🗳 ویژگیهای یک مسئول مطلوب از نگاه معمار انقلاب
🔻 امام خمینی (ره):
باید مردم را براي انتخابات آزاد گذاریم و نباید كاري بكنیم كه فردي بر مردم تحمیل شود. بحمدالله مردم ما داراي رشد دیني و سیاسي مطلوب مي باشند و خود، افراد متدین و درد مستضعفان چشیده و آگاه به مسائل دیني-سیاسي و همگام با محرومین را انتخاب خواهند كرد.
🗓 نامه به تعدادي از نمایندگان مجلس؛ 10 تیر 66
#انتخابات
#انتخابات _1400
•┈┈••✾••┈┈•
❣امیر المومنین _علیه السلام _می فرماید :
✨إِنْ أَصَابَهُ بَلاَءٌ دَعَا مُضْطَرّاً، وَإِنْ نَالَهُ رَخَاءٌ أَعْرَضَ مُغْتَرّاً
💠(از کسانى مباش که) اگر بلایى به او برسد همچون بیچارگان دست بر دعا مى دارد و اگر وسعت و آرامشى به وى دست دهد با غرور از خدا روى گردان مى شود»;
✍درست همان چیزى که قرآن مجید کرارا به آن اشاره کرده مى فرماید:
✨فَإِذَا رَکِبُوا فِى الْفُلْکِ دَعَوُا اللهَ مُخْلِصِینَ لَهُ الدِّینَ فَلَمَّا نَجَّاهُمْ إِلَى الْبَرِّ إِذَا هُمْ یُشْرِکُونَ
🔹 هنگامى که سوار کشتى شوند، خدا را با اخلاص مى خوانند، (و غیر او را فراموش مى کنند); امّا هنگامى که خدا آنان را به خشکى رساند و نجات داد، باز مشرک مى شوند»
#نهج_البلاغه
💎المغبون من غبن نفسه
🌔بازنده کسی است که نفس خود را ببازد
📚 #خطبه_86
#نهج_البلاغه
❤️حَيْثُ لاَ يَظْعَنُ النُّزَّالُ، وَ لاَ تَتَغَيَّرُ بِهِمُ الْحَالُ وَ لاَ تَنُوبُهُمُ الاَْفْزَاعُ وَ لاَ تَنَالُهُمُ الاَْسْقَامُ، وَ لاَتَعْرِضُ لَهُمْ الاَْخْطَارُ، وَ لاَ تُشْخِصُهُمُ الأَسْفَارُ
🌸 (بهشت)سرايى که اقامت کنندگانش هرگز از آن کوچ نمى کنند و حالاتشان دگرگون نمى شود
ترس و وحشت به آنان روى نمى آورد و بيمارى به وجودشان نمى رسد; خطرى به آنها عارض نمى گردد و سفرها، آنها را از ديار خود بيرون نمى راند».
📚#خطبه_109
#نهجالبلاغه
💥فَاِنَّه مَن ماتَ مِنکُم عَلى فِراشِهِ وَ هُو عَلى مَعرِفةِ حَقّ رَبِّهِ و حَقِ رَسولِهِ وَ اَهلِ بَیته ماتَ شَهیداً وَ وَقَعَ اَجرُهُ عَلَى اللّه وَ استَوجَبَ ثَوابَ مانَوى مِن صالِح عَمَلِهِ...
💠 پس براستى کسى که در بستر خویش با شناخت خدا و پیامبرصلى اللّه علیه و آله و سلّم و اهل بیت آن حضرت بمیرد، شهید از دنیا رفته و پاداش او بر خداست و ثواب اعمال نیکویى را که قصد انجامش را داشته خواهد برد.»
📚#خطبه_190
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
🔴صداقت و تواضع، لوازم اصلی تقواورزی
تفسیر سوره مبارکۀ زمر
🔹جَانِبُوا الْكَذِبَ فَإِنَّهُ مُجَانِبٌ لِلْإِيمَانِ
💢از دروغ بر كنار باشيد كه از ايمان فاصله دارد
📘#خطبه_86
🍃🍂🍃🍂🍃🍂
🎤#استاد_محمدعلی_انصاری
⏱زمان: ۲:۵۴
#نهج_البلاغه
💥واسْتَشْعِرُوا الصَّبْرَ فَإِنَّهُ أَدْعَى إِلَى النَّصْرِ.
💠صبر و استقامت را شعار خود سازيد! که بيش از هر چيز، پيروزى را به سوى شما فرامى خواند.
📚#خطبه_26
.
🔹 على (ع) و مسئلۀ مرگ
💠 تاريخ شرمآور و ننگين فرزندان ناخلف آدم با صراحت مىگويد:
ننگ باد بر اولاد آدم، كه هنگام يادآورى ستيزهجويى و جنگاورى آنان، حتى فضاى پهناور با تمامى ستارگانش كه ناظر و گواه كردارهاى اين خاكنشينان است، سرافكنده و شرمنده مىشود.
درندگى اولاد آدم و زير پا گذاشتن اصول انسانيت در معركۀ رزمجويى، به حدى بىباكانه و ستمگرانه است كه حتى وحوش بيابان و جنگلها نيز به آن اندازه عنان گسيخته نيستند. آيا انسان دشمن هنگامى كه بداند سوزاندن دشمن با آتش، سريعتر و نابودكنندهتر است، مهلت مىدهد تا دشمن را با آب خفه كند؟ البته نه.
آرى، يقيناً اگر در آب خفه كردن دشمن و يا كشتن با تشنگى، زودتر و بهتر انجام مىگيرد، نوبت به صفآرايى و نابود كردن با شمشير نمىرسد.
تاريخ بشرى، تنها پيشوايان توحيد و نمونۀ تمام عيار آنها فرزند نازنين و سلحشور ابيطالب را از اين رسم و قانون عمومى استثنا كرده است.
اگر تاريخِ دقيقِ زندگىِ على (ع) را مطالعه كنيد، خواهيد ديد كه معاويه، آن شخص وارونه و آن جانور انساننما، در يكى از جنگهاى صفين به نهر فرات مسلط شد و لشكريان على (ع) را از نزديك شدن به آب جلوگيرى كرد تا با تشنگى و بدون احتياج به اسلحه و صرف مدت زمان طولانى، ياوران على (ع) را از پاى درآورد. فرمان هجوم به طرف آب و اشغال آن از ناحيه على (ع) صادر شد و با كوچكترين حمله به نهر فرات، پيروز شدند. بديهى است كه ياوران على (ع) درصدد مقابله به مثل برآمدند، ولى على (ع) هرگز اصول انسانيت و قوانين اسلام را در هنگام سلحشورى از دست نداده است. او با تمامى تنفر از كردار يارانش، راه آب را به روى لشكريان معاويه باز كرد و همگان را به سوى آشاميدن آب دعوت فرمود، زيرا در منطق زندگى و زندگىِ منطقىِ على (ع)، جنگ براى اصلاح انسان است نه براى نابود كردن آن.
همچنين، تاريخ بشرى جز فرزند قهرمان پارسا و متواضع ابيطالب، دست نيرومندى را نشان نداده است كه قريب پنجاه سال قبضۀ شمشير را بفشارد و قطره خونى بناحق نريزد.
آن تاريخ كه شاهدِ زندگىِ انسانىِ علىبن ابيطالب (ع) است، با صداى بلند فرياد برمىآوَرَد:
على (ع) از غوغاى مرگ و غائلۀ پس از مرگ نگرانى ندارد.
🔹 على (ع) و مسئلۀ مرگ
در منطق علىبن ابيطالب (ع)، آن مرگى كه تمامى افراد و اجتماعات بايد از آن بهراسند، عبارت است از:
مرگ وجدان و فطرت،
زيرا فرد و اجتماعى كه خودپرستى و عشق به شخصيت را به جايى برساند كه تمامى ارزشهاى زندگى را به تراكم ثروت و امر و نهى و خيره شدن به اسافل اعضا منحصر كند، چنين فرد و اجتماعى دو اسبه به سوى انقراض و نابودى مىتازد.
در آن فرد و اجتماعى كه وجدان و فطرت اوليه مىميرد، احساس تكليف نابود شده، و مبادى انسانيت كه انسان را از وحشى جدا مىكند و به او علم و فلسفه و اخلاق و دين ياد مىدهد، جاى خود را براى تنازع در بقا و پايمال کردن ناتوانان خالى مىكند.
از طرفى، اين دنياى كهن در مقابل هر نيرومند، نيرومندترى و در مقابل هر دست، دست بالاترى تهيه مىكند كه هر يك با دست ديگرى، راه نيستى در پيش مىگيرند. اين است مرگى كه همگان از قيافۀ آن مىترسند و بايد هم بترسند.
اما آن يگانه شخصيت زنده كه هميشه اهميت تكليف را به اولاد آدم گوشزد فرموده و خود را كشتهشدۀ تسليم در پيشگاه قانون (قصاص پيش از جنايت ممنوع است) قرار داد، اگر خود نيز هرگز دربارۀ مرگ چيزى نمىگفت، حقيقت مقدس و جاودانى تكليف را با رساترين صداى خود به گوش جهانيان مىرساند. آرى:
على (ع) از غوغاى مرگ و غائلۀ پس از مرگ نگرانى ندارد.
💠 #دلنوشته ی علامه محمد تقی جعفری درباره شهادت امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب (ع) از کتاب «مجموعه آثار ۱۱ ـ #معنای_زندگی »، صص ۴۴۸- ۴۵۹
🍃استاد علامه محمدتقی جعفری🍃
🇮🇷 می آیم چون فرشتگانی دستشان بسته شد تا دستمان در انتخاب باز باشد.
#انتخابات
•┈••✾❀🕊🕊❀✾••┈••
💠خطر لجاجت
🔹قال امیرالمؤمنین علیه السلام: اللَّجاجَةُ تَسُلُّ الرَّأيَ.
🔹لجبازى ، خِرَد را به زنجير كشد .
📚 نهج البلاغة، ج 1، ص ۵۰۱