نمایندۀ ایران در شورای امنیت: ایران تا نابودی کامل تروریسم، از سوریه حمایت خواهد کرد
🔹حملۀ تروریستها به حلب، حملۀ آشکار به حاکمیت سوریه است و عواقب اقدامات تحریرالشام، متوجه آمریکا و کشورهای غربی هست که حمایت نظامی از آنها میکنند.
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland
🔷کتاب «خون دلی که لعل شد؛ سلول شمارهی ۱۴»، خاطرات و زندگینامهی آیتالله خامنهای را در دوران مبارزه با رژیم دستنشاندهی استکبار (پیش از پیروزی انقلاب اسلامی) روایت میکند. این اثر ترجمهی انگلیسی کتاب «انّ مع الصبر نصرا» است که پیش از این به زبان عربی منتشر شده بود و نسخهی فارسی آن با عنوان «خون دلی که لعل شد»، به قلم محمدعلی آذرشب گردآوری و توسط محمدحسین باتمان غلیچ به فارسی بازگردانی شدهاست.🌷
🔹قسمت هشتم👇
@siasiland
تحکیم روابط میان اعضای جبهه مقاومت پس از ۷ اکتبر ۲۰۲۳
#عملیات_طوفان_الاقصی
#عملیات_وعده_صادق
#قدرت_مقاومت
#قیام_مظلوم
#حزب_الله_لبنان
#جبهه_مقاومت
1️⃣ تغییر جهت گیری پس از 7 اکتبر همچنین باعث تقویت روابط نزدیکتر میان برخی از اعضای محور مقاومت شده است. برای چندین سال، حوثیها تنها حضور اسمی در عراق داشتند و تنها یک نماینده در بغداد داشتند. کار آن فرستاده بیشتر نمادین به نظر میرسید تا محتوایی. با این حال، حوثیها در پاسخ به حملات اسرائیل علیه حماس و حزبالله همکاریهای خود را با حزب الله لبنان عمیقتر کردند. این همکاری تشدید شده شاهد افزایش در اشتراک تسلیحات و عملیات مشترک بود و توانایی تقویت شده برای حمله به اسرائیل را به نمایش گذاشت.
2️⃣ اعضای این محور همچنین پس از ترور شهید نصرالله در ماه سپتامبر، در فراسوی مرزها به طور هماهنگ با یکدیگر همکاری کردند. پس از شهادت او، دهها تن از نخبگان اقتصادی حزب الله و خانواده هایشان به جنوب عراق نقل مکان کردند و با کمک اسد از طریق زمین از طریق سوریه سفر کردند. آنها به سرعت مکانهایی را برای اسکان یافتند، زیرا حزب الله پس از مرگ سلیمانی فعالیتهای تجاری خود را در عراق افزایش داده بود، از جمله سرمایهگذاری در زیرساختها، زمین و مجتمعهای مسکونی. این پیوندهای اقتصادی به نخبگان حزب الله اجازه داد تا از خط مستقیم آتش در لبنان خارج شوند و در عین حال به درآمدزایی ادامه دهند. یک بار دیگر، ارتباطات فراملی محور، یک راه نجات حیاتی برای اعضای آن در یک دوره دشواری عمیق ایجاد کرد.
✍ ترجمه و تحقیق: علیرضا زمانیان
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland
نزدیک به دو سه هزار نفر از شیعیان نبل و الزهرا که روستاها و اراضی خود را به سمت حلب و بعد از آن به السفیره ترک کردند در این منطقه به اسارت تروریست های تکفیری در آمدند
افرادی که مستقیما از آن منطقه خبر می دهند، می گویند معلوم نیست تروریست ها چه برنامه ای برای اسرا دارند
پیشروی جدید شورشیان دقیقاً نشانه ای از نوعی ضعف در اتحاد اسد با ایران است که ابتکار عمل امارات و آمریکا قصد بهره برداری از آن را دارد. اما اگر اسد از کمک ایران برای یک ضد حمله استقبال کند، این می تواند تلاش ها برای ایجاد فاصله بین آنها را پیچیده کند.
✍کافی
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland
فاطمه (س) ؛ مجاهد تبیین گر
در سال های اخیر در کلام رهبری واژه جهاد تبیین را بسیار شنیده ایم . ایشان در دیدار با مردم قم در دی ماه ۱۴۰۱ می فرمایند : «دشمن در رأس نقشههایش تبلیغات است؛ به قول خودشان پروپاگاندا است. علاجِ پروپاگاندا «تبیین» است، تبیین حقیقت از زبانهای مختلف، از حنجرههای مختلف، با تعبیرات مختلف، با ابتکارات مختلف.»
بعد از شهادت پیامبر(ص) افرادی معلوم الحال در مکانی به نام سقیفه شورایی تشکیل دادند و از بین خود خلیفه ای انتخاب کردند . حضرت زهرا(س) هنگامی که دیدند در حق امام زمان خود ظلم شده به پا خاستند و با خطبه و کلام خود از امام زمان خود دفاع نمودند . پس می توان حضرت زهرا(س) را جزء پیشگامان حرکت جهاد تبیین دانست و این حرکت اینقدر در پیشگاه الهی ارزشمند بود که جان خویش را در این راه دادند.این حرکت سیاسی صدیقه طاهره (س) درسی است برای رهپویان مسیر اهلبیت (علیهم السلام ). لذا ما هم بایدبه سیره آن حضرت تأسی کرده و در مسیر جهاد تبیین از زخم زبان ها و گزند های احتمالی نهراسیم و با جهاد تبیین ، امام زمان و نائب او را یاری نماییم .
✍ سید کاظم طباطبایی
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland
حکومت نظامی در کرهجنوبی هنوز لغو نشده است
🔹شبکه تلویزیونی YTN گزارش داد که حکومت نظامی در کرهجنوبی تا زمان صدور فرمان لغو آن توسط رئیس جمهور در این کشور باقی خواهد ماند.
🔹در عین حال، رئیسجمهور کرهجنوبی طبق قانون اساسی موظف است پس از گرفته شدن چنین تصمیمی توسط پارلمان، حکومت نظامی را لغو کند.
🔹کاخسفید به دنبال اعلام حکومت نظامی از سوی رئیسجمهور کرهجنوبی، اعلام کرد که به طور جدی نگران این مساله است.
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland
🔺🔻نماینده سوریه: حملهٔ تروریستها عملیات مشترک ترکیه و اسرائیل است
نماینده سوریه در شورای امنیت:
🔹حملهٔ تروریستها به شمال سوریه با افزایش حمایت خارجی از آنها با تجهیزات و تسلیحات سنگین و باکیفیت همراه بود که آنها را قادر به ورود به بخشهای وسیعی از حلب کرد.
🔹این حمله بدون چراغسبز و دستور عملیات مشترک ترکیه و اسرائیل امکانپذیر نبود و زمینه را برای حملات مکرر اسرائیل فراهم کرد.
🔹فارس
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland
روابط اعراب با دولت جدید ترامپ
اگر در دوره نخست دولت ترامپ، رژیم های عربی روابط نزدیکی را با ایالات متحده امریکا ترتیب داده و در پی انتفاع از آن بودند، به نظر می رسد در دوره دوم دولت او شاهد تحولات مهمی در این رابطه باشیم. به صورت کلی رژیم های عربی در فاصله چهار سال گذشته رویکرد واقع بینانه تری نسبت به مسائل و تحولات منطقه ای یافته اند و همین امر احتمال تجدید نظر آنها را افزایش می دهد. این رژیم ها نسبت به سیاست های منطقه ای امریکا با بدبینی و البته احتیاط بیشتری می نگرند. تمایل این رژیم ها به سمت همکاری با قدرت های نوظهور و مستقل جهانی نیز افزایش یافته است. ضمن آنکه تردید آنها نسبت به سیاست های امریکا، به ویژه در دوره بایدن، به شدت افزایش یافت. بنابراین اعراب در دوره جدید ترامپ، محتاط تر از قبل به همکاری با واشنگتن روی آورده و البته امتیازهای مهم امنیتی و نظامی پررنگی را از آن مطالبه خواهند کرد.
✍دهقانی
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
آینده روابط بن سلمان و ترامپ؟
محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی در دولت اول ترامپ، مناسبات بسیار نزدیکی با واشنگتن برقرار نموده و از آن برای پیشبرد سیاست ضد ایرانی خود استفاده می کرد. با تحولات پدید آمده در خلال جنگ یمن و سپس تنش زدایی در مناسبات تهران و ریاض، به نظر می رسد که روند گذشته تا حدود زیادی متحول شده است. بن سلمان اکنون با واقع بینی به مناسبات منطقه ای چشم دوخته و برای پیگیری سیاست های توسعه محور خود به دنبال تنش زدایی های منطقه ای است. در این رابطه بن سلمان احتمالاً از مناسبات نزدیک خود با ترامپ برای جلوگیری از اوج گیری تنش های منطقه ای و آسیب وارد شدن به منافع اقتصادی ریاض استفاده کند. بنابراین می توان از تحول در رویکرد بن سلمان به تحولات منطقه ای در دوره جدید ترامپ سخن گفت که ممکن است به مثابه اهرم فشاری مطمئن برای تأثیرگذاری بر سیاست های منطقه ای ایالات متحده در نظر گرفته شود.
✍ دهقانی
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
انتقال انرژی و امنیت سوریه
یکی از راه های انتقال انرژی به اروپا، سوریه می باشد. مسئله انرژی و انتقال آن به غرب یکی از مهمترین مسائل خاورمیانه است. همین مسئله باعث شده بعضی از کشورها به دنبال تسلط یا بی ثباتی در سوریه باشند. امنیت و ثبات در سوریه برای کشورهایی مانند ترکیه که به دنبال تبدیل شدن به هاب انرژی خاورمیانه هستند، به شدت خطرناک است. هر کشوری که نزدیک اروپا است سعی می کند حلقه واسط انتقال انرژی به اروپا باشد. لذا ترکیه و اسرائیل خواهان بی ثباتی و نا امنی در سوریه هستند .
✍سعید اله بخش
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND