#آن_است_شيوه_حكومت (29)
اين فرماني است از بندۀ خدا، علي، اميرالمومنين به مالك اشتر، فرزند حارث، در عهدي كه با او مي بندد، زمانيكه ولايت مصر را به او مي سپارد:
و مردم هرگز شبيه خواص و اطرافيان نيستند:
كه هنگام آسايش و رفاه، بيشترين بار را بر دوش حاكم بگذارند.
و هنگام سختي و بلا، كمترين كمكي به او برسانند. و رعايت انصاف را بدترين كار بدانند. و هرچه را كه مي خواهند با ستم بستانند.
و در قبال عطا و بخشش، نا سپاسي كنند.
و هنگام منع و محدوديت، عذرت را نپذيرند.
و در سختي هاي روزگار كم طاقتي كنند.
@siasiland
🔸واکنش گرینلندیها به قصد ترامپ برای خرید این کشور
🔹تصمیم دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا برای خرید منطقه خودمختار گرینلند واکنش شدید مردم این کشور را در پی داشته و آن را احمقانه خواندند.
@siasiland
وضعیت ونزوئلا و بحران این کشور؛
بخش سیزدهم:
۴۰. گواییدو چون نتوانست برنامه راهبردی یا حتی برنامه کاربردی برای خروج کشور از بحران برسازی شده ارایه کند, حامیان او و بسیاری از مردمی که به خروج از بحران, بازگشت آرامش, زندگی خوب و آینده ای روشن روی گواییدو حساب باز کرده بودند, از گرد او خارج شده و دست از حمایت وی کشیدند.
۴۱. ارتباطات پیدا و پنهان گواییدو با مسوولان وزارت خارجه آمریکا و عوامل سازمان سیا و... دلیل دیگری بود تا مردمی که تصور می کردند او به دنبال حفظ و بقای انقلاب بولیواری است, سلب اعتماد کنند.
۴۲. گواییدو پیشنهادهای دولت مادورو برای مذاکره را بدون هیچ دلیلی رد می کرد که این نیز ازجمله دلایل سلب اعتماد مردم از وی بود. زیرا مردم متوجه شدند او دستورات مقامات آمریکایی را اجرا می کند, نه خواست مردم ونزوئلا را. ادامه دارد... ۲۲/۵/۱۳۹۸
یوسفی
@Siasiland
#جنگ_شناختی
(قسمت سیزدهم ) : اختلال دستگاه محاسباتی - اتکا به مشاهدات و محسوسات
اختلال و خطا در دستگاه محاسباتی ، می تواند در عدم دریافت داده های واقعی و کافی صورت پذیرد. در مورخ ۱۳۶۹/۰۶/۲۹ مقام معظم رهبری، بدبختی بشریت را در نداشتن اطلاعات و داده های کافی برای انجام شناخت و محصور کردن همه حقیقت در مشاهدات و محسوسات بیان می دارند و عدم اعتقاد به غیب ، را یکی از عوامل مهم در اختلال دستگاه محاسباتی بر می شمرند . معظم له می فرمایند " بدبختی بشر آن وقتی است که همهی حقیقت را در مشاهدات و محسوسات خودش محدود و محصور کند؛ مثل مادّیین و بسیاری از غیرمادّیینِ غافل. این فرد غافل، مادّی هم نیست، معتقد به خداست؛ اما با اینکه به خدا اعتقاد دارد، ولی شعور ندارد که این اعتقاد، با اعتقاد به اصل غیب و فعل و انفعالات و علل و معالیل غیبی ملازم است. اگر ما معتقد به غیب نباشیم، یا درک درستی از آن نداشته باشیم، نتیجه این میشود که محاسبات مادّی میکنیم، به معادلات و مبادلات مخلوق انسان، صددرصد دل میبندیم و اتکا میکنیم؛ همینهایی که میبینید صدی هشتاد یا صدی پنجاهش، غلط در میآید. "
بعنوان نمونه در خصوص اختلال دستگاه محاسباتی معظم له نمونه هایی از شکست دشمن مادی علیه انقلاب اسلامی را بر می شمارند "آن کس که همهی جوانب را ملاحظه میکند، بعد مثلاً به طبس و یا به مرزهای غربی و جنوبی ماحمله میکند، کجای کارش اشکال دارد؟ آیا در محاسبات مادّیش، یک نقطهی غلط هست؟ نه، محاسبات مادّی، تا آنجا که درک فعل و انفعالات مادّی به انسان میدهد، درست است. روی پول و آدم و ابزار و سیاست و تبلیغ و حمایتها حساب کردن، اجزا
🔸لاریجانی رئیس مجلس در نطق پیش از دستور:
🔹جنگ ۳۳ روزه، پرونده توهمی خاورمیانه جدید را که آمریکاییها طراحی کرده بودند، به پروژه خاورمیانه مقاومت تبدیل کرد.
🔹در روزهای گذشته ایستادگی و صلابت ملت ایران جلوهای از جَلَوات خود را نشان داد، انگلیسیها فهمیدند که شرایط امروز ایران شرایط گذشته نیست که با دسیسه بتوانند قدرت نمایی کنند و محبور شدند از ثروت دریایی خود دست بردارند.
🔹برای یک کشور که ادعای ابرقدرتی میکند خجالتآور است که وزیر خارجه، وزارت اطلاعات و صداوسیمای ایران را تحریم کند.
🔹مثلا این اقدامات، قدرت شما را نشان میدهد یا بیچارگی و درماندگی شما را نشانگر است؟ اگر فکر میکنید این کارها قدرتنمایی است، بدانید همه ملت ایران در برابر شما ایستاده اند؛ همه را تحریم کنید تا بفهمید حادثهای رخ نمیدهد.
@siasiland
⚡️⚡️⚡️⚡️آزادی نفتکش گریس 1
پس از چهل روز از دزدی دریایی انگلیس در جبل الطارق دادگاه عالی جبلالطارق سرانجام عصر روز پنجشنبه ۲۴ مرداد، رای به رفع توقیف گریس ۱ داد.
پیشتر نیز وی مورالیدهارا، معاون وزیر خارجه هند، در توییتی از آزادی ۲۴ خدمه هندی نفتکش گریس ۱ خبر داده بود.
انگلیس و دولت جبل الطارق در نهایت به خواست برحق ایران تن درداد.
این موضوع پس از توقیف قانونی کشتی نفتکش انگلیس در خلیج فارس وارد ابعاد جدیدی شده بود.
چهارشنبه شب آمریکا ایمیلی به دولت جبل الطارق ارسال نمود که این توقیف را ادامه دار نماید.
اینکه دولت جبل الطارق به این درخواست وقعی ننهاد و در نهایت کشتی رفع توقیف شد.
میتواند متضمن این تحلیل باشد که انگلیس از تنش بیشتر با ایران می پرهیزد.
و آمریکا که آمر این توقیف بود در نهایت شکست خود را در این بحران سازی پذیرفت.
✍️علی خوش خلق
@Siasiland
#ایستگاه_مطالعه
#نفوذ
قسمت67
پس از بررسی انواع نفوذ و بررسی نفوذ فرهنگی ،کاراکترهای نفوذ فرهنگی ،راهکارهای نفوذ فرهنگی وارائه ی راهکارهای مقابله با نفوذ فرهنگی به این نتیجه رسیدیم که مهم ترین نوع نفوذ نفوذ فرهنگی است که اگر نفوذ فرهنگی اتفاق بیافتد سایر انواع نفوذ نیز به راحتی اتفاق میافتد. یکی دیگر از انواع نفوذ که قرار هست با همدیگر بررسی کنیم نفوذ سیاسی است.
از ویژگیهای مهم نفوذ در این سطح و با این نگاه عبارت است از: ارتجاع و محافظه کاری در بازگرداندن ساختارهای
سیاسی فاسد گذشته، اصلاحات صوری و ظاهری، تطمیع و تهدید نیروهای سیاسی و بازسازی نیروهای ضدانقلابی.
ما در نفوذسیاسی یک تغییر نگرش سیاسی در غالب مردم و افراد تصمیم گیرنده در کشور مشاهده میکنیم که این نگرش همان نگرش خواسته شده ی دشمن است،که باعث میشود رفتار استراتژیک و تصمیم های استراتژیک این برهه با برهه ی قبل از نفوذ متفاوت باشد.
✍️جهانگیری
@siasiland
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:
🔹در آستانه ساخت موتورهای هواپیما و بالگردهای روز دنیا قرار داریم.
🔹در آستانه دستیابی به خودکفایی کامل در این سامانه های ارزشمند هستیم.
🔹ساقط کردن پهپاد فوق پیشرفته متجاوز آمریکایی حیرت و شگفتی جهانیان حتی کشورهایی که در حوزه پدافندی پیشرو هستند را به همراه داشت.
@siasiland
نزدیک تر شدن مواضع
نیکولای پاتروشف دبیر شورای امنیت روسیه 13 اوت در ایروان با نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان در مورد امور مربوط به احیای صلح و کمک به ملت سوریه صحبت کرد.
به غیر ازامور مهم بينالمللي، همچنین توسعه همکاری روسيه وارمنستان درحوزههای امنیتی، اقتصادی و سرمایه گذاری بررسی شد.
نخست وزیرارمنستان طی ملاقات پیشرفت پویای روابط دوکشورو همچنین ماهیت سازنده گفتگوی آنهاراموردتأکیدقرارداد. طبق گزارش بخش مطبوعات دولت ارمنستان، پاتروشف و پاشینیان همچنین امور مربوط به حل و فصل مسالمت آمیز درگیری ناگورنو قرهباغ، حفظ توازن و ثبات در منطقه و مسائل امنیت بینالمللی و منطقهای را بررسی کردند.
ملاقات پاتروشف و پاشینیان بخش نهایی مشورتهای امنیتی دو روزه در ایروان تحت نظارت شوراهای امنیت دو کشور بود.
رشید نورگلییف معاون دبیر شورای امنیت ضمن اشاره به مواضع نزدیک دو کشور و همکاری آنها، گفت "از طرف ارمنی بخاطر حمایت و همراهی با قطعنامههای مهم پیشنهادی روسيه درمجمع عمومی سازمان ملل" قدردانی کرد.دو کشور همچنین در چارچوب سازمان امنیت وهمکاری اروپا همکاری خوبی دارند
✍️ مجید سهیلی
@siasiland
هواپیماهای جنگی چینی و روسی به طور فزاینده ای در حریم هوایی كره جنوبی ظاهر می شوند. این اقدامات به پكن و مسكو اجازه می دهد تا سیستم دفاع هوایی یا پدافندی آمریكا و متحدان آن را در منطقه آزمایش كنند. فعالیت های هوایی در حالی صورت می گیرد که پکن و مسکو تقویت اتحاد نظامی خود را در دستور کار دارند.
در این راستا، شبه جزیره کره بار دیگر مانند گذشته در عصر جنگ سرد محلی برای تحرکات نظامی شده است.
بسیاری از این مانورهای هوایی قوانین بین المللی را نقض نمی کنند و فقط صبر واشنگتن را به چالش می کشند، زیرا برای پکن یا مسکو بسیار کمتر معمول بود که چنین پروازهایی را در این دهه انجام دهند. در ماه گذشته هنگامی که یک هواپیمای تحت کنترل روسیه - که همراه با بمب افکنهای هسته ای چینی پرواز می کرد - وارد فضای هوایی کره جنوبی شد.
تغییر الگوی گشت های هوایی چین و روسیه موجب پیچیده شدن روابط توکیو و سئول نیز می شود، زیرا این دو متحده آمریکا در آن مناطق اختلافات ارضی دارند. همچنان که دو کشور بر سر پاسخ دادن به این نقض ادعاهایی را مطرح کرده اند.
✍️ سید حامد موسوی
@siasiland