🎯تحلیل روز؛
(آگاهی تهران از نقاط ضعف ترامپ)
تناقض در مواضع آمریکا در برابر ایران وجود دارد. کاخ سفید خواستار کاهش نفوذ منطقه ای و کنار گذاشتن برنامه موشکی ایران،بدون امتیاز دادن به تهران است. بولتون،پمپئو،عربستان و رژیم صهیونیستی ، ایران را تهدیدی وجودی برای خود می دانند، اما هر درگیری نظامی دیگری که آمریکا را درگیر کند،رئیس جمهور فعلی آمریکا را از لحاظ سیاسی خواهد کشت. این موضوعی است که تهران به خوبی آن را درک کرده است. نتیجه فشار به ایران تسلیم نیست بلکه خروج از توافق هسته ای خواهد بود. ایران غنی سازی اورانیوم خود را در مقیاس بالاتر آغاز کرده است. سه کشور اروپایی تقسیم کار نموده اند که انگلستان پلیس بد باشد،فرانسه و آلمان هم به دنبال تشدید دیپلماسی برای عقب گرد تهران هستند. تشدید تحریم ها و فشار اقتصادی آمریکا جواب نمی دهد و ایران با سیاست مقاومت به راه خود ادامه خواهد داد.
✍️سعید اله بخش
@siasiland
دلایل خروج امارات از ائتلاف با سعودی ها در جنگ یمن
۱. امارات مدتی است که تلاش می کند تا از باتلاق یمن خود را خارج کند. امارات سعی می کند تا 90 هزار نیروی تروریستی را که در یمن آموزش داده، در جنگ یمن به کار گیرد و تغییر استراتژی دهد.
۲. ترس از مورد هدف قرار گرفتن فرودگاه های امارات توسط پهپادهای انصارالله و موشک های آن ها یکی دیگر از دلایل خروج از ائتلاف با عربستان در جنگ یمن می باشد؛ امارات میترسد که اقتصادش آسیب بیشتری دیده و حتی امنیت آن نیز در سطح بالاتری به مخاطره افتد.
۳. فشارهای بین المللی به علت تجاوزات ضد حقوق بشری این ائتلاف ضد غیرنظامیان یمن و نیز رسوایی هایی که در زندان های تحت مدیریت امارات اتفاق افتاده است از دیگر دلایل می باشد.
۴. پیش از این امارات در جهان به عنوان کشوری معرفی شده بود که در حال پیشرفت و توسعه است؛ اما پس از شرکت در فاجعه انسانی یمن، این تصویر به شدت آسیب دید.
۵. وجود اختلافات میان عربستان و امارات بر سر چگونگی ادامه جنگ در یمن از دیگر دلایل امارات برای خروج از یمن است.
✍️حامد شرف الدین
@siasiland
#ایستگاه_مطالعه
#نفوذ
قسمت42
راه کارهای رفع دین گریزی و گرایش به فرهنگ بیگانه
🔶 تقویت بینش دینی جوانان و شناساندن فرهنگ غرب به آنان
در مواردی دین چنان به جوان معرفی می شود که گویی مانع ارضای نیازهای اوست. چنین تصویری در نهایت، به دین گریزی می انجامد. جوان در شرایطی قرار دارد که انواع غرایز، به ویژه غریزه لذت طلبی، در او به نقطه اوج رسیده و عوامل بیرونی نیز او را احاطه کرده است.
حال اگر دین به گونه ای ترسیم شود که گویی مانع ارضای غرایز اوست و راه کاری برای ارضای آنها ندارد، طبیعی است که نسبت به دین گریزان می شود و دین پذیری را مساوی با سرکوب غرایز خود می انگارد.
افزون بر آن، روحیه استقلال طلبی، حرّیت و قطع وابستگی، از جمله ویژگی های روحی جوان است. او یک دوره گذار از وابستگی به استقلال را طی کرده و می خواهد با اراده آزاد خود انتخاب کند.
او از هر مانعی ـ هر چند ـ تخیّلی گریزان است و می خواهد در رفتار، گفتار، تفکر و انتخاب آزاد باشد.
گرچه عدم تربیت صحیح روحیه استقلال طلبی و پیروی بی چون و چرا از غرایز و لذت طلبی افراطی، برای جوان بسیار خطرناک است، اما در بدو امر، هر چیزی که بخواهد محدودیتی برای او ایجاد کند امری ناخوشایند تلقّی می شود، مگر اینکه راه کارهای دین برای ارضای سالم غرایز به خوبی برای او ترسیم شود.
✍️جهانگیری
@siasiland
#آن_است_شيوه_حكومت (9)
اين فرماني است از بندۀ خدا، علي، اميرالمومنين به مالك اشتر، فرزند حارث، در عهدي كه با او مي بندد، زمانيكه ولايت مصر را به او مي سپارد:
و چنان باش که مطلوبترین اندوخته در نگاهت، ذخیره عمل صالح باشد.
آنچه از دوران تصدی مقام برایت می ماند، کارهای خوبت باشد.
@siasiland
🚩همتی: بازار ارز از ثبات نسبی برخوردار است؛ از ارز تک نرخی استقبال میکنیم
رئیس کل بانک مرکزی در مشهد:
🔹این تصور که بانک مرکزی در شرایط فعلی میتواند به راحتی همه نیازهای ارزی کشور را تامین کند نادرست است.
🔹به راحتی میگفتند که ارز بعد از عید به 40 تا 50 هزار خواهد رسید اما با کنترل شرایط، این اتفاق نیافتد و قدرت نظام جمهوری اسلامی برای دشمنان به اثبات رسید.
🔹 از ارز تک نرخی استقبال میکنیم، نظرکارشناسی بانک مرکزی هم همین است اما در شرایط فعلی که با هجمه سنگین اقتصادی مواجه هستیم، این کار نتیجه مثبتی نخواهد داشت
🔹در حالی که بازار ارز به آرامش و ثبات خوبی رسیده و تورم نقطه به نقطه کاهنده شده است، ایجاد شوک جدید کار عاقلانه نیست.
🔹قرار نیست کسری 100 هزار میلیارد تومانی دولت را بانک مرکزی با چاپ پول تامین کند
@siasiland
#رشد_اقتصادی_عربستان_نصف_شد
قسمت اول
تریدینگ اکونومیکس می نویسد: رشد سه ماهه نخست بزرگترین صادرکننده نفت جهان در حالی به ۱.۶۹ درصد رسیده است که این رقم در مقایسه با رشد ۳.۵۹ درصدی سه ماهه پایانی سال گذشته، کمتر از نصف شده است.
میزان واردات این کشور ۱ درصد و میزان صادرات ۵.۱ درصد افزایش پیدا کرده است. بخش بزرگی از افزایش صادرات عربستان مربوط به افزایش تقاضای واردات نفت از این کشور در پی اعمال تحریمهای آمریکا بر ضد بخش نفتی ایران بوده است. از سوی دیگر دولت عربستان نیز مخارج خود را افزایش داده است و در مقایسه با سه ماهه قبل، آن را ۱.۵ درصد افزایش داده است.
دیگر عامل مهم رشد اقتصادی عربستان در نخستین فصل امسال مربوط به مخارج خانوار با رشد ۴.۸ درصدی بوده است در حالیکه این رقم در سه ماهه پایانی سال گذشته تنها ۰.۱ درصد بود.
بخش معدن بیشترین کاهش رشد را داشته است به گونهای که رشد آن از ۶.۴ درصد به تنها ۱ درصد رسیده است. بخش کشاورزی و شیلات عربستان نیز با کاهش رشد از ۰.۸ درصد به ۰.۷ درصد مواجه شده است.
✍ حامد شرف الدین
@siasiland