eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
463 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
4.7هزار ویدیو
408 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از معیار
4_5956148414302389867.mp3
1.58M
✅ "نقشه راه" 💬سلسله سخنرانی های موضوعی ❇️ با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب 💢موضوع: تقابل نظریه محافظه کاری با نظریه انقلاب اسلامی 🇮🇷دکتر سید جلال حسینی/ کارشناس مسائل سیاسی 🆔 https://sapp.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb
حماسه مردم جرجیا کالاها را از گمرک آزاد کرد! 🔺آخرین خبرها از انتخابات آمریکا این است که بایدن در ایالت جورجیا از ترامپ پیش افتاده. حالا اینجا در کشور ما چه خبر است؟ 🔹واعظی از انتقال «دولت بدون تحریم» به دولت بعدی و ربیعی از «پایان راه فشار حداکثری» می گویند و روزنامه ها تیتر می زنند امید به ایران بازگشت... شاید حافظه تاریخی ما خیلی ضعیف است که امید دارند فراموش کنیم همین وعده ها، همین تیترها، همین با قطعیت سخن گفتن ها را در سال های ۹۲ تا ۹۴؛ امضای کری تضمین است صبح بدون تحریم فروپاشی تحریم ها هرچه تهران بگوید تحریم ها هم رفت... 🔹و نتیجه اش شد برجام؛ شد «هیچ»؛ شد اقتصادی که مدام یک لنگه پا منتظر تصمیمات و اخم و لبخند کاخ سفید و الیزه و واکینگهام و ساختمان لویس وایس است! 🔹مقام معظم رهبری را تجربه ای دانستند که شرط حصول این تجربه «بیداریست». 🔹می توانیم باز هم با لالایی تیترهای «بایدنی کاهشی، ترامپی افزایشی»، «امید به ایران بازگشت»، «کاهش بی سابقه دلار»، sanctions are ending ، zarif is back..‌. خواب برویم و دوباره ۸ سال کابوس دولتی بلاتکلیف و ول معطل را ببینیم. هشت سالی که در آن تکلیف ملت ایران را رأی و تصمیم مردم جورجیا و ویسکانسین روشن می کند! 🔹می توانیم هم بیدار باشیم و باور کنیم زنده نگه داشتن امیدِ تسلیم دولت و ملت ایران بوده که چندین سال است ما را تحت شدیدترین تحریم های تاریخ نگه داشته. آمریکایی ها به محض اینکه از تسلیم ما ناامید شوند، تغییر استراتژی می دهند. وقتی ببیند نگاه از بیرون بریده ایم و علاج را در داخل جسته ایم. وقتی ببیند برای ترخیص میلیون ها تن کالا از گمرکات که به التهاب بازار و قحطی و گرانی برخی کالاها پایان می دهد، منتظر خبر پیش افتادن بایدن در ایالت جورجیا... نبوده ایم!
پهلوگیری کشتی ۴۲۰۰۰ تنی روغن خام خوراکی با اقدام دستگاه قضا!!! حالا می‌بینید وقتی رهبری می‌گویند علت گرانی‌ها تحریم نیست، منظورشون چیه؟! چرا دولت بنادر و گمرکات را محل احتکار قرار داده؟! آیا دادگستری هرمزگان نمیتونست همین یک مورد را زودتر انجام بدهد؟! نتیجه سیاست معاویه‌ای برخی جریانات سیاسی و سرمایه‌داران زالو صفت همین وضعیت است. وضعیتی که مردم نادانسته فکر کنند آمدن بایدن کالاها را ارزان کرد! ای ملت، اگر بایدن پیروز هم شود، بهمن ماه وارد کاخ سفید می‌شود! یعنی دو سه ماه دیگر !!
برای جبهه انقلاب تفاوتی نکرد سگ زدی جایگزین شغال شد فقط همين اما چند نکته 1. از این باب که غربگرایان پاستور نشین به امید واهی بازشدن مسیر مذاکره تلاش می کنن که سروسامانی به اقتصاد بدهند و گشایشی در امور اقتصادی قشر مستضعف می شود خوش حال هستم 2. این جریان غربگرا شروع به پخش کلیپ هایی از ارتباط نزدیک ظریف با بایدن کردند 3. بزودی شاهد کلیپ های بیشتری خواهیم بود که به دنبال اقناع افکار عمومی است تا به گزینه این جریان در انتخابات ریاست جمهوری اقبال کنند 4. به نطر من در این زمان باید تمرکز اصلی جبهه انقلاب درکنار اقدام سلبی ( تمرکز بر معرفی ماهیت این جریان)، تاکید مجدانه ای بر اقدامات ایجابی،باشد (یعنی اقداماتی که برای مردم و معیشت آنها ملموس باشد نظیر زحماتی که آقای رئیسی در قوه قضاییه شروع کردند و این ماموریت مجلس ایت با تمرکز بر یه مساله مسکن خودرو شفافیت ارا
عیان شدن بی شرفی اصلاح طلبان! 🔹 زمانی که قیمت دلار به خاطر بی کفایتی عمدی دولت به شدت بالا میرفت، کانال های بی شرف اصلاح طلب به دروغ خبر میزدند که مقصر بالا رفتن دلار، عدم تصویب FATF است و مخالفان باید پاسخگو باشند! 🔹 روحانی نیز همین دروغ را آن موقع تکرار کرد که عدم تصویب FATF مانع ارزانی دلار است❗️ 🔹 امروز که قیمت دلار کاهش شدیدی پیدا کرده است و به حدود ۲۲ هزار تومان رسیده است، همین کانال های دروغگوی اصلاح طلب که میگفتند عدم تصویب FATF دلار را گران کرده است، تیتر زده اند که شمارش آرا در آمریکا ریزش دلار در ایران!! باعث کاهش قیمت دلار شده است که به مردم القا کند گره حل مشکلات ما در آمریکا است! 🔹 واقعا این اصلاح طلبان پرده های وقاحت و بی شرمی را دریده آمد! 📌 همان طور که دروغ شان لو رفت که قیمت دلار ربطی به FATF ندارد، کاهش قیمت دلار نیز ربطی به انتخابات آمریکا ندارد بلکه قیمت دلار دست دولت است و به راحتی با بالا و پایین کردن قیمت دلار میخواهند مردم را شرطی کنند و رسانه های مزدور اصلاح طلب نیز در این کار کثیف دروغگویی و وارونگی حقیقت، به دولت روحانی کمک می کنند.
📝مراحل سه‌گانه‌ی برنامه احتمالی بایدن برای ایران مرحله اول : ✅کاهش تنش‌ها و توافق محدود اولیه، شامل کاهش تحریم‌های بشردوستانه و پایان ممنوعیت سفر مقامات ایران، از جمله محمدجواد ظریف، به آمریکا، توافق منطقه‌ای بر پایه اصل «آرامش برابر آرامش» و بازگشت دوجانبه به برجام طی یک فرآیند ۳۰ الی ۶۰ روزه یا ترتیبات هسته‌ای جایگزین آن. مرحله دوم : ✅رایزنی با کنگره، ۱+۵، ‌اسرائیل و دولت‌های خلیج فارس، که همزمان با مرحله‌ی اول آغاز می‌شود و در حالت ایده‌آل تا تابستان سال ۲۰۲۱ به نتیجه خواهد رسید. مرحله سوم: ✅طراحی دو مسیر موازی برای مذاکرات جامع بلندمدت، که از پاییز سال ۲۰۲۱ آغاز خواهد شد. منظور از دو مسیر موازی آن است که از یک طرف، توافق جدید هسته‌ای با تمدید زمان بندهای «غروب آفتاب»، و بازرسی‌ها و دسترسی‌های شدیدتر مدنظر قرار خواهد گرفت، و از طرف دیگر، مذاکرات در مورد تحولات منطقه‌ای و برنامه موشکی آغاز می‌شود. ✅به‌منظور ترغیب ایران، تلاش می‌شود این مذاکرات همزمان با این کشور، در سطح منطقه نیز پیگیری شود. در مسیر غیرهسته‌ای، تمام بازیگران کلیدی منطقه‌ای و حتی فرامنطقه‌ای، نظیر روسیه، چین، و اروپا، مشارکت خواهند کرد؛ در مسیر هسته‌ای نیز بر مشارکت گروه ۱+۵ و ایران تأکید خواهد شد. 🧳
بایدن و ج. ا. ایران| ایرانی ها باید واقع بین تر باشند! 🔻 | «راه هوشمندانه تری برای سخت گیری بر ایران وجود دارد». این جمله ، تیتر یادداشت جوبایدن در ۱۳ سپتامبر در سی ان ان بود. بایدن در این یادداشت می نویسد: «ما به تحریم های هدفمند علیه ایران در زمینه برنامه موشکی ، حقوق بشر و حمایت از تروریسم ادامه خواهیم داد.» 🔹 این یعنی بایدن طرفدار راهبرد فشار تر بر ایران است. بر اساس این راهبرد هدف بایدن از بازگشت به برجام نه رفع تحریم ها، بلکه اجماع سازی علیه ایران و فشار بیشتر در حوزه های متنوع است. 🔹" آنتونی بلینکن" مشاور سیاست خارجی بایدن هدف دولت او را ایجاد احماع برای فشار موثرتر و انزوای ایران میداند. بلینکن میگوید: «ما از برجام به عنوان پلتفرمی استفاده خواهیم کرد که با فشار بیشتر ، ایران منزوی تر میشود» 🔹" جیک سولیوان" دستیار بایدن میگوید: «ایرانی ها باید واقع بین تر باشند!. تصور کاهش تحریم ها بدون مذاکره بر سر موشک های ایران غیرعملی است». 🔹 " ایلان گولدنبرگ" مشاورخاورمیانه دموکرات ها هم در گزارشی نوشته است: «برجام نیازمند مکملی است که به بند غروب سیاست های منطقه ای و موشک های بالستیک ایران بپردازد»
تفاوت بایدن و ترامپ برای ایران 🔻 | پیروزی بایدن لزوماً به نفع ایران و محور مقاومت نیست. بایدن برخلاف ترامپ -که با تک‌روی و رفتارهای غیرمتعارف امکان اجماع سازی جهانی را از خود سلب می‌کرد- قادر به این کار به‌ویژه با متحدان اروپایی است. 🔹 برخی قائل به آن‌اند که ترامپ به‌رغم سیاست‌های رادیکال، ازجمله حمایت بی‌حد از رژیم اسرائیل و فشار حداکثری بر ایران، اصطلاحاً رو بازی می‌کرد، لذا مواجهه با او آسان‌تر بود. بایدن اما چنین نیست و همانند سلف خود اوباما، مشت چدنی را زیر دستکش مخملی پنهان می‌کند. 🔹 آنچه مسلم است بایدن در چهارچوب استراتژی کلان یعنی حفظ هژمونی آمریکا در جهان و خصوصاً غرب آسیا حرکت خواهد کرد و البته شیوه‌های نرم و دیپلماسی را ترجیح خواهد داد، هرچند پرونده دموکرات‌ها نشان می‌دهد از ابزار تحریم و حتی جنگ و بحران‌سازی روی‌گردان نیستند.
مدینۀ فاضله‌ای که نجاست بالا می‌آورد! 🖊 (+) : ◀️ ترامپ نجاستی بود که آمریکا را با خودش به روی آب آورد. بدون زرورق، ظاهر همان باطن است. 🔸در سراسر قرن ، به‌ویژه پس از غرق شدن امپراتوری در فقر و سرکوب و خشونت، بوق‌های کوشیدند هژمونی آمریکا را به‌مثابه «نماد دمکراسی و جامعۀ مدنی، پدر قانون‌اساسی‌نویسی، الگوی جمهوریت و حقوق شهروندی، مظهر مدیریت علمی، ارتش سوپرمن‌های شکست‌ناپذیر، تجسم مدرنیته و پایان تاریخ تا ابد» تثبیت کنند. 🔹 پس از کمونیست‌ها، نوبت لیبرالیست‌ها بود که از کلاهشان خرگوش درآورند! از رویاهای دیزنی در دوره کودکی تا متون علوم اجتماعی در دانشگاه، تعقیب شد. 🔸 بت بزرگ، باید نشکن به نظر می‌آمد. هنوز عصر مقاومت و شرافت نرسیده بود. انتقاد از سرزمین مقدس ممنوع بود. در مدرسه باید زندگی‌نامه و را حفظ می‌کردیم. به نسل ما چون میّتِ در قبر، تلقین می‌شد که ارباب خوبی دارید؛ تعظیم کنید، به اربابی که: 1️⃣ پلیسش قانونمند و مؤدّب است. در فیلم‌ها از متهم می‌خواهد چیزی نگوید که علیه خودش استفاده شود. 2️⃣ مدینۀ فاضله «برابری شهروندی» است و نمی‌دانند تبعیض چیست؛ به‌ویژه تبعیض نژادی! 3️⃣ سیستم انتخابات ، حساب‌شده و پاسخگو است و دموکراسی‌اش، تقلب‌ناپذیر. 4️⃣ مقر نهادهای بین‌الملل و سازمان‌های جهانی است و پای تعهدات بین‌المللی‌اش می‌ایستد. 5️⃣ و مهد رفاه عمومی است. شهروند فقیر و غنی ندارد. 6️⃣ قانون اساسی‌اش، الگوی حقوق بشر و در منازعات سیاسی، دقیق، شفاف و حساب‌شده است. 7️⃣ در نظام دموکراتیک لیبرال، خشونت‌ها و شکاف‌های اجتماعی مهارشده‌اند. جامعۀ مدنی و رفتار متمدنانه،نهادینه شده و در عقلانیت سرمایه‌داری، معضلات به بحران تبدیل نمی‌شود. 8️⃣ رسانه‌های آزاد و بی‌طرف، بدون سانسور و مستقل از مافیاهای سرمایه‌داری، هیچ نقطۀ کورِ سیاسی و اجتماعی باقی نمی‌گذارند. 9️⃣ مدیریت علمی و دموکراتیک در یک نظام سکولار، مثل اسید، چالش‌ها و نابرابری‌ها را در خود حل می‌کند. 🔟 چیز پنهان و ناگفته‌ای در امور پابلیک ندارند و همه چیز شفاف است. 🔹 اما در این چهل سال و در این چهل روز، چه چیزها که ندیدیم! و در چلۀ دوم انقلاب خمینی، چه چیزها که نخواهیم دید. 🔸 درگیری‌های خیابانی در اکثر ایالت‌ها، به جان هم افتادن مردم مسلح، دو مدعی همزمان ریاست جمهوری و هر دو مدعی تقلب و شهروندی که پرچم آمریکا را آتش می‌زد و می‌گفت: بدتر از آمریکا، آمریکاست! 🔺 به هر که می‌گوید خبری نیست، بگویید: آری، یک خبر نیست، خبرهاست.
هدایت شده از نخوچی
ترامپ چرا سقوط کرد؟ دو روایت و برداشت است اول : ترامپ بد کرد و نتوانست مردم را راضی کند.. پس از حامیان اش کاسته شد، و مثل همه کسانی که در انتخابات شکست می خورند ، پایان یافت دوم: ترامپ نه بخاطر کاهش طرفداران بلکه بخاطر انگیزه و به میدان امدن مخالفان همیشگی، پایین کشیده شد. به نظر من، گزینه دوم تحلیل واقعی تری است. طی ۴ سال گذشته نه تنها از تعداد طرفداران ترامپ کم نشد بلکه ظاهرا با ۷۰ میلیون رای بر حامیان اش هم افزوده شد. طبق اکثر نظرسنجی ها طی یکسال گذشته همواره میزان حمایت از ترامپ در بین محافظه کاران، بالای ۹۰ درصد بود. با اینکه باخته است، براساس گزارش امروز نیویورک تایمز بجز معدودی جمهوری‌خواه که از قبل با ترامپ زاویه داشتند، سایر آنها یا از شکایت ترامپ حمایت کرده اند و یا سکوت کرده اند. مطالعات جامعه شناسی نشان می دهد در اکثر جوامع دموکراتیک، تعداد لیبرال ها بیشتر از محافظه کاران است اما محافظه کاران عموما اقلیت موثر بوده و نهادهای پولی و قدرت را بیشتر در اختیار دارند. مشارکت پایین توده ها در انتخابات عموما باعث پیروزی محافظه کاران و مشارکت بالا باعث پیروزی لیبرال ها می شود. بنابراين، آنچه باعث شکست ترامپ در این دوره شد، نه بخاطر رویگردانی مردم و محافظه کاران از او بلکه بخاطر مشارکت حداکثری لیبرال ها و چپ گرایان در انتخابات بود. اوباما بعنوان رییس جمهور سابق بطور استثنایی و بی سابقه ای با همه توان به میدان آمد تا مردم را تشویق به رای دادن کند. شعار او هم این بود که لطفا رای بدهید. بایدن بخاطر توانایی یا محبوبیت خودش(شبیه اوباما) رای نیاورد بلکه بخاطر مشارکت حداکثری لیبرال ها علیه ترامپ، پیروز شد. مطالعات جامعه شناسی سیاسی نشان می دهد، توده های لیبرال به نسبت محافظه کاران همواره مشارکت کمتری داشته و کمتر احساس تکلیف می کنند اما وقتی عواملی چون ترامپ بروز کنند، انگیزه مند شده و با حضور حداکثری تومار محافظه کاران را می پیچند. در آمریکای کنونی پدیده جدید این است که برخی جریانات ملی گرا و نژادپرست هم در کنار محافظه کاران مذهبی قرارگرفته و باعث شده اند ترامپ ۷۰ میلیون رای بدست آورد. به نظرم ترامپ سرمایه عظیمی برای جمهوری‌خواهان رقم زده است. انتخابات کنگره هم نشان داد، جامعه به تناسب دو شقه شده و طبقه میانی کمرنگ تر شده است. این شکاف عظیم به این زودی ها برطرف نمی شود هر قدر بایدن تلاش کند(همانگونه که در سخنرانی دیشب گفت). بنابراین سیاست و حکومت در آمریکا سخت تر شده و هردوجناح ترمز همدیگر شده و به سختی امور به اجماع پیش خواهد رفت. البته متاسفانه ایران از معدود مواردی است که عموما علیه آن اجماع بوده و هست.
پیش بینی بزرگ سیدحسن نصرالله بعد از ترور سردار سلیمانی : ترامپ و تیمش خواهند فهمید " کاری انجام دادند که هم منطقه را باختند و هم انتخابات را " 🔷نیمه ی نخست این کلام مبارک سید محقق شد... مانده است نیمه ی دیگر آن... 🔷سیدحسن توی جمله بعدیش پیش بینی مهمتری داره. " اگر ترامپ در انتخابات شکست بخورد، که انشالله خواهد خورد، آزادی قدس در تیررس قرار خواهد گرفت"