🔰شگفتی هایی که #مقاومت در نبرد اخیر از آن رونمایی کرد
🔹️اسرائیل در سالگرد یوم النکبه از جهاد اسلامی در جنگی که ۵ روز بیشتر طول نکشید شکست خورد و سرانجام چون دفعات پیش مجبور به قبول آتشبس شد.
🔹️ارتش رژیم موقت صهیونیستی اعلام کرده است که در نبرد اخیر این رژیم علیه نوار غزه و جهاد اسلامی، مقاومت فلسطین ۱۴۶۹ راکت به سمت سرزمین های اشغالی شلیک کرده که از این تعداد، ۱۱۳۹ موشک از گنبد به اصطلاح آهنین عبور کرده و این سامانه تنها ۴۲۹راکت و سامانه سامانه ضد بالستیک فلاخن داوود ۲ موشک را رهگیری کرده اند.
🔹️نکته دیگر آنکه برای اولین بار در نبردهای بین جهاد اسلامی و رژیم صهیونیستی، موشکهای مقاومت به تلآویو و شهرکهای صهیونیستنشین بیتالمقدس رسیدند که از تغییر موازنه در جنگ بین غزه و تلآویو خبر میدهد.
🔹️از جمله دستاوردهایی که در این نبرد رونمایی شد، موشک خیبر یا 302M جنبش جهاد اسلامی بود. موشک فوق الذکر حدود ۱۶۰ کیلومتر برد و سر جنگی ۵۰۰ کیلوگرمی دارد که احتمالا عامل اصلی ناتوانی گنبد آهنین و وارد شدن خسارات گسترده به شهر عسقلان بوده است.
🔹️رسانه های صهیونیستی اعتراف کردند که مقاومت موشکی سنگین به سمت تلآویو شلیک کرده بود که به دنبال آن ارتش رژیم صهیونیستی برای اولین بار مجبور به فعالسازی سامانه فلاخن داوود برای رهگیری و انهدام این موشک شد.
🔹️این توانمندی ها در حالی رونمایی شد که مقاومت در بزرگترین زندان جهان یعنی نوار غزه در محاصره کامل قرار گرفته است.
✍مصطفی رمضانی
@siasiland
# بخوان
اولین کلامی که به آخرین پیامبر خدا نازل شد، واژه مقدس [بخوان] بود.
مقام معظم رهبری یکی از افراد تُندخوانِ دنیا هستند و مطالعه کتاب های مختلف را در برنامه زندگی خود قرار داده اند.
در عصر حاضر، افرادی که فرصت مطالعه کتاب چاپی و یا pdf را ندارند, بهترین روش، گوش دادن به کتابهای صوتی است.
برای داشتن بصیرت و دانش مورد نیاز، جهت مقابله با شبیخون فرهنگی و حمله هیبریدی دشمنان ایران جان و جهان اسلام، نیاز به مطالعه، بویژه مطالعه تاریخ دنیا می باشد.
✍محسن ورشابی
@Siasiland
#بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب
بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب بیانگر ان است که به رغم گسترش فضای مجازی کتاب همچنان در جایگاه والای خود قرار دارد وفرهنگ سازی کشور نیازمند کتاب است
همچنین در کشور به مسا له ترجمه وکتاب کودک و نوجوان ونشر اهمیت بیشتری داده شود و کتاب باید برای جذب کودکان و نوجوانان از لحاظ کمی وکیفی نقش بزرگی داشته باشد
✍گمار
@siasiland
سیاست بدون خط خوردگی
#انتخابات_ترکیه
الزام به شرکت در انتخابات ترکیه!
برخی دلیل مشارکت بالا در انتخابات ترکیه را به "اجباری بودن" مشارکت و بیم از "جریمه مالی" در صورت عدم مشارکت در انتخابات نسبت میدهند که این گزاره درست نیست. بله! یک ماده قانونی قدیمی از زمان کمال آتاتورک در ترکیه وجود دارد که مشارکت در انتخابات را امری الزامی میداند و 300 لیر (حدود 800 هزار تومان) هم جریمه عدم مشارکت است.
اما این قانون از سه چهار دهه پیش عملا اجرا نمیشود و حتی خیلی از شهروندان ترک از جمله قشر جوان از آن بیاطلاع هستند. در واقع وجود دارد ولی عملی نمیشود.
دادگاهها متولی اجرای این قانون هستند که به علت مخالفتهای اجتماعی و سیاسی از دههها قبل و ناتوانی در رسیدگی به پرونده میلیونها شخصی که شرکت نمیکردند، عملا لغو شده و اجرا نمیشود. از آن گذشته، مبلغ جریمه هم به گونهای نیست که کسی را مجبور به رای دادن کند و اینقدر ناچیز است که خیلی وقتها برخی رای دهندگان برای حضور در مراکز رای گیری باید خیلی بیشتر از آن هزینه کرایه تاکسی کنند.
کما این که اگر مشارکت بالا به علت ترس از این جریمه ناچیز بود که شخصی که گزینه مطلوب خود را در میان نامزدها نمیبیند و تحت اجبار و برای رفع تکلیف در انتخابات شرکت میکند، لزوما نباید به کاندیداها رای دهد و رای سفید میاندازد؛ اما آمار آرای باطله در انتخابات ترکیه خیلی پایین است. به عنوان مثال در این دوره حدود یک میلیون رای است که خیلی از آنها سفید نبوده و به علت اشتباهاتی دیگر همچون نوشتن نام چند حزب یا کاندیدا و.. باطله محسوب شده است.
در واقع، جدا از عواملی که ذکر شد، دو قطبی و چند قطبی گسترش یافته در ترکیه میان جریانهای فکری، سیاسی و قومی مختلف سکولار، اسلامگرا، چپ و راست، کرد و مخالفان و .... نقش خیلی مهمی در کشاندن شهروندان ترکیه به پای صندوقهای رای دارد. به هر حال، هواداران این جریانها در نتیجه این چندقطبیها انگیزه مضاعفی برای شرکت در انتخابات پیدا کردهاند و عدم حضور را به معنای واگذاری زمین به رقیب یا رقبای خود میدانند.
البته هستند افرادی که به دلایل مختلفی در انتخابات شرکت نمیکنند؛ چه سیاسی چه مذهبی چه نومیدی و غیره. جمعیت این افراد هم حدود ده میلیون نفر از 64 میلیون نفر واجد شرایط رای در این دوره بوده است.
✍عباس_تقی زاده
@siasiland
🔴من راحتم
❇️ این روزها وقتی به کاشفان حجاب تذکر داده میشود،جواب های غیر منطقی و غیر عقلانی میشنوی
❇️من راحتم، بدن خودمه، لباس خودمه، عضو بدن خودمه، داخل خودروی خودم هستم، به خودم مربوطه، می خواهم آزاد باشم،و... علی الظاهر درست است
❇️ولی وقتی فرد وارد محیط عمومی میشود،وارد جامعه می شود دیگر نمی تواند اینگونه برخورد کند باید قانون را رعایت کند نمیتواند بگوید می خواهم عریان وارد جامعه شوم
❇️اصلاً من حجاب را قبول ندارم اشکالی ندارد،ولی قانون جامعه باید رعایت گردد
❇️من می خواهم اموال خودم را آتش بزنم اشکالی ندارد اختیاردارید
ولی نه در جامعه و محیط عمومی چون دیگران هم هستند حق سلب آزادی،آرامش و آسایش دیگران را نداری یعنی هر کس که وارد حریم عمومی شد باید قانون را در مورد هر موضوعی رعایت کند
❇️نمی خواهم پشت چراغ قرمز بایستم دل به خواهی نیست چون به حقوق دیگران آسیب میزنید
❇️یعنی چه: قانون اجباری، حجاب اجباری، زدن واکسن اجباری، مراعات قوانین راهنمایی رانندگی اجباری،همه اش محدودیت.
☸جواب قانون یعنی اجبار،یعنی محدودیت
این هم در همه دنیاست البته هم مشروع است هم عقلی.
پس به جا و شایسته است که دست از خودسری، خودبینی،منیت،دلم میخواد، راحتم به خودم مربوطه و... برداشته شود و به حقوق اجتماعی احترام گذاشته شود
✍غلامرضایی
@siasiland