تحرکات زودهنگام انتخاباتی دولت!
🔹🔸گفته شده است محمدجواد آذریجهرمی با بهکارگیری یک تیم قدرتمند رسانهای شعاری را برای انتخابات آتی با عنوان «تغییر با بهرهمندی جوانانه، زنانه و فناورانه تا ایران را بسازیم»، طراحی کرده است.
♦️دولتیها با طراحی این شعار درصدد ورود به انتخابات با تمرکز بر جوانان دهههای 70 و 80 هستند. یکی دیگر از شعارهای این تیم رسانهای بحث توانمندسازی زنان است تا بتوانند بخشی از 50 درصد رأی متعلق به زنان را تصاحب کنند.
♦️آذریجهرمی همچنین برای ایجاد تشکل میان شرکتهای فعال در فضای مجازی، مانند دیجیکالا، اسنپ، تپسی، آپارات تلاش میکند. گویا دولتیها با ایجاد اینگونه تشکلها در فضای مجازی در جریان انتخابات اتاق بازرگانی کرسیهایی را تصاحب کردهاند.
روحانی در جلسه هیات دولت:
🔹اقدام انگلیس در توقیف نفتکش ایرانی به نیابت از گروه «ب»، بسیار سخیف و غلط بود.
🔹انگلیسیها آغازگر ناامنی در دریاها هستند و تبعات آن را درک خواهند کرد.
🔹خطوط کشتیرانی در جهان باید از امنیت کامل برخوردار باشد.
🔹اقدامات ایران کاملاً درست و در چارچوب برجام و قانون است.
🔹درخواست آمریکا از شورای حکام برای بررسی اقدامات ایران در برجام، داستانی خنده دار و بی سابقه است.
🔹نمی پذیریم که غنی سازی برای دیگران خوب و برای ایران بد باشد.
🔹اروپا در مورد برجام باید از آمریکا نگران باشد نه ایران
🔹برجام نماد قدرت منطق و دیپلماسی ایران و انزوای آمریکاست.
🔴 بازی فرانسه و مکرون...!
🔻 فرانسه در میانه مناقشه میان ایران و آمریکا بهطور واضحی جانب واشنگتن را گرفته است. اگرچه کشوری مثل آلمان سعی میکند در این مناقشه موضعی محافظهکارانه و انزواجویانه بگیرد؛ اما به نظر میرسد مکرون بهصورتی دقیق و هوشمندانه در زمین ترامپ بازی میکند و بخشی از طراحی آمریکا را پیش میبرد.
🔻طرح کلی آمریکا، خارجنشدن ایران از تعهدات برجامی است؛ درحالی که کوچکترین نرمشی از جانب ترامپ برای کمکردن تحریمها صورت نگیرد و در نهایت در پی فشار اقتصادی، ایران به پای میز مذاکره بیاید.
🔹نقش مکرون در این طراحی، گفتوگو با دولت ایران برای صبر بیشتر و کمنکردن تعهدات برجامی است؛ اما دولت روحانی تاکنون دو گام برای کمشدن از تعهدات تهران برداشته و منطقی این است که از راهی که آغاز کرده، بازنگردد. هرگونه بازگشت از این راه، بدون گرفتن امتیاز بزرگ، بازی در نقشه آمریکاست.
🔹برجامی که فقط در آن ایران به تعهداتش پایبند باشد و باقی طرفها نسبت به آن بیمسوولیت باشند، یک توافق ازبینرفته است و طبیعی است که ماندن تنها در این توافق، ضرری کامل است. به همین دلیل است که مکرون از ایران صبر بیشتر میخواهد چرا که اقدام تهران در نهایت غرب و آمریکا را وادار به دادن امتیازی بزرگ خواهد کرد.
🔻نکته مهم دیگر، نیاز ایران به برگهای بیشتر در مذاکره احتمالی درباره برجام است. مکرون میداند که بازگشت ایران به تعهدات قبلی نیازمند اعطای امتیاز از جانب آمریکاست.
@siasi97
🔻رئیس قوه قضائیه در دیدار با نمایندگان شرکتهای صنعتی استان مرکزی:
🔹️پرونده های مربوط به #خصوصی_سازی باید از سوی سازمان بازرسی، استانداری و بخش های دیگر به صورت جدی پیگیری و اگر در جایی تخلفی صورت گرفته است، برخورد قانونی صورت گیرد.
🔹️وقتی ما یک #کارخانه واگن سازی با چنین ظرفیت مطلوبی داریم، واقعا وارد کردن واگن از خارج چه معنایی دارد؟
🔹️اگر تصمیمگیران از ظرفیتهای این کارخانه بیاطلاع هستند که خیلی بد است و اگر با وجود اطلاع از این توانمندی دست به #واردات میزنند، کارشان عنوان دیگری دارد!
🔹️وضعیت اراک به عنوان قطب صنعتی کشور در سال رونق #تولید واقعا شایسته نیست.
🔹️دولت و مجلس باید مشکلات این شرکتها را #پیگیری کنند.
🔹️در خصوص مسائل #قضایی شرکتهای صنعتی اراک، تیمی متشکل از
تیمی متشکل از دادستان کل کشور و سازمان بازرسی را زیر نظر معاون اول قوه قضاییه مامور بررسی پروندهها و روند خصوصیسازی میکنیم تا مشکلات تا حد امکان برطرف شود.
🔹️بنده این مشکلاتی که توسط نمایندگان کارگران و بخشهای صنعتی مطرح شد را در جلسات سران قوا و سایر بخشها طرح خواهم کرد.
۱۳۹۸/۴/۱۹
@siasi97
✅✅ فرمانده جدید سپاه اصفهان فردا معرفی میشود+جزئیات و سوابق
🔸مراسم تکریم و معارفه فرمانده سپاه استان اصفهان فردا با حضور سردار دریادار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار میشود.
🔸در این مراسم قرار است ضمن ابلاغ و قرائت حکم سرلشکر «حسین سلامی»، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ دوم پاسدار «مجتبی فدا» به عنوان فرمانده سپاه صاحبالزمان (عج) استان اصفهان منصوب و معرفی شود.
🔸جانشینی فرماندهی سپاه صاحبالزمان (عج) استان اصفهان، معاونت هماهنگکننده سپاه صاحب الزمان (عج)، فرماندهی تیپ سوم پیاده عاشورا کاشان، معاونت هماهنگکننده لشکر 14 امام حسین(ع)، مسؤول عملیات قرارگاه ارشد استان اصفهان، جانشینی معاون عملیات قرارگاه حمزه سیدالشهداء و فرماندهی گردان پیاده لشکر 16 قدس گیلان از دیگر سوابق سردار فدا است.
@siasi97
🔴گفتگوهایی که ضرب الاجل را کم اثر می کنند
🔺امروز رئیس جمهور روحانی سخنان خوبی در جلسه هیات دولت داشت. وی خطاب به اروپایی ها که از کاهش برخی تعهدات برجامی ایران اظهار نگرانی میکنند، گفت:
🔹 «شما نمیخواهد نسبت به ایران نگران باشید، نگرانی شما باید از آمریکا باشد که کل این تعهد و برجام را زیر پا گذاشته و تمام تعهدات بینالمللی را متزلزل کرده است... ما 14 ماه به شما فرصت دادیم و باز هم با اقدام جدید خود 2 ماه دیگر فرصت دادیم و اقدامات ایران کاملاً صحیح، درست و در چارچوب قانون است.»
🔹این سخنان به خوبی موضع ما را برای اروپایی ها روشن کرد. اما وقتی این مواضع با برخی اقدامات در تضاد باشد، کارآیی خود را در توجیه اروپایی ها از دست می دهد.
🔹وقتی کاخ الیزه گزارش می دهد امانوئل ماکرون در گفتگوی تلفنی ۱۵ تیر با حسن روحانی به توافق رسید تا شرایط از سرگیری گفتگو بین همه طرف ها را تا ۹ روز دیگر (۱۵ ژوئیه/۲۴ تیر) بررسی کند و طی روزهای آینده رایزنی های خود را با مقامات ایران و طرف های بین المللی ادامه خواهد داد، دیگر ضرب الاجل گام دوم کارایی خود را از دست می دهد و این سخنان تند و بی پروای جناب روحانی بی معنا جلوه می کند.
🔹چه ابهامی در اقداماتی که اروپایی ها باید انجام دهند وجود دارد که نیاز به گفتگو باشد؟ بجز این که این گفتگو ها با هدف گرفتن امتیازات جدید از جمهوری اسلامی ست؟
🔹وقتی امانوئل ماکرون رسما می گوید هدفش«مدیریت همیشگی فعالیت هستهای ایران، کنترل فعالیت موشکهای بالستیکی ایران و توان مقابله با نفوذ ایران در منطقه» است و اختلافش با ترامپ فقط روی شیوه الزام ایران است، گفتگو با وی چه فایده ای برای کشور دارد؟
🔻این گفتگو های تلفنی و قرار گذاشتن ها از این جهت که ضرب الاجل مقتدرانه جمهوری اسلامی را کم اثر می کند، خطرناک است. چراکه آمریکا را برای کشاندن ایران به میز مذاکره امیدوار و کشور را از رهایی از تحریم ها دورتر می سازد. پافشاری قاطع بر لغو تمامی تحریم ها و فروش کامل نفت جمهوری اسلامی، تنها صدایی ست که باید از قول و فعل دولت جمهوری اسلامی به گوش دنیا برسد.
📝 #رها_عبداللهی
@siasi97
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ
⭕️ تو #انتخابات روباهمکار و گربهنره زیاد داریم ، شما پینوکیو نباشید...
#سلطان_وعده_ها
👤استاد #رائفی_پور
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🏅نشر آثار استاد رائفی پور
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
شرایط کاملاً متفاوت
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، اسفند ماه برگزار خواهد شد و از همین حالا جریانهای سیاسی در پی طراحی راهبردها و برگزیدن تکنیکهای انتخاباتی هستند، اما نکته قابل توجه شرایط کاملاً متفاوت دو جریان سیاسی کشور است؛ اصولگرایان خود را به پیروزی در انتخابات بسیار نزدیک میبینند تا آنجا که «محمدرضا باهنر» اعلام کرده است: «زمینه برای رأیآوری اصولگرایان فراهم است»؛ اگرچه برخی طیفهای درونی این جریان تلاشهایی جداگانه برای ورود مستقل به انتخابات را در دستور کار دارند، ولی ریشسفیدان اصولگرا از سازوکار جایگزین «جمنا» برای وحدت در انتخابات رونمایی کردند. اما شرایط در طیف اصلاحات کاملاً دگرگون است، اصلاحطلبان که پیروز مطلق انتخابات مجلس دهم و شورای پنجم در تهران بوده و در انتخاباتهای ریاستجمهوری یازدهم و دوازدهم نامزد مورد حمایت آنها راهی پاستور شد، اینبار چشمانداز روشنی در برابر خود نمیبینند و تصمیمسازان اصلاحات در سردرگمی به سر میبرند، در حالی که حتی فردی چون «بهزاد نبوی» میگوید باید در انتخابات شرکت کرد و تضعیف نهاد انتخابات به صلاح نیست. چهرههایی چون «حجاریان»، «تاجزاده» و دیگران از تحریم یا در بهترین حالت انتخابات مشروط حرف میزنند؛ چرا که معتقدند بخت اصلاحطلبان برای بردن انتخابات اسفند ماه نزدیک به صفر است، مگر اینکه بتوانند با تضعیف شورای نگهبان، چهرههای رادیکال خود را به میدان آورده و زمین بازی انتخابات را تغییر دهند. البته برای تحقق این شعار از یک سو سعی میکنند حربه انتخاباتی خود را در پس مطالبهها و مطلوبهای نظام، مانند مشارکت حداکثری پنهان کنند. چنانکه «فیضالله عربسرخی» به تازگی در مصاحبه با روزنامه «همدلی» گفته است: «اگر نظارت استصوابی نباشد، مشارکت در انتخابات بالا میرود» و از سوی دیگر، نظام را به نوعی تهدید میکنند که اگر اجازه حضور چهرههای مورد نظر اصلاحطلبان در انتخابات داده نشود، براندازان به میدان میآیند یا به تعبیر دقیقتر براندازان را به میدان میآوریم! چنانکه رئیس دولت اصلاحات به تازگی گفته است: «اگر مردم از اصلاحات مأیوس شوند، اندک اندک ذهنیت براندازی قوت میگیرد و ممکن است خدایی نکرده بتوانند موفق شوند.»
#اختصاصی_زمانه #کودتای_نوژه
🔫 به بهانه ی سالروز یک شکست....
🔴 ماجرای کودتای نوژه چه بود؟
🔹کشف و انهدام شبکه کودتای آمریکایی «نقاب» در پایگاه هوایی خلبان شهید نوژه همدان، یکی از مهمترین رویدادهای تاریخ انقلاب اسلامی در ۱۸ تیرماه ۵۹ است.
🔸کودتای نقاب (با سرواژه «نجات قیام ایران بزرگ») که بعدها به نام کودتای نوژه معروف شد، حرکت نظامی بود که چندی پس از به قدرت رسیدن نظام جمهوری اسلامی در ایران، توسط تنی چند از افسران ارتش شاهنشاهی ایران و با تمرکز افسران نیروی هوایی شاهنشاهی برای بازگرداندن شاپور بختیار و نابودی نظام نوپای جمهوری اسلامی، طرحریزی شده بود.
🔹برنامه کودتا در ۱۸ تیر ماه ۱۳۵۹ (۹ ژوئیه ۱۹۸۰) با دستگیری و کشته شدن تعدادی از عوامل آن فاش شد. پایگاه هوایی شاهرخی (حر) در شهر کبودراهنگ استان همدان مرکز فرماندهی آن بود. هدف نخست کودتا حملهٔ هوایی به منزل امام خمینی در تهران و سپس حمله به برج مراقبت فرودگاه مهرآباد و در ادامه تسخیر ساختمان مجلس و مراکز رادیو و تلویزیون و نهایتاً فتح ارتش و شکست انقلاب بود
🔴 ماجرای خلبانی که کودتای نوژه را لو داد به روایت رهبر معظم انقلاب:
کودتای نوژه توطئه خطرناکی بود. اما این توطئه هم بهوسیله ارتشیها خنثی شد. یک #خلبان_جوان در نیمه شب آمد و درِ خانه ما را زد و با اصرارِ زیاد ما را وادار کرد که حرفش را گوش کنیم. حرفش این بود که این کودتا در ظرف بیستوچهار ساعت آینده انجام میگیرد. بعد هم عناصر دنبال کننده این قضیه - نظامیان و ارتشیهای متدیّن آن پایگاه - بیشترین نقش را در خنثی کردن آن کودتا داشتند. آن کسی که در این صحنه از ارتش دفاع کرد، خودِ ارتش بود. خودِ ارتش نگذاشت که این چنگال دشمن به او وصل شود و توطئه خود را در ارتش پیاده کند. آن جوان خلبان هم، بعدها جانباز شد
@siasi97