هدایت شده از مجید اسدی
إِنَّـا لِـلَّـهِ وَ إِنَّـا إِلَـیْـهِ رَاجِـعُـونَ
کـلُّ مَـنْ عَـلـیـهـا فَـان وَ یـبـقَـی وَجْـهُ رَبَّـک ذوالـجـلالِ والاکـرامِ
▪️خبرنگارفجرشمال
برادر ارجمند جناب آقای سید محمدعلی رضازاده
خبرنگار خبرگزاری رخداد شمال و عضو شورای روابط عمومی فرمانداری سیمرغ
با سلام؛
🥀بدینوسیله مصیبت درگذشت پدر خانم و دایی گرامیتان مرحوم مغفور شادروان «سید علی اکبر علوی سنگدهی» را خدمت شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند رحمان علو درجات برای آن مرحوم و صبر و شکیبایی برای جنابعالی و سایر بازماندگان مسئلت داریم. ما را نیز در غم خود شریک بدانید.
🔸لهراسب رحمتـــی بهمنانی
فرماندار شهرستان سیمرغ
🗓جمعه ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۳
هدایت شده از مجید اسدی
خبرنگار فجر شمال
🔰برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی در شهرستان سیمرغ
پنجشنبه ۲۴ آبان ماه جلسه شورای فرهنگ عمومی به ریاست حجت الاسلام خانلری امام جمعه و با حضور دکتر کشوری نماینده مردم قائمشهر، سیمرغ، جویبار، سوادکوه و سوادکوه شمالی لهراسب رحمتیبهمنانیفرماندارسیمرغ، سرهنگ اسدی فرمانده نیروی انتظامی، سرهنگ ولیپور جانشین فرماندهی سپاه و تعدادی از روسای ادارات شهرستان در دفتر امام جمعه برگزار شد.
👈گفتنی است در این جلسه در خصوص برگزاری یادواره شهدای شهرستان سیمرغ و همچنین نامگذاری روز سیمرغ در سالروز ولادت امیر سرلشگر خلبان شهید احمد کشوری و نیز حجاب و عفاف بحث و گفتگو شد و موضوعاتی مورد پییگری قرار گرفت.
🗓جمعه ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۳
هدایت شده از مجید اسدی
إِنَّـا لِـلَّـهِ وَ إِنَّـا إِلَـیْـهِ رَاجِـعُـونَ
کـلُّ مَـنْ عَـلـیـهـا فَـان وَ یـبـقَـی وَجْـهُ رَبَّـک ذوالـجـلالِ والاکـرامِ
▪️خبرنگارفجرشمال
برادر ارجمند جناب آقای سید محمدعلی رضازاده
خبرنگار خبرگزاری رخداد شمال
با سلام؛
🥀بدینوسیله مصیبت درگذشت پدر خانم و دایی گرامیتان مرحوم مغفور شادروان «سید علی اکبر علوی سنگدهی» را خدمت شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند رحمان علو درجات برای آن مرحوم و صبر و شکیبایی برای جنابعالی و سایر بازماندگان مسئلت داریم. ما را نیز در غم خود شریک بدانید.
🔸خبرنگار فجر شمال و نماینده خانه مطبوعات شهرستان سیمرغ مجید اسدی
🗓جمعه ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۳
فاطمه مغنیه :
خبر شهادت بابا که رسید ؛ مامان رفت و دو رکعت نماز خواند . وقتی دید در مواجهه با پیکر بابا بی تاب شده ایم خطاب به بابا گفت : الحمدلله که وقتی شهید شدی کسی خانواده ات را به اسارت نگرفت و به ما جسارت نمی کند . همین یک جمله ما را آنقدر خجالت داد که آرام شدیم . خبر شهادت جهاد را هم که شنید همینطور . دلم سوخت وقتی جهاد را دیدم ؛ مثل بابا شده بود . خون ها را شسته بودند ولی جای زخم ها و کبودیها و پارگی ها بود . دیگر نمی توانستم تحمل کنم . مادر صورت جهاد را بوسید و گفت : ببین دشمن چه بلایی سر جهادم آورده ، البته هنوز به ارباً اربا نرسیده ، ( لا یوم کیومک یا ابا عبدالله ) باز خجالت آنها آراممان کرد
@rahbaraneee
هدایت شده از مجید اسدی
┅═❁﷽❁═┅
🔰بازدید از کارخانه شهرک صنعتی توسط فرماندار سیمرغ
خبرنگار فجر شمال
چهارشنبه ۲۳ آبان ماه لهراسبرحمتیبهمنانیفرماندارسیمرغ در ادامه بازدیدهای خود به اتفاق بخشدار تالارپی و مدیر صنعت شهرستان از کارخانه تولید کارتن در ناحیه صنعتی سنگتاب بازدید بعمل آوردند و از نزدیک در جریان تولیدات این کارخانه قرار گرفته و با مدیر مجموعه گفتگو کردند.
🗓جمعه ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۳
هدایت شده از اين عمار
15.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆آینده دولت #پزشکیان از نهج البلاغه
🔺پیام مهم استاد مهدوی ارفع به دکتر پزشکیان از لبنان
🎙#حجت الاسلام_مهدوی_ارفع
📚نامه۵۳نهج البلاغه
🔰ادامه و دیدن کامل سخنرانی ....
@mahdavi_arfae
هدایت شده از شیدا... اسدی
3.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از شیدا... اسدی
22.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ رسایی در صحن علنی: وزارت اطلاعات میگوید فرزند ظریف تابعیت آمریکا دارد ولی رئیس جمهور اصرار دارد او معاون راهبردی بماند/ تابعیت قهری مندرآوردی است.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از آدرین
👤 "احمد ایراندوست"
این بنده خدا خودشو کشت برای رای اوردن پزشکیان ،الان به خاطر قطعی برق به حکومت معترضه🙂.
قشنگ یاد حرف روح الله زم افتادم که گفت: ما از قصد به روحانی رای دادیم که کشورو نابود کنه و مردم بریزن داخل خیابون‼️
ملت ما با همچنین موجوداتی طرفن‼️ ببینید چطور مرجانه گلچین همکار خودش رو مسخره میکنه، وای به حال بقیه مردم😐
🌀 با #جهاد_تبیین خستگی ناپذیر بصیرت افزایی کنیم تا در فتنه های پی درپی آخرالزمانی اشتباه نکنیم چرا که باز هم #غربال خواهیم شد!!
کانال ولایت آخرالزمان در ایتا
@velayateakharazaman
هدایت شده از AR R
♦️حکم قصاص برای ۶ نفر از عاملان شهادت شهید آرمان علیوردی صادر شد
🔹براساس رای شعبه سیزدهم دادگاه کیفری برای شش نفر از عاملان قتل شهید آرمان علیوردی حکم قصاص صادر شده است. این حکم بدوی بوده و قابل فرجام خواهی است.
🔹بابک پاک نیا وکیل متهمان اعلام کرد: در پرونده اکباتان در خصوص میلاد آرمون، علیرضا کفایی، امیرمحمد خوش اقبال، نوید نجاران، حسین نعمتی و علیرضا برمرزپورناک با رأی مستشاران شعبه سیزدهم دادگاه کیفری یک حکم قصاص صادر شد.
🔹چهارم آبان ماه سال ۱۴۰۱ بود که جوانی ۲۱ ساله تنها به جرم ظاهر مذهبی و بسیجی بودن توسط سنگدلانی که از دسته اغتشاشگران بودند به طرز وحشیانهای به شهادت رسید.