در جامجم امروز بخوانید.
https://jamejamdaily.ir/?nid=6589&pid=5&type=0
هدایت شده از کودکانههای سیب نارنجی
سلام بچهها!
حتما تا حالا شنیدید که حضرت محمد چقدر بچهها رو دوست داشته.
باهاشون بازی میکرده و همیشه مراقبشون بوده.
ما هم دلمون میخواد یه کوچولو شبیه حضرت محمد(ص) باشیم و برای بچهها یه کار متفاوت انجام بدیم. کاری که هم بچهها رو خوشحال کنه هم پیامبر مهربانمون رو.
فکر میکنید میتونیم؟
بله که میتونیم؛ اما برای این کار به کمک شما احتیاج داریم.
اول بیاید با هم یه صلوات بفرستیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد
حالا دست بهکار شید و توی مسابقهی دوست مهربان ما بچههای سیبنارنجی شرکت کنید.
کافیه شعر زیر رو کامل کنید و با صدای قشنگتون اون رو بخونید و برای ما بفرستید و یا بنویسید و نقاشی کنید و منتظر جوایز رنگیمون بمونین:👇👇👇
دوستت دارم زیاد
ای رسول مهربان....
یادتون باشه تا روز میلاد حضرت محمد صلواتالله علیه، فرصت دارید که توی مسابقهی ما شرکت کنید.
ما رو به دوستانتون معرفی کنید.
شعرهای زیباتون رو به آیدی
@masoommoradii
ارسال کنید.
https://eitaa.com/sibenaranjikoodak
﷽| ای معلم! انسان بسازید، نه یک مشت انسان نمای قالبیِ خاکبرسر!
▫️حتما آزادی را برای خودتان خیلی مطلوب مییابید. خیلی خوب؛ حالا آقایان و خانمها را ببریم سر کلاس: به این بچهها که در دوران شکوفایی استعدادها و شکل گیری شخصیت خویشتناند چقدر آزادی عنایت میفرمایید؟ اگر تاکنون به این بچههای عزیز و انسانهای آیندهساز، آزادی لازم را عنایت نفرمودهاید، چقدر به آنها ظلم و خیانت شده است؟ و به چه چیز آنها خیانت شده؟ به شخصیت انسانی آنها.
▫️ای معلم باایمان آگاه و آزاد! به عنوان یک دوست و همفکر و همراهت خواهش میکنم، شما را به خدا در این کلاسها یک مشت انساننمایِ قالبیِ خاکبرسر نسازید. انسان بسازید، نه یک مشت انساننمایِ قالبیِ ابزاری
▫️و تو ای روحانی و ای عالم دینی! یا تو ای نویسنده و گوینده غیرمعمم! با گفتهها و نوشتههایت یک مشت موجود قالبی، یک مشت انساننمایی که به کارخانه بزرگ اجتماع سفارش دادهاند تا با فلان مدل به دنیا بیاید، با فلان مدل بیندیشد، با فلان مدل زندگی کند، و با فلان مدل بمیرد، تحویل آینده نده! آینده بشریت به انسان نیاز دارد؛ انسان برخوردار از شخصیت انسانی؛ انسانی که خود را بسازد و محیط خود را.
▫️دوست ندارم دیگر معلم خود را «باغبان» بنامد. دوست ندارم دیگر معلم و مربی خود را «چوپان» تلقی کند. این کلمات مبتذل شایسته شأن معلم نیست. نه شایسته شأن او و نه شایسته شأن آنان که مسئول تعلیم و تربیت آنهاست. معلم و مربی برترین کمککار به انسانی است که در حال خودساختن است.
📚سيد محمد حسینی بهشتی، نقش آزادی در تربیت کودکان، ص۱۵۹
کتاب آقای با کلاه و آقای بیکلاه در بردارنده ۲۴ داستانک به زبان طنز از شل سیلوراستاین است.
نویسنده در این داستانها کوشیده است به سادگی به بعضی از مسائل تربیتی بچهها (و حتی بزرگترها) چون ترس، حرص، اعتیاد به تلویزیون، افراط و تفریط در کارها،شلختگی، تنبلی و خودخواهی بپردازد. طنز نهفته در داستانکها علاوه بر خنداندن نوجوانان، به طور غیر مستقیم آنان را درباره موضوع و درونمایه داستان به فکر فرو میبرد.
سیلور استاین با نقاشیهای ساده، سیاه و سفید، کاریکاتورگونه و در همتنیده با متن اثرگذاری داستانکها را بیشتر کرده است.
رضی هیرمندی مترجم این کتاب است و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آن را برای اولین بار در سال ۱۳۷۵ منتشر کرده است.
معصومه مرادی
باشگاه کتاب کودک و نوجوان سیب نارنجی
http://koodak.tv/9524/ مقاله روزنه ای بر شعر کودک در ایران را در سایت کودک و رسانه بخوانید.
نوجوانان و سریالهای تلویزیونی
نویسنده: سیسیلیافون فایلیتسن
مترجم: معصومه عصام
سال انتشار: ۱۳۸۷
تعداد صفحات: ۱۳۰
موضوع این کتاب، بررسی تأثیرات آشکار و پنهان تلویزیون بر کودکان و نوجوانان است. پژوهش حاضر، با هدف گسترش اطّلاعات و تعمیق دانش عمومی در زمینه تأثیر رسانهها بر کودکان و نوجوانان و اتّخاذ تصمیمهای صحیح و تعیین خطمشیهای آگاهانه در این رابطه تعیین شده است. در این کتاب، تلاش شده تا تأثیرات آشکار و ضمنی دو ساختار و قالب برنامهای، «سریالهای خانوادگی» و «تلویزیون ـ واقعیت» از زوایای گوناگون بر کودکان و نوجوانان با استفاده از اطّلاعات و دادههای پژوهشی از نقاط مختلف جهان بررسی شود. از جمله موضوعهای مورد واکاوی و پژوهش در کتاب، میتوان به این موارد اشاره کرد: آموزش کودکان؛ تفاوت و تقابل ارزشها و رفتارهای ارائه شده در برنامههای مذکور با ارزشها و رفتارهای مورد تأکید در خانه و مدرسه؛ ورود سریع کودکان به تماشای زندگی بزرگسالان و تأثیرات نادرست، دروغین و منفی برنامهها بر ذهن آماده پذیرش کودکان و نوجوانان.
روانشناسی رسانه با تاکید بر تلویزیون، کودک و نوجوان
نویسنده: محمد علی حکیم آرا
تعداد صفحات: ۴۹۲
کتاب حاضر در موضوع روانشناسی رسانه نوشته شده است. طبق تعریف کتاب روانشناسی رسانه به دنبال مطالعه تأثیر رسانهها بر ابعاد روانشناختی مردم و به ویژه به رفتار اجتماعی آنان و نیز مطالعه تأثیر مردم بر رسانهها است. بدین ترتیب در کتاب به منظور توضیح رابطه روانشناسی و رسانه به مباحثی چون : تاریخچه روانشناسی رسانه، چگونگی پیدایش سنّت مطالعه «تأثیر» در پژوهش رسانه، روشهای تحقیق در روانشناسی رسانه، جایگاه مخاطب در پژوهش رسانه، ماهیت تماشای تلویزیون در میان کودکان، ارزیابی توانمندیهای تلویزیون، تأثیر نمایش رسانهای خشونت بر کودکان و جوانان و بزرگسالان و… پرداخته میشود.
نقش هنر و رسانه در تعلیم و تربیت
نویسنده: مهدی نیکخو
سال انتشار: ۱۳۸۰
تعداد صفحات: ۲۲۴
در این کتاب نقش برخی رسانههای گروهی ـ خصوصا تلویزیون ـ در تعلیم و تربیت، همچنین اقناعسازی افراد جامعه تحلیل شده است .نگارنده در این کتاب ابزار، روشها و حیطه تهاجم فرهنگی که ارتباط نزدیکی با رسانهها دارد سخن به میان میآورد .علاوه بر آن، این موضوعات را نیز مطرح میسازد :ارتباط هنر و آرامش درون، تربیت مذهبی، مراحل خرید یک کالا، ارزیابی تبلیغات، برنامههای کودک و نوجوان در کشورهای استعماری، جهان سوم و ایران، تلویزیون و نسل جوان، اثرات تلویزیون بر یادگیری، نقش تلویزیون در افزایش مطالعه، و وضعیت کتاب کودک در دوران بعد از انقلاب اسلامی مطرح شده است .
هدایت شده از کودکانههای سیب نارنجی
در جامجم امروز بخوانید
کودک کودک است...
روزنامه جام جم | شماره :6603 | تاریخ 1402/7/19
https://jamejamdaily.ir/?nid=6603&pid=5&type=0