12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#نهج_البلاغه
🔴احتکار در کلام امیر المومنین ع
💠بايد خريد و فروش به آسانى صورت گيرد و بر موازين عدل، به گونه اى كه در بها، نه فروشنده زيان بيند و نه بر خريدار اجحاف شود. پس از آنكه احتكار را ممنوع داشتى، اگر كسى باز هم دست به احتكار كالا زد، كيفرش ده و عقوبتش كن تا سبب عبرت ديگران گردد ولى كار به اسراف نكشد.
📚#نامه ۵۳
✅ پیشنهاد دانلود حتما ببینید 👌
🔴اثر تواضع در برابر آدم ثروتمند
#نهج_البلاغه
🔆منْ اَتَی غَنِیّاً فَتَوَاضَعَ لَهُ لِغِنَاهُ ذَهَبَ ثُلُثَا دِینِهِ
🔹هر کس در مقابل ثروتمند به خاطر ثروتش تواضع کند، دو سوم دینش از بین برود.
📚#حکمت_228
🔴زمامداران ستمگر
#نهج_البلاغه
📩امیر المومنین علیه السلام در نامه خود به مردم مصر مى فرمايد:
💥آسى ان يلى امر هذه الامة سفهاؤها و فجّارها، فيتخذوا مال الله دُوَلا، و عباده خَوَلا، و الصالحين حَربا، و الفاسقين حزبا.
💠مى ترسم حكومت اين امت را نابخردان و خطاكاران به دست بگيرند، پس مال خداوندى را براى خود و در ميان خود به جريان بياندازند و بندگان خدا را برده هاى خود بدانند و با شايستگان جامعه تخاصم و پيكار به راه اندازند و مردمان منحرف را حزب خود تلقى نمايند.
📚#نامه ۶۲
🌸🌼🌸🌼🌸🌼
حضرت امام سجاد عليه السلام:
اِتَّقُوا الكَذِبَ الصَّغيرَ مِنهُ وَ الكَبيرَ، فى كُلِّ جِدٍّ وَ هَزلٍ فَإِنَّ الرَّجُلَ إِذا كَذِبَ فِى الصَّغيرِ اجتَرَأَ عَلَى الكَبيرِ؛
از دروغ كوچك و بزرگش، جدّى و شوخيش بپرهيزيد، زيرا انسان هرگاه در چيز كوچك دروغ بگويد، به گفتن دروغ بزرگ نيز جرئت پيدا مى كند.
📚 تحف العقول ص 278
#حدیث
#امام_سجادع
#دروغ
15.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شعر خوانی طنز
دکتر #محمد_نظری_ندوشن با موضوع دوران مجردی در محضر رهبر انقلاب😁👌🏻
🎧 گفت یک بچه ی دبستانی میم مثل چه؟ گفتمش محضر😅
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رسول خدا (صل الله علیه و آله)، مظهر رأفت و رحمت پروردگار عالم
🔹پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله)، برای هدایت امتش حریص بود و در این راه، سختی های بسیاری را تحمل می کرد.
💠لقَد جاءَكُم رَسولٌ مِن أَنفُسِكُم عَزيزٌ عَلَيهِ ما عَنِتُّم حَريصٌ عَلَيكُم بِالمُؤمِنينَ رَئوفٌ رَحيمٌ
🎤 استاد فروغی
✔️ [ادامه...]
🔸ارسطو تجارت و جنگ را در یکسو و اوقات فراغت و صلح را در سوی دیگر قرار می داد. او وقت گذرانی را به عنوان فراغت به حساب نمی آورد. در نزد ارسطو فعالیتهای اوقات فراغت به شدت محدود بود. او تنها موسیقی و تفکر را با ارزش و و در زمره فراغت می شمرد. "انسان مدرن" را باید انسان بدون “فراغت” نامید. انسان مدرن برای هر کار و کنش و عملی وقت کافی دارد الا برای پرداختن به “فراغت” در مفهوم فلسفی آن.
🔹اوقات “فراغت” در جهان مدرن و امروزی در معنا و مفهومی کاملا متفاوت و متضاد از مفهوم “فراغت” در نزد فیلسوفان بزرگی مانند افلاطون و ارسطو، مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه اوقات فراغت به همان اوقاتی که قرار است با بطالت و سرگرمی پر شود، اطلاق می شود. در جهان امروز زندگی انسان به دو بخش کار و سرگرمی تقسیم شده است (دو بخشی که در اندیشه افلاطون و ارسطو ارزش و اعتبار چندانی ندارد) و اصولا زمان و فرصتی برای “فراغت” به مفهوم فلسفی آن وجود ندارد.
🔸سوژه جهان مدرن از صبح تا ساعات پایانی روز در کارخانه و کارگاه و اداره و فروشگاه و... مشغول فعالیت یدی و اداری است و شب با جسم و روحی فرسوده و خسته یا در مقابل تلویزیون لم داده و با برنامه های مزخرف و وراجی های شبکه های مختلف تلویزیونی اوقات خود را سپری می کند، مشغول بازیهای کامپیوتری است و یا اینکه در شبکه های مختلف اجتماعی مشغول تماشای کلیپ های بی معنی و مشمئزکننده شاخ و پلنگ های اینستاگرامی و.. است.
🔹اغلب این افراد در روزهای تعطیل هفته هم یا در مهمانی های خانوداگی و دوستانه مشغول بازی “مافیا” و امثالهم هستند و یا با تماشای سری چندم فلان سریال هالیودی اوقات خالی خود را پر می نمایند. در این میان آنچه حذف و فراموش می شود اوقات “فراغت” است که در نزد افلاطون به عنوان ارزشمندترین بخش حیات انسان محسوب می شود. اوقاتی که باید صرف تفکر، فهم و شناخت هنر و کسب فضیلت شود.
🔰"امروز مردم دیگر سرکوب نمیشوند، سرگرم میشوند" (تئودور آدورنو)
✍️ فرهاد قنبری
📍افلاطون برای کار یدی(دستی) ارزش و احترام کمی قائل بود اما برای فراغتی که به وسیله شهروندان لایق به خوبی مورد استفاده قرار می گرفت اهمیت زیادی می داد. فراغت مد نظر افلاطون صرف اجرای موسیقی، نمایشنامه، ورزش و تعلیم دادن اصول می شد. از نظر او برای اندیشیدن، تامل و خودسازی و نیل به خوشبختی باید وقت آزاد داشت.
ارسطو فلسفه زندگی را چگونگی کسب سعادت و خوشبختی می دانست. او معتقد بود اعتدال اجتماع در راستای عدالت طبیعی است و خوشبختی امری همیشگی و فراغت مادام العمر است. به عقیده ارسطو کار به معنای کار یدی و فراهم کردن ضروریات زندگی و اوقات فراغت به معنای آن لحظات زندگی بود که در آن انسان درباره حقایق جاودانی تامل کرده و در موسیقی و تئاتر شرکت میکرد.
/تاملات ۷۷
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رسول خدا (صل الله علیه و آله)، مظهر رأفت و رحمت پروردگار عالم
🔹پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله)، برای هدایت امتش حریص بود و در این راه، سختی های بسیاری را تحمل می کرد.
💠لقَد جاءَكُم رَسولٌ مِن أَنفُسِكُم عَزيزٌ عَلَيهِ ما عَنِتُّم حَريصٌ عَلَيكُم بِالمُؤمِنينَ رَئوفٌ رَحيمٌ
🎤 استاد فروغی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آیةالله بهجت فرمودند: چون سبّ و طعن را کنار گذاشتیم، موجب شد، سهنفری که بر ولایت امیرمؤمنان ماندهبودند، تبدیل به 500 میلیون شود! اگر شیوهی سبّ و طعن را در پیش گرفته بودیم، همهی اینها را از دست میدادیم!
🔰 مرحوم علامهی عسکری میگفت: به اندازهای که با کتابهای من، از اهلسنت شیعه شدهاند، در طول تاریخ اسلام، با کتابهای هیچ عالمی به این اندازه، شیعه نشدهاند؛ علتش آن است که من از کتابهایم سبّ و طعن به خلفا را حذف کرده، و به جای آن استدلال آوردهام.
🔰 این واقعیت را نمیتوان انکار کرد که برای هدایت انسانها، زمینههای آنرا باید فراهم کرد و در مقابل، نباید زمینهی هدایت را با گفتار و رفتار، از بین برد.
23.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺فرق خلقت ائمه با دیگر انسانها
🎥فرق خلقت پیامبر اکرم صلی الله علیه واله و اهلبیت علیهم السلام با بقیه افراد در چیست؟ و آیا این تفاوت در به کمال رساندن آنها تاثیر داشته است یا نه؟
#میلاد_پیامبر_اکرم صلی الله علیه واله
#میلاد_امام_صادق علیه السلام
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انیمیشن کوتاه تکه ها Nuggets
🔸مدت: 5 دقیقه
🔸آلمان
🔸سال 2014
🔖یکی از مفاهیم مهم در دین بحث #سکر_طبیعت است. حالتی بر انسان عارض می شود که در آن ارتباط فرد با واقعیت قطع شده و در دنیای خیالی آروزهای خود را دنبال می کند.
🔍 سکر طبیعت غیر از محرک های فیزیولوژیکی مثل مخدرات یا هورمون های داخلی در بدن، جنبه روانی مهمی دارد. در اخلاق اسلامی و قرآن کلید واژه #طول_امل یعنی غرق شدن در آرزوهای سکر آور بسیار مذموم شمرده شده. این حالت بیش از آن که در انسان انگیزه کار و تلاش ایجاد کند او را منفعل می کند. در واقع او شور و هیجان مورد نیاز برای انجام فعالیت را صرف تخیل کردن می کند و از تخیل مقصد و هدف خود لذت می برد. بنابراین انرژی برای انجام فعالیت باقی نمی ماند.
🔍 یکی از مولفه های مهم در شریعت اسلامی زدودن وابستگی ها به طبیعت است. حرام بودن استفاده از مشروبات الکلی یا هر ماده مسکر و مخدر و حتی اعمالی مثل روزه گرفتن و ... انسان را از وابستگی به جنبه های طبیعی مصون می کند و قوه عقل او را تقویت می کند.
🎥 انیمیشن بالا نمونه ای از تأثیر یک عامل سکر آور بیرونی در جاندار در حال حرکت است. موجودی که شبیه پرنده است ولی بال ندارد و در حالت #سکر بدون هیچ تلاش برای بال زدن، پرواز می کند و دوباره سقوط می کند. هر بار که این حالت تکرار می شود، خسارت ناشی از سقوط بیشتر می شود و جسم او فرتوت و سست می گردد. نوعی وابستگی به آن ماده و حالت سکر پیدا می کند. او تا زمانی که به آن ماده وابسته است به فکر این که از توانایی های خود برای پرواز کردن استفاده کند نمی افتد.
/ملاحظات و محاکمات