هدایت شده از مهدی
سلام بر ابراهیم(ج اول)_7.mp3
19.78M
هدایت شده از مهدی
سلام بر ابراهیم(ج اول)_8.mp3
17.7M
هدایت شده از مهدی
سلام بر ابراهیم(ج اول)_9.mp3
20.88M
هدایت شده از مهدی
سلام بر ابراهیم(ج اول)_10.mp3
19.3M
هدایت شده از مهدی
سلام بر ابراهیم(ج اول)_11.mp3
22.11M
هدایت شده از مهدی
سلام بر ابراهیم(ج اول)_12.mp3
19.63M
هدایت شده از کتابخانه صوتی
سلام بر ابراهیم(ج۱).pdf
3.54M
هدایت شده از کتابخانه صوتی
کتاب صوتی سلام بر ابراهیم جلد اول با هماهنگی واجازه ناشر کتاب نشر شهید هادی و با گویندگی و میکس #علی_آقاجان_پور اسفند ماه ۱۳۹۶ در کانال کتابخانه صوتی تولید گردید، این کتاب در #سیزده قسمت در کانال قرار داده شد.
🔴 با یک کشمش گرمی و با یک غوره سردی نکنيد/جایگاه لاريجانی بعد از مجلس، همان پارکینگ مجمع تشخیص بود
اکنون در #غیزانیه هستم و خیالم از امنیت و سیاست منطقه ای کشور راحت است. تمام دغدغه این روزهایم آبرسانی به این بخش نفت خیز کشور است. غیزانیه 85 روستا دارد، برای اینکه آب به همه این 85 روستا برسد، نه آن «تا دو هفته دیگر» استاندار خوزستان تحقق مییابد و نه آن «تا آخر این ماه» جناب همیشه خواب و صبح جمعه ها بیدار.
اینجا برخی از روستاها هنوز هم شبکه آبرسانی داخلی و خانه به خانه ندارند. فاز یک آبرسانی تا دوهفته دیگر و فاز 2 آن بین 2تا 3ماه دیگر تکمیل میشود و جمعا 58کیلومتر لوله 600mm است. تا اینجا آب به نزهه خواهد رسید...
اما مهمترین فاز غیزانیه، حقیر میگویم فاز 3 و شما بخوانید فاز 3 و 4 و 5 و... خواهد بود. چرا که علاوه بر لوله کشی تا روستاهای به شدت گسترده در بیابانهای اهواز، باید در برخی روستاها لوله کشی درون روستا تا درب منازل هم کشیده شود.
اینجا زندگی روستایی حاکم است. اساس زندگی روستایی بر پرورش دام و طیور و کشاورزی استوار است. لذا اینجا فاز اصلی فاز انتقال آب برای کشاورزی و دامداری است. فازی که فعلا کسی مسئولیتش را به عهده نگرفته و گروه های جهادی با تانکر برایشان آب می آورند.
اینجا غیزانیه است و این روزها مهمترین دغدغه ام، آبرسانی به غیزانیه است. مردم اینجا بسیار مهمان نوازند. مومن و انقلابی. در کلمات جمله به جملهشان فقط از #ولایت و انقلاب میشنوید. اینجا شهید داده اند. اینجا جانباز جنگ تحمیلی دارند. آری اینجا مردمش انقلابی هستند.
راستی تیترم را مرتبط با انتصاب لاريجانی بعد از مجلس مشخص کرده بودم، اما راستش به هیچ عنوان انتصاب او مانند احمدی نژاد و مرحوم رفسنجانی و... در پارکينگ مجمع تشخیص که نقش خودش را از دست داده است، برایمان مهم نیست. اما یک توصیه جدی با رفقای انقلابی داریم. که با یک کشمش گرمی نکنید و با یک غوره سردی نکنيد. چرا که اساسا نگاه رهبری به مسئولان و جریانات سیاسی همواره استفاده از همه آنها در جایگاه مشورتی بوده است. همانطور که مرحوم رفسنجانی و ولایتی و... هم در همین جایگاه بودند و هستند و خواهند بود.
هدایت شده از گفتمان انقلاب اسلامی
🇮🇷
محمد باقر قالیباف را بیشتر بشناسیم.
#قالیباف 59ساله، شهریور 1340 در شهر مشهد متولد شد. پدرش حسین قالیباف، از اهالی طرقبه و مادرش خیرالنساء بوژمهرانی اصالتاً نیشابوری بودند. برادرش حسن قالیباف طرقبهای در عملیات کربلای4 شهید شد.
محمدباقر قالیباف در سال 1361 فرمانده تیپ امام رضا(ع) شد و سپس به فرماندهی لشکر پنج نصر خراسان در جنگ ایران و عراق ارتقا یافت.
او بههمراه لشکر پنج نصر در اغلب عملیاتهای دوران دفاع مقدس کنار شهیدان سرافرازی همچون باکری، همت، خرازی، کاظمی، صیاد شیرازی به صیانت از انقلاب اسلامی پرداخت. پس از جنگ فرماندهی لشکر 25 کربلا را عهدهدار شد و در همان ایام زلزله عظیم منجیل رخ داد. این لشکر در این واقعه و در شرایطی که تمام راههای ارتباطی بین تهران و شمال بسته بود، پیاده 15 کیلومتر را طی کردند و بهعنوان اولین گروه، خود را به محل حادثه رساندند و گروههای امداد و نجات اولیه توسط آنها تشکیل شد.
محمدباقر قالیباف همچنین تجربه فرماندهی در قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا(ص)، نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی را دارد. قالیباف در سال 1373 بهعنوان فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا انتخاب شد و در پروژههایی همچون راهآهن 165کیلومتری مشهد ــ سرخس که ایران، افغانستان، آذربایجان، قرقیزستان، قزاقستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان، پاکستان و ترکیه را به هم وصل میکند، گازرسانی به پنج استان مرکزی و غربی و ساخت سازه عظیم دریایی خلیج فارس و سد بزرگ کرخه نقش داشته است.
او همچنین در سال 1376 با حکم مقام معظم رهبری، به سمت فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد و پس از آن به فرانسه رفت و در امتحان خلبانی ایرباس شرکت کرد. قالیباف هنوز هم خلبان ایران ایر است.
قالیباف در سال 1379 مجدداً با حکم آیتالله خامنهای، فرماندهی نیروی انتظامی ایران را عهدهدار شد. یکی از اقدامات مهم و ماندگار او در نیروی انتظامی راهاندازی پلیس 110 است. همچنین تجهیز نیروی انتظامی به خودروهای روز، ایجاد دفاتر خدمات دولت الکترونیک یا پلیس 10+ و مرکز نظارت همگانی مردمی 197 از دیگر دستاوردهای او در نیروی انتظامی است.
قالیباف در سال 1383 و در دوران فرماندهی نیروی انتظامی بهعنوان نماینده رئیسجمهور وقت و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد. در این دوره بود که دادگاه ویژه جرایم قاچاق کالا و ارز راهاندازی شد و پروندههای مهمی همچون فرودگاه پیام و قاچاق خودرو در این دادگاه بررسی شد. همچنین در این دوره قاچاق سیگار تقریباً از بین رفت و چند اسکله که برای قاچاق کالا استفاده میشد، کشف شد.
منتخب اول مردم تهران در انتخابات یازدهمین دوره مجلس، از نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری 1396 هم بود که در راستای تقویت جریان اصولگرایی بهنفع سیدابراهیم رئیسی کنار رفت.
محمدباقر قالیباف در شهریور 1384 با اجماع شورای شهر تهران بهعنوان شهردار این شهر انتخاب شد و در سال 1388 نیز مجدداً با حکم این شورا در سمت خود ابقا شد. کوتاه کردن فاصله جنوب از شمال تهران هدف اصلی وی در این دوره مدیریت بود.
سبک «مدیریت جهادی» یک شیوه مدیریت شهری در ایران بود، که توسط محمدباقر قالیباف رقم خورد و با همین نگاه پروژههایی همچون بزرگراه طبقاتی و تونل صدر ــ نیایش، تونل توحید، پل جوادیه، بوستان بزرگ ولایت، روددره فرحزاد (بوستان نهجالبلاغه)، ایجاد شبکه بیآرتی، سرعت بخشیدن به توسعه مترو و... در تهران شکل گرفت. این اقدامات قالیباف در مدیریت کلانشهر تهران سبب شد در سال 1387 از طرف سایت شهرداریهای جهان، بهعنوان هشتمین شهردار برتر دنیا معرفی شود. وی مجدداً در شهریور 1392 با اکثریت آرا در شورای شهر تهران برای سومین بار شهردار تهران شد.
بهدلیل مدیریت قالیباف در شهرداری تهران، این شهر در سال 2010 برای اولین بار توانست در یکی از شاخصهای توسعه شهری از یک سازمان معتبر بینالمللی رتبه کسب کند. تهران در آن سال در حوزه حملونقل بهعنوان یکی از پنج شهر برتر دنیا از نظر حملونقل از سوی مؤسسه سیاستهای حملونقل و توسعه موسوم به ITDP شد و در سال 2011 میلادی و در دهمین اجلاس متروپلیس (اتحادیه کلانشهرها و پایتختهای جهان)، تهران از بین 162 کلانشهر دنیا بهعنوان شهر برتر جهان در زمینه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان مورد تقدیر قرار گرفت. این جایزه که معتبرترین جایزه بینالمللی در زمینه مدیریت شهری در دنیاست بهدلیل تلاش برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان بهویژه در زمینه توسعه حملونقل عمومی و بهرهگیری از روشهای مناسب نظیر سامانه BRT، دوچرخههای عمومی و… به تهران تعلق گرفت.
قالیباف در سالهای 84، 92 و 96 کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شد که در سال 96 بهنفع ابراهیم رئیسی کنارهگیری کرد.
___
#حاشیه_نشینان_ یا #حاشیه_سازان | خشت اول را صحیح گذاشتید ؛ پیش به سوی ماموریت اصلی...‼️
🔻 #زمانه | علیرغم اصرار بر حاشیه سازی از سوی برخی چهره های رسانه ای و توئیتری آشنا در داخل و اپوزسیون خارج نشین ، انتخابات هیئت رئیسه مجلس یازدهم در فضایی آرام برگزار گردید. تیترهای سریالی و هماهنگ حاشیه ساز و اختلاف افکن روزنامه ی شرق و دیگر روزنامه های اصلاح طلب و تلاش جهت القاء اختلاف و جنگ قدرت حکایت از عزم جدی یک جریان خاص برای کج گذاشتن خشت اول بهارستان داشت؛
🔹حاشیه سازی های فراوانی که اولین تذکر در مجلس یازدهم از سوی تقوی ، رئیس سنی مجلس را به همراه داشت: « ما به دنبال حاشیه سازی نیستیم و به حاشیه سازان متذکر میشویم که تلاش نکنند ما را به حاشیه ببرند»
🔹پاسخ دوم به القای اختلاف و حاشیه سازی روزهای قبل، انتخاب هوشمندانه هیات رئیسه مجلس در فضای آرام بود. با نگاه به ترکیب متخبین هیات رئیسه مجلس( قالیباف، قاضی زاده، نیکزاد، امیرآبادی، حاجی دلیگانی، فرهنگی، سلیمی، موسوی لارگانی، کریمی, پیرهادی، متفکرآزاد، دهنوی) میتوان نشانه هایی از اولین لبیک نمایندگان مجلس را به توصیه های رهبر انقلاب دید: « درهمتنیدگی تجربهی مجرّبان با شور و حرارت جوانان و تازهواردان »
🔹 اما اکنون حاشیه سازان بازنده در سناریوی دوم با تقسیم کار بین خودشان ، گروهی سعی در بالا بردن آسانسوری توقعات مردم و طلب معجزه از سوی نمایندگان مجلس خواهند داشت و گروهی در راستای رقیب هراسی و به صورت خاص قالیباف هراسی مشغول خواهند شد . سناریویی که تبعات آن میتواند اقدامات شتابزده و هیجانی، جنگ های سیاسی پرهزینه بین دولت و مجلس، سرگرم شدن به حواشی زیان بار و نهایتا ناامیدی مردم از جبهه انقلاب باشد.
🔻اما رمز عبور از این سناریو چیست؟ رمز عبور از این مرحله توجه کارشناسی شده نمایندگان محترم مجلس به ماموریت اصلی شان در ۴ سال آینده و شناخت اولویت هایی است که رهبرانقلاب در روز افتتاحیه جهت دهی و ریل گذاری کردند. ایشان #اقتصاد و #فرهنگ را به عنوان اولویت اصلی کشور معرفی نموده و فرمودند : « در باب اقتصاد، علاوه بر مشکلات عمده مشهود، نمره مطلوبی در باب عدالت در دهه پیشرفت و عدالت بهدست نیاوردهایم و این واقعیتِ ناخواسته باید همه را به تلاش فکری و عملی در باب #معیشت طبقات ضعیف به مثابه اولویت وادار سازد.»
✅ #سخن_آخر: نمایندگان مجلس دغدغه ی مردم را در معیشت حاشیه نشینان ببینند نه حاشیه سازانی که دغدغه ی از دست دادن قدرت دارند و نه معیشت!
به شهر آشوب زده و تخریب شدهی مینیاپلیس آمریکا خوش آمدید!
مردم خشمگین و گرسنه آمریکا فروشگاهها و بانکها و مراکز عمومی را تخریب و غارت کردند👆👆👆
در سال جاری دولت دوازدهم مشغول تدوین برنامه هفتم توسعه است که پس از تصویب در مجلس، ریل حرکت کشور در پنج سال آتی خواهد بود. بنابراین، میتوان گفت که یکی از مهمترین دستورکارهای مجلس یازدهم، تصویب برنامه پنجساله هفتم است. میتوان به جرئت مدعی شد که آنچه در کشور ما به عنوان برنامه پنجساله تدوین میشود، «برنامه» نیست. این برنامههای پنجساله در واقع جز یکسری مجوز برای فعالیتهای جاری دولت و یکسری هدفگذاریهای بلندپروازانه نیستند. در واقع بسیاری از احکام این برنامهها چنانند که هر برنامه و پروژهای با هر سلیقهای را میتوان در آنها گنجاند و به همین دلیل عیار «برنامه» آنها بسیار ضعیف است. این ضعف تا اندازهای جدی است که دولت آقای روحانی تا تقلیل نقش مجلس در برنامه پنجساله ششم به تعدادی مجوز قانونی برای پیشبرد برنامههای دلخواه خود پیش رفت و همین امر محل اختلاف شد. با توجه به این تجارب، برخی نیز ایده کنار گذاشتن برنامههای پنجساله را مطرح میکنند. اما راهکار نه تقلیل دادن برنامه به یک سری مجوز است و نه حذف کامل برنامههای توسعه در دستور کار مجلس و دولت. کثرت چالشها و قلت منابع برنامهریزی را ضروری ساخته تا منابع به شکلی کارآمد برای مسائل اولویتدار تخصیص یابند و سلیقهها در تعیین اولویتهای تخصیص منابع دخیل نباشد. راه تدوین یک برنامه پنجساله موفق این است که این برنامه به صورت «مسئلهمحور» نوشته شود. به نحوی که طی تعامل نهادهای مسئول، مسائل اولویتدار کشور شناسایی شده و نقشه راه پنج ساله دقیقی برای حل این مسائل ترسیم شود.
برای اینکه دولت مستقر امکان مانور داشته باشد، برنامه پنجساله هفتم میتواند در دو بخش «مسئله محور» و «تجویزی» تدوین شود؛ به نحوی که سهمی از منابع برنامه به مسائلی مشخص با جزئیات و راهکارهایی مشخص تخصیص یابد و بخشی دیگر، کمافیالسابق ماهیتی تجویزی داشته باشد تا دولت بتواند در چارچوب آنها برنامههای اختصاصی خود را پیش ببرد. سید یاسر جبرائلی
پنجمین سیلی ایران در یک سال اخیر بندر شهید رجایی، کانال سوئز، دریای مدیترانه، تنگه جبلالطارق، اقیانوس اطلس، دریای کارائیب و سواحل نیکاراگوئه مسیر عبور ۵ نفتکش ایرانی است که با پیمودن ۱۴۰۰۰ کیلومتر در ۷۲ روز سفر دریایی برای انتقال یک و نیم میلیون بشکه بنزین به کشور ونزوئلا میرسند. تاکنون و باوجود جنجال رسانهای امریکا طی روزها و هفتههای گذشته، ایران سه نفتکش خود را به آبهای سرزمینی کشور مقصد رسانیده است و دو مورد باقی مانده نیز باصلابت در آبهای آزاد در حال حرکت به مقصد هستند. این در حالی است که هم نفتکشهای ایرانی، هم نفت و بنزین ایران و هم کشور ونزوئلا تحت تحریمهای یکجانبه آمریکا قرار دارند و علیرغم خطونشان کشیدنهای آمریکا به شیوههای مختلف برای منصرف کردن نفتکشها از ادامه مسیر، اما ایران با عزمی راسخ به مسیر خود ادامه داد و تحریمهای ظالمانه را به چالش کشید و بیخ گوش امریکا به تحریمهای نفتی غلبه کرد و لنگر اقتدار خود را در دریاهای دور تثبیت کرد. به قول یکی از استراتژیستهای آمریکایی ایرانیان به اندازه کافی اطمینان دارند که دولت آمریکا نمیتواند مانعی بر سر راه آنها باشد و لذا با انگیزه و علاقهمندی به ریسک و خطرپذیری در منطقه سنتی نفوذ امریکا وارد شده و قویترین سیلی را به امریکا زده و به نماد شکسته شدن تحریمهای یکجانبه تبدیل شدهاند. رفتار مقتدرانه ایران اسلامی برای فروش تهاتری موفق میتواند به الگوی مقابله با سیاستهای تحریمی آمریکا در سطح جهان مبدل شده و چشمانداز حوزه نفوذ فراسرزمینی را در امتداد دریای کارائیب توسعه دهد و این قدرت فرامرزی را تا حیاطخلوت آمریکا بکشاند. راهبردی مهم، کمهزینه، ولی پرفایده که تبدیل شدن ایران اسلامی به پیشرانی برای بیاعتبارسازی آمریکا و افول تدریجی این ابرقدرت پوشالی را فراهم میکند، حرکتی بهظاهر اقتصادی، اما در عمق خود دارای ابعاد امنیتی و دفاعی که همگان معتقدند این اقدام و پشتوانه آن ریشه در ملاحظات دیپلماتیک و حقوقی ندارد بلکه از عقبه اقتدار امنیتی و نظامی برخوردار است و هرگونه خطای محاسباتی آمریکا در این زمینه میتوانست با پاسخی شایسته در خلیجفارس یا هر نقطه دیگری مواجه شود. امریکا این شجاعت را در سرنگونی پهپاد متجاوز گلوبال هاک، توقیف کشتی متخلف انگلیسی در خلیجفارس و موشکباران پایگاه آمریکایی عین الأسد و همچنین در پرتاب موفقیتآمیز ماهواره نظامی نور و قرار گرفتن آن در مدار زمین بهخوبی دیده است. نظام مقتدر جمهوری اسلامی با این حرکت پیام مهمی را به کشورهای جهان صادر کرد و آن اینکه تجارت نفت اقدامی مشروع است و هرگاه برای نفت ایران مشتری وجود داشته باشد حتی در آن سوی اقیانوس اطلس، ایران اقدام به فروش نفت خود خواهد کرد و از این طریق به حذف سلطه دلار از بازار تجارت پایان خواهد داد. شکستن دکترین امنیتی ۱۹۷ ساله مونروئه که اقیانوس اطلس را به حیاطخلوت آمریکا تبدیل کرده بود از اثرات راهبردی این حرکت افتخارآمیز بوده است. ایران اسلامی به فاصله یک سال، اکنون پنجمین سیلی عملی خود را به گوش آمریکا مینوازد و این ضربه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا به همراه ناکارآمدی ترامپ قمارباز در مهار کرونا، استیصال و درماندگی دولت مغرور و متکبر آمریکا را دوچندان کرده است و پیروزی در ریاست جمهوری آینده این کشور را برای ترامپ بیشازپیش دست نیافتنیتر و سختتر میکند. امروز ایران اسلامی در جایگاه شکستن هیمنه امریکا و غرق کردن کشتی تایتانیک قرار گرفته و انشاالله تداوم این روند به افول و سقوط قطعی دولت مستکبر امریکا تبدیل خواهد شد.
🔴 در جلسه سران اصلاح طلبان در مورد شیوه برخورد با مجلس یازدهم چه گذشت؟!
🔹 راهبرد اصلاح طلبان انتقام گيری از شکست در انتخابات با تصويرسازی نامناسب از مجلس یازدهم و بزرگ کردن اشتباهات نمایندگان!
🔹 طبق خبرهای رسیده، در نشست تعدادی از عناصر اصلي اصلاحطلبان که با حضور سیدمحمدخاتمی، عارف، حجاریان، ابطحی، علی مطهری و.. برگزار گردید درباره چگونگی مواجهه با مجلس یازدهم بحث شد.
🔻 گوشه ای از صحبت های رد و بدل شده که به دست ما رسیده بدین شرح است:
🔹 ۱۷۰ نفر از نمایندگان برای اولين بار وارد مجلس میشوند و تجربه و پختگی لازم را ندارند و بعضیها تازه واردها هم شعارهای تندی میدهند، بنابراين باید این مجلس را در رسانه های خودمان انقلابی تندرو و جنگ طلب بنامیم و بگوییم این مجلس به دنبال مطالبات مردم نیست!
🔹 این نمایندگانی که ما می بینیم تندخود هستند و تندرو و از مسائل کشور آگاهی كافی ندارند و نمی توانند مسائل را حل کنند لذا باید مجلس را به صورت علیل و ناتوان را به افكارعمومی ارائه كنيم و بگوییم این مجلس، مجلسی است که با نظارت استصوابی شکل گرفته و به همین دلیل ناکارآمد است، این مجلس عصاره تندروی است!
🔹 بايد به مردم اين گونه القا شود كه قالیباف دستور کار مجلس را مسائل سیاسی قرار می دهد و سیاسی برخورد میکند و به دنبال تقابل با دولت است تا دولت را ناتوان کند. قطعا این مجلس و نمایندگان آن اشتباه می کنند و ما باید اشتباهات مجلس را برجسته سازی کنیم.
🔹 بايد به مردم گفته شود كه این مجلس انتقام است، انتقام از دولت و انتقام از روحانی! مجلس مردم نیست. بنابراین يك منازعه سیاسی شكل می گيرد. اگر بتوانیم فشار مطالبات و انتقادات را بر نمایندگان و مجلس سنگین کنیم این مجلس ناكارآمد می شود.
🔹 باید بر آراء پایین نمایندگان تاکید کنیم و این قضیه را برجسته کنیم که این ها نماینده همه مردم نیستند بلکه اقلیت هستند که با رانت شورای نگهبان وارد مجلس شدند!
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 شعارهای سیاسی مردم آمریکا 😄
🔥 @mahramaneh1
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📲«احمد نادری»، نماینده تهران در مجلس: به علت اعتراض به اعتبارنامه «تاجگردون» تهدید مسلحانه شدهام
fna.ir/exosbx
@Farsna
آمار شهدا و کشته شدگان #آبان۹۸ که به دست کانال اخبار نیمه محرمانه رسیده است:
🔹 مجموعا ۲۳۹ نفر کشته شده اند.
🔹 ۳۷ نفر جزء شهداء هستند.
🔹 ۱۶۵ نفر از کشته شدگان به دریافت دیه به بازماندگانشان، تشخیص داده شده اند.
🔹 ۳۷ نفر از کشته شدگان جزء اغتشاشگران بوده اند.