🔸نتانیاهو نشست اضطراریِ نظامی تشکیل داد
🔹️بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر صهیونیستها، امروز (شنبه) جلسهای اضطراری تشکیل داد تا به تنشهای ایجاد شده از سلسله حملات راکتی به شهرکهای صهیونیستی در اطراف نواز غزه رسیدگی کند.
🔹️این نشست در وزارت جنگ رژیم اشغالگر انجام شد و در آن مقامات نظامی از این رژیم از جمله «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک، «بنی گانتس» وزیر جنگ، «امیر اوهانا» وزیر امنیت عمومی، رئیس شینبت و دیگر مقامات، حضور داشتند.
این نشست در حالی برگزار شد که ساعاتی پیش اعلام شد سفر آویو کوخاوی به آمریکا به سبب تنشهای اخیرمیان این رژیم و غزه به تعویق افتاده است.
@siasiland
اخبارک
- رئیس جمهور: متاسفانه بیشتر استانها در مسیر پیک کرونا هستند
- عراقچی فردا به کمیسیون امنیت ملی مجلس میرود
- قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه خبر داد؛ انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان
- سخنگوی کاخ سفید، اسرائیل در جریان مذاکرات برای احیای برجام قرار گرفته است.
- تشدید تنش در روابط آمریکا و روسیه/ آمریکا هم کاردار سفارت روسیه را احضار کرد
- سفر محرمانه رئیس سازمان «سیا» به افغانستان
- رسانه های غربی: بایدن به رسمیت شناختن نسل کشی ارامنه را به اردوغان اطلاع داد
- جبهه مردمی آزادی فلسطین ۳۶ راکت به شهرکهای صهیونیستنشین شلیک کرد
- حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه
- ادامه درگیریها در قدس اشغالی/گردانهای عزالدین قسام: صبر ما را محک نزنید
- رهبر جریان آزاد ملی لبنان: حریری از زیر بار مسئولیت فرار نکند/ عون معتمدترین فرد برای لبنان است
- دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق: شیوه افغانستان تنها راه اخراج آمریکاییها از عراق است
- دولت سعودی یک مسجد دیگر شیعیان را تخریب کرد
- تایید غرق شدن زیردریایی گمشده اندونزی
- بیش از ۱۰۰ کشته در موج جدید خشونتها در اتیوپی
@siasiland
با_فرشتگان
صبح امروز را با نام خدا و یاد و خاطره شهید مهدی زین الدین آغاز می کنیم .
@siasiland
#رمضان_ماه_خدا
▪ به احسان و اطعام و انفاق به مستمندان در ماه مبارک رمضان بسیار سفارش شدهاست و از سوی دیگر گرسنگی و تشنگی روزه موجب درک رنج مستمند میگردد، و بدین ترتیب ثروتمند به فقیرنزدیک میشود،و احساسها رقّت مییابد و احسان و انفاق فزونی میگیرد و جامعه کمک به همنوع را میآموزد.
▪«مواسات» یعنی سهیم ساختن برادران در رزق و روزی، و رمضان را بهمین جهت ماه مواسات نامیدهاند.
▪تا مسلمانان به احسان نسبت به هم بپردازند و با تمرین بر این صفت ارزندۀ انسانی، جامعه را از حقد و کینه برهانند، و برادر وار، در کنار هم از نعمت های الهی بهره بگیرند؛ و شایسته است که روزهداران به همۀ این نکات انسانی روزه توجه کنند، بکوشند واقعاً فریضه روزه را آنچنان که باید بجا آورند و ماه مبارک رمضان را آنچنان که سزاوار این ماه است بسر آورند تا همگان از برنامههای سازندۀ اسلامی بهرهمند شوند.
@siasiland
#انتخابات_و_رفع_موانع_تولید (قسمت اول)
به رسم هر ساله، رهبر معظم انقلاب شعار سال جدید را، انتخاب کردند. معظم له با برشمردن برخی از موانع، به تبیین و ترسیم چگونگی رفع موانع پرداختند. جالب است بدانیم از دیدگاه تولیدکنندگان، بهترین پشتیبانی از تولید نیز، رفع موانع تولید می باشد. ابتدا به برخی از مهمترین موانع رونق تولید اشاره می کنیم، موانعی نظیر: واردات بی رویه، قوانین دست و پاگیر، ساختارهای معیوب بانکی و مالیاتی، قاچاق کالا، نقدینگی بیش از اندازه و ...
البته هر یک از موانع مذکور، به نوبه خود، چرخه تولید را با مشکل مواجه می کند، اما به نظر می رسد، ریشه مشکل جای دیگر است، مشکلی که اگر رفع گردد، رفع سایر موانع نیز تسهیل خواهد شد. در اینجا لازم است برای هضم هر چه بهتر مشکل اساسی، به نکاتی مهم اشاره شود، نکته اول اینکه براساس نظرات اندیشمندان غربی توسعه، مهمترین راه رسیدن به توسعه واقعی، تکیه به ظرفیت های داخلی می باشد.
✍سید حامد موسوی صمد
@siasiland
ظریف: آمریکا مازاد واکسن دارد
وزیر امور خارجه:
همهگیری جهانی کووید۱۹ نیاز به واکسیناسیون جهانی دارد اما به دلیل تحریمها و تروریسم پزشکی علیه ایرانیان و سوءنیتها نسبت به فلسطینیها، بسیاری از روند واکسیناسیون جهانی کنار گذاشته شدند که به تنهایی با این ویروس مقابله کنند.
ایالات متحده آمریکا مازاد واکسن دارد.
@siasiland
سیاست خارجی آمریکا
واقعیت های تلخ دیپلماسی در برابر بایدن قرار گرفته اند
بایدن در هفته های اخیر سیاست خارجی خود را بیش از حد فعال کرده است. او نسبت به چندین کشور از جمله روسیه، ایران، چین و عربستان واکنش هایی داشته که عملا سمت و سوی واقعی سیاست گذاری های او در زمینه بین الملل را فاش می کند.
تنها در هفته های اخیر شاهد خبر خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان تا 11 سپتامبر ، تحریم های روس ها و تعامل عمده با چین در زمینه کنترل آب و هوا و تلاش برای بازگشت به برجام با ایران رسانه ای شد. هریک از این کشورها پاسخ قابل توجهی به سیاست گذاری های دولت جدید آمریکا داده اند.
چالش دولت بایدن در آینده مقابله با کشورهایی است که بر نظم جهانی چند قطبی اعتقاد دارند. از این پس رویکرد سیاست خارجی بایدن نه بر طبق برنامه های خودش که بر اساس پاسخ هایی است که از سوی دیگر قطب های نظم نوین جهانی به سوی امریکا روانه خواهد گردید.
✍ محمد یزدیان
@siasiland