نخست وزیر قطر: تصمیم درباره اداره غزه بر عهده خود فلسطینیها است
🔹محمد بن عبدالرحمان آل ثانی: تضمین درباره چگونگی اداره غزه تصمیمی است که باید خود فلسطینیها آن را اتخاذ کنند. اسرائیلیها نیز حق دارند که به دنبال تضمین امنیت در مرزهایشان باشند.
🌐 @siasiland
بابک زنجانی با نظر مرجع قضایی تحت نظارت ضابط خاص پرونده قرار دارد
🔹طبق اعلام حوزه سخنگویی قوه قضاییه در راستای اعمال ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی به بابک زنجانی همچون سایر مجرمان و متهمانی که ابراز ندامت کرده، همکاری کرده و با دستور و نظارت قضایی و تحت نظر ضابطین خاص، با وی همراهی شده و فرصت انجام اقدامات جبرانی با هماهنگی مراجع ذیربط داده شده است.
@only_news
🔴 سردار شادمانی: جنگنده «سوخو ۳۵» خریداری شده است/ سامانههای دفاعی آسیبدیده جایگزین و در رزمایشها آزمایش شدند
معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) از خرید جنگندههای پیشرفته «سوخو ۳۵» خبر داد و گفت:
🔸 هر زمان هم که لازم باشد، برای تقویت نیروهای هوایی، زمینی و دریایی خود خریدهای نظامی انجام میدهیم.
🔸دشمنان بدانند که فرزندان ملت در نیروهای مسلح با برخورداری از پشتیبانیهای همهجانبه مردم و رهبر معظم انقلاب اسلامی از وجب به وجب خاک مقدس این کشور دفاع میکنند؛ همانطور که در چهار دهه گذشته دفاع کردهاند.
🔸تولید تجهیزات نظامی شتاب گرفته است؛ بر این اساس، سامانههای قدیمی جمعآوری و سامانههای جدید و بهروز جایگزین آنها میشود؛ همچنین بخشی از رزمایشهای برگزارشده، به آزمایش سامانههای جدید و ارتقای آمادگی کاربران این سامانهها اختصاص داشته است.
🔸اگر دشمن حماقت کند، طعم تلخ اصابت موشکهای جمهوری اسلامی را خواهد چشید و هیچیک از منافع آنها در سرزمینهای اشغالی مصون نخواهد ماند.
@only_news
رئیس اطلاعات ارتش اوکراین: مذاکره نکنیم شکست میخوریم
🔹رسانههای اوکراینی گزارش کردند که بهتازگی جلسهای در پارلمان اوکراین برگزار شده که در آن یکی از اعضای پارلمان از رئیس اطلاعات ارتش اوکراین پرسید که «چقدر دیگر فرصت داریم؟» و او با لبخند سردی پاسخ داد «اگر مذاکرات جدی قبلاز تابستان انجام نشود، ممکن است فرایندهای بسیار خطرناکی برای موجودیت اوکراین آغاز شود».
@siasiland
صهیونیسم امریکایی
رژیم صهیونیستی بدون حمایت و کمک همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی و ... از سوی ایالات متحده امریکا در طول دهه های اخیر، اساساً قابل دوام نبود. آنچه که توانست صهیونیست ها را در موقعیت کنونی حفظ نموده و به ویژه از طوفان الاقصی تا به امروز، آن را سرپا نگه دارد، همین حمایت های بی نظیری بوده که از سوی واشنگتن به سمت آنها سرازیر شده است. مطابق گزارش های رسمی و معتبر، حجم کمک های نظامی امریکا به صهیونیست ها از بدو تأسیس موجودیت نامشروع رژیم اشغالگر قدس تا سال 2024، از مبلغ 230 میلیارد دلار عبور کرده است. تمامی رهبران امریکایی در طول دهه های گذشته (از دموکرات گرفته تا جمهوری خواه) در ارائه این حمایت ها و کمک ها مصمم نشان داده و امنیت صهیونیست ها را امنیت ایالات متحده معرفی کرده اند؛ به گونه ای که جو بایدن، رئیس جمهور کنونی، خود را با افتخار یک صهیونیست دانسته است!
✍ دکتر پیروز
@siasiland
حمایت دولت از فعالان بخش خصوصی
رهبر انقلاب در نشستی که قریب به دو ساعت با فعالان بخش خصوصی داشتند، بر ضرورت حمایت دولت از این بخش تأکید کردند. ایشان با بیان اینکه دولتیها باید از ایجاد موانع و سرعتگیرها برای رشد و توسعه بخش خصوصی خودداری کنند، به اهمیت نقش آفرینی بخش خصوصی در اقتصاد کشور اشاره کردند. این دیدار نشاندهنده عزم رهبری برای تسهیل شرایط کسبوکار و ایجاد یک محیط مناسب برای فعالیتهای اقتصادی است که میتواند در راستای تحقق اهداف کلان اقتصادی کشور مؤثر باشد.
کریم کنارکوهی
@siasiland
🔴شاید 8 ریشتری ترین عکس غزه در ساعات گذشته همین باشد
همه غزه #حماس است
🌐 @siasiland
تونلهای سپاه پاسداران عامل بازدارنده در برابر تهاجم هسته ای پیشدستانه از طرف دشمنان(بخش اول)
اتخاذ دکترین آستانگی اتمی میتواند هم کشور را از نظر امنیتی در ثبات قرار دهد و هم مسیر را برای ثبات اقتصادی از طریق مسیرهای دیپلماتیک باز نگه دارد .یکی از دغدغه های امنیتی در قبال بازدارندگی هسته ای ،حمله هسته ای پیشدستانه از طرف دشمنان به خاک ایران می باشد و در این حالت ایران نیز بتواند پاسخ متقابل هسته ای دهد و زمانی که دشمن بداند پاسخ متقابل دریافت خواهد کرد از جمله پیشدستانه صرف نظر خواهد کرد .بر اساس برآوردهای انجام شده تونلهای سپاه پاسداران یک عامل بازدارنده در برابر تهاجم هسته ای پیشدستانه می باشد و هم اکنون دشمن به دنبال آسیب به اهرمهای قدرت ایران یعنی موشکی و راداری و هسته ای با طرق مختلف می باشد و در سناریویی که ترامپ و رژیم اسراییل متحدا به ایران حمله نظامی کنند به علت مربع قدرت جمهوری اسلامی هرگز قادر به ضربه پیشدستانه نهایی نخواهد بود .
✍محمدرضا قمری
@siasiland
سکوت چینی!
یکی از مهمترین موضوعات در جریان تحولات اخیر منطقه، سکوت نسبی جمهوری خلق چین در قبال حوادث گوناگون است. چینی ها در طول سال های گذشته کوشیدند ضمن برجسته سازی مشارکت های اقتصادی و تجاری خود با کلیه بازیگران منطقه ای، نقش سیاسی ویژه ای را نیز ایفا نموده و در قامت یک میانجی و مصلح، تنش های منطقه ای را تعدیل نمایند. اما به نظر می رسد در تحولات اخیر چینی ها به این باور رسیده اند که امکان نقش آفرینی معطوف به نتیجه مورد نظر برای پکن در موقعیت کنونی فراهم نیست. از این رو نباید انرژی دیپلماسی خود را برای فرایندهای سیاسی بی نتیجه و عقیم، هدر دهند. به این ترتیب چین اکنون به نوعی به یک بازیگر گوشه گیر و نظاره گر در روند تحولات منطقه تبدیل شده و منتظر فرصتی است که با آرام شدن فضا بار دیگر به نقش آفرینی اقتصادی خود در این حوزه بازگردد.
✍ دهقانی
@siasiland
گام دوم انقلاب: عصری جدید در عالم
مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، از پیروزی انقلاب اسلامی 1357 به عنوان مقطعی مهم و آغازگر عصری جدید در عالم یاد کرده اند. این انقلاب شکوهمند و عظیم توانست در زمانه ای که جهان میان دو قطب مسلط سرمایه داری و کمونیسم تقسیم شده و اساساً راهی میان آنها ممکن و قابل تصور نبود، پیام جدیدی را به ملت ها و آزادی خواهان جهان ارسال نماید. آن پیام، ضرورت اتکا به روحیه خودباوری جمعی و مقاومت در برابر ظلم و ستم، در پرتو اندراج عنصر معنویت در حیات عمومی بود. این پیام مهم موجب شد تا انقلاب اسلامی ایران به عنوان حرکتی متمایز و ممتاز در سطح جهان شناخته شده و افکار بسیاری را مجذوب خود نماید. مطابق اذعان تحلیل گران برجسته حوزه انقلاب و جامعه شناسی سیاسی و همچنین روابط بین الملل، حرکت انقلابی مردم ایران در سال 57 با سائقه معنویت و مذهب، موج جدیدی را در بین ملت های مختلف پدید آورد و امید و انگیزه آنها را برای کسب استقلال و آزادی دوچندان نمود. از این رو باید از انقلاب اسلامی ایران به عنوان آغازگر عصری جدید در جهان یاد کرد.
✍ دکتر پیروز
@siasiland
یک چالش بزرگ اقتصاد چین
چینی ها به صورت فزاینده و شتابان در حال تلاش برای دستیابی به رتبه نخست اقتصاد جهانی، همزمان با یکصدمین سالگرد انقلاب این کشور (یعنی تا سال 2049 میلادی) هستند. به ویژه در دوران رهبری شی جین پینگ، این تلاش ها روند تازه ای را تجربه کرده و امید چینی ها را به این منظور افزایش داده است. با این وجود باید از چالش تسلط بی چون و چرای دولت بر اقتصاد، به عنوان یک مانع بزرگ و جدی در مسیر دستیابی به هدف رویایی مزبور یاد کرد. اولویت دادن به ایدئولوژی حزب کمونیست و حمایت از صنایع دولتی، در طول سال های اخیر موجب شده تا برخی از نوآوران بخش خصوصی، دارایی های خود را به کشورهای دیگر (همچون ژاپن، سنگاپور و امارات) منتقل کنند. بنابراین می توان تضعیف بخش خصوصی را بزرگترین چالش و مانع در مسیر قدرت یابی اقتصادی چین در سطح جهانی دانست که رقابت پذیری اقتصاد چین و ارتقای کیفیت و کارآیی آن را تحت الشعاع قرار می دهد.
✍دکتر پیروز
@siasiand
همکاریهای نظامی و دفاعی میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه مشتمل بر چه همکاریهای خواهد بود؟
#جمهوری_اسلامی_ایران
#فدراسیون_روسیه
#معاهده_مشارکت_جامع_راهبردی
#ایران_روسیه
#یکجانبه_گرایی
همکاریهای نظامی و دفاعی میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه یکی از قدیمیترین ابعاد روابط میان دو کشور را در برمیگیرد. ماده ۵ بند ۱ معاهده جامع مشارکت راهبردی در سال ۱۴۰۳، به تشریح جزئیات همکاریهای راهبردی و دفاعی میان دو کشور میپردازد و معتقد است؛
همکاری نظامی بین طرفهای متعاهد طیف گستردهای از موضوعات را از جمله تبادل هیئتهای نظامی و کارشناسی، دیدار از بنادر توسط کشتیها و شناورهای نظامی طرفهای متعاهد، آموزش کارکنان نظامی، تبادل دانشجویان افسری و اساتید، شرکت - بر اساس توافق میان طرفهای متعاهد - در نمایشگاههای بینالمللی دفاعی به میزبانی طرفهای متعاهد، برگزاری رقابتهای مشترک ورزشی، رویدادهای فرهنگی و سایر رویدادها، عملیات مشترک امداد و نجات دریایی و همچنین مبارزه با دزدی دریایی و سرقت مسلحانه در دریا، در بر خواهد گرفت.
✍ رضا حسینیان
@siasiland