eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
464 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
4.7هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام جناب آقای دکتر عزیز یکی پرسید چرا حضرت اقا در مواردی حکم حکومتی میدهد مثلا مثل ورود واکسن امریکایی موضع صریح میگیرد ولی برای مشکلات اقتصادی صریحا جلوی مسئولین را نمیگیرد حکم حکومتی نمیدهد که مثلا اقتصاد مقاومتی راه بیوفتد؟
🔘 چرا رئیس جمهور درباره بورس سکوت کرده است؟ 🔹از مردادماه به واسطه ریزش بی‌سابقه بورس، سهامداران بورسی بخصوص تازه‌واردها که به دعوت دولت راهی بورس شده بودند در شوک رفتار دولت در قبال بورس هستند. 🔹مگر می‌شود دولت مردم را به بورس بخواند و بلافاصله بعد از آن بورس ۷۰ درصد بریزد؟ 🔹تأسف بار اینجاست که اتفاقا در روزهای قرمز بورس، خبری از دولتمردان به خصوص رئیس جمهور و وزیر اقتصاد نیست! 🔹برخی از نمایندگان مجلس نیز سعی دارند با انتشار پیام‌های توییتری حمایت خود را از بورس نشان دهند ولی این توییت‌ها بی‌فایده است! 🔹به اعتقاد کارشناسان اقتصادی و فعالان بازار سرمایه، آنچه در یک هفته اخیر باعث شده تا بورس رنگ قرمز بگیرد، وعده دلار ۱۵ هزار تومانی از سوی رئیس جمهور بود آنهم در حالیکه هیچ‌یک از مولفه‌های اقتصادی در زمینه افزایش ارزش پولی تغییری نکرده است.
نمی‌تواند «هدف» جنبش باشد 🔸 «محمد قوچانی» فعال سیاسی و صاحب‌امتیاز مدیرمسئول «آگاهی‌نو»: 🔹فارغ از تمام گرایش‌های سیاسی بنده یا شما، اصلاحات در یک تعلیق و در یک بحران به سر می‌برد؛ البته بحران این جریان فارغ از بحران عمومی در کشور نیست و به نظر می‌رسد که شرایط عمومی کشور هم دچار این تعلیق است. 🔹ما آن موقع در دوم خرداد با افتخار سرمان را بالا می‌گرفتیم و می‌گفتیم ما اصلاح‌طلبیم؛ اما الآن اگر کسی بگوید اصلاح طلبم، حالا حس اصولگراها را نمی‌دانم اما فکر می‌کنم وضع آنها هم شبیه همین است سوال ایجاد می‌شود و حداقلش این است که شما چه کار کردید و به کجا رسیدید؟ 🔹در بحث حجاب الآن حرف‌های آقای مهدی نصیری و آقای زائری -که خاستگاه اصولگرایی دارند- از خیلی از اصلاح‌طلبان جلوتر است. 🔹مشکل اصلی که من الآن در شرایط فعلی کشور می‌بینم این است که رقابت‌ها فاقد محتواست و فقط بر سر کرسی‌هاست. 🔹در باب عدالت الآن دوستان ما فکر می‌کنند که بعد از آبان ۹۸ اگر یک مقدار بحث‌های چپ را وارد اصلاح طلبی بکنند، مردم دوست دارند 🔹خودم به صراحت می‌گویم که بله این نظر من «اقتدارگرایانه» است؛ اقتدار در ادبیات علوم سیاسی یعنی قدرت مشروع و با قدرت رها و نامشروع تفاوت می‌کند. 🔹اقتدارگرایی به معنای ایدئولوژی‌ای است که مبنایش می‌شود قدرت. من در مقاله‌ام به صراحت راجع به این موضوع حرف زدم؛ من از اقتدار دفاع می‌کنم. 🔹این که حالا مدام این را برجسته می‌کنند که اگر امروز آزادی انجام شود، اگر امروز همه بتوانند در انتخابات شرکت کنند و اگر امروز منع برداشته شود، و فلانی بتواند نامزد شود، همه مشکلاتمان حل می‌شود، این یک دروغ آشکار است. 🔹اگر رهبری آن روز (بعد از ماجرای بنزینی) پای این تصمیم نایستاده بود، دولت سقوط کرده
دولت با بورس چه کار دارد می کند؟! ♦️مردم باید از این اخبار متناقض درباره بورس و رئیس آن چه برداشتی بکنند: 🔹قالیباف اصل رئیس سازمان بورس : استعفا نداده ام و نمی دانم خبر استعفای مرا چه کسی منتشر کرده. شاید مرا برکنار کنند اما استعفا نداده ام. 🔹در حالی قالیباف اصل از منبع انتشار خبر استعفایش اظهار بی اطلاعی می کند که اصل خبر و نامه استعفا، توسط پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا) وابسته به سازمان بورس،منتشر شد. 🔹سیاوش وکیلی مدیر روابط عمومی بورس: خبر استعفای دکتر حسن قالیباف اصل از پست ریاست سازمان درست است و در تارنمای رسمی سازمان بورس منتشر شده است. 🔹وزیر اقتصاد: 🔻بازار با قیمت‌گذاری‌های کالا‌ها میانه خوبی ندارد و به همین دلیل به اظهارات وزیر صنعت در باره موضوع فولاد واکنش نشان داد. و در میان فعالان بازار این نگرانی شکل گرفت که شاید این موضوع شروعی برای بقیه کالا‌ها باشد. 🔻همچنین اجبار پالایشگاه‌ها به توزیع قیر با نرخ دولتی و یا لغو معافیت مالیاتی شرکت‌های معدنی روی بازار اثر منفی می‌گذارد، زیرا به سوددهی آن‌ها آسیب می‌زند. 🔻مسئول صنعت بانکداری وزارت اقتصاد است نه بانک مرکزی؛ وقتی نرخ بهره بین بانکی ناگهان شبانه به بالای ۲۰ درصد می‌رسد این موضوع روی بازار اثر می‌گذارد. 🔻بازار سهام محلی برای کشف قیمت است و دولت باید کاری کند که این عملیات با کارآمدی انجام شود. 🔻چرا درباره استعفای شاپور محمدی رئیس سابق بورس دروغ گفته می‌شود که وزیر وی را برکنار کرده . روابط بنده با وی بسیار خوب بود و خود او با اصرار و به خاطر مسائل شخصی استعفا کرد. 🔹سوال مهم این است که آقای روحانی و وزرای اقتصاد و صمت و نفت و دیگر اعضای تیم اقتصادی، دقیقا دارند با سازمان بورس که می تواند نقطه قوت اقتصاد باشد، چه معامله ای می کنند؟
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠🍁 🍁 💠قطب نما 167 ❇️ موضوع: پاسخ پشیمان کننده 🔹🌺🔸 🔻سپاه پاسداران در رزمایش موشکی پیامبر اعظم (صلی الله علیه وآله وسلم) نسل جدیدی از در کلاس های ، و را شلیک کرد و با انتشار فیلم و عکس این شلیک و اصابت دقیق موشک ها به اهداف برای دشمنان خط و نشان کشید. 💯این موشک ها به سرجنگی جداشونده و قابلیت هدایت در خارج از جو و نیز قدرت اخلال و عبور از سپر موشکی دشمن مجهز است
کدام برجام سرِ حال است؛ رافع تحریم یا مادر تحریم ها؟! ♦️آقای روحانی امروز گفت "ترامپ مُرد و برجام زنده ماند؛ برجام، سر حال‌ تر از دیروز است. ترامپ برج ساز بود؛ سیاست بلد نبود، اما جدیدی ها بلدند"! 🔹این سخنان در حالی مطرح شد که چند ساعت قبل تر، وزیر خارجه جدید آمریکا تاکید کرد "ایران بزرگترین بانی تروریسم است". سناتور لندزی گراهام در جلسه سنا از بلینکن پرسید "آیا هنوز ایران را بزرگترین بانی تروریسم در دنیا می‌دانید؟" و او بلافاصله با قاطعیت گفت "بله!". ♦️بلینکن همچنین گفت "ما خواهان محدودیت‌ های طولانی‌ تر و قوی‌ تر هستیم! بایدن معتقد است اگر ایران به توافق بازگردد، ما هم به توافق برمی گردیم. اما، همراه با متحدان مان، به عنوان سکویی برای یک توافق طولانی‌ تر و قوی‌تر برای رسیدگی به مسئله موشکی و فعالیت‌ های بی‌ ثبات‌ کننده ایران استفاده خواهیم کرد". 🔹مفهوم سخنان بلینکن، تداوم رفتار خصمانه با ایران است. دولت ترامپ با هماهنگی دموکرات ها و جمهوری خواهان کنگره، تحریم های گسترده را به بهانه تروریسم و اقدامات بی ثبات کننده ایران به اجرا گذاشت. ♦️زیر سازی کاتسا (مادر تحریم ها) در دولت اوباما آغاز شده بود؛ همچنان که تحریم های سیسادا و آیسا و ویزا، یادگار دولت اوست. مجموعه این تحریم ها در واقع اعلام جنگ با ایران بوده و اقدامات خصمانه آمریکا ادامه خواهد داشت. 🔹از طرف دیگر حتی اگر تحریم های هسته ای هم تعلیق شود -که با اما و اگر روبه روست- انبوه تحریم های پسا برجامی و ضد برجامی سر جای خود است و هیچ تحریم نفتی و بانکی و مالی موثری لغو نخواهد شد. این البته ربطی به اقدامات فریبکارانه (شیرینی آدامسی) ندارد. ♦️اکنون باید از آقای روحانی پرسید که از کدام برجام زنده و سر حال حرف می زند؟ حقوق پایمال شده، یا تعهدات یکطرفه شده ایران؟! 🔹کاری که آمریکایی ها بلدند خدعه و کلاهبرداری است؛ اما روحانی، کاربلد کدام کار است؟ ایستادن پای خطوط قرمز منافع ملی؟ یا کمک به تداوم و تشدید تحریم ها به اعتبار ماندن در توافق به هر قیمت؟! به معنای دوم می توان گفت مادر تحریم ها و مایه زاد و ولد آن، خود برجام است. ♦️از یاد نمی بریم که ترامپ پیش از خروج از برجام، به واسطه خانم موگرینی از روحانی تضمین گرفت که ایران در برجام می ماند و پیمان شکنی آمریکا را پاسخ نمی دهد. 🔹 1500 تحریم این گونه توسط دولت اوباما و ترامپ روی هم انباشته شد تا هر کدام، فرصت باج خواهی جدید باشد. خوش بینانه اگر نگاه کنیم، آن که کار بلد نبود، آقای روحانی بود: با میراث برجامی "تحریم پلاس"؛ "برجام و تحریم به توان ده"!
کلاس چندم بودید که این همه خسارت زدید؟! 🔹آقای روحانی امروز گفت "لایحه بودجه جای ادبیات غیرکارشناسی و شعار نیست. جای حساب و کتاب است. مردم از ما شعار نمی‌خواهند؛ بودجه خوب و زندگی بهتر می‌ خواهند. (پیش بینی فروش) ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت در روز ، یعنی فشار حداکثری شکست خورد. هر کسی چهار عمل اصلی را بلد باشد و کلاس دوم دبستان باشد، می‌تواند محاسبه کند که چه کردید. ما نفت را بر مبنای ۱۱ هزار ۵۰۰ حساب کردیم، شما قیمت دلار را ۱۷,۵۰۰ تومان حساب کردید. اینکه خیلی ساده است آدم ارزش پول ملی را کم کند". ♦️واقعا روحانی، اهل حساب و کتاب دقیق است که تضمین می داد دلار از قیمت 4700 تومان بالاتر نمی رود، اما تا 33 هزار تومان هم گران شد و ارزش پول ملی تا یک هفتم سال 92 سقوط کرد؟! 🔹روحانی و رئیس دفترش، اول سال مردم را تشویق می کردند سرمایه های شان را به بورس بسپارند اما حالا، پاسخگو نیستد و همه کاسه کوزه ها را گردن رئیس بورس شکستند. ♦️آنها درباره گرانی لجام گسیخته نیز همین کار را کردند و وزیر پیشین صمت را قربانی نمودند. براستی رکورد تورم 52 درصدی، جزو حساب کتاب های دقیق روحانی بود، یا هفت برابر شدن میزان نقدینگی و آثار تورمی بالای آن؟ 🔹خروج آمریکا از برجام و تحمیل خسارات هنگفت به ایران، جزو محاسبات روحانی بود؟ یا کاهش فروش نفت به زیر سیصد هزار بشکه در اوایل امسال و تامین کسری بودجه، از طریق گران کردن چند باره کالاها؟ ♦️بر باد دادن 18 میلیارد دلار ذخیره ارزی، رفتاری محاسبه شده و عقلانی بود که رانتی 130 هزار میلیارد تومانی برای یک اقلیت دو سه درصدی درست کرد؟ یا حذف بی سر و صدای ارز تخصیصی برای واردات کالاهای اساسی و تحمیل گرانی به مردم؟ 🔹اگر همه این خسارت ها، با محاسبه و پیش بینی تدارک شده باشد که عین خیانت و جنایت است. اما اگر از سر بی درایتی و عجز در پیش بینی و محاسبه بوده، پس چرا روحانی، لاف حساب و کتاب می زند؟! ♦️او همین چند روز قبل وعده دلار 15 هزار تومانی را داد و با همین اظهار نظر، بورس را به مدت قریب به یک هفته دچار ریزش های بی سابقه کرد. بعد هم که دیدند کار خرابی شده، شایعه استعفای رئیس سازمان بورس را سر زبان ها انداختند. 🔹البته قالیباف اصل، ادعای استعفایش را رد کرد و گفت "استعفا نداده ام. شاید مرا برکنار کنند، اما استعفا نداده ام". با این وجود، او امروز برکنار شد اما ادعا گردید "شورای عالی بورس استعفای قالیباف اصل را پذیرفت"! ♦️چرا باید دیگران قربانی ندانم کاری های آقای روحانی و رئیس دفترش یا آقای نوبخت شوند؟ اگر روحانی درباره نرخ ارز، اهل دقت کارشناسی و محاسبه بود، دوباره مثل زمان مصاحبه با رشیدپور که استارت در رفتن فنر نرخ دلار شد، حرف نمی زند. 🔹تعین قیمت دوباره برای دلار از سوی روحانی در حالی است که همتی رئیس کل بانک مرکزی دیشب گفت: "نمی‌ توانم بگویم قیمت واقعی دلار چقدر است. بگذارید بازار مشخص کند. نرخ ارز را بازار تعیین می‌کند".
🔴 وزیر جوان چرا احضار شد؟‼️ 🔻اطلاعیه دادستانی تهران درباره احضار وزیر ارتباطات 🔹پرونده قضایی آذری جهرمی با شکایت تعداد زیادی از اشخاص حقیقی و حقوقی تشکیل شده اما در متن تقطیع شده منتشره اغلب این موارد اتهامی حذف شده است. 🔹برخی دیگر از عناوین اتهامی متعدد برای وی، نتیجه گزارش‌های نهاد‌های مردم نهاد، ضابطین و ارگان‌های مختلف بوده که بر اساس نص صریح قانون به دلیل مقدماتی بودن تحقیقات و پرونده، از اعلام جزییات آن معذوریم.
🔴 | تحلیف بایدن یا یوم الفرقان‼️ 🔻 | ترامپ به پایان رسید اما این تازه آغاز ماجرا برای بازخوانی توئیت ها و تحلیل هایی مالیخوئیایی است که بوی باروت و خون میداد و در چهار سال گذشته از سوی کاسبان ترس و تهدید، جریان تحریف ، غربگرایان و اقلیت بهاری تکرار میشد. 🔹محمدقوچانی ها ، تاج زاده ها، عبدالرضا داوری ها، زیباکلام هایی که به بهانه ی نعره های ترامپ ، آمدن ناو لینکلن، آوردن بولتون، سفرهای هوک و پمپئو به منطقه بر طبل "جنگ قریب الوقوع " می کوبیدند و با رویای بازگشت شاه سلطان حسین ها ، بزدلانه از دوگانه جنگ و صلح مینوشتند. 🔻رفتار چهارساله ی این جماعت خودباخته در سه سطح قابل ارزیابی است: 1⃣ : در جنگ ادراکی دچار خطای محاسباتی شده بودند. 2⃣ : کاسبان تحریم و تهدید با ستایش ترامپ و ضریب دهی به تهدیدات او آرزوی تداوم حیات سیاسی ترامپ برای فشار بیشتر علیه ملت ایران بودند. همان حقیقتی که بر زبان فائزه هاشمی جاری شد. 3⃣ : این جریان بخشی از جریان تحریف بودند که با تحریف واقعیات و تحقیرملی به دنبال تجویز نسخه سازش و بوسه زدن بر پنجه گرگ بودند. 🔻وجه مشترک سه گانه ی فوق این است که این جماعت در هر حالت مکمل جریان تهدید و تحریم در داخل کشور بوده و قطعه ای از جورچین فشارحداکثری بوده اند. بماند که این تحلیل ها عیار و اعتبار این آقایان همیشه مدعی را هم هویدا ساخت! 🔹 اما در اوج جنگ هشتک ها و رژه ی واژه های و ، خداوند متعال حکمت الهی بر زبان یک مرد الهی جاری ساخت و رهبر بصیر انقلاب فرمود: "جنگ نخواهد شد _ مذاکره نخواهیم کرد" 🔹 اکنون که شیشه حیات سیاسی ترامپ با سنگ الکترال شکست وقت قضاوت و عیارسنجی است: جنگ نشد، مذاکره نکردیم ، آرزوی یک تماس تلفنی به دل ترامپ‌ ماند و حنای فشارحداکثری کمرنگ شد. 🔹بایدن چهره روتوش شده ترامپ است ولی روز تحلیف بایدن برای وجدان های بیدار یوم الفرقان هست
🔴مظلوم نمایی ارتباطات 🔹احضار ربطی به ندارد/ آذری جهرمی یک ماه است که تفهیم اتهام شده است و امروز برای تکمیل پرونده به دادسرا احضار شد 🔹استنکاف از اجرای مصوبات عالی فضای مجازی، دریافت هزینه اضافی اینترنت از مردم تا عدم انجام وظایف قانونی در قبال جرایم سازمان یافته از عناوین اتهامی وی است 🔹یک منبع آگاه گفت، علت احضار وزیر ارتباطات به دادسرا، عدم اجرای مصوبات شورای عالی فضای مجازی و استنکاف از اجرای چندین مصوبّه این شورا با ریاست رئیس جمهور است. 🔹این پرونده‌ بر اساس گزارشات متعدد واصله به قوه قضاییه، از طرف ضابطین و نهادهای مردمی و ارگان های مختلف مبنی بر عدم انجام وظایف قانونی و تخلفات متعدد از جمله از دریافت هزینه اضافی اینترنت از مردم تا عدم انجام وظایف قانونی در قبال جرایم سازمان یافته مانند فروش موادمخدر، سلاح و مهمات و سایتهای شرط بندی و قمار در فضای مجازی بوده است. 🔹پیگیری ها نشان میدهد در سال های اخیر و حتی دوران وزارت آذری جهرمی هیچ دستور قضایی و مصوبه ای مبنی بر فیلتر اینستاگرام صادر نشده است./ روزپلاس ✅‌‌ بصیرت
📍روزنامه شرق 🔺 «شرق» در تیتر یک خود به گمانه‌زنی درباره انتخابات ۱۴۰۰ و کاندیدا‌های احتمالی آن پرداخته است 🔺 این روزنامه اصلاح‌طلب از تمایل اصولگرایان به نامزد ۹۶ یعنی ابراهیم رئیسی خبر داده و با تیتر «شرط آمدن رئیسی» می‌نویسد: «اخیرا یک تشکل اصولگرا از رئیسی برای شرکت در انتخابات دعوت کرده بود و حمیدرضا ترقی هم به برنا گفته در نظرسنجی‌ها، رئیسی بسیار جلوتر از قالیباف است.... ترقی در پاسخ به این پرسش نیز که آیا اصولگرایان از آمدن رئیسی اطمینان دارند، گفت: خیر این‌گونه نیست؛ مگر اینکه اصولگرایان بتوانند فشار زیادی بیاورند تا بتوانند رضایت رئیسی را جلب کنند. به هر حال اگر رئیسی بخواهد وارد انتخابات ۱۴۰۰ شود طبیعتا اصولگرایان باید تلاش بسیاری انجام دهند تا رهبری را راضی کنند که منع را از روی رئیسی برای پذیرش مسئولیت دیگر بردارند 🔺 این گمانه و اظهارات درباره آمدن رئیسی و یا جلو بودن او از قالیباف در حالی مطرح می‌شود که هیچ یک از دو رئیس قوه تا کنون رسما سخنی درباره ورود به انتخابات ریاست جمهوری نگفته‌اند