حمله موشکی به ناوشکن آمریکایی
🔹فرماندهی ستاد مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) از حمله موشکی ارتش یمن به ناوشکن «یو.اس.اس لابون» در دریای سرخ خبر داد، با این حال مدعی شد که این حمله خسارت مادی یا جانی نداشته است.
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland
رسانه صهیونیست: ۵۲۰ هزار اسرائیلی به اختلالات روانی درپی «طوفان الاقصی» دچار شدند
🔹 شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی بامداد چهارشنبه گزارش داد که ۵۲۰ هزار صهیونیست به درمان اختلال استرس پس از حادثه (پیتیاسدی) در پی عملیات ۷ اکتبر و جنگ غزه نیاز دارند.
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland
حماس دریافت پیشنهاد بینالمللی آتشبس در غزه را رد کرد
🔹 جنبش حماس بامداد چهارشنبه گزارشهای رسانهای مبنی بر دریافت پیشنهاد بینالمللی برای تمدید آتشبس در نوار غزه و بازگشت آوارگان را رد کرد.
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland
#امنیت_اقتصادی
🛑 خودروسازی اروپا از تسلا و BYD عقب ماند!
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland
سلاحهای خودکار و هوش مصنوعی
#هوش_مصنوعی
#سلاحهای_خودکار
#رصد_اندیشکده
قسمت سیزدهم
شورای روابط خارجی ایالات متحده آمریکا در مقالهای معتقد است؛ دولتها میتوانند سلاحهای خودمختار را که مردم را هدف قرار میدهند، ممنوع کنند. در دنیایی که بسیاری از رزمندگان یونیفورم نمیپوشند، حتی انسانها نیز اغلب برای تشخیص دقیق غیرنظامیان از سربازان تلاش میکنند. الگوریتمها برای نتیجهگیری اینکه فردی که تفنگ در دست دارد یک مبارز است یا یک کشاورز که از زمین خود محافظت میکند، کار بسیار سختتری خواهد داشت. همچنین احتمال کمتری وجود دارد که یک ماشین بتواند به طور دقیق و قابل اعتماد تشخیص دهد که آیا یک سرباز واقعاً در تلاش تسلیم شدن است یا فقط تظاهر به تسلیم شدن دارد. در نتیجه، تسلیحات خودمختار ضد نفر خطرات بیشتری نسبت به آنهایی دارند که فقط وسایل نقلیه یا تجهیزات را هدف قرار میدهند و آسیبی که این سلاح ها میتوانند وارد کنند بسیار بیشتر از ارزش نظامی آنها است. دولتها میتوانند قبل از فراگیر شدن استفاده از آنها را ممنوع کنند.
✍ ترجمه و تحقیق: علیرضا زمانیان
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland
حضور هوش مصنوعی و ربات بر «کیفیت کار و زندگی» اثر منفی میگذارد
یک مطالعه نشان میدهد: حضور هوش مصنوعی، رباتها و ردیابها در محل کار برای کیفیت زندگی مضر هستند.
گاردین نوشت: طبق یک مطالعه پیشگامانه از «موسسه تحقیقاتی کار» قرار گرفتن در معرض فناوریهای جدید از جمله ردیابها، رباتها و نرمافزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی در محل کار برای کیفیت زندگی افراد مضر است.
این تحقیق از بیش از ۶۰۰۰ نفر تهیه شده و تأثیر چهار گروه از فناوریها که به طور فزایندهای در سراسر اقتصاد رواج پیدا میکنند را بر رفاه تحلیل کرد.
محققان دریافتند که کارگرانی که در معرض سه مورد از فناوریها قرار میگیرند سلامت و رفاه کمتری دارند. این سه مورد عبارتند از: نرمافزار مبتنی بر هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، دستگاه های نظارتی مانند ردیاب های پوشیدنی و رباتها.
در مقابل، استفاده از فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی قدیمیتر مانند لپتاپ، تبلت و پیامرسانی فوری در محل کار، تأثیر مثبت بیشتری بر رفاه دارند.محققان خاطرنشان کردند که یافتههای آنها با تحقیقات قبلی مطابقت دارد که نشان میدهد، «چنین فناوریها ممکن است باعث تشدید ناامنی شغلی، تشدید حجم کار، روتینسازی و از دست دادن معنیداری کار، و همچنین ناتوانی و از دست دادن استقلال شود و در نهایت همه اینها از رفاه کلی کارکنان می کاهد».
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland
سیاست بدون خط خوردگی
آماده جنگ هستهای هستیم
رییس جمهور روسیه به غرب درمورد بروز یک جنگ اتمی هشدار داد.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، رویترز نوشت: ولادیمیر پوتین خطاب به کشورهای غربی گفت: روسیه آماده یک جنگ اتمی است.
پوتین که تنها چند روز پیش از انتخابات ۱۵ تا ۱۷ مارس که مدت ریاست جمهوری او بر روسیه را شش سال دیگر تمدید میکند صحبت می کرد، گفت: برای پیشبرد سناریوی جنگ هسته ای «عجله» ندارد و نیازی به استفاده از سلاح هسته ای در اوکراین نمی بینیم اما به غرب هشدار میدهیم که روسیه از نظر فنی برای جنگ هستهای آماده است و اگر آمریکا به اوکراین نیرو بفرستد، این اقدام تشدید جنگ تلقی میشود.
پوتین 71 ساله در پاسخ به این سوال که آیا این کشور واقعاً برای جنگ هسته ای آماده است، به تلویزیون و خبرگزاری RIA گفت: از نقطه نظر نظامی-فنی، ما البته آماده هستیم. ایالات متحده درک می کند که اگر نیروهای آمریکایی را در خاک روسیه – یا در اوکراین مستقر کند – روسیه این اقدام را به عنوان یک مداخله تلقی خواهد کرد. (در ایالات متحده) متخصصان کافی در زمینه روابط روسیه و آمریکا و در زمینه مهار استراتژیک وجود دارد. بنابراین، من فکر نمیکنم اینجا برای همه چیز عجله داشته باشیم (مقابله هستهای)، اما ما برای این کار آماده هستیم.
جنگ در اوکراین عمیقترین بحران را در روابط روسیه با غرب از زمان بحران موشکی کوبا در سال ۱۹۶۲ ایجاد کرده است و پوتین چندین بار هشدار داده است که در صورت اعزام نیرو برای جنگ در اوکراین، غرب در خطر ایجاد یک جنگ هستهای است.
پوتین، تصمیم گیرنده نهایی روسیه در مورد تسلیحات هسته ای، بار دیگر تاکید کرد که استفاده از سلاح های هسته ای در دکترین هسته ای کرملین بیان شده و سیاست آن شرایطی را مشخص می کند که روسیه ممکن است از سلاح های خود استفاده کند.
پوتین در گفتگو با تلویزیون ریا افزود: سلاح ها برای استفاده از آنها وجود دارد. ما اصول خودمان را داریم. در عین حال روسیه آماده گفتگوهای جدی در مورد اوکراین است. روسیه آماده مذاکره در مورد اوکراین است، اما این مذاکرات باید بر اساس واقعیت باشد – نه بر اساس هوس پس از مصرف داروهای روانگردان.
درحالیکه روسیه و ایالات متحده با اختلاف بزرگترین قدرتهای هستهای هستند و بیش از ۹۰ درصد از سلاحهای هستهای جهان را در اختیار دارند؛ رییس جمهور روسیه افزود: اگر ایالات متحده آزمایش های هسته ای انجام دهد، روسیه ممکن است همین کار را انجام دهد. هرچند این آزمایش لازم نیست ما هنوز باید در مورد آن فکر کنیم، اما من رد نمی کنم که بتوانیم همین کار را انجام دهیم.
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland
هیتلر با حمایت اشکونازی ها جنگ جهانی دوم را به راه انداخت .
#بصیرت_دفاعی
دروغ هلوکاست برای پوشاندن حقیقت تاریخ ساخته شد تا هم برای رژیم صهیونیستی مظلومیت تاریخی بسازند و هم اهداف صهیونیست جهانی را پیاده نمایند .رژیم فاشیست آلمان یک رژیم الیگارشی اشکنازی بود و هم اکنون همان رویه رژیم هیتلر را رژیم غاصب صهیونیستی تکرار میکند .در جنگ جهانی دوم گروهی از نخبگان آلمانی به آمریکا گریختند و فناوری های پیشرفته آلمانی را به آمریکایی ها دادند و جهان را دو قطبی کردند و جنگ گرگها برای قدرت آغاز شد
و با حمله هسته ای آمریکا به ژاپن و تسلیم ژاپنیها جنگ پایان یافت .
گروه آزوف در اوکراین به دنبال کودتا در اوکراین و بازگشت حکومت اشکنازی ها می باشد و هراس روسیه از قدرت گیری این گروه در اوکراین می باشد و علت حمله روسیه به اوکراین تهدید یک فرمانده آزوف به ساخت سلاح اتمی برای حمله به روسیه بود .
✍محمدرضا قمری
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland