هدایت شده از خبرگزاری فارس
علی مطهری:
🔹لاریجانی اشتباه کرد گفت مجلس از سهمیهبندی بنزین خبر داشته است.
🔹بهتر بود من به دانشجو نمیگفتم «قرص بارداری دارم».
🔹شفافیت آرا فعلاً در کشور ما مفید نیست و مضر است.
🔹اکنون استیضاح رئیس جمهور به صلاح نیست؛ برجام مفید بود.
🔹بیانیه اخیر آقای موسوی را نپسندیدم مقایسه بین ولی فقیه و شاه مناسب نبود.
fna.ir/ddq1hd
@Farsna
🔴 ساز امروزِ سینهچاکان دیروز
✍🏻 #حسین_شریعتمداری
🔹آشوبهای اخیر در ایران، لبنان و عراق اگرچه با یکدیگر تفاوتهایی دارند و مخصوصا این آشوبها در ایران با توجه به سه علت، برخورداری از رهبری حکیم و الهی، ثبات مثالزدنی و منحصر به فرد نظام و هوشیاری آمیخته به تجربیات مشابه مردم، راه به جایی نمیبرد و ناکام مانده است ولی آشوبهای یاد شده فرمول مشترکی دارند. دقیقاً مانند کودتاهای مخملی و رنگی که فرمول مشترکی داشتند و در ایران اسلامی به همان سه علت مورد اشاره با شکست روبهرو شد.
🔺یکی از مراحل اصلی در فرمول اخیر آشوبها، وادار کردن مسئول اجرایی کشور هدف (نخستوزیر یا رئیسجمهور) به کنارهگیری و استعفاست. این حالت از نگاه طراحان آشوب یک گام بلند به سوی اهداف آنان است چرا که از این طریق ضمن آنکه پیادهنظام خود را به ادامه آشوب و آتشافروزی ترغیب کرده و امیدوار میسازند، کشور هدف را نیز با بحران ناشی از بیسر بودن قوه اجرایی روبهرو میکنند! باید به این نکته توجه داشت که آشوبگران در قد و قوارهای نیستند که بتوانند با توسل به زور، نخستوزیر یا رئیسجمهور کشور هدف را وادار به کنارهگیری کنند، بلکه معمولاً این کنارهگیری به توصیه دلسوزان فریبخورده و یا نفوذیهای حریف صورت میپذیرد و رئیس قوه اجرایی با این تصور (بخوانید توهم) که استعفا و کنارهگیری او آتش فتنه را خاموش کرده و یا به خاموشی آن کمک میکند، دست به استعفا میزند، بیخبر و غافل از آنکه با کنارهگیری خود آتش فتنه و آشوب را تیزتر و مدیران فتنه را به ادامه آشوب و تخریب امیدوارتر میکند! توجه به این نکته نیز ضروری است که در فرمول آشوبهای اخیر برای کارآمدی و یا ناکارآمدی رؤسای قوه مجریه حسابی باز نشده است بلکه کنارهگیری آنها نقطه مطلوب مدیران آشوب است، خواه کارآمد و مورد قبول مردم باشند و خواه اینگونه نباشند.
🔹طراحان آشوب در لبنان با بهرهگیری از نفوذیها توانستند نخستوزیر این کشور را به کنارهگیری وادار کنند و در عراق این بخش از فرمول آشوب را با استفاده از اطرافیان سادهاندیش انجام دادند و عادل عبدالمهدی نخستوزیر این کشور را به نقطه استعفا کشاندند!
🔺شواهد فراوانی در دست است که این روزها در ایران اسلامی نیز یک جریان مرموز و آلوده به وطنفروشی همان فرمول دیکته شده مدیران آشوب را در دست گرفته و به بهانه ناکارآمدی دولت -که البته خالی از واقعیت هم نیست- خواستار کنارهگیری رئیسجمهور از مسئولیت هستند. آنچه این جریان آلوده دنبال میکند و تابلویی که بلند کرده است، دقیقاً و بیکم و کاست همان فرمول دیکته شده مدیران بیرونی آشوبهای اخیر است. نگاهی به کارنامه افراد حاضر در جریان مورد اشاره و سوابق شناخته شده آنان در پادویی بیگانگان و خیانت به مردم این مرز و بوم که حضور آنها در فتنه آمریکایی-اسرائیلی ۸۸ فقط یکی از دهها نمونه آن است، به وضوح نشان میدهد که بار دیگر نسخه دیکته شده دشمن را به صحنه آوردهاند. درخور توجه آنکه این جریان کمشمار و پُر ادعا در حالی با تکیه بر ناکارآمدی دولت ساز کنارهگیری آقای روحانی را کوک کردهاند که تا همین دیروز از طرفداران سینهچاک دولت بودند! و مخالفخوانی امروز آنها تنها میتواند نشانه آن باشد که این روزها دستورالعمل جدیدی دریافت کردهاند!
🔹این نکته نیز گفتنی است که اگرچه دولت آقای روحانی طی ۶ سال و چند ماهی که از عمر آن میگذرد کارنامه مطلوب و قابل قبولی نداشته است ولی جریان آلوده مورد اشاره در مخالفت اخیر خود با ایشان، ساز دیگری را مینوازد و دام تازهای پیش پای جناب رئیسجمهور پهن کرده است.
🔺و بالاخره منظور از وجیزه پیش روی شناخت بیشتر پیادهنظامهای داخلی دشمن است وگرنه دشمنان بیرونی و دنبالههای داخلی آنها به خوبی میدانند که در مَثَل پشهای را میمانند که روی درخت خرما نشسته بود و هنگام برخاستن به درخت گفت، خود را محکم نگاهدار که عزم برخاستن دارم! و درخت با تعجب پرسیده بود؛ مگر آمده بودی؟!
🔴یک نکته مهم دیگر.....
متاسفانه جریان انقلابی از همون نقطه ای که در انتخابات 96 ضربه خورد، دوباره داره ضربه میخوره یعنی نقش فضای مجازی رهاشده و ملتهب کردن فضا توسط سلبریتی های اجاره ای و عوض شدن جای شهید و جلاد توسط سیاسیون غربگرا.......
نقشه اصلاحطلبان به وضوح پیداست.....
و متاسفانه جریان انقلابی باز هم در حالت انفعال...
بزرگان جبهه انقلاب باید پاسخگو باشند چرا علیرغم هزینه کرد بودجه های نجومی اما دشمن همچنان در فضای مجازی بر افکار عمومی مردم ایران مسلط است....
مگر رهبر انقلاب در سال ۹۵ در جلسه ای به نهادهای انقلابی حکم نکردند که دشمن را از فضای مجازی برانید و بتارانید که این فضا قتلگاه جوانان و نوجوانان شده است ؟پس چرا تسلط دشمنان بر فضای مجازی ما بیشتر شده است؟
آیا با مسببان شکست جبهه انقلاب در فضای مجازی در سال ۹۶ برای جلوگیری از شکست مجدد در سال ۹۸ برخورد خواهد شد؟
🔴اختصاصی طنین/ پشت پرده آشوبهای عراق و سقوط دولت عادل عبدالمهدی
پس از آرامشی نسبی در عراق ، موج جدیدی از خشونت ها همزمان با سفر معاون رییس جمهور آمریکا به این کشور آغاز شد. مایک پنس که در این سفر به بهانه بازدید از مراکز نظامی آمریکا به بغداد سفر کرده بود، با القای پیام تهدید به نخست وزیر عراق سفر خود را به پایان رساند. پنس در این سفر به عبدالمهدی پیشنهاد داده بود که در ازای دست کشیدن از ایران و پذیرفتن انحلال حشدالشعبی، آمریکا اغتشاش ها را در عراق خاتمه خواهد داد. با رد این طرح از سوی نخست وزیر عراق طی چند روز گذشته شاهد موج تازه ای از آشوب ها در عراق هستیم که عمدتاً جامعه هدف آشوب گران نیز اماکن مقدس و مراکز دولتی و نظامی گروه های مقاومت و ایران است.
🔻لازم به ذکر است که هدف نهایی آمریکا و عربستان سعودی در عراق اسقاط دولت عبدالمهدی است و در اغتشاش های مهرماه و آبان ماه سال جاری تلاش گسترده ای برای این کار صورت گرفت که در نهایت موفق به انجام آن نشدند. در فاز جدید اغتشاش ها، راهبرد فشار اقتصادی در کنار ناامنی گسترده در دستور کار قرار گرفته است. بدین صورت که در روزهای گذشته بسیاری از آشوب گران عراقی با حمله به مراکز اقتصادی عراق همچون بندر مهم ام القصر چند روزی آن را به اشغال خود درآوردند و مانع انجام کارهای صادراتی و وارداتی دولت شدند. بندر ام القصر شریان اصلی اقتصادی عراق است که ورود کلیه کالاهای مصرفی عراق با ورود به این بندر به سایر استان های عراق میسر می شود. همچنین صادرات نفت عراق از این بندر مرزی در بصره صورت می گیرد. هرچند دولت عراق با بسته شدن این بندر می تواند از مسیر مدیترانه و کردستان کالاهای خود را وارد کند، اما این مسیربنابر جهت گیری های کردستان عراق نسبت به دولت مرکزی برای آینده چندان مورد اعتماد نیست.
🔻در ابعاد دیگر ، آمریکایی ها با همراهی سعودی ها در بحث سیاسی و امنیتی دو رویکرد را برای فشار بر دولت عراق به کار گرفتند: در مرحله اول حمله به مراکز سیاسی دولت ایران و برخی اماکن زیارتی در جهت تحریک احساسات مردم انجام دادند و در مرحله دوم با تخریب های گسترده به خصوص تخریب زیرساخت های عراق براساس مدل اجرایی در حوادث آبان ماه ایران مسیر فشار امنیتی را آغاز کردند.
🔻همین عوامل و وضعیت که یک پروژه بیرونی است در داخل با موج سواری برخی جریان ها و احزاب سیاسی روبرو شده است. به گونه ای که مقتدی صدر در پیام های جداگانه ای بر استعفای دولت تاکید کرده و از سوی دیگر افرادی که در ایجاد ناامنی و به ویژه حمله به کنسولگیری ایران نقش داشتند عمدتاً از احزاب سیاسی عراق و جریان های انحرافی شیعه همچون صرخی ها، شیرازی ها و یمانی ها هستند.
💢 افشاگری روزنامه آمریکایی از پشت پرده #مدیریت شبکه های اجتماعی اسرائیلی در ایران
👈 اتحاد ارتش های #سایبری علیه ایران
🔹 ارتش آمریکا و انگلیس و اسرائیل و سعودی ها اتاق های #جنگ خود علیه ایران را در بستر شبکه اجتماعی شکل داده اند
🔻روزنامه امریکن #هرالد_تریبون:
🔸 آنچه رسانهها و #تحلیلگران غربی قصد دارند در خصوص ناآرامیهای اخیر ایران القا کنند، با نتایج نظرسنجیهای معتبر از مردم ایران تناسبی ندارد.
🔹 اگرچه شرایط اقتصادی در ایران مشکل است اما اکثریت #ایرانیان مخالف ناآرامی داخلی در داخل این کشور هستند.
🔸 ارتش آمریکا اتاقهای جنگی را برای دستکاری شبکههای اجتماعی در راستای #منافع_آمریکا شکل داده است.
🔹 ارتش #بریتانیا، نیز واحد جنگ شبکههای اجتماعی راهاندازی کرده که تمرکز اولیه آن بر خاورمیانه است.
🔸 اسرائیل همیشه در حال پروپاگاندای آنلاین بوده و سعودیها اخیرا بر روی #تاثیرگذاری بر گفتمان شبکههای اجتماعی سرمایهگذاری سنگینی کردهاند.
🔹 با اوصاف فوق، تعجبی ندارد که دولت ایران در جریان بحران #اینترنت را قطع کند
1⃣✍ شبکه های اجتماعی فعال در ایران مانند #تلگرام و #اینستاگرام و #توئیتر بوسیله ارتشهای دشمنان مدیریت میشوند.
2⃣✍ فضای مجازی و اینترنت در غرب توسط #نظامی_ها مدیریت میشوند برخلاف ایران که توسط مشتی قدرت طلب و بی توجه به منافع ملی مدیریت میشود.
3⃣✍ عصبانیت آمریکایی ها و اسرائیلی ها و سعودی ها از قطع دسترسی ایرانیان به شبکه های اجتماعی تحت مدیریت خود در ایام #آشوبها قابل فهم است اما راز عصبانیت برخی مقامات ایرانی از قطع دست دشمنان به فضای #مدیریت افکار عمومی ایرانیان نشانه چیست؟
4⃣✍ آقایان مسئول در جمهوری اسلامی تا کی قرار هست عده ای نفوذی تمامی #حکومت و مردم کشور را به بازی بگیرند و کسی هم کاری به کارشان نداشته باشد؟
5⃣✍ این همه خون ریخته شده، و خسارات زده شده مسئولیتش هم بر عهده نفوذی ها و هم بر عهده آن کسانی است که با #نفوذی_ها و این #تبهکاران برخورد نمی کنند
هدایت شده از گفتمان انقلاب اسلامی
🇮🇷
اطلاعیه شماره ۲ ستاد انتخابات کشور
به آگاهي مردم شريف ايران اسلامي مي رساند انتخابات سراسري يازدهمين دوره ی مجلس شوراي اسلامي در روز جمعه مورخ ۲-۱۲-۹۸ برگزار خواهد شد.
در اجراي ماده ی ۴۵ قانون انتخابات مجلس شوراي اسلامي و ماده ی ۲۱ آئين نامه ی اجرايي آن، ثبت نام از داوطلبان نمايندگي يازدهمين دوره ی مجلس شوراي اسلامي از روز يكشنبه مورخ ۱۰- ۹- ۱۳۹۸ تا پايان وقت اداري روز شنبه مورخ ۱۶-۹- ۱۳۹۸ جمعاً به مدت ۷ روز به عمل خواهد آمد.
لذا داوطلبان مي توانند به منظور اعلام داوطلبي خود در مهلت تعيين شده با همراه داشتن مدارك زیر به وزارت كشور، فرمانداري هاي مراكز حوزه هاي انتخابيه، سفارتخانه ها، كنسولگري ها يا نمايندگي هاي سياسي جمهوري اسلامي ايران در خارج از كشور مراجعه و اقدام به تكميل فرم ثبت نام نمايند.
اصل كارت ملي و يك نسخه تصوير آن؛
اصل شناسنامه عكسدار و يك نسخه تصوير كليه صفحات آن؛
يك قطعه عكس ۴*۳ جديد؛
اصل و يك نسخه تصوير آخرين مدرك تحصيلي معتبر (حداقل كارشناسي ارشد و يا معادل آن)
اصل و تصوير گواهي رسمي مبني بر قبول استعفاء و عدم اشتغال در پست و مقام و مشاغل مشمول استعفاي موضوع ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شوراي اسلامي؛
اصل و يك نسخه تصوير كارت پايان خدمت وظيفه عمومي يا كارت معافيت دائمي و يا مدركي معتبر دال بر روشن بودن وضعيت مشمولين خدمت وظيفه عمومي.
همچنین به استناد ماده ی ۲۸ قانون انتخابات مجلس شوراي اسلامي و تبصره های ذیل آن، انتخاب شوندگان هنگام ثبت نام بايد داراي شرايط زير باشند:
اعتقاد و التزام عملي به اسلام؛
التزام عملي به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران؛
تابعيت كشور جمهوري اسلامي ايران؛
ابراز وفاداري به قانون اساسي و اصل مترقي ولايت مطلقه فقيه؛
داشتن مدرك تحصيلي كارشناسي ارشد يا معادل آن؛
نداشتن سوء شهرت در حوزه ی انتخابيه؛
سلامت جسمي در حد برخورداري از نعمت بينايي، شنوايي و گويايي؛
حداقل سن سی (۳۰) سال تمام و حداكثر هفتاد و پنج (۷۵) سال تمام.
الف: داوطلبان نمايندگي اقليتهاي ديني مصرّح در قانون اساسي از التزام عملي به اسلام، مذكور در بند (۱) مستثني بوده و بايد در دين خود ثابت العقيده باشند.
ب: هر دوره ی نمايندگي مجلس شوراي اسلامي معادل يك مقطع تحصيلي فقط براي شركت در انتخابات محسوب ميشود.
ج: ملاك محاسبه ی سن اشخاص براي ثبت نام در انتخابات، بر اساس تاريخ تولد اوليه ی ثبت شده در شناسنامه ی رسمي است و تغييرات بعدي توسط دستگاه هاي ذيربط به استثناي محاكم قضائي ملاك عمل نخواهد بود.
د: طبق ماده ی (۱۸) قانون تسهيلات استخدامي جانبازان مصوب ۳۱-۳-۷۴ و تبصرهی ماده ی (۲۱) قانون حمايت از آزادگان مصوب ۱۳-۹-۶۸ و بند «الف» ماده ی (۴۴) قانون برنامه پنجم و جزء (۶) بند «ث» ماده ی (۸۸) قانون برنامه ی ششم، كليه ی جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا و رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه ی حضور در جبهه دارند از يك مقطع تحصيلي بالاتر برخوردار مي گردند.
بر اساس قانون تفسير ماده ی (۲۸) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب ۹-۵-۱۳۹۰، مدرك معادل تحصيلي در هر مقطع تحصيلي، مدركي است كه واجد ارزش استخدامي باشد.
ستاد انتخابات كشور
هدایت شده از تبیین؛ انجمن فارغ التحصیلان مؤسسه امام خمینی ره
1398.09.11- D.R mohammadi .mp3
7.1M
تبیین 10 شاخصه ابرقدرتی جمهوری اسلامی
دکتر منوچهر محمدی
#مهم
🔴 کسی کشته نشده است؟‼️ I نظام اسلامی در کنار مردم
🔻 بازی با اعداد و اعلام آمار عجیب و غریب درباره تعداد کشتهشدگان در حوادث اخیر یکی از برنامهها و راهبردهای رسانهها و جریانهای ضد ایرانی پس از پایان آشوبهای آبان ۹۸ است!
🔹«بیبیسی فارسی» و «ایران اینترنشنال» هر ساعت عددی تازه میسازند و رسانهها و سران فتنه ۸۸که با اغتشاش و ریخته شدن خون تعدادی از مردم عزیز ایران در سودای کسب قدرت بودند، پس از گذشت ۱۰ سال از آن روزهای شوم بار دیگر امیدوار شدهاند و به دنبال مصادره به مطلوب اتفاقات اخیر هستند و لذا آمارهای عجیب و غریب میسازند! چنانکه پایگاه «کلمه» نزدیک به سران فتنه مدعی آمار ۱۰۰ کشته فقط در شهریار شده است!!
🔻 #سوال_مهم و #نکته_مهم_تر:
آیا جمهوری اسلامی مدعی است هیچکس کشته نشده و هیچ تیری از سوی نیروهای امنیتی شلیک نشده است؟ پاسخ #منفی است! در حوادث اخیر تعدادی از معترضان و آشوبگران جانشان را از دست دادند؛ اما نکته مهم این است که این افراد چرا و چگونه کشته شدند؟
🔺 بر اساس اخبار میدانی و گزارشهای امنیتی و نظامی تقریباً تمامی این حوادث در دو بستر رخ داده است:
1⃣ دسته اول مهاجمانی هستند که به مراکز مهم حمله کردند! در یک نمونه در سیرجان تعدادی با حمله به یکی از ذخایر بنزین کشور قصد آتش زدن آنها را داشتند. تصور کنید نیروهای امنیتی مانع آنها نمیشدند و مهاجمان موفق به منفجر کردن ذخایر میشدند، آنگاه چه حادثه هولناکی رخ میداد و چند نفر بیگناه جان میباختند؟ همچنین طبق همه پروتکلهای بینالمللی زمانی که عدهای قصد ورود به مناطق نظامی و تلاش برای دسترسی به سلاح گرم را داشته باشند، اجازه تیراندازی صادر میشود! یا افرادی که با سلاح گرم یکی از مهمترین مسیرهای انرژی کشور را بسته و به نیروهای امنیتی شلیک میکنند، پس از اولتیماتوم ۴۸ ساعته چارهای جز شلیک برای دستگاه امنیتی باقی نگذاشتند
2⃣ دسته دوم از کشتهشدگان افرادی هستند که گروههای سازماندهی شده وابسته به گروهک نفاق و... در میان تجمعات با هدف تحریک جامعه و شعلهور کردن آشوبها با سلاح گرم آنها را هدف قرار دادند؛ افرادی که در روزهای ابتدایی به خیابان آمده بودند تا نسبت به افزایش قیمت بنزین اعتراض کنند؛ اما قربانی اهداف سیاسی و منافع دشمنان ملت ایران شدند. افرادی که نظام اسلامی در کنار آنها قرار دارد و خود را موظف به دلجویی از خانواده آنها و دستگیری و مجازات قاتلان آنها میداند.
هدایت شده از تبیین ایران
🔵ساز امروزِ سینهچاکان دیروز
🖍حسین شریعتمداری
🔺آشوبهای اخیر در ایران، لبنان و عراق اگرچه با یکدیگر تفاوتهایی دارند و مخصوصا این آشوبها در ایران با توجه به سه علت، برخورداری از رهبری حکیم و الهی، ثبات مثالزدنی و منحصر به فرد نظام و هوشیاری آمیخته به تجربیات مشابه مردم، راه به جایی نمیبرد و ناکام مانده است ولی آشوبهای یاد شده فرمول مشترکی دارند. دقیقاً مانند کودتاهای مخملی و رنگی که فرمول مشترکی داشتند و در ایران اسلامی به همان سه علت مورد اشاره با شکست روبهرو شد.
🔸یکی از مراحل اصلی در فرمول اخیر آشوبها، وادار کردن مسئول اجرایی کشور هدف (نخستوزیر یا رئیسجمهور) به کنارهگیری و استعفاست. این حالت از نگاه طراحان آشوب یک گام بلند به سوی اهداف آنان است چرا که از این طریق ضمن آنکه پیادهنظام خود را به ادامه آشوب و آتشافروزی ترغیب کرده و امیدوار میسازند، کشور هدف را نیز با بحران ناشی از بیسر بودن قوه اجرایی روبهرو میکنند! باید به این نکته توجه داشت که آشوبگران در قد و قوارهای نیستند که بتوانند با توسل به زور، نخستوزیر یا رئیسجمهور کشور هدف را وادار به کنارهگیری کنند، بلکه معمولاً این کنارهگیری به توصیه دلسوزان فریبخورده و یا نفوذیهای حریف صورت میپذیرد و رئیس قوه اجرایی با این تصور (بخوانید توهم) که استعفا و کنارهگیری او آتش فتنه را خاموش کرده و یا به خاموشی آن کمک میکند، دست به استعفا میزند، بیخبر و غافل از آنکه با کنارهگیری خود آتش فتنه و آشوب را تیزتر و مدیران فتنه را به ادامه آشوب و تخریب امیدوارتر میکند! توجه به این نکته نیز ضروری است که در فرمول آشوبهای اخیر برای کارآمدی و یا ناکارآمدی رؤسای قوه مجریه حسابی باز نشده است بلکه کنارهگیری آنها نقطه مطلوب مدیران آشوب است، خواه کارآمد و مورد قبول مردم باشند و خواه اینگونه نباشند.
🔹طراحان آشوب در لبنان با بهرهگیری از نفوذیها توانستند نخستوزیر این کشور را به کنارهگیری وادار کنند و در عراق این بخش از فرمول آشوب را با استفاده از اطرافیان سادهاندیش انجام دادند و عادل عبدالمهدی نخستوزیر این کشور را به نقطه استعفا کشاندند!
🔺شواهد فراوانی در دست است که این روزها در ایران اسلامی نیز یک جریان مرموز و آلوده به وطنفروشی همان فرمول دیکته شده مدیران آشوب را در دست گرفته و به بهانه ناکارآمدی دولت -که البته خالی از واقعیت هم نیست- خواستار کنارهگیری رئیسجمهور از مسئولیت هستند. آنچه این جریان آلوده دنبال میکند و تابلویی که بلند کرده است، دقیقاً و بیکم و کاست همان فرمول دیکته شده مدیران بیرونی آشوبهای اخیر است. نگاهی به کارنامه افراد حاضر در جریان مورد اشاره و سوابق شناخته شده آنان در پادویی بیگانگان و خیانت به مردم این مرز و بوم که حضور آنها در فتنه آمریکایی-اسرائیلی ۸۸ فقط یکی از دهها نمونه آن است، به وضوح نشان میدهد که بار دیگر نسخه دیکته شده دشمن را به صحنه آوردهاند. درخور توجه آنکه این جریان کمشمار و پُر ادعا در حالی با تکیه بر ناکارآمدی دولت ساز کنارهگیری آقای روحانی را کوک کردهاند که تا همین دیروز از طرفداران سینهچاک دولت بودند! و مخالفخوانی امروز آنها تنها میتواند نشانه آن باشد که این روزها دستورالعمل جدیدی دریافت کردهاند!
این نکته نیز گفتنی است که اگرچه دولت آقای روحانی طی ۶ سال و چند ماهی که از عمر آن میگذرد کارنامه مطلوب و قابل قبولی نداشته است ولی جریان آلوده مورد اشاره در مخالفت اخیر خود با ایشان، ساز دیگری را مینوازد و دام تازهای پیش پای جناب رئیسجمهور پهن کرده است.
🔸و بالاخره منظور از وجیزه پیش روی شناخت بیشتر پیادهنظامهای داخلی دشمن است وگرنه دشمنان بیرونی و دنبالههای داخلی آنها به خوبی میدانند که در مَثَل پشهای را میمانند که روی درخت خرما نشسته بود و هنگام برخاستن به درخت گفت، خود را محکم نگاهدار که عزم برخاستن دارم! و درخت با تعجب پرسیده بود؛ مگر آمده بودی؟!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
بصیرت
@hadisyasi
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روحانی: میدانستم اگر جواب تلفن رئیسجهور آمریکا را بدهم عدهای افراطی لنگه کفش پرتاب میکنند
fna.ir/ddqgu5
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روحانی: بلافاصله بعد از لغو تحریمها سران ۱+۵ میتوانند با هم ملاقات کنند
fna.ir/ddqgub
@Farsna
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
4_5994582354352407951.pdf
2.35M
📖 متن پیاده شده (#پی_دی_اف) سخنرانی استاد #رائفی_پور
📝 موضوع : ماجرای بنزین
📅 ٢٩ آبان ٩٨ - قم
🏢 تهیه شده در واحد نگارش جنبش مصاف
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🏅نشر آثار استاد رائفی پور
@OstadRaefipoor1