*پیام خانواده سردار شهید سپهبد پاسدار حاج حسین سلامی به مناسبت انتخاب رهبر جدید*
🔹با سلام و صلوات خداوند متعال به روح بلند و ملکوتی امام راحل(رحمه الله علیه) و قائد شهید امت امام خامنهای(رضوان الله علیه) و شهیدان سرافراز اسلام؛ رهبری نایب حضرت ولی عصر(عجلالله تعالی فرجه الشریف)، حضرت آیتالله العظمی امام سید مجتبی خامنهای عزیز(مدظلهالعالی) را به پیشگاه مقدس حضرت بقیهالله الاعظم (ارواحنا فداه) و تمام عدالتطلبان و آزادیخواهان عالم به ویژه به امت اسلام و ملت مقتدر ایران اسلامی تبریک و تهنیت عرض مینماییم.
🔹خدای رحمان را شاکریم که در اولین شب قدر ماه مبارک رمضان، دعا و طاعات ملت مؤمن و پاک ایران اسلامی را مورد استجابت قرار داد و امام خامنهای عزیز(مدظلهالعالی) را که اشبهالناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً به امام شهید(رضوانالله علیه) در تمامی صفات است؛ به ولایت، امامت، حکومت و فرمانروایی بر امت و حقطلبان عالم برگزید و نعمتش را بر ما تمام کرد.
🔹ما ملت ولایتمدار ایران اسلامی و امت سرافراز اسلام، برای ولی امر مسلمین جهان، رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله العظمی امام سید مجتبی خامنهای عزیز(مدظلهالعالی) به عنوان قائمه انقلاب اسلامی و نقطه مرکزی تدبیر و تولید قدرت و نقطهی آغاز و پایان همه چیز به این معنا که همه چیز از ایشان صادر و همه چیز به ایشان ختم میشود، جان میدهیم.
💢 آخرین اخبار رسمی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/75497947C8aadacc416
پیام رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی
🔹آیت الله صادق آملیلاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تبریک انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی،تاکید کرد:این انتخاب به موقع که در حساسترین برهه تاریخی و در هنگامه نبرد با تروریست های آمریکایی و صهیونیستهای جنایتکار و با وجود فضاسازیها و تهدیدات دشمنان قسم خورده این مرز و بوم صورت گرفت، مرهمی بر تألّمات روحی مردم عزیزمان و تأکیدی بر لزوم استمرار راه نورانی امام راحل و شهدای عالی مقام بود.
🔹در این پیام تاکید شده است: این انتخاب به موقع که در حساسترین برهه تاریخی و در هنگامه نبرد با تروریستهای آمریکایی و صهیونیستهای جنایتکار و با وجود فضاسازیها و تهدیدات دشمنان قسم خورده این مرز و بوم صورت گرفت، مرهمی بر تألّمات روحی مردم عزیزمان و تأکیدی بر لزوم استمرار راه نورانی امام راحل و شهدای عالی مقام بود.
💢 آخرین اخبار رسمی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/75497947C8aadacc416
📸 ترامپ روابط آمریکا با متحدانش را تخریب کرد
خبرنگار و فعال رسانهای کانادایی:
🔹زمانی که ترامپ از قدرت کنار برود، آمریکا حتی یک متحد هم در جهان نخواهد داشت. او روابط خود را با کانادا، استرالیا، اتحادیه اروپا و همه متحدان آنها در خاورمیانه خراب کرد. البته به جز اسرائیل!
💢 آخرین اخبار رسمی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/75497947C8aadacc416
هدایت شده از شبکه یزد
اجتماع میثاق با امام شهید امت و بیعت با رهبر منتخب خبرگان
امروز (دوشنبه) ساعت ۱۵
میدان امیرچقماق
💢 آخرین اخبار رسمی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/75497947C8aadacc416
هدایت شده از شبکه یزد
اجتماع عظیم جامعه قرآنی استان یزد
در رثای رهبر شهید قرآنی
حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(رضوان الله تعالی علیه)
دوشنبه ۱۸ اسفند ساعت ۲۰
یزد، حسینیه امیر چقماق
🔹از عموم علاقمندان به قرآن کریم و شرکت کنندگان در جلسات قرآن ماه مبارک رمضان، همچنین جلسات قرآن محلی و خانگی، اساتید، قاریان، حافظان و اعضای موسسات و مراکز قرآنی دعوت می شود:
🖊در این محفل نورانی شرکت نمایند
📆 دوشنبه ۱۸ اسفند ساعت ۲۰
🔶 یزد ، حسینیه امیر چقماق
💢 آخرین اخبار رسمی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/75497947C8aadacc416
بیعت رئیس و کارکنان سازمان صداوسیما با آیت الله سید مجتبی خامنهای
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الله یحب الذین یقاتلون فی سبیله صفا کانهم بنیان مرصوص .
🔹در ایام سوگ حماسی امام شهید، خبر بهجت آفرین معرفی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای از سوی خبرگان منتخب مردم به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی، موجی از شوق و امید و آرامش را در دل های آحاد امت اسلام و ملت ایران و آزادگان جهان پدید آورد.
🔹سربازان ولایت در رسانه ملی مفتخرند که امواج ارادت و محبت توده ها و نخبگان را به مناسبت این انتخاب مبارک از نزدیک رویت و روایت کرده اند.
🔹در هنگامه پرشور مجاهدت بی نظیر رزمندگان اسلام علیه طواغیت و مستکبران، پرچم سرافرازی ملت بزرگ ایران در دستان با کفایت فقیهی دیگر از سلسله علما و مصلحان قرار گرفت و ملتی داغدیده و خونخواه را به تداوم راه نورانی امام شهید امیدوار و دلگرم کرد.
🔹فرزندان ملت در رسانه ملی خدا را شاکرند که در کنار توده های میلیونی مردم ،عهد خود را با ولایت تازه کرده و تبعیت از پرچمدار جدید جبهه حق را وظیفه ی ملی و انقلابی و دینی خود می دانند.
🔹به فضل خدا ،مسیر پیشرفت جمهوری اسلامی ایران با هم افزایی امام و امت با شتابی بیش از پیش دنبال خواهد شد و با عنایات معصومین علیهم السلام فتوحات ملی و بین المللی ممتاز پیش روی ملت فرهنگ پرور و تمدن ساز ایران اسلامی خواهد بود. بمنه و کرمه
سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران
💢 آخرین اخبار رسمی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/75497947C8aadacc416
پیام باشگاه پرسپولیس در پی انتخاب آیتالله سید مجتبی خامنهای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی ایران
باشگاه پرسپولیس:
🔹با انتخاب آیتالله سید مجتبی خامنهای به عنوان رهبر جدید جمهوری اسلامی ایران، موجی از اطمینان به قلب مردم شریف، فهیم و انقلابی ایران اسلامی جاری شد. در این برهه از زمان وظیفه همه اقشار مردم این است تا همراه رهبر عزیز کشورمان از هویت ایران اسلامی دفاع کنیم.
🔹بدون شک این انتخاب راهبردی و سرنوشتساز که با تدبیر و مسئولیت پذیری اعضای محترم مجلس خبرگان انجام شد، نقش مهم در تحکیم ثبات ملی و تقویت اقتدار نظام اسلامی ایفا خواهد کرد.
🔹باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس ضمن آرزوی توفیق برای رهبر جدید، از درگاه خداوند متعال عزت و سربلندی و امنیت روز افزون را برای ملت بزرگ ایران مسئلت دارد.
💢 آخرین اخبار رسمی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/75497947C8aadacc416
هدایت شده از شبکه یزد
▪️موکب منادیان میدان رسانه یزد
تجدید بیعت اصحاب رسانه با رهبر شهید انقلاب و روایت حضور مردم در شور دفاع از انقلاب اسلامی
با حضور اهالی رسانه، مردم و مسئولان
همراه با مرثیه سرایی
▪️زمان: دوشنبه 18 اسفند . ساعت 21
▪️مکان: میدان باغ ملی، پارک باغ ملی
💢 آخرین اخبار رسمی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/75497947C8aadacc416
🔺 فایننشال تایمز: یورو به پایینترین سطح خود از نوامبر گذشته رسیده است
💢 آخرین اخبار رسمی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/75497947C8aadacc416
⭕️تداوم حملات موشکی حزبالله به الجلیل
🔹شبکه خبری الجزیره گزارش داد که حزب الله لبنان برای دومین بار الجلیل واقع در شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داد.
💢 آخرین اخبار رسمی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/75497947C8aadacc416
⭕فوری | آژیر موشکباران در ۴۵۷ نقطه از شمال و جنوب سرزمینهای اشغالی روشن شده است
💢 آخرین اخبار رسمی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/75497947C8aadacc416
حمایت چین از انتخاب آیتالله سید مجتبی خامنهای
🔹وزارت خارجۀ چین ضمن حمایت از انتخاب رهبر جدید ایران خطاب به آمریکا و رژیم صهیونیستی تصریح کرد «پکن با هرگونه هدفقراردادن رهبر انقلاب و جمهوری اسلامی جدید در ایران مخالف است».
🔹وزارت خارجه چین همچنین اعلام کرد که «باید حاکمیت ایران و امنیت آن و تمامیت ارضی آن محترم شمرده شود و ما خواستار توقف فوری عملیاتهای نظامی و بازگشت به گفتوگو و مذاکرات در سریعترین زمان ممکن و پرهیز از تشدید بیشتر [اوضاع] هستیم.
💢 آخرین اخبار رسمی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/75497947C8aadacc416