فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف محمدرضا پهلوی :
گماشته و مامور آمریکا هستم!!
⬅️اون سلطنت طلب هایی که از اون شاه ملعون و پسرش حمایت میکنن این فیلم رو ببینن تا بفهمن چطوری نفر اول یه کشور خودش رو گماشته و مامور آمریکایی ها میدونه. اون زمان نوکر حلقه به گوش آمریکایی ها بودیم
@siasi97
مستند «جیسون رضاییان» پخش می شود
🔸مستند واقعی پرونده «جیسون رضاییان» جاسوس ایرانی- آمریکایی از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.
🔸این مستند که برگرفته از واقعیت پرونده این جاسوس آمریکاست، به ابهامات بسیاری پاسخ خواهد داد و کسانی که مدعی بودند در این سریال چیزی متفاوت از حقیقت تصویر شده، با دیدن این اثر با آنچه که در واقعیت روی داده بیشتر آشنا خواهند شد.
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
ترديدآفرينان در انتخابات رهبر معظم انقلاب اسلامي در بخشي از فرمايشهاي خود در جمع مسئولان قوه قضائيه، با اشاره به حضور حماسي ملت ايران در انتخابات 40 سال گذشته، به رغم همه كارشكنيهاي نظام سلطه و ايادي آنها در داخل كشور فرمودند: «حالا آخر امسال هم يك انتخاباتي هست. باز هم با وجود بعضي از ترديدآفرينيهايي كه بعضي از افراد ميكنند، من ميدانم كه مردم با شور و شوق در اين انتخابات شركت خواهند كرد. اينها عظمت ملت ايران را نشان ميدهد.»
در حاليكه استكبار جهاني و كشورهاي وابسته به آنها در منطقه براي دلسرد كردن مردم در پاي صندوقهاي رأي برنامهريزي كرده و سمپاشي ميكنند، برخي گروههاي سياسي داخل كشور نيز خط تحريم را با اهداف متفاوتي دنبال ميكنند. تحريمكنندگان و به تعبير رهبر معظم انقلاب ترديدآفرينان داخلي چند دستهاند.
1ـ كساني كه مزيت و برتري خويش در رقابتهاي انتخاباتي را تعامل با غرب و خوشبيني به آمريكا تعريف كرده و اينك با رفتار ترامپ كه در واقع چهره بدون روتوش ايالات متحده را به نمايش گذاشته، حرفي براي گفتن ندارند.
2ـ دسته دوم كساني هستند كه با همين نگاه در انتخابات گذشته به مردم وعده و وعيد داده و آنها را به نتايج سرشار اقتصادي ناشي از مذاكره و گفتوگو با آمريكا دلخوش كرده بودند؛ اما با تشديد تحريمهاي آمريكا مواجه شده و به مراتب شرايط بدتري را براي مردم ساختهاند. اين جماعت اكنون نگران پايگاه رأي خود هستند و احتمال باخت خود را زياد ميدانند. ضمن آنكه در صورت روبهرو شدن با مردم بايد پاسخگوي تحليلهاي غلط خود نيز باشند. كساني كه مقاومت در مقابل آمريكا را عامل مشكلات كشور معرفي كرده و راه حل را مذاكره و گفتوگو معرفي ميكردند، اكنون بايد از گزافههاي خود دفاع كنند. آنها كه معتقد بودند براي زيستن بايد با كدخدا راه آمد، اكنون بايد بگويند چرا شيوه مذاكره و سازش جواب نداد.
3ـ دسته سوم كساني هستند كه براي تئوريزه كردن تحريم دست به كار شده و راهبرد «مشاركت مشروط» را پيشنهاد ميكنند. اينها ميگويند شرط ما براي حضور در رقابتهاي انتخاباتي تأييد صلاحيت عناصر اصلي ماست و ما ديگر حاضر به رقابت با نيروهاي دست دوم و چندم خود نيستيم. اين ايده در واقع ادامه همان راه تحريم است؛ اما با توجيهي كه ميتواند توپ را به زمين نظام بفرستد و در واقع شوراي نگهبان را مقصر كاهش آرا نشان دهد.
دو مزيت ديگر طرح مشاركت مشروط بر تحريم براي طراحان آن اين است كه اولاً راهبرد تحريم را عاقلانه و منطقي جلوه ميدهد و آن را از دامنه مخالفان تعديل ميكند. ثانياً با فشار به شوراي نگهبان چند هدف با يك تير دنبال ميشود: يكي اينكه ممكن است امتيازاتي را به دنبال داشته و تعدادي از نيروهاي مسئلهدار خود را وارد مجلس كنند كه بسيار بعيد است به چنين هدفي دست يابند. دوم اينكه اگر امتيازي كسب نكردند نظارت استصوابي را عامل كاهش مشاركت معرفي كنند نه وضعيت اقتصادي كه خود عامل آن هستند و در واقع از اين طريق بخشي از فشارهاي متوجه خود را به سوي نظام و شوراي نگهبان سوق دهند.
به دنبال واكنشهاي منفي به طرح تحريم و مشاركت مشروط، اينك «مشاركت مشروط منطقهاي» در دستور كار قرار گرفته كه به معناي تحريم در مناطقي و حوزههايي است كه كانديداي مدنظر آن جريان تأييد صلاحيت نشده باشد.
4ـ در دسته چهارم كساني قرار دارند كه وضعيت فعلي و نابسامانيهاي اقتصادي را عامل كاهش مشاركت ميدانند و براي مستندسازي مدعاي خود اقدام به نظرسنجيهايي نمودهاند كه نشان ميدهد بيش از دو سوم واجدان رأي در پاي صندوق نخواهند آمد. هدف اين گروه فشار به نظام براي تن دادن به مذاكرات ذليلانه و مورد نظر ترامپ است. اين نظرسنجي زودهنگام و حساب شده را روزنامهاي انجام داد كه پس از مورد هدف قرار گرفتن پهپاد متجاوز آمريكا، خويشتنداري ترامپ را ستايش كرده و از آن به «لطف ترامپ» تعبير كرد و پيشنهاد داد وقتي ترامپ ماشه شليك را نچكاند، ما بايد ماشه مذاكره را بچكانيم.حسین عبداللهی
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 سکانس پایانی #گاندو
🔸🔹وقتی زحمات فرزندان گمنام انقلاب در برگرداندن۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار پول بلوکه شدهی ایران در ازای تحویل جیسون رضائیان بنام #برجام زده شد!
♦️پس از پخشِ آخرین قسمت سریال گاندو ،مشخص شد که تنها دستاوردِ مستقیم و ملموسِ مورد ادعا در #برجام یعنی انتقالِ یک میلیارد و هفتصد میلیون دلار، محصولِ بی واسطهی تلاشها ومجاهدتهای شبانهروزیِ تیم ضد جاسوسی سازمان اطلاعات #سپاه بوده و نه مذاکراتِ ژنو!
♦️سازمان اطلاعات سپاه در قبال آزادی #جیسون_رضاییان، یک میلیارد و هفتصد میلیون دلار برای کشور ارزآوری کرده است اما دارو دسته حسن روحانی قصد داشتن آن پول را به عنوان دست آورد برجام به مردم رسانهای کنند!
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
36.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظه تبادل جیسون رضاییان
🎞 مستند «قاعده بازی» با موضوع آزادی جیسون رضاییان، جاسوس آمریکایی را ببینید.
@siasi97
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حمایت حسامالدین آشنا از جیسون رضاییان در برنامه تلویزیونی نگاه ١ در تاریخ ١٣٩۴/١٢/٢۶:
"یه بچهای که اصلا فارسی هم بلد نیست درست حرف بزنه، نفوذی نیست"
🔻حالا فهمیدید چرا آقای مشاور انقدر از پخش سریال "گاندو" عصبانی شدن 😎
آقای مشاور، یه بچه که بلد هم نبود درست فارسی حرف بزنه، سرتون رو کلاه گذاشت😒
@siasi97
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 ویژه
📹 ببینید| رمزگشایی از هشدارهای ۴سال پیش امام خامنه ای درباره #نفوذ
🔺این هشدارهای مکرر تقریبا همزمان با وقایع سریال #گاندو بیان شده!
@siasi97
مرکز تحقیقات نفتی عربستان: در صورت بسته شدن تنگه هرمز قیمت نفت از ۳۲۵ دلار عبور خواهد کرد
راشاتودی:
🔹تهران نشان داده است که در صورتی که نتواند نفت خود را صادر کند به کشورهای متحد آمریکا نیز اجازه صادرات نفت را نخواهد داد.
🔹هر گونه اقدام ایران در بسته تنگه هرمز تاثیر بسیار شدیدی بر بازار جهانی نفت خواهد داشت.
🔹بنا به تحقیق انجام شده توسط مرکز تحقیقات نفتی سعودی، با بسته شدن تنگه هرمز قیمت نفت میتواند به بیش از ۳۲۵ دلار در هر بشکه افزایش یابد.
🔴مذاکرات ویتنام؛ صلحی «تلخ تر» از جنگ
1⃣ویتنام مستعمره فرانسه بود و بعد از جنگ جهانی دوم خواهان استقلال و گرایش به کمونیست شد.
2⃣فرانسه تحمل نکرد و با کمک آمریکا به آنجا حمله کرد و شکست خورد. غربی ها کار را به کنفرانس ژنو کشاندند تا ویتنام دو پاره شود، انتخابات برگزار شود و دموکراسی بگوید چه کسی حاکم بر ویتنام باشد. اما دولت آمریکا وقتی متوجه شد ۸۰ درصد مردم قصد دارند حکومت کمونیستی را انتخاب کنند، انتخابات را لغو کرد.
3⃣با دخالت آمریکا ابتدا جنگ و درگیری بین کمونیست ها و طرفداران غرب شکل گرفت و سپس، در اوایل دهه ۱۹۶۰ میلادی با روی کار آمدن جان اف کندی دموکرات، لشکر کشی ایالات متحده به ویتنام رسما آغاز شد و هرگونه رابطه اقتصادی و دیپلماتیک بین دو کشور از سوی آمریکا لغو گردید.
4⃣جنایات جنگی آمریکا و متحدانش نظير کره جنوبی در ویتنام هولناک بود. مواد منفجره به مقداری بیش از کل آنچه در ج ج دوم استفاده شد؛ مادۀ آتش زای ژلهای ناپالم، فسفر سفید که بدن را تا استخوان میسوزاند، بمبهای خوشهای که بلبرینگها و قطعات ریز فلزی را به همه طرف پرتاب میکردند؛ ۷۳ میلیون لیتر مواد شیمیایی سمی، شامل ۴۳ میلیون لیتر عامل نارنجی که بافت گیاهی را از بین برد و افرادی که در معرضش قرار گرفتند را بیمار کرد...
5⃣اما ورود در این جنگ علاوه بر نابودی ویتنام و کشتار گسترده مردمش، برای آمریکایی ها تلفات بالا و شکست های سنگین در پی داشت. این شکست ها و نیز شکل گیری افکار عمومی ضد جنگ در آمریکا دولت آمریکا را در زمان نیکسون مجبور به آغاز مذاکرات صلح کرد.
6⃣مذاکرات در پاریس شروع شد. اما آمریکایی ها حتی در ضمن مذاکرات صلح، بمباران های جهنمی شهرهای ویتنام را ترک نکردند. گفته می شود حین مذاکرات پاریس، در یک نوبت بمباران، چند صد هزار ویتنامی کشته شدند!
7⃣سرانجام در سال ۱۹۷۳ طی توافق پاریس جنگ رسما پایان یافت. جنگی که موجب کشته شدن قریب به ۴ میلیون نفر شده بود.
8⃣مجلس سنا توافق پاریس را تصویب نکرد و به همین دلیل تحریم ها لغو نشد.
9⃣در گفتوگوهای پاریس، آمریکا متعهد شد تا مبلغ ۳.۵ میلیارد دلار برای بازسازی زیربنایی ویتنام بپردازد. اما نه تنها یک سنت از این میزان پرداخت نشد، بلکه آمریکا از دولت کمونیست ویتنام خواست تا میلیونها دلار قرض گرفته شده رژیم سابق را پرداخت کند.
🔟بعد از جنگ رکود اقتصادی به مدت طولانی ادامه یافت. زندگی برای مردم عادی بسیار سخت و مشکل بود.
امریکاییها ویتنام را به یک ویرانه بدل ساخته بودند. زیرساخت ها، روستاها، مزارع... همه چیز نابود شده بود.
اوضاع اقتصادی بسیار آشفته بود؛ روزی که جنگ پایان یافت تورم به ۹۰۰ درصد رسید و ویتنام - کشوری سرتاسر شالیزار - مجبور به واردات برنج شد.
1⃣1⃣ویتنام به شدت به کمکهای جهانی احتیاج داشت تا با انجام معاملات تجاری به بهبود اوضاع اقتصادیاش کمک کنند. اما ایالات متحده تمام تلاشش را انجام داد تا جلوی این کمکها را بگیرد و مانع از آن شد که سازمانهای بینالمللی همچون بانک جهانی، صندوق بینالمللی پول و یونسکو به ویتنام کمک کنند.
2⃣1⃣از دوران ریگان و بوش پدر (1980_1992) مذاکرات عادی سازی روابط آغاز شد؛ اما #بهانه_گیری های آمریکایی ها اجازه نداد به نتیجه ای برسند.
3⃣1⃣آمریکا در وضعیت فشار و مذاکره #طولانی و #فرسایشی ویتنامی ها را خسته کرد تا به هر امتیاز دادنی تن دهند. نه تنها در مذاکرات از غرامت گذشتند؛ بلکه حاضر شدند بدهی قدیمی خود به آمریکا را بپردازند.
4⃣1⃣نهایتا در سال ۱۹۹۴ کلینتون دستور لغو تحریم ها را صادر کرد. اما این دستور بی نتیجه بود و فقط منجر به آغاز #بررسی موضوع شد.
5⃣1⃣ دولت ویتنام برای فروش شرکت های دولتی به سرمایه گزاران خارجی مقاومت می کرد. اما در سال ۲۰۰۰ این مقاومت شکست و بالاخره اولین موافقت نامه تجاری بین دو کشور امضا شد. البته بسیاری اقلام تجاری با محدودیت صادرات و واردات روبرو بودند.
6⃣1⃣ پس از آن بود که در سال۲۰۰۷ (سیزده سال بعد از دستور کلینتون) ویتنام اجازه پیداکرده به عضویت سازمان تجارت جهانی درآید. تحلیل گران البته این موافقت آمریکا را در جهت رقابت با چین و کره شمالی و خارج ساختن بازار ویتنام از دست آنان قلمداد می کنند.
7⃣1⃣ویتنام امروز کشوری با صنعت عاریتی، با اقتصاد سوسیالیستی آمیخته به نئولیبرالیسم که #بیمار و #بی_ثبات است، با نابرابری اجتماعی شدید و فساد، اما یکی از بزرگترین خریداران سلاح، جنگنده و هلی کوپتر آمریکایی ست. مردم ویتنام اجازه ندارند تاریخ جنایات هولناک آمریکا و متحدانش را ثبت کنند و یا کسی را بابت ده ها سال جنگ و جنایت و ویرانی بازخواست نمایند.
✅آمریکا در #جنگ ویتنام را ویران کرد؛ ولی شکست خورد. سپس با صلح و #مذاکره این کشور را تسخیر کرد.
@siasi97
دیپلمات اروپایی: باید ایران را در ازای ژستهای نمادین از سوی آمریکا به برجام برگردانیم
🔹یک دیپلمات اروپایی به شرط عدم افشای نام به خبرگزاری فرانسه گفت: ما داریم زمان میخریم، لازم است ایران را در ازای ژستهای نمادین از طرف آمریکا با خودمان همراه کنیم.
🔹رسانه های فرانسه اخیراً گزارش دادهاند ماکرون در حال بررسی سفر به ایران برای دیدار با حسن روحانی و آیتالله خامنهای، رهبر عالیقدر ایران است.
جاسوسی Espionage
《به دست آوردن اسناد و اطلاعات را به نفع اجنبی، جاسوسی گویند.》
۱. کسانی که اطلاعات هسته ای را در دهه ۸۰ به دشمن دادند؛
۲. کسانی که اطلاعات خزانه کشور را به دشمن دادند؛
۳. کسانی که اطلاعات طرق دور زدن تحریم ها را به دشمن دادند؛
۴. کسانی که اطلاعات زنان بیوه، بی سرپرست و بدسرپرست و سرپرست خانوار کشور را به دشمن دادند؛
۵. کسانی که اطلاعات محیط زیست را به دشمن دادند
۶. و...
اینها همه مصداق جاسوس و جاسوسی بوده و باید محاکمه شوند.