تولد فرزند رامبد جوان در کانادا با دلار 10هزارتومانی چقدر آب می خورد؟
🔹 احتمالاً در شبکههای اجتماعی عکس یا خبری از رامبد جوان و نگار جواهریان درباره سفرشان به کانادا خواندهاید. سفری که در ابتدا گفته شد برای اکران فیلم «قانون مورفی» در تورنتو بوده و در روزهای گذشته هم عکسهایی از این اکران منتشر شده اما به گمان غالب کاربران شبکههای اجتماعی، تنها برای یک مراسم اکران سینمایی نیست.
🔹 ظاهراً هدف اصلی، تولد فرزند رامبد جوان و نگار جواهریان در کاناداست تا بتواند شهروند این کشور باشد. به این کار رامبد جواد انتقادات فراوانی وارد شده، اما جالب است بدانید این سفر برای رامبد جوان چقدر هزینه داشته است.
🔹 اولین هزینه، حق مشاوره مؤسسه است که به دلار دریافت میشود؛ پنج هزار دلار کانادا، چیزی حدود 50 میلیون تومان. هر بلیت اکونومی پرواز تهران - تورنتو و برعکس، بین 12 تا 60 میلیون تومان است که ما میانگین آن را 25 میلیون تومان در نظر گرفتیم. بلیتهای بیزنس و فرست کلاس هم هست که طبعاً گرانترند. بنابراین چهار بلیت پرواز برای رفت و برگشت دو نفر، به طور میانگین 100 میلیون تومان آب میخورد.
🔹 طبق اعلام این مؤسسه مهاجرتی، هزینه تولد فرزند در تورنتو بین 12 تا 15 هزار دلار کاناداست که حدود 120 تا 150 میلیون تومان میشود. ناگفته نماند طبق قوانین کانادا، گردشگرانی که در زمان بارداری به این کشور وارد میشوند، مشمول دریافت خدمات بیمه نمیشوند./ خراسان
مصاحبه سایت بصیرت با آقای قالیباف به نظر شما برای حل مشکلات کشور چه اقداماتی باید صورت گیرد؟
1- مردم در اقتصاد نقشي ندارند. حتي در حوزه مسائل فرهنگي و اجتماعي نقش مردم بسيار کم است. فرصت از جوان ها گرفته شد. جوانان شجاعت، خلاقيت، تحرک و انگيزه دارند، ريسک پذيرند. نسبت به مسائل روز تسلط و آمادگي جسماني بالاتري دارند. تجربه به تنهايي مشکلات را حل نمي کند. اين موضوع مشکل جدي است.
2- مسئولين بايد در شناخت مسائل و مشکلات اولويت بندي کنند. به علت کوتاهي هاي گذشته، بعضی از مسئولین نمي توانند اولويت بندي کنند چون اولويت هاي زيادي براي کشور ايجاد شد. مسئولین در گذشته موضوعات و مشکلات را حل نکردند و صرفا از آن عبور کردند و مشکل لاينحل ماند. در چنین صورتی بعد از مدتي کشور با همان مشکل به صورت پيچيده تر روبرو می شود و حل آن بسيار سخت تر مي گردد.
3- در بعضي موارد تصميم همانند موضوع حضور زنان در ورزشگاه تصميم محکمي گرفته نشد. در حالي که بايد قاطعانه تصميم گرفت و دلايل آن به مردم گفت. مسئولین گاهي اوقات جلوي تغيير مقاومت کردند ولی مشکل را حل نکردند. يکي از مباحثي که در زمان خدمت بنده در نيروي انتظامي مطرح شد، موضوع پليس زن بود. بحث را نزد حضرت آقا مطرح کردم. ايشان فرمود: قبل از شما صحبت و تصميم گيري شد. به علت مهيا نبودن شرايط بحث را ادامه ندادم. در ملاقات بعدي دوباره بحث را مطرح کردم زيرا اين موضوع را نياز جامعه ميدانستم و خدمت حضرت آقا دلايل خود را مطرح کردم. ايشان در بين صحبت هاي بنده فرمودند اين صحبت ها منطقي است. مثال دیگر آنکه زماني که شهردار تهران بودم. برخی ساخت اتوبان امام علي را يک پروژه غير ممکن مي دانستند. قرار گرفتن دوازده هزار خانه در مسير يکي از مشکلات این پروژه بود. اما در مدت زمان بيست ماه با مديريت جهادي اين بزرگراه به بهره برداري رسيد. بنابراين مشکل اصلي کشور اقتصاد و تحريم نيست. بلکه مشکل در باور و شناخت مسئله و چگونگي تصميم مديران است.
4- در شرايط فعلي کشور بايد سياست هاي جبراني داشته باشد. تخصيص ارز 4200 براي 25 کالا کار درستي بود. ولي اشکال در چگونگي اجراء وجود دارد. ارز 4200 توماني به فردي داده مي شود که مردم اصلا اين افراد را نمي شناسند، ولي دولتيان به درستي آنها را مي شناختند، شفافيت و نظارت وجود ندارد. امروز دستگاههاي نظارتي افرادي را دستگير مي کنند که با ارز 4200 توماني گوشت وارد و با قيمت گرانتر در بازار عرضه مي کنند. بنابراين روش اجراء غلط است و بهتر بود يارانه (نه به صورت نقدي) به افراد داده مي شد. يعني دولت کالابرگهايي به منظور خريد کالا در اختيار مردم قرار مي داد. به اين صورت مردم به صورت مستقيم کالاهايي که به آن تعلق ارز مي گرفت را می خريدند. اين مکانيزم راحت تر از آن است که ارز به وارد کننده داده شود و مردم در صف يارانه خود را بگيرند.
5- موضوع نقدينگي در کشور ؛ به نظر بنده طي مدت يک سال مي توان اين مشکل را حل کرد و آن را در چرخه درست قرار داد. وقتي در سال 320 هزار ميليارد تومان سود بانکي بدون ماليات به دارندگان سپرده هاي بانکي داده می شود که 80% آن به 2% حساب ها تعلق مي گيرد؛ آيا نمي توان اين مشکل را حل کرد؟ قطعا راهکار دارد. اما فرهنگ چهاردرصديها اجازه نمي دهد.
6-در حوزه ماليات مي توان از تمامي کاسب هاي خرد ماليات نگرفت. در کشور کمتر از هزار فعال اقتصادي وجود دارند که اگر ماليات درست از آنها گرفته شود، مي توان از دو ميليون نفر ماليات نگرفت. تمام مشکلات را مي توان با برنامه ريزي درست برطرف کرد. ***نظر شما در خصوص حرکت اصولگرایان به سمت وحدت چه می باشد؟
تا زماني که اصولگرایان در مسير گذشته حرکت کنند، نمي توانند کار جدي و اساسي انجام دهند. در انتخابات 96 همه فکر مي کنند که اصول وحدت رعايت شد. درحالي که اين برداشت درست نيست. گرچه به صورت شکلي وحدت رعايت شد ولي به صورت محتوايي رعايت نشد.
1- کمپين اصولگرايي اشتباهي بود. وقتي رئيس جمهور مستقر وجود دارد و يک انتخابات ميان دوره اي در حال برگزاري است چرا از جناح مقابل دو نفر بايد حضور پيدا کنند؟ آن هم با اين استدلال که تا هفته آخر حضور داشته باشند تا مشخص شود وضع کدام يک بهتر است يا به عبارت ديگر تا هفته آخر با خودتان رقابت کنيد و هفته آخر با رقيب اصلي. آيا اين موضوع ضرورتي داشت؟ اينها اشکالات جدي در حوزه برنامه ريزي و الفباي کار سياسي است.
2- زماني چه کسي باید کناره گيري کند؟ آيا اصل را بايد اين موضوع قرار دهيم که کدام يک از اين دو نفر با رقيب بهتر مبارزه مي کنند؟ يا آنکه ميان خودشان چه وضعيتي دارند؟ يعني زمان نظرسنجي بايد بگوييم بين اين دو نفر کدام يک برتر است يا اينکه از جامعه سوال کنيم کدام يک از اين دو نفر در برابر آقاي روحاني بهتر رأي مي آورد؟ قطعا هر کدام که قدرت رقابت بيشتري با رقيب دارد بايد بماند.
3- ما در برنامه ريزي مشکلات زيادي داريم. اگر شوراي نگهبان افراد ديگر را رد صلاحيت نمي کرد، همه آنها مي آمدند. کسي با سازوکار جمنا رد نشد.
4- تجربه دنيا نشان داد، در انتخابات ميان دوره اي، موفقيت براي کساني است که شعار اقتصادي دادند « به استثناء کارتر که با چالش انقلاب ايران رای نیاورد»، اما در جريان اصولگرايي موضوع سياسي شد. موضوع ديوار کشي خياباني، اجتماعي و سياسي مطرح شد و منفعت رقيب نيز در این چرخه بود.
5- بنده به نواصولگرايي معتقدم. نواصولگرايي به اين معني نيست که از اصول رجعت کنيم. ما بايد به اصول و باور ها انقلاب پايبند و در هدف گذاري، روش و ابزار متحول شويم. کار بايد به مردم واگذار شود. جوانها بايد در صحنه ها حضور يابند. اصولگرايي يک جريان سياسي و رويکرد نيست بلکه يک نگرش است. نو اصولگرايي مسير درستي است که بايد در آن حرکت کنيم. ***وضعيت اقتصادي و امنيتي کشور در سال 1398 را چگونه ارزيابي مي کنيد؟
با توجه به فشارهايي که آمريکا با هدف کاهش فروش نفت وارد مي کند، کشور نيازمند حرکات جدي در حوزه اقتصاد است. سياست هاي دولت بايد تغيير يابد و مسير ديگري را انتخاب و حرکت کند. همانند تجربه برجام منتظر نباشد تا از بيرون مشکل کشور حل گردد، بايد نگاه به درون شکل گيرد. وقتي در حوزه اقتصاد مشکل وجود دارد، طبيعتا اين فشار بر روي قشرهاي عمومي مردم و مخصوصا فقرا و مستضعفين بيشتر خواهد بود.
اين اميد وجود دارد با تصميمات و اجراي درست در حوزه مسائل اقتصادي، مشکلات حل و فصل گردد. اگر دولت اراده کند. همه مردم و گرايش هاي سياسي که درحوزه اقتصاد فعالند، باهم تلاش کنند، مشکل حل مي شود. البته گام اول را دولت بايد بردارد.
ماجرای اسنپ، نماد یک ضعف بزرگ اجتماعی
🔺اتفاقی که برای راننده اسنپ افتاد، نماد یک رفتار غیر مسوولانه در بخش در حال گسترشی از جامعه است؛ که در عین بی مسؤولیتی و نادیده گرفتن حقوق دیگران، مدعی حق و حقوق انسانی هستند.
🔹پیشتر گفتیم حجاب نماد #رفتار_مسوولانه_اجتماعی ست؛ پذیرفتن محدودیت برای #مصونیت خود و جامعه.
🔹حال بخشی از جامعه با کنار گذاشتن این رفتار مسوولانه، براحتی تصمیم گیری درباره پوشش را یک امر فردی قلمداد کرده و آن را جزء حق و حقوق انسانی خود می دانند!
🔹درست مانند این خانم مسافر اسنپ که با وجودیکه می داند کشف حجابش باعث جریمه مادی راننده می شود، براحتی این کار را حق خود می داند و برای اعاده حقوق توهمی خود، به خود اجازه می دهد آبروی راننده را در شبکههای اجتماعی ببرد و باقی ماجرا...
🔹از ساحت شرعی و اخلاقی ماجرا که بگذریم، می بینیم جامعه ما بشدت در تربیت افراد مسوولیت پذیر و آشنا به وظایف اجتماعی خود می لنگد. افراد بیشتر از حقوق خود دم می زنند تا وظایف خود. در این امر هم خانواده ها بشدت مقصرند هم مدارس و سایر مراکز تربیتی. یکی از آشکار ترین نشانه های این ضعف، نوع نگاهی است که نسبت به قوانین در بسیاری از مردم هست که بمحض اینکه بتوانند آن را دور می زنند. قانون محدودیتی ست که بمحض اینکه فرصتش را پیدا کنی باید از زیر آن شانه خالی کنی؛ پلیس نبود چراغ قرمز را رد کن...
🔹دلایل اجتماعی زیادی می توان برای این ضعف جامعه ذکر کرد. اما یک عامل مهم تربیتی، نوع نگاه خانواده ها نسبت به وظایف شرعی در امر تربیت پذیری ست.
🔹دختر ۹ ساله ای که به تکلیف رسیده و آفریننده اش تشخیص داده توانایی پذیرش مسوولیت اجتماعی حجاب و انجام اعمال روزانه مثل نماز و سالانه مثل روزه را دارد، از خانواده می شنود که هنوز کوچک است... گناه دارد...توانایی این مسوولیت را ندارد...
🔹آن وقت است که او سن طلایی آموزش و درونی شدن مسوولیت پذيری را از دست می دهد و با نگاه خودمحور به جامعه وارد می شود که از همه توقع رعایت حقوقش (واقعی یا خودساخته) را دارد؛ بدون اینکه نسبت به انجام تکالیف اجتماعی اش احساس مسئولیت کند.
🔹این ضعف بزرگ اجتماعی به ماجرای راننده اسنپ محدود نمی شود. ماجرای «کشتیم که کشتیم، دیه شو میدیم» را هنوز فراموش نکردیم. این اتفاقات به برکت فضای مجازی آشکار شد. مثال های زیادی از قانون شکنی با محوریت خود حق پنداری، روزانه در جامعه ما رخ می دهد؛ بدون اینکه در فضای مجازی منعکس شود.
🔻باید احساس خطر کرد از جامعه اي که روزانه فرزندانی بدون کمترین احساس مسئولیت به آن وارد می شوند و هرکدام یک چاشنی آماده انفجار خلق ماجراهای این چنینی هستند. siasi97
هدایت شده از محمود معلمی
https://images.app.goo.gl/8VBKbzuqit1rKX326
#دستگیری احسان نوبخت فرزند محمدباقر نوبخت توسط یک مقام آگاه تاییدشد
وی بجرم جاسوسی برای یک کشور بیگانه توسط مقامات عالیرتبه امنیتی روز گذشته دستگیر شده است .
گفتنی است تعداد دیگری نیز در رابطه با جاسوسی کشورهای بیگانه بهمراه فرزند محمدباقر نوبخت دستگیر شده اند.
هنوز هیچ سازمان امنیتی کشور خبر فوق را تایید یا رد نکرده است.
🔴آزادی یکطرفه جاسوس/نزار زکا که بود؟
▪️چند هفته قبل آقای ظریف، سفری غیر ضروری به نیویورک داشت. بهانه سفر، شرکت در یک نشست حاشیهای بود اما عمده موجی که درست کرد، ابراز تمایل به مبادله زندانیان بود.
🔹امروز روزنامه «دیلی استار» ادعا کرده «نزار زکا» تبعه لبنانی- آمریکایی که در ایران به جرم جاسوسی به ۱۰ سال زندان محکوم شده، تا دو روز دیگر آزاد و وارد بیروت میشود.
🔹نزار زکا ۲۴ شهریور ۹۴ به خاطرجاسوسی برای آمریکا بازداشت و به 10 سال زندان محکوم شد. او از گردانندگان «انجمن بینالمللی مدیران ایرانی» و از دست اندرکاران پروژه ضد امنیتی «پل» بوده است. پروژه «پل» برنامهای پوششی برای نفوذ به ساختارهای سیاسی و اجرایی ایران است. زکا همچنین پیگیر نفوذ سایبری از طریق برخی مقامات وزارت ارتباطات بوده است.
🔹آسوشیتدپرس چندی قبل در گزارشی نوشت: «نزار زکا» که به اتهام جاسوسی بازداشت شده، با تایید وزارت خارجه ایالات متحده به ایران سفر کرده بود. سازمان غیرانتفاعی تحت ریاست او 730 هزار دلار از دولت آمریکا برای پیش بردن پروژههایش در خاورمیانه پول گرفته است.
🔹آقای ظریف پیش از این در دیدار با مقامات لبنانی به درستی گفته بود "نزار زکا دارای گرین کارت آمریکا است. آنچه اتفاق افتاده، مشکلی بین ایران و لبنان نیست؛ اقدامات خلاف قانونی زکا از دید قوه قضاییه و مشکلی بین آمریکا و ایران است".
♦️با این اوصاف، چرا جاسوس بزرگ آمریکا -که صرفا تابعیت لبنانی دارد اما مهره سازمان سیا می باشد- باید به شکل یکطرفه آزاد شود؟ چرا وزارت خارجه به جای اهتمام به آزادی اسدالله اسدی (دبیر سوم سفارت ایران در اتریش) که قریب 12 ماه است از سوی اروپایی ها به گروگان گرفته شده، مشکلات جاسوسان آمریکایی نظیر جیسون رضائیان و نزار زکا و .... را پیگیری می کند؟! جیسون رضائیان در دولت اوباما و با پیگیری دولت، به شکل یکطرفه آزاد شد.
@siasi97
🎥 مولاوردی از کدام مجرم امنیتی دفاع کرد؟!
| روایتی از نفوذ و جاسوسی 'نزار زاکا' در 'خارج از دید۲'
پروژه های نفوذ در سالهای اخیر را مرور کنیم:
- کاوه مدنی:سازمان حفاظت محیط زیست....
- فریدون فشارکی و کمال فروغی: وزارت نفت....
- نزار زاکا:معاونت زنان ریاست جمهوری...
- مراد طاهباز، کاووس سید امامی و...: محیط زیست...
- دری اصفهانی ،تریتا پارسی، هومن مجد، علی واعظ و...:مذاکرات هستهای ...
- جیسون رضاییان در ریاست جمهوری کنار دست #روحانی
- نزار ذکا در معاونت امور زنان کنار دست #مولاوردی
- سید امامی در محیط زیست کنار دست #ابتکار
- دری اصفهانی در مذاکرات کنار دست #ظريف
-... در دفتر مشاور رئیس جمهور کنار دست #آشنا
و ...
آیا نباید به این دولت شک کرد؟!
@siadi97
هدایت شده از خبرگزاری فارس
وزیر نیرو:
🔹چینیها با یک وعده غذا هم سیرند؛ ما زیاد میخوریم و میپوشیم!
🔹تحریم کنندگان فهمیدهاند نقطه ضعف ما؛ مصرف است. ما جامعهای مصرفی هستیم.
🔹۴۰ سال فرصت داشتهایم خودمان را از شیر نفت جدا کنیم و نکردیم.
fna.ir/da75sc
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
25.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیا مشکل تنظیم بازار با احیای وزارت بازرگانی حل میشود؟
fna.ir/da760e
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥۱۹هزار نفر در دولت حقوق بالای ۱۰ میلیون میگیرند!
@Farsna
هدایت شده از سپاه سایبری
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️بیژن زنگنه: «حرفهای جالب و شنیدنی هم در مورد کرسنت دارم اما بیان آنها را به مصلحت کشورنمیدانم، مگر اینکه به نقطهای برسم که من را ناچار به این کارکنند. اگر این اسرار فاش شوند بسیاری از افراد که صدایشان بلند است، خوششان نخواهدآمد.»
⭕️هر چیزی رو که لازمه درباره کرسنت بدونید تو این کلیپ اومده.
در دولت خاتمی و ریاست زنگنه بر وزارت نفت، قرار بود گاز ایران رو به قیمت ۱.۸ سنت به ازای هر متر مکعب به امارات بفروشن.
متوسط قیمت جهانی چقدر بود؟ ۴۷ سنت❗️
🔻بله آقای زنگنه
شما با رسانههاتون جای جلاد و شهید رو هم عوض میکنید،
ولی عمق فاجعه کرسنت انقدر زیاده که اگر میتونستید تبرئه کنید خودتون رو، ۱۵ سال سکوت نمیکردید
✅#آنتی_آمد_نیوز
👉 http://eitaa.com/joinchat/2654732298C5cf9e46afa
موسسه فرهنگی بین المللی
با وجود 28 موسسه فرهنگی بین المللی بودجه بگیر که از سوی ایران در دنیا در حال فعالیت است، در شهر رن فرانسه که شهری دانشجویی است و ایرانی و شیعه از سایر کشورها مثل افغانستان هم کم ندارد، حتی یک مسجد یا یک مرکز فرهنگی موجود نیست. آن وقت می بینی فرانسوی رفته است زبان فارسی آموخته است که برای همین میزان فارسی زبان ساکن این شهر، دین تحریف شده ی مسیحیت را به زبان فارسی تبلیغ کند.
جلسه ی دیدار می گذارند و دعوت می کنند و می گویند، حتی اگر سوالی داشتید ما به منزل شما برای پاسخگویی می آییم.
بعد در کتاب تعالیم مسیحشان (به فارسی) نوشته است: دین به سیاست کاری ندارد. ما در سیاست دخالت نمی کنیم و کار را به سیاسیون می سپاریم...
این است تعالیم مسیح...
آن وقت در قرآن کریم می خوانی: که اول فرمان خداوند به حضرت موسی علیه السلام مقابله با فرعون زمان یعنی حاکم سیاسی روز بوده است... تمام داستان انبیای الهی مقابله با حاکمان ظالم و خودمختاری بوده است که مجری فرامین الهی نبوده اند.
اگر دین از سیاست جدا بود. چه معنی داشت پیامبر اسلام با حاکم زمان رو در رو شود. اگر امیرالمومنین و سایر اهل بیت علیهم السلام در مسجد می نشستند و احکام شرعی فردی به مردم آموزش می دادند کسی با آنها کاری داشت؟
شیعه، یازده امام، هادی و راهنما داشته است که هیچ یک به مرگ طبیعی از دنیا نرفته اند! کشته شده اند!
پ.ن: یک نفر مانده از این قوم، که بر می گردد...
🌸مشاهدات و تجارب یک دانشجوی ایرانی🇮🇷 در فرانسه