eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
463 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
4.7هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
دل‌مشغولی نمایندگان مجلس آینده کمتر از 40 روز تا آغاز به کار مجلس يازدهم باقي مانده و نمايندگان خود را آماده ورود به مجلس مي‌کنند. در اين ميان رايزني‌ها براي تعيين هیئت‌رئیسه و به‌طور ويژه رئيس مجلس آغاز شده است. نکات تحليلي: ۱. در ميان نمايندگان منتخب مردم چند اسم این روزها بيش از ديگر اسامي به‌عنوان گزينه رياست مجلسي شنيده مي‌شود که محمدباقر قاليباف، عليرضا زاکاني، حميدرضا حاجي بابايي، فريدون عباسي، علي نيکزاد، شمس‌الدين حسيني، از اين جمله‌اند. ۲. رقابت براي رياست مجلسي امري طبيعي است که نبايد نسبت به آن نگران بود، مادامی‌که اين رقابت به چالش و واگرايي نينجامد؛ اما اگر قرار باشد که حاصل آن ايجاد چنددستگي و قطب‌هاي کاذب در مجلس شود که بخشي از توان نمايندگان مجلس را صرف اموري غيرواقعي کند، بدون شک اقدام ناصوابي است که بايد از آن پرهيز شود. ۳. به‌غیراز انتخاب رئیس و هیئت‌رئیسه، امور بسيار مهم‌تری جزو وظايف مجلسيان است که به نظر مي‌رسد برخي از آن امور بايد در همين فرصت چهل‌روزه دنبال شود و از دست دادن اين فرصت، خساراتي براي مجلس به بار می‌آورد. ازجمله اين موارد توجه به اين نکته است که مجلس جايگاهي است که يکي از الزامات کارآمدي آن، هماهنگي بین نمايندگان مي‌باشد. اين در حالي است که اغلب نمايندگان آن‌چنان از يکديگر شناخت نداشته و ما با ۲۹۰ نماينده‌اي مواجه هستیم که اغلب آنان در روز افتتاح مجلس همديگر را ملاقات مي‌کنند و از مبناي فکري و نگرشي يکديگر ناآگاه‌اند! ازاین‌رو بهتر است فرصت باقي‌مانده تا آغاز به کار مجلس صرف هم‌افقي نگاه و گفت‌وگو ميان منتخبان شود تا آثار انسجام حاصل‌شده در مصوبات مجلس عيان گردد. همچنين تشخيص اولويت‌ها، مسئله اصلي است که مجلس بدون توجه به آن نمي‌تواند مجلسي توانمند و مؤثر باشد. اين اولويت‌ها بايد در ذهن تک‌تک نمايندگان شکل بگيرد و تفاهمي درباره آنان به وجود بيايد و براي رسيدگي به آن برنامه‌ريزي شود. در کنار اولويت‌ها، لحاظ کردن فوريت‌ها نيز مسئله مهمي است که بدون توجه به آن انتظارات مردم برآورده نمي‌شود. نکته راهبردی: اگر مجلس بتواند در ماه‌هاي ابتدايي کار خود چند طرح مؤثر براي رفع مشکلات مهم و آني موکلان داشته باشد، بدون شک بر ميزان رضايت مردمي خود خواهد افزود. زمان باقی‌مانده تا آغاز به کار مجلس فرصتي براي تدبير در اين زمينه است تا کار مجلس با توان حداکثري آغاز شود.
🔴پرتاب موفق نخستین ماهواره نظامی جمهوری اسلامی ایران توسط 🔹ماهواره نور به عنوان نخستین ماهواره نظامی جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (چهارشنبه ۳ اردیبهشت ماه) از ماهواره بر ۲ مرحله ای قاصد از کویر مرکزی ایران توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با موفقیت پرتاب و در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفت. 🔹این اقدام دستاوردی بزرگ و تحولی نوین در عرصه فضایی برای ایران اسلامی خواهد بود.
‏نخستین تصاویر از ماهواره بر قاصد درج آیه ۱۳ سوره زخرف بر بدنه ماهواره بر قاصد: سُبْحانَ الَّذِی سَخَّرَ لَنا هذا وَما کنّا لَهُ مُقْرِنِینَ منزّه است خدایی که این مرکب را برای ما مسخَّر ساخت، و گرنه ما توان آن را نداشتیم.
شاهکار اطلاعاتی سپاه 1️⃣یکی از مسائل مهم درخصوص پرتاب‌های فضایی و البته آزمایش‌های موشکی برای کشوری مثل ایران، رعایت مسئله حفاظتی و پنهانکاری است. 2️⃣ در چند سال اخیر برنامه فضایی کشور ما دچار مشکلاتی شده و چند پرتاب قبلی با عدم توفیق کامل مواجه شدند. یکی از نکات منفی درخصوص آن پرتاب‌ها، رسانه‌ای شدن مراحل قبل از شلیک ماهواره از طریق تصاویر ماهواره‌ای بود که باعث افزایش جنگ روانی و فضای مسموم تبلیغاتی علیه کشور می‌شد. 3️⃣با حرکت اخیر، به نوعی سپاه نه فقط از حرکت دشمن برای ایجاد جنگ روانی و ایجاد مانور برتری اطلاعاتی نسبت به ایران جلوگیری کرد، بلکه با غافلگیر کردن آنها توان پنهانکاری و حفاظت اطلاعات خود را به رخ دشمن کشیده و به نوعی یک آفند روانی اطلاعاتی را بر علیه آنها انجام داده است. 4️⃣کدام آیه روی ماهواره‌بر نوشته شد؟ عبارت عربی مشاهده شده بر روی ماهواره‌بر قاصد بخشی از آیه 13 سوره زخرف است: «لِتَسْتَوُوا عَلَی ظُهُورِهِ ثُمَّ تَذْکُرُوا نِعْمَةَ رَبِّکُمْ إِذَا اسْتَوَیْتُمْ عَلَیْهِ وَتَقُولُوا سُبْحَانَ الَّذِی سَخَّرَ لَنَا هَذَا وَمَا کُنَّا لَهُ مُقْرِنِینَ تا چون با کمال تسلط بر پشت آنها نشستید متذکر نعمت خدایتان شوید و گویید: پاک و منزّه خدایی که این (انواع کشتی و چهارپایان قوی) را مسخر ما گردانید و گرنه ما هرگز قادر بر آن نبودیم.».
فرماندهی فضایی آمریکا موفقیت آمیز بودن پرتاب ماهواره از سوی سپاه را تایید کرد
عقده گشایی رسانه های اصلاح طلب علیه سپاه! 🔹 پس از پرتاب موفقیت آمیز ماهواره ، نخستین ماهواره نظامی ایران که همت غیورمردان سپاه پاسداران انجام شد، خبر این دست آورد بزرگ به سرعت بر سر خط خبری اکثر رسانه های دنیا قرار گرفت و آن را جمهوری اسلامی ایران در سایه تحریم عنوان کردند. 🔹 با این حال رسانه های اصلاح طلب ایران در همنوایی آشکار با این اقدام بزرگ سپاه را بایکوت کردند! 🔹 بعضی از روزنامه های اصلاح طلب با انتخاب تیتر های حاشیه ای و کوچک‌ سعی در و کوچک کردن این کار بزرگ داشتند. 🔹 روزنامه های اصلاح طلب و حتی حاضر نشدند یک تیتر کوچک نیز به این اقدام بزرگ سپاه در صفحه یک خود اختصاص دهند و خود را علیه سپاه علنی کردند! 🔹 جریان آمریکایی-صهیونیستی در رسانه های ایران به وضوح آشکار شده است و تعجب از نهاد های امنیتی و قضایی است که اجازه می دهند این رسانه های داخلی معاند به راحتی، مشغول لجن پراکنی و بایکوت دست آوردهای سپاه و نهادهای انقلابی دیگر نظام باشند
آقای علی عسکری حالتون خوبه؟! 🔹 صدای یک تروریست تجزیه طلب عضو حزب کومله و حدکا که یک عمر ضدانقلاب و نظام و میهن مبارزه مسلحانه انجام داده و دستش به خون هزاران نفر آلوده است به راحتی از سریال نون خ ۲ و شبکه رسمی سیمای ملی پخش میشود؟! 🔹آقای علی عسکری جریان نفوذ در صداوسیما علنی شده است و شما واقعا هنوز دنبال ستون پنجم فرهنگی دشمن در صداوسیما هستید ؟!
🔴 l درباره ماهواره اطلاعات نظامی نور بیشتر بدانیم 🔻 ماهواره نور از چند جنبه نقطه آغاز یک دوران کاملا جدید است: 1⃣ پرتاب این ماهواره آغاز استفاده نظامی ایران از فضاست که مهم ترین خاصیت آن رسیدن به سطحی کاملا جدید و بی سابقه از اشراف اطلاعاتی بر فضاهای اختصاصی و مشترک جهانی است. 2⃣ ایران در ادامه این مسیر می تواند شکل گیری یک تهدید موشکی را همان لحظه آغاز در هر کجای جهان که باشد، رصد کند. این امر توان دفاع موشکی کشور در حراست از آسمان کشور را ‘فضاپایه’ می کند. این چیزی است نظام هشداردهی فضایی خوانده می شود و تعداد بسیار اندکی از کشورها در جهان از این قابلیت بهره مند هستند. 3⃣ ایران در ادامه مسیر استفاده نظامی از فضا می تواند ‘فضاهای حیاتی دشمن در دور دست’ و ‘تهدیدات برد بلند’ را با اشرافی بی سابقه رصد کند. ما قادر خواهیم بود ببینیم دشمن آرایش خود را چگونه و با چه اهدافی تغییر می دهد و چه میزان از این آرایش، واقعا عملیاتی است. 4⃣ دسترسی نظامی به فضا مفهوم هدایت و ناوبری را بویژه در زمینه موشک های بالستیک به طور اساسی متحول می کند. از یک دهه قبل، کابوس امریکا این بوده که برنامه موشکی ایران، با یک سیستم ناوبری مستقل ایرانی در فضا تلفیق شود. این امر نه فقط دقت موشک ها را به طور معجزه آسا بالا می برد بلکه در یک افق زمانی کوتاه، با توجه به توان موشکی فعلی ایران، امکان ‘انهدام اهداف در فضا’ را هم به ایران خواهد داد. 5⃣ در افق آینده، یک پدیده بسیار خارق العاده تر هم قابل مشاهده است و آن چیزی است که ‘همگام سازی همه یگان های عملیاتی در یک جنگ پیچیده’ نامیده می شود. مفهوم ساده آن این است که می توانید رفتار جنگنده ای را که در آسمان است با تانک و نفربر روی زمین، با کشتی روی دریا و حتی تکاور داخل جنگل ‘همگام’ کنید؛ به گونه ای که آنها با تلفیق و به اشتراک گذاری سریع همه اطلاعات موجود، بهترین تصمیم را در کوتاه ترین زمان بگیرند. این بدون یک زیرساخت اطلاعات نظامی فضاپایه میسر نیست. 🖌
اعتراف رادیو فردا به ارتباط مجرمان محیط زیست با پروژه‌های فضایی پس از انتشار خبر پرتاب نخستین ماهواره نظامی ایران به فضا و قرار گرفتن در مدار خود، رادیو فردا در گفت‌وگویی اختصاصی با «فابین هینز»، کارشناس برنامه موشکی ایران در مؤسسه میدلبری کالیفرنیا ضمن‌ اشاره به موفقیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در به فضا فرستان اولین ماهواره نظامی، به پروژه‌های جاسوسی آمریکا برای رصد فعالیت‌های فضایی ایران پرداخت و برای اولین بار اعتراف کرد که فعالیت‌های جاسوسی سرویس‌های اطلاعاتی غرب درباره تاسیسات پایگاه فضایی شاهرود با پرونده مجرمان موسوم به «فعالان محیط زیست» و پروژه به‌اصطلاح حفاظت از یوزپلنگ ایرانی ارتباط داشته است. فابین هینز درباره اطلاعاتی که سرویس‌های اطلاعاتی و جاسوسی از این طریق بدست آوردند، گفت: «متوجه شدیم که حوالی سال ۲۰۰۵ یک برنامه فضایی موازی وجود داشت و آن زمان توسط سازمان جهاد خودکفایی سپاه اداره می‌شد. در تحقیقات آن زمان ما به تأسیسات شاهرود رسیدیم که خیلی جای جالبی است. سکوی پرتاب، محل تولید پیشران با سوخت جامد و محل آزمایش دارد.» هینز ادامه می‌دهد: «تا فوریه، زمستان سال گذشته، ایرانی‌ها به‌وجود این تأسیسات اعتراف نکرده بودند. در نتیجه یک جای مخفی در وسط بیابان بود، و البته نزدیک به یکی از آخرین زیستگاه‌های یوزپلنگ ایرانی که ارتباط پرونده محیط زیستی‌ها با آن پایگاه وجود دارد.» نکته قابل توجه اینکه پروژه موسوم به «حفاظت از یوز ایرانی» از سال ۱۳۹۱ با همکاری چند شرکت خارجی که اغلب ماهیت صهیونیستی داشتند، به‌طور وسیع آغاز گردید و برنامه‌های گسترده‌ای هم برای آن تدارک دیده شد. اهم فعالیت‌های این پروژه در حوالی سمنان و بیابان‌های شاهرود و در نزدیکی پروژه‌های فضایی ایران متمرکز بود که شامل عکسبرداری و تصویربرداری به‌طور مستقیم و یا توسط پهپاد می‌شد. این در حالی بود که اهم مطالعات و تحقیقات محیط‌زیستی تا آن زمان نشان می‌داد، نژاد یوزپلنگ ایرانی در حوالی یزد زیست می‌کند و در بیابان‌های سمنان یا شاهرود وجود ندارد. فیلم «منطقه پرواز ممنوع» ساخته امیر داسارگر که در سال ۱۳۹۷ ساخته شد و جوایز متعددی از جمله جایزه اول بهترین فیلم جشنواره عمار را نیز به خود اختصاص داد، برای اولین بار پرده از ارتباط پروژه موسوم به «حفاظت از یوز ایرانی» با جاسوسی از برنامه‌ها و پایگاه‌های فضایی ایران در شاهرود و سمنان برداشت و نشان داد که چگونه برای اینکه منطقه سمنان و شاهرود را محل زیست یوز ایرانی نشان دهند، نمونه‌هایی از آن را به طور برنامه‌ریزی شده در مناطق مورد نظر رها کرده و به بهانه آنها، به پایگاه‌های فضایی نزدیک شده و عکسبرداری می‌کردند.
🔴فرصت جدید برای گوشمالی کاکل طلا! 🔺️بعد از شهادت حاج قاسم و قبل از شخم زنی عین الاسد، شروع کرده بود به واق واق کردن که اگر ایران اقدامی بکند، باید با ۵۲ مرکز مهمش خداحافظی کند. بعد از سیلی سخت موشکی گفت "همه چی آرومه" و فقط چند ضربه مغزی ملایم! بیچاره خودش را در آمار نیاورده بود. بجای موشکباران ایران به توییت پراکنی بسنده کرد و گفت می توانیم با ایران مسائلمان را حل کنیم! نکشیمون ابرقدرت!😏 حالا که تصویر تهدید آن پاسدار قایق سوار همزمان با نمودارهای سربه زیر قیمت نفت و شاخص بورس امریکا و تصویر ماهواره سر به هوای به کاخ سفید رسیده، یادش آمده دوباره لاف در غریبی بزند. 🔻فرصت خوبی است که برای تنظیم باد ترامپ هم که شده، یک شناور آمریکایی را به بهانه آشغال ریختن در خلیج فارس چند روزی مهمان ایرانی های مهمان نواز کنیم و بعد از گرفتن عکس یادگاری با چلوکباب ایرانی، با اهدای کت و شلوار و یک تابلو نفیس از تصویر خلیج همیشه فارس به‌ ملوانان زبلش، در دامان آزاد کنیم 😉
سوالاتی ویژه شعار سال 99 رهبر انقلاب : من در صحبتهای اخیر چند بار تکرار کرده‌ام که کشور بایستی قوی بشود؛ قوی شدن کشور جزو هدفهای ما است. این هم از خطوطِ اصلیِ نسخه‌ی بعثت است؛ این هم از بعثت گرفته شده؛ این هم از قرآن گرفته شده. قرآن میفرماید که «وَ اَعِدّوا لَهُم مَااستَطَعتُم مِن قُوَّة»؛ هر چه میتوانید قوّت را زیاد کنید. حالا این قوّت در وهله‌ی اوّل، در نگاه اوّل، ممکن است قوّت نظامی به نظر برسد، لکن ظاهراً خیلی وسیع‌تر از دامنه‌ی قوّت نظامی است. ابعاد قوّت ابعاد وسیعی است؛ ابعاد اقتصادی دارد، قوّت اقتصادی، قوّت علمی، قوّت فرهنگی، قوّت سیاسی -که زمینه‌سازِ قوّت سیاسی، استقلالِ سیاسی است- و قوّت تبلیغی.«جهش تولید» هم که بنده امسال مطرح کردم، در واقع از ابزارهای قدرت است. تولید [باید] جهش پیدا بکند؛ نه ‌فقط رونق تولید که سال گذشته گفتیم. رونق تولید یعنی در تولید یک حرکتی به وجود بیاید که این انجام گرفته است امّا این کافی نیست. ما احتیاج به خیلی بیش از این داریم؛ جهش تولید.جهش تولید باید تغییر محسوس در زندگی مردم ایجاد کند *سال جهش تولید درفرایند ۲۰ ساله شعارهای سال توسط رهبرانقلاب حدود ۷۰ درصد شعارها اقتصادی است در منظومه فکری رهبر انقلاب بحث اقتصاد، تولید و معیشت مردم اهمیت بسیار بالایی دارد . وتاکید فراوان ایشان در این سال ها بر توجه به اقتصاد مقاومتی در راستای تقویت تاب آوری اقتصاد کشور ورسیدن به پیشرفت ورفاه اقتصادی برای عموم مردم بوده است . *از جمله اهداف رهبری در تعیین شعارهای سال و اقتصادی 1-تعیین نقشه راه برای مسئولین تا سیاست های اجرایی و عملکردی آنها در مسیر حل مشکلات اقتصادی باشد 2- برای افکار عمومی توجیه و تبیین نسبت به موضوع خاص و مهم جامعه صورت بگیرد 3-عمل به وظیفه قانونی شخص رهبری یعنی تعیین سیاست های کلی نظام 4- انجام اقدام پیش دستانه برای جلوگیری از وضعیت رکود تورمی و تغییر جهت وضعیت کشور رونق تولید و جهش تولید 5- شعارهای سال مکمل راهبرد اقتصاد مقاومتی است که هر سال بخشی از زیر مجموعه های آن را رهبری مطرح می کنند تا هر سال با اجرای آن به راهبرد اصلی برسیم *الزامات جهش تولید 1- ثبات اقتصادی2- تسهیل قوانین سرمایه گذاری3- خصوصی سازی4- بهبود کسب و کار و امنیت اقتصادی5- اصلاح در نظام بانکی اصلاح در سیستم مالیات، بیمه ومعافیت گمرکی 6- اصلاح در خطوط واحدهای کهنه و نوسازی واحد ها *یک نکته ما در کشور باید دنبال اصلاح شغل باشیم نه ایجاد شغل چون زیرساخت در کشور فراهم شده و شهرک ها فعال است اما از تمام ظرفیت ها استفاده نمی شود اصلاح شغل هزینه کمتری دارد از ۴۳ هزار واحد مستقر در شهرهای صنعتی ۱۱ تا ۱۲ هزار واحد راکدهستند و تعداد زیادی هم با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد کار می‌کنند واحدهای بالای ۵۰ تا ۸۰ درصد فقط ۲۵ درصد واحدها هستند. سال گذشته با اصلاحاتی که انجام شد ۱۳۰۰ واحد به چرخه تولید بازگشت .با نگاه اصلاح به شغل می‌توان به جهش تولید رسید بانک ها کمترین نگاه اصلاحی را دارند وبیشترین نگاه آنها به ایجاد شغل است *موانع نگاه اصلاحی در کشور از جمله موانع نگاه اصلاحی در کشور عبارتند از 1-تغییر نگاه باور به توان داخلی یعنی هم تولید کننده به این باور برسد که می‌تواند تولید رقابت پذیر داشته باشد هم مصرف کننده داخلی به تولید داخلی جوری نگاه کند که نیازهای او را برطرف می کند یعنی دوری از برند بودن کالاها چون الزاما هر برندی تایید کیفیت کالا نیست 2-توجه به روحیه جهانی در عرصه تولید 3-کاهش هزینه تولید و رفتن به سمت تکنولوژی های جدید 4-توجه به شرکت های دانش بنیان که منجر به سود آوری ۵ برابری می گردد و استفاده از توان شرکت های کوچک که می توانند صادرات داشته باشند 5- مبارزه جدی با قاچاق کالا و واردات بی رویه *سوالات مهم اقتصادی سوال نقش مردم در عملی کردن شعار سال چیست؟ جواب : داشتن تعصب روی کالای ایرانی و اصرار بر خرید کالای ایرانی چون تولید بدون گسترش تقاضا رونق نمی گیرد و تجربه انقلاب نشان داد موفقیت هر برنامه نیاز به مشارکت مردم دارد مردم با مطالبه گری از مسئولین می‌توانند در جهش تولید موثر باشند انتظارات مردم ونیروهای انقلابی از مجلس جدید چیست؟ جواب: 1-حذف موانع تولید2- تسریع در تصویب قوانین مرتبط با تولید3- تقویت بیشتر نظارت و دقت بر بودجه به ویژه بودجه شرکتها 4-توجه به بخش کوچک سازی دولت 5-اصلاح در مراکز مهم متعدد تصمیم گیری در امر تولید6- مصوب کردن بسته های حمایتی متناسب از تولید 6-حمایت ویژه از صنایع کوچک و وابسته7- اصلاح و بازنگری در قوانین بانکی و گمرکی برداشت یک میلیارد یورو از صندوق توسعه آیا تبعاتی دارد؟
جواب : بله آثاری دارد اما چون شرایط ویژه در کشور داریم و بسیاری از کشورها نیز تزریق بودجه به اقتصاد داشتند از جمله آمریکا وکشور چین که ۴۳۰ میلیارد دلار به اقتصاد خود تزریق کرد اشکال ندارد . اما مهم تزریق‌پول نیست بلکه نظارت بر خرج کردن این پول است. سرجمع یک میلیارد یورو می‌شود ۱۸ هزار میلیارد تومان در حالی که دولت قرار است 100هزار میلیارد تومان پول به بازار تزریق کند . یعنی 5 برابر یک میلیارد یورو دولت تزریق‌پول دارد اگر نظارت نشود پول به اسم کرونا در جاهای دیگر خرج میشود پیش بینی میزان تورم در سال ۹۹ چند است؟ جواب :داده های تحلیلگران پیش‌بینی تورم ۳۰ تا ۳۵ درصدی رو دارند اگر کرونا تداوم داشته باشد شاید بیشتر هم بشود تورم داریم اما شوک تورمی نداریم با توجه به شعار سال و مجلس انقلابی می توان وضعیت بهتری را در نیمه دوم سال داشته باشیم ۸۰ درصد اقتصاد ایران بانک محور است و هنوز سرمایه محور نشده دولت در حال تغییر به سمت بازار سرمایه می باشد و قرار است امسال ۱۰۰ هزار میلیارد تومان دارایی دولت در بورس عرضه شود برای تامین بودجه سالانه و تغییر رویکرد بانک محوری به سرمایه محوری در اقتصاد آیا اگر اقتصاد آمریکا ضربه بخورد به بقیه اقتصادهای دنیا هم ضربه می خورد؟ جواب : بله اقتصاد آمریکا از لحاظ تولید ناخالص داخلی هنوز نزدیک به ۲۴ درصد از تولید نا خالص داخلی جهان را دارد و کشورهایی که بیشتر به دلار آمریکا متصل هستند ضربه بیشتری میخورند بعضی از تحلیلگران می گویند 22 درصد کرونا به بازار آمریکا ضربه زده و سرجمع تاثیرگذاری این مشکل اقتصادی بر اقتصاد جهان متصور است موانع فرهنگی در تحقق شعار سال چیست؟ جواب: فرهنگ کار و تلاش ، عدم توجه به پس انداز و فرهنگ اسراف بخشی از معضلات جدی فرهنگی است که مانع تحقق جهش تولید می شود در حالی که ما در احادیث داریم که در ایجاد تولید و کسب و کار اگر فردی جان خود را از دست بدهند اجر شهید را دارد لذا از لحاظ فرهنگی نیز لازم است فرهنگ حمایت از تولید واصلاح رفتار اجتماعی مورد توجه قرار بگیرد دولت در سال پایانی خود چه وضعیتی خواهد داشت؟ جواب :بر اساس تجربه سال‌های گذشته دولت ها در ایران در سال پایانی بهتر کار کرده اند هرچند استثناهایی هم داشته ایم تا در اذهان و یاد مردم بمانند و خاطره خوشی از آنها در بین مردم باقی باشد.