eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
463 دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
408 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
۶ پرونده که یقه ترامپ را پس از ترک کاخ سفید می‌گیرد 🔹دفتر دادستان «منهتن» نیویورک در حال بررسی تخلفات مالی سازمان ترامپ: موضوع این پرونده پرداخت حق‌السکوت به زنانی است که با ترامپ رابطه غیراخلاقی داشته‌اند. 🔸تحقیقات دادستان نیویورک درباره ارزش دارایی‌های ترامپ: وکیل سابق ترامپ گفته او و اعضای خانواده‌اش برای فرار از مالیات، دارایی خود را کمتر از مقدار واقعی آن گزارش کرده‌اند. 🔹تحقیقات درباره دریافت هدایا از دولت‌های خارجی: ترامپ یکی از بندهای قانون اساسی آمریکا در خصوص دریافت هدیه از دولت‌های خارجی را نقض کرده. 🔸پرونده آزار جنسی «جین کارول»: این فرد مدعی شده در دهه ۹۰ میلادی از سوی ترامپ مورد آزار جنسی قرار گرفته و این پرونده همچنان در دادگاه فدرال در جریان است. 🔹پرونده آزار جنسی «سامر زِروُس»: این فرد در سال ۲۰۱۷ با طرح شکایتی، ترامپ را به آزار جنسی متهم کرد و صدور احضاریه به پس از خروج او از کاخ سفید موکول شده. 🔸پرونده شکایت «ماری ترامپ»: برادرزاده ترامپ مدعی شده عمویش از طریق کلاهبرداری، او، خواهر و برادرش را از دریافت سهم‌الارث منصفانه از اموال «فرد ترامپ» پدر ترامپ محروم کرده.
ماجرای امحای گوجه در عراق چه بود؟/ صف ۱۱۰۰ کامیون سیب‎زمینی 🔹یک مقام مسئول در گمرک پرویزخان می‎گوید قصه واقعی فاسد شدن گوجه‌فرنگی‌ها، حمل بیش از ۱۱۰۰ کامیون معمولی ظرف سه روز به مرز عراق بود درحالی‎که ظرفیت پذیرش طرف عراقی ۷۰ کامیون در روز است. 🔹حسینی، عضو اتاق مشترک ایران و عراق نیز گفته تا امروز حدود ۱۱۰۰ کامیون سیب زمینی بدون برنامه وارد مرز پرویزخان شده است. ماندن این کالاها در مرز باعث افت کیفیت و برگشت کالا می‎شود.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرش قرمز اصلاح‌طلبان و دولت زیر پای بایدن 🔹در حالی که هنوز نتیجه انتخابات آمریکا قطعی نشده، برخی از جریانات و افراد اصلاح‌طلب هم‌نوا با اپوزوسیون و رسانه‌های معاند فرش قرمزی برای بایدن پهن کرده‌اند و اعلام کرده‌اند که نسبت به از سرگیری مذاکرات با آمریکا استقبال می‌کنیم. fna.ir/f0qywi @Farsna
چرا ضدانقلاب خارج نشین و داخلی ها فتیله ایجاد آشوب در آبانماه را پایین کشیدند؟ ✍️سعید درخشان کارشناس مسائل امنیتی: طبق شواهد و قرائن قرار بود با افزایش نارضایتی ها و گرانی ها اعم از ریزش دستوری بورس تا گروگان_گیری_معیشت مردم توسط مدیران غربگرا و احتکار سازماندهی شده کالاهای اساسی در گمرک ها فشار را بر جامعه زیاد بکنند تا در آستانه سالگرد فتنه بنزینی سال گذشته دوباره آشوبها در کشور کلید زده شود. اما به یکباره شاهد تغییر معادلات و پایین کشیدن فتیله نارضایتی تراشی در جامعه هستیم و در آستانه سالگرد فتنه بنزینی آبانماه شاهد کمترین تحرکی برای ایجاد آشوب در کشور هستیم. دو دلیل عمده برای این تغییر رفتار دشمنان داخلی و خارجی بیان شده است . 1️⃣دلیل اول پیروزی بایدن در آمریکا و تغییر راهبرد جریان غربگرا از اقدامات سخت و خیابانی به اقدامات نرم و فریب افکار عمومی در بستر اجتماعی و فرهنگی و سیاسی برای تغییر معادلات نظام است. 2️⃣دلیل دوم حفظ زیرساخت مدیریت افکار عمومی توسط شبکه های نفوذ: فضای مجازی کشور با مختصات فعلی کاملا در اختیار دشمنان است و به راحتی در این بستر در حال مدیریت افکار عمومی ایرانیان هستند . لذا ایجاد هرگونه شورش و آشوب در کشور باعث اقدام اساسی نظام برای کنترل و مهار مدیریت دشمنان در فضای مجازی خواهد شد خصوصا که این روزها در مجلس شورای اسلامی طرحی برای صیانت فضای مجازی کشور در دست بررسی است. شبکه نفوذ دشمن بشدت پیگیر است تا طرح ساماندهی فضای مجازی در مجلس به نتیجه نرسد و در چرخه بروکراسی اداری مشمول گذشت زمان بشود . لذا ایجاد هرگونه آشوب در کشور باعث تسریع در تصویب این طرح و خروج مدیریت فضای مجازی کشورمان از دست دشمنان خواهدشد . لازم است نمایندگان مجلس هوشیار باشند و فریب برخی تحلیل های غلط را نخورند و هرچه سریعتر برای آزادسازی فضای مجازی از اشغال دشمنان اقدام نمایند.
♦️ جو بایدن و مسئله فلسطین 🔹سیاست آمریکا در قبال مسئله فلسطین در دوران ریاست جمهوری ترامپ تغییر فاحشی نسبت به سیاست سنتی آمریکا به ضرر فلسطینی‌ها و به نفع رژیم صهیونیستی در قبال این مسئله داشت. این سوال مطرح است که مسئله فلسطین در سیاست خارجی دولت بایدن چه جایگاهی خواهد داشت؟ 🔹 طرح معامله قرن به خوبی نمایانگر رویکرد متفاوت و یکجانبه دولت ترامپ به مسئله فلسطین بوده است؛ رویکردی که ارتباط فلسطینی‌ها با دولت آمریکا را به کلی قطع کرد. دولت بایدن به احتمال زیاد این طرح را کاملاً کنار خواهد گذاشت و همان طور که کاملا هریس اعلام کرده است به دنبال برقراری مجدد ارتباط با فلسطینی‌ها خواهد بود. 🔹اما با توجه به بحران‌های عمیق داخلی آمریکا در حوزه سلامت و اقتصاد و همان گونه که در مناظرات انتخاباتی بین بایدن و ترامپ روشن بود به نظر می رسد تمرکز ابتدایی دولت بایدن بر حل مسائل داخلی مانند مهار کرونا و پیامدهای آن خواهد بود. بنابراین انتظار نمی‌رود که دولت بایدن در ارائه طرحی جدید برای حل مسئله فلسطین عجله‌ای داشته باشد. 🔹 اگر چه آمریکا همچنان در مسئله فلسطین میانجی اصلی خواهد بود اما دولت بایدن تلاش خواهد کرد با سیاست اروپا در این مسئله هماهنگ شود. در این راستا تجدید فعالیت کمیته چهارجانبه (امریکا، روسیه، اتحادیه اروپا و سازمان ملل) و دیگر مکانیزم‌های بین‌المللی محتمل به نظر می‌رسد. 🔹انتخاب وزیر خارجه و همچنین انتصاب نماینده ویژه برای فرایند صلح خاورمیانه توسط بایدن نقش تعیین کننده‌ای در این موضوع خواهد داشت. 🔹در حالی که دولت جدید در امریکا امیدهایی را برای طیف سازشکار فلسطینی برای احیای مذاکرات ایجاد کرده است پیدا کردن جایگزین مناسبی برای صائب عریقات که مدتی بسیار طولانی مذاکرات فلسطینی‌ها را هدایت می‌کرد و به تازگی بر اثر کرونا فوت کرده است کار آسانی نخواهد بود. ✅ اگر چه دولت جدید آمریکا مثل ترامپ یکجانبه عمل نخواهد کرد اما فلسطینی ها نباید انتظار چندانی از بایدنی داشته باشند که خود را یک صهیونیست می‌داند و قبلاً گفته است «اگر اسرائیلی وجود نداشت ما باید یکی می ساختیم» و متعهد به حفظ امنیت و منافع رژیم صهیونیستی است.
تداوم فشار حداکثری با دوپینگ اجماع‌سازی؛ راهبرد دموکرات‌ها علیه ایران 🔹از آغاز فرآیند انتخابات 2020 ایالات متحده، در حالی برخی محافل این گزاره را تبلیغ کردند که بایدن در مواجهه با ایران رویکردی متفاوت از ترامپ خواهد داشت که بر اساس مستندات فراوان مشخص بود که در عمل چنین اتفاقی نخواهد افتاد. 🔹از سویی؛ تابستان امسال «مارک دوبوویتز» مدیر اجرایی اتاق فکر ضدایرانی «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» بعنوان عقل منفصل دولت ترامپ خبر از تلاش برای ایجاد بستری دائمی و مطمئن جهت تداوم راهبرد «فشار حداکثری» علیه ایران حتی با فرض عدم پیروزی ترامپ داد. 🔹این خبر از سناریوی دقیقی رونمایی می‌کرد که نشان می‌داد حتی بر فرض محال تفاوت ماهوی رویکرد بایدن علیه ایران، ساز و کار چیده شده توسط تیم ترامپ عملا او را مجبور به ادامه همین مسیر خواهد کرد. 🔹از سوی دیگر؛ تحلیل محتوای مواضع دموکرات‌ها علیه ترامپ به روشنی بیان‌گر آن است که آنچه موجب انتقاد آنان در چهار سال گذشته درباره موضوع ایران شده، نه راهبرد فشار و تحریم بیشتر بلکه علنی بازی کردن ترامپ و بر هم زدن اجماع جهانی علیه تهران بوده است. 🔹این رویکرد البته در مواضع انتخاباتی بایدن نیز روشن بود، آنجا که سه هفته مانده به روز انتخابات، در یادداشت اختصاصی خود در سی‌ان‌ان از راهبرد «فشار هوشمند» علیه ایران رونمایی کرد و گرچه هویج «مذاکره» را نشان داد اما با ذکر پیش‌شرط‌هایی چون موشکی و نفوذ منطقه‌ای، چماق تداوم تحریم‌ها را هم بالا برد. 🔹او البته می‌دانست چه می‌گوید، چه، لابی‌ها و اتاق فکرهای هم‌سو با دموکرات‌ها مانند «نایاک»، «بروکینگز» و... به او این‌گونه مشورت داده بودند که اگر با نقاب مذاکره وارد شود علاوه بر اجماع‌سازی بین‌المللی، هم‌زمان می‌تواند اجماع ایرانیان علیه آمریکا را بشکند و بازوی فشاری نیز در داخل ایران برای اجبار نظام به مذاکره فراهم کند. 🔻حال با پیروزی بایدن، «وندی شرمن» دیپلمات تیم اوباما توصیه‌هایی به تیم «بایدن ـ هریس» در خصوص ایران کرده که هرگونه تردیدی درباره تداوم راهبرد «فشار حداکثری» با رویکرد «اجماع‌سازی» را از بین می‌برد: 🔸یک مسئله‌ای که در مورد مذاکره‌کنندگان ایرانی می‌دانم این است که آنها مذاکره‌کنندگان بسیار سفت و سختی هستند. ما باید تلاش کنیم که تا جایی که می‌شود مسئله «اهرم فشار» را در پیش بگیریم. 🔸بیشتر تحریم‌های ترامپ در واقع مشابه تحریم‌هایی هستند که قبلا اعمال شده‌اند فقط نامشان جدید خواهند شد. 🔸تحریم‌ها نه منجر به بازگشت ایران به میز مذاکره شده و نه تغییر رفتار ایران در خاورمیانه را به دنبال داشته، پس مذاکره مجدد یک «معمای بسیار پیچیده» خواهد بود. 🔸به نظرم جو بایدن و تیمش ابتدا مذاکره با هم پیمانان اروپایی‌مان همچون فرانسه، انگلیس و آلمان را شروع کنند و سپس با روسیه و چین وارد مذاکره شوند تا ببینند بهترین راه پیش رو چیست. 🔹تکیه شرمن بر دو سیاست «تشدید فشار» و «اجماع‌سازی» علیه ایران، دقیقا همان نقطه‌ای است که برخی محافل داخلی و خارجی به دنبال وارونه‌نمایی آن هستند و البته کاملا روشن است که این قطعات به ظاهر مجزای پازل ذیل یک سناریو عمل کرده در نهایت تصویر مطلوب آمریکا را نمایان می‌کند. 🔹حاصل جمع این بازی چیزی جز یک ایران منفعل نیست که در عطش سرابی موهوم هم ظرفیت‌های توانمند داخلی و فرصت‌های طلایی اقتدارساز خود را می‌سوزاند و هم با رویگردانی از راهبرد «مقاومت فعال» دچار دور باطلی می‌شود که فرجامی جز تسلیم و وابستگی از یک سو و سقوط سرمایه اجتماعی و پشتوانه مردمی از سوی دیگر ندارد.
عبده تبریزی از کشور خارج شده است! 🔹از اوایل دولت یازدهم حسین عبده تبریزی عضو شورای عالی بورس شد و اواخر سال ۱۳۹۷ از این سمت استعفا داد. 🔻عبده تبریزی همچنین مشاور عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی بود و با حضور در کمیسیون‌های مجلس دهم و با حمایت وکلای حامی دولت در مجلس، مانع تصویب قانون مالیات بر عایدی سرمایه شد. اگر این قانون تصویب شده بود، دلالی در بازارهای خودرو، ارز و مسکن مهار شده بود. 🔹گفته می‌شود عبده تبریزی همچنین در زمینه بورس به عباس آخوندی هم مشاوره می‌داده است و اخیرا آخوندی، سودآوری از بورس را تکذیب کرده است. 🔻 در حالی که عباس آخوندی هم مدتی خارج از کشور به سر می‌برد، عبده تبریزی هم از کشور خارج شده و مدتی است در کشورهای اسپانیا، آلمان، انگلیس و امارات به سر برده است. او شرکتی مشاوره‌ای در دوبی دارد که توسط یکی از فعالان بازار سرمایه اداره می‌شود. 🔹عبده تبریزی از خارج از کشور با تحلیل‌های خود که در رسانه‌های حامی دولت به طور گسترده منعکس می‌شود با همان دیدگاهی که در سال‌های اخیر مانع تصویب قوانین سازنده همچون مالیات بر عایدی سرمایه شد، همچنان بر التهاب بازار ارز و مسکن می‌دمد.
سهم ایران از بازار پنج کشور مهم همسایه 🔸 «افروز بهرامی»، مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات گفت: «ایران حداقل در پنج کشور مهم همسایه (روسیه، عربستان، قزاقستان، پاکستان و حتی بحرین)، در ۱۰ سال اخیر جزو بیست صادرکننده اول به آن کشورها نبوده است؛ 🔹 بنابراین، ظرفیت بسیار عظیمی برای توسعه تجارت و خصوصاً صادرات ایران به کشورهای همسایه وجود دارد که نادیده گرفته شده است. 🔷 در ۱۰ سال گذشته، کشورهای روسیه، امارات، ترکیه و عربستان، بزرگ‌ترین واردکننده‌های منطقه بوده‌اند و بیش از ۷۵ درصد واردات منطقه را به خود اختصاص داده‌اند. 🔴 سهم ایران از واردات کشورهای مذکور بسیار اندک و ناچیز است،‌ به نحوی‌که میانگین حسابی سهم ایران از واردات این چهار کشور، به غیر از سال ۲۰۱۱، همواره کمتر از 1.5 درصد بوده است.
دموکرات ها و بازگشت به استراتژی قورباغه آب پز ⭕️استراتژی قورباغه آب پز یا Frog strategy را بارها شنیده اید. ⭕️دموکرات ها استاد جنگ نرم، شناختی و روانی هستند و عمدتا از این نوع استراتژی های نرم، نامحسوس و نامرئی برای غلبه بر حریفشان استفاده می‌کنند بخصوص وقتی پای فضای مجازی و سرویس ها و خدماتش هم در میان باشد. ⭕️نخستین عملیات هدفمند آنها پس از انتخاب جو بایدن(طراح داعش در کنار مک کین، اوباما و هیلاری کلینتون) شایعه ایرانی بودن بایدن است. ⭕️معمولا دستگاه های امنیتی آمریکا با بهره گیری از نفوذ بسیار بالای سرویس های اینترنتی آمریکا در دنیا اقدام به ساختن فیک نیوز هایی هدفمند می‌کنند تا با بهره گیری از تکنیک های همراهی و اعتماد سازی افکار عمومی را با خود همراه کرده و در مواقع مقتضی با دستکاری ذهن، ادراک، احساسات و هیجاناتشان، آنها را برای نیل به اهدافشان تحت تاثیر قرار دهند. ⭕️در خصوص اوباما هم از همین تکنیک ها استفاده کردند و در مقاطع مختلف مانند تصویب خسارت محض برجام یا موضوعات دیگر توانستند با دست چدنیشان که با پارچه مخملی مخفی کرده بودند به مردم ما خسارت هایی را وارد کنند. 🔶اینکه تاکید میکنیم برای مقابله با جنگ شناختی ادراکی هیبریدی باید علاوه بر بومی سازی سرویس ها و خدمات در حوزه فضای مجازی، در حوزه تربیت رسانه ای مردم هم تلاش کنیم برای مقابله هوشمندانه با موضوعات مهندسی شده اینچنینی است. 📛☢️بزودی شاهد بمباران رسانه ای-شناختی افکار عمومی ایرانیان با بستر این فضای مجازی یله و رها توسط آمریکایی های دموکرات، این عقرب های زیر قالی خواهیم بود
درآمد نجومی دولت از اقدامات 🔴 قضائیه سال گذشته حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان از معوق افراد پردرآمد را برای دولت زنده کرد؛ که می‌شود معادل ۲۸ میلیون بشکه نفت. قوه قضائیه همچنین ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار از صادراتی معادل ۸۵ هزار میلیارد تومان (حدود یک‌پنجم بودجه عمومی در سال ۹۹) را به کشور بازگرداند، ۳۰ هزار میلیارد تومان از وام‌هایی که افراد به پس نداده بودند را به چرخه بانکی وارد کرد. 🔹 بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از افرادی که سپرده‌هایشان توسط مالی غیرمجاز از دست رفته بود را به آن‌ها بازگرداند؛ معادل ۲۳۷ هزار میلیارد تومان. 🔸در سال گذشته ۱۳ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی تصرف شده توسط قوه قضائیه به بیت‌المال برگردانده شد و ۳۷ هزار و ۹۷۰ هکتار از اراضی آزاد شد.
جهانگیری: عملکرد ما از حافظه مردم پاک نخواهد شد 🔹یکی از بدترین اتفاقات در کشور تضعیف حس دولت‌داری در مردم است که باعث می‌شود مردم احساس کنند حاکمیت توان حمایت از آنها را ندارد. 🔸عده‌ای نیز در داخل کشور تلاش می‌کنند که به جامعه القا کنند دولت ضعیف است و تصور می‌کنند که اگر دولت را ضعیف و ناکارآمد جلوه دهند، مردم نگاه مثبتی به آنها خواهند داشت اما در حقیقت مردم آنها را اصلاً به حساب نمی‌آورند. 🔹هر یک از ما در دوران مسئولیت های مختلف خود کارنامه‌ای داریم و عملکرد ما از حافظه مردم پاک نخواهد شد. 😳شما که حتما. تو با این وضع سودای ۱۴۰۰ هم داری!؟
بن‎سلمان رفتنی می‎شود؟ 🔹پایگاه یمنی ۲۶ سپتامبر: دولت جدید آمریکا سعودی‎ها را برای امتیازدهی بیشتر، تحت فشار خواهد گذاشت. این امتیازدهی‌ها از طریق پرونده‌هایی چون تجاوز به یمن، قتل خاشقچی و معارضان سیاسی حاصل خواهد شد. 🔹منابع آگاه انتظار دارند که آمریکا این پرونده‌ها را با شعار حقوق بشر باز کند، حتی اگر این امر مستلزم برکناری محمد بن سلمان باشد. این کار برای بستن دو پرونده یمن و قتل خاشقچی صورت خواهد گرفت.