هدایت شده از خبرگزاری فارس
ناگفتههای فرمانده ناجا از آشوبهای اخیر و اجرای ناگهانی افزایش قیمت بنزین
تکمیلی | سردار اشتری:
🔹تا دو سه روز قبل از اجرا زمان دقیقی مشخص نشد؛ این موضوع در جلسات مطرح شده بود و نیروی انتظامی معتقد بود که در زمان و تغییرات قیمتی تجدیدنظر شود اما گفتیم در صورت تصمیمگیری برای اجرا آماده هستیم.
🔹حوادثی در لبنان و عراق به وقوع پیوسته بود و نگرانی ما بر این بود که شاید این حوادث به داخل کشور تسری پیدا کند؛ معاندان نیز در شبکههای اجتماعی مردم را تحریک میکردند حتی چگونگی اعتراض کردن را میگفتند مثلاً مدلهای چین و هنگکنگ را مبنی بر چگونگی اعتراض مثل رها کردن خودروها یا خالی کردن شن و ماسه در معابر مطرح میکردند.
🔹تا روز جمعه بعدازظهر مشکلی وجود نداشت اما بعد از آن در خرمشهر اعتراضات مسلحانه شکل گرفت که با عکسالعمل سریع نیروهای نظامی روبهرو شدند؛ در سیرجان نخستین حمله به پمپ بنزین صورت گرفت.
🔹در روز شنبه اعتراضات به آشوبها تبدیل شد و در نقاط مختلف گستردگی وجود داشت البته مأموران پلیس نسبت به خنثیسازی این اقدامات عمل کردند؛ در روز یکشنبه نیز پس از فرمایشات مقام معظم رهبری این اعتراضات کاهش پیدا کرد به طوری که بیش از ۸۰ درصد آنها فروکش کرد.
🔹برخیها ابهام داشتند و برخی افراد در مجلس به دنبال این بودند که جلوی این کار گرفته شود؛ اما فرمایشات مقام معظم رهبری بسیار بزرگوارانه بود چرا که ایشان بسیاری از مشکلات را به جان خریدند و از شخص خود مایه گذاشتند و برای امنیت مردم و حفظ نظام ورود پیدا کردند.
🔹در نهایت در کنار سپاه و بسیج این توطئه ۴۸ ساعت جمع شد و ورق برگشت این فتنه بزرگ و متفاوت از وقایعی بود که قبلا شاهد آن بودهایم.
fna.ir/ddr3vx
@Farsna
سخنگوی دولت: تحریمها را میتوان دور زد، اما جامعه را نمیتوان دور زد/ پس از آبان دیگر نمیتوان انتخابات را به شیوه سابق برگزار و تکرار کرد
🗣 علی ربیعی، سخنگوی دولت:
◀️ متأسفانه هرچه از زخمهای التیام نیافته آبان عبور میکنیم میبینم که چگونه آنان که در کسب مجلس و 1400 بهانه یافتهاند، نه در دل غمی دارند و نه رنج و درد مردم. سرمستانه نه تنها به نقد بلکه با تحریف و توهین در پی کسب قدرت شادمانه پای میکوبند.
◀️ تحریمها را گاهی و یا کمی تا قسمتی میتوان دور زد اما جامعه را نمیتوان دور زد و راهحلی اقتصادی و یا سیاسی منهای جامعه و مردم ابداع کرد. خیلی صریح باید گفت که پس از آبان دیگر نمیتوان انتخابات را به شیوه سابق برگزار و تکرار کرد باید با الهام از الگوی مجلس نخست و با نگاه به ایران قرن نوین 1400، تکاملی نوین در شیوه اجرایی کردن اصل انقلابی «ملت-دولت آن هم به رأی ملت» بهعمل آورد.
_
اصلاحات نیوز
استقبال دانشجویان از نشست آیتالله رئیسی/ تجمع پراکنده عدهای در چند دانشگاه تهران
🔹همزمان با ۱۶ آذر که نماد آمریکاستیزی دانشجویان است، جمعی از تشکلهای دانشجویی و دانشجویان انقلابی با شعار «دانشجوی مسلمان، حامی مستضعفان» با برگزاری برنامههای مختلفی روز دانشجو را گرامی داشتند.
🔹در این میان تعدادی از دانشجویان در دانشگاههای تهران، علامه و امیرکبیر هم با برگزاری تجمعات پراکنده و سر دادن شعارهای ساختارشکنانه سعی کردند فضای دانشگاه را ملتهب کنند.
🔹این دانشجویان که از شب گذشته اقدام به انتشار فراخوان برای برگزاری تجمع کرده بودند، امروز با سردادن شعارهایی همچون «دانشجوی زندانی آزاد باید گردد»، «ایران لبنان فرانسه، سرکوب و غارت بسه» و «فقر کشتار گرانی، مردم شدند قربانی» در محوطه دانشگاه به حرکت درآمدند.
🔹تجمع کنندگان پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آن شعارهایی همچون «طعم شیرین عدالت؛ یک قرن حبس برای دانشجویان»، « بیکاری، بیکاری؛ حجاب زن اجباری» و... نوشته شده بود.
🔹این افراد که صورتهای خود را پوشیده بودند سعی داشتند با حرکت در محوطه دانشگاه، دانشجویان را با خود همراه کنند ولی دانشجویان در گوشه و کنار این تجمع نظارهگر رفتارهای تجمع کنندگان بودند.
🔹آیتالله رئیسی رئیس دستگاه قضا قرار است امروز در دانشگاه تهران و در جمع دانشجویان سخنرانی کرده و پاسخگوی سوالات دانشجویان باشد، بر همین اساس برخی از دانشجویان موسوم به چپ با سر دادن شعار «قضائیه، جلادان، مقدمتان گلباران» سعی کردند مراسم روز دانشجو در دانشگاه تهران را برهم بزنند.
🔹علیرغم برخی تلاشها برای برهم زدن مراسم روز دانشجو در دانشگاه تهران و سخنرانی آیتالله رئیسی، سالن محل برگزاری این مراسم مملو از دانشجویان شده است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📸 بیانیه قالیباف برای حضور در انتخابات
🔹هم و غم خود را کنترل دولت و وادار کردن آن به کار در یک سال و نیم باقیمانده از عمرش قرار میدهم.
🔹متاسفم که بگویم در این مدت ۲سال یک روز هم آب خوش از گلوی مردم پایین نرفته است.
🔹بر این باور بودم درختی که ۴ سال ثمر ندهد دیگر ثمر نمی دهد.
🔹ماجرای افزایش قیمت بنزین درس بزرگی به ما داد و آن این بود که این درخت نه تنها بعد از ۴ سال ثمر نداده است بلکه در حال آسیب زدن جدی به مردم است.
@Farsna
#فوری
🔴 #زمــانــه I ساکت باش و حرف بیربط نزن‼️
✅جزئیات بحث روحانی و رحیم پور ازغدی درباره بنزین به روایت رحیم پور ازغدی :
🔹آقای روحانی به من گفت ساکت باش و حرف بی ربط نزن و گفت که من دیگر نباید شورا بروم. من گفتم که شما مسئول شورا نیستید.
🔹روحانی به من گفت شما چه کسی هستید که بنده در جواب گفتم که خود شما کیستید؟ آقای روحانی گفت که من رئیس جمهور هستم و ایشان نباید بیاید. بنده در جواب گفتم شورایی که شما رئیسش هستی را چرا اصلا باید بیاییم.
🔹آقای روحانی قانونا حق چنین کاری را ندارد ولی در مقابل علاقهای نیز برای شرکت در جلسات ندارم. یک دیکتاتوری کامل و بدون توضیح و ادب است.
🔹شما میگویید بنده توهین کردم، خوب متن و صوت جلسه را منتشر کنید. آقای روحانی در جلسه گفت که من تا صبح پیگیر بودم که همه مردم راضی بودند و با اعتراض بعضی مراجع و نمایندگان اوضاع پیچیده شد و اغتشاش آغاز شد.
🔹بنده در جلسه گفتم که اینگونه نبوده و مسئولان دولتی از یکی دو روز قبل از اجرای طرح آمده اند و دروغ گفته اند و این باعث نارضایتی توده مردم شدهاست
♨️ وضعیت نمایندگان استان اصفهان در مجلس دهم، در انتخابات مجلس یازدهم
👈 #حسن_کامران
🔸 شهرستان اصفهان
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #سید_ناصر_موسوی_لارگانی
🔸 شهرستان فلاورجان
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #زهرا_سعیدی
🔸 شهرستان مبارکه
🔹 کاندیدا جهت شهرستان اصفهان مجلس یازدهم
👈 #اصغر_سلیمی
🔸 شهرستان سمیرم
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #اکبر_ترکی
🔸 شهرستان های فریدن، فریدونشهر، چادگان
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه مجلس یازدهم
👈 #علی_بختیار
🔸 شهرستان های گلپایگان و خوانسار
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #محمد_جواد_ابطحی
🔸 شهرستان خمینی شهر
🔹 کاندیدا جهت شهرستان تهران در مجلس یازدهم
👈 #سید_صادق_طباطبایی_نژاد
🔸 شهرستان اردستان
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #احمد_سالک
🔸 شهرستان اصفهان
🔹 عدم کاندیداتوری در مجلس یازدهم
👈 #حمیدرضا_فولادگر
🔸 شهرستان اصفهان
🔹 عدم کاندیداتوری در مجلس یازدهم
👈 #حیدرعلی_عابدی
🔸 شهرستان اصفهان
🔹 عدم کاندیداتوری در مجلس یازدهم
👈 #حسینعلی_حاجی_دلیگانی
🔸 شهرستان های شاهین شهر و برخوار
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #مرتضی_صفاری
🔸 شهرستان نطنز
🔹 در طول دوره نمایندگی به رحمت ایزدی پیوست
👈 #ناهید_تاجالدین
🔸 شهرستان اصفهان
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #سید_جواد_ساداتی_نژاد
🔸 شهرستان کاشان
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #سمیه_محمودی
🔸 شهرستان های شهرضا و دهاقان
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
🔴✍ شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا چرا و چگونه تشکیل شد؟
🔰همزمان با اجرای طرح #مدیریت_مصرف_سوخت و مسئله افزایش #قیمت_بنزین، مجددا نام «شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا» بهعنوان مرجع تصمیمگیرنده دربارهی این موضوع برسرزبانها افتاد و سؤالاتی پیرامون آن شکل گرفت. اگرچه پیش از این #خط_حزبالله در شمارهی ۱۴۰، به این موضوع اشاره کرده است، اما بار دیگر بنا به ضرورت ابهامات جدید، به اختصار به آن میپردازد:
1⃣ یکی از طرح و نقشههای #دشمن علیه ملت ایران، که از همان روزهای اول پیروزی انقلاب کلید خورده است، تحریم و فشار اقتصادی است. #تحریمهای_اقتصادی علیه ملت ایران اگرچه قدمتی چهل ساله دارد ولی چند سالی است که آمریکاییها با هدف به ستوه آوردن ملت ایران تمرکز ویژهای داشتهاند. رهبر انقلاب در اینباره در دیدار رمضانی #کارگزاران_نظام در این باره فرمودند: «دشمن ما #اتاق_جنگ را برده است در #وزارت_خزانهداری؛ [اتاق] جنگ علیه ما به جای وزارت دفاع، وزارت خزانهداری آنها است... اینجا هم بایست ستاد مقابلهی با شرارتِ این دشمن در مجموعهی اقتصادی تشکیل بشود... در مرکز اقتصادی دولت این ستاد تشکیل بشود و این کار را دنبال کنند.» ۹۷/۳/۲
2⃣ همین موضوع، و البته ضرورت تسهیل و تسریع در تصمیمگیریهای اقتصادی در این شرایط خاص کشور، ضرورتی شد برای تشکیل شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سهگانه که در بهار سال ۹۷ و بهمنظور مقابله با #توطئههای_اقتصادی دشمن، بهمثابه اتاق جنگ اقتصادی کشور کار خود را آغاز کرد. رهبر انقلاب، در هشتم اردیبهشتماه آن سال هم، در جلسهای محرمانه با #مسئولان_سهقوه، بر ضرورت تشکیل این اتاق جنگ اقتصادی تأکید کرده بودند. در آن جلسه، رهبر انقلاب مطرح کردند که رییسجمهور و قوهی مجریه، مسئول شورای هماهنگی اقتصادی قوا هستند، به همین دلیل دبیر آن از سوی رئیسجمهور انتخاب شده و جایگاه دبیرخانهی آن نیز در معاونت اقتصادی ریاست جمهوری قرار گرفت.
3⃣ همچنین رهبر انقلاب در اولین جلسهی این شورا تأکید کردند که اگر در این جلسات به حمایت بنده نیازی هست، تأیید مصوبات مورد توافق جلسات قوا توسط رهبری صورت میگیرد و ایشان نیز به عنوان پشتیبان از این مصوبات برای اجرایی شدن حمایت میکنند. گفتنی است مصوبات این شورا به صورت موقت (تا سقف یکسال) است و اصل بر آن است که مصوبات آن، مغایر با سایر قوانین نباشد مگر به ناچار. از جملهی تصمیمات این شورا، مدیریت واردات، ممنوعیت کالاهای غیرضرور و یا دارای مشابه داخلی بوده است. همچنین مدیریت #نقدینگی کشور - که رشد افسارگسیختهی آن میتواند چالشهای جدیای را برای اقتصاد کشور و تورم رقم بزند - یکی از موضوعات مورد بحث در این شورا بوده است.
✅کانال بصیرت
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تدوین طرح و شکایت برای «استیضاح» و «محاکمه» همزمان زنگنه در مجلس و دادگاه
🔹جمعی از نمایندگان مجلس طرح استیضاح وزیر نفت را در دستورکار دارند و برخی از موافقان استیضاح زنگنه قصد دارند همزمان با استیضاح، از زنگنه به قوه قضائیه شکایت کنند.
🔹«ابطحی»، نماینده مجلس: «در شکوائیه نمایندگان، خواستار این شدیم که قوه قضائیه به اقدامات وزیر نفت که موجب وارد آمدن ضرر و زیان به بیتالمال از جمله ضرر چند صدمیلیاردی با حذف کارت سوخت و احیای مجدد و همچنین برخی اقدامات زنگنه که منجر به بروز فساد شده رسیدگی کند.
fna.ir/ddrbny
@Farsna
👤توییت استاد #رائفی_پور :
آقازاده ها و #شاداماد ها با چه تحلیلی(بخوانید رویی) در انتخابات شرکت می کنند؟
در حوزه های انتخابیه شهرستانها،نمایش قدرت یا منتسب بودن به فردی که در قوه مجریه و یا دیگر نهادهای مهم کشور ، پست کلیدی دارد یک امتیاز جدی محسوب شده و در واقع ضمانتی است بر توانایی گرفتن حق مردم آن شهر
ولو غیر قانونی و با رابطه!!
برای نمونه آقای نوریان پس از تایید صلاحیتش اندکی پس از رد صلاحیت در شهرکرد، این پالس را به حوزه انتخابیه اش داد که به لایه های قدرت متصل است و همین امر موجب شد رای بیاورد
در باره شال سفید #شاداماد و دختر روحانی نیز باید گفت:
با همین پروپاگاندا ما وشما به ستاد تبلیغاتی بی جیره و مواجب دامادِ شیخ بدل شده ایم و دیگر آنکه شال سفید در دستان زنی محجبه یعنی دو قطبی طراحی شده لیبرال ها در انتخابات برای فریب مجدد مردم ، مطالبه قانون #حجاب_اختیاری از زبان چادری هایی مانند #سلحشوری و #شاداماد ، برای خلع سلاح موافقان حجاب اجباری است
1_147450522.mp3
4.88M
🔸 #صدای_انقلاب شماره: 82
🔹 وقتی #رهبری یک تنه همه #اغتشاشات را مهار کرد
💠 بررسی پیشبینیها و نقش مهم #رهبر معظم #انقلاب در مهار آشوبهای اخیر
#تیم_سایبری_شرح_صدر
🔴حکم جالب یک قاضی در چهارباغ استان البرز در خصوص دو متهم در اعتراضات به گرانی بنزین:
🔺هر تجمع اعتراضی، منجر به اخلال در نظم و آسایش عمومی نمی شود.
گفته چون دولت سیاست غلط بنزینی رو اجرا کرده و رفتار شما بدون حمل سلاح و بدون توهین به مقدسات بوده، مطبق اصل 27 قانون اساسی تبرئه هستید.
میگه درسته که رفتارتون با هیاهو و جنجال و... بوده، اما چون اون روز همه جا همین بوده، پس رفتار شما غیرمتعارف نبود و جرمی مرتکب نشدید ☺️
نشاط انتخاباتی
رقابتهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با عبور از مرحله نامنویسی اولیه نامزدها، وارد مرحله حساسی شده است. نامنویسی 16 هزار و 145 نفر برای تکیه زدن بر صندلی مجلس، آماری کمنظیر و نوعی رکوردشکنی به حساب میآید که میتواند نشاندهنده رقابتی جدی در انتخابات دوم اسفند باشد. هزاران نفری که به گفته بیشتر آنان احساس تکلیف و شوق خدمت به مردم، پای آنان را به فرمانداریهای سراسر کشور کشانده تا بتوانند با نشستن بر جایگاه قانونگذاری، در سرنوشت کشور مؤثر باشند.
اهمیت این مسئله از آنجایی است که این روزها، پس از فروکش کردن و مهار فتنه بنزینی، ضدانقلاب و دشمنان ملت ایران همه تلاش خود را برای القای ناامیدی به جامعه با شدت و حدّت دو چندانی آغاز کرده بودند که این سونامی نامنویسیها، اولین شکست را به راهبرد رسانهای دشمن وارد کرد! از این رو حضور پرترافیک برای نامزدی انتخابات هرچند ممکن است از برخی منظرگاهها چندان مطلوب هم نباشد، اما از این جهت که از شوق مردم برای مشارکت در انتخابات حکایت دارد، باید آن را به فال نیک گرفت؛ چرا که وقتی اعتراض به برخی تصمیمات مسئولان کشور افزایش مییابد، آنچه باید به مثابه راهکار در جامعه و اذهان عمومی بنشیند، تأکید بر این حقیقت است که فرایند تغییر از میدان انتخابات میگذرد و لاغیر!
انتخابات در نظامهای سیاسی برای همین شکل گرفته که به افراد و جریانهای سیاسی و هر گروهی که حرفی برای اداره کشور دارد، فرصتی داده شود تا برای مدت محدودی سکان اداره کشور را چه در قالب قوه مجریه و چه مقننه برعهده بگیرند و پس از چهار سال اگر توانستند به وعدههای داده شده عمل کنند و آثار حضورشان در قدرت در سطح جامعه احساس شده و آثار و برکات تکیه زدن بر صندلی قدرت در زندگی افراد جامعه مشاهده شود، آنگاه دوران خدمت آنان برای چهار سال دیگر تمدید شود و اگر نتوانستند انتظارات را برآورده کرده و آثار سوء ناکارآمدی آنان اوضاع زندگی رأیدهندگان را تحت تأثیر قرار داد، در انتخابات بعدی کنار گذاشته شوند.
بدون شک این نگاه به رونق انتخابات خواهد انجامید و هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی سطح انتخاب و مجلس برآمده از انتخاب را ارتقا میبخشد و اتفاقی خوب در عرصه حکمرانی رقم خواهد خورد.
🔴پیچیدگی های فتنه اکبر و پشت پرده گرانی های این روزها.....
✍سعید درخشان
⏪افزایش عجیب قیمتها در این روزها قطعا هیچ ارتباطی با تحریمها ندارد اما قطعا با مدیریت جماعت غربزده حاکم بر کشور ارتباط دارد...
🔺شکوری راد دبیر حزب غربگرای اتحاد ملت به هنگام ثبت نام برای انتخابات مجلس گفت که شورشهای آبانماه در مناطق جنوب شهر بود و آنجا پایگاه رای اصولگرایان است که آسیب دیده گرانی های اخیر هستند و نگرانی نداریم چون پایگاه رای اصلاح طلبان در مناطق بالاشهر است.....
🔺ربیعی سخنگوی دولت هم گفت که بعد از آشوبهای دیماه دیگر نمیتوان انتخابات را به شیوه سابق برگزار کرد
بعد از شوک بنزینی قیمتها در بازار بطرز عجیبی در حال افزایش است و عنقریب صدای خرد شدن استخوانهای اقشار کم درآمد به گوش خواهد رسید . نه نظارتی هست و نه اراده ای برای کنترل بازار ....
🔺معادله فتنه بنزینی تقریبا در حال حل شدن است و مجهولات به معلومات تبدیل شده اند. جماعت غربزده و اصلاح طلبان حاکم بر مدیریت کشور قصد دارند با گرانی های تعمدی در بازار با وارد آوردن فشار اقتصادی به اقشار ضعیف باعث قهر آنها با صندوق های رای شوند تا بدینوسیله بقای نحس خود را در قدرت امتداد دهند.مرفهین و پولدارها و بالاشهر نشین ها این روزها سرخوش از افزایش قیمتها هستند چرا که باعث افزایش ارزش دارایی های آنها شده است . آنها تنها دغدغه رقص و کنسرت و آزادی های جنسی و ....را دارند که اصلاح طلبان هم در زمینه فریب این قشر و مصادره رای آنها استاد هستند....
⏪خلاصه : آنکه در #آبان فتنه کرد، می خواهد در #اسفند نیز فتنه کند و انتخابات را جور دیگر برگزار کند یا نکند!
آنکه فتنه کرد، خانه اش ویران و شکسته باد شیشه اش!
آه و نفرین مادران و همسران و دختران شهدا بدرقه راهش!
و لعن و نفرین ارواح طیبه شهدا و امام الشهدا نثارش!
هدایت شده از اصفهان - خبرگزاری فارس
✅✅کدام چهرههای شاخص اصفهانی در راه بهارستان هستند؟
fna.ir/ddrbl3
📌سر خط رویدادهای اصفهان👇
@IsfFarsna
🔴تنفس مصنوعی به کمپین شکست خورده فشار حداکثری؟!
🔺در ماه نوامبر سال ۲۰۱۸ دولت آمریکا کمپین فشار حداکثری را با اعمال مجدد تحریم های نفتی و اقتصادی علیه ایران با هدف ممانعت از دسترسی ایران به نظام مالی جهان و فلج کردن اقتصادش آغاز کرد. مقامات آمریکایی رسما شرط توقف این فشار را مذاکره مجدد بر سر یک بسته بزرگتر شامل برنامه موشکی، حمايت از جنبش های منطقه ای، مداخله در خاورمیانه و حقوق بشر تعیین کرده بود. چیزی که جمهوری اسلامی پس از خروج آمریکا از برجام بطور کلی نفی کرده بود.
🔹طی این مدت آمریکا و متحدانش تمام راه های ممکن برای به زانو در آوردن ایران را رفتند. تهدید نظامی، اعلام هرازگاه یک تحریم بی خاصیت یا تکراری با هدف فشار روانی، جنگ روانی و رسانه ای برای تغییر محاسبات مردم ومسئولین، فرستادن واسطه ها و وسوسه مقامات دولتی، ارسال نامه ترامپ برای رهبر معظم انقلاب، دوره کردن روحانی در مقر سازمان ملل توسط روسای سه کشور اروپایی برای ملاقات با ترامپ... اما هیچ کدام ازین اقدامات موجب نشد ایران تسلیم شود. بطوریکه که طی ماه های اخیر گزارش های فراوانی توسط اندیشکده ها و شخصیت های غربی منتشر شد که از شکست سیاست فشار حداکثری سخن می گفتند.[1]
🔹این وعده ای بود که رهبر معظم انقلاب هم فرموده بودند که بنده قاطعانه می گویم که تا آخر هم در این فشار حداکثری شکست خواهند خورد.(10/7/98)
🔹اگرچه طی این مدت عده ای همچنان تصور می کردند با تسلیم شدن می توان فشار را کم کرد و سعی می کردند این تصور را به افکار عمومی منتقل کنند و روحانی نیز هر از گاهی با سخنانی مثل برگزاری رفراندوم برای حل تعارض خیالی تقابل- تعامل یا گلایه از کمبود اختیارات، تمایل خود به مذاکره را نشان می داد؛ اما قاطعیت نظام بر نفی مذاکره از یک پشتوانه منطقی و دشمن شناسانه برخوردار بود؛ این بود که رهبری می فرمودند: «ما در مقابل باید توجّه داشته باشیم که اگر دشمنِ ما توانست اثبات کند که فشار حدّاکثری، علاج کار ایران است و روی ایران مؤثّر است، ایران دیگر و هرگز روی آسایش را نخواهد دید.» (98/6/26)
🔹تا اینکه شوک بنزینی شرایط را قدری تغییر داد. اعتراضات گرانی بنزین زمینه بروز اغتشاشاتی را فراهم کرد که آمریکایی ها و ضد انقلاب مدعی شدند سال ها برایش برنامه ریزی کرده و تدارک دیده اند.
🔹ادعا می کردند سیاست فشار حداکثری مردم ایران را به ستوه آورده تا علیه حکومت بپا خیزند. برخی مقامات آمریکایی به صراحت گفتند اکنون وقت مذاکره است و عده ای در داخل همنوا با دشمن از لزوم مذاکره برای حل مشکلات سخن گفتند.
🔹درحالیکه واقعیت اعتراض مردم بر علیه اجرای بد یک طرح توسط دولت بود و مردم با جدا کردن صف خود از اشرار و حضور در راهپیمایی ضد اغتشاش و ناامنی نشان دادند ثبات حاکمیت و حفظ امنیت را ترجیح می دهند.
🔹اما غربی ها که امیدوار شدند این وقایع نشانه های تضعیف ایران باشد، ابتدا همگی از آنچه «اعتراضات مردم ایران» می خواندند حمایت کردند و سپس با یک سری اقدامات سعی کردند ج ا را به مذاکره مجدد ترغیب کنند؛ تهدید اروپا به استفاده از مکانیسم ماشه و از طرف دیگر اعلام پیوستن 6 کشور اروپایی به اینستکس (که البته از قبل بی خاصیت بودنش را نشان داده بود)، فرستادن بن علوی وزیر خارجه عمان برای واسطه گری برای تهدید و تطمیع همزمان...
🔹در همان موقع ناله های جهانگیری از تحریم در یک سخنرانی و خاطره گویی روحانی از تماس تلفنی با اوباما در همایش بیمه و تیتر یک کردن تشکر ترامپ از ایران بابت تبادل جاسوس تبعه آمریکا با دکتر سلیمانی در روزنامه های زنجیره ای ...همه و همه تلاش هایی با نتیجه ی رساندن پالس ضعف ایران در برابر فشار حداکثری ست. اینکه به مردم القا شود دولت می خواهد با مذاکره فشارها را کم کند و غرب هم اعلام آمادگی کرده و خطر بازگشت تحریم های هسته ای از طریق مکانیسم ماشه وجود دارد. حال آنکه با تحریم های ثانویه آمریکا پس از خروجش از برجام، دیگر بازگشت تحریم های شورای امنیت مساله تازه ای را به مسائل ما اضافه نخواهد کرد.
🔹آن فشارهای خارجی و این پالس هی داخلی، تنفس مصنوعی دادن به دشمنی است که به اعتراف سیاست مداران خودش در استراتژی فشار حداکثری شکست خورده و بزودی ناچار بود آن را تغییر دهد.
🔹این اتفاق البته سابقه دار است؛ در سال 88 شرایط برای تغییر معادلات به نفع ایران و شکست تاریخی غرب در برابر اراده ملت ایران آماده بود؛ اما با فتنه 88 دشمنان امیدوار شدند و نتیجه اش تحریم های فلج کننده اوباما شد؛ اتفاقات دی ماه 96 نیز به ترامپ فرصت خروج از برجام و تحمیل تحریم های بی سابقه را داد.
🔻آیا امروز وقایع بنزینی منجر به جان دادن به استراتژی شکست خورده فشار حداکثری خواهد شد؟
📝 #رها_عبداللهی
🔰 #بسیارمهم
🔴 منشور انتخابات
۱. برخی نامزدهای مجلس، هم اکنون نماینده هستند، اگر گفتند در مجلس بعد چنان خواهم کرد، بپرسید چهارسال وقت داشتید، چرا تا الان کاری نکردید؟
۲. حقوق چهارسال نماینده حدود ۵۰۰ میلیون است. نامزدها هزینههای میلیاردی امروز را با رأی فروشی در مجلس و زدوبند با اصحاب قدرت جبران خواهند کرد.
۳. وظیفه مجلس نظارت و قانونگذاری است. وعدههای اجرای پروژههای شهری یا ملی که به ترتیب در اختیار شورای شهر و دولت است را بگذارید پای بیسوادی یا دروغگویی یک نامزد که در هر دو حال نافی صلاحیت او است.
۴. برای شناخت نامزدها، به خانواده، اعضای ستاد، موافقان و مخالفانشان توجه کنید.
۵. تمایل نامزدها به کلی گویی و تکرار مفاهیم است. برای شناخت آنان و سنجش عیار اعتقادشان به شعارها، درباره این افراد و موضوعات به صورت مصداقی پرسش کنید: روحانی، لاریجانی، برجام، FATF.
۶. از نامزدهای شهر خود برای مناظره با یکدیگر دعوت کنید، سطح دانش و بینش افراد بهتر سنجیده میشود.
۷. وعدههای نخنمایی چون تقسیمات استانی، مبارزه با گرانی و ساخت پروژههای عمرانی از رایجترین شعارهای نامزدها و خارج از اراده و اختیار فردی آنان است؛ اینبار را دیگر فریب نخورید!
۸. برنامه هرچقدر هم خوب باشد، ستادها مینویسند و دست فرد میدهند. به سوابق و کارنامه افراد دقت کنید.
۹. هر فرد همانطور نمایندگی میکند که کاندیداتوری کند. زدوبند و فریب این ایام تا پایان نمایندگی امتداد خواهد داشت.
۱۰. وضع امروز کشور نتیجه رأی دیروز ما و بازی در زمین پدرخواندههای شهر و رؤسای طوایف است. رأی ندادن یا بد رأی دادن اوضاع را بدتر میکند. تنها راه انتخاب شایستگان است.
#نشر_حداکثری 👇👇
🌐 چرا مقایسه قیمت بنزین با کشورهای اروپایی اشتباه است؟ / اروپایی ها 9.1 برابر مردم ایران درآمد دارند
▫️رئیسجمهور در اظهاراتی در ۲۳ مهر ماه میگوید قیمت بنزین درحالی در ایران هزار تومان است که این مقدار در اروپا حدود ۲۰ هزار تومان است و در ۲۷ آبان سال جاری(سه روز پس از اجرای سهمیهبندی بنزین) نیز طی اظهاراتی میگوید بنزین در ایران چندان گران نبوده چراکه قیمت آن در کشورهای اروپایی حدود ۲۵ هزار تومان است.
▫️از تناقض آماری(قیمت ۲۰ هزار و ۲۵ هزار تومان) که بگذریم این سوال پیش میآید که اگر مبنای قیمت بنزین در ایران و اتحادیه اروپا را قدرت خرید مردم و به عبارت عامیانهتر جیب مصرفکنندگان بدانیم، آیا یک فرد در ایران به همان میزانی درآمد دارد که فرد اروپایی دارد؟
▫️در این زمینه بررسی دادههای آماری نشان میدهد میانگین قیمت هر لیتر بنزین در کشورهای عضو اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۹ حدود ۱.۲ دلار بوده است که با نرخ فعلی دلار ۱۲ هزار و ۷۰۰ تومانی، هر لیتر بنزین در این کشورها به پول ایران حدود ۱۵ هزار و ۲۴۰ تومان خواهد بود.
▫️اما در مورد درآمد نیز، گفته شد که میانگین درآمد سالانه در ایران در سال ۱۳۹۷ درحالی حدود چهار هزار و ۵۳۹ دلار(معادل ۴۳ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۵۰۰ تومان) بوده است. همچنین بررسی میانگین درآمد سالانه در کشورهای عضو اتحادیه اروپا طی سال ۲۰۱۸ نیز نشان میدهد این میزان حدود ۴۱ هزار و ۶۹۶ دلار بوده است. به عبارتی دیگر شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا درحالی در سال ۲۰۱۸ بنزین ۱۵ هزار و ۲۴۰ تومانی مصرف کردهاند که درآمد سالانه آنان ۹.۱ برابر میانگین درآمد شهروندان ایرانی است.
▫️بر این اساس با در نظر گرفتن تفاوت ۹.۱ برابری درآمد سالانه شهروندان اروپایی با شهروندان ایرانی، اگر قیمت بنزین نیز بخواهد ۹.۱ برابر پایینتر از نرخ آن در اروپا تعیین شود، با درنظر گرفتن نرخ بنزین ۱۵ هزار و ۲۴۰ تومانی در اروپا، نرخ آزاد بنزین در ایران به جای سه هزار تومان لیتری حدود ۱۶۷۴ تومان خواهد شد. قابل ذکر است که در این صورت اگر دولت بخواهد بنزین سهمیهای به شهروندان ایرانی دهد، قطعا مبلغ آن نباید بیش از هزار تومان باشد.
#یادداشتی_نو
🔴 مشارکت حداکثری در برابر فشارحداکثری
🔻دشمن با همه ظرفیتهای سیاسیـ اقتصادی و رسانهای به دنبال کاهش مشارکت در انتخابات مجلس یازدهم است تا مشارکت حداقلی را به پای ثمردهی درخت بیریشه فشار حداکثری بگذارد. اما مشارکت حداکثری و آگاهانه مردم در انتخابات یازدهم مجلس میتواند تأثیر حداقلی راهبرد فشار حداکثری را بر مستأجران کاخ سفید دیکته کند. برخی از تأثیرات مشارکت حداکثری در شکست راهبرد فشار حداکثری عبارتند از:
1⃣ نمایش اعتماد ملت و حاکمیت: از اهداف اصلی دشمن در راهبرد فشار حداکثری ایجاد دوگانه حاکمیتـ ملت با حربه تحریم اقتصادی است. به موازات تشدید تحریمها، دشمن به دنبال خطای ادراکی و القای این انگاره ناصحیح است که بانی مشکلات اقتصادی حاکمیت اسلامی ایران است و مردم ایران میتوانند با فاصله گرفتن از حاکمیت و نظام، شاهد کاهش تحریمها و رفاه بیشتر باشند.
🔹نسخهای که «ریچارد نفیو» معمار تحریمها تجویز کرد و در دولت ترامپ بارها از زبان «رکس تیلرسون» و «پمپئو» وزیر خارجه سابق و فعلی آمریکا مطرح شده است: «هدف آمریکا از وضع تحریمها مردم نیستند و هدف مقابله با نظام ایران است» ؛ حضور حداکثری باطلالسحر توطئه دشمنان و بیانکننده تأثیر حداقلی فشار حداکثری خواهد بود!
2⃣ نمایش وحدت و وفاق ملی: ترامپ به شخصه در سه سال گذشته مترصد فرصت و بهانهای بوده که از یک اجتماع اعتراضی چند نفره کوهی ساخته و تعبیر به اختلاف و تشتت در داخل ایران کند. جملهای که ترامپ متوهمانه تکرار کرده، این بوده است: «خیابانهای ایران از زمان روی کارآمدن من تغییر کرده است و مردم به دنبال تغییر نظام هستند!».
🔹مشارکت حداکثری موجب نمایش وحدت، همدلی، وفاق ملی و به رخ کشیدن عزت و اقتدار ملی به جهانیان خواهد بود. چنانچه مشارکت حداکثری با انتخاب نمایندگان اصلح و استکبارستیز همراه باشد، شاهد تغییر نه در خیابانهای تهران، بلکه در سیاستهای متوهمان کاخ سفید خواهیم بود.
3⃣ پیروز جنگ ارادهها: رهبر انقلاب در اردیبهشت ۱۳۹۸ نوع خصومت آمریکا با جمهوری اسلامی ایران را در قالب «جنگ ارادهها» تبیین فرمودند. در جنگ ارادهها، برنده جنگ طرفی است که بتواند با طراحی و تولید شوکهای سیاسی و رسانهای بر دستگاه ادراکی حریف تأثیرگذار باشد.
🔹سقوط پهپاد «گلوبال هاوک»، توقیف نفتکش انگلیسی، بیفایده بودن واسطهگری شینزوآبه و پاسخ قاطع رهبری گامهای ایران در کاهش تعهدات برجامی و بازداشت روحالله زم نمونههایی از شوکهای وارده به دشمن از سوی جمهوری اسلامی ایران است. حضور حداکثری مردم در اسفند ماه میتواند آخرین پرده از اقتدار و شوکهای وارده در سال جاری و بیانکننده اراده قوی ملت ایران در جنگ ارادهها باشد.
4⃣ مشارکت حداکثری ضامن امنیت پایدار: یکی دیگر از اهداف دشمن در راهبرد فشار حداکثری «امنیتزدایی» است. «جنگ احزاب»، «فتنه ۹۸» و «امنیت» از کلیدواژههای مهم در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال جاری است و معظمله بزرگترین لطمه به یک کشور را سلب امنیت از آن میدانند.
🔹 موجسواری استکبار، منافقین، خاندان منحوس پهلوی، اشرار و... . بر مطالبات منتقدان گویای این حقیقت است که بازیگران جنگ احزاب به دنبال بهانهای برای امنیتزدایی و خلق فتنههای سیاسی و امنیتی هستند تا با توسل به آن بر طبل پیروزی راهبرد فشار حداکثری بکوبند. مشارکت حداکثری با حضور توده مردم میتواند به تقویت سرمایه اجتماعی نظام و امنیت ملی پایدار منجر شود.
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده
🔴 استعفای استراماچونی به خاطر FATF یا تحریمهای آمریکا؟‼️
🔹طی این دو روز شاهد بودهایم که در فضای مجازی و همچنین برخی روزنامهها با حمله به مخالفین FATF، استعفای استراماچونی به عدم تصویب لوایح FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام گره زده شد.
🔹اکنون این سوال مطرح است که چرا بانک ایتالیایی این عمل را پولشویی میبیند؟ علت این مسئله اجرای فاکتورهای ریسکسنجی یا به عبارت دقیقتر پرچمهای قرمز (Red Flags) وزارت خزانهداری آمریکاست.
🔹ادارهی finCEN وزارت خزانهداری آمریکا در سال ۲۰۱۸ اقدام به انتشار دستورالعملی برای بانکهای خارجی نموده که در این دستورالعمل گفته شده است که شرکتها و بانکهای ایرانی از روشهای پولشویی برای دور زدن تحریم استفاده میکنند.
🔹یکی از این روشهای دور زدن تحریم، استفاده از صرافی عنوان شده است و به همین جهت تراکنشهای مالی که در آنها صرافی نقش دارد، به عنوان یک پرچم قرمز معرفی شده است.
🔸بنابراین با توجه به اینکه دستمزد استراماچونی از طریق صرافی به حساب وی واریز شده است، بانک ایتالیایی آن را یک پرچم قرمز شناخته است و اقدام به مسدودسازی حساب کرده است. لازم به تاکید است که استانداردهای FATF نقشی در این اتفاق ندارد
💢 پشت پرده اوضاع آشفته عراق
جلسه محرمانه اماراتی ها با بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق، خبر از طراحی جدید برای تشدید بحران عراق با مشارکت عربستان ، امارات و اقلیم کردستان و روزهای سخت پیش روی عراقی ها می دهد.
برای تحلیل دقیق این طراحی چند نکته حائز اهمیت است:
1️⃣اقلیم کردستان با سلاح هایی که از امارات گرفته قطعا به تلافی شکست دو سال قبل در سودای تصرف استان نفت خیز کرکوک است.
2️⃣موفقیت این طرح در گرو به ثمر رسیدن جنگ شیعی- شیعی در عراق است که کاملا مشکوک و هدایت شده توسط سفارت خانه های آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در جریان است.
3️⃣در این طراحی با سازماندهی نیروهای باقیمانده داعشی ، ورود نیروهای آموزش دیده معارض از اردن، فشار داخلی از طریق تهییج مردم با حمایت سفارتخانه های غربی داخل عراق، یک بحران بزرگ برای بی ثباتی سیاسی -نظامی در عراق تدارک دیده شده است.
4️⃣اتفاقات عراق سر دیگر تلاش برای بحران سازی در ایران و لبنان است و هدفی جز مهار محور مقاومت در آن نیست . طراحی صهیونیستی، پول و تجهیزات سعودی و حمایت آمریکایی سه ضلع مثلث شوم علیه محور مقاومتند.
#محمد_عبدالهی
هدایت شده از خبرگزاری فارس
قالیباف: با صراحت میگویم کشور با یک برنامه ۵ ساله در اقتصاد به ثبات میرسد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹ما در زمان جنگ حتی یک فشنگ نداشتیم اما امروز اقتدار جمهوری اسلامی را همگی شاهد هستیم.
🔹اگر ما در اقتصاد درست حرکت کنیم خدا همان خدای زمان جنگ است.
🔹بنده با صراحت میگویم این کشور با یک برنامه ۵ ساله در اقتصاد به ثبات میرسد و میتوانیم در ۵ سال دوم نیز اقتصاد را کامل به اثبات برسانیم.
🔹باید مجلسی شکل بگیرد که به دولت کمک کند و اگر دولت کار نکرد آن را به کار درست هدایت کند.
🔹نماینده وقتی گفت مرگ بر آمریکا یعنی خوب کار کردن، یعنی در کشور فقیر نباشد و اینها خواسته ولایت است و ملت است.
fna.ir/ddrruf
@Farsna
هدایت شده از ایران سیاست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید رجایی:
در جهنم خدا یه جایی داره که فشار و عذابش مساوی است با گناه ۳۶ میلیون انسان؛ اونجا جای منه...که حرکت و سخن و برخوردم روی زندگی ۳۶ میلیون انسان تاثیر میزاره...
✅ @iransiasat_ir 👈
💢 پشت پرده اوضاع آشفته عراق
جلسه محرمانه اماراتی ها با بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق، خبر از طراحی جدید برای تشدید بحران عراق با مشارکت عربستان ، امارات و اقلیم کردستان و روزهای سخت پیش روی عراقی ها می دهد.
برای تحلیل دقیق این طراحی چند نکته حائز اهمیت است:
1️⃣اقلیم کردستان با سلاح هایی که از امارات گرفته قطعا به تلافی شکست دو سال قبل در سودای تصرف استان نفت خیز کرکوک است.
2️⃣موفقیت این طرح در گرو به ثمر رسیدن جنگ شیعی- شیعی در عراق است که کاملا مشکوک و هدایت شده توسط سفارت خانه های آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در جریان است.
3️⃣در این طراحی با سازماندهی نیروهای باقیمانده داعشی ، ورود نیروهای آموزش دیده معارض از اردن، فشار داخلی از طریق تهییج مردم با حمایت سفارتخانه های غربی داخل عراق، یک بحران بزرگ برای بی ثباتی سیاسی -نظامی در عراق تدارک دیده شده است.
4️⃣اتفاقات عراق سر دیگر تلاش برای بحران سازی در ایران و لبنان است و هدفی جز مهار محور مقاومت در آن نیست . طراحی صهیونیستی، پول و تجهیزات سعودی و حمایت آمریکایی سه ضلع مثلث شوم علیه محور مقاومتند.
#محمد_عبدالهی
🔴 سه طبقه؛ سه درد و سه نسخه متفاوت
🔻 #جامعه_شناسی_آشوب_ها
🔻 #آسیب_های_اجتماعی
🔹اوایل انقلاب بطور کلی بین نخبگان و عوام، جامعه به دو طبقه مرفهین و مستضعفین تقسیم می شد. عموم مردم خودشان را جزو مستضعفین می دانستند. مستضعف نه صرفاً معنای فقیر و بدبخت! بلکه به معنای کسی که ضعیف نگه داشته شده؛ چه از نگاه سیاسی، چه از نگاه اقتصادی و چه از نگاه فرهنگی؛ دشمنان و ظالمان، مستکبران و مستبدان آنها را ضعیف نگه داشته اند و نگذاشته اند استعدادهای آنها شکوفا شود. عدالت در حق آنها رعایت نشد.
🔸قبل، حین و بعد از انقلاب نیز بیشترین حامیان نظام سیاسی، مستضعفین بودند نه مرفهین. آرام آرام این روند تغییر کرده و جامعه به سه قشر غنی، متوسط و فقیر تبدیل شده است. حالا در بین هر قشر با یک طبقه ناراضی و مخالف مواجه شده ایم. اگرچه نوکیسگی، بی تفاوتی و ناامیدی مختص به یک قشر و طبقه خاص نیست در بین قشر غنی با طبقه نوکیسه ها، در بین متوسط با طبقه بی تفاوت ها و در بین قشر ضعیف با طبقه ناامید.
1️⃣ نوکیسه: در بین قشر غنی طبقه ای شکل گرفته که مایل است نظام سیاسی، ساختار بوروکراسی، منابع و بودجه در اختیارش باشد بدون هیچ قید و بندی. این دسته به لحاظ فرهنگی هم کاملاً بی قید و بند است و مایل است تمام هنجارهای فرهنگی و دینی را زیر پا گذاشته و تا منتهی الیه آزادی –خاصه آزادی رفتاری و جنسی و پولی- پیش برود.
🔹چون نظام سیاسی را مانع رسیدن به این موارد می بیند ناراضی است. دوست دارد سر به تن این نظام نباشد! لذا اغنیائی که اینگونه فکر می کنند در تمام حوادث و آشوب ها علیه نظام سیاسی سعی می کند صحنه گردانی کنند. اگرچه به برکت اقتصاد بیمار جمهوری اسلامی این قشر روز به روز فربه تر و سرمایه دار می شود و به لحاظ فرهنگی هم بی قیدتر شده و سرریز این بی قیدی در سایر اقشار هم دیده می شود، اما باز ناراضی است! چون ذات این قشر بر حرص و ولع و طمع سرشته شده! بطور کلی می توان شورش اغنیاء در برابر نظام اسلامی را بیشتر فرهنگی دید تا دغدغه اقتصادی.
2️⃣ بی تفاوت: همان قشرضعیف چند دهه قبل است که حالا به لحاظ علمی و تحصیلاتی و سیاسی و حتی معیشتی به مراتب بالاتر رسیده است. بخش هایی از جامعه که به لحاظ برخورداری از منابع و امکانات و معیشت از امکانات اولیه برخوردار است اما باز دچار مشکلات جدی و معیشتی است. قشر متوسط به لحاظ جمعیتی بیشترین جمعیت را دارد. امنیت را دوست دارد و حاضر نیست امنیتش بخاطر چیز دیگری از دست برود چون چیزی برای از دست دادن #دارد.
🔹یک طبقه جدید امروز در قشر متوسط پدید آمده که بیش از آنکه دغدغه اقتصادی داشته باشد دغدغه فرهنگی و اجتماعی دارد. دغدغه فوتبال، ورزش، تفریح، سرگرمی، فیلم(سینمایی و سریال)، تحصیلات تکمیلی و ... . به نوعی بیشترین آسیب ها هم در همین طبقه است. اعتیاد، انحراف جنسی، طلاق و ... بیشتر در این طبقه خاص دیده می شود. (دقت کنید این طبقه درون قشر متوسط را به عموم قشر متوسط تعمیم ندهید.)
🔸در حال حاضر نوجوانان و جوانان این طبقه بین 15 تا 30 سال، عمدتاً اهل فعالیت اقتصادی نیستند. بخشی از آنها بیکار در خانه و دنبال همان سرگرمی و تفریح و ورزش و ادامه تحصیل یا متأسفانه اعتیاد و آزادی جنسی و ... هستند. پدر و مادر برای این طبقه حکم نوکر را دارند. پدر و مادر کأنّه وظیفه دارند فقط امکانات زندگی و آسایش فرزندان را تهیه کنند و فرزندان هیچ درد بیکاری و معیشت و گرانی را متوجه نمی شوند. این طبقه در انتخابات ها هم با نگاه اقتصادی رأی نمی دهند.
3️⃣ ناامید: قشری که از امکانات اولیه هم بی بهره است. معیشت روزانه اش با سختی تأمین می شود. طبقه ای نیز در بین قشر ضعیف و زیر خط فقر در جامعه ایجاد شده که عمدتاً بعلت مشکلات اقتصادی و معیشتی دچار نارضایتی و ناامیدی شده اند. امنیت برای این طبقه نسبت به معیشت در مرتبه پائین تری است. چون چیزی برای از دست دادن ندارد در بزنگاه ها و آشوب ها خط مقدم قرار می گیرد. بخشی از تخریب اموال مردم و اموال دولتی بدست این طبقه صورت گرفته است(بجز افراد سازمانی و مزدور).
♦️درد هر طبقه، نسخه ای جدا می طلبد. چنانچه این دردها درمان نشود اگر چنانچه این سه حلقه بهم دیگر وصل شوند؛ خطر ساختارشکنی به شدت بالا می رود.
✍داود مدرسییان