی نگفت، ولی مشهود بود اینکه «همین که عیب رقبا را بگویی و نیکویی خود را نگویی، عین پوپولیسم است».
رضایی هم درجوابش گفت: «اقتصاد نه دادگاه است نه پادگان، اما محل فلسفه بافی هم نیست» و ادامه داد: «آقایانی که این چند روز آمدند از فساد گفتند، ولی چرا سهم خودشان از این فساد و تبعیض را نگفتند؟»
3️⃣محسن هاشمی نیز نفر سوم گروه وضع موجود بود که گفت «جهانگیری از من خواست نامزد شوم» و اینگونه پوششی بودن خود را یادآور شد. البته خود جهانگیری که چهار سال پیش پوششی روحانی بود و به آن رویه خلاف اخلاق و عرف افتخار هم میکرد، دیروز گفت که اصلاحطلبان از او خواستهاند ثبتنام کند! نوعی درخواست زنجیرهای که آن از این میخواهد و این از آن و عاقبت کار نامعلوم است!
4️⃣ پزشکیان نیز همین چسبندگی خود با دولت روحانی و وضع موجود آزارش میداد. او هم هنگام ثبتنام گفت «من کاندیدای پوششی جهانگیری نیستم و با قدرت در صحنه خواهم بود».
✳️ گروه دوم که با شعار و پرچم «تغییر وضع موجود» آمدند، بیشتر ذیل آیت الله سید ابراهیم رئیسی تعریف میشوند. رئیسی خود را «رقیب فساد و ناکارآمدی» نامید و در بیانیه خود گفت نه از کسی میخواهد به نفع او کنار برود و نه حاضر است به پروپای جناحها بپیچد.
البته رئیسی در دوره قبل هم بهرغم آنکه خیلی رقیبستیزی نکرد، از هجمه جناحها و رقیبها در امان نبود و در مناظرهها و محافل با زخمه سخنان ضخیم رقیبان مثل دیوارکشی در خیابانها روبه رو شد. از جمله تاجزاده مردم را کراراً میترساند که اگر رئیسی بیاید دلار ۱۲ هزارتومان، سکه ۳ میلیون تومان و پراید ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان میشود و بقیه اقلام نیز سر به فلک میگذارد!
⚠️⚠️⚠️ با این حال منادیان تغییر وضع موجود کار آسانی ندارند و قطعاً شعارها و راهحلهای تکراری رقیب که بهظاهر آسان و سهلالوصول است، کار را برای پذیرش تغییر وضع موجود سخت میکند؛ شعارهایی مثل رفع تحریمها، آوردن نفت بر سر سفره مردم، تقسیم یارانههای سوخت میان همه بالسویه و شعارهای گلوبلبلی دیگر. این شعارهای آساننما در مقابل ندای «روی پای خودمان میایستیم» و «اقتصاد را از درون و با تکیه بر داخل شکوفا میکنیم» همواره مورد توجه نامزدهای تفننی و قدرتطلبان بیغیرت بوده است.
محمدرضا:
حضور مردم در انتخابات
مسئله مورد نیاز انسانها پذیرش مسئولیت و توجه به سرنوشت خود است. اگر هر انسانی نخواهد مسئولیتی که در قبال خود دارد را بپذیرد و نسبت به سرنوشت خود بیتفاوت باشد، عاقبت این انسان چه میشود؟
دو کلید واژهای که در بیانات امام راحل و مقاممعظمرهبری دلیل نیاز حضور مردم در انتخابات را تبیین میکند، مسئولیت و تعیین سرنوشت است.
انسان فرقی نمیکند در زندگی شخصی خود ترک قبول مسئولیت کند و همینطور نسبتبه سرنوشت خود بیتفاوت باشد یا در زندگی اجتماعی خود اینگونه باشد.
در هر صورت عدم قبول مسئولیت و بیتفاوتی نسبتبه سرنوشت عاقبتی همانند عاقبت معتادی را رقممیزند که زندگی خود را تباه خواهد کرد.
شوربختانه در حیات اجتماعی زندگی انسانها به یکدیگر وابسته است. قبول مسئولیت و توجه به سرنوشت از سوی فقط برخی از جامعه تامین کننده نیاز جامعه نیست. اگر همه آحاد جامعه به این مهم پی نبرند ضرر به کل جامعه وارد میشود.
>>بنابراین اگر سرنوشت ما برایمان مهم است مجبوریم تکتک افراد جامعه را از خود بدانیم و همانند اعضای یک پیکر برای سعادت سرنوشت خود به یکدیگر کمک کنیم.<<
چگونه میتوانیم دیگران را متقاعد کنیم قبول مسئولیت کنند و به سرنوشت خود توجه کنند؟
لینک کانال یاران خرازی در روبیکا
جهت برگزاری جلسات آنلاین
@yarankharazi14
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خسارت ۲ میلیارد دلاری صهیونیستها در جنگ غزه
🔹یدیعوت آحارانوت: براساس برآورد سازمان مالیات اسرائیل، هزینه ۴ روز نخست جنگ کنونی با غزه به اندازه هزینه نصف جنگ ۵۱ روزه در سال ۲۰۱۴ رسیده؛ جنگ ۲۰۱۴ حدود ۴ میلیارد دلار برای تلآویو هزینه داشت.
@Farsna
🔴 کنایههای سنگین کیهان به علی لاریجانی
🔻 روزنامه کیهان در مطلبی تحت عنوان «نوکوشیمورو!» در بخش گفت و شنود خود نوشت:
🔹 یکی از نامزدها بعد از ثبتنام برای کاندیداتوری ریاست جمهوری گفته است: «تجارت، نظامات پایدار میخواهد. حوزه اقتصاد، نه پادگان است و نه دادگاه که با تشر و دستور اداره شود»!
🔹 گفتم: ایشان به دو رکن اصلی نظام یعنی نیروهای مسلح و دستگاه قضایی اهانت کردهاند! اگر نیروهای مسلح و به قول ایشان پادگانها نبودند چه کسی قرار بود امنیت مردم و تمامیت ارضی کشور را حفظ کند؟! و اگر مبارزه جدی و مثالزدنی قوه قضائیه با مفسدان اقتصادی و غارتگران بیتالمال نبود که حرامخواران همه مملکت را بلعیده بودند!
🔹 گفت: ایشان چندین سال یکی از سران سه قوه بوده است کاش توضیح میدادند در آن دوران برای سامان دادن به اقتصاد و مبارزه با مفسدان اقتصادی چه کردهاند؟! و بعد علیه نیروهای مسلح و قوه قضائیه نسخه میپیچیدند!
🔹 گفتم: طرف میگفت «نوکوشیمورو» نام یک مرد کرهای و یا نام یک جزیره در دریای ژاپن و یا نام همسر پادشاه چین نیست. صدای یکی از جوانان هموطن خودمان است که تَرک موتور نشسته و با اضطراب و لهجه شیرین محلی به راکب موتور میگوید نکُشی منو!