❌شایعه❌
رئیس جدید دولت جمهوری اسلامی به نیویورک نمیرود. به جای او حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی روز دوشنبه آینده به نیویورک خواهد رفت و در مجمع عمومی حاضر خواهد شد.
گفته میشود نقش ابراهیم رئیسی در اعدام هزاران زندانی سیاسی در دهه ۶۰ و درج نامش در فهرست عفو بین الملل از علل عدم حضورش در نیویورک و سازمان ملل است.
🔆 پاسخ شایعه:
1️⃣ مجید تخت روانچی، نماینده جمهوری اسلامی در سازمان ملل گفته است عدم حضور رئیسی در نیویورک به علت همهگیری کروناست.
2️⃣ مشکلی برای سفرهای خارجی آقای رئيسی وجود ندارد چون ایشان رئیس جمهور یک کشور عضو سازمان ملل هستند و از مصونیت قضایی و سیاسی کامل برخوردار هستند.
3️⃣ فقط با حكم دادگاه بین المللی میشود اين مصونیت قضایی را لغو کرد که آنهم برای جنایتکارهای جنگی مثل میلوشویچ صادر میشود و ربطی به رئیسجمهور یک کشور عادی ندارد.
4️⃣ عفو بین الملل برخلاف اسم غلط اندازش، اصلا یک نهاد رسمی بین المللی نیست؛ یک سازمان مردم نهاد (NGO) هست که به دلیل فعالیتهای گستردهش، مقام مشورتی در برخی سازمان های جهانی دارد.
هدایای خاص رئیسی برای دانشگاه تاجیکستان
🔹اینکه رئیس جمهور کشورمان در سفر به تاجیکستان تعداد ۶ دستگاه از تجهیزات نانوفناوری را به دانشگاه ملی این کشور هدیه میدهد و نصب و آموزش به دانشجویان تاجیکی را هم به متخصصان ایرانی واگذار میکند علاوه بر نمایش خودکفایی و توانمندی زیست بوم فناوری کشور، نشانگر این واقعیت مهم است که دارایی ایران تنها نفت و منابع و معادن آن نیست بلکه نیروی انسانی کارآمد و دانش رو به رشد آن است که قابلیت جهانی شدن دارد.
🔹۶ دستگاه عبارت اند از دستگاه الکتروریسی برای ساخت الیاف با ضخامت نانومتری است، دستگاه اسپاترینگ که یکی از اصلی ترین تجهیزات در تمامی آزمایشگاههاست، دستگاه انفجار الکتریکی سیم که برای ساخت نانوپودرهای فلزی کاربرد دارد، دستگاه مشخصه یابی و اندازه گیری با عنوان اسپکتروفتومتر دو پرتو، دستگاه هموژنایزر آلتراسونیک که یکی از دستگاه های پایه آزمایشگاهی و صنعتی حوزه نانو است و دستگاه آسیاب سیاره ای که برای تولید نانو پودرها است.
🔹این دستگاه ها به کشورهای مختلف جهان صادر شده اند و با این حرکت تاجیکستان نیز به زمره ی کشورهای درآمدزا برای ما در حوزه ی نانو تبدیل خواهد شد.
🔹برونگرایی در دستور کار است.
مناسب #استوری؛
باید هرچه سریعتر واکسیناسیون عمومی با استفاده از واکسنهای مورد تایید نظام سلامت در جهت تأکید رهبر انقلاب بر واکسیناسیون عمومی انجام شود
برکت نشد فخرا
فخرا نشد نورا
نورا نشد رازی
رازی نشد پاستور
پاستور نشد سیناژن
سیناژن نشد اسپایکوژن
اسپایکوژن نشد اسپوتنیک ایرانی
ماشاالله چقدر #واکسن ایرانی داریم
شکست جریان تحریم نزدیک است...
♨️حسامالدین آشنا مشاور حسن روحانی، (رئیس دولت عبرت) در توییتی نوشت:
واکسن پیتزا نیست که بتوان آن را تلفنی سفارش داد.
شانگهای یک شهر نیست که بتوان یک شبه به آن سفر کرد یک پیمان دستهجمعی است که پذیرش در آن نیاز به دو شرط عدم تحریم بینالمللی و اجماع اعضاء دارد.
تلاش ۸ ساله موفق برای رفع موانع عضویت در این پیمان نشان هر چه باشد نشان غربگرایی نیست
🔻آقایان در دولت قبل میگفتند: تا تحریم و fatf باقی است، نمیشود به سازمان شانگهای پیوست.
اولاً از سال 2015 به قول خودتان تحریمها طبق برجام برطرف شده، چرا از آن موقع از طرف ایران اقدامی برای پیوستن به این سازمان صورت نگرفت؟
ثانیاً وضعیت مساله fatf تغییری نکرده است. چگونه در دولت آیت الله رئیسی، ایران عضو سازمان شانگهای شد؟
🔻 آقایان تلاش میکنند، اقدامات آیتالله رئیسی و دولتش را به نفع دولت قبل مصادره کنند. آنها هشتسال عملا خانهنشین بودند، امروز ادعا میکنند اقدامات صورت گرفته ثمره کار آنهاست.
🔻جالب است که یکزمانی همه اتفاقات، (تقصیر دولت قبل) بود اما امروز تمام اقدامات، (ثمره دولت قبل) است!
🔻این روز ها، مردم دروغ های امثال آشنا را به خوبی متوجه شده اند و فهمیده اند که بسیاری از سخنان آنان بازی سیاسی است و این اتفاق نوید شکست جریان تحریف و تحریم را می دهد.
👈🏻 رهبر معظم انقلاب: اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم هم شکست خواهد خورد. ۹۹/۵/۱۰
خدمات متقابل
ایران و اعضای شانگهای -۲
ایران، اکنون در حالی که جاده ترانزیتی تهران- بغداد- دمشق- بیروت را تا کنار دریای مدیترانه امتداد داده، میتواند شمال و شرق آسیا (از چین و هند و روسیه تا تاجیکستان و ازبکستان و پاکستان) را به غرب آسیا متصل کند و امکان کم نظیری از مبادلات تجاری را در این مسیر چهارضلعی شمال تا جنوب و شرق تا غرب فراهم سازد.
دیپلماسی فراگیر و موثر، یعنی در حالی که محور همکاریهای اقتصادی را با عضویت در پیمان شانگهای به شرق و شمال آسیا گسترش میدهید، نفتکشهای سوخت را در غرب آسیا به دمشق و بیروت برسانید.
روزنامه لوموند ۱۵ دی ۹۹ در تحلیلی به قلم «ژان پیر فیلیو» استاد دانشگاه مطالعات سیاسی پاریس نوشت: «سال 2020 نشان داد کاهش حضور آمریکا در خاورمیانه، روندی غیر قابل بازگشت شده. آمریکا نتوانست مانع نفوذ فزاینده ایران شود. تصمیمات شلخته ترامپ نباید ذهن را از پدیده اصلی غافل سازد: حضور آمریکا در منطقه از زمان اوباما تدریجاً رنگ باخته و به شکلی برگشتناپذیر ادامه خواهد یافت... آمریکا قبل از آنکه در پرونده اسرائیل- فلسطین به کلی منفعل شود، در سوریه، یمن و لیبی به حاشیه رانده شد... در این میان، نه روسیه به رغم حضور در سوریه، و نه چین با وجود سرمایهگذاری گسترده در منطقه، نتوانستهاند خلأ استراتژیک را پر کنند. مسکو و پکن قادر نیستند ساز و کار منسجم اقتدار و نفوذ را پیاده کنند».
پیمان شانگهای برای ما فرصت مغتنمی است و از آن، مانند فرصت دیپلماسی و تجارت و شراکت با سایر مناطق دنیا استفاده میکنیم. اما اشتباه نشود؛ شانگهای و نظائر آن، قله پویش پیشرفت ما نیست.
انقلاب اسلامی، طرحی نو، انسانی و عادلانه و مبتنی بر احترام متقابل در دنیا در انداخته و همین منطق استوار را با همت و عقلانیت و به مدد الهی پیش میبرد. امپراتوری شوروی دو دهه قبل فرو پاشید و استکبار آمریکا نیز سرنوشتی جز همین را در پیش ندارد.
صاحبنظران بسیاری در دنیا اذعان دارند که اگر مقاومت پیروز ایران در غرب آسیا نبود، آمریکا بر منطقه چنبره زده و چین و روسیه (و حتی متحدان غربیاش، از انگلیس و فرانسه و آلمان در غرب، تا ژاپن و کره جنوبی و هند در شرق) را تحت فشار گذاشته بود. کاخ سفید با تسلط بر 60 درصد منابع انرژی جهان، میتوانست خواستههای خود را به شرق و غرب دیکته کند.
آمریکا از یکسو تا دروازههای روسیه در شرق اروپا پیش رفته بود و از طرف دیگر میتوانست چینِ نیازمند منابع غرب آسیا را زمینگیر کند. هم انقلاب رنگی به راه انداخت و آن را تا مسکو کشاند و هم با راهاندازی «جنگ جهانی چهارم» در افغانستان، عراق، لبنان و فلسطین (و لیبی و سوریه و...) سعی کرد هارتلند جهان را قبضه کند. فقط یک قدرت نوظهور بود که ترمز آمریکای یاغی را کشید و آن جمهوری اسلامی ایران بود.
ایران برخلاف آمریکا که به متحدانش (از افغانستان تا فرانسه) خیانت کرد و از پشت به آنها خنجر زد، پشت متحدانش را رها نکرد؛ چنانکه امروز در دنیا، ایران را متحدی قابل اعتماد میشناسند.
همین جبهه مقاومت نگذاشت مقدمات جهان تکقطبی فراهم شود. همان گونه که شرّ تروریسم منطقهای را از سر دنیا کم کرد، شرّ جهانی شدن استکبار آمریکا را از سر بسیاری از ملتها و دولتها کوتاه نمود و مجال تنفّس در دنیای چند قطبی و متکثر را فراهم ساخت. ما منتی سر هیچ کشوری نداریم، اما جایگاه عزتمند خود و کار کارستانی را که در دنیا شکل دادهایم، به درستی میشناسیم و در همان تراز رفتار میکنیم. والحمدلله ربالعالمین.
چرا شروع جنگ را گرامی می داریم؟
⭕️در جهان معمولا پایان یا سالروز پیروزی در جنگ را گرامی می دارند و به علت تلفات و خسارات جنگ، یادآوری شروع آن جذابیتی ندارد.اما در کشور ما سالروز حمله ارتش بعث عراق به ایران در ۳۱ شهریور ،به عنوان یادبود دفاع مقدس گرامی داشته می شود،علت این امر را می توان این گونه تحلیل کرد:
1️⃣ روز ۳۱ شهریور۱۳۵۹،عراق به ایران حمله نکرد،بلکه ارتش بعثی صدام به نمایندگی از ابرقدرت های شرق و غرب یک جنگ جهانی علیه انقلاب نوپای ایران به راه انداخت.لذا باید شروع این هجمه ی همه جانبه برای ثبت و حفظ در اذهان،هر سال یادآوری شود.
2️⃣ شروع جنگ تحمیلی،موجب ایجاد وحدت بی نظیری بین مسئولان،اقشار مردم و نیروهای مسلح در کشور شد،که این الگو در سایر بحران های سیاسی، امنیتی و طبیعی نیز مورد بهره برداری قرار گرفت.
3️⃣ شروع جنگ تحمیلی باعث ایجاد گفتمان مقاومت اسلامی،برگرفته از فرهنگ عاشورا شد،که این مقاومت اسلامی به عنوان نسخه ی موفق در سایر کشورهای اسلامی نیز استفاده می شود.
4️⃣ دفاع مقدس ثابت کرد با رهبری الهی و همراهی امت فداکار و مسلمان،می توان بدون داشتن سلاح های پیشرفته و غیرمتعارف،استراتژی های ابرقدرت ها را با شکست روبرو ساخت.
5️⃣ دفاع مقدس آغازی بر احیای اسلام سیاسی ،شکل گیری بیداری اسلامی و سقوط حکومت های دست نشانده استکبار است.
6️⃣ دفاع ما در برابر دشمنان نه با آغاز جنگ تحميلي شروع شد و نه با پايان جنگ با صدام به پايان رسيد، بلكه صحنه و عرصهها تغيير يافته است يعني اگر قبل از آن نظام اسلامي با ترورها، كودتاها و توطئه تجزيه قومي مواجه بود، بعد از پايان جنگ تحميلي با تهاجم فرهنگي دشمن، تحريم اقتصادي، جنگ نرم و فتنه تير ۷۸ و خرداد ۸۸ مواجه بود كه صفبندي دشمنان در مقابل ايران همان صفبندي دوران جنگ بود.
✅امروز عرصه ی تقابل انقلاب اسلامی با استکبار در عرصه جنگ اقتصادی ظهور و بروز بیشتری دارد.جنگي كه امنيت اجتماعي و ثبات سياسي ايران را هدف گرفته و به دنبال ایجاد شورشهاي عمومی است. گراميداشت آغاز دفاع مقدس، گراميداشت روند تقابل نظام سلطه با نظام اسلامي است كه به رغم فراز و فرودها در عرصههاي مختلف، پيروزي با نظام اسلامي بوده است و البته در اين عرصهها جهاد تا شکل گیری تمدن نوین اسلامی و ظهور منجی عالم بشریت ادامه دارد.ان شاالله
#دفاع_مقدس
تفاوت دوران ریاست اژهای با دوران رئیسی
🔹هشتاد روز از ریاست حجت الاسلام محسنی اژه ای بر قوه قضاییه می گذرد و می توان چشم اندازی برای دوران جدید قوه قضاییه و تفاوت آن با دوران قبل بیان کرد.
1️⃣ محسنی اژه ای درحالی به عنوان یک قاضی خوشنام ریاست قوه قضاییه را به عهده گرفت که آیت الله رئیسی با میزان بالایی از محبوبیت مردمی به قوه مجریه رفت. طبیعی است که این محبویت چشمگیر، سبب شد که افکار عمومی ناخواسته به خاطر علاقه خاص به آیت الله رئیسی، رئیس جدید را سخت تر قضاوت کند. از سوی دیگر این نگرانی ناخواسته در افکار عمومی ایجاد شده بود که قوه قضاییه پس از آیت الله رئیسی دچار عقبگرد یا حداقل کاهش کارآمدی رو به رو خواهد شد. اما پس از هشتاد روز این احساس منفی در افکار عمومی ایجاد نشده است. اژه ای برای فائق آمدن بر ایجاد چنین تصور منفی، دو برابر معمول باید از خود قابلیت نشان می داد که نشان هم داد.
2️⃣ گرچه طرح تحول قوه قضاییه از برکات ماندگار دوران کوتاه آیت الله رئیسی در قوه قضاییه هست ولی آنچه بیشتر در افکار عمومی دیده شد، دفاع ایشان از حقوق عامه و برخورد قاطع با مفسدین قدرتمندی بود که یک پا در قدرت سیاسی داشتند و یک پای دیگر در ثروت های کلان؛ اما پس از پایان پرتلاطم دولت روحانی، برخی بسترهای خاص فسادی که برای برخی گردن کلفت ها ایجاد شده بود نیز پایان یافته و این روزها درگیری اصلی قوه با مفسدین سرشناس کمتر است و به صورت طبیعی میزان توجه و اولویت های رسانه ای نیز با کاهش رو به رو شده است.
اژه ای گرچه یکی از دلایل شهرتش در دو دهه اخیر مبارزه با مفسدین گردن کلفت سیاسی و اقتصادی بوده ولی اینک تمرکز ویژه اش، بهبود چرخه اداری و روند قضایی دستگاه عدلیه است. موضوعی که اهمیتش حتی بیشتر از قضاوت پرونده های سیاسی و اقتصادی پرسر و صدا هست ولی کمتر در افکار عمومی حق مطلب ادا می شود. هشتاد روز ریاست محسنی اژه ای بیشتر به بهبود مباحث تخصصی درونی قوه قضاییه گذشته است، که هم رسانه ها و هم افکار عمومی کمتر به آن توجه فراگیر دارد؛ این در حالیست که این اتفاقات در واقع بسیار بزرگ و مهم هستند.
دوران اژه ای با این دست فرمان، دوران بهبود کارآمدی با خروجی مشخص و چابک سازی از طریق بهبود روندهای درون قوه قضاییه و تحول کمی و کیفی در نیروی انسانی است. به نظر می رسد او پس از چهل سال حل چند صورت مساله مشخص راهبردی مروبط به کارآمدی قوه قضاییه را مهمترین ماموریت خود تعریف کرده است.
3️⃣ برای درک ساده عملکرد مشخص اژه ای در هشتاد روز گذشته، مصادیق روشنی را می توان بیان کرد؛ بازدیدهای محسنی اژه ای نه تنها نظارت میدانی نیست؛ بلکه خروجی مشخص و گاه بسیار غیرقابل پیش بینی دارد. در این بازدیدهای میدانی، رئیس قوه به بررسی نزدیک صحنه کفایت نمی کند بلکه اظهارات و گفتگوهای خود محکومین نیز نقش تصمیم سازی پیدا کرده است! همچنانکه بهبود حقوق و شرایط متهمین و زندانیان به طرز چشمگیری در این هشتاد روز پیگیری شده است. کوتاه کردن فرآیندهای دادرسی از دیگر هدفگذاری های استراتژیکی است که اژه ای برای حل آن حرکت جدی عملیاتی آغاز کرده است. همچنین اژه ای در پرونده های کلان فساد اقتصادی که تعداد زیادی از مردم درگیر آن می شوند، قبل از مجازات محکوم، به دنبال فرآیندهایی است که ابتدا اموال مردم به خودشان برگردد و بعد روند طولانی محکومیت های قضایی آن آغاز شود. اژه ای کارنامه قوه را در تعداد موفقیت در جرم نگاری نه تنها نمی داند بلکه کاهش آن از طریق شورای حل اختلاف دنبال می کند. اینکه قوه قضاییه جدید هم تلاش دارد بین منافع مردم، دولت و قوه قضاییه، نقش منافع مردم را پررنگ تر ببنید بزرگترین اقدام هست. خلاصه آنکه مردم باید آسانتر، ارزان تر، عادلانه تر و با کمترین وقت ممکن در قوه قضاییه کار خود را پیش ببرند، موضوعی که در گفتار و عمل اژه ای تاکنون بروز حقیقی داشته است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جانشین فرمانده سپاه: نقطهزنی تسلیحات ما بهحدی است که اگر قرار شود نصف یک میز استودیو را بزنیم، میتوانیم این کار را انجام دهیم
@Farsna
🔴فرق داره دولت دست کی باشه!
🔺در کشور ما چهار میلیون زوج نابارور وجود دارد. فراوانی بالای ناباروری نه فقط در بحران جمعیت موثر است، که تاثیرات منفی متعددی روی زندگی زوجین و موقعیت اجتماعی افراد داشته و مشکلات عاطفی، سردی روابط، ناامیدی، بار سنگین هزینههای درمان و حتی طلاق را در پی خواهد آورد.
🔹علم پزشکی آنقدر در زمینه درمان ناباروری پیشرفت کرده که ۹۰ درصد مشکلات ناباروری در داخل کشور قابل رفع است. اما بار سنگین هزینههای درمان کمر خانوادهها را میشکند و برخی را از نیمه مسیر درمان باز میگرداند.
🔹براساس بند سوم سیاستهای کلی جمعیت ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری دولت موظف است به درمان ناباروری زوجین کمک کند. تبصره ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم نیز دولت را مکلف به ارائه تسهیلات درمان ناباروری از طریق بودجه سنواتی کرده. اما هیچ گاه این امر در عمل محقق نشد و زوجین نهایتا از جیب خود هزینهها را پرداخت کردند؛ چراکه ارادهای برای تخصیص بودجه بیمه درمان ناباروری در دولت و مجلس سابق وجود نداشت و با وجودی که ردیف آن در لایحه بودجه ۹۹ ذیل بودجه وزارت بهداشت بود و مرکز پژوهشهای مجلس هم طرح انتقال بودجه ناباروری از وزارت بهداشت به بیمهها را تدوین کرده بود، این بودجه در جای دیگر هزینه شد و هرگز به دست زوجین نابارور نرسید!
🔹چراکه وزارت بهداشت این بودجه را در جای دیگر هزینه میکرد، دولت پاسخگو نبود و زیرآب طرح انتقال بودجه ناباروری از وزارت به بیمهها هم در کمیسیون تلفیق مجلس توسط تاجگردون رئیس وقت کمیسیون زده شد و طرح در مجلس دهم به اغما رفت.
🔹اما مجلس یازدهم با توجه ویژه به دغدغه بیمه ناباروری، سال گذشته طرح پوشش هزینههای درمان ناباروری را ذیل تبصره ۱۷ لایحه بودجه ۱۴۰۰ در کمیسیون بهداشت و تلفیق بررسی و در صحن علنی مجلس نیز در بند الحاقیه تبصره ۱۷ لایحه بودجه تصویب کرد.
🔹اما دولت روحانی بازهم اقدامی در این باره انجام نداد. اتفاقی که در نخستین روزهای دولت رئیسی جبران شد و اوایل شهریور تحت پوشش بیمه پایه قرار گرفتن هزینههای درمان ناباروری در هیات وزیران تصویب و توسط مخبر معاون اول رئیس جمهور به وزارت بهداشت، تعاون و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ گردید. امروز هم حجتالله عبدالملکی وزیر تعاون نیز اجرایی شدن آن را اعلام و رئیس شورای عالی بیمه سلامت هم جزئیات پوشش این خدمات در مراکز درمانی دولتی و غیر دولتی را برای رسانهها تشریح کرد.
🔹ازین به بعد زوجین نابارور میتوانند با خیال راحت فرایند درمان را دنبال کرده و تحقق رویای فرزنددار شدن را هموارتر ببینند.
🔻بله؛ به کسانی که میگفتند فرق نمیکند چه کسی انتخاب شود بگویید خیلی هم فرق میکند!
✍️رها عبداللهی