محسن رضایی» از سران سه قوه
🚩«محسن رضایی» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر استفاده از ظرفیت جلسات سران قوا برای رفع مشکلات کشور، گفت:
⚪️«رهبر انقلاب، برای اداره کشور در شرایط کنونی یک امکان خوبی را فراهم کرده و به سران سه قوه اجازه دادند که در جلسات مشترک با اختیار کامل، برای عبور از شرایط جاری کشور تصمیم بگیرند.
🔵متأسفانه سران قوا از فرصتی که رهبر انقلاب فراهم کردهاند، استفاده نمیکنند. اگر سران قوا، جلسات مشترکشان را جدی بگیرند و دبیرخانه شأن را تقویت کنند و از دیدگاه اقتصاددانان استفاده کنند خیلی زود بر اداره کشور مسلط میشوند و بازار سرمایه و بورس نجات پیدا میکند».
🔴رضایی تصریح کرد: «سران قوا باید حداقل هفت اقتصاددان را در دبیرخانه مستقر کنند؛ چون سران سه قوه تخصص لازم را در حوزه اقتصاد ندارند و اگر دارند اختلافنظر دارند؛ سران سه قوه باید جلسات مشترک را جدی گرفته و این جلسات را بیشتر برگزار کنند».
هدایت شده از تحلیل سیاسی
چه ترامپ باشد، چه بایدن فشار بر ایران ادامه خواهد داشت
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران گفت که فشار حداکثری علیه ایران ادامه خواهد داشت و هدف آمریکا تغییر رفتار ایران است. به گزارش ایسنا، الیوت آبرامز، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در گفتوگو با شبکه الشرق الاوسط گفت که فشار حداکثری تا تغییر رفتار ایران ادامه مییابد و هیچ تفاوتی ندارد که رئیسجمهور آینده آمریکا چه کسی باشد. وی مدعی شد که آمریکا برای تهیه بسته تحریمی جدید علیه ایران در ماه جاری آماده میشود و افزود که سفر اخیرش به کشورهای اروپایی برای بررسی اوضاع مرتبط با ایران بوده است. آبرامز گفت: برخی در ایران فکر میکنند اگر ترامپ ببازد، تحریمها و کمپین فشار بر آنان پایان مییابد اما این اعتقادی نادرست است و این اتفاق هرگز رخ نخواهد داد، ما چتری وسیع از تحریم داریم. این تحریمها سر جای خود باقی خواهد ماند تا ببینیم که آیا ایران رفتار خود را تغییر میدهد. تفاوتی نمیکند که رئیسجمهور آینده چه کسی باشد.
هدایت شده از تحلیل سیاسی
تشریح سیاستهای ترامپ در قبال ایران در صورت پیروزی در انتخابات
«بوریس اپشتاین»، مشاور ترامپ در امور راهبردی:
🔹رویکرد ما ایستادگی قدرتمندانه در برابر ایران خواهد بود. تفاوت بین دولت اوباما و دولت ترامپ این است که رئیسجمهور ترامپ با اسرائیل مثل اسرائیل و با ایران مثل ایران رفتار کرد.
🔹وقتی ایران به پهپاد ما شلیک کرد، رئیسجمهور ترامپ به آن پاسخ متناسبی داد که قدرتمندانه بود ولی ما را وارد یک جنگ بیفایده دیگر نکرد.
🔹بنابراین، فکر میکنم در دور دوم، شاهد ادامه قدرتنمایی در برابر ایران خواهیم بود که این کشور را مجبور به حضور بر سر میز مذاکره و گفتوگو بر سر یک توافق واقعی با بازرسیهای هر زمان و هر مکان از توانمندیهای هستهای و متوقفسازی تأمین مالی تروریسم خواهد کرد.
هدایت شده از تحلیل سیاسی
⛔️ پشت پرده داغ شدن «انسولین-نیست» چیست⁉️
🔺دقیقا همزمان با اعلام خبر پایان یافتن تحریم تسلیحانی جمهوری اسلامی ایران، ذیل توافق برجام(به عنوان تنها دستاورد قابل اعتنای برجام(که البته در صورت مقاومت تیم مذاکره کننده در مقطع مذاکرات و با همراهی چین و روسیه اساسا قابل اجتناب بود)، تیم رسانهای جریانهای خاص و شناخته شده داخلی، با هماهنگی و همافزایی کامل با رسانههای محور ریاض-بندن-تل آویو،، هشتگ «انسولین-نیست» را در فضای مجازی برجسته کردند.
🔺نکتهای که از منظر امنیتی باید لحاظ کرد این که، ایجاد چنین کارزارهای سنگین، دامنهدار و هماهنگی امکانپذیر نیست، مگر این که حلقههای خائن و نفوذی، تکههای پازل را از قبل در جای خود قرار داده باشند و با ایجاد زمینه، پاس گل را روی دروازه ارسال نموده باشند.
🔺 اینگونه است که وقتی مسوولین امر مدعی می شوند که یک و نیم برابر نیاز داخلی انسولین وارد شده، به ناگهان، درست مقارن با پایان قانونی تحریم تسلیحاتی(که خود علاوه بر تامین نیازهای جدی تسلیحاتی کشور، می تواند بازار فروش تسلیحات را با هدف ارزآوری به روی کشور باز کند)، ماجرای کمبود انسولین و هشتگ «انسولین نیست» به سرخط اصلی رسانههای ضدانقلاب و رسانههای اصلاحاتی همکارشان در ایران تبدیل می شود.
🔺 به عبارت دیگر، طراحان و «بازیسازان» فاسد، که ظاهرا از نتایج دوگانهسازیهای قبلی بین دو نیاز، آن هم هر دو اساسی ولیکن در دو حوزه مختلف، بهرههای سیاسی و اقتصادی و...فراوان بردهاند، باز به همان حربه کهنه و شیرین همیشگی متوسل شدهاند و البته در این زمینه از همکاری و حمایت حلقههای فاسد نفوذی که بر گلوگاههای اقتصادی کشور چنبره زدهاند و نظام توزیعی کشور را هدایت می کنند، برخوردارند.
🔺این چنین می شود که جمهوری اسلامی نباید حتی فرصت کند از تنها دستاوردی که برجام تاکنون برایش به همراه داشته، ابراز رضایت و خوشحالی کند، چرا که خائنین و نفوذیها چنان جو مسمومی از دوقطبی بین انسولین-اسلحه به راه انداختهاند که هر گونه خبر خوش در حوزه دفاع و امنیت، در تقابل با درد و رنج بیماران دیابتی تصویر شده است.
🔺«محفل امنیتی» نفوذی که زمانی در قالب جبهه مشارکت، سناریوی ایدئولوژیزدایی از نظام و عبور از اسلامیت می نوشت، متاسفانه امروز هم در پوستههای جدید به همان خناسیهای سابق ادامه می دهد و از هیچ فرصتی برای ضربه زدن به اقتدار کشور چشمپوشی نمی کند.
🔴 ایرانیان را به موش آزمایشگاهی سازمان بهداشت جهانی تبدیل کرده اند!
🔹 سید مهدی ناظمی نوشت: چند روز اخیر که درحال پرس وجو درباره علت بالارفتن فوتی های کرونای کشورمان بودم، که با این همه ادعا در پزشکی مقام اول مرگ و میر کرونایی را دارد و از کشورهای دارای آمار ابتلای مشابه و حتی بیشتر، به شکل عجیبی فراتر رفته است که به نکته حیرت آوری رسیدم.
🔺 آقای ملک زاده، معاون «پژوهشی» پرحاشیه وزیر بهداشت، چند روز پیش در خبری اعلام کرد که ۴ داروی مورد امید در درمان کرونا، بعد از آزمایش بالینی بی اثر شناخته شدند و یکی از کشورهایی که در این آزمایش ها شرکت کرده بود، ایران بود!
🔹 چند روز بعد، خود ملک زاده در خبر دیگری به ملت تبریک گفت که ایران موفق شده اولین کشوری باشد که با سازمان بهداشت جهانی (WHO) در زمینه انجام همان آزمایش های بالینی بی اثر همکاری کرده است!
🔺 به گفته ملک زاده، ایران سه برابر بیشتر از کشور بعدی در این زمینه، بیمار در اختیار آزمایشگران قرار داده است!
🔹 هر کس یک بار به بیمارستان رفته باشد میداند پر کردن فرم های اجباری بستری شدن چگونه است.
🔺 حالا که به اعتراف خودشان این داروها بی اثر است، وزارت بهداشت باید اسناد راضی بودن «آگاهانه» داوطلبان و «راستی آزمایی» به ویژه درباره «فوت شدگان» را منتشر کند و گزارش آن را به یک نهاد دیگر، مثلا مجلس ارائه کنند.
🔹 سوال بعدی که وزارت بهداشت باید جواب دهد این است که چرا باید در این شرایط سخت، وقتی هیچ کشور دیگری در دنیا چنین خطری را نمیکند، کادر درمان و بیماران ما درگیر چنین ریسکی درباره جان هموطنان ما شوند؟!
🔺 سوال اساسی تر این که اساسا پروتکل های استاندارد درمان کرونا کجا تعیین می شوند و چگونه اجرایی میگردند؟!
🔹 سوال مهم بعدی از وزارت بهداشت این است که وقتی ۲۵۰ طرح پژوهشی مصوب که ۶۷ عدد آن در قلمروی طب سنتی است، تمام شده است و حتی کد اخلاق و کد IRCT هم دریافت کرده است، چرا «آنها» اجازه استفاده و آزمایش پیدا نمی کنند؟!
🔺 چرا وقتی کشورهایی مانند چین با اتکا بر دانش بومی خود، موفق به کنترل مرگ ومیر شده اند همچنان بدنه وزارت بهداشت، خود را درحد همکار کمپانی های صادرکننده دارو در غرب و هموطنان را کیس آزمایشگاهی میبیند؟!
🔹 چرا جان ایرانی چنین بی بها و یافت علمی او چنان نامعتمد است؟!
✅ یادداشت/
❇️ یک خبر خوب!
💯رئیس مجلس شورای اسلامی از اتخاذ ۴ تصمیم در جلسه با پنج عضو اقتصادی دولت و رؤسای کمیسیونهای اقتصادی، برای کاهش ناکارآمدیهای اقتصادی خبر داد.
☑️اول: تشکیل سندیکای صادرکنندگان خوشنام برای استفاده از ظرفیت اعتباری و تسهیل فعالیت بازرگانی آنها
☑️دوم: تشکیل اتاق تهاتری مرکزی کالا با کالا در وزارت صمت برای نظارت دقیق بر اجرای مستقیم عملیات واردات در برابر صادرات بدون نیاز به تبادل ارز و صرفا برای کالاهای ضروری و مواد اولیۀ تولید
☑️سوم: تشکیل پنجره واحد صادرات نفت در برابر واردات کالاهای اساسی که در دولت مسئولیت مستقیم آن با وزارت نفت است.
☑️چهارم: تامین کسری بودجه دولت از طرق کم هزینه مانند انتشار اوراق دولتی و بازارگردانی آن از سوی بانک مرکزی در قالب عملیات بازار باز
حالا مجلس باید پیگیر اجرای آنها از سوی وزرای مربوطه باشد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
▪️ تسلیت گویم من از سوز جگر یابن الحسن
▪️ بر تو از داغ جگرسوز پدر یابن الحسن
▪️ معتصم دادش چه زهری کز اشعارش این چنین
▪️ می زند چون مرغ بسمل بال و پر یابن الحسن
🏴 شهادت مظلومانه امام حسن عسکری علیهالسلام تسلیت و تعزیت باد.
☘🌸☘🌸☘🌸☘🌸☘
⛅️ #نهم_ربیع_الاول سالروز آغاز ولایت و امامت و زعامت، آخرین سحاب رحمت و یگانه ذریه ذخیره دودمان آل طاها، #حضرت_مهدی موعود (عج) بر منتظران و چشم انتظاران ظهورش تبریک و تهنیت باد.
🌸☘🌸☘🌸☘🌸☘🌸
هدایت شده از تحلیل سیاسی
تذکر رهبر انقلاب به مدافعان استیضاح
به گزارش مشرق، فعال رسانهای در واکنش به سخنان امروز رهبری درباره استیضاح رییس جمهور طی توییتی نوشت: برخی از مدافعان استیضاح تحلیل شان از مسوولین کشور یک تصویر کارتونی دیو و دلبری است. همه مشکلات مربوط به یک دیو است و راه نجات در آمدن یک دلبر این نگاه غلط باعث رفتارهای توهین آمیز و افراطی می شود
تذکر رهبری درباره حرمت شرعی هتک حرمت رئیس جمهور، شایدبرای این دوستان مفید باشد
🔴 آخرین جزییات درگذشت مهرداد سپهری از زبان بازپرس مشهدی
🔺علی اکبر احمدینژاد، بازپرس قتل مشهد:
🔹پرونده این فرد در حال حاضر به دادسرای نظام رفته است و کارهای اولیه را ما انجام دادیم.
🔹خانواده این فرد مدعی بودند که بستگان همسر این فرد او را مورد ضرب و شتم قرار داده اند.
🔹خانواده او مدعی بودند که به جز بستگان همسر، حتی کسبه محل هم او را کتک میزدند و سپس پلیس آمدهاست و یا اسپری یا شوکر زده است، اما الان میبینیم روی این مانور داده میشود که کار نیروی انتظامی است.
🔹اینکه پزشکی قانونی به ما اعلام کند اتفاق بر اثر اسپری فلفل بوده است، چنین چیزی اعلام نشد و نمیدانم از کجا چنین چیزی را اعلام میکنند.
🔹چرا ماموران این کار را بکنند به خانواده هم گفتم نمیتوان کار ماموران را توجیه کرد، اما طوری رفتار میکرده که شوکر هم پرتابی نبوده و خیلی جاها دارد او را میترساند، چون میبینیم بعد از شوکر زدن، فرد بدون هیچ اظهار درد و تالمی مینشیند با این حال موضع ماموران هم قابل توجیه نیست و همه این مسائل در گرو بررسی است.
هدایت شده از تحلیل سیاسی
گزارش زاکانی از جلسه ۵ ساعته با طراحان استیضاح روحانی
نماینده قم در مجلس در یادداشتی با عنوان «چرا با استیضاح همراه نبودم؟»، گزارشی از جلسه ۵ ساعته ۲۹مهرماه با برخی از فعالان طرح استیضاح رئیسجمهور ارائه داد.
به گزارش مشرق؛ علیرضا زاکانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در یادداشتی با عنوان «چرا با استیضاح همراه نبودم؟»، گزارشی از جلسه ۵ ساعته ۲۹مهرماه با برخی از فعالان طرح استیضاح رئیسجمهور ارائه داد. متن این گزارش به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
گزارشی از جلسه ۵ ساعته ۲۹ مهر ۱۳۹۹ با برخی از فعالان طرح استیضاح رئیسجمهور
استیضاح رئیسجمهور در هفتههای گذشته از پرچالشترین بحثهای سیاسی و جلسات خصوصی و عمومی فعالان سیاسی کشور بود. هر چند این بحث سرانجام به پایان رسید و رهبر معظم انقلاب صراحتاً و علنی به موضوع مواجهه نادرست و غیر اخلاقی با رییس جمهور محترم ورود کردند، اما بهجهت بررسی و تحلیل منطق حاکم بر آنچه که در هفتههای گذشته، گذشت و از آن جهت که احتمال میرود در سالهای آتی نیز باز هم این ماجرا تکرار شود و نیازمند تحلیل و آسیبشناسی است، بر خود واجب دیدم تا استدلالهایی را که در جلسه پنج ساعته ۲۹ مهر ۱۳۹۹ با مطالبه گران فعال طرح استیضاح داشتم به صورت مکتوب منتشر نمایم تا علاوهبر درج در تاریخ، بتواند محلی برای فکر و مداقه قرار گیرد.
بنده در این جلسه، طرح استیضاح رئیسجمهور را در مقطع کنونی (هر چند با نیت خیرخواهانه و برای حل مشکلات کشور و مردم تهیه شده بود) غیر شرعی، غیر منطقی، غیر عقلایی، غیر علمی، تکروانه و ضد سازوکارهای جمعی مجلس، غیر حرفهای، خلاف مصالح حکمرانی، خلاف تجربه، سطحی، منفعلانه، غیر مردمی، تفرقهآفرین، خلاف سبک مدیریتی و منطق امامین انقلاب اسلامی، ضدامنیتی و بحرانآفرین و غیرانقلابی یا ضدانقلابی دانستم که در ادامه استدلالهای خود را به صورت تیتروار تقدیم مینمایم.
- طرح استیضاح رئیسجمهور
غیر شرعی بود؛ رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در دور قبلی مجلس که استیضاح مطرح شد، اعلام کرده بودند که با آن مخالفند؛ این بار نیز فهم مخالفت معظم له و چرایی این مخالفت سخت نبود. عقیده ولایی ما که سیاستمان را عین دیانت تعریف میکنیم، حکم میکند هرگونه حرکت بر خلاف خواست ولی فقیه بهویژه آنجا که نظرشان به صراحت بیان شده است، حجیت شرعی ندارد.
غیرمنطقی بود؛ طرح استیضاح در واقع هیچگونه نتیجه خاصی به همراه نداشت؛ همانطور که بسیاری از دلسوزان نیز گفته و نوشتهاند، حتی در صورت رأی منفی شخص آقای روحانی و عزل ایشان از مقام ریاستجمهوری، تداوم دولت تا آمادهسازی و برگزاری انتخابات مجدد بر عهده معاون اول (ضمن تزلزل در همین وضع نیم بند موجود) قرار میگرفت که یک حساب سرانگشتی نشان میداد که طی این مسیر تقریباً با روال معمول برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ یکسان بود و یا نهایتاً چند ماه تفاوت داشت لذا منطق حکم میکرد به خاطر این مدت اندک کشور را وارد چالشی بزرگ ننماییم.
احساسی و غیر عقلایی بود؛ وقتی طرحی نتیجهای حداقلی نزدیک به هیچ و آثار و تبعاتی بس مهم به همراه دارد اساساً دیگر پافشاری و تأکید بر آن، کنشی احساسی و غیر عاقلانه است که حواشی و جنجالهایی که در فضای کنونی کشور بر پا میکند، آسیبی فراتر از هدف خیرخواهانه پشت آن به همراه خواهد داشت.
غیر علمی بود؛ وقتی طرحی را به میدان میآوریم که محاسبات دقیق و منطقی ناظر به نتیجه آن انجام نشده است و آیندهای پرابهام دارد، در واقع جوابی بسیط و ساده به ماجرایی پیچیده و چند وجهی داده ایم که این کاملاْ غیرعلمی است.
تک روانه و ضدسازوکارهای جمعی مجلس بود؛ بیان طرح استیضاح به شکلی که رقم خورد، هر چند با نیت خیرخواهانه و حل مشکلات مردم بود اما حرکتی خارج از فرآیندهای کارجمعی و بر خلاف سازوکارهای تعبیه شده در فراکسیون انقلاب اسلامی (اکثریت مجلس) بود. تکروی، ناهماهنگی و سماجت برخلاف کارجمعی نهتنها در این مورد بلکه در هر موردی خلاف روح کارجمعی و وحدت رویه است که طبیعتاً با شکست روبهرو خواهد شد.
غیرحرفهای بود؛ هنر جبهه انقلاب در فضای کنونی کشور باید آن باشد که دولت را با مطالبهگری و نظارت در ریل خدمتگذاری گذاشته و آن را به شکل جدی برای خدمت به مردم حمایت کند اما طرح استیضاح کاملاً بر خلاف این مسیر بود و بیشتر موجب غبارآلود شدن فضا میشد و فرصت فرار از پاسخگویی را برای مسببین وضع موجود فراهم میکرد تا فریادهای «نمیگذارند» شان بلند شده و قدرت تشخیص سره از ناسره را در جامعه ذبح نماید.
خلاف مصالح حکمرانی بود؛ در فضای کنونی کشور که درگیر جنگ اقتصادی تمام عیاری هستیم، مجلس باید بتواند با حمایت از دولت و و نظارت جدی بر آن دولت را در انجام وظایف خود یاری رساند و با پر کردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت، تنها بر پیروزی در جنگ اقتصادی با دشمن ذاتی اسلام و مردم ایران آمریکا متمرکز شود که در این خصوص
راهکار جایگزین قالیباف برای استیضاح چیست؟
به گزارش مشرق، سیدامیر سیاح، کارشناس مسائل اقتصادی درباره گفتگوی قالیباف با وزرا در توییتر نوشت: آقای قالیباف بجای درگیرکردن خودش و مجلس به استیضاح، راه موثرتری پیشگرفته:
وزرا را یکی یکی فرا میخواند و به آنها ماموریت میدهد احکام قانونی منجر به حل مشکلات اقتصادی را اجراکنند و گزارش بیاورند.
کارهایی که سالهاست زمین مانده و آقای روحانی بطور عجیبی از اجرای آنها طفره رفته است