آیا اختیارات و پاسخگویی رهبری همخوانی دارد؟
✍️محمد عبدالهی
🔰 #اختیارات_رهبری از موضوعاتی ست که گرچه پاسخ مشخصی دارد، اما بسیار مورد مناقشه و شبهه افکنی قرار می گیرد و البته خیلی اوقات هم فقط حربه ای برای مخفی کردن خطاها و کم کاری های افراد پشت این شبهه افکنی ها و اتهام زنی هاست؛ که مثلا رهبری و نهادهای زیر مجموعه اش پاسخگو نیستند؛ یا حیطه دخالت رهبری در امور گاهی فراتر از #اصل_110 قانون اساسی است یا اینکه مقام #ولایت_فقیه دارای اختیارات متعدد و گسترده ای طبق شرع و قانون اساسی است که با میزان پاسخگویی یا احساس مسئولیت ایشان همتراز و قابل قیاس نیست.
🔰اخیرا نیز #علی_مطهری که به جای پاسخگویی و دفاع شرافتمندانه از عملکرد ۱۲ ساله خود در جایگاه نمایندگی مجلس، تمام توانش را روی تخریب رهبری، #شورای_نگهبان و مجمع تشخیص گذاشته، در سخنانی اتهامات بیشماری از جمله این موارد ذکر شده را به رهبری وارد کرده تا به خیال خود نقش خودش و مجلس #وکیل_الدوله دهم را در شرایط فعلی کشور تطهیر کند و بگوید اختیارات دست دیگران بوده و ما اختیاری نداشتیم.
شبهه همترازی یا ناهمترازی اختیارات و پاسخگویی رهبری
1️⃣ رهبر انقلاب، به شدت بر دو خط قرمز در مسائل سیاسی باور دارند. این دو خط قرمز عبارتند از: مردم و قانون.
🔺مشی #آیت_الله_خامنه_ای در اغلب مسائل کلان سیاسی، درست همانند سیره #امام_خمینی و ائمه اطهار(ع) مطالبه مردمی و رسیدن جامعه به بلوغ و پختگی است. چنانکه امام(ره) با #بازرگان و #بنی_صدر مخالف بودند ولی تا زمانیکه افکار عمومی به مرحله بلوغ و مطالبه نرسید، برکنار نشدند. پذیرش #برجام همینطور؛ آنگاه که رهبر انقلاب خود شخصا مخالف مذاکره و توافق با آمریکا بودند ولی به رای مردم به نامزدی که مدعی «مذاکره به عنوان کلید اداره کشور» بود احترام گذاشتند و آن را تجربه ای ماندگار برای مردم خواندند.
نکته: در دیدگاه رهبر انقلاب خط قرمز "مردم" صرفا در مسائل سیاسی یا اجتماعی رعایت میشود نه در مسائل اعتقادی و شرعی. چنانکه ایشان علیرغم جوسازی های گسترده رسانه ای موضوع #حجاب را وظیفه حکومت اسلامی دانسته و دیدگاه عده ای که با توجه به وجود جو بی حجابی در برخی اقشار، نظام را به عبور از قانون رعایت حجاب الزامی فرا می خواندند، نکوهش نمودند.
🔺 اما قانون! سیره رهبران انقلاب همواره احترام به جایگاه سایر نهادهای نظام اسلامی است. اگر قرار بود یک نفر به شکل #تیرانی و #استبدادی همه کاره کشور باشد پس چه نیازی به ساختارسازی و نهادمندی! مثلا مجلس اختیار دارد #قراردادهای_بین_المللی را به رای بگذارد و تا جاییکه از اصول یا منافع کشور فرا نرفته، ایشان ممانعتی نمیکنند. تشخیص این موضوع هم نه تحت تاثیر تبلیغات سیاسی یا جناحی بلکه با نظر خود ایشان است. چنانکه ایشان در موضوع #قانون_مطبوعات در مجلس ششم، خود را ملزم به کنش دیدند و در موضوع CFT یا پالرمو آن را به مجلس و شورای نگهبان و سایر دستگاهها سپردند. و چنانکه حضرت امام(ره) در موضوعی مثل الگو قرار دادن #اوشین در یک برنامه رادیویی دست به واکنش زدند ولی در موضوعی مثل تعیین #قائم_مقام به نظر مجلس خبرگان علیرغم باور شخصی خویش تمکین کردند.
2️⃣برخلاف ادعا یا تصور برخی که اختیارات ولایت فقیه را شاهانه و بی حد و مرز ترسیم میکنند؛ مقام رهبری نه مقام شاهنشاهی و #دیکتاتوری است و نه حتی دارای برخی اختیارات سایر رهبران دنیا. بعنوان نمونه، طبق قانون اساسی، رهبری حق انحلال و تعطیلی مجلس را ندارد؛ حال آنکه بسیاری از روسای جمهور از جمله در آمریکا و فرانسه و آلمان و ملکه انگلستان و حتی شاه مشروطه از چنین اختیاری برخوردارند. حتی در موضوع عزل رئیس جمهور، رهبر پس از حکمِ دیوانعالی کشور یا رأی مجلس قادر به عزل اوست. نه یک شبه و ناگهانی. در آمریکا اما رئیس جمهور حتی اختیاراتی در عرصه قانونگذاری هم دارد. مثلا حق وتوی مصوبات کنگره!
✅نتیجه طبیعی این تصور غلط یعنی «همه کاره بودن رهبر» تصور غلط دیگر «تنها جوابگو بودن رهبر» است. که مطابق آن، این رهبر است که باید هزینه ناکارآمدی سایر مسئولان را بپردازد. این برخلاف انگیزه تاسیس #جمهوری_اسلامی است که رهبر بجای همه تصمیم بگیرد، بجای همه عمل کند و بجای همه بازخواست شود. نظام سیاسی ایران بر اساس رای قاطبه مردم، #مردمسالاری_دینی است و رهبر بعنوان رکن رکین آن، وظیفه منحرف نشدن آن از اصول کلان انقلاب اسلامی را دارد، نه دخالت در جزئیات امور یا هر رخداد سیاسی کوچک و بزرگ.
هدایت شده از پایگاه خبری تحلیلی اولین روایت
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ توضیحات حجه الاسلام #سید_ناصر_موسوی_لارگانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح شفافیت نمایندگان مجلس
#شفافیت_آرا
♻️ @EsfahanPress
🔴 ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ ؛ برنده یا بازنده؟‼️
🔻 #زمانه l حدود ۱۵۰ روز تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا (۳ نوامبر ۲۰۲۰/ ۱۳ آبان ۱۳۹۹) باقی مانده و در این فاصله معلوم نیست چه حوادثی رخ دهد و بر افکار عمومی آمریکائیان چه تأثیراتی بگذارد. ولی هماکنون، در فضای تنشهای سیاسی و اقتصادی گسترده و کمسابقه در تاریخ آمریکا، بنظر میرسد ترامپ بازنده بزرگ انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود.
🔸 نتایج نظرسنجی شبکه فاکس نیوز در چند ایالت به شرح زیر است: ایالت آریزونا: بایدن ۴۶ درصد، ترامپ ۴۲ درصد؛ ایالت اوهایو: بایدن ۴۵ درصد، ترامپ ۴۳ درصد؛ ایالت ویسکانسین: بایدن ۴۹ درصد، ترامپ ۴۰ درصد.
🔻 اما چرا نتایج نظرسنجی در بعضی ایالتهای آمریکا مهمتر از بعضی ایالتهای دیگر است؟
🔹 در انتخابات ریاست جمهوری، نتایج آراء انفرادی مردم هر ایالت تعیین میکند که الکتورهای آن ایالت باید به چه کسی بعنوان رئيس جمهور رأی دهند و رئیسجمهور کسی است که بتواند حداقل ۲۷۰ رأی الکتورها را به دست آورد.
🔸 به این ترتیب، آراء آحاد مردم برای یک نامزد ریاست جمهوری میتواند بیش از نامزد دیگر باشد ولی سهم ایالتهایی که به او رأی دادهاند در الکتورال کالج کمتر از نامزد دیگر باشد و رئیسجمهور نشود.
🔹 به دلیل این سازوکار بود که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ ترامپ با کسب ۳۰۶ رأي الکتورال (در مقابل ۲۲۷ رأی هیلاری کلینتون) رئیسجمهور شد در حالی که آراء فردی کلینتون ۲٫۸ میلیون بیش از آراء ترامپ بود.
🔸 سهمیه ایالتی در الکتورال کالج در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نقش اصلی را ایفا میکند و از دست دادن یک ایالت با سهمیه بالای الکتورال میتواند به بهای شکست یک نامزد تمام شود.
🔹 ترامپ برای رسیدن به ریاست جمهوری به ۲۷۰ رأی از کل ۵۳۸ رأی الکتورال کالج نیاز دارد و تعداد آراء الکتورال ترامپ در انتخابات پیشین ریاست جمهوری ۳۰۶ رأی بود.
🔸 اگر ترامپ در همه ایالتهایی که سال ۲۰۱۶ رأی آورد برنده شود ولی در ایالت تکزاس ببازد، بایدن با ۲۷۰ رأی الکتورال (در مقابل ۲۶۸ رأی ترامپ) برنده خواهد شد.
🔹 اگر ترامپ در همه ایالتهایی که سال ۲۰۱۶ رأی آورد برنده شود ولی در سه ایالت میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین ببازد، ۲۷۸ به ۲۶۰ بازنده خواهد شد.
🔸 اگر ترامپ در همه ایالتهایی که سال ۲۰۱۶ رأی آورد برنده شود ولی در سه ایالت آریزونا، میشیگان و پنسیلوانیا ببازد، ۲۷۹ به ۲۵۹ بازنده خواهد بود.
🔹 اگر ترامپ در همه ایالتهایی که سال ۲۰۱۶ رأی آورد برنده شود ولی در سه ایالت اوهایو، میشیگان و ویسکانسین ببازد، ۲۷۶ به ۲۶۲ بازنده است.
🖌 #عبدالله_شهبازی
تحریم انتخابات و تأکید بر رویکردهای آنارشیستی!
اصلاحات در آستانه طرد خودخواسته از حافظه مردم و نظام قرار دارد
مرتضی مبلغ، فعال چپ و معاون سیاسی وزیر کشور دولت اصلاحات در مصاحبه با ایلنا در خصوص احتمال حمایت اصلاحطلبان از چهرههایی مانند علی لاریجانی یا علی مطهری در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: من فکر میکنم اصلاحطلبان در این مقطع با تجارب گذشته و انتخاباتهای گذشته جمعبندیشان به طور نسبی این است که به هویت اصلاحطلبانهای که به دلیل ضرورتهای سیاسی گذشته مقداری افت کرده و از رسالت خود اندکی فاصله گرفته است، توجه بیشتری کنند و با هویت جدیتر وارد صحنه شده و به اصطلاح شفافتر در سیاست عمل کنند.
او تصریح میکند: این جمعبندی اصلاحطلبان نکته مهمی است و تبعاً در تصمیمگیریها و راهبردهایی که در آینده در پیش خواهند گرفت، تاثیر میگذارد، ولی به هر حال سیاست در جامعه ایران بسیار سیال است و نمیشود به طور قطع پیشبینی کرد که در یک سال آینده چه اتفاقی رخ میدهد.
مبلغ همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا اصلاحطلبان امکان حضور اثرگذار و توانمند در انتخابات ۱۴۰۰ را خواهند داشت؟ اظهار کرده است: این مساله به شرایط جامعه برمیگردد، باید دید که در ماههای آینده شرایط سیاست و مسائل مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی چه روندی را در پیش گرفته و طی خواهد کرد. یعنی اگر سیاستهای به شدت متصلبانه که متاسفانه در بخشی از جریانهای حاکمیت در حال اعمال شدن است، ادامه پیدا کند و گشایشهای جدی رخ ندهد خب طبیعی است که سرخوردگی مردم هم ادامه پیدا کرده و سرمایه اجتماعی بازتولید نمیشود، در نتیجه فرصت سازندهای برای جامعه و به تبع آن اصلاحطلبان هم فراهم نمیشود که بخواهند با یک کنش سازنده و فعال در مسائل مهم ملی حضور پیدا کنند، لذا باید منتظر روزهای آینده باشیم تا ببینیم آیا آن بخش از حاکمیت در خصوص سیاستهای غلط و آسیبساز خود تجدیدنظر خواهد کرد یا نه!؟
*در کنار مبلغ، صادق زیباکلام نیز در بخشی از یک مصاحبه با اعتمادآنلاین پیرامون احتمال حمایت چپها از آقای لاریجانی برای انتخابات سال ۱۴۰۰ گفته است: مهمترین مشکل آقای لاریجانی برای ریاست جمهوری آن است که پایگاه اجتماعی معلوم و مشخصی ندارد. حتی اگر آقای خاتمی از آقای لاریجانی حمایت کند هیچ شانسی برای پیروزی آقای لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ به وجود نمی آید.
از مزاج صحبتهای مبلّغ نیز اینطور بدست میآید که او هم مثل تعدادی دیگر از رجال جریان چپ به شیرینی تجربه رفتار "تحریم انتخابات مجلس یازدهم" از جانب اصلاحطلبان میاندیشد و برای تکرار این رفتار منافقانه که به کاهش حضور مردم در انتخابات انجامید؛ بیمیل نیست!
پیش از مبلّغ، "علی صوفی" از وزرای دولت اصلاحات نیز گفته بود: معرفی کاندیدا در انتخابات به هر قیمتی دیگر برای جریان اصلاحات نباید تکرار شود و اگر امکان حضور نامزد اصلی وجود ندارد، میتوانند کنار مردم بمانند. –و انتخابات را تحریم کنند-
عبدا... ناصری، دیگر رجل جریان چپ، پای خود را از این هم فراتر گذاشته و پیشنهاد کرده اصلاحطلبان محکومان فتنه ۸۸ را برای انتخابات ۱۴۰۰ معرفی کنند!
این اظهارات در حالی بیان میشود که برخی از چهرههای جریان چپ در بحث احتمال حمایت کسانی از اصلاحطلبان از دکتر لاریجانی؛ انگشت اتهام را به سمت حزب کارگزاران دراز کردهاند.
اصلاحطلبان همچنین در حالی از تحریم انتخابات سخن میگویند که همزمان بصورت کاملا سلیس و شفاف اعلام کردهاند که به سمت رادیکالیسم حرکت میکنند . و همچنین به نظر میرسد که آنها گوشهچشمی هم به احتمال وقوع "فتنه اقتصادی" دارند.
این آنارشیستزدگی صریح چپ ایرانی در سال چهل و یکم از عمر انقلاب اسلامی در کنار کارنامه مشحون از ناکارآمدی آنها؛ میرود تا اکنون و آینده اصلاحطلبان را با مشکلات بزرگی مثل طرد شدگی همیشگی از ساحت مردم و نظام اسلامی مواجه کند.
این نکته بدیهیست که جریانی که دست به منافقانهترین رفتار سیاسی یعنی "تحریم انتخابات" بزند و سودای تکرار آن را داشته باشد؛ در هیچ حکومتی و به دست هیچ جامعهای تحمل نخواهد شد.
درسهایی که روح الله جوان به مدرس و همهی عدالتخواهان و فساد ستیزان داد:
1️⃣ برای فسادستیزی باید نقطهزنی کرد، نه شلیک بی هدف. هر شبکهی فسادی پاشنهی آشیلی دارد که همان را باید لِنگپا کرد و الّا با بدلکاریِ مفسدین، ضربه فنی میشویم.
2️⃣ گزک، هدیهی عدالتخواهانِ ناشی به مفسدین هفتخط است. همین هدایای ناقابل را در دادگاهی که مفسد در جایگاه شاکی نشسته باید دوبله سوبله پس داد.
3️⃣ افکار عمومی، عاشق بمبهای خبری است. تلهی عدالت وقتی غولهای بیشاخودم و سلطانهای بییالوکوپالِ فساد را بر مسند رسانهها بالا میبرد، نوچههای آنها پشت بت بزرگ قایم میشوند و افکار عمومی، تبر ابراهیم بتشکن را بر خرخرهی بت بزرگ میخواهد. انهدام کلونی خردهمفسدانِ موریانهصفت، آبی نیست که عطش مردم را سیراب کند اما در مواجهه با لشکر فساد، تکتیراندازی راه به جایی نمیبرد. رسانههای عدالتخواه باید آب مطالبهگری را به خوابگاه فساد مورچگان بریزند تا ریشههای بههم تنیدهی فساد، بخشکد.
4️⃣ پرچمداران عدالتخواهی باید شناسنامهی خمینیشناسی داشته باشند و الا آنها که زیر عَلَمشان سینه میزنند، سرنوشتشان اگر سینهی دیوار نباشد، حتما در فراموشخانهی تاریخ خواهد بود. فسادستیزی، کیاستِ مختار میخواهد نه بیسیاستی سلیمان صرد خزاعی...
#امام_تحول
✍️ #زهرا_محسنی_فر
🔴مذاکره، بازی در زمین نجات ترامپ!
🔰 #ترامپ در توییتی ضمن تشکر از ایران بابت همکاری در تبادل دو زندانی ایرانی و آمریکایی، پیشنهاد داده پیش از انتخابات، ایران و آمریکا به #توافق بهتری دست پیدا کنند.
🔰بگذریم که منظور ترامپ از توافق بهتر همان چیزی است که #دموکرات_ها و #جمهوری_خواهان آمریکایی بر آن متفقند و آن توافق روی کاهش مولفه های قدرت جمهوری اسلامی ست و همین برای نفی هرگونه مذاکره کافیست.
🔰اما از این گذشته، در حال حاضر ترامپ در چنان وضعیت اسفباری از نظر موقعیت سیاسی قرار دارد که اتفاق کوچکی مثل #تبادل دو زندانی بین ایران و آمریکا را برای خودش به صورت یک دستاورد بزرگ دیپلماتیک، رسانه ای می کند و آن را مقدمه ای برای توافق بزرگ تر عنوان می کند.
🔰کسانی که احمقانه باز هم از مساعد بودن شرایط برای مذاکره دم می زنند، متوجه نیستند پیشنهاد #توافق_بهتر ترامپ فقط و فقط یک نیاز تبلیغاتی برای نجات او از باتلاق است نه یک تصمیم برای #تغییر_رفتار؛ برای او فقط آغاز روند مذاکرات مهم است تا خود را حداقل در #مهار_ایران و سیاست شکست خورده #فشار_حداکثری پیروز نشان داده و از شدت فشارهای داخلی کم کند.
🔰وقتی ما با اقتدار دیوار تحریم ها را شکستیم، رفتن پای میز مذاکره یعنی بهم زدن تمامی دستاورد های #اقتدار و #مقاومت_حداکثری ملت ایران!
#محمد_عبدالهی
معاون اجرایی سابق حوزه ریاست رئیس سابق قوه قضائیه پای میز محاکمه
اتهامات سنگین #اکبر_طبری که امروز توسط نماینده دادستانی در دادگاه خوانده شد.
🔹 رشوه، پولشویی، جعل سند...!
پ.ن: آیت الله رئیسی دست روی #دانه_درشت_ها گذاشته است.
دریافت ویلای لوکس ۴۲۰ میلیاردی در قبال فرار یک متهم اقتصادی
نماینده دادستان در اولین جلسه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری:
🔹اکبر طبری در طول حدود ۲۰ سال حضور در قوه قضاییه علیرغم این که رابطه استخدامی نداشته و مامور به خدمت بوده، اقدامات مجرمانه وسیعی را رقم زده است.
🔹وی با تشکیل گروه مجرمانه و مراودات ناسالم و تبانی با صاحبان پول و ثروت موجب شد تا دفتر وی به عنوان کانونی جهت مراجعه برخی از متهمان برای حل پرونده خود، تبدیل شود.
🔹طبری با اعمال نفوذ در پروندههای بستگان، رجال سیاسی و متهمان کلان اقتصادیبا اعمال نفوذ در مراجع قضایی و دستگاههای اجرایی حداکثر سوء استفاده مالی و اداری را به دست آورده است.
🔹همچنین بسیاری از مسئولان بانکی که در این پرونده و اقدامات مجرمانه نقش داشتند با اعمال نفوذ اکبر طبری تبرئه شدند و در حال حاضر، این پرونده در دست رسیدگی قرار دارد.
🔸فرار مصطفی نیاز آذری در قبال رشوهای است که اکبر طبری از او گرفته است که قریب به ۱۵ هزار متر زمین و ۳ طبقه ویلای لوکس به ارزش ۴۲۰ میلیارد ریال در بابلسر است.
چرا مذاکرات با طالبان انجام میگیرد؟‼️
🔺 #زمانه | این نقشه جنگ افغانستان را ببینید و به نوار مرزی با ایران دقت کنید.
🔸 بخشهایی که سبز است در کنترل طالبان است، بخشهای قرمز در کنترل دولت؛ اما دولت افغانستان رسماً پاسگاههای مرزی با ایران را رها کرده و کمترین نظارتی بر مرزهایی که محل انتقال بخش عمده مواد مخدر دنیاست ندارد. تمام مسئولیت را گردن ایران انداخته؛ حالا به لطف جنگ آمریکا، بیش از ۷۰ درصد افغانستان در کنترل طالبان است.
🔹 میگویند چرا ایران با طالبان مذاکره میکند؟ چرا که دولت رسمی پاسگاههای مرزی را رها کرده و طالبان عملاً و رسماً همسایه ایران شده و چند گلوگاه مهم مرزی و گمرکی را در کنترل دارد. پس ایران باید برای تامین امنیت خود با آنها مذاکره کند.
🖌 #احسان_سلطانی
#یادگار_شقاقی l مرحوم رمضان عبدالله را بیشتر بشناسیم
◼️ #زمانه l رهبر جهاد اسلامی فلسطین پس از طی دوره بیماری مشکوک رحلت کرد.
🔹 رمضان عبدالله شَلَح استاد اقتصاد دانشگاه غزه از پایهگذاران جنبش جهاد اسلامی فلسطین بود که دبیر کلی آن را از سال ۱۹۹۵ میلادی (۱۳۷۴) بر عهده داشت.
🔹 او یادگار شهید فتحی شقاقی بود. پس از شهادت فتحی شقاقی در جزیره مالت به دست عوامل موساد، رهبری جهاد اسلامی به اجماع از جانب شورای جهاد اسلامی بر دوش رمضان عبدالله نهاده شد.
🔹 رمضان عبدالله را به شیعه گری متهم کردند اما هیچگاه جهاد را رها نکرد.
🔹 کتاب"امام خمینی راه حل جایگزین"از شهید فتحی شقاقی مانیفست او بود
🔹 در جریان انتفاضه دوم، صهیونیستها او را به عنوان یکی از عاملان عملیاتهای جهادی و یکی از خطرناکترین دشمنان خود معرفی کردند
🔹 در سال ۲۰۰۳م نیز دولت آمریکا رمضان شلح را به اتهام اقدامات تروریستی تحریم کرد و در لیست سیاه خود قرار داد و برای ترور یا دستگیری او جایزه ۵ میلیون دلاری تعیین کرد
🔹 پس از سال ۲۰۱۸ م که رمضان عبدالله به یک بیمار مزمن مبتلا شد، زیاد النخاله دبیرکل این جنبش شد.
🔹 شاید بتوان ادعا کرد که بعد از سلف صالحش شهید فتحی شقاقی، در سراسر فلسطین احدی به اندازه او به ایران و انقلاب و شیعه، نزدیک نبود و علمدار گفتمان انقلاب و مقاومت اسلامی در آن سرزمین مقدس بود.
✅ امید فراوان بود که او نیز در صفوف اقامه کنندگان نماز فتح در مسجدالاقصی باشد اما تقدیر الهی به گونه ای دیگر رقم خورد. خدایش بیامرزد که حق فرزندی را نسبت به سرزمیناش و حق برادری را نسبت به ما ادا کرد.
🖌 #شورای_تحلیلی_زم
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سه انتصاب «قالیباف» در مجلس
🔹«بابک نگاهداری» به عنوان مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس منصوب شد.
🔹«حمید اصلانی» به معاونت اجرایی مجلس منصوب شد.
🔹«محمدسعید احدیان» به عنوان دستیار سیاسی و رسانهای رئیس مجلس منصوب شد.
fna.ir/exqaqe
@Farsna