6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حضور گستردۀ کرجیها در استقبال از رئیسجمهور
🔻خیانت نفتی اعراب به طوفان الاقصی/ چه شد که قیمت نفت پایین آمد؟
🔹رضا غلامی کارشناس اقتصادی نوشت، کاهش قیمت نفت در جریان جنگ غزه ناشی از افزایش تولید نفت آمریکا در کنار عدم کاهش تولید نفت کشورهای عربی و نفتخیز منطقه است. در نتیجه نه تنها جلوی افزایش قیمت نفت گرفته شد، بلکه قیمت آن کاهش نیز یافت.
🔹طبق گزارش شرکت آمریکایی مارکت واچ، تولید نفت آمریکا طی هفته اول جنگ غزه به رقم ۱۳.۲ میلیون بشکه در روز رسید که از سال ۱۹۸۳ بیسابقه بوده است. البته افزایش تولید نفت قاره آمریکا با احتساب افزایش تولید در کانادا و مکزیک بسیار بیشتر از ۱.۳ میلیون بشکه در روز بوده است.
🔹شرایط نفتی در این جنگ، متفاوت از جنگ ۱۹۷۳ است چرا که در آن جنگ، عربها و بخصوص عربستان به حمایت از مردم فلسطین سیاستی نفتی اتخاذ کردند ولی در این جنگ، عملا آنها با غزه همراهی نکردهاند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشبینی ابرتورمی برخی اقتصاددانان به کجا رسید
🔹یکی از مهمترین عوامل تورم، انتظارات تورمی است. موضوعی که برخی بیتوجه به آن و صرفا برای دیدهشدن یا منافع دیگر هر روز به آن دامن میزنند.
🔹اردیبهشت امسال هم چند اقتصاددان اقتصاد ایران در ۱۴۰۲ را پیشبینی کرده بودند. اما آن پیشبینیها چندان هم درست از آب در نیامد.
@Farsna - HD
📣شورای امنیت یک بار دیگر شکست خورد
🔸نیکلاس دی ریوری، نماینده فرانسه در سازمان ملل متحد در جلسه شورای امنیت برای برقراری آتشبس در غزه گفت: «بار دیگر این شورا شکست خورده است.»
🔹این دیپلمات فرانسه گفت: «فرانسه به شدت درباره تراژدی انسانی که در حال وقوع در غزه است نگرن است و به همین دلیل است که فرانسه به این قطعنامه رأی مثبت داد.»
🔸ایالات متحده آمریکا قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل محد برای برقراری آتشبس فوری در غزه را وتو کرد. انگلیس به این قطعنامه رأی ممتنع داد اما ۱۳ کشور دیگر عضو شورا با آن موافقت کردند.
🔹نماینده فرانسه گفت: «این شورا به دلیل عدم اتحاد و به دلیل نشان ندادند تعهد راستین به مذاکرات شکست خورده است.»
⭕️ نتایج انتخاب ۴برابر ظرفیت لیست مجمع نیروهای انقلاب اصفهان مشخص شد
🔹افراد زیر به ترتیب حروف الفبا انتخاب شدند:
۱.منصور باقرصاد
۲.امیرحسین بانکی پورفرد
۳.صفورا ترک لادانی
۴.عبدالرسول جان نثاری
۵.تورج حاجی رحیمیان
۶.بابک حیدری
۷.عطاالله خلیلی
۸.قدرت الله خسروشاهی
۹.نصرالله سخاوتی
۱۰.زهرا شیخی
۱۱.احمدرضا صفا
۱۲.مهدی طغیانی
۱۳.محمد قربانی مقدم
۱۴.حسین کیانی زاده
۱۵.علیرضا گلبازخانیان
۱۶.عباس مقتدایی
۱۷.محمود محمودزاده
۱۸.منصوره سادات مرتضوی
۱۹.محسن نصری
۲۰.مسعود نیکدستی
۲۱.حامد یزدیان
📍دو نفر پایانی در این انتخابات با رای مشترک نفر بیستم شدند
رئیسی از روسیه تا کرج/روایت انقلاب اسلامی در قرن جدید و دنیای جدید
▪️رئیسجمهور ایران بعد از یک مذاکره مهم و راهبردی در حوزه منطقه ای و بین المللی با یکی از قدرت های بزرگ جهان به کشور برگشت و برای افتتاح چندین پروژه بزرگ عمرانی از جمله افتتاح فاز یک بزرگترین پل غرب آسیا به استان البرز سفر کرد....
▪️مردم ایران شاهد تحولات عظیم منطقه ای و بین المللی و عمرانی و خدماتی در جمهوری اسلامی هستند . ایران ما در موقعیتی قرار گرفته است که در طول تاریخ ۲۰۰ سال گذشته حسرت آن را میخوردیم. روایت این تحولات شگرف نیاز به مجاهدین بزرگ و خبرگان کارکشته در عرصه رسانه و ارتباطات دارد.
▪️ضعف بزرگ دولت رئیسی عدم وجود افراد توانمند و کارکشته در عرصه رسانه و مدیریت افکار عمومی است . این تنها ظلم به مجاهدت های دولت در عرصه مدیریت کشور نیست در واقع ظلم به انقلاب در میانه این جنگ تمام عیار ترکیبی و شناختی است.
ستاد جنگ و تحریف علیه مبارزه با فساد اقتصادی!
#محمد_ایمانی
1- موضوع «تخلف و فساد ارزی کلان، به بهانه واردات چای»، به مباحث بسیاری دامن زده است. این مباحث، محاسن و معایبی دارد. از یک طرف، میتواند در مقابل مفاسد، حساسیت مضاعف ایجاد کند و مدیران دلسوز را نسبت به «نقاط» یا «روال»های منتهی به آسیب، هوشیار سازد؛ از سوی دیگر، نحوه طرح موضوع میتواند به بیاعتمادی در افکار عمومی دامن بزند و در صورت عدم مدیریت درست مسئله، موجب فاصله میان دستگاههایی شود که برای پیشرفت کشور همدلی و همافزایی میکنند. منطقا در کنار اهمیت تفکیک قوا، اصل بر تعامل و تعاون است.
2- در زمینه رصد، شناسایی و مبارزه با مفاسد اقتصادی حتما در مقایسه با گذشته، پیشرفت قابلتوجهی پدید آمده است. قوه قضائیه بهویژه در طول پنج شش سال اخیر، فعالتر و مستقلتر عمل کرده و کمتر رودربایستی داشته است. از رسیدگی به پرونده تخلفات
اکبر طبری (معاون سابق اجرائی حوزه ریاست قوه قضائیه) و برخی قضات آلوده، تا پرونده برادر و دستیار رئیسجمهور سابق، تخلفات چند نماینده سابق مجلس، برخی مدیران سابق بانک مرکزی، رؤسای وقت ایران خودرو و سایپا، دختر و داماد دو وزیر اسبق صمت و کار و رفاه، رئیس اسبق صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه، رئیس سابق سازمان خصوصیسازی، و... تا این اواخر، در قالب تشکیل پرونده برای فرزندان یکی از مدیران دستگاه قضائی و پرونده تخلفات ارزی مربوط به واردات چای.
جناب آقای محسنی اژهای، رئیس محترم قوه قضائیه، ۱۰ آبان ۱۴۰۲ در جمع مردم کرمان به موضوع مهمی اشاره کرد که نقطه قوت نظام است: «کدام مسئول، فسادش ثابت شد و جمهوری اسلامی با او برخورد نکرد؟ پسر و دختر مقامی که مسئولیتهای مختلفی داشت
- از رئیسجمهور تا رئیس مجمع تشخیص مصلحت، که از قضا از اهالی همین استان کرمان بود - به دلیل ارتکاب جرایم به زندان محکوم شدند، یا اینکه دو فرزند معاون اول قوه قضائیه پس از وصول گزارش مستند، بازداشت شدند و پدر آنها نیز اعلام کرد که تسلیم قانون است و ضابط و دادسرا و دادگاه، بدون ترس ورود کردند. بنابراین ما هیچ ابایی از برخورد بدون تبعیض و بدون تعارف با فساد و مفسد نداریم».
۳- در دستگاههای اجرائی هم شاهد تحول مثبتی بودهایم. امروز، رئیسجمهور و مدیران ارشد دولت، نهتنها مانند برخی دورههای قبل، حمایت قبیلهای از متهمان دولتی نمیکنند، بلکه خود مدعی اول مبارزه با فساد، و برخورد با ترک فعل و سوءمدیریت هستند و در اغلب موارد، پیش از دستگاه قضائی،گریبان خاطیان را میگیرند. اینکه رئیسجمهور، از مدیریت دستگاه قضائی به دولت آمده و ضمنا سوابق همکاری صمیمانه و نزدیک چند ده ساله با رئیس فعلی دستگاه قضائی دارد، نقطه قوت در فسادزدایی و سالمسازی روندهای اداری است. متاسفانه مثلا در دوره موسوم به اصلاحات شاهد بودیم که پس از احضار شهردار وقت به دادگاه، دولت وقت پنج ساعت جلسه گذاشت و دستگاه قضائی را تحت فشار قرار داد و حتی در وزارت کشور برای جوسازی و شانتاژ، «ستاد حمایت از کرباسچی» تشکیل دادند! به عنوان نمونه دیگر، آقای محسنی اژهای (معاون اول قوه قضائیه) در تاریخ اردیبهشت ۱۳۹۶ و در موضوع پرونده آقای حسین فریدون، از فشار مقامات ارشد دولت خبر داد و گفت: «کسانی گفتند اگر فلان کس را قبل از انتخابات احضار کنید، ما اعلان جنگ میکنیم؛ ولی ما تسلیم نشدیم. برخی که خودشان قائل بودند که باید افراد علنی مجازات شوند، امروز حرفهای دیگری را مطرح میکنند». نکته عیجیب اینکه؛ امروز کسانی مدعی پرونده ارزی چای شدهاند که واگذاری رانتی و مفسدهآمیز 18 میلیارد دلار (به قیمت 4200 تومان) را در کارنامه خود ثبت کردهاند....
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رئیس سازمان ملی مهاجرت: طبق برآوردهای ما تعداد اتباع غیرمجاز بین ۵۰۰ هزار تا ۱.۲ میلون نفر است
🔹تعداد اتباع خارجی که بهصورت قانونی وارد کشور شدهاند ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است. نزدیک به ۱۰ درصد کل اتباع خارجی از حدود ۸۰ کشور مختلف و غیرافغان هستند.
@Farsna
💢گذرگاه رفح را با حمله مسلحانه باز میکنیم
🔹وبسایت خبری تحلیلی آکسیوس آمریکا که به مقامات رژیم اسرائیل نزدیک است، به نقل از مقامات آمریکایی و صهیونیست نوشت: مصر به تلآویو هشدار داده چنانچه فلسطینیان غزه را به شبه جزیره سیناء بکوچاند، روابط خود با اسرائیل را قطع خواهد کرد.
🔸عبدالفتاح السیسی، رئیسجمهور مصر هفته دوم جنگ رژیم اسرائیل علیه غزه در اقدامی کمسابقه پرده از نقشه این رژیم برای غزه و سیناء مصر برداشت و گفت: «ایده کوچاندن فلسطینیان به شبه جزیره سیناء مصر یعنی سوق دادن این کشور به سمت جنگ با اسرائیل».
🔹او همچنین گفت که تداوم «عملیات نظامی» (حمله زمینی به غزه) پیامدهایی برای منطقه خواهد داشت و ممکن است این عواقب از کنترل خارج شود.
🔸برخی از قبایل بادیه نشین صحرای سینا با اعلام ضربالعجلی از دولت مصر خواستند برای ورود کمک به غزه گذرگاه رفح را باز کند، در غیر این صورت این کار را از طریق اقدام مسلحانه انجام خواهند داد.
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا باید اسرائیل را بازنده و حماس را برنده بزرگ این نبرد بدانیم؟
🔶 «اسکات ریتر» بازرس سابق تسلیحات سازمان ملل: حزبالله در حال درهم کوبیدن ارتش اسرائیل در شمال است، حماس در حال شکست دادن ارتش آنها در غزه است.
🔺امروز همه از دولت فلسطین صحبت میکنند و جهان علیه اسرائیل به پا خاسته و نمیتوان این موضوع را نادیده گرفت، اسرائیل در این جنگ شکست خورده است.
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا نسل جدید گرفتار #ساسی_مانکن تا #سلبریتی های داخلی شد؟
افشاگری #استاد_رحیم_پورازغذی از خیانت برخی نهادهای فرهنگی که به بهانه جذب خاکستری ها پول های هنگفت بپای عناصر بدنام و زباله دان ها میریزند