فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحنه های وحشتناک از زلزله ترکیه
▪️به نظرتون الان براندازان اونجا هم شایعه کردن که اسرائیل زده یا آزمایش آتمی بوده و کار خودشونه
▪️سلبریتیاشونم میگن اونقدر مرگ بر فلان گفتیم به خودمون برگشت و مرکز نفرین زمینیم با تورم 80 درصدی و این بلایا
💬 هاون مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهدی رسولی رفته پاکستان ، سیل جمعیت برای خوشآمدگویی « خمینی ای امام » میخونن!
تربیت شدهی مکتب حاج قاسمِ که میتونه جشن ۴۴ سالگی انقلاب رو خارج از مرزهامون برگزار کنه
شیر مادر حلالت حاجمهدی
🔻هدیه تحقیرآمیز کِندی
فرح دیبا (همسر شاه)میگوید:
🔸موقع مسافرت ما به آمریکا محمد رضا دستور داد جواهرات متعلق به همسر ریچارد شیردل را که یک میلیون دلار ارزش داشت از یک حراجی عتیقه معروف در لندن خریداری کنند تا ما به ژاکلین کندی هدیه بدهیم!
🔶ژاکلین وقتی چشمش به هدیه سخاوتمندانه محمدرضا افتاد که علاوه بر میلیونها دلار جواهر، میلیونها دلار ارزش تاریخی داشت، از فرط خوشحالی محمد رضا را بوسید!
🔸اما کندی در برابر این هدیه گران بها، یک قطعه کروات پوسیده و رنگ و رو رفته به محمدرضا داد و مدعی شد که این کروات متعلق به جورج واشنگتن اولین رئیس جمهور آمریکا بوده است!
🔸سالها بعد وقتی یک شب در نوشهر به اتفاق ملک حسین پادشاه اردن نشسته بودیم و از هر دری صحبت میکردیم، این داستان را برای ملک حسین گفتم، و او با تعجب گفت: یک کروات هم به او داده و مدعی شدهاند متعلق به جورج واشنگتن بوده است.
🔸محمد رضا با شنیدن این مطلب فحش رکیکی داد و گفت: این پدر سوختهها هر چه کروات و جوراب دسته دوم و کار کرده دارند را به پادشاهان و رؤسای کشورهای جهان سوم میدهند و میگویند عتیقه است و متعلق به جورج واشنگتن و آبراهام لینکلن بوده است!
📚منبع :اسرار دربار پهلوی
📚منبع :هزار و یک روز من، خاطرات فرح پهلوی
📚منبع :در کنار شاه، خاطرات فرح
مدل #عفو_عمومی ترکیه بعداز شورش در سال۲۰۱۶
۳۰استاندار
۲۷۴۵قاضی ودادستان(همراه بامصادرۀ اموال)
۱۷۵۵رئیس ومعاون دانشگاه
۱۵۲۰۰معلم
۱۳۰۰کارمندوزارت کار
۹۰۰۰کارمندوزارت داخله
۷۵۰۰ارتشی
۱۴۰قاضی دیوان عالی
۴۲روزنامهنگارمعروف
را اخراج وبیش از50000گذرنامه در یک روز را ابطال کرد
روزنامۀ زوددویچه تسایتونگ (پرتیراژترین روزنامه آلمان)، ۲۸ ژانویۀ ۲۰۱۶
سید محمدحسین راجی
برآورد صندوق بینالمللی پول از درصد رشد اقتصادی کشورها در سال ۲۰۲۳:
ایران (تحریم شده) بالاتر از
آمریکا
انگلیس
آلمان
کانادا
فرانسه
و اکثر قريب به اتفاق بقیه کشورهای اروپایی.
⏪به نظر شما اینکه بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بیشتر از آمریکا، انگلیس، فرانسه و کانادا بوده را غربگرایان ایرانی چگونه تحلیل میکنند؟
✅احمدینژاد چگونه تحریمها را دور میزد؟
رئیسکل پیشین بانک مرکزی در کتاب خاطرات خود روایتی عجیب از شیوه دور زدن تحریمها در دولت محمود احمدینژاد مطرح کرده است.
در اوج تحریمها محمود احمدینژاد این ایده را مطرح میکند که بخشی از ذخایر ارزی را در اختیار افرادی که امین ایشان هستند قرار داده شود تا آنها بتوانند در قالب معاملات شخصی، نیازهای کشور را تامین کنند و بدین وسیله تحریمها را دور بزنیم.
او دو نفر شخص حقیقی را معرفی میکند که هرکدام یک نامه امضاشده از سوی احمدینژاد در دست دارند. در نامهها دستور داده شده که به یکی 120 و به دیگری 150 میلیون دلار از ذخایر بانک مرکزی پرداخت شود. دلیل، عنوان، محل مصرف یا موضوع مشخصی هم برای پرداختها عنوان نمیشود. آن دو نفر هم کاغذبهدست میآیند و در دفتر رئیسکل مینشینند که پول را بگیرند. مظاهری به آن دو میگوید «باید با آقای احمدینژاد صحبت کنم، شما تشریف ببرید تا با آقای رئیسجمهور صحبت کنم بعد خبر دهم.»
ابتدا قبول نمیکنند و میگویند مامور هستیم و باید ارزها را بگیریم و ببریم. مظاهری میگوید: «اشتباه به عرضتان رساندهاند. اینجا این خبرها نیست. هرکس مایل باشد، میتواند اینجا بیاید، اما چنین نیست که اینجا بنشیند تا ارز مورد درخواست خود را وصول کند.»
مظاهری در دیدار با احمدینژاد میگوید: «روشن نیست که این روشها برای دور زدن تحریمها کارساز باشد. این اقدام نیازمند قانون است. برای این پرداختها، علاوه بر «موضوع پرداخت»، باید مجوز قانونی هم وجود داشته باشد، و بدون مجوز قانونی نمیتوان حتی یک دلار به این اشخاص پرداخت کرد. ایشان گفتند موضوع پرداخت، «امانتداری» است. گفتم در سوابق و طبقهبندیهای حسابداری ارزی، چنین موضوعی تعریف نشده و شناختهشده نیست. در مورد مجوز پرداخت هم گفتند مجوز پرداخت را هم اخذ میکنم. گفتم علاوه بر روشن کردن «موضوع پرداخت»، باید مجوز قانونی را قبل از پرداخت، به بانک مرکزی ارائه دهید تا چنانچه در آن شرط و شروطی باشد، آن شروط رعایت شود و اصل مجوز هم در سوابق و مدارک بانک ثبت و حفظ شود. اگر هم صلاح بدانید، متن مجوز مورد نیاز را برایتان پیشنهاد میکنم. گفتند نیازی نیست، خودم تنظیم میکنم. تاکید کردم در نامه به بانک مرکزی، یک کپی از آن را ضمیمه کنید.»
احمدینژاد دو روز بعد دو نامه میفرستد و دستور پرداخت به آن اشخاص را تکرار میکند، با این تفاوت که در انتهای نامهها، یک خط اضافه میکند و مینویسد که مجوز رهبری برای این پرداختها گرفته شده است. مظاهری نامهها را از افرادی که آوردهاند تحویل میگیرد اما مجدداً نزد احمدینژاد میرود و میگوید: «حالا درست شد، فقط لطف کنید نسخهای از آن مجوز را هم بدهید تا پیوست دستور پرداختهای ارزی باشد.»
احمدینژاد با تندی پاسخ میدهد: «این موضوع به شما مربوط نمیشود و نامه رهبری نزد خودم محفوظ خواهد ماند. همین که من نوشتهام که مجوز گرفتهام برای شما کافی است.»
آن روز احمدینژاد به شدت عصبانی میشود و دیدارشان بینتیجه پایان مییابد اما مظاهری نمیتواند از کنار این موضوع بیاعتنا بگذرد. به این ترتیب دو روز بعد با قرار قبلی به دفتر رهبری میرود و با سید علیاصغر حجازی، دیدار میکند و ضمن شرح ماجرا، از ایشان میخواهد نسخهای از آن مجوز را به او نیز بدهند تا از محتوای طآن مطلع شود.
علیاصغر حجازی از وجود چنین مجوزی بیخبر است و میگوید از مقام معظم رهبری سوال میکنم. همان موقع به اتاق ایشان میرود و موضوع را در میان میگذارد. وقتی بازمیگردد از رئیسکل بانک مرکزی میخواهد به دیدار ایشان برود و شخصاً ماجرا را تعریف کند.
بنا به گفته مظاهری، مقام معظم رهبری پس از شنیدن سخنان او میگویند: «چنین مجوزی را به رئیسجمهور ندادهام.» مظاهری میگوید:« نامه رئیسجمهور را که همراهم بود، خدمتشان دادم که خواندند و باعث تعجبشان شد. سپس پرسیدند: چه مبلغ پرداخت کردهای؟ گفتم یک سنت هم پرداخت نکردهام. گفتند: کار شما هم از نظر قانونی و هم از نظر مدیریت، تدبیر درستی بوده است.
دو، سه روز بعد احمدینژاد رئیسکل بانک مرکزی را به دفترش فرا میخواند و میپرسد:«شما گزارشهایی را که برای من میفرستید، آیا به دفتر رهبری نیز ارسال میکنید؟» مظاهری میگوید:« همه را نه. گزارش اخیر، که بنا به خواست و ابلاغ دفتر ایشان تهیه و ارسال شد، یک رونوشت هم برای شما فرستادم. بنابراین هیچ مکاتبهای با دفتر رهبری نداشتهام که شما از آن مطلع نباشید.
احمدینژاد سرش را تکان میدهد و میگوید: «اینطور نمیشود ادامه دهیم.»
مظاهری هم پاسخ میدهد: «بله، من هم میدانم که این وضع قابل ادامه نیست / تجارت فردا
واژگان سیاسی:
✍️ دکترین ترومن
▪️ دکترین ترومن (Truman doctrine) دکترینی بود که در سال ۱۹۴۷ توسط رئیس جمهور آمریکا، هری اس.ترومن، مطرح شد.
▪️ این دکترین بر این پایه بود که دنیا اکنون به دو بخش تقسیم شده است. کشورهای آزاد و دمکراتیک و کشورهای غیرآزاد و غیردموکراتیک کمونیست و اکنون آمریکا باید به همهٔ مخالفین کمونیسم برای آزادی کمک کند.
▪️ ترومن، بر پایهٔ این دکترین، به همهٔ کسانی که علیه کمونیسم میجنگیدند کمک مالی و نظامی میکرد.
▪️ دولتهای ترکیه و یونان که پس از جنگ جهانی دوم در حال مقابله با شورشهای کمونیستی بودند، اولین دولتهایی بودند که طبق دکترین ترومن از حمایت آمریکا برخوردار شدند.
▪️ جنگ کره، که طی آن نیروهای نظامی آمریکا با حمله به کره سعی در جلوگیری از نفوذ کمونیسم در آن کردند را میتوان اولین جنگ عظیمی دانست که بر پایهٔ این طرح درگرفت.
✅ مسالهی خودرو
راهکار ما: راستههای تولید خودرو با آزادسازی تولید، حذف انحصار و پلاک کردن خودروهای استاندارد
راهکار اونا: گران کن! رها کن!
✅ مساله انرژی
راهکار ما: مدیریت و سهمیهبندی مصرف و بهینهسازی شبکه توزیع
راهکار اونا: گران کن، رها کن!
✅ مساله مسکن
راهکار ما: تخصیص زمین رایگان و ایده زیستشهر
راهکار اونا: نساز، گران کن، رها کن!
✅ مساله قاچاق
راهکار ما: نظارت بر تولیدکنندگان معدود داخلی، مبارزه هوشمندانه با قاچاق، بالابردن هزینه قاچاق، نظارت مردمی، ساماندهی مرزنشینان برای انجام تجارت به جای قاچاق.
راهکار اونا: گران کن، رها کن!
✅ مساله ارز
راهکار ما: حذف بازارهای سفتهبازی ارز، شکستن آقایی دلار و جایگزینی ارز کشورهای دیگر به جای دلار، مدیریت ارز با اقتدار
راهکار اونا: گران کن، رها کن!
✅ مساله تولید
راهکار ما: عمل به اصل ۴۳ قانون اساسی و در اختیار قرار دادن ابزار تولید برای همه مردم. توسعه کوچک مقیاسها و تعاونیهای تولید. عمل به سیاستهای کلی اصل ۴۴ بخصوص بند ب
راهکار اونا: واردات، گران کن، رها کن!
✅ مساله بانک
راهکار ما: حذف بانکداری خصوصی و تجمیع بانکهای دولتی در یک بانک ملی و حذف ربا و تداول ثروت. تامین مالی پروژههای بزرگ تولیدی از طریق تعاونی
راهکار اونا: خلق پول خصوصی، رها کن!
✅ مساله بنزین
راهکار ما: قیمتگذاری بر اساس حفظ منافع ملی و قدرت خرید مردم
راهکار اونا: گران کن، رها کن!
✅ و هر مساله دیگر اقتصادی
راهکار ما: فکر کن! مبانی اسلامی را ببین! منافع ملی را در نظر بگیر!
راهکار اونا: گران کن، رها کن، لسه فر، منافع سرمایهداران را حفظ کن!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
هدایت شده از خبرگزاری فارس
واشنگتن: بهدنبال مقابله با روابط ایران و روسیه هستیم
🔸«والاستریت ژورنال» دیروز در گزارشی نوشت که مسکو و تهران در حال همکاری برای ساخت کارخانه جدیدی در روسیه برای تولید پهپاد طراحی ایران هستند.
🔹حالا سخنگوی پنتاگون گفته که روسیه همچنان به دریافت پهپاد از ایران ادامه میدهد و این میتواند به شرکای واشنگتن در منطقه آسیب بزند.
🔹سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم اعلام کرده که بهدنبال اهدافی هستیم که به ما امکان مقابله با ارائه فناوری پهپاد از ایران به روسیه را بدهد.
@Farsna
واژگان سیاسی:
✍️ دکترین نیکسون:
ژوزف سیسکو، معاون وقت وزارت امورخارجه امریکا، در تاریخ نوامبر ۱۹۶۸٫میلادی در یکی از کمیتههای بودجه مجلس سنا امریکا، ضمن اشاره به مسائل خلیجفارس، اظهار کرد: «کشورهای واقع در خلیجفارس باید جهت تامین پیشرفت و ثبات منطقه همکاری کرده و اختلافات فیصله نشده را خود حل و فصل کنند و پس از خروج انگلستان از منطقه خود امنیت خلیج فارس را تامین کنند. «امریکا قصد ندارد، برای دفاع از منافع غرب در خلیجفارس، جانشین انگلستان شود، لیکن تصمیم گرفته است که به کشورهای منطقه برای دفاع از خود کمک نظامی نماید.
دکترین نیکسون بازتاب خود را بر منطقه خلیجفارس با سیاست دو ستون یا سیاست دوقلو نشان داد.
براساس این سیاست، دولت محمدرضا پهلوی در ایران و فیصل بن عبدالعزیز در عربستان سعودی بهعنوان دو ستون اصلی طرح ایالاتمتحده، وظیفه حراست و پرکردن حضور نامشروع انگلیس را در منطقه خلیجفارس عهدهدار شدند و با حمایت آمریکا ایران و عربستان مسئول تامین امنیت خلیج فارس شدند که چند سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران این طرح شکست خورد و آمریکا به بهانه تامین امنیت شیخ نشین ها مقابل قدرت جمهوری اسلامی ایران، پایگاههای دائمی خود را در شیخ نشین های خلیج فارس راه اندازی کرد.
🖋 معضل بیخانمانی در آمریکا برای ما قابل درک نیست!
تصور کنید سالانه ٢/۵ میلیون کودک در آمریکا بیخانمان هستند! یعنی از هر ٣٠ کودک یک کودک!
تصور کنید ٧٠٠ هزار نفر در ١٢ ماه سال سقف نمیبینند!
در برخی ایالات آمریکا تردد افراد در ساعتهایی از شبانه روز ممنوع است! چرا که افراد بیخانمانی هستند که قصد دارند با آسیب رساندن به دیگران و انجام جرم، توسط پلیس دستگیر شده و به زندان بروند تا سقفی بالای سرشان قرار گیرد!
و این پارادوکس تلخ در نظامی که ادعای آزادی دارد رخ میدهد! مردم از آزادی بازار به زندان پناه میبرند!
به نظرم اگر یک شاعر خوش ذوق آمریکایی بخواهد حال بد خود را توصیف کند طوریکه مردم آمریکا حس و حالش را کاملا درک کنند باید بگوید:
حالم چو فقیری است که از شدت سرما
حسرت به دل گرمیِ زندان آتیکاست (١)
زندان آتیکا: زندان فوق امنیتی در نیویورک است که شاهد خشونتهای مرگباری بوده است.