💢 پشت پرده اوضاع آشفته عراق
جلسه محرمانه اماراتی ها با بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق، خبر از طراحی جدید برای تشدید بحران عراق با مشارکت عربستان ، امارات و اقلیم کردستان و روزهای سخت پیش روی عراقی ها می دهد.
برای تحلیل دقیق این طراحی چند نکته حائز اهمیت است:
1️⃣اقلیم کردستان با سلاح هایی که از امارات گرفته قطعا به تلافی شکست دو سال قبل در سودای تصرف استان نفت خیز کرکوک است.
2️⃣موفقیت این طرح در گرو به ثمر رسیدن جنگ شیعی- شیعی در عراق است که کاملا مشکوک و هدایت شده توسط سفارت خانه های آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در جریان است.
3️⃣در این طراحی با سازماندهی نیروهای باقیمانده داعشی ، ورود نیروهای آموزش دیده معارض از اردن، فشار داخلی از طریق تهییج مردم با حمایت سفارتخانه های غربی داخل عراق، یک بحران بزرگ برای بی ثباتی سیاسی -نظامی در عراق تدارک دیده شده است.
4️⃣اتفاقات عراق سر دیگر تلاش برای بحران سازی در ایران و لبنان است و هدفی جز مهار محور مقاومت در آن نیست . طراحی صهیونیستی، پول و تجهیزات سعودی و حمایت آمریکایی سه ضلع مثلث شوم علیه محور مقاومتند.
#محمد_عبدالهی
🔴 سه طبقه؛ سه درد و سه نسخه متفاوت
🔻 #جامعه_شناسی_آشوب_ها
🔻 #آسیب_های_اجتماعی
🔹اوایل انقلاب بطور کلی بین نخبگان و عوام، جامعه به دو طبقه مرفهین و مستضعفین تقسیم می شد. عموم مردم خودشان را جزو مستضعفین می دانستند. مستضعف نه صرفاً معنای فقیر و بدبخت! بلکه به معنای کسی که ضعیف نگه داشته شده؛ چه از نگاه سیاسی، چه از نگاه اقتصادی و چه از نگاه فرهنگی؛ دشمنان و ظالمان، مستکبران و مستبدان آنها را ضعیف نگه داشته اند و نگذاشته اند استعدادهای آنها شکوفا شود. عدالت در حق آنها رعایت نشد.
🔸قبل، حین و بعد از انقلاب نیز بیشترین حامیان نظام سیاسی، مستضعفین بودند نه مرفهین. آرام آرام این روند تغییر کرده و جامعه به سه قشر غنی، متوسط و فقیر تبدیل شده است. حالا در بین هر قشر با یک طبقه ناراضی و مخالف مواجه شده ایم. اگرچه نوکیسگی، بی تفاوتی و ناامیدی مختص به یک قشر و طبقه خاص نیست در بین قشر غنی با طبقه نوکیسه ها، در بین متوسط با طبقه بی تفاوت ها و در بین قشر ضعیف با طبقه ناامید.
1️⃣ نوکیسه: در بین قشر غنی طبقه ای شکل گرفته که مایل است نظام سیاسی، ساختار بوروکراسی، منابع و بودجه در اختیارش باشد بدون هیچ قید و بندی. این دسته به لحاظ فرهنگی هم کاملاً بی قید و بند است و مایل است تمام هنجارهای فرهنگی و دینی را زیر پا گذاشته و تا منتهی الیه آزادی –خاصه آزادی رفتاری و جنسی و پولی- پیش برود.
🔹چون نظام سیاسی را مانع رسیدن به این موارد می بیند ناراضی است. دوست دارد سر به تن این نظام نباشد! لذا اغنیائی که اینگونه فکر می کنند در تمام حوادث و آشوب ها علیه نظام سیاسی سعی می کند صحنه گردانی کنند. اگرچه به برکت اقتصاد بیمار جمهوری اسلامی این قشر روز به روز فربه تر و سرمایه دار می شود و به لحاظ فرهنگی هم بی قیدتر شده و سرریز این بی قیدی در سایر اقشار هم دیده می شود، اما باز ناراضی است! چون ذات این قشر بر حرص و ولع و طمع سرشته شده! بطور کلی می توان شورش اغنیاء در برابر نظام اسلامی را بیشتر فرهنگی دید تا دغدغه اقتصادی.
2️⃣ بی تفاوت: همان قشرضعیف چند دهه قبل است که حالا به لحاظ علمی و تحصیلاتی و سیاسی و حتی معیشتی به مراتب بالاتر رسیده است. بخش هایی از جامعه که به لحاظ برخورداری از منابع و امکانات و معیشت از امکانات اولیه برخوردار است اما باز دچار مشکلات جدی و معیشتی است. قشر متوسط به لحاظ جمعیتی بیشترین جمعیت را دارد. امنیت را دوست دارد و حاضر نیست امنیتش بخاطر چیز دیگری از دست برود چون چیزی برای از دست دادن #دارد.
🔹یک طبقه جدید امروز در قشر متوسط پدید آمده که بیش از آنکه دغدغه اقتصادی داشته باشد دغدغه فرهنگی و اجتماعی دارد. دغدغه فوتبال، ورزش، تفریح، سرگرمی، فیلم(سینمایی و سریال)، تحصیلات تکمیلی و ... . به نوعی بیشترین آسیب ها هم در همین طبقه است. اعتیاد، انحراف جنسی، طلاق و ... بیشتر در این طبقه خاص دیده می شود. (دقت کنید این طبقه درون قشر متوسط را به عموم قشر متوسط تعمیم ندهید.)
🔸در حال حاضر نوجوانان و جوانان این طبقه بین 15 تا 30 سال، عمدتاً اهل فعالیت اقتصادی نیستند. بخشی از آنها بیکار در خانه و دنبال همان سرگرمی و تفریح و ورزش و ادامه تحصیل یا متأسفانه اعتیاد و آزادی جنسی و ... هستند. پدر و مادر برای این طبقه حکم نوکر را دارند. پدر و مادر کأنّه وظیفه دارند فقط امکانات زندگی و آسایش فرزندان را تهیه کنند و فرزندان هیچ درد بیکاری و معیشت و گرانی را متوجه نمی شوند. این طبقه در انتخابات ها هم با نگاه اقتصادی رأی نمی دهند.
3️⃣ ناامید: قشری که از امکانات اولیه هم بی بهره است. معیشت روزانه اش با سختی تأمین می شود. طبقه ای نیز در بین قشر ضعیف و زیر خط فقر در جامعه ایجاد شده که عمدتاً بعلت مشکلات اقتصادی و معیشتی دچار نارضایتی و ناامیدی شده اند. امنیت برای این طبقه نسبت به معیشت در مرتبه پائین تری است. چون چیزی برای از دست دادن ندارد در بزنگاه ها و آشوب ها خط مقدم قرار می گیرد. بخشی از تخریب اموال مردم و اموال دولتی بدست این طبقه صورت گرفته است(بجز افراد سازمانی و مزدور).
♦️درد هر طبقه، نسخه ای جدا می طلبد. چنانچه این دردها درمان نشود اگر چنانچه این سه حلقه بهم دیگر وصل شوند؛ خطر ساختارشکنی به شدت بالا می رود.
✍داود مدرسییان
هدایت شده از موسسه مصاف
⭕️ احمدینژاد: چون کشور در شرایط خاصی است، کاندیدا نشدم
🔸محمود احمدینژاد در گفتوگویی که با یک عضو شورای مرکزی گفتمان امام و رهبری انجام داده گفته که شرایط کشور خاص است و او برنامهای برای حضور در انتخابات مجلس ندارد و حتی پیشتر هم رفته و اعلام کرده که از هیچ یک از اعضای دولتش که کاندیدا شدهاند حمایت نخواهد کرد./تابناک
✅ @Masaf
هدایت شده از خبرگزاری فارس
@Farsna.pdf
4.07M
شمارهی جدید نشریهی خط حزبالله منتشر شد:
🔹اطلاعنگاشت: هشت پرسش دربارهی نقش رهبر انقلاب در جلوگیری از آشوب؛ مثل خمینی(ره)
🔹سخن هفته: بازخوانی یک مطالبهی بر زمین ماندهی رهبر انقلاب از مسئولین؛ درمان یک زخم کهنه
🔹اخلاق انقلابیگری: انقلابیگری، ساختارشکنی نیست!
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
«روزه» بگیرید تا «سکته» نکنید
🔹روزه داری به مدت ۱۴ ساعت در روز خطر ابتلا به دیابت، سکته مغزی و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
🔹یک مطالعه جدید که توسط انجمن قلب آمریکا صورت گرفته به نشان میدهد روزه خطرات ابتلا به شرایط مزمن مرتبط با سندرم متابولیک را کاهش میدهد.
🔹مطالعه جدید دانشگاه کالیفرنیا , سن دیگو نشان میدهد که صرف نظر کردن از مصرف غذا گاهی اوقات نه تنها به بدن آسیب نمیزند بلکه منجر به کاهش کلسترول و کاهش وزن میشود.
fna.ir/ddr46k
@Farsna
🔴ذوق زدگي رسانه حامي دولت از پالس اميرناظمي، معاون وزير ارتباطات به سرویس های جاسوسی غرب و اشرار مسلح
🔻كانال عصر ايران در اقدامي غيرحرفهاي، توئيت ١٤ روز پيش معاون وزير ارتباطات درباره تلاش اين وزارتخانه براي تهيه لايحه جلوگيري مجدد قطع اينترنت بدون مجوز مجلس را منتشر كرد؛ پيشنهادي كه در حقيقت تصميم گيري در شرايط بحران امنيتي را وارد يك روند كند كرده و بهترين هديه به سرویس های جاسوسی غرب و اشرار و منافقين است.
🔻گفتنی است بیشترین موضع گیری سیاستمداران غربی از جمله رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر اسرائیل و..... در آشوبهای اخیر اعتراض به قطع شبکه های اجتماعی اسرائیلی مانند تلگرام و اینستاگرام و توییتر بود . طبق اعتراف صریح رسانه های غربی ارتش آمریکا و انگلیس و اسرائیل و سعودی ها اتاق جنگ خود را در آشوبهای آبانماه در شبکه های اجتماعی برقرار کرده بودند.
🔻دستگاه های قضائی و امنیتی باید بررسی کنند چه ارتباطی بین رفتارهای مسئولان وزارت ارتباط و اتاق جنگ ارتش های دشمنان وجود دارد که دقیقا در پازل آنها در حال عمل هستند؟
📢 پیام سید محمد خاتمی به پنجمین کنگره حزب اتحاد ملت ایران اسلامی:
🔹انتخابات مجلس شورای اسلامی فرصت مناسبی است که در آن، مردم اصلاح پذیری حکومت و حرکت به سوی اصلاح را شاهد باشند
✍ پیام سید محمد خاتمی در پنجمین کنگره حزب اتحاد ملت ایران اسلامی توسط آذر منصوری قرائت شد. متن این پیام به شرح زیر است:
بسم لله الرحمن الرحیم
◀️ گردهم آئی سراسری "حزب اتحاد ملت ایران اسلامی" را که گواه پویایی فعالیت سیاسی با وجود عوامل دلسرد کننده و نگران کننده است، گرامی میداریم و برای همه کنشگران عرصه سیاست و اجتماع که خیر میهن و عزت ملت را میخواهند آرزوی موفقیت میکنیم.
◀️ "جمهوری اسلامی" که برآمده از انقلابی بزرگ است، می تواند و باید تامین کننده خواست و تقاضای تاریخی ملت در نفی استبداد،استعمار و عقب ماندگی و تحقق آزادی و مردم سالاری و پیشرفت توام با اخلاق و عدالت و حاکمیت معیارهای الهی و معنوی بر رفتار و سلوک حاکمان و تنظیم رابطه مردم با یکدیگر و با حاکمیت باشد.
شناخت و تعریف درست جمهوری اسلامی مبتنی بر مردم سالاری و تلاش برای استقرار پایه های آن، رسالت مهم همه کسانی است که سرافرازی میهن و سربلندی ملت را میخواهند.
◀️ آن سوی جمهوری اسلامی که تمنای معارضان است، چیزی جز آشوب و خشونت و ویرانی میهن و فراهم آمدن زمینه حضور و استیلای تحقیرآمیز بیگانگان و عوامل آنان بر ملت و تجزیه کشور یا استقرار یک جباریت و دیکتاتوری نفس گیر که دین و دنیای مردم را ویران خواهد کرد، نیست.
به رغم همه مشکلات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی که امروز برای لایه های مختلف جامعه و گروه های گوناگون وجود دارد، راهکار بی بدیل برای حراست از کشور و پیشرفت همه جانبه آن و دستیابی به آرمان های والایی که در انقلاب بود، اصلاحات به معنی واقعی کلمه است (فارغ از جناح بندی هایی که در جای خود لازم و مفید است) و بر این باورم که در ژرفای وجدان هر ایرانی منصف که تاریخ پر فراز و نشیبی را پشت سر دارد و نگران آینده ای مبهم و پر خشونت و نفرت است و نیز همه آنان که آرامش و ثبات و پیشرفت و برخورداری عزتمند ایران و ایرانی را می خواهند همین امر و همین داوری وجود دارد.
◀️ پایداری و پایندگی جمهوری اسلامی در گرو آن است که همگان به ویژه حکمرانان بپذیرند که کشور نیازمند اصلاحات جدی است و اصلاح رویکردها و نگرش ها و شیوه حکمرانی و سازگار کردن بیشتر آن ها با نیازها و خواسته های مردم و با جمهوریت براساس موازین اصیل و واقعی اسلامی، انسانی و ایرانی در درجه اول قرار دارد.
رهایی کشور از فقر و فساد و رفع نگرانی های فزاینده مردم که متاسفانه به سوی نومیدی حرکت می کند و بهره گیری از امکانات داخلی و بین المللی برای تامین مصالح ملی و منافع عمومی و مصون کردن کشور از شیطنت و توطئه بیگانگان و عوامل یا وابستگان به آن ها مستلزم بالا بردن اعتماد و همبستگی ملی و حفظ و تقویت سرمایه اجتماعی و همدلی حکومت با مردم و مردم و نخبگان با یکدیگر است.
◀️ این امر با گسترده تر کردن زمینه اعمال حق حاکمیت مردم بر سرنوشت و پذیرش تکثر سیاسی و اجتماعی و گذر از قیمومیت فرهنگی، سیاسی و اجتماعی حکومت به خدمتگذاری کارشناسانه و مدیریت مدبرانه و حفظ امنیت کشور با ایجاد هر چه بیشتر رضایت در جامعه و استقرار عدالت اقتصادی، سیاسی و فرهنگی و راه باز کردن برای حضور و فعالیت جریان های سیاسی و اصناف و نهادهای مدنی و استقبال از میانجیگری آن ها میان مردمی که از آن ها نمایندگی می کنند و حکومتی که باید خدمتگذار مردم و پاسخگو به آن ها باشد، میسر است.
◀️ و مگرنه اینکه این همه مقتضای جمهوریتی است که پذیرفته شده و اسلامیتی که اگر درست دریافت شود زندگی را لطیف تر می کند و جلو ی خشونت را از هر طرف می گیرد؟
برای اینکه جمهوری اسلامی نیرومند و پایدار باشد بخصوص کسانیکه در قدرتند باید بپذیرند که نظام موجود در ساختار و راهبرد و رویکرد و نیز ضابطه ها و شیوه های حکمرانی نیازمند اصلاح است و حاکمیت می تواند و باید با حفظ اصول برای اصلاح پیشتاز و پیشقدم باشد و به همین جهت از جمله باید انتقاد نخبگان و اعتراض مردم را موهبت الهی بداند و از آن استقبال کند.
حوادث تلخ و اندوه بار و پر خسارتی که از جمله این روزها بر ملت و کشور گذشت این ضرورت و لزوم انجام اقدام های ترمیمی را بیشتر می کند.
◀️ و اینک؛ انتخابات مجلس شورای اسلامی فرصت مناسبی است که در آن، مردم اصلاح پذیری حکومت و حرکت به سوی اصلاح را شاهد باشند و این می تواند مرهمی باشد بر زخم های پدید آمده و تلاش برای تبدیل نارضایتی ها به امید و دست کم جلوگیری از تبدیل آن به نفرت.
◀️ انتخابات عرصه مهم حضور اصلاح طلبانه و مدنی مردم در صحنه است و اصلاح طلبان اعلام کردند که در انتخابات شرکت می کنند تا انشاالله افقی به آینده بهتر علیرغم مشکلات گشوده شود.
_
اصلاحات نیوز
هنور هم معتقد هستند نظام باید اصلاح شود نه خودشان و رفتار و برنامه هایشان
شمابودید آقای خاتمی که از روحانی حمایت کردید و امروز کشور درگیر مشکلات اقتصادی منتخب شماست این بود نتیجه تکرار می کنم شما
حالا توپ را در زمین نظام می اندازید کشور بیش از ۲۰ سال هست دست تفکر شماست قبول کنید اشتباهات مدیریت خودتان را و فرافکنی نکنید
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📝نتایج نظرسنجیهای خبرگزاری فارس نشان میدهد که بیش از ۷۶درصد مردم به نمایندگان فعلی شهر خودشان رای نخواهند داد.
fna.ir/ddrzkc
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رییس قوهقضاییه: فضاي امروز کشور، مبارزه با فساد است
🔸آیت الله رئیسی: مبارزه با فساد، نيازمند مشارکت همگانی است.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توصیه رهبر انقلاب به مسئولان: با مردم با تقلب و خدعه و فریب و دورویی برخورد نکنید
🔹اگر ما در مسائل گوناگون سیاسیمان و... همین یک مورد را رعایت کنیم، دنیا آباد خواهد شد.
@Farsna