همتی: بازگرداندن تعادل به مجموعه پولی کشور ۴ سال زمان میبرد
رئیس بانک مرکزی:
🔹اگر بخواهیم تعادل را به مجموعه پولی کشور برگردانیم، زمان ۴ ساله لازم داریم تا کار را به نتیجه برسانیم و هزینههای آن نیز در میان مدت کاهش پیدا می کند.
🔹هیچ پولی در دنیا جز در یکی دو کشور که مشکل جدی پولی دارد، پشت ممیز رقم اسکناسها، ۵ تا ۸ صفر وجود ندارد.
🔹در حال حاضر ۹ میلیارد اسکناس در کشور وجود دارد که با حذف چهار صفر به۲.۲ میلیارد اسکناس میرسد و مسکوکات هم دوباره وارد چرخه اقتصاد کشور میشوند.
🔹اکنون فرصت خوبی است که برای این کار اقدام کنیم زیرا صفرها ارزش خود را از دست دادهاند و باید اعتبار ظاهر پول را حفظ کنیم.
🔴 آقای زیبا کلام از تتلوها نترسید؛ بترسید از .....‼️
🔹 صادق زیبا کلام در صفحه اینستاگرامش نوشت : "از «تتلو» ها میترسم و هر بار که آنها را میبینم ترس و دلهرهام بیشتر می شود."
در این یادداشت وی با حضور جوانان در تشییع جنازه مرتضی پاشایی و حوادث دیماه ۹۶ و...نتیجه گرفته است: "امیدوارم هیچ بغض و کینه و نفرتی در دهه هفتادیها و بهتدریج هشتادیها، نهفته نشده باشد و ترس من از آنها بیمورد باشد."
🔻چند نکته در این خصوص:
1⃣ جناب زیبا کلام و برخی اصلاح طلبان همان کسانی هستند که در آستانه ی هر انتخاباتی دم از امید به همین جوانان می زنند اکنون پس از استفاده ابزاری و ناامیدی از پیشبرد اهدافشان اظهار ترس و نگرانی از همین جوانان دارند.
2⃣ از ابتدا اصلاح طلبان هیچ اعتقاد و امیدی به جوانان نداشتند. در میتینگ های تبلیغاتی شعار دولت جوان میدادند ولی مهره های پیر و فرسوده را به کابینه میهمان میکردند.
3⃣ امام راحل با تکیه به همین جوانان انقلاب را پیروز کردند، دفاع مقدس همین جوانان اداره کردند. حماسه نه دیماه را جوانان رقم زدند، شهدای مدافع حریم جوانان بودند و محور گام دوم انقلاب هم در اندیشه رهبرانقلاب #جوانان میباشند.
4⃣ جناب زیباکلام چند روز دیگر فرصتن مناسبی است برای کاشتن نهال امید در دل امثال جناب تان. به نظاره بنشینید حضور میلیونی جوانان را در پیاده روی اربعین به نظاره بنشین را.
5⃣ از تتلوها خیلی هراسی نیست؛ برخی از تتلوها شاید در بزنگاه با تلنگری بیدار شوند و بشوند طیب ها و شاهرخ ها. اما ترس از غربگرایانی است که در تاریکخانه ذهن روشنفکرنمایشان نسخه ی خودباختگی و بردگی غرب طراحی و در کلاس دانشگاه تدریس میکنند.
🔻 #سخن_آخر :
🔹 جناب زیباکلام اولاً به نظرمیرسد ترس تان از روی کارآمدن یک دولت #جوان و حزب اللهی بسیار بیشتر باشد تا از تتلوها؛
🔹 ثانیاً ما به #حججی ها امیدواریم و بس....
🖌 #موسی_سلیمانی
💢 استقلال کشور در فضایمجازی مخدوش است
🔻 ۷ مهر ۱۳۹۸ | #جاویدنیا، معاون فضای مجازی دادستان کل کشور درجمع حوزویان:
🔹 استقلال کشور در فضایمجازی مخدوش است
🔸 چرا باید یک شرکت آمریکایی و صهیونیستی به ما بگوید چه نرم افزاری را استفاده کن وچه نرم افزاری را استفاده نکن؟
🔹 ایجاد #التهابات_اقتصادی در بازار از مضرات این شبکههای اجتماعی است.
🔹 چرا باید فارغ التحصیل بیکار کامپیوتر در کشور داشته باشیم؟
🔸 جوانان هندی سال گذشته از محل صادرات نرمافزار ده برابر صادرات نفتی کشورمان درآمد زآیی داشتند.
🔹 اگر موتور جستجوی داخلی راهاندازی کنیم مجبور نخواهیم شد، روزانه #یک_میلیارد تومان بابت تبلیغات داخل کشور بدون پرداخت مالیات به گوگل بدهیم.
🔸 تا صحبت از فیلتر تلگرام میشود، مردم به گروگان گرفته میشوند و میگویند چند هزار شغل از بین میرود.
🔹 کدام شغل؟ چند درصد کسانی که در تلگرام کار میکنند فعالیت سالم اقتصادی دارند که بتوانیم اسمش را شغل بگذاریم؛ آیا مشروب فروشی، فروش سلاح و لوازم جنسی شغل است؟
🔸 خانواده هیچ شخصی از فساد پنهان این شبکهها مصون نیست.
🔹 چرا باید در روستایی که آب، برق، راه و تلویزیون ندارد، اینترنت پرسرعت برده شود؟ #حضورهوشمندانه در فضای مجازی را باید از منافقین و عربستان سعودی یاد بگیریم.
🔸 مقام معظم رهبری به صراحت فرمودند با توجه به اینکه دشمن در فضای مجازی آرایش جنگی به خود گرفته است و در این فضا یک حمله شیمیایی درحال اتفاق است به طوری که فکر جوانان ونوجوانان را مسموم میکنند، لذا وظیفه ما تبیین و آشکار کردن موقعیت این فضا است.
🔹 تکنیک عملیات روانی زمان امام حسین (ع) از طریق فضای مجازی برای ضربه زدن به نظام اسلامی ایران درحال اتفاق است.
🔸 دشمن قطعا اگر خودش را منافق، صهیونیست و عربستان سعودی معرفی کند نمی تواند در بین ما نفوذ کنند، لذا از طریق فضای مجازی با تشکیل گروههای مذهبی، آشپزی، آموزشی و درسی به جذب افراد میپردازند.
چرا شفافیت آرای نمایندگان، به طور خاص، مهم است؟
✍️ در نهج البلاغه دو نکته اساسی وجود دارد که به صراحت بر شفافیت تاکید ویژه دارد:
1️⃣ علی (ع) در نامه به مالک از تعبیر«و اصحر لهم...» استفاده می کنند.
➕ از این عبارت، قاعده اصحار در حکمرانی به دست می آید.
👈 اصحار یا صحرا گونگی یعنی مانند صحرا که فضای باز است، همه چیز به صورت شفاف در محضر مردم باشد.
2️⃣ علی (ع) می فرمایند من هیچ چیز به جز اسرار نظامی را پنهان نمی دارم.
🔹 بخش اول این عبارت نیز تاکید بر صحراگونگی است
🔸 بخش دوم، تخصیصی بر این قاعده کلی است و آن استثناکردن مسائل محرمانه هست.
👈 پس اصل بر شفافیت است مگر آنکه با دلیل خارج شود.
➕ بر این اساس، ضروری است مذاکرات نهادهای تصمیم گیر شفاف باشد مگر در خصوص مسایل محرمانه مانند آنچه به صلاحیت افراد مربوط است و یا مسائل نظامی و امنیتی و از این دست.
🔹 در میان این نهادها، مجلس از همه دارای اهمیت بیشتری است. چرا که موضوع کار آن، مهمترین موضوع کشور است و آن تدوین قانون است که ریل جامعه است و همه چیز در بستر آن رخ میدهد.
🔸 عمده صلاح کشور به صلاح این نهاد بستگی دارد و عمده فساد کشور نیز به فساد این نهاد ارتباط دارد و شفافیت یا عدم شفافیت آرا نقش کلیدی در فساد و صلاح این نهاد دارد.
🔹 از همین رو هست که قانون اساسی، تنها در دو مورد بر علنی بودن تاکید کرده و آن مربوط به مجلس و دادگاههاست.
🔸 اصل شصت و نهم: «مذاكرات مجلس شورای اسلامی باید علنی باشد و گزارش كامل آن از طریق رادیو و روزنامه رسمی برای اطلاع عموم منتشر شود.
🔹 در شرایط اضطراری، درصورتی كه رعایت امنیت كشور ایجاب كند، به تقاضای رئیس جمهور یا یكی از وزراء یا ده نفر از نمایندگان، جلسه غیرعلنی تشكیل می شود.
🔸 مصوبات جلسه غیرعلنی در صورتی معتبر است كه با حضور شورای نگهبان به تصویب سه چهارم مجموع نمایندگان برسد.
🔹 گزارش و مصوبات این جلسات باید پس از برطرف شدن شرایط اضطراری برای اطلاع عموم منتشر گردد.»
🔸 اصل ۱۶۵ قانون اساسی: محاکمهها باید علنی برگزار شود.
🔹 نمی شود ابتدای این زنجیره که علنی بودن مذاکرات هست و انتهای آن که رای دادن است، غیرعلنی باشد و از اینرو هم به استناد روح قانون اساسی و هم عقلا، شفافیت آرای نمایندگان ضروری است. (صدای ایران)
اقتصاد ايران در اختيار كيست؟
🖌 #مجید_شاکری
🔹بوروكرات هاي دولتي در همه دوره هاي رياست جمهوري دوست دارند وانمود كنند دولت كنترلي بر اقتصاد ندارد و نهادهاي نظامي، موسسات و بنيادها همه اقتصاد ايران را قبضه كرده اند. ان ها مدعي هستند و اين ادعا به شدت با پيوست رسانه اي تقويت مي شود كه دولت هيچ كاره است و همه اشكال سرمايه در انحصار نهادهاي موازي است. آيا اين گزاره صحيح است؟
🔸طبق اعلام معاون محترم وزارت اقتصاد اندازه دارايي هاي دولت حدود١٨.٣ هزار هزار ميليارد تومان است. چنان كه مطلعيد بدهي هاي دولت در
نقطه أوج خود حدود ٧٥٠ هزار ميليارد تومان بوده است به بيان ديگر سرمايه در اختيار دولت كمي بي ش از١٧ هزار هزار ميليارد تومان است.
🔹اصلي ترين و مهمترين نهادهاي اقتصادي كه تحت كنترل دولت نيستند و در نحوه تامين درامد هم قيد برون سازماني علني ندارند شامل ستاد اجرايي، بنياد مستضعفان، بنياد تعاون سپاه، بنياد تعاون ناجا، بنياد تعاون ارتش هستند. اگر چه درباره بنياد مستضعفان عدد دارايي ها در صورت هاي حسابرسي شده اش تا پايان سال ٩٤ مشخص است( ٥٦ هزار ميليارد تومان) اما درباره الباقي اين نهادها صورت مالي اي دو دست نيست.
🔸با اين همه رويترز براوردي نسبتا متاخر (٢٠١٣) از كل دارايي هاي ستاد اجرايي فرمان امام ارائه كرده كه حدود ٩٥ ميليارد دلار( حدود ٤٠٠ هزار ميليارد تومان) است. اگر چه به وضوح و به دلائل بسيار سايز سرمايه و نيز سايز دارايي هاي تحت كنترل سه بنياد تعاون نظامي كمتر از ستاد اجرايي است اما براي راحتي خيال بروكرات هاي دولتي فرض مي گيريم اين سه نهاد هم دقيقا هم سايز ستاد اجرايي هستند و باز فرض مي گيريم اصلا بدهي ندارند و دارايي ان ها متناظر با سرمايه ان هاست. واضح است كه اين فرض ها نتايج را شديدا به نفع ادعاي دولتي ها تورش دار مي كند چنان كه مثلا اندازه بدهي هاي بنياد تعاون ناجا به قوامين مشخص و در صورت هاي قوامين مشخص است.
🔹با همه اين فرض ها جمع كل دارايي اين پنج نهاد اصلي برابر است با هزار و ششصد و پنجاه و شش هزار ميليارد تومان.
🔸به بيان ديگر با همه اين تورش ها به نفع دولت، كل سايز همه اين پنج نهاد كمتر از نه درصد دارايي هاي دولت است.
🔹دارايي هاي اقتصاد ايران در اختيار دولت است، اين با من و شماست كه به بروكرات هاي دولتي- متعلق به هر جناحي كه مي خواهد باشند- فرصت مي دهيم ناكارآمدي خود را پشت چنين ادعاهاي به وضوح غلطي پنهان كنند.
🔸توجه كنيد كه ان چه حساب شد دارايي هاي خود دولت است نه دارايي هاي تحت اختيار ان و بنياد شهيد، صندوق هاي بازنشستگي،... اصلا در دارايي دولت محاسبه نشده!
⏪نتیجه: بیش از ۹۱ درصد بودجه و امکانات کشور مستقیما در اختیار دولت است.
هدایت شده از محمود معلمی
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ در انگلستان که بریدن سر یک مرغ در ملا عام جرم محسوب می شود، دولت بریتانیا اجازه میدهد تا قمه زنان با کمال ارامش در خیابان های لندن قدم بزنند!!!
🔺خودتان را بگذارید جای مردمی که این صحنه ها را میبینند، پس از آن راجع به امام حسین عليهالسلام و راجع به تشیع چه فکری می کنید ؟
🔺لعنت بر انگلیس حرامزاده و از آن مهمتر لعنت بر جهل و نفهمی
امام خامنهای سیاستهای کلی نظام قانونگذاری را ابلاغ کردند؛
سه قوه موظفند اقدامات را زمانبندی و پیشرفتها را گزارش نمایند
🔹🔸حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی، سیاستهای کلی نظام قانونگذاری را ابلاغ و با توجه به اهمیت موضوع در حاشیه آن مرقوم کردند: «سیاستها به قوای سهگانه ابلاغ شود. سه قوه موظفند اقدامات را زمانبندی و پیشرفتها را گزارش نمایند».
♦️متن سیاستهای کلی نظام قانونگذاری مصوّب مقام معظم رهبری که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تنظیم شده است، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سیاستهای کلی نظام قانونگذاری
١- توجه به موازین شرع به عنوان اصلیترین منشاء قانونگذاری در تنظیم و تصویب طرحها و لوایح قانونی.
۲- ارزیابی و پالایش قوانین و مقررات موجود کشور از حیث مغایرت با موازین شرعی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ایجاد سازوکار لازم برای تضمین اصل چهارم قانون اساسی.
٣- تعیین سازوکار مناسب برای عدم مغایرت مقررات با قانون اساسی.
۴- نظارت بر عدم مغایرت یا انطباق قوانین با سیاستهای کلی نظام با همکاری شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام و تصویب قوانین لازم برای تحقق هریک از سیاستهای کلی نظام.
۵- تعیین حدود اختیارات و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات با ارائه تعریف روشن و مشخص از «قانون»، «آییننامه، تصویبنامه و بخشنامه موضوع اصل ۱۳۸»، «قانون آزمایشی و اساسنامه موضوع اصل ۸۵»، «برنامه و خط مشی دولت و تصمیمات موضوع اصل ۱۳۴»، «آراء وحدت رویه و ضوابط موضوع اصل ۱۶۱» و سایر مقررات و همچنین طبقهبندی و تعیین هرم سیاستها، قوانین و مقررات کشور بر اساس نص یا تفسیر اصول قانون اساسی حسب مورد، از طریق مجلس شورای اسلامی.
۶- تعیین حدود اختیارات مجلس در اصلاح لوایح با رعایت اهداف لایحه.
۷- تعیین محدوده اختیار مجلس در تصویب ساختار و مفاد بودجه سالانه کل کشور (پیشبینی درآمدها، هدفگذاریها، موارد هزینه و...) با تصویب قانون لازم و اصلاح آییننامه داخلی مجلس.
۸- تعیین وظایف دولت و مجلس در مورد تعداد وزرا و وظایف و اختیارات آنان، وظایف قانونی رئیس جمهور موضوع اصل ۶۰ و ۱۲۴ قانون اساسی و هر گونه ادغام، الحاق، انتزاع و ایجاد سازمانهای اداری، از طریق تصویب قانون.
۹-رعایت اصول قانونگذاری و قانوننویسی و تعیین سازوکار برای انطباق لوایح و طرحهای قانونی با تأکید بر:
🔺قابل اجرا بودن قانون و قابل سنجش بودن اجرای آن.
🔺معطوف بودن به نیازهای واقعی.
🔺شفافیت و عدم ابهام.
🔺استحکام در ادبیات و اصطلاحات حقوقی.
🔺بیان شناسه تخصصی هر یک از لوایح و طرحهای قانونی و علت پیشنهاد آن.
🔺ابتناء بر نظرات کارشناسی و ارزیابی تأثیر اجرای قانون.
🔺ثبات، نگاه بلندمدت و ملی.
🔺انسجام قوانین و عدم تغییر یا اصلاح ضمنی آنها بدون ذکر شناسه تخصصی.
🔺جلب مشارکت حداکثری مردم، ذینفعان و نهادهای قانونی مردمنهاد تخصصی و صنفی در فرآیند قانونگذاری.
🔺عدالت محوری در قوانین و اجتناب از تبعیض ناروا، عمومی بودن قانون و شمول و جامعیت آن و حتیالامکان پرهیز از استثناهای قانونی.
۱۰- تعیین عناوین قوانین جامع، تبویب، تنقیح و تعیین شناسه قوانین موجود کشور در طول برنامه ششم توسعه.
۱۱- تعیین ساز و کاری از سوی مجلس شورای اسلامی برای تشخیص قابلیت طرح در مجلس (موضوع اصل ۷۵ قانون اساسی) قبل از طرح و اعلام وصول.
۱۲- ضابطهمندسازی و تعیین نصاب بالا برای ارجاع به مجمع تشخیص مصلحت نظام در موارد تعارض مصوبه مجلس با نظر شورای نگهبان.
۱۳- بازنگری در مصوباتی که بر اساس مصلحت در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شده است از حیث تعیین دوره اعتبار مصلحت.
۱۴- رعایت صلاحیت ذاتی قوای سه گانه در قوانین مربوط به تشکیل نهادهایی از قبیل شوراهای عالی؛ بازنگری در قوانین موجود این نهادها؛ پیشبینی ساز و کار کارآمد قانونی لازم برای تضمین عدم مغایرت مصوبات آنها با قوانین عادی.
۱۵- تعیین اولویتهای قانونگذاری با محوریت: گره گشایی از امور اجرایی کشور، اصول اجرانشده قانون اساسی، سند چشمانداز، سیاستهای کلی نظام، برنامه پنج ساله توسعه و مطالبات رهبری.
۱۶- رعایت تدابیر فرماندهی کل نیروهای مسلح در قانونگذاری برای نیروهای مسلح.
۱۷- ترویج و نهادینه سازی فرهنگ رعایت، تمکین و احترام به قانون و تبدیل آن به یک مطالبه عمومی.
🔺علیزاده، تحلیلگر سیاسی : آقای احمدینژاد لطفا برای رفع شبه موضعتان درباره بن سلمان را اعلام کنید
@akharinkhabar
🔴راز پیروزی مردان خدا بر ابرقدرت ها؛ از رهبر کبیر انقلاب تا شاگرد مکتبی اش سید عبدالملک
🔺 مقام معظم رهبری چند سال پیش خاطره ای را از روزهای اول جنگ تعریف کردند که در دیدار اخیرشان با خبرگان نیز این خاطره را تکرار نمودند:
«در روزهای سوم چهارم جنگ بود، توی اتاق جنگ ستاد مشترک، همه جمع بودیم؛... داشتیم بحث میکردیم، مشورت میکردیم... یکی از نظامیها آمد کنار من، گفت: این دوستان توی اتاق دیگر، یک کار خصوصی با شما دارند. من پا شدم رفتم پیش آنها... گفتیم: کارتان چیست؟ گفتند: ببینید آقا! - یک کاغذی در آوردند - ... هواپیماهای ما اینهاست؛ مثلاً اف ۵، اف ۴... بعد نوشته بودند از این نوع هواپیما، مثلاً ما ده تا آمادهی به کار داریم که تا فلان روز آمادگیاش تمام میشود. اینها قطعههای زودْتعویض دارند .. بنابراین مثلاً تا ظرف پنج روز یا ده روز این نوع هواپیما پایان میپذیرد؛ دیگر کأنه نداریم... بیشترینش سی ۱۳۰ بود. همین سی ۱۳۰ هائی که حالا هم هست که حدود سی روز یا سی و یک روز گفتند که برای اینها امکان پرواز وجود دارد. یعنی جمهوری اسلامی بعد از سی و یک روز، مطلقاً وسیلهی پرندهی هوائی نظامی - چه نظامی جنگی، چه نظامی پشتیبانی و ترابری - دیگر نخواهد داشت؛ خلاص! گفتند: آقا! وضع جنگ ما این است؛ شما بروید به امام بگوئید. من هم از شما چه پنهان، توی دلم یک قدری حقیقتاً خالی شد! گفتیم عجب، واقعاً هواپیما نباشد، چه کار کنیم!...
گفتم خیلی خوب. کاغذ را گرفتم، بردم خدمت امام، جماران؛ گفتم: آقا! ...اینها اینجوری میگویند؛ ... امام نگاهی کردند، گفتند:... این حرفها چیست! شما بگوئید بروند بجنگند، خدا میرساند، درست میکند، هیچ طور نمیشود. منطقاً حرف امام برای من قانع کننده نبود؛ چون امام که متخصص هواپیما نبود؛ اما به حقانیت امام و روشنائی دل او و حمایت خدا از او اعتقاد داشتم، میدانستم که خدای متعال این مرد را برای یک کار بزرگ برانگیخته و او را وا نخواهد گذاشت. این را عقیده داشتم. لذا دلم قرص شد، آمدم به اینها - حالا همان روز یا فردایش، یادم نیست - گفتم امام فرمودند که بروید همینها را هرچی میتوانید تعمیر کنید، درست کنید و اقدام کنید.
همان هواپیماهای اف ۵ و اف ۴ و اف ۱۴ و اینهائی که قرار بود بعد از پنج شش روز بکلی از کار بیفتد، هنوز دارد تو نیرو هوائی ما کار میکند!... این، توکل به خداست؛ این، صدق وعدهی خداست. وقتی خدای متعال با تأکید فراوان و چندجانبه میفرماید: «و لینصرنّ اللَّه من ینصره»؛ بیگمان، بیتردید، حتماً و یقیناً خدای متعال نصرت میکند، یاری میکند کسانی را که او را، یعنی دین او را یاری کنند.» ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
✅قطعا این از مهمترین رازهای پیروزی های پی در پی انقلاب اسلامی ست.
🔹امروز شاگرد مکتب امامین انقلاب، رهبر #انصارالله_یمن همین خط را دنبال میکند که توانسته ائتلاف جهان زر و زور و تزویر را با دست های خالی به خاک ذلت بکشاند.
🔹سیدعبدالملک الحوثی رهبر انصارالله پس از عملیات پیروز مندانه نصر من الله، در بیانیه ای خطاب به بن سلمان گفت:
🔻«وقتی دریا با توست، آسمان با توست، خشکی با توست، نفت با توست، پول با توست، مزدوران با تو هستند، آمریکا و اسرائیل و انگلیس و فرانسه و اتحاد کشورهای عربی با تو هستند اما پیروز نمیشوی، یقین بدان که #خدا با تو نیست.»
📝 #رها_عبداللهی